Utama > Ngabuburit > Sapédah jalan - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Sapédah jalan - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naon anu dianggo sapédah jalan?

Sapédah jalandirancang pikeun ditunggang gancang dina trotoar lemes. Aranjeunna gaduh ban lemes, ceking sareng setang 'teundeun', sareng tiasadipaké pikeundi-jalanbalap. Aranjeunna biasana langkung enteng tibatan jinis-jinis sanésnasapédah. Éta tiasa ditumpangan dina jalur anu diaspal, tapi kaseueuran jalma mendakan aranjeunna henteu raoseun sareng henteu stabil dina jalur anu henteu diaspal.



Nalika mésér sapédah, mésér sapédah tilas mangrupikeun cara anu hébat pikeun ngahémat artos sareng nambihan anggaran anjeun. Janten, dina tulisan ieu, kami bakal masihan anjeun pituduh ngeunaan naon anu kedah diperhatoskeun supados anjeun henteu kéngingkeun clack sareng pastikeun anjeun kéngingkeun perjanjian anu saé, sareng upami anjeun ngagaduhan rerencangan anu nembé ngamimitian sareng hoyong mésér sapédah, teras nimbangkeun bagikeun tulisan ieu sareng topik. Mudah-mudahan inpormasi di jerona bakal aya mangfaatna.

Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta manggil jero Sherlock Holmes anjeun sareng milari pitunjuk sapertos detéktip nalika mésér sapédah. Naroskeun patarosan, naroskeun kunaon juragan ayeuna ngicalna, naha anjeunna téh pengendara sepeda? Taroskeun ka anjeunna dimana anjeunna tumpak sapédah, éta tiasa manpaat pisan pikeun ngawangun hubungan sareng anu ngajualna. Upami atra yén anjeun sanés tukang sepeda anu resep tapi ngajual sapédah jalan anu mahal, maka ieu kedah nimbulkeun langkung seueur patarosan.

Ngan émut, upami perjanjian siga anu saé teuing pikeun leres, sigana mah. (Nada nada bewara) Wah! Anjeun henteu pernah percanten ka ieu, tétéla kuring ngawariskeun Pinarello Dogma F12 anyar ti pangéran Nigeria! Kami ngarékoméndasikeun pisan yén anjeun moal mésér sapédah tanpa kedah ditingali sacara langsung. Kadang-kadang jalma ngagaleuh sapédah kalayan niat badé ngamimitian bersepeda, sareng naon sababna, henteu.



Hasilna, sapédah éta teu acan diboncéng teuing sareng aranjeunna antukna mutuskeun pikeun ngajualana. Cara anu saé ngawartosan ayeuna nyaéta rem; upami bantalan atanapi pasisianna henteu seueur dipakena, sareng teu seueur kokotor dina liang sareng sudut sareng caliper, panginten panginten henteu seueur dianggo. Sareng petunjuk anu sanés nyaéta pita kétang.

Upami éta murni sareng asli, sapédah sigana henteu acan seueur ningali aksi. Dina titik ieu kuring nyatakeun yén dina tulisan ieu kami henteu ngawartosan anjeun kumaha nangtoskeun ukuran pigura anu leres anu anjeun peryogikeun sabab éta bakal ngajantenkeun tulisan khusus éta panjang teuing. Tapi tong sieun, urang gaduh artikel anu nyarankeun anjeun kumaha ngalakukeun éta, anu kami kaitkeun dina akhir tulisan ieu.

Nyaluyukeun pos korsi pikeun ukuran anjeun mangrupikeun ide anu saé, tapi ieu ogé ngamungkinkeun anjeun cicingeun mariksa sababaraha hal sanés ngeunaan roda alloy, nyaéta pos korsi tiasa nyangkut. Ayeuna anjeun bakal terang upami aranjeunna nyangkut upami anjeun teu tiasa nyetélana. Aranjeunna tiasa kaluar, tapi kadang-kadang ieu tiasa sakedik nyerina panginten yén ieu mangrupikeun daerah setrés.



Upami sekrup penjepit pos korsi diperketet teuing, éta tiasa nyababkeun pos korsi rusak sareng rengat. Upami anjeun ngaluyukeunana sareng ngaluarkeunana, anjeun tiasa ningali naha henteu kunanaon. Laksanakeun tugas di imah anjeun, parios naon anu anjeun kéngingkeun, sareng cobian terang naon spésifikasi aslina tina sapédah éta.

Pikeun sapédah anu dilakukeun dina lima taun ka pengker, ieu kawilang gampang dilakukeun dina internét. Ieu henteu diperyogikeun ketat, tapi éta tiasa pisan nguntungkeun anjeun salami sapédah anjeun upami anjeun ngaktipkeun modeu Sherlock Holmes. Éta ogé ngabantosan anjeun pikeun nangtoskeun naon waé anu kedahna sapédah, contona

B. naha bagéan parantos ditingkatkeun. Salaku conto, upami éta masih gaduh ban aslina sareng yuswa sababaraha taun, sigana moal didorong pisan.



Ban paling sering dirobih sareng sepeda sering nganggo ban murah garpu anu sanés tibatan mobil anu asalna, maka éta tiasa janten kusabab anu aslina ngalaman rugi total dina kacilakaan, semacam bendera beureum poténsial. Janten sapertos panél awak anu teu cocog dina mobil, hal anu kudu diperhatoskeun, upami sapédahna gaduh roda anu béda sareng sadel, ieu mangrupikeun bagian anu paling umum dina sapédah pikeun diénggalan sahingga tiasa langkung saé tibatan anu nganggo Sapédah anu mimitina dikirimkeun ngagaduhan karusakan kosmétik dina bingkai, tapi éta masihan gambaran ngeunaan sabaraha kali sapédah naék. Ogé, anu gaduh anu ati-ati condong nempatkeun bantalan sareng tambalan dina pigura pikeun nyegah karusakan sapertos ieu, janten anjeun kéngingkeun ideu ngeunaan sajarah sapédah éta.

Perkawis kabel nyalira, aturan umum ngeunaan jempol nyaéta umum yén pengendara pengendara anu naek sacara rutin ngarobihna unggal sababaraha taun. Janten pantes ditanyakeun ka anu ngajualna nalika kabel-kabelna terakhir dirobih atanapi diganti ku anjeun ngagaduhan ideu nalika anjeun kedah ngalakukeun ieu di pikahareupeun. Nalika anjeun marake, bantalan marake pareum, kitu ogé remna dina roda.

Anjeun Aranjeunna biasana salamina ayeuna sareng bakal tahan langkung lami kalayan diberesihkeun rutin, tapi aranjeunna bakal lungsur lami-lami. Sareng naon anu anjeun lakukeun Abdi henteu hoyong pasisian cekung, ieu logam dina pasisian ayeuna, atanapi bahan na parantos ngucurkeun dirina jauh pisan anu ayeuna janten cekung. Anjeun tiasa mikawanoh éta ku ningali éta sareng ogé ku ngaraosan éta sareng ramo.

Iraha aranjeunna cekung? Terus diémutan ieu kusabab éta sigana anjeun bakal kedah ngagaleuh velg anyar, anu bakal ngarugikeun anjeun. Hal anu sami pikeun rem cakram ogé, tapi bédana di dieu nyaéta yén ngan ukur rotasi marake cakram anu nganggo teras mungkin kedah diganti nalika éta usang anu jauh langkung mirah tibatan ngagentos roda sadayana, anjeun ogé kedah ningali ban, Sababaraha anggoan sareng cimata dipiharep tangtosna, tapi tingali naha tapak éta leres-leres lungse sareng ogé milarian pemotongan ageung sareng liang dina ban sabab ieu sigana bakal hartosna aranjeunna kedah diganti Abdi nganggo ieu pikeun ngahémat artos pareum Renegotiating harga daptar sapédah. Sami manglaku ka pita stang.

Nalika éta atos sareng kotor, anggo salaku alat pikeun negosiasi artos kami bakal ningali kana powertrain. Drivetrain nujul kana ranté, ranté, sareng kasét dina sapédah. Ayeuna komponén-komponén ieu bakal luntur ku lami-lami waktos sareng anjeun tiasa ngarepkeun éta diganti sacara rutin.

Cara anu saé pikeun ngecék ranténa naha éta henteu kunanaon nyaéta ngagunakeun tés ranté saderhana. Anjeun tiasa mésér ieu kanggo sababaraha euro di toko sapédah sareng éta mangrupikeun inpormasi anu pantes. Checker ranté ngawartosan anjeun upami ranté parantos manteng sareng éta gampang pisan dianggo, anjeun cukup sambungkeun sareng éta nyarios kitu.

Ranté Opie henteu kunanaon Nalika drivetrain kaluar, ranténa tiasa ngalangkungan sareng ngaluncat sakedik kana kasét, anu biasana kabuktosan nalika anjeun nyéépkeun sakedik torsi. Salaku conto, nalika anjeun kaluar tina pelana. Nanging, éta sanés tungtung dunya sapertos anu kuring carioskeun, bagian-bagian ieu tiasa diganti, éta ngan ukur mangrupikeun hal anu didaptarkeun kana total biaya.

Tanda anu sanésna drivetrain nyaéta huntu anu gagak atanapi henteu rata digiling dina kasét atanapi ranté. Daérah sanés anu kedah diperiksa nyaéta daérah kurung handap di dieu, dimana panangan engkol aya dina pigura. Ieu penting pisan ku bikang serat karbon sareng anjeun kedah milari retakan atanapi karusakan.

Entong sieun nyandak sapédah sareng ningali handapeunana. Ogé parios sisi drivestay drive, sering aya karusakan kosmetik hungkul, tapi pantes ditingali. Upami ranté murag atanapi ragrag ka handap, pigura tiasa corétan didieu sareng ranténa kadang-kadang keprok ngalawan ranté ieu nalika nyetir di bumi anu henteu rata.

Sareng deuih ieu tiasa nyababkeun chip sareng goresan dina pigura, ieu biasana ngan ukur kosmétik, tapi pantes ditingali sareng ogé parios yén pigura-na teu lengkep musnah. Anjeun tiasa ningali bantalan pikeun ningali naha aya sandiwara na. Upami aya maén dina bantalan, éta biasana biasana kedah digentos.

Bantalan headset heula, janten cara anjeun uji ieu, pasang rem payun, pasang kana sapédah sapertos ayeuna mah, sareng goyangkeunana bulak-balik. Upami aya maén ayeuna, anjeun bakal ngaraos ngalih kana tabung setir, ngalawan pigura di dieu, sareng anjeun biasana tiasa ningalina. Untungna teu aya pertandingan dina ieu.

Pikeun ningali naha aya maén dina kurung handap, nyaéta sumbu tina sapédah, tempatkeun panangan anjeun dina panangan engkol sareng cobi ngalihkeun ka arah éta. Sareng untungna upami aya pertandingan anjeun bakal ngaraoskeun deui, teu aya pertandingan dina ieu. Sareng pamustunganana, upami aya maén dina bantalan roda, cara pikeun ngalakukeun ieu nyaéta nyeepkeun roda, duanana payun sareng tukang, sareng cobi narik éta ti sisi ka sisi.

Sareng upami aya seueur gerakan gigir sareng roda ngalir sapertos kitu, maka aya maén di camp anu tiasa diperyogikeun Ayeuna upami anjeun ngan gancang aktipkeun modeu Sherlock Holmes, sareng ningali batur anu dibonceng dina sapédah Sanaos bantalanna parantos diputer , aranjeunna panginten henteu merhatoskeun pisan sareng sigana henteu terang naon anu aranjeunna laksanakeun. Pangetahuan dasar. Anjeun kedah salawasna parios yén roda na leres sareng leres urang hartosna lempeng.

Upami sapédah na nabrak atanapi dibaju kana pothole ageung, roda tiasa janten goyah sareng anjeun tiasa parios ieu ku cara ngan saukur muterkeun roda sareng ningali tanda gésérna ngalih relatif ka marake rem. Sareng upami anjeun ningali panjangna sapertos kitu, kabayang ieu leres leres ayeuna, tapi upami henteu gampang pisan nyarios, anjeun bakal ningali kagorengan dina roda nalika ngalir sapertos kieu. Upami kabayang anu salah sareng anu sanés, éta sanés tungtung dunya, éta mangrupikeun hal anu tiasa gampang dibenerkeun di toko sapédah lokal anjeun sakitar £ 10 atanapi naon waé mata uang lokal anjeun.

Sanaos éta mangrupikeun hal anu anjeun kedah perhatoskeun dina daptar harga, nganggo sapédah sareng salaku alat tawar. Sarua ogé pikeun rem cakram, nalika anjeun muterkeun roda roda cakram kedahna henteu digosokkeun kana caliper sareng upami éta tiasa nunjukkeun yén disk éta saéstuna rada ngagulung sareng goyah, deui, hal anu henteu seueur teuing pikeun Artos tiasa dibenerkeun , tapi tumut kana akun. Upami cakramna rada diléngsérkeun, anjeun bakal ngadangukeunana (nyaring sora) unggal-unggal ngalirkeun hampang.

Kumaha bisa? Naha anjeun nyarios naha sapédah parantos kacilakaan? Nya kuring bade nyaritakeun ngeunaan tanda-tanda karusakan teu kahaja. Ayeuna tiasa atra upami sapédah nabrak upami sajuta potongan, tapi kuring nyarioskeun hal-hal anu langkung halus. Janten mimitina, mech tukang, ieu mangrupikeun Palasik, upami anjeun ngagaduhan goresan ageung di tukang mech di dieu, ogé. tanda alus tina kacilakaan.

Nya, sapédah sakedik roti sareng mentega, éta condong ka sisi bisnis, anéh! Tapi pastikeun aya deui anu aya dina pelana, didieu di ujung pelana, upami aya sababaraha lecet, anu ogé tiasa janten tanda anu saé yén motorna tos turun. Sareng dina tuas gir di dieu sareng dina pita stang, upami pita stang dirobagkeun dina ujungna sareng tuas girna gaduh goresan, éta nunjukkeun yén sapédah na aya pangaruh. Anggo sareng cimata kana tuas gir, sadel, sareng mechares tukangeun biasana ngan ukur sipat kosmetik.

Janten upami anjeun nyaring ngalangkungan gang sareng teu aya anu ngalangkungan atanapi ngaluncatan sareng sadayana jalan leres, ieu panginten henteu kedah hariwang, salain ti rada teu ngeunah, hariwang langkung seueur ngeunaan pigura. Janten hal anu klasik nyaéta nabrak tabung luhur, anu ayeuna disababkeun dina kacilakaan, yén setang ayun gancang-gancang sareng pencét tabung luhur. Ayeuna naon anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta muterkeun rodna supados aranjeunna luhur tu.

Teras tingali kana titik anu khusus dina tabung luhur sareng tingali naha aya karusakan di dinya. Upami kitu, ieu tiasa janten sabab hariwang. Hal séjén anu langkung umum sareng pigura aluminium atanapi waja nyaéta naha pigura saleresna warped atanapi ngagulung.

Candak ukuran pita atanapi upami anjeun henteu ngagaduhan ukuran pita anjeun tiasa nganggo senar sareng naon anu anjeun badé lakukeun nyaéta ukuran tina ciciren tukangeun didieu ka tabung luhur di tempat anu sami dina unggal sisi sapédah; dua jarakna kedah sami upami henteu, éta tiasa nunjukkeun yén pigurana direngkol atanapi dipintal, sareng upami éta langkung saé jalanna jauh, cobian angkat sapédahna pikeun perjalanan anu pondok. pas di jalan kedahna cekap. Kaluar tina sadel sareng stomp dina pedal, ngupingkeun sora anu ngagerem, utamina dina kurung handapeun.

Éta hartosna kurung handapeun kedah ngagentos, mariksa fungsi remna ogé, aranjeunna kedah raoseun positip sareng tiasa ngonci roda. Ogé nguseup kana gigi sareng tingali naha anjeun tiasa kéngingkeun unggal pinion sareng teu aya anu ngeklik atanapi ngaluncatan. Sadayana, upami tawaran siga anu saé teuing pikeun leres, sigana mah.

Sareng nalika sapédah gaduh seueur masalah, tiasa aya deui kasusah tibatan hargana. Pasar sapédah tilas meriah, éta pasar anu ngagaleuh, sareng aya seueur tawaran anu saé kanggo didakan. Janten tong sieun janten sapertos Craig David.

Sareng angkat. Tapi dina pangalaman kuring mésér sapédah tilas, upami sapédah gaduhna ieu? Sababaraha hal leutik, sapertos sababaraha hal anu urang nyarioskeun dina tulisan, tiasa janten amunisi anu hébat pikeun ngirangan harga. Janten, tawuran.

Leres, kuring miharep anjeun mendakan tulisan ieu aya gunana sareng inpormatip. Sareng mangga bagikeun ka réréncangan anjeun, utamina upami aranjeunna hoyong mésér sapédah sareng henteu gaduh seueur pangalaman. Kuring yakin anjeun bakal nguntungkeun.

Sareng upami anjeun hoyong ningali langkung seueur tulisan anjeun tiasa pencét di handap sareng ngalanggan GCN ogé, gratis! Untung waé dina milarian anjeun, aya seueur tawaran hébat di ditu, anu pangsaéna pikeun milarian sapédah anyar, abdi badé angkat, wilujeng!

Naon merk sapédah jalan anu pangsaéna?

TheSapédah Jalan PangsaénaAnjeun Tiasa Mésér Ayeuna
  • PangalusnaNgimpi. Colnago C64. colnago.com. $ 12,999,00.
  • PangalusnaDisc nilai. Jamis Ventura Comp. jamisbikes.com. $ 1,079,00.
  • PangalusnaSadaya Awéwé-Jalan. Liv Avail Advanced Pro 1. liv-cycling.com. $ 6.000,00.
  • PangalusnaBalap Nilai. Tarmac khusus. khusus.com.
  • PangalusnaSakurilingna. Trek Domane SLR 7. trekbikes.com.
20 Okt 2020

Naon sapédah jalan anu murah?

Sapédah Jalan Murah Terbaik—Kabéh Sakitar $ 1.000 atanapi Kurang
  • PangalusnaNilai. Giant Contend 3. buta-sapédah.kalayan. $ 725,00.
  • PangalusnaNilai AwéwéSapédah. Liv Avail 3. liv-cycling.com.
  • PangalusnaLalakiSapédah. Cannondale CAAD Optimo Sora. cannondale.com.
  • PangalusnaKasabaranSapédah. KHS Flite 150. khsbicycles.com.
  • Paling Serbaguna. Fuji Sportif 1.9 Disc. layung layung.com.
10 Sep 2020

Sakumaha biaya sapédah jalan anu saé?

Sapédah jalandatang dina rupa-rupa bédahargapoin, kalayan seuseueurna ragrag dina kisaran $ 200 dugi ka $ 10.000 - sumebar anu lumayan ageung. Sababaraha gunung méwahsapédahjeungsapédah jalanmalah tiasa ngahontalharganepi ka $ 16,000. Nanging, teu kedah nyéépkeun unggal artos tina tabungan anjeun pikeun nampi salah sahiji modél élit ieu.20 Des 2019

angkat beurat gancang

Naha anjeun tiasa kaleungitan gajih beuteung ku Ngabuburit?

Leres,tiasa bersepedaTulungkaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumkaleungitan gajihsareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-intensitas latihan aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.2 Pébruari 2021

Naha sapédah jalan janten mahal?

Salah sahiji faktor panggedéna pikeun biayasapédahnyaéta bahan. Serat karbon aya dina sababaraha bentuk sareng sasmita. Langkung luhur kualitas karbon, langkung ageung biaya sumberna tina pabrik. Upami asapédahPabrikan ogé ngarobih karbonna nyalira, biaya ieu kedah dicandak deui dina harga jual asapédah.

Sakumaha kuring kedah mayar sapédah jalan anu biasa?

Nyangka nyéépkeun sahenteuna $ 100, tapi kecuali upami anjeun untung, panginten $ 200 atanapi langkung .. Yap, étaseueur, kanggo asapédah dipaké.

Naha sapédah jalan hargana?

Kanggojalanbalap sareng balap, kéngingkeunsapédah jalan. A leressapédah jalansanés ngan ukur langkung gancang, tapi ngagaduhan penanganan anu langkung saé sareng umumna langkung pikaresepeun dina tumpakan. Nengetan pas sareng henteu mésér asapédahtanpa nyobian kecuali anjeun leres-leres terang naon anu anjeun laksanakeun.27 Jun 2020

Naha bersepeda laun ngaduruk gajih?

Sabalikna, nyandak alalaunan, tapi tunggang panjang saminggu sakali, khususna dina usum mimiti. Tunggang panjang (dugi ka genep jam)kadurukseueurgendutsareng masihan anjeun basis ketahanan anu saé pikeun engké dina musim. Émut, bahkan 30 menit tinatiasa bersepedamantuan Anjeunéléhbeurat, utamina upami anjeun kuli.25 Méi 2021

Naha bersepeda langkung saé tibatan ngaji?

Jumlah kalori anu anjeun bakar dina latihan boh gumantung kana inténsitas sareng panjang waktos anjeun ngalakukeun éta. Sacara umum,lumpatkaduruk langkung kaloritibatan bersepedasabab ngagunakeun langkung otot. Nanging,Ngabuburitnyaéta hipu dina awak, sareng anjeun panginten tiasa langkung lami deuiatawaLangkung gancangtibatanAnjeun tiasalumpat.21 Jan 2020

Naon anu ngajantenkeun sapédah jalan janten sapédah anu saé?

Dilengkepan pigura énténg, setang serelek sareng ban sempit, motor jalan nawiskeun pangalaman tunggang jalan anu gancang sareng nyaman. Aya rupa-rupa sepeda jalan anu tiasa dipilih pikeun milih balap pro-tingkat atanapi ngan ukur hoyong perjalanan anu langkung caket dina dua roda.

Anu mana sapédah jalan anu pang saéna di dunya?

Luhur tina jajaran 1 Cannondale SystemSix Carbon Ultegra Di2. Sapédah balap aero Cannondale masihan anjeun fitur aero luhur sareng tampilan agrésip. 2 Témbal foil. 3 Pinarello Dogma F12. 4 Khusus Tarmac SL7 Dura Ace Di2. 5 Trek Madone SLR 9 Disc. 6 Argonaut RM3.

Naon rupa-rupa jinis sepeda jalan?

Aya sababaraha jinis sapédah jalan, naha anjeun badé milarian kagancangan, jarak jauh sareng daya tahan, atanapi anu sanés. Aya sababaraha kanggo pemula, teras sababaraha pilihan anu luhur pisan anu henteu pati dipercaya kusabab bahan anu mahal sareng canggih.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat