Utama > Ngabuburit > Peta wisata Nyc bike 2017 - kumaha mutuskeun

Peta wisata Nyc bike 2017 - kumaha mutuskeun

Sabaraha mil nyaéta 5 Boro Bike Tour?

40-mil

pangropéa sapédah

Dimana Dimana Wisata Lima Borough Bike?



Unggal taun, puluhan rébu pengendara motor angkat ka jalan-jalan, anu sadidinten, kalayan berkah bebas mobil-pikeun TDLima Wisata Sapédah Boro, tabuh 40-miljaunt anu ngumbara di unggal New York Cityborough.2 Méi 2019

Naha jalur sapédah kabuka di NY?

Jalur ieu dimimitian di Handap Manhattan, arah kalér ngalangkungan Genep Avenue ngaliwatan pedalaman Taman Tengah sareng neraskeun ka Harlem sareng Bronx ngalangkungan Sasak Madison Avenue. Asup deui ka Manhattan, éta ngumbara ka kidul sapanjang Walungan Wétan dina FDR Drive.

Urang sadayana henteu hirup dina paradises sapédah, tapi ku sakedik terang urang sadayana tiasa sahanteuna hiji lengkah langkung caket kana jalan anu sepi sareng pikaresepeun. Janten dina tulisan ieu urang badé nyarioskeun ngeunaan perencanaan rute, kumaha ngagunakeun téknologi anu ayeuna urang milari rute anyar anu hébat pikeun nyetir teras nuturkeun aranjeunna, janten upami anjeun énggal dina olahraga sareng panasaran kumaha kaayaan jalan-jalan anu sibuk tiasa kabur. Anjeun ngan ukur milarian jalan anyar pikeun nyiapkeun rute anu biasa.



Mudah-mudahan tulisan ieu ngabantosan! Janten naon jalan anu hébat pikeun disetir? Sakedik gumantung kana naon anu anjeun resep sacara pribadi: Abdi resep naék gunung turun nalika éta henteu lungkawing, hatur nuhun pisan. Jalma sanésna resep pelayaran di sapanjang palataran atanapi ngajalankeun sakumaha gancang-gancang. Janten urang ngantunkeun jinis ieu tina perencanaan rute ka anjeun.

Nanging, naon anu universal di antara sadaya pengendara sepeda nyaéta cinta jalan anu tenang, aman sareng sepi, tapi kuduna: ulah nyetir dimana anjeun nyetir Ceunah deui pangaruhna: ulah nyetir dimana anjeun nyetir atanapi henteu ngajalankeun dimana anjeun nyetir! 'ding'I ningali seueur didieu dimana kuring cicing di Inggris. Saur jalma-jalma terang sababaraha jalan penting ti kota sareng padesaan sareng aranjeunna terang éta sabab nyetirna Sareng ti kepompong mobil anjeun aranjeunna tiasa katingali saé pisan: pemandangan indah, jalan lega anu saé, lalu lintas anu gancang sareng anu sanés anu resep ! Nya, patalimarga anu gancang pindah dimimitian ku: jalan-jalan ieu henteu saé pikeun bersepeda sareng sering pisan aranjeunna pinuh ku pengendara Jalan anu tiasa dibonceng Ieu dimana téknologi asup janten aya sababaraha rute khusus pikeun mendakan aplikasi sareng halaman wéb anu kami anggo di dieu di GCN hiji anu disebat 'Komoot' sareng aranjeunna gaduh versi gratis anu hébat sareng pilihan premium ogé. Éta gampang pisan.

Janten ayeuna kuring dina halaman wéb anjeun. Kuring diklik dina halaman rencana rute. Kuring masihan titik awal kuring, hiji cafe anu saé anu kuring kenal, sareng kuring nempatkeun tujuan anu mangrupakeun toko téh anu saé, mésér catetan sareng Komoot sacara harfiah ngalakukeun sésana anu kuring terang tina pangalaman yén ieu jalan anu bakal dipilih, sareng Komoot mendakan aranjeunna kusabab éta ngagaduhan sagala rupa algoritma anu cerdas, data anu ngagaduhan aksés ti pangguna nyalira sareng ogé hal-hal anu disebatkeun sorotan di dinya anu ditingalkeun ku jalma anu sumanget umum sareng ngarahkeun kuring pikeun satuju hal anu hébat pikeun pengendara sepeda.



Janten dina hal ieu jalur anu saé ti Portbury dugi ka Clevedon ayeuna sabab anjeun tiasa tingali mangrupikeun jalan luar, ayeuna kuring karaos sapertos jalur gelung anu kadéngéna hébat sareng saatos sababaraha waktos anjeun tiasa ningali Komoot sacara harfiah pagelaran loop didamel. Ayeuna aya seueur pilihan alit sanés di dieu pikeun maénkeun kalayan kaasup naon waé rute anu anjeun pikahoyong. Janten kuring naek sapédah anu biasana jalan paling sepi di ditu ogé masihan kuring nempuh jalan gravel atanapi langkung gancang, sakumaha jauhna rute kuring: dina hal ieu 44,1 kilométer, kuring nyarioskeun sabaraha pendakianana sareng dimana dina jalur éta asalna turun ka, dina profil élévasi ieu di handap sareng éta bahkan masihan kuring perkiraan waktos sareng éta dumasar kana kumaha pas kuring, sapertos anjeun tiasa tingali, kuring sapertos ngadamel humwell, penilaian anu lumayan murah pikeun kuring sorangan Kabugaran mutuskeun.

Aya tilu cara anjeun tiasa nuturkeun rute ieu: Anu kahiji nyaéta jalur sakola-lami, dimana anjeun sacara saksama nyerat paréntah péngkolan-péngkolan kuring henteu kana salembar peta anu teras-terasan baseuh sareng kesang pastina naha anjeun pasti entong ngalakukeun éta deui. Sabalikna, anjeun tiasa nganggo telepon anjeun salaku jinis alat navigasi. Janten Komoot ngagaduhan aplikasi sareng nalika kuring ngan ukur klik dina perjalanan kuring, navigasi belokan-belokan dimimitian sacara akustik nalika kuring badé nempatkeun telepon abdi dina saku atanapi sacara visual nalika kuring gaduh bukit, anu ngamungkinkeun kuring ngageplokkeun telepon ka setang kuring Téhnik anu katilu nyaéta ngagunakeun komputer sapédah GPS sapertos kieu Janten, ieu mangrupikeun Wahoo, sareng saleresna kuring tiasa nyingkronkeunana sareng akun Komoot kuring, anu hartosna kuring tiasa lacak rute Komoot kuring dina tombol pencet Upami anjeun badé milarian sakedik deui panalitian ngeunaan perjalanan anu anjeun rencanakeun sateuacan angkat, panginten kumargi anjeun badé ka ditu, janten aya sakedik deui, anjeun parantos nanem modal langkung, maka Kuring nyarankeun Google Kuring nganggo ieu sepanjang waktos, seueur, pikeun syuting, tapi saleresna éta mangpaat pisan nalika ngan ukur gaduh hiji. Anjeun panginten hoyong terang kumaha jalanna, bahkan kumaha trotoar na sareng ogé kaayaan patalimarga sabab anjeun tiasa pastikeun yén mobil Google Street View nyababkeun macét. Th e sapédah umur rata sigana bakal ngalakukeun éta ogé, anu mangrupikeun bendera beureum anu pasti sareng éta jelas gampang pisan dianggo.

Sigana kuring henteu kedah ngajelaskeun. Tapi henteu masalah ego anjeun nyeret jalma jeruk leutik kana jalan anu anjeun hoyong parios dina hal ieu gang-gang anu cemerlang Portbury ka Clevedon sareng omong-omong hapunten sareng ideu ngeunaan laju internét kuring. Oh, hayu urang indit: 'teu kaharti'.

ulasan logika jalan ritchey



Sarwa Lane Portbury ka Clevedon, saleresna éta katingalina saé. Pamustunganana, pangetahuan lokal mangrupikeun sumber anu hébat ngan ngantosan kanggo dieksploitasi, naha digital dina média sosial atanapi dina kahirupan nyata - jalma angkat ka toko sapédah lokal anjeun, anu sok janten tambang emas, salaku conto, atanapi klub sapédah lokal ogé ngan ukur pengendara sepeda acak anu anjeun tingali dina pangalaman kuring teras-terasan langkung senang ngobrol ngeunaan rute janten anjeun pasti tiasa ngamangpaatkeunana teras bagikeun tip anjeun ogé sareng kuring yakin yén anjeun ngawangun hiji Ngawangun jaringan jalan anu hadé teras ngawangun tukang ngaput -ngadamel loop. Éta pisan anu anjeun resep sareng dimana anjeun nyéépkeun waktos anu anjeun méakkeun di jalan anu sibuk kana minimum anu mutlak.

Mudah-mudahan tulisan ieu aya gunana. Punten nyungkeun jempol ageung upami anjeun resep sareng tetep aman sareng nikmati nyetir. Éta jalan anyar anu saé

Naha aya jalur sapédah di NYC?

Sedengkeun Nagara KakaisaranJalan satapaksésa-sésamukakeur leumpang nasapédah, York énggal didorong cicing di bumi sareng damel lokal.

Hayu urang nyanghareupan éta: anjeun tiasa kéngingkeun panto. Atanapi katabrak ku beus. Upami anjeun mangrupikeun pengendara sepeda di New York City di taun 2000-an éta sapertos dibintanginya di Escape From New York Mungkin upami anjeun atlit ekstrim éta hebat pisan pikeun anjeun kusabab anjeun nyingkir mobil, éta sanés Tempat pikeun Pangalaman Lalu Lintas Reguler Aman Dinten ayeuna, New York City ngalaman pertumbuhan anu ngabeledug dina komuter sapédah.

Janten kumaha kota janten sapertos lalu lintas sapertos kitu? seueur jalma bersepeda di kota? Ti 2007 dugi ka 2013 Janette Sadik-Khan mingpin Dinas Perhubungan New York. Kuring tanggel waler 6.000 mil jalan, 789 sasak, 12.000 parapatan sinyal, 1,3 juta rambu jalan, kami parantos nempatkeun 400 mil jalur sapédah jalan, kalebet salah sahiji jalur sapédah anu dijagaan taman munggaran di Amérika Serikat, sareng kami ngagaduhan éta di 9th Avenue antara 23rd Street sareng 16th Street.

Jalan satapak ieu penting kusabab éta desain panyalindungan taman mimiti. Éta jauh kirang setrés tibatan tradisional tapi pamasanganana parantos rada kontroversial. Kusabab nyiptakeun rohangan pikeun jalur lindung hartosna ngaleungitkeun tempat parkir.

Nyandak tempat parkir sanés kanggo anu lemah haté. Sareng teu aya resep sihir super-rahasia anu matak ngamudahkeun. Tapi anjeun kudu ngajawab naon anu anjeun coba lakukeun, leres? Pilot Avenue 9 jalan 6 blok.

Sareng upami anjeun ningali rencana pikeun jalan, anjeun bakal perhatoskeun pola anu silih ganti. Aya sababaraha jalur parkir di blok anu ngalieuk ka katuhu, tapi upami anjeun kénca, tempat parkir éta bakal dikorbankeun pikeun panghalang, kendaraan bakal ngantosan didieu di gigir jalur sapédah, Sareng sinyal anu misah pikeun mobil sareng motor bakal ngahégak pikeun ngirangan setrés di parapatan. Data nunjukkeun yén jalur sapédah 9th Avenue nguntungkeun ékonomi, mobilitas sareng kaamanan.

Kami ningali turunna kacilakaan, sakitar 47%. Penjualan ritel naék ampir 49%. Mobil ngagaduhan jalur giliran khusus janten lalu lintas ngalir langkung saé.

Sareng bikers ngagaduhan lagu na nyalira, janten éta kameunangan pikeun beus, éta kameunangan pikeun supir, éta mangrupikeun kameunangan pikeun jalma anu leumpang. Sareng éta mangrupikeun kameunangan pikeun jalma anu aya dina dua roda. Sareng éta leres-leres nyetél panggung pikeun sagala anu nuturkeun.

kumaha ngirangan beurat dina sajam

Nalika kota analisa data pilot 9th Avenue, mil ti jalan anu dijagaan New York ngabeledug. Ku 2018 kota ngagaduhan ampir 1.200 mil jalur sapédah. Sareng 100 diantara aranjeunna dijagaan.

Kusabab kami henteu tiasa nampung sajuta deui jalma ku jalan dua jalan jalan raya sareng jalan raya. Ngadesain jalan pikeun jalma anu ngagampangkeun numpak sapédah, jalan-jalan sareng beus - éta mangrupikeun resep pikeun kasuksésan kota di masa depan. Kota-kota anu ngalakukeun investasi sareng parobihan sapertos kitu mangrupikeun kota anu bakal tumuh sareng makmur dina abad ieu.

Tapi pikeun leres-leres narik seueur pengendara sepeda, kota peryogi jaringan jalur siklus kalayan patalimarga anu handap. Anjeun henteu tiasa ngan ukur ngecét hiu di jalanan sareng voila, ngarepkeun jalma-jalma badé ngamimitian bersepeda. Éta kedah janten sistem anu tiasa dipercaya sareng éta kedah aman.

Upami anjeun ningali kasihatan jalur sapédah sareng jaringan jalur sapédah kami, anjeun bakal ningali sabaraha awéwé sareng murangkalih anu nganggo jalur sapédah; nalika anjeun ningali awéwé sareng barudak dina jalur sapédah sareng kulawarga dina jalur sapédah, anjeun terang éta aman. Kulawarga, diantara jalma sanés, bakal kalebet kana kelompok anu resep tapi hariwang dina tabel ieu. Éta asalna tina jajak pendapat di Oregon.

Tapi konsensus transportasi nunjukkeun yén grup ieu ngagambarkeun poténsial anu teu kaetang pikeun kota-kota anu hoyong pisan promosikeun bersepeda, faktor anu penting dina kaayaan ledakan bersepeda kota New York. Sareng éta ogé lumayan murah. Anjeun terang, jalur sapédah na 99% tina judul berita kami, tapi éta ngan ukur 1% tina anggaran.

Ku teu sangka aya investasi anu langkung saé, upami anjeun hoyong ngawangun kota anu langkung saé anjeun tiasa ngamimitian ngawangun jalur sapédah anu langkung saé.

halo seger dina bak hiu

Sabaraha lami kanggo numpak sapédah di sekitar Central Park?

Jarak total Loop Full nyaéta 6,1 mil sareng nyandak jalma-jalma sakitar 45 dugi 60 menit dina CitiSapédah.

Sabaraha lami kanggo siklus 40 mil?

Numpak 1: Anyar dina olahraga, jarak tumpangan sakitar40 mil. Usaha lemah (tetep dina zona ketahanan). Laju sakitar 13mph. Ngarecah dicokot ngeunaan unggal jam.

Naha sapédah New York City ramah?

Upami jalanna sempit teuing kanggo asapédahsareng mobil pikeun ngumbara kalayan aman, anjeun ngagaduhan hak pikeun numpak di tengah jalur perjalanan. Ngabedah diidinan dina sadaya jalan utama sareng lokal sapanjangKota, bahkan upami teu aya rute anu ditunjuk.

Naon Fase 1 tina ngabuka deui New York?

Fase 1tinamuka deuingamungkinkeun situs konstruksi sareng sababaraha toko ritel tiasa dioperasikeun deui kalayan masker anu diperyogikeun sareng protokol kaséhatan anu sanés. Upami uji coba patokan teras-terasan kedah dipanggihan, langkung seueur usaha - kalebet réstoran kalayan rohangan luar - tiasamuka deuidiTahapdua.8 Juni. Pébruari 2020

laptop meujeuhna 2019

Naha haram nganggo sapédah tanpa helm di NY?

A. DiYork énggalNagara, sadaya tukang beca di handapeun umur 14 taun diwajibkeun ngagem sertifikasi kaamananhelm sapédahnalika aranjeunna operator atanapi panumpang dina sapédah (Sek. Barudak umur 1 ka 4 taun kedah nganggo sertifikasihelm sapédahjeungnumpakdina korsi kaamanan anak anu dirarancang khusus.

Naha sapédah kedah lirén di lampu beureum di NYC?

NYCHukum Sepeda

Numpak sarengpatalimarga, sanés ngalawanna.Eureun di lampu beureumjeungEureuntanda. Dilampu beureum, ngantosan héjocahayajeung / atawa étasapédahatanapi sinyal pedestrian. Buka sareng leumpang, kacuali ayasapédahsinyal atanapi tanda, meuntas parapatan nalika sinyal pejalan kaki nunjukkeun 'leumpang'.

Iraha Wisata Sapédah Kota New York?

Dina dinten Minggu mimiti di Méi, 32.000 pengendara motor sadaya tingkatan keterampilan asalna ti sakumna dunya pikeun ngalangkungan unggal daérah New York City di jalan-jalan anu teu aya mobil. Pikeun hiji dinten, jalan-jalan milik anjeun, sasak milik anjeun, Kota milik anjeun-teu aya jalan anu langkung saé pikeun ngalaman Big Apple.

Iraha wisata sapédah Lima Boro di NYC?

Ngeunaan Wisata Lima Sapédah Boro. Dina dinten Minggu mimiti di Méi, 32.000 pengendara motor sadaya tingkatan keterampilan asalna ti sakumna dunya pikeun ngalangkungan unggal daérah New York City di jalan-jalan anu teu aya mobil. Pikeun hiji dinten, jalan-jalan milik anjeun, sasak milik anjeun, Kota milik anjeun-teu aya jalan anu langkung saé pikeun ngalaman Big Apple.

Aya sabaraha jalur sapédah di New York City?

JUMLAH CYCLISTS 1,240 mil mil ti jalur sapédah dipasang di New York City dugi ka taun 2018 • 66.1 mil mil dipasang di 2018 480 mil jalur lorong sapédah anu kajaga dipasang di New York City dugi ka taun 2018 • 20.4 jalur jalur sapédah dijagaan dipasang dina 2018 A SnapshotCycling di Kota

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Garpu karbon Kinesis - solusi praktis

Naha garpu karbon patut? Jawaban saderhana: Responses sanés anu leres: garpu karbon langkung (langkung) langkung enteng sareng langkung ngahampura. Tapi kaunggulan anu paling penting nyaéta éta ogé sudutna langkung saé tibatan aluminium (sareng rada langkung saé tibatan waja atanapi titanium anu janten seueur bikang sareng Ti motor ayeuna nganggo garpu karbon).

Fakta serat karbon - solusi praktis

Naon istiméwa ngeunaan serat karbon? Serat karbon mangrupikeun bahan kapadetan rendah kalayan rasio kakuatan pikeun beurat pisan. Ieu ngandung harti yén serat karbon tangguh tanpa kagoréng sapertos baja atanapi aluminium, sahingga sampurna pikeun aplikasi sapertos mobil atanapi pesawat.

Garpu karikil karbon - kumaha ngalereskeun

Naha garpu karbon saé pikeun gravel? Sanaos kuring nyobian anu pangsaéna pikeun milari garpu gravitasi karbon anu didesain pikeun petualang dina pikiran. tapi ogé kuring kalebet sababaraha garpu karbon anu kirang serbaguna anu henteu ngagaduhan eyelét tapi tiasa tiasa dianggo kalayan saé kanggo bikepacking sareng cycling petualangan sareng dioptimalkeun ogé pikeun grinding gravel umum.

Sapédah karbon dina palatih - patarosan umum

Naha aman pikeun nempatkeun sapédah karbon dina palatih? Gumantung kana jinis palatih sareng panggunaan, éta berpotensi nerapkeun kakuatan anu teu biasa dina sapédah anjeun, pakean bagian sareng / atanapi ngaleuleuskeun atanapi ngarusak sapédah anjeun, maca tambahan pikeun manual pamilik Khusus ngeunaan panggunaan palatih. Ieu leres leres pikeun sapédah serat atanapi serat karbon kaku napel na palatih.

Setang karbon vs aluminium - solusi pikeun

Naha setang karbon ngabédakeun? Pikeun pamula, tanpa kaleuleuwih diwangun, batang karbon tiasa nawiskeun langkung seueur kamampuan damping tibatan kaseueuran batang paduan. Daripada ngaraosan masing-masing geter, setang karbon tiasa ngabantosan nyerep sareng ngabasmi obrolan éta. Nalika anjeun kaluar dina perjalanan anu panjang, éta tiasa ngabédakeun langkung raoseun pikeun panangan anjeun.