Utama > Ngabuburit > Helm sapédah mips - kumaha anjeun mutuskeun

Helm sapédah mips - kumaha anjeun mutuskeun

Naon MIPS dina helm sapédah?

MIPSsingkatan tina Multi-directional Impact Protection System, anu mangrupikeun téknologi pesawat-pesawat ngarah di jerohelmdirancang pikeun ngirangan gaya rotasi anu tiasa akibat tina pangaruh anu tangtu.



(musik sengit) - geger otak anu biasana mangrupikeun geger otak dina tulang tangkorak. Tapi dina kaseueuran kasus éta henteu nyaritakeun dimana anjeun cilaka - Upami anjeun parantos mésér atanapi dianggap helm anyar dina sababaraha taun ka pengker, kamungkinan anjeun parantos ningali anu disebat MIPS. MIMPS mangrupikeun produk anu diluncurkeun taun 2007.

Sareng ti saprak éta parantos dijual langkung ti salapan juta alatna. Tapi naon ari MIPS? Dirancang pikeun naon? Kumaha cara ngembangkeunna? Kuring diulem ka dieu, ka Swédia, pikeun milarian terang leres éta. (musik éléktronik lemes) Salaku pengendara sepeda, kaseueuran urang parantos ngalaman kacilakaan atanapi panginten kacilakaan kapayunna, sareng éta kalebet kuring.

Urang tiasa ngalaman anu disebut geger otak. Gejala geger otak katingali. Tapi naon anu hartosna aya geger otak? Naon rupina saleresna dina uteuk? Kanggo milarian terang, urang nyarios ka Hans.



Ahli bedah saraf sareng ko-pangadeg MIPS.- Gegaran otak, anu mangrupikeun kecap umum pikeun gering jaringan otak dina tangkorak, co geger otak hartosna seueur. Tapi anjeun kedah waspada yén sakitar 80 persén geger otak anu hampang.

Sedengkeun 10 persén sedeng sareng sésana mangrupikeun tatu sirah anu parna. Sadaya kategori ieu kalebet dina geger otak kéngingkeun réspon ti réncang anjeun, atanapi naon waé anu anjeun ngagaduhan geger otak, éta henteu nyarios sakedik. Geger otak anu tiasa janten tremor jaringan otak anjeun dina tulang tangkorak.

Tapi éta henteu nyarios dimana anjeun parantos nyerang diri dina kaseueuran kasus. Ayeuna, upami anjeun gaduh tatu sirah minor tina geger otak sareng anjeun ngalakukeun scan CT atanapi MRI, anjeun sigana moal ningali nanaon. Nanging, upami anjeun ngalaman cilaka sirah sedeng dugi parah, anu ogé mangrupakeun geger otak, maka anjeun bakal ningali seueur.



Tapi seuseueurna geger otak kusabab hiji tatu sirah leutik anu anjeun teu tiasa hartikeun. Éta kumaha kuring bakal ningali éta. (musik optimis) - Kuring ayeuna ngiringan ku Peter Halldin, ko-pendiri MIPS.

Saha anu kuring ngarepkeun naroskeun sababaraha patarosan anu sesah dugi ka ayeuna, mugia y. Sareng milarian sababaraha waleran anu kuring henteu acan terang. Janten Peter, ngobrol sareng kuring ngeunaan awal MIPS? Naon dinten anu mimiti Naon sapertosna? - Nya, éta sadayana dimimitian nalika kuring mimiti patepung sareng Hans Van Holst, ahli bedah otak, sareng anjeunna naros ka kuring naha kuring hoyong ngalakukeun PhD, sareng kuring henteu yakin yén kuring hoyong ngalakukeun éta, tapi kuring saur Hans ceuk kuring ' Abdi nyobian.

suku sapédah

Sareng urang mimiti maca ngeunaan anatomi sareng sirah manusa sareng uteuk. Hans hoyong terang perkawis éta, tapi kuring henteu terang. Janten kuring nyarios ka Hans, 'Janten panginten urang tiasa nganggo sistem kaamanan anu aya dina otak urang dina otak. 'Mana otak? tiasa geser kana tangkorak. 'Dina cairan cerebrospinal.' Janten, sareng Hans nyarios, 'Nya, kuring pikir éta ideu anu saé.' Janten urang ngamimitian ngagarap ideu éta sareng ngémutan upami dimungkinkeun pikeun nempatkeun kana helm, sareng waktos éta kami henteu terang pisan ngeunaan helm.



Kumaha helm kami diuji, atanapi kumaha kami turun tina sapédah atanapi motor ay. Helm ukur diuji ragrag nangtung murni. Ukur ngukur akselerasi linier.

Sareng kami ngartos langsung, ogé, kami ngagaduhan anu hébat ngeunaan ideu ieu anu tiasa ngirangan kakuatan rotasi anu sanésna ditepikeun ka uteuk anjeun. Kusabab uteuk anjeun langkung peka rotasi. Sareng anjeun kéngingkeun rotasi éta nalika murag kana lantai dina sudut.

Janten éta mangrupikeun cara nempatkeun potongan-potongan dina teka-teki. Kalayan inpormasi anu dicarioskeun. Sareng ti éta kami ngartos yén éta mangrupikeun gagasan anu saé, hébat sareng kami panginten tiasa ngadamel parobihan anu ageung.

Sareng ngirangan jumlah cilaka. Anjeun nyebatkeun hal anu disebut gerakan rotasi ayeuna. Kuring henteu kantos nguping kalimat éta.

Naon sebenarnya gerakan rotasi? Sareng naon alat sapertos anu anjeun rarancang sareng rarancang pikeun ngirangan cilaka anu disababkeun? - Sigana mah ngartos rotasi anjeun tiasa nyandak petinju contona. Anjeun tiasa nangtung ngéléhkeun diri anjeun kuir tina pangkonan tina stroke lempeng. Teras ngadadak aranjeunna bakal kéngingkeun potongan luhur, aranjeunna kéngingkeun rotasi.

Terus aranjeunna digubris. Janten sirah sareng uteuk manusa langkung peka kana rotasi ieu tibatan gerakan linier, taneuh dina sudut, janten upami helm ngali kana taneuh, sareng anjeun kéngingkeun rotasi hélem ieu. Sareng kusabab kakuatanna luhur pisan, helm mindahkeun rotasi ieu kana sirah.

Naon anu urang lakukeun ku helm MIPS nyaéta kami ngagaduhan lapisan geser anu tiasa gerak dina sadaya arah, 10 dugi 15 milimeter. Janten kami saleresna niron yén anjeun murag kana és. Janten upami anjeun murag kana és sirahna bakal teras-terasan arah éta kedahna sareng muter.

Kami ngagaduhan éta dina lapisan geser ieu. Janten urang gaduh koefisien gesekan anu sangat rendah antara lapisan ieu sareng helm. Teras we alihan énergi tina rotasi kana tarjamahan.

Janten urang ngirangan gerakan rotasi dina sirah sareng uteuk. (musik ic éléktron hampang) - Sabaraha lami pikeun kéngingkeun desain anu ayeuna anjeun anggo? Sareng anjeun teras-terasan ngembangkeun desain anyar di masa depan? Atanapi ieu desain ayeuna anu bakal dianggo salamina? - Kami teras-terasan ngembangkeun sistem anu énggal. Kami masih diajar ngeunaan tatu sirah.

A geger otak, salaku conto, mangrupikeun kacilakaan anu ngan ukur namina pikeun gejala. Sanaos kitu, masih aya seueur panilitian anu kedah dilakukeun pikeun ngartos persis naon anu rusak dina uteuk. Tapi hiji-hijina hal anu urang terang ayeuna nyaéta geger otak ieu sareng tatu otak serius anu disababkeun ku gerakan rotasi sirah ieu.

Sareng naon anu leres-leres urang lakukeun, hiji-hijina hal anu kami lakukeun ku helm MIPS sareng sababaraha produk MIPS, nyaéta kami ngirangan énergi puteran anu ditransferkeun kana uteuk nalika kami henteu terang persis kakuatan anu kuring anggo pikeun anjeun. must pikeun anjeun kéngingkeun geger otak. Kami terang yén kirang pangaruh langkung saé pikeun sirah sareng uteuk anjeun. Sareng éta anu kami lakukeun ku helm MIPS (musik éléktronik) - Kuring henteu yakin pisan naha kuring kedah nyauran kamar ieu laboratorium uji, kamar kantor atanapi ruang kabugaran multifungsi.

Kusabab tingali ieu, aranjeunna ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun ngalatih di MIPS. istirahat siang deui. Aya bangku beurat.

Anjeun gaduh jinis stepper, mesin dayung. Teras aya seueur kasaimbangan papan sareng bal latihan. Seueur tali.

Teras hal anu paling penting, éta nyaéta sapédah, aranjeunna gaduh kamar di ditu anu ogé pinuh ku motor, sareng sapédah puter ogé, sareng nalika réngsé latihan di MIPS aya kamar anu leres-leres keren angkat ka. Ngan aya hiji tempat anu bade dituju. Ieu rohangan pijet.

Éta dua dugi ka opat, janten kuring rada mimiti pikeun janji opat jam abdi. Tapi kuring teu sabar hoyong pijet. (musik éléktronik lemes) Aya pusat uji MIPS global di ditu, sareng kuring badé turun sareng minuhan kapala pengembangan produk, Marcus Seyffarth, protokol tés saluran, sareng anjeunna bakal nunjukkeun persis kumaha jalanna, sareng tétéla anjeunna bade nganggo sirah anu nyanggakeun mirip sareng kuring dina bentuk sareng ukuran. (musik éléktronik hampang) Leres, kuring nuju di laboratorium uji ayeuna.

Sareng kuring ngagabung sareng Marcus anu munggaran, anu mangrupikeun kapala pengembangan produk. Kuring nelepon Marcus, Marcus anu pangpayunna, sabab anjeunna salah sahiji ti lima Marcus didieu di MIPS Test Log Kumaha Anjeun Nguji Helmets. Sareng anjeun bade nunjukkeun sababaraha tés, sanés? - Enya enya.

Janten kami di markas MIPS di Stockholm. Ieu mangrupikeun uji coba Halldin anu urang anggo nalika urang nguji hélem kanggo produksi sareng persetujuan. Tangtosna, kami ogé ngagunakeun éta pikeun ngembangkeun produk anyar.

Sareng kuring ngan ukur nunjukkeun sababaraha tés. Kami gancang nguji rotasi. Kami nyobian deui nuju kana landasan sudut, sudut 45 derajat.

Helm sapedah anu urang uji dina tilu titik pangaruh anu béda. Urang tés, upami panangan abdi lintuh, urang tés dina titik uji ieu anu aya di payun. Pikeun mastikeun yén MIPS, anu mangrupakeun omnidirectional, tiasa ngalih ka sadaya arah.

Tapi kami pastikeun éta bergerak sacara bébas ka arah éta ngaliwatan uji ieu. Urang tés arah ieu, anu ku urang disebat sisi na. Tangtosna, urang nyobian yén sistem panyalindungan otak MIPS ngalih ka arah éta.

Teras pamustunganana urang nguji éta dina naon anu urang sebut pangaruh serong Abdi ningali éta dina kahirupan nyata. Janten pangaruh dina titik ieu dina helm. Dimana kaseueuran kacilakaan sapédah kajantenan, kuring bakal nyarios - Oke, naha kuring tiasa nyandak sirah uji anjeun? A menit ka pengker hal ieu beuratna hiji ton.

Tétéla ukuranana, tah, éta ukuran, sirahna 58cm, sanés. Ieu ukuran sirah kuring anu saleresna, henteu. Dina hal ieu, kuring henteu percanten sakumaha kuatna beuheung kuring.

sapédah gunung 26 inci khusus

Kusabab éta henteu gampang, nya? - Éta 42 kg. - Leres. - Kami gaduh sirah tés anu béda pikeun hélem anu béda.

Kami tangtu ukuran sedeng, urang gaduh ukuran budak, ukuran anu langkung ageung. Sadayana dilengkepan sistem akselerator pikeun ngumpulkeun data. Tapi ogé gyro pikeun mastikeun yén urang kedah nempatkeun helm kalayan leres sateuacan nyetél tés naon waé - Oke, leres, kuring bakal masihan anjeun - Oke, anjeun tiasa lebetkeun kana helm.

Janten nalika urang uji coba urang lakukeun ku cara anjeun biasana nganggo helm pikeun nyayogikeun dina tali gado. Moal anjeun - kuring gaduh milik kuring pisan nyaman. Anjeun terang, ngangkleung di sakuriling tempat di ditu. - Posisikeun supados irung saé tepi kana helm, normal.

Kami ngagaduhan alat sakedik ieu pikeun mastikeun yén éta leres berorientasi sakumaha spésifikasi helm. Unggal helm saleresna ngagaduhan spésifikasi pikeun jarak éta. Upami éta parantos réngsé, saluyukeun ketat sistem, nempatkeun kana bangku uji.

Sareng bangku uji bakal terang tina scanning kuring naon jangkungna, naon titik pangaruh sareng sadayana. Instruménna aya hubunganana sareng aplikasi ieu, anu nyaritakeun dimana sirahna leres-leres ayana. Janten nalika uji coba urang tiasa gaduh setop anu sami pisan nalika nguji helm aslina sareng versi MIPS tina helm.

Sakali kuring gaduh bacaan, nomer anu kuring hoyong gaduh, kuring ngan saukur narik kana tuas anu nyepeng sirah sareng helm dina tempatna sateuacan ragrag gratis. Pelepasan tuas ngan ukur 50 cm diluhureun anvil. Teras tiasa angkat.

Pareum kana komputer. Pencét tombol pikeun nyokot éta teras lungsur deui. (musik éléktronik anu intens) - Leres, tés na parantos aya sareng hasilna aya di dieu, leres? - Leres.

Janten sadaya data uji ngagedekeun kabel kana komputer teras kana program ieu. Dasarna urang ningali percepatan linier di dieu. Sareng sakumaha anjeun tiasa tingali dina tulisan, gerak lambat tina pangaruhna.

Janten éta 1.000 pigura per detik dina gerak lambat. Urang tiasa nyandak gambar ku gambar upami anjeun hoyong analisa gancang. Bandingkeun ogé dua vérsi éta ku samping, sareng d sadayana éta. - Oke. - Sareng dina diagram di dinya anjeun tiasa ningali garis konéng-héjo sareng bodas, bénten-bénten x, y, z, parameter.

Sareng antara garis-garis éta mangrupikeun waktos lima milidetik - sumuhun, ngémutan yén kedip-kedip peryogi sakitar 100 milidetik. - Persis - Éta hartosna épék bakal réngsé sateuacan anjeun sadar éta dasarna kajantenan - Leres, janten dina dasarna waktos anu pondok pisan yén anjeun kedah ngahemat nyawa anjeun - Janten pangaruh ieu bakal aya dina 8 milidetik kalangkung. Abdi tiasa ningalikeun anjeun sababaraha bagian sanésna ogé.

Urang tiasa ningali percepatan sudut sareng laju sudut. Komponén anu sami sareng anjeun, héjo, bodas sareng konéng. Laju sudut pakait sareng galur sareng Luh jaringan otak kaseueuran - sareng éta pisan sistem MIPS pikeun nyiniran, sanés? Janten angka éta bakal janten sorotan atanapi kombo anu urang tingali nalika ngabandingkeun helm MIPS sareng non-MIPS.

kumaha ngalereskeun sapédah lami

Sareng anjeun tiasa ningali yén anjeun tiasa kéngingkeun skor anu langkung handap dina helm MIPS - Oke, sakedap kamari anjeun nyebatkeun yén saatos seueur tes sapertos kieu, anjeun mendakan yén helm sanés MIPS hurung béda. Tapi ogé yén anjeun leres-leres kedah néwak hélem kalayan béda. Éta luncat langkung luhur kana hawa.

Éta henteu janten tangkeupan alit sabab énergi kaserep. Énergi masih dina hélem sareng masih dipecat di tempat sanés - leres, leres pisan. Maksad abdi, sabab kami dasarna Mindahkeun anjeun énergi, pesawat slip, anu MIPS, anjeun énergi, tibatan meunang luncat tinggi, anjeun ngagaduhan --- hehehehe, jadi anjeun moal ngan ukur ngaraosan dina sirah anjeun upami anjeun lakukeun Kacilakaan éta ogé bakal ningali anjeun ningali éta kirang serius.

Énergi parantos kaserep ku sistem anjeun - leres leres. (musik éléktronik lemes) - Naha saur anjeun aya cekap inpormasi sareng pendidikan ngeunaan pangaruh geger otak sareng tatu otak tina gerakan rotasi? - Anu paling penting nyaéta jalma nganggo helm. Janten, maksad kuring, éta pasti anu paling penting.

Yén anjeun gaduh helm nalika anjeun naek sapédah. Sanaos anjeun ngan ukur nyetir damel atanapi ngan jarak anu jauh. Urang tiasa ningali yén seueur atanapi seueur kacilakaan pikeun jalma pondok anjeun ngan ukur buka toko sareng mésér naon waé.

Pasang hélem. Abdi nganggo helm unggal dinten. Éta sapertos nalika ngagem sabuk pengaman dina mobil.

Pikeun kuring éta masalah tangtosna. Di nagara-nagara sanés di Éropa, ngagunakeun helm henteu umum sapertos di Swédia. Tapi upami anjeun ngartos kumaha sénsitip sirah sareng uteuk manusa, maka tangtosna anjeun hoyong gaduh helm sareng hélem anu aman-gancangna.

Dinten ieu diuji pikeun pangaruh nangtung anu murni, anjeun moal murag. Anjeun ragrag dina sudut. Sareng tiasa kéngingkeun rotasi.

Sareng urang terang yén uteuk langkung peka kana gerakan rotasi. Janten mugia helm janten langkung saé salami 10 taun ka payun. Sareng mudah-mudahan kaseueuran helm ngagaduhan sistem anti rotasi. (Musik éléktronik cheeky) - Nalika ngeunaan milih helm pikeun kuring, kuring ngandelkeun sababaraha hal, kuring dumasar kana Éstétika helm éta.

Kumaha rupina nalika kuring nganggo? Nya betah kumaha? Dupi éta lampu? Naha éta ventilasi anu saé kuring henteu pernah mikir ngeunaan naha éta leres-leres ngajaga sirah kuring? Kusabab kuring kantos nganggap yén helm kualitas luhur bakal ngalakukeun éta. Sareng kuring pasti henteu mikirkeun gerakan rotasi sakedap. Hal anu kuring henteu pernah kantos nguping sateuacanna nyaéta uteuk.

Sareng kaseueuran hélem diuji nganggo tés serelek nangtung sapertos ieu. Upami anjeun ningali ka dunya salju, anjeun bakal mendakan salju henteu ngalih. Bayangkeun, ieu uteuk anjeun ayeuna sareng kami nyobian tumut kana laju sudut. sakumaha urang ngalaman dina sapédah urang.

Terus anjeun mimiti ningali balukar kacilakaan atanapi kacilakaan sapertos kitu. Sareng sababna sistem MIPS dikembangkeun. Éta dirarancang pikeun ngawatesan épék sareng nyegah cilaka otak.

Upami anjeun parantos diajar nanaon, pasihkeun tulisan ieu jempol ayeuna. Sareng kanggo langkung seueur tulisan ngan ukur klik di dieu di handap.

Naha helm sapédah MIPS pantes?

Helm MIPSnyayogikeun gelar kaamanan tambahan pikeun sadayanasapédahpengendara. Janten upami anjeun siap ngagentos lamihelm, tambahan $ 20 atanapi langkung pikeun ningkatkeun ti sanés-MIPSkaMIPS-modél anu dilengkepan ogé-harganahargana. Dina waktos ayeuna,MIPStéknologi sayogi dina pilihhelmti Giro, Bell, POC, Scott, sareng Lazer.27 Pébruari 2015

Naha helm MIPS leres langkung saé?

Anu urang terang nyaétaMIPSdilengkepanhelmsahenteuna 10%langkung saédina nanganan pangaruh rotasi tibatan anu henteuMIPSverision. Éta hungkulMIPSbakal nyarios. Sababarahahelmanu sifatna alamiahlangkung saédina ngaleungitkeun dampak rotasi tibatan anu sanés, bahkan sateuacanMIPSpalapis.

Naha helm sapédah MIPS langkung aman?

Opathelmtina 30 anu diuji nampi rating bintang lima lengkep, sareng sadayana ngagaduhan 'MIPSlapisan '- Pangaruh' Multi-DirectionalPerlindunganSistem 'anu dirancang pikeun ngabantosan uteuk tina cilaka akibat tina kakuatan rotasi.28 Juni. 2018 Nopémber

naha kuring kedah olahraga sateuacan bobo

Naha kuring leres-leres peryogi MIPS?

Sirah dina hélem kalayanMIPSbakal muterkeun kirang ti sirah dina helm tanpaMIPS. Kusabab kitu urangkabutuhanétaMIPSlapisan ngagaduhan koefisien gesekan anu handap pisan pikeun ngirangan rotasi sirah. '1 jul. Pébruari 2020

Helm sapédah mana anu paling aman?

Bontrager Rally MIPS nyetak pangluhurna pikeunkaamanandiantara sadayanahelmdiuji dina taun 2020. Ieu ngajantenkeun Rally sanés mung gunung anu pangsaénahelm sapédahdina tés tapi juara langkung pikeun anu pangsaénahelmanjeun tiasa nempatkeun kana sirah anjeun.

Dupi anjeun tiasa nambihan MIPS kana helm?

Nambihan MIPSkana anu anyar atanapi anu ayahelmkisaran mangrupikeun léngkah anu hadé pikeun nawiskeunhelmpangguna nambihan panyalindungan ngalawan gerak rotasi.

Naha MIPS goréng?

Thegoréng: Ambang kinerja naék kana 45 poin (tina 30 di 2019). Hal ieu ngajantenkeun langkung nangtang pikeun nampi insentif. Ambang kinerja anu luar biasa naék kana 85 poin. Anu awon: Seueur ukuran kualitas anu dilaporkeun panyadia mangtaun-taun naha dihapus atanapi dilebetkeun kana taun 2020.2 Nopémber Des 2019

Naha WaveCel langkung saé tibatan MIPS?

Numutkeun ka ulikan di Legacy Research Institute di Portland, Oregon,WaveCelnyata langkung épéktiptibatan MIPSdina ngirangan gaya pangaruh linier sareng gaya rasional dina uteuk. Sanaos mirip sareng Koroyd anu dianggo ku Smith, helm anu dipasihan Koroyd masih nganggo aMIPSlapisan.

Naha hélem daur murah aman?

Anjeun teu kedah nyéépkeun artos dina hélem pikeun mastikeun sirah tetep tiis, raoseun sareng dijagaan upami kajantenan nabrak. Nyatana, sanaos hukuman beurat,hélem anggarantiasa sagampilamankomo katingali langkung saé tibatan sababaraha pilihan langkung premium di ditu.16 Apr 2021

Kumaha kuring milih helm?

Thehelmkedah pas sareng teu raoseun, kalayan sirah anjeun sawaréh dikompréskeun bantalan busa lemes di jero-bahkan sateuacan talina dikencangkeun.Pilihukuran anu pas sacaket mungkin tanpa teu nyaman sacara ketat. Teras gunakeun bantalan ukuranana, upami disayogikeun, pikeun nyaluyukeun pas.9 Juni. 2021 g.

Anu mana anu paling hélem MIPS anu mésér?

11 Helm Sepeda MIPS Pangsaéna pikeun Ngabuburit. 1 1. Helm Giro Fixt MIPS. $ 64.95 Balanja ayeuna di Kompetisi Panjat Pinang Pédah: 2 2. Bontrager Spectre WaveCel Cycling Helm. 3 3. S-Works Prevail II + ANGI MIPS Helm. 4 4. Bell Super 3R MIPS Helm Sapédah Gunung Sawawa. 5 5. Troy Lee Desain A2 MIPS Helm. Langkung seueur barang

Naha anjeun peryogi helm MIPS pikeun ngajalankeun sapédah gunung?

Pasihan uteuk anjeun sakedik panyalindungan deui ku nganggo helm sapédah MIPS nalika anjeun kaluar dina sapédah anjeun. Naha anjeun biasana numpak di jalan, resep pencét jalan satapak dina sapédah gunung listrik anjeun atanapi campuran duanana, aya helm MIPS pikeun unggal jenis pengendara sareng anggaran. 1. Helm Giro Fixt MIPS

Naon bédana antara MIPS sareng helm gelombang?

The Bontrager Spectre WaveCel Cycling Helm ngagunakeun téknologi WaveCel anu inovatif, anu ogé ngabantosan ngajaga otak nalika tabrakan sudut anu tangtu. Sedengkeun MIPS sareng WaveCel tujuanna ngajaga uteuk salami jinis-jinis pangaruh, aya sababaraha bédana konci antara téknologi inovatif.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.