Utama > Ngabuburit > Liburan sapédah gunung - ngajawab patarosan

Liburan sapédah gunung - ngajawab patarosan

Naon tempat anu pangsaéna pikeun biking gunung?

TheLuhur10Sapédah Gunung PangsaénaTujuan di Amérika Serikat
  • Moab, Utah. Jalan satapak Slickrock.
  • Créte Butte, Colorado. Jalan satapak 401.
  • Lake Tahoe, California sareng Nevada.
  • TamanKota, Utah.
  • Wydaho, Wyoming sareng Idaho.
  • Sedona, Arizona.
  • Brevard, Karolina Kalér.
  • Grand Valley, Colorado.



Di dieu di GMBN kami nguntungkeun pisan parantos tiasa nganggo sapédah kami di sababaraha lokasi anu saé di dunya. Ti Pegunungan Rocky di Amérika Kalér dugi ka Cape Kulon di Afrika Kidul kami parantos numpak, numpak sareng nyandak film sababaraha jalur anu pangsaéna di dunya, dina tulisan ieu kami bakal ningali deui sadaya tempat epik ieu, basisir kulon Kanada kasohor bersepeda gunung sareng tempat lahirna Squamish mangrupikeun kota alit antara Vancouver sareng gunung sepeda gunung Mekah Whistler. Neil ngadatangan Squamish di 2019 pikeun ngalaman balapan siklus SM, leg final balapan panggung brutal tujuh poe ka kota.

jajanan sapédah

Sanaos henteu gaduh chairlift, éta masih ngagaduhan sababaraha jalur anu pangsaéna di dunya, kalayan ratusan jalur anu ngurilingan gunung. Tanjak diwangun tina lungkawing panjang, pendakian jalan anu lega sareng jalan satapak pikeun jalan ka luhur sareng ngamangpaatkeun sadaya 12 gir. Saatos gempungan, anjeun bakal diganjar ku pandangan panorama lebak atanapi anu katingali ku panon.

Kanada, khususna British Columbia, dipikaterang ku papan batu ageung sareng pucukna, pucuk anu akar, tapi ogé dikenal pikeun basisir kalér na, anu sanés kanggo sadayana. Sacara harfiah hal anu paling henteu populér kuring di dunya. Upami jalur Hideung Inten Hideung sanés anjeun, maka aya seueur jalan sanés anu sayogi, kalebet Half Nelson, jalan satapak anu digarap ku mesin pinuh ku gulungan sareng luncat.



Euyeub ngagabung sareng tim GMBN sareng silsilah balap enduro dina sabuk na, panginten kami bakal miceun anjeunna di tungtung jero sareng ngintun anjeunna ka Chili, Amérika Kidul, pikeun bersaing di Andes Pacifico anu terkenal. Andes Pacifico mangrupikeun lomba panggung anu manjangan langkung ti lima dinten sareng dimana pengendara turun ampir 12,000 méter dina jangkungna dugi ka réngsé. Nalika aranjeunna parantos bérés, éta.

Taun kamari, sasama moderator Neil ngambil alih tugas éta, tapi hanjakalna réngsé balap na mimiti di rumah sakit. Éta dugi ka Beunghar pikeun ngajantenkeun urang bangga taun ayeuna. Ruteu na gancang, panjang sareng kasar, bahkan langkung epik.

Lansekap anu narik ati ngurilingan pengendara sepanjang waktos. Hiji hal anu ngajantenkeun jalan-jalan ieu menonjol ti balaréa nyaéta anti-cekelan anu terkenal, anu sapertos lapisan ucing-ucing ngageser teu katebak handapeun roda. Kalayan laju dugi ka 60 kilométer per jam dina sababaraha bagéan, éta pasti sanés tempat pikeun kaleungitan daya tarik.



Bahkan ngarengsekeun lomba ieu mangrupikeun prestasi anu tiasa ditingali dina rupa Rich dina tungtungna. Whistler mangrupikeun tempat anu aya dina ampir unggal daptar ember motor. Taman nawiskeun jalan turun anu tiasa di angkat pikeun sadaya tingkatan kaparigelan, ti jalur héjo dugi ka kelas hideung.

Luncat, berem, lempengan batu, naon waé, éta aya di ditu. Nyatana, gunung-gunung di sakitar kampung Whistler ogé dihijikeun sareng jalur sapédah salamina, anu katingalina sapertos tempat anu sampurna pikeun Martinto pikeun nguji pemancar Canyon na ku korsi ember anu dirobih. 13 jam saatosna, sakumna kru GMBN parantos nyebrang kolam sareng sumping di bumi bersepeda gunung.

Kalayan saraf anu maénkeun Martin dina gondola dina sirahna, sababaraha kecap bijak ti Blake geuwat nenangkeun anjeunna. Abdi seksi teuing pikeun calana pondok kuring, ogé seksi pikeun pondok kuring. Abdi rada kasieunan. - Abdi rada sieun. -Lami wajar.



Hal anu saé-Anjeun henteu hoyong sieun. -Anjeun hoyong sieun. Kalayan seueur antisipasi sareng pangwangunan, Martin dina tekenan pisan pikeun leres-leres tiasa numpak sapédah anu diwangun khusus ieu dina jalur.

Waktosna lebet. Blake payuneun, Doddy nuturkeun, Martim pencét jalan satapak sapertos anjeunna bakal turun aranjeunna sajuta kali. Ngeunah pisan.

Rengse sapotong heula. Umur anu endah pisan. Angin dina rambut anjeun raoseun saé pisan.

Ti saprak harita waktuna bersaing dina balap Turun garis A, ngungkulan sababaraha jalur danau anu leungit, sareng ngalaman sagala anu ditawarkeun Whistler. Naon perjalanan. DarkFEST mangrupikeun gagasan tina freerider Inggris Sam Reynolds, sareng Nico Vink sareng Clemens Kaudela.

Tempatna di daérah anggur Stellenboschbo, Afrika Kidul, sareng gunung-gunung salaku latar anu sampurna pikeun sababaraha luncat anu paling hébat di dunya. Kalayan luncat mimitian ti 12m dugi ka 30m, ieu sanés pikeun lemah haté, sabab éta kami ngintunkeun stuntman urang Blake Samson ka ditu di 2018. Kalayan campuran cangkéng, luncat sareng sirip hiu, anjeun henteu kedah waé pasti pencét garis, tapi ogé boga kaahlian pikeun mindahkeun ngaliwatan jalur.

Dikurilingan ku sakitar 10 pembalap pangsaéna di dunya, Blake angkat ngalangkungan jalur éta. Monster kaki luncat di tengah kursus. Kuring terang kuring teras-terasan nyarios kecap ieu saraf, tapi éta tingkat saraf anyar anu anyar.

Ditilik gancangna éta hal anu hésé. Teuing lambat sareng gancang teuing sareng anjeun risiko ngungkulan naon anu parantos luncat 90 kaki. Saatos nyiptakeun garis anu lengkep méntal ieu, Sam Reynolds ngabantosan Blake ngukur kecepatan sareng ngamankeun anjeunna salami éta.

Ya allah abdi tumaros. Éta gering. Ti saprak éta terus.

Anjeunna nganggo trik sapertos backflips, supermans, sareng bahkan cash cash ti Nicholi Rogatkin. Blake ngajantenkeun urang reueus malahan nyandak urang sabotol beureum. Cheers Blake pikeun urang di bumi, khususna Neil.

Anjeunna ageung di Shropshire. Neil sareng Blake parantos ngarencanakeun rute ngalangkungan bukit anu ngagugulung pikeun ngaraosan anu terbaik tina musim gugur Inggris dina daptar éta. Teu lami sateuacan langit dibuka sareng aranjeunna leres-leres mendakan kumaha jaketna tahan cai.

Ngamimitian di lamping kabuka, katurunan bom kalayan kakuatan pinuh pikeun bebek di leuweung geledug pikeun ngahindarkeun hujan. Tenun ngurilingan tangkal sareng gulung alam pikeun bungbu perjalanan. Sagampil aranjeunna nuju biasa hujan, panonpoé mutuskeun badé kaluar pikeun katurunan terakhir sadinten sareng éta henteu tiasa sumping dina waktos anu langkung saé.

Turunanana lungkawing, gampang taringgul sumping diantara anjeun sareng tujuan ngarah ati-ati milih éta pikeun jalan ka dinten epik. Rupa-rupa rupa bumi sareng iklim mikro ngamungkinkeun aranjeunna ngalaman unggal jenis jalan satapak sareng kondisi cuaca. Teu goréng sapoé dina sapédah.

Neil deui, waktos ieu urang ngantunkeun anjeunna ka dunya mistis Islandia sareng presenter GCN Si Richardson. Kalayan gunung seuneuan, kebon lava, sareng rébuan batu rébuan jalan karikil, éta bakal sapertos naon waé anu kantos disetir sateuacanna. Rute na 130 kilometre langkung ti dua dinten anu bakal ningali sadaya opat unsur, bumi, angin, cai sareng seuneu.

Mimitian ti salju, aranjeunna ngalangkungan gunung anu ngagugulung, gunung seuneuan aktif sareng pameuntasan walungan és-tiis. Di lingkungan anu gampang disalahgunakeun pikeun permukaan Mars, aranjeunna jalan ka Hutto nokturnal, ngeusian vitamin sareng mineral anu ilang ku bir sareng steak. Dina dinten kadua, Neil sareng Si nyebrang dataran luhur dataran anu kosong ka dasar pendakian anu beurat, janten langkung sesah ku angin ngahiliwir anu berkelanjutan.

Gunung seuneuan paling aktif di Islandia aya di gigireun aranjeunna sareng bakal bitu iraha waé. Untungna, aranjeunna hasilkeun deui dina tarmac sareng bahkan berhasil ngaleos dina sumber cai panas sateuacan angkat ka bumi. Balik deui ka Amérika Kidul.

Kali ieu di Patagoniato, cobian sababaraha jalan satapak, kopi, sareng, upami di Blake, mancing ngapung. Tuan rumah mangrupikeun tilas pengendara piala dunya handap anu namina Gabo, anu janten pamayang ngapung kalebet ngalangkungan danau kabuka ka pondok leutik di tengah-tengah tempat, nyebrangan padang rumput lega sareng sapi sareng kuda pikeun ngiringan. Janten atra pisan aranjeunna henteu aya di Inggris deui.

Tenun, jalur tunggal anyaman nembak aranjeunna ngaliwatan témbok kandel tangkal dina dua sisi, anu nyapu ngaliwatan dirtas nalika aya lapisan salju seger. Dugi ka 8:00 wengi aranjeunna nitih ka pondok pikeun bir anu pantes sareng barbecue.

Isukna saatos bir, anggur sareng kopi anu kuat anjeun peryogi pisco pikeun ngaluarkeun budak ti ranjang. Dinten dua pasti katingali sakedik langkung santai. Angkat ka arena tunggang anu sanés, naék sareng turunan panjang turun ka walungan pikeun mancing ngapung.

Wisata sapédah 5 borough 2019

Meureun éta aya hubunganana sareng sadaya inuman wengi tadi, tapi istirahat siang di puncak pendakian mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ningali awan ngagugulung bukit sareng ngaso anu diperyogikeun pisan. Campuran sawah anu kabuka sareng rungkun, gergaji batu atah dibersihan walungan. Ieu waktos mancing.

Waktos kanggo Blake ngingetkeun pro. Kosong ku rod, Blake dialungkeun ka handap. Teu aya lauk waktos ayeuna, tapi kuring pikir aranjeunna bakal salamet.

Di dieu anjeun parantos kitu, tempat tunggang karesep GMBN di dunya, kami leres-leres untung nganjang ka sababaraha tempat ieu sareng ngarepkeun nyandak anjeun waktos salajengna. Candak kasempetan ieu pikeun ngalanggan upami anjeun dina YouTube. Cinta, resep sareng nuturkeun sadaya platform sosial, hatur nuhun pisan pikeun anjeun anu ningali sareng ningali anjeun waktos salajengna

Naha MTB jadi kecanduan?

Kecanduannaek sapédah turun lamping Himalaya atanapi medan bukit anu sanés mangrupikeun hal anu goréng. Tapi sapertos anu sanésna, anjeun bakal satuju, seueur teuing hal anu bahaya. Sababaraha bikers ngalakukeunana kusabab aranjeunna resep gawena adrenalin tinggi-oktan.

Tingali ka anjeun. Anjeun kantong sampah biasa anu nyangkut dina jalan buntu sareng teu aya dina kahirupan anu ngajantenkeun anjeun bagja. Malah manuk nyangka anjeun éléh. (Manuk nyiwit) Waktosna parobihan.

Ka luar. Naha anjeun ningali murangkalih ieu? Aranjeunna ngagaduhan waktos anu pangsaéna dina kahirupan dina sapédah na. Aranjeunna terang naon anu lumangsung.

Anjeun moal gaduh seueur kasenangan sapertos barudak ieu. Kacuali anjeun ngagaleuh sapédah gunung. Buka toko sareng ngupingkeun sababaraha jelema anu teu terang naon anu anjeunna carioskeun.

Coba jual sapédah sorangan. Nyandak sapédah sareng ngagaleuh. Siap-siap sareng pencét jalan satapak anjeun.

Waktosna nganggo sapédah anyar anjeun. (Sapédah pon) (Ngadu'a) Sadar yén henteu sadayana toko sapédah sareng sapédah didamel sami. Cobian deui.

Kali ieu anjeun ngalakukeun panilitian. Didatangan toko sapédah sareng ngobrol sareng padamelna. Anjeun terang sepédah.

Mésér sapédah kadua, tumpak anu béda. Ngawangun kabugaran dina tanjakan sareng kapercayaan kana turunna. Numpak naon anu anjeun mampu, tong setrés anu teu tiasa.

Éta janten gampang. Anjeun bakal ngaraos langkung saé dugi ka sadar yén teu aya anu sanés anu nyetir nganggo kaos oblong sareng calana pondok khaki. Waktos pikeun ganti baju.

Janten kitted. (musik bass hip hop beurat) Mimitian nganggo kecap anu gering sapertos abon sareng gnar. Tetep nyetir, ngantepkeun diri anjeun dicekel dina tanjakan sareng katurunan.

Kahayang pikeun jadi hadé tumuh di anjeun. Candak obsesi sareng sapédah anjeun. Benerkeun kana spék, sudut sirah, sareng hal-hal anéh sapertos karasa ban.

Maka sadar yén anjeun peryogi padamelan kadua pikeun ngadukung kecanduan anjeun. (mersihan tikoro) Maksadna, markisa? (Lawnmower hums) Mésér sapédah pikeun katilu kalina. Anu ieu ngagaduhan langkung seueur fitur, langkung seueur damper sareng pos korsi naék naék. - Imut. - Éta henteu ngan ukur nyetir akar, ngirim tetes sareng diajar trik.

Alus. Éta langkung ti ngan ukur hobi ayeuna. Mangrupikeun Gaya hirup.

Dina hiji dinten anjeun nyaritakeun batur sapagawean anjeun ngeunaan sagala tunggangan anu anjeun kantos énggal sareng kumaha héséna anjeun ngagosok. Aranjeunna henteu ngupingkeun. Nya salah éta.

Ngaranna nyaéta Jess sareng anjeunna ogé naék. Anjeunna naros, 'Naha anjeun badé numpak iraha waé? 'Sareng anjeun nyarios,' Sial yeuh! 'Tétéla Jess saé. Resep, rea lly saé.

Anjeunna ngajar anjeun dina jalan ka luhur sareng ka handap. Anjeun bahkan henteu tiasa turun, naon anu naék. Anjeun tiasa turun tapi anjeun parantos capé.

Anjeunna parantos ngantosan 30 menit tapi nyarios yén éta pikaresepeun pisan. Anjeunna nyarios anjeun kedah ngalakukeun deui sakapeung. Anjeun satuju, sanaos anjeunna ngacapruk anjeun.

Tapi anjeun henteu kapikiran dugi ka engké dinten éta. (Whine) (musik bass hip hop beurat) Mimitian nyetir unggal dinten saatos dinten damel. Milarian kelompok lokal sareng ngajalankeun sareng supir anu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun kaulinan.

Janten supir anu langkung saé ku ngan ukur nyobian tetep nepi. (bass beurat, musik hip) perhatoskeun sapédah sanés sapertos sapédah nurun gunung ieu sareng sapédah lintas negara. Ngabuburit jalan tiasa pikaresepeun.

pangsi switchblade pangsi

Diuk dina jumper kokotor sareng milarian sababaraha luncat pikeun latihan trik anjeun. Ieu katingalina langkung hese tibatan anu anjeun panginten. Éta saé pisan, éta katingalina pikasieuneun pisan.

Henteu. Naék langkung seueur, naék langkung luhur, luncat langkung jauh, sareng langkung gancang tibatan anu anjeun pikirkeun. Jaga sapédah anjeun sareng tingkatkeun deui.

Mésér pakakas, mésér bagian, mésér langkung seueur pakakas pikeun masang bagianana. Nyéépkeun waktos mutuskeun dina sapédah anjeun salajengna. Panggihan sapédah impian anjeun sareng karbon.

Kecanduan anjeun bakal parah. Anjeun bakal nyéépkeun waktos kirang kanggo damel sareng langkung seueur waktos ningali dina sepédah. Numpak langkung seueur jalur, ngored langkung halaman.

Langkung jalur, langkung halaman. Jalan satapak, padang rumput hejo. Mésér sapédah impian anjeun.

Bawa sababaraha babaturan sareng numpak langkung jauh sareng langkung luhur tibatan anu sateuacanna. Hayu sapédah anjeun angkat Candak ka tempat anu paling henteu terang bahkan aya. Balik kana tanggal anu sanés.

Waktos Ieu anjeun anjeun sabenerna bisa tetep nepi. Teu aya alesan, teu aya alesan. Ieu langkung saé.

Ayeuna anjeun ngan ukur ngéléhkeun anjeun dina lima Menit, anjeun duaan bungah, jangkung lima, anjeunna henteu tiasa percanten kumaha langkung saé anjeun. Hello sobat, hiji dinten anjeun bakal ningali siaran pers dina sapédah anyar. Éta sapertos milik anjeun, tapi 15% langkung énténg, 35% langkung saé, sareng beureum.

Éta ogé hargana langkung seueur turf tibatan sapédah anu nembé dipésér. Angkat kana sapédah pikeun ngalangkunganana. Éling kumaha langkung saé anjeun parantos kéngingkeun sareng seueur pikaresepeun nyetir dina kahirupan anjeun.

Sanés perkawis sapédah anu anjeun tumpak, perkawis tapi tunggangan sapédah anjeun nyandak anjeun. (Hésis Udara) Nya, panginten sanés naék ieu. ('I Got The Juice' by Dream Junkies) ♪ Indung pameget, anjeun bakal cinta ieu ♪♪ Lulus ti pemberontak ka revolusioner ♪♪♪♪ Di daérah kuring aranjeunna resep ieu ♪♪ Kuring bakal ngabobol na ♪♪ Siga Abdi teh mesin engkol ☆ As Ascension ♪♪ Unggal dimensi perhatoskeun ka kuring ♪♪ Tingali jiwa kuring ♪♪ Tingali dina haté kuring ♪♪ Tingali di harepan kuring ♪♪ Gaduh dunya di punggung abdi ♪♪ Tapi kuring tetep ogé ♪ ♪ Wartoskeun aranjeunna Gusti gaduh panangan abdi ♪♪ Kuring moal ngantepkeun ♪♪ III sumping ti sisi sagara ♪♪ Ngojay kalayan anu pangsaéna kuring henteu tiasa nolak yén kuring dipilih Sumuhun, éta Miggity Mack Milking the mikropon ♪♪ Sigana mah kuring moal masihan deui

Naon sapédah gunung anu paling saé artos?

Sapédah Gunung PangalusnaDina $ 500
  • Batch TheGunung29.PangalusnaNawarSapédah Gunung.
  • Siklus ko-op DRT 1.0.Pangalusnasareng Rem Cakram Hidrolik.
  • Mongoose Switchback - Lalaki sareng Awéwé.PangalusnaHardtail meujeuhnaMTB.
  • Neffice 27.5Sapédah Gunung.
  • Schwinn Mesa.
  • Vilano Blackjack 3.0.
  • Mongoose Malus FatSapédah.
  • Royce Union.

Naon sapédah gunung tingkat Éntri anu saé? Abdi nampi patarosan ieu unggal dinten. Éta sababna dinten ayeuna kuring masihan anjeun pakakas anu anjeun peryogikeun pikeun milari sapédah anu énggal atanapi anu parantos dianggo paduli merekna. Tapi ke heula urang kedah ngahartikeun naon éta sapédah tingkat Éntri.

Upami anjeun pemula sareng anjeun gaduh artos teu terbatas maka diskusi ieu parantos réngsé. Ngan kaluar ka dinya sareng nyéépkeun seueur artos dina sapédah anu saé sareng anjeun parantos réngsé. Tapi kuring nebak yén kaseueuran pamula milari komitmen kauangan pangleutikna anu tiasa dilakukeun nalika tetep ngagaduhan sapédah gunung anu pantes.

Sapédah ieu cukup pantes pikeun anjeun dina waktos masalah anu sering sareng sering. Langkung saé, éta sayogi kanggo $ 329. Leres éta Diamondback Overdrive sareng kuring naék Diamondback, tapi kuring hoyong anjeun hilap dinten ayeuna kusabab Diamondback panginten henteu sayogi dimana anjeun cicing atanapi anjeun ningali sapédah tilas.

beurat sapédah

Dinten ieu kuring hoyong anjeun pura-pura sapédah ieu henteu warnaan sareng teu ngagaduhan logo. Kumaha urang obyektif nangtoskeun yén éta 'tiasa dipercaya' upami anjeun ngan ukur nalungtikna? Hayu urang mimitian ku indikator anu paling penting tina sapédah gunung anu saé: gantungan derailleur. Upami sapédah gunung dilengkepan derailleur tukang, éta kedah digantungkeun dina pigura ku sapotong logam ieu anu disebut gantungan.

Dina nalika ragrag, gantungan dirancang pikeun istirahat pikeun nyegah karusakan dina pigura. Éta teras tiasa disaluyukeun atanapi diganti ku biaya murah. Ieu langkung saé tibatan maledogkeun sapédah kana tempat sampah, anu anjeun kedah lakukeun upami anjeun megatkeun bagian tina pigura anjeun.

Ati-ati ku solusi tambalan sapertos kitu, atanapi langkung parah, kalayan derailleur dipasang langsung dina pigura. Sapédah sapertos ieu tiasa waé ragrag jauh tina karuksakan total, sareng bersepeda gunung sadayana ngeunaan ragrag. Kusabab kitu, gantungan derailleur mangrupikeun hal anu pangpayunna anu anjeun kedah lakukeun.

Pastikeun sapédah parantos siap. Komo sapédah anu paling saderhana ngagaduhan potongan anu leres-leres dipotong sareng fungsina. Janten panyilidikan anjeun kedah dimimitian sareng kamungkinan ditungtungan ku éta.

Bagéan penting anu teras diperhatoskeun nyaéta batang SS threaded utas, anu anjeun tiasa ngaidentipikasi ku sambel penjepit ieu di dieu, sareng 4 baut ieu anu nahan stang dina tempatna. Upami anjeun ningali ieu tibatan, biasana warta goréng. Upami anjeun ngagaduhan jasa atanapi ngagentos payuneun, kalebet garpu, anjeun dugi ka bagian anu teu tiasa dipercaya atanapi bagian sepeda gunung modél anu sesah dipilarian.

Untung nyukcruk mérek garpu gantung pertengahan 90an anyar pikeun ngagentos anu lami. Henteu ngan ukur batang tanpa benang langkung gampang sareng langkung mirah pikeun dijaga, tapi éta ogé langkung kaku, hal anu anjeun badé kompromi. Nalika anjeun dugi ka roda, anjeun kedah pastikeun yén aranjeunna gaduh tuas pelepasan gancang.

Ieu umum dina motor tingkat lebet sareng ngamungkinkeun anjeun nyabut atanapi ngaganti roda ku panangan tanpa alat, tapi anu langkung penting, éta mangrupikeun indikator tina panggunaan sapédah anu dihaja. Upami ban datar teu tiasa dihindari nalika ngédit gunung, éta masalah upami gaduh rengkuh 15mm sareng anjeun pikeun miceun kacangan ieu. Goréngna ogé, sapédah gunung sareng kacang dina poros ampir teu mungkin pikeun ningkatkeun roda, sareng roda mangrupikeun hal anu bakal anjeun luhung nalika anjeun gaduh pangalaman.

Janten dina sapédah gunung tingkat lebet, milari tuas pelepasan gancang sareng upami ningali kacang, tinggal ngajauhan. Salajengna sumping engkol sareng ranté rakit modular sareng dibungkus babarengan, henteu rivet sasarengan salaku potongan ageung. Kuring yakin anjeun tiasa ningali masalah dina ieu.

Megatkeun hiji hal di dieu sareng anjeun panginten biaya pikeun sapédah anjeun pikeun ngararancang hiji hal, janten upami éta hal anjeun maka éta saé pikeun anjeun. Upami teu kitu, milari hal anu anjeun leres-leres tiasa ngaco. Hal anu kedah diperhatoskeun nyaéta rem cakram payun sareng tukang.

Malah rem cakram anu murah tiasa ditukeurkeun anu langkung saé, anu penting diperhatoskeun sabab sapédah anjeun kedah ngagaduhan titik lampiran pikeun ieu ti mimiti. Anu langkung penting deui, rem cakram jauh langkung dipercaya tibatan rem rim, sabab éta industri sapédah gunung gancang sareng neken ngalih ka aranjeunna puluhan taun ka pengker. Kusabab sapédah gunung anu saé kedah dirobihkeun sareng ditingkatkeun, anu kedah curiga pisan tanpa aya rem cakram.

buta ulasan tcr

Tungtungna, anjeun kedah pastikeun yén sapédah na ngagaduhan ukuran anu bénten-bénten sareng pabrikna leres-leres nyayogikeun pitunjuk ngeunaan ukuran anu anjeun peryogikeun. Ieu gampang sapertos ngagunakeun Google, seni anu leungit. Bisi mana waé, upami pabrikan henteu nawiskeun inpormasi ieu, maka aranjeunna sigana henteu ngémutan seueur ngeunaan sepédahna sareng janten anjeun henteu kedah percanten ka aranjeunna pikeun nyandak anjeun jauh ka jero leuweung, janten indikator ieu kirang obyektif tibatan anu sanés , tapi anjeun sahenteuna kedah gaduh hiji kéngingkeun sapédah anu cocog sareng anjeun.

Sanaos seueur indikator séjén ngeunaan sapédah siap-jalan, aranjeunna henteu saé pisan upami sapédah anu dimaksud henteu nyumponan sarat anu ayeuna urang bakal pokuskeun kana naon anu diarepkeun tina sapédah tingkat lebet sapertos ieu sareng sababaraha hal anu tiasa anjeun lakukeun ku éta tiasa dilakukeun pikeun ngamutahirkeunana. Mimiti, penting pikeun dicatet yén ampir kabéh bikang gunung tingkat Éntri nyaéta B. hardtails atanapi bikes tanpa suspénsi tukang.

Patalina anu diperyogikeun pikeun gantung tukang nyaéta mahal sareng beurat, janten umumna henteu pantes diinpéstasi dugi ka anjeun ngamimitian ngarobih titik sarébu dolar. Demi kesederhanaan, kami bakal ngawatesan diskusi ieu pikeun hardtails. Hardtails pikaresepeun sareng gancang, janten aranjeunna masih resep pikeun ngamimitian.

Tapi hardtails sahandapeun $ 500 ampir-ampiran waé XC atanapi sapédah lintas nagara. Sapédah XC dioptimalkeun pikeun pedaling sareng transmisi kakuatan. Éta gancang sareng gampang dianggo pikeun ngarambat jarak jauh.

Tapi manpaat ieu tiasa nahan anjeun saatos anjeun mimiti nyobian dina freeriding. Éta henteu hartosna anjeun moal tiasa luncat sakedik dina sapédah XC. Ngan luncat, tetes, gulungan batu atanapi naon waé katurunan panjang anu paling saé dilakukeun dina sapédah jalan satapak.

Hardtail hideung ieu gigireun Overdrive mangrupikeun conto anu saé tina sapédah jalan satapak. Garpu anu raked, sudut agrésif, setang lega, perjalanan anu langkung panjang, sareng bobot anu langkung pondok ngajantenkeun langkung saé pikeun jenis tunggang gunung anu kuring lakukeun. Kusabab anjeun teu tiasa ngarobih sapédah XC kana sapédah Tra il atanapi sabalikna, anjeun kedah jujur ​​ngeunaan naon anu anjeun badé lakukeun ku sapédah gunung anjeun sateuacan mésér.

Tapi upami anggaran anjeun sahandapeun $ 500, naha anjeun resep atanapi henteu, anjeun tiasa kéngingkeun sapédah XC. Upami dina sababaraha waktos anjeun ngaléngkah sareng ngalungkeun sapédah sakitar sakedik deui, anjeun panginten raoseun. Kieu anu kuring lakukeun pikeun ningkatkeun kamampuan sapédah XC anggaran kuring.

Hal anu paling anjeun tiasa lakukeun nyaéta, turun tangan, gentos ban. Nalika kuring ngalungkeun ban anu langkung lega, gnarled dina overdrive kuring, karaosna sapertos sapédah anu lengkep. Kuring sanggup ngajalankeun ban ieu dina tekanan anu langkung handap, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung serem sareng ngahampura.

Tapi éta henteu ngan ukur. Naha anjeun nguping sadaya rénghap ranté kuring keprok di sakumna tempat, sareng memang éta kaluar pisan dina sababaraha luncat tetes. Pikeun ngalereskeun ieu, kuring masang panduan ranté anu ampir-ampiran ngaleungitkeun masalah.

Ieu bakal ngarugikeun anjeun langkung kirang tibatan ningkatkeun drivetrain anjeun, anu tiasa gampang ngajalankeun anjeun sapertos sapédah ieu. Upami kuring mangrupikeun pemula pikeun kéngingkeun sapédah mungkin dina sapédah ieu kuring ogé tiasa ningkatkeun pedal sareng meureun garpuh sapertos kitu, langkung saé ngajualna sareng ningkatkeun sagala hal. Barina ogé, upami anjeun parantos gaduh sapédah sareng mendakan éta gagal sababaraha tés ieu, anjeun masih tiasa nguntungkeun tina tulisan ieu.

Upami ayeuna dianggo pikeun anjeun sareng anjeun pikaresepeun, maka tetep abon-abon. Upami anjeun ngaraos hoyong nahan anjeun, ayeuna anjeun gaduh alat pikeun milari anu langkung saé. Kitu cenah, kami henteu acan nyarioskeun perkawis pangumpulan, pangropéa, atanapi sadaya pembaruan anu sanés anu anjeun tiasa naroskeun, ku bantosan pemirsa kuring, kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajawab kana koméntar.

Janten milari sapédah pamula anu saé sareng terasrasakeun. Kusabab anjeun ngan sataun jauh tina ngajual sagala barang anjeun sareng ngabiayaan sapédah pembiayaan anu henteu tanggung jawab. Éta kajantenan pikeun anu terbaik ti urang. Hatur nuhun parantos nyingkirkeun kuring ayeuna sareng ningali deui waktos salajengna.

Sabaraha kuring kedah nyéépkeun sapédah gunung anu pantes?

TOsapédah gunung anu saébakal ngarugikeun anjeun antara 1000 sareng 1500 USD. Asapédah santunmahal tapi anjeun ogé peryogi perlengkapan tambahan. Pangropéa anu leres sareng ngurus anjeunsapédahnyata tiasa ngirangan biaya.

Naha biking jadi adiktif?

Nalika anjeun naek, anjeun kéngingkeun lonjakan neurokimia sapertos serotonin sareng dopamin anu ngaraheutkeun nyeri sareng ningkatkeun suasana haté, saur Kim Chronister, PsyD, psikolog di Los Angeles. Anjeun ogé nampi endorphins, anu micu reséptor anu sami dina uteuk anjeun sakumaha sababaraha ubar nyeri.10 Maret 2017

Naha MTB latihan anu saé?

Ngabuburit gunungmangrupikeun bentuk anu hadé pikeun latihan kardio. Sanaos henteu raoseun sapertos anjeun nuju maot dina jalan naek sababaraha pendakian anu disingkirkeun, biking masihan getih anjeun nambahan oksigén. Sapédah ningkatkeun pembuluh darah anjeun ku dilebarkeun sareng dijaga tetep jelas.7 Apr 2020

Naha kuring ngaraos saé pisan saatos bersepeda?

Élmu negeskeun naon anu seueur urang terang: Anjeunsapédahmangrupakeun tempat senang anjeun. Nalika anjeun naek,anjeun meunangpaku dina neurokimiasapertossalaku serotonin sareng dopamin anu ngagentos nyeri sareng ningkatkeun suasana haté, saur Kim Chronister, PsyD, psikolog di Los Angeles.10 Maret 2017

Naha sapédah gunung janten populér?

Sapédah gununglangkung pikaresepeun pikeun pengendara rekreasi / santai. Posisi tempat duduk langkung tegak langkung raoseun sareng langkung gampang ningali jalanna sareng aranjeunna tiasa ngatur langkung permukaan.

Naha biking gunung ngaduruk gajih beuteung?

Leres,Ngabuburittiasa ngabantosankaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumgendutleungitna sareng ngamajukeun beurat séhat. Pikeun ngirangan sadayanabeuteunggirth, sedeng-latihan intensitas aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.2 Pébruari 2021

Naha MTB langkung sesah tibatan bersepeda jalan?

TOLangkung heuraslatihan

Henteu ngan ukur anjeun naék jarak anu saé tapi anjeun nganggo langkung seueur jinis otottibatanjarak jauh normalsapédah jalandinten. Kalayanbiking gunungaya deui halangan anu meryogikeun pegatna, ledakan tanaga sarengsapédahbiasana langkung beurat, anu, sacara umum ngahasilkeun seueurLangkung heuraslatihan.
21 Jan 2020 g.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat