Utama > Ngabuburit > Rapha bikes - kumaha carana ngahontal

Rapha bikes - kumaha carana ngahontal

Naha pengendara motor benci ka Rapha?

'Aranjeunna condong janten jalma anu parantos nincak standar anu luhur ti saprak nonoman. Mungkin aranjeunna ngaraos hanjelu pisan étaRaphaparantos nyolong olahraga aranjeunna sareng janten milikna. '18 Apr 2021



Rapha, perusahaan pakean bersepeda kelas luhur diadegkeun ku Simon Mottram di 2004, mangrupikeun salah sahiji mérek bersepeda pangageungna nalika ngeunaan pakean. Perusahaan sering dibandingkeun sareng Marmite nalika aranjeunna ngabagi opini kusabab harga anu tinggi sareng mérekna sering dikaitkeun sareng metrosexuals jegud anu disebut Raphia ku kritikna. Mottram dikutip nyarios yén sababaraha urang cinta ka urang sareng anu sanés henteu sareng éta henteu kunanaon sareng anjeun kedah ngotéktak motor anu pangsaéna sadidinten tanpa resep pisan nurunkeun kualitasna supados kéngingkeun harga anu langkung murah.

Sababaraha urang naroskeun kunaon pakean bersepeda henteu katingali dina cahaya anu sami sareng pantun, kalayan Mottram nyebat pulisi mode pikeun Ngabuburit. Sigana anéh yén jalma daék nyéépkeun langkung ti £ 2.000 dina sapédah tapi henteu percikan kana gear anu pas. Rapha ngical barang-barang ti mimiti pakean santai dugi ka peralatan bersepeda, acara, jejaring sosial, bahkan kagungan lengan liburan nyalira dugi ka ayeuna.

Tapi kumaha perusahaan pakean alit muncul? ecome kana mérek gaya hirup global anu nyababkeun aranjeunna ngadominasi dunya muter? Kieu Kumaha Kajadian Méméh Mottram ngamimitian bisnis di 2004, Mottram nyanghareupan masalah salami langkung ti dua taun sareng nyaksian 200 rapat kanggo ngasilkeun artos pikeun ngamimitian usaha kusabab bersepeda henteu kasohor ku jaman ayeuna, teu aya bank anu hoyong nanem modal, utamina kumargi Mottram ngagaduhan sakedik pangalaman ngical pakean atanapi ngajalankeun bisnis online. Saatos 200 panggilan pendanaan, Mottram akhirna ngiringan Dibiayaan ku 6 investor swasta anu gaduh artos tinggi sareng daptar panjang babaturan sareng kulawarga. Gagasan pikeun Raphain sumping ka Mottram di 2001 sabab anjeunna bosen ku kualitas goréng pakean bersepeda di pasar sareng mendakan yén kaseueuran pakeanna henteu cocog sareng dianggo bahan anu handap, sedengkeun anu sanésna ngan ukur ngagaduhan desain anu ngareureuwas. pikeun ngamimitian Rapha ngaliwatan tim bersepeda 1960-an Taun dingaranan pabrik inuman St.



Raphael. Atuh ku anggaran anu ketat, Mottram kedah nyebarkeun Kadutaan Rafa ku ukur lisan. Moal lami deui papakéan anu nembé diwanohkeun mimiti ngahasilkeun minat, sareng perusahaan ngagaduhan penjualan £ 300,000 dina taun kahijina.

Perusahaan naék sareng opat nilai: olahraga cinta sareng jantenkeun bagian tina kahirupan anjeun; ngainspirasi batur sareng diterangkeun ku conto; sangsara sabab cukup alus henteu; jeung mikir sorangan, salawasna proaktif. Rapha leres-leres angkat ti 2007 nalika bersepeda di Great Britain janten langkung populér saatos ngiringan Tour de France taun éta di London dina Olimpiade Beijing 2008, tim bersepeda Tim GB didominasi ku 8 emas, 4 pérak sareng 2 medali gangsa sareng Bradley Wiggins ti Tim Sky, anu meunang Tour de France 2012. Kasuksésan Inggris ieu nyiptakeun booming dina popularitas bersepeda sareng nyiptakeun grup pengendara sepeda anu disebat MAMIL: Men-Middle-Age Men In Lycra.

Nalika bersepeda tumuh, kitu ogé minat produk Rapha, sareng perusahaan kolaborasi sareng Paul Smith dina sababaraha waktos, utamina nalika aranjeunna mimiti nyayogikeun perlengkapan kanggo Tim Langit di 2013, hubungan anu bakal lami tilu taun, tapi Mottram katingali payun sareng henteu hoyong Rapha janten perusahaan pakaian anu sanés, janten aranjeunna ngawangun Rapha Cycling Club, klub Kanggo anggota waé, aksés kana acara di clubhouse-na di seluruh dunya nawiskeun kit khusus, jaringan sosial pikeun pengendara sepeda, ogé nyéwa sapédah sareng kopi diskon antara séjén. Ieu nyayogikeun Rapha sumber penghasilan berbasis langganan anu bakal masihan langkung seueur kaamanan upami penjualan garmen kedah gagal. Kalayan sakitar 13,000 anggota mayar rata-rata antara £ 70 sareng £ 120 per taun, Rafa ngamimitian transisi ka mérek gaya hirup.



Dina 2017, Rapha, kalayan penjualan £ 63 juta sataun, dibeli ku RZC Investments, firma modal ventura Walmart, pikeun £ 200 juta. Ieu mangrupikeun pangajen anu diragukeun pikeun perusahaan, anu dina waktos éta ngan ukur ngahasilkeun untung 1,4 juta.

Sanaos penjualan anu berhasil, Mottram nyatakeun yén aranjeunna kedah ngajantenkeun produkna langkung seueur dina aksés pikeun ningkatkeun umur panjang perusahaan, sanaos henteu. Abdi henteu hoyong dibandingkeun sareng Aldi, anu ngajual kaos bersepeda £ 15. Éta panginten kabuktosan mangrupikeun kalepatan, sabab Rapha ngagaduhan karugian sateuacan pajak tina £ 50juta dugi ka taun 2019 kusabab penjualanna turun ageung kusabab ningkatna nilai diskon sareng nawaran.

teuing kopi

Pikeun ngarobih nasib perusahaan, Mottram mutuskeun pikeun nutup bisnis agénsi perjalanan, lirénkeun pagawé sareng ngarobih stratégi pikeun kapayunna. Tapi kumaha masa depan Rapha? Rapha ngumumkeun yén aranjeunna bakal pasangan sareng Zwift pikeun ngaluncurkeun Kejuaraan Klub Ngabuburit Rafa kahijina antara 4 Méi sareng 10 Méi. Candak balapan online bari sadayana nyangkut nawiskeun sababaraha rides latihan kelompok sareng cyclist pro Justin Williams sareng dua tim Rafa ayeuna nyayogikeun Canyon-SRAM sareng EF Pro Cycling, akar rumput sareng dana nirlaba anu ngalayanan pemirsa anu teu dikenal ngenalkeun aranjeunna kana bersepeda, bagikeun kauntunganana sareng henteu diragukeun ningkatkeun gambarna dina jangka panjang.



Sanaos kasuksésan sareng dominasi na di pasar, Rapha masih diperdebatkeun panasaran di kalangan pengendara sepeda, kalayan sababaraha nunjukkeun kaos oblong Aldi anu kasebat panginten saé sapertos anu dipakena ku legenda abad ka-20. Sareng anu sanésna yakin yén Minggu peloton mangrupikeun perkawis pendapatan panghasilan anu anjeun gaduh sareng anu sanés sigana henteu masalah Mottram sareng Rapha prihatin yén nalika palanggan mésér Rapha, éta sanés ngan ukur mésér produkna, éta ogé ngagaduhan pangalaman sareng hubungan sareng anjeunna mangrupikeun mérek, sareng éta kumaha kajadianana

Naha Rapha mérek saé?

Raphanempatan posisi di sektor high-end pasar sareng henteu ditolak yén papakeanana mahal, tapi lawon premium sareng konstruksi nganteurkeun kinerja sareng umur panjang. Kuring meunteun iket aranjeunna pisan, tapi éta henteu lepat.20 Jan 2016 Nopémber

Dimana kuring tiasa mésér sapédah Rapha?

Dimana deui mendakanRaphapoéna
  • BalanjaétaDijual Raphadi Ngalindur.
  • BalanjaétaDijual Raphadi ChainReactionCycle.
  • Raphadi Backcountry.com (ngan Amérika Serikat)
  • Raphadi KalapaPanumpang(Ngan ukur USA)
21 Méi 2021

Naha Rapha dipimilik ku Walmart?

Raphadijual ka perusahaan investasimilik Walmartahli waris $ 260 juta.

Naha klub bersepeda Rapha pantes?

Jiga hal-hal palingRaphaéta henteu murah. Tapi teras deui, anjeun meunang lumayan seueur pikeun nanem modal anjeun. Upami anjeun cicing caket surah sareng anggoana sacara rutin maka kirang ti $ 8 per minggu éta nilai anu saé.14 Apr 2015

Naha Walmart gaduh Rapha?

Raphadijual ka perusahaan investasimiliknakuWalmartahli waris $ 260 juta.

Naha Rapha didamel di Cina?

Dinten, sajumlahRaphaproduk dirancang di London sarengdidamel di Cina. Tapi dina hal manufaktur kualitas, kana skala anu tiasa nyugemakeun paménta,Raphangagaduhan potongan konci baju jalan kinerjadidameldi Wétan Jauh.15 Désémber 2011

Naha kaanggotaan Rapha pantes?

Jiga hal-hal palingRaphaéta henteu murah. Tapi teras deui, anjeun meunang lumayan seueur pikeun nanem modal anjeun. Upami anjeun cicing caket surah sareng anggoana sacara rutin maka kirang ti $ 8 per minggu éta nilai anu saé.14 Apr 2015

Naha Rapha disebat Rapha?

Sejarah. Perusahaan ieu dimimitian di London dina mimiti 2004 ku Simon Mottram sareng Luke Scheybeler; produk munggaran diawalan dina bulan Juli taun éta. NgaranRaphadicandak ti tim bersepeda taun 1960anRapha, anu étadingaranansaatos perusahaan inuman aperitif Saint Raphaël.

Saha anu nyiptakeun Rapha?

Diadegkeun kuSimon Mottramdi London di 2004, Rapha ngadamel pakean bersepeda anu panghadéna sadunya. Salami 15 taun, produk kami parantos ngartikeun deui kanyamanan, kinerja, sareng gaya pikeun pengendara sepeda ti mimiti anu mutlak dugi ka ahli-ahli WorldTour.

bentonville ar biking gunung

Dimana kuring tiasa mésér siklus Rapha di Inggris?

Rapha - siklus Condor Toko kisaran Rapha di Condor: ahli ti saprak 1948, pangiriman gratis di Inggris langkung tina £ 30, pangiriman sadunya gancang, klik gratis & amp; ngumpulkeun. Pangiriman GRATIS Langkung ti £ 30

Saha desainer baju Rapha bersepeda?

Dina 2007, Rapha damel sareng desainer Inggris Paul Smith pikeun nyiptakeun sababaraha pakean siklus-édisi terbatas sareng asesoris. Dina 2016, Rapha kolaborasi sareng desain bikepacking pelopor Apidura dina kisaran kawates bagasi bersepeda. Pakéan Rapha dihasilkeun dina sababaraha tempat anu béda-béda diantarana Inggris, Italia sareng Far East.

Naon jinis baju olahraga anu Rapha pakéan?

Rapha Performance Roadwear mangrupikeun mérek olahraga sareng gaya hirup Inggris anu fokus kana balap sapédah jalan, baju sareng asesoris.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.