Utama > Ngabuburit > Sapédah lemond - kumaha cara mapag

Sapédah lemond - kumaha cara mapag

Naon anu kajantenan kana motor LeMond?

TheLeMond Sapédahmérek tahan perjuangan mimiti hirupna kaasup pangalaman caket-maot dina Iterasi kahijina. Dina 2010, Trek ngumumkeun éta bakal lirén ngahasilkeunSapédah LeMondgaris, jeungLeMond urangayana disapédahindustri diwatesan kana garis misah pelatih angin.20 Sep 2013



Dianggap ku seueur salaku pengendara sepeda Amerika anu paling saé sepanjang waktos, dua kali juara dunya Amérika munggaran anu meunang defrancenot tur hiji tapi tilu kali, kalebet comeback panggedéna dina sajarah olahraga, kalayan kalungguhan 50 detik, Finn ngantosan sainganna meuntas garis unggal kakuatan terakhir nyebrang greg limonad meuntas garis dina parisgasping kabodoan yén anjeunna, ku élmuna aerodinamika, yén anjeunna ngarasa sababaraha paménta hébat, kawani jeung kakuatan sheer geus mupus 50 detik sareng ngagaduhan dalapan detik pikeun ngarengsekeun wisata anu teu tiasa hilap de france meunang 1989 sareng kami gaduh sapédah tim lemon greg nyata dina nangtung sareng mulangkeun sareng bagikeun pigura dina warna z-tim tina columbus tl os tubing ageung anu nyababkeun seueur kabingungan pigura-pigura sacara tradisional didamel tina tabung tsx sapédah dina kelir tim zed ieu ngagaduhan tempat anu istiméwa dina haté kuring yén di 1989 wisata Perancis anu tordy leres-leres kuring sesuatu anu istimewa pisan éta panginten janten alesan kunaon kuring dugi ka dinya mimiti bersepeda tempat kuring ogé émut panggung antara robert millernow pippa sareng pedro delgado perang di gunung pikeun pippa pikeun leres-leres nyandak pedro delgado dina tikungan anu terakhir pisan sareng di panggung pikeun menangkeun anjeun zed teamcoloursi saleresna ngagaduhan salah sahiji jersi anjeun jaman harita sareng kuring pikir kuring malah gaduh gambar kuring nganggo salah sahijina, janten enya, ieu téh sapédahna, kumaha kami ngalakukeun éta kalayan bener, éta sabenerna roda panempo anu disebat Tommy. Bapana sedihna maot sareng ngantepkeun anjeunna sapédah sapédah kuring henteu tiasa naroskeun persis ti mana anjeunna kéngingkeun bank, tapi kami ngontak lalaki éta nyalira ku kami dipasang éta dina média sosial sareng kuring ogé ngirim pesen sareng anjeun tiasa percanten, anjeunna leres-leres ngahubungi kuring, janten anjeunna nyarios yén kuring teu wawuh sareng anu gaduh peta anu ngagaduhan peta kartu anu sanés ngeunaan nomer, tapi kuring terang yén sapédah éta otentik kami gaduh sapédah sareng kami balato outsourcing ofitalyes mangrupikeun bingkai anu saé pisan anu diarepkeun anu ngabantosan gregwow dirina ogé anjeunna ogé ngenalkeun visor oakley di saudi franceoakley di dieu asli sareng sigana carita cinta anu pangsaéna, janten hatur nuhun greg kanggo éta sareng hatur nuhun pikeun sapédah anu éndah ieu lass neuleumkeun diri urang langsung sareng pandangan anu langkung jero, henteu paduli kana sapédah éta sacara lengkep Campagnolo byc h tukang mobil sadayana katingali saé di dieu engkol éta saé, éta rada leupas sareng ngalakukeun éta pasti meryogikeun perhatian anu urang ngagaduhan hese Kampasi record delta caliper anu saé pisan sareng artistikna henteu saé lirénna, tapi aranjeunna leres-leres ngajentul sareng kalintang ikonik, nyatana korsi masang sadel anu sami dirobih di tukang janten urang bakal ningali yén urang ogé gaduh egrowlevers ieu didieu ieu bakal balik deui catetan leversum ayeuna kuring terang aranjeunna 1992 janten aranjeunna dina jas 99 diwanohkeun sareng sapédah ieu bakal aya di ujung waktos, janten hehehehe, ngadukung sapédah 1992 leres-leres saé, éta peryogi setang énggal pita, éta ngagaduhan bobot handap anu langkung saé sareng kami gaduh campagnolorims, kami ngagaduhan kandang botol biru kanggo cai, kuring terang aranjeunna pasti nganggo éta, sareng kami ogé ngagaduhan sababaraha rupa anu nganggo pedal bodas sareng beureum ayeuna, janten panginten ? Urang bakal nyobian mendakan sababaraha diantarana, tapi sateuacan urang tiasa lebet jero sareng masihan motor ieu cinta sareng beberesih anu leres, urang sacara umum narik kantong ieu, janten naon anu urang ngantosan? éta ragu-ragu narik kantong tim anu asli tapi kuring resep pisan urang gaduhna, peryogi perhatosan sareng perhatian, garpu nyalira, ogé, aranjeunna teuing kaku sareng alesan urang ngabongkar éta nyaéta kami seueur korosi di dieu, ngan ukur ngagosok waé kedahna saé, kedahna saé tapi kedah ngurus ieu sareng cinta pikeun sapédah anu saé sapertos anu bagja pisan yén kami ngalih sapédah turun, urang ngagaduhan balesan di dieu anu maot Seueur bagian anu urang lebetkeun sareng jepitan ieu leupas, éta henteu ketat, janten tong hariwang sareng kami parantos calik sadayana siap dibersihkeun sareng kurung handapeunna mahiwal ogé, sapertos sarung tangan anu dipasang pisan sareng eh hehehehe, seueur pisan pikeun ngabersihkeun ngagaleuh sababaraha bagian janten hayu urang teruskeun ku éta roda roda parantos réngsé, aranjeunna ngabersihkeun pisan, éta kadéngé luar biasa sareng urang ngagaduhan karét migummi karét janten teu sabar. gulung kana bingkai ogé éta sadayana diasah upami anjeun perhatoskeun kami ayeuna gaduh kartu balap anu ayeuna pas kami henteu yakin anu ri der ngagaduhan bingkai, janten kuring teu tiasa nolak, tapi pikeun ngagungkeun nami Greg Lemon ku ngagandeuar, eh, kami ogé ngagentos wadah botol tawon, anu aslina, plastik dimana sekrupna leres-leres hilang, sahingga éta kaluar tina bingkai janten kuring kedah ngagentos éta sareng kuring berhasil mendakan botol cai anodized pink anu asli anu tim éta leres-leres senang dianggo kalayan pendakan ieu sareng kami dipasang headset sareng ogé bracket handapeun sahingga pigura siap-siap pikeun kami gaduh grup sapertos biasana urang lakukeun éta dina sisi degreased sadayana ngan butuh sakedik polesan sareng kuring ogé ngagaduhan setang scotch anu kontroversial pisan dina waktos éta anu leres-leres sateuacanna, tetesna langkung seueur aerodinamika, tapi kuring mutuskeun lengket sareng setang aslina anu aya dina sapédah, éta aslina sareng kuring ogé gaduh sababaraha pigura greg-lemon sanés anu badé urang bina, janten kuring bakal ngahematna pikeun pigura, um, tapi enya kuring ngan ukur hoyong bagikeun aranjeunna sareng anjeun. Kami ngagaduhanana, tapi kami bakal ngahemat aranjeunna kanggo ngahémat beban anu sanésna. Kami ngagaduhan botol cai anu penting pikeun dipendakan sareng sababaraha pedal sareng kamar mandi sareng sakedik waktos polesan, janten hayu urang teraskeun, ogé kami akhirna didieu sareng sapédah anu ieu kuring resep pisan ngawangun sareng naékna janten tetep di mana kami saé kami nampi setang dibungkus aranjeunna sadayana siap nempatkeun pigura sareng nempatkeun grup di sisi sapertos biasana urang , sareng kami ogé parantos ngukur ranté ka luhur kami nganggo ranté anu lami pikeun kéngingkeun panjang anu sami, kami réngsé ranté anu énggal sareng kami mendakan sadel anu cocog sareng kami nembé ngaganti sadel, éta ranté anu anyar, Janten bagja pisan sareng éta sareng kami ngagaduhan icing dina jajan, botol cai anu penting, tapi anjeun Kami kedah ngantosan saatos dibangun sahingga urang parantos siap-siap, urang ogé kedah masang sababaraha istirahat délta, kadang-kadang éta rada sesah dilakukeun tapi enya naon anu urang ngantosan, hayu urang teraskeun teraskeun deui sapédah ieu babarengan? wow muhun abdi kaleungitan leres-leres teu katingalina katingalina endah pisan bagja sahingga délta putus enya aranjeunna leres-leres fiddly tapi enak atoh eh sepédah éta ngahiji sapertos impian anu wareg pisan sareng hasil konstruksi éta sorangan katingalina leres-leres matak tiasa mah éta Kuring cenah kami bakal bérés ngawangun kalayan botol papan, sakumaha biasa urang dilakukeun, sareng éta khusus pisan.

Kuring junun mendakan botol cai tim anu diénggalan kalayan warna pink di luhur janten seueur panilitian Éta ngaluarkeun biaya sakedik artos tapi kuring raoseunana hargana, éta pasti icing dina kuéh jadi hayu urang parios, éta leres-leres sentuhan finish pikeun ngawangun ieu, éta katingalina saé sareng kuring nyarios yén kami bakal ngédit sapédah ieu sareng naék tapi sateuacan urang leres-leres karaos urang kedah dirobih Mugi tulisan ieu masihan anjeun inspirasi pikeun ngudag yén sapédah impian budak leutik, éta pastina mangrupikeun warna anu kuring endah pisan, khususna sareng iket ieu, kuring ngaraos bagian-bagianna nyata sareng saolah-olah éta jaman harita, janten enya, éta leres-leres teu aya hargana, sapédah ieu teu aya hargana, éta leres-leres narik ati, bungah pisan kuring ngatur pikeun ngabéjaan anjeun sareng sadayana yeuh, kuring resep pisan, éta seuri ageung pisan upami kuring resep. Salawasna nonton tulisan ieu, teras punten, bagikeun sareng ngalanggan anu sanés ti éta, teras buka halaman wéb kami di bikeituk.club di sana anjeun bakal mendakan seueur brosur sepeda balap vintage anu sajarah, sababaraha pakét vintage sareng ogé campuran anu cocog sareng pak-alat Hatur nuhun anjeun pikeun milarian sareng pamit ayeuna

Dimana LeMond Sapédah didamel?

Perancis

Sakumaha sapédah LeMond?



Dina acara Interbike 2013,LeMondngaluncurkeun édisi terbatas 300LeMond-bingkai bingkai sarengsapédah didamelku Waktos di Perancis.LeMond urangparusahaan ogé ngadistribusikaeun Frame sareng pedal waktos di A.S. kanggo waktos.15 Jul. Pébruari 2020

Saha anu ngadamel LeMond?

Nyangka mayar US $ 4,500 pikeun vérsi dasarna ogésapédah. Kasadiaan internasional sarenghargapikeun vérsi anu ditingkatkeun masih bakal dikonfirmasi.Sep 22 2020

Iraha LeMond lirén ngadamel sepédah?

Sanaos ulasan anu pikaresepeun pisan pikeun garis Triomphe, TrekdieureunkeungedongSapédah LeMonddi 2008 salaku akibat tina sengketa hukum awon antara perusahaan sareng GregLeMondsareng ku 2010 mérekétahenteu aya deui.26 Jul. Pébruari 2020

Naha sapédah LeMond masih didamel?



Ayeuna,Sapédah LeMondbalik deui sareng waktos ayeuna, merek bakal ngagaduhan fasilitas produksi nyalira. Ogé diumumkeun yén anyarSapédah LeMonddiarepkeun pikeundihasilkeunlangkung mirah tibatan persaingan di Amérika Serikat.27 Jul. Pébruari 2020

Naha LeMond mérek sapédah saé?

LeMondnyaeta anu kawéntarmérek, didamel langkung dikenal ku perselisihan Greg sareng Trek sababaraha taun ka pengker, sabagian kusabab serangan Greg anu teu kendat ka Lance. Sigana mah teu anyarSapédah LeMondparantos dilakukeun dina sababaraha taun ka pengker.9 Juni. 2012 r.

Naon anu salah sareng Greg LeMond?

Nagreg LeMond, Sapédah superstar asli Amérika, balik deui. Topikna caketLeMond urangjantung, sabab anjeunna kapaksa mundur mimiti kusabab mitokondria nyalira (sareng masih aya) diracun ku 35 pelet timbel anu dipasang dina pinding haténa sareng ati nalika kacilakaan moro 1987.20 Pébruari 2015

Naha Greg LeMond nipu narkoba?



Lance Armstrong sakali kasohor ditaroskeunNagreg LeMond urangpernyataan yén anjeunna henteu kantos nganggonaubarnuju kana tilu judul Tour de France, panginten moal tiasa meunang nalika bersih. Nya, anjeunna parantos mantep ngajaga anjeunna henteu kantos ningkatkeun kinerjaubarsareng aya enol buktinaLeMondkantos parantos kitu.

Sapédah ukuran naon Greg LeMond?

Pikeun taun 1990Wisata,Lemondplumped pikeun pigura karbon TVT 92, badge salaku modél ti na sorangansapédahperusahaan, sareng warna tim Z-na énggal - regu Perancis dikelola ku Roger Legeay, anu teras janten Gan teras Crédit Agricole.22 Apr 2020

Naon jenis sapédah anu Daily LeMond?

Walanda sareng Daily nunjukkeun pendekatan anu modéren pikeun modél komuter anu gaya klasik. Pigura, setang / batang sapotong, pos korsi sareng fenders sadayana didamel tina serat karbon. Sareng dina sadayana karbonna nyumputkeun lampu terpadu, kabel, sareng kontrol pikeun e-bike anu siluman.

Iraha Greg LeMond ngamimitian perusahaan sapédah na?

Greg LeMond (GL): Kuring ngamimitian perusahaan sapédah abdi di 1986, saatos kuring meunang Tour de France dina pigura serat karbon. Kuring sadar pentingna alat-alat anu saé sareng utamina beurat. Dina waktos éta nalika anjeun balap, anjeun balap naon anu disponsoran ku tim.

Naon géométri Siklus Balap LeMond?

LeMond nawiskeun géométri dumasar kana pigura balap anu anjeunna anggo dina persaingan, anu ngagaduhan tabung luhur sareng wheelbase dina pigura baja ringan anu tradisional. Ieu kanggo mantengkeun pengendara dina sapédah, kalayan tujuan duanana nurunkeun daérah payun anu ditepikeun ka angin, sareng ngaoptimalkeun kakuatan sareng stabilitas.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Garpu karbon Kinesis - solusi praktis

Naha garpu karbon patut? Jawaban saderhana: Responses sanés anu leres: garpu karbon langkung (langkung) langkung enteng sareng langkung ngahampura. Tapi kaunggulan anu paling penting nyaéta éta ogé sudutna langkung saé tibatan aluminium (sareng rada langkung saé tibatan waja atanapi titanium anu janten seueur bikang sareng Ti motor ayeuna nganggo garpu karbon).

Fakta serat karbon - solusi praktis

Naon istiméwa ngeunaan serat karbon? Serat karbon mangrupikeun bahan kapadetan rendah kalayan rasio kakuatan pikeun beurat pisan. Ieu ngandung harti yén serat karbon tangguh tanpa kagoréng sapertos baja atanapi aluminium, sahingga sampurna pikeun aplikasi sapertos mobil atanapi pesawat.

Garpu karikil karbon - kumaha ngalereskeun

Naha garpu karbon saé pikeun gravel? Sanaos kuring nyobian anu pangsaéna pikeun milari garpu gravitasi karbon anu didesain pikeun petualang dina pikiran. tapi ogé kuring kalebet sababaraha garpu karbon anu kirang serbaguna anu henteu ngagaduhan eyelét tapi tiasa tiasa dianggo kalayan saé kanggo bikepacking sareng cycling petualangan sareng dioptimalkeun ogé pikeun grinding gravel umum.

Sapédah karbon dina palatih - patarosan umum

Naha aman pikeun nempatkeun sapédah karbon dina palatih? Gumantung kana jinis palatih sareng panggunaan, éta berpotensi nerapkeun kakuatan anu teu biasa dina sapédah anjeun, pakean bagian sareng / atanapi ngaleuleuskeun atanapi ngarusak sapédah anjeun, maca tambahan pikeun manual pamilik Khusus ngeunaan panggunaan palatih. Ieu leres leres pikeun sapédah serat atanapi serat karbon kaku napel na palatih.

Setang karbon vs aluminium - solusi pikeun

Naha setang karbon ngabédakeun? Pikeun pamula, tanpa kaleuleuwih diwangun, batang karbon tiasa nawiskeun langkung seueur kamampuan damping tibatan kaseueuran batang paduan. Daripada ngaraosan masing-masing geter, setang karbon tiasa ngabantosan nyerep sareng ngabasmi obrolan éta. Nalika anjeun kaluar dina perjalanan anu panjang, éta tiasa ngabédakeun langkung raoseun pikeun panangan anjeun.