Utama > Ngabuburit > Suku anu nyeri saatos biking - kumaha cara méréskeun

Suku anu nyeri saatos biking - kumaha cara méréskeun

Kumaha kuring nyingkirkeun suku anu nyeri saatos bersepeda?

Saatos anjeun naek,meunangkana kabiasaan manjang geuwat, anu tiasa ngabantosan betah sareng ngirangankanyeri. The quads, hamstrings, glutes sareng handap deui kedahnajantendaérah konséntrasi, sapertos kieuototgrup ilaharmeunangbeuki ketat beuki lila anjeun dinasapédah.22 Agustus 2018



♪ Bob sareng Brad ♪♪ Dua fyotherotherists paling kasohor ♪♪ Dina Internét ♪ - Hai, kuring Bob Schrupp, Physiotherapist - Brad Heineck, Physiotherapist - Babarengan kami ahli fisioterapi anu paling dikenal dina Internét - Dina pendapat kami , tangtosna, Bob .- Kuring ngajukeun Brad, anjeun ningali éta, kuring payuneun anjeunna.- Ah, anjeunna gaduh kuring! 'Siga kuring nuju latihan --- Abdi badé nyarios sigana kuring gaduh draf anu saé.

Leres, éta parantos, ibarat nyetir tukangeun parahu layar. (chuckles) - Dinten ieu kami nuju nyarioskeun saderhana sareng éta cara anjeun tiasa ngagentos tuur, tonggong sareng nyeri sciatic. - Éta leres, Bob. - Penting pisan pikeun posisi anu leres. - Leres, seueur jalma naroskeun ngeunaan numpak sapédah kalayan nyeri sciatic di tukang janten hayu urang masihan jawaban. - Oké.

Sareng upami anjeun énggal dina kanal kami, mangga angkat sakedap kanggo ngalanggan. Kami gaduh tulisan ngeunaan kumaha carana tetep séhat, pas, sareng nyeri bébas, sareng kami unggah aranjeunna unggal dinten. Anjeun ogé hoyong buka website kami bobandbrad.com.



Kusabab urang sok masihan naon, naon anu urang pasihkeun ayeuna? Kami henteu terang éta. Balik sareng parios deui. Aranjeunna saé, tapi aranjeunna kado anu saé.

Kadang-kadang siga kasur SleepOvation, siga kitu tiasa. Pokokna, anjeun ogé tiasa buka Bob sareng Brad dina Facebook, éta dipasang dina luhur halaman, anjeun ogé tiasa ningali versi anu langkung pondok tina kami dina Twitter sareng Instagram. Bob, henteu kunanaon.

Dupi urang teraskeun? - Leres. - Leres, urang tiasa ngeureunkeun pedalan pikeun waktos janten urang tiasa nyarios épéktip ka pemirsa. Janten masalah ageung sareng masalah tonggong, nyeri tuur pakait sareng bersepeda nyaéta sikep.



Dimana? Tilepan korsi luhur sareng ka handap penting pisan, maju sareng mundur salajengna, teras jangkungna setang anjeun leres-leres kritis pikeun nyéépkeun tonggong anjeun - naon anu urang gaduh di dieu nyaéta yén urang gaduh dua tingkat siklus anu béda di dieu. Kami gaduh sapédah palatih silang, éta tiasa dianggo saé pisan, biasana jalma anu henteu janten bikers serius, henteu kedah ngalangkungan sababaraha kilométer, bakal ngagaduhan palatih silang. Éta henteu salawasna leres. - Éta abdi. - Sareng éta sapédah balap.

Kanggo sadayana Kasus langkung sesah pikeun nyetél pikeun ngirangan setrés dina tonggong handap sareng kuring bakal ngadugikeun éta dina waktos anu singget, urang bakal, janten sakali anjeun gaduh sapédah dirakit pikeun anjeun anu hoyong dipasang sacara leres atanapi upami éta moal disebat jalma luar. - Naha henteu lucu? Janten ayeuna - - Sareng Kuring béjakeun ka anjeun - kuring sanés ahli dina hal ieu, tapi kuring ningali ieu teras-terasan sareng kuring pikir éta ngajantenkeun kuring edan, khususna korsi anu teuing handap. - Leres, leres.

Korsi anu handap teuing ieu mangrupikeun masalah anu paling ageung. Bob, naha anjeun henteu naék kana sapédah anjeun sareng kami bakal nyarios - mimitina --- anjeun hoyong kuring kana sapédah anjeun pikeun nunjukkeun kumaha upami anjeun --- hehehehe, kuring ngan ukur hoyong sababaraha hal anu mimiti disebatkeun. Kéngingkeun sapédah anjeun dina palatih, éta cara anu pangsaéna.



Oh, tong langkung jauh.- Pasang roda payun dina gunung, sareng tujuanana supados tingkat sapédah anjeun janten gandarna ka as, kuring bakal téknis di dieu ayeuna, tapi upami henteu anjeun terang, Upami anjeun ngan ukur gaduh anu hoyong fit umum, upami anjeun hoyong sacara umum, muhun, urang ngagaduhan éta di dieu. Tingali dina korsi, upami anjeun ningali korsi Bob anjeun tiasa ningali éta rada luhur.

Éta henteu level sareng Bob humandeuar. Anjeunna nyarios: leres, éta teu raoseun. Anjeunna teras-terasan siga anjeunna kadorong mundur sareng teu raoseun dina perineum atanapi prostat éta, sareng éta tiasa nyababkeun masalah di daérah éta sareng anjeun henteu hoyong éta. - Persis. - Jok korsi ieu kedah diratakan, nyaéta naon urang ayeuna moal ngalakukeun, tapi éta pasti tujuan engké di dieu --- Kuring ngahargaan éta, Brad.

Kuring ngahargaan yén anjeun parantos nyaluyukeun di dieu, janten - Janten siapkeun sadayana, ayeuna anjeun lebet, Bob. Ayeuna urang parantos nyetélna ngarah Bob tiasa ngepak. Bob parantos, kuring nyebatna aduk, aya anu nyebat kandang nalika anjeun henteu nganggo klip atanapi pedal tanpa klik, tapi urang pencét heula susunna.

sarung siklus jalan

Sareng éta henteu kunanaon pikeun anu urang carioskeun. Nya, Bob, naha henteu nganggo pedal ngan ukur calik dina. Janten, lebetkeun lebet anjeun dina sadel supados disada atanapi raoseun, éta biasana anjeun biasana angkat normal? - Leres, leres - Oke.

Di dunya bersepeda ieu disebat pelana. Nalika kuring nyarioskeun Sit aranjeunna nyarios naon ari kitu, henteu aya ideu? - Leres, leres. - Pokokna, hayu urang turun kana posisi 6:00 dina pedal éta, anjeun hoyong ieu --- Kuring saleresna bakal mundur sakedik, leres? - Leres. - Hayu angkat. - as, anjeun tiasa Ngangkat suku anjeun? - Leres .- Sumbu tina pedal kedahna ngajajar sareng phalanges anjeun, di ditu, anu ageung, abdi nuju leumpang dina bola suku .- Pasti .- Tepat dimana jempol nyambung sareng anjeun gaduh sendi ieu, ieu nyaéta posisi anu leres pikeun suku dina pedal. Posisi 6:00, suku dina tingkat lantai, janten henteu, anjeun tiasa ngabengkokkeun dorsa, bob? Leres, éta bakal jauh teuing, sareng upami kitu, angkat ka ditu atanapi ngabengkokkeun plantarly, hayu urang lereskeun teras urang tingali dina tuur.

Ayeuna kuring kantos ka kelas anu diajarkeun ku ahli --- éta aya di tukangeun anjeun, Brad.- Kuring nempatkeun éta di dieu janten kuring henteu kedah ningali - (Bob seuri) Fisioterapis sareng kinesiologist, sareng aranjeunna seueur sapédah anu ditumpangan, diajar sacara tuntas dina h, aranjeunna jalma-jalma paling propésional sareng jalma-jalma anu kawéntar di lapangan, sareng aranjeunna nyarios antara salapan sareng 14 derajat lenturan tuur jangkungna pas. Ayeuna upami urang ningali ka Bob, kuring terang yén anjeun henteu ngagaduhan goniometer, tapi anjeun tiasa kénging tanpa anjeunna, upami kuring ngukur anjeunna ayeuna anjeunna bakal ngagaduhan 50 derajat lenturan tuur - Wah - Korsi na jelas handap teuing.

Dengkul ieu ngagaduhan seueur galur kaleuleuwihan tina waktos, jadi naha henteu anjeun ngan ukur hudang Bob, sapédah ieu éndah kusabab korsi gampang diatur, kuring bakal naék sakitar satengah inci, éta tiasa dianggo kalayan saé hiji tulisan .Biasana anjeun kedah kaluar rengkuh sareng ngalakukeun éta. Ayeuna angkat deui kana pedalan, Bob.

Anjeun ngaraos bédana ageung? - Oh muhun. - Sareng urang kedah ningali anjeun panginten jangkung teuing. - Bisa jadi, asa siga kuring ampir ngahontal tungtung - Hayu, upami anjeun raoseun, anjeun turun ka handap pikeun némpél pedal, éta ampir pasti jangkung teuing.

Naha henteu anjeun balik deui tabuh 6:00 énjing, kuring atos tiasa ningali yén anjeun jangkung teuing.

Anjeun ngahontal sareng kaayaan bulak-balik, leres, sareng anjeun sahandapeun salapan derajat. Hayu urang ngantep anjeun turun sakedik sareng kuring moal nyéépkeun waktos deui, tapi éta ideu. OKÉ.

Janten anjeun ngagaduhan korsi anu leres sapertos kitu, anjeun ngagaduhan jangkungna-- - Ayeuna karasaeun - Rasana sapertos urang caket pisan - Sareng karaos kusabab anjeun nyetir teuing handap nyaéta .- Katuhu.- Sareng anjeun merhatikeun bédana. - Leres, leres. - Oke, kitu.

Salajengna urang angkat ka posisi 3:00, nyaéta, 12:00 aya di dieu, ayeuna urang aya dina tilu suku, urang kedah ningali naha korsi na kedah maju atanapi mundur. Anu paling saé pisan nyaéta anjeun nganggo bob plumb nangtung, janten kuring leres-leres ngagaduhan bob plumb di dieu. Urang bakal ngagantung dina kneecap atanapi kneecap, anjeun tiasa nahan éta, Bob? - Mang. - Teraskeun, hatur nuhun, sampurna.

Candak éta tina jalan. Sareng anjeun ngantepkeun éta tenang, sareng nalika urang ningali éta, naha anjeun linggih dina tempat anu anjeun raoseun? , sering kuring mah, kuring bakal siga kitu. Nya raoseun di dieu. - Oké.

Janten anjeunna linggih dina korsi sareng urang bakal ningali éta. Ayeuna ujung bob plumb kedah ngajajar sareng sumbu pedalna, anu sakitar dieu. Janten korsi na sigana bakal kedah maju payun saminggu saatos urang ngalangkungan tulisan ieu.

Kuring badé mindahkeun korsi payun sareng tingkatkeun supados urang tiasa kéngingkeun posisi ieu leres. - alus pisan. - Ayeuna urang parantos bérés sareng korsi.

Anjeun gaduh kokpit siap angkat. - Gotcha.- Éta anu urang nyauran, éta anu kuring resep nelepon.

Sareng anu salajengna nyaéta deui. Kumaha urang kedah ngajaga setrés dina tonggong? Ayeuna, mesin elips kalayan jenis stang ieu sigana skénario pangsaéna pikeun ngaminimalkeun setrés deui. Anjeun gaduh nyeri punggung atanapi sciatica, anu ngajantenkeun anjeun nangtung, henteu kunanaon. - Leres, anjeun teu hoyong janten sapertos éta. - Persis, persis.

Saé .- Kuring henteu terang kumaha rupana kuring? Awak kuring? - Anjeun katingali saé, Bob. - Maksadna, kasadaran awak kuring nyaéta - Oh henteu, sanés kuring maksadkeun anu sanésna, tapi upami pamajikan anjeun nonton, anjeun terang.

Janten jangkungna tiasa disaluyukeun di dieu, anjeun tiasa ngaleupaskeun éta, sareng saleresna, upami janten langkung luhur, éta bakal ngirangan setrés tina tonggongna, leres pisan saageung mungkin .- Saur éta saluhur éta .- Tiasa, éta saé pisan - sareng anjeun gaduh anu saé, leres, sabab éta ogé tiasa disetél di dieu, - Oh, éta-- - Dina beuheung-- - Éta henteu jelas pikeun kuring.

naon anu kudu ditonton bari digawé

Tapi anjeun ogé setinggi mungkin. Éta panginten tiasa angkat sakedik langkung luhur. Ayeuna upami anjeun pengendara sepeda serius, anjeun mikirkeun kagancangan sareng anjeun hoyong kirang nyeri punggung, aranjeunna henteu pas. - Leres .- Kusabab anjeun langkung sapertos balayar, anjeun bakal néwak angin, éta bakal ngalambatkeun anjeun , tapi éta anjeun kedah ngorbankeun pikeun tonggong anjeun. - Éta leres, sareng hiji-hijina masalah anu kuring jaga pikeun ngajaga kaséhatan punggung y.- Éta kumaha kuring.

Kuring terang yén ku sapédah abdi di dieu kuring disetél kana sapédah balap, éta langkung neken pikeun tonggong kuring. Upami anjeun ningali caket di dieu kuring gaduh mékanika ngalakukeun cek tambahan sareng satengah langkung luhur ti biasana kuring ngalambatkeun kuring, tapi tetep, éta kumaha kuring damel sareng éta. Sareng dina sababaraha waktos kuring sigana bakal langkung saé atanapi kéngingkeun mesin elips, éta gumantung kana kumaha perasaan tukang kuring nalika kuring ngaléngkah 80-an sareng 90-an. (Seuri) Abdi optimis ayeuna! - Atta budak, sobat! Abdi resep éta! - Janten ngaléngkah, Bob.

Léngkah, muhun. Janten sapédah Bob parantos disetél teras kuring badé ngémutan deui ngeunaan nyeri punggung sareng kanyamanan umum dina sapédah. Upami anjeun gaduh sapédah jalan, teu kunanaon, kuring gaduh aerobar sabab kuring ngalakukeun triathlon sareng kuring resep ogé.

Nalika anjeun kéngingkeun ramo anjeun jadi bobo sareng anjeun nuju murag atanapi aya dina tiung, atanapi anjeun didieu sareng leungeun katuhu kuring biasana bakal buntu. saraf medial éta, janten kuring asup kana posisi éta sareng nahan kana éta. Rada sesah dina tonggong kuring, tapi éta ngaleungitkeun rasa kakeueung dina leungeun kuring.

Kuring biasana naék kana susun sapertos kieu, kuring asa langkung saé deui. Ngalambatkeun kuring turun ku angin tapi tonggong kuring asa langkung saé sareng dina yuswa ieu kuring badé angkat jauh, kuring bakal ngaheéat tonggong sareng damel di dieu. Janten Bob, naha teu aya patarosan deui pikeun anjeun? - Henteu, tapi kuring ayeuna tiasa nyebatkeun yén korsi kuring kedah didorong payun.

Kusabab kuring nyaimbangkeun tonggong kuring, kuring aya dina ujung jari, janten --- Leres, leres pisan - Abdi sapertos kitu sareng anjeun ayeuna yén anjeun nunjukkeun, dasthi leres-leres henteu raoseun! - Leres! Anjeun bakal tungtungna masalah prostat. Upami anjeun henteu-- - Leres, kuring gé- nyanyi soprano di dieu - Janten kitu, kuring pikir urang sadayana katutup, Bob - Leres, saé pisan. - Hal-hal katingali saé saé nyetél sapédah anjeun leres, tong naék teu pantes, sareng nikmati cuaca. (Nada Dering) Oh Bob, ieu --- Abdi resep pisan anjeun sapertos kieu Abdi badé nyetél sapédah kuring, kuring bakal dina posisi anu saé - Oke, urang kedah pamitan ayeuna - Oke, Adios! - Kana éta anjeun tiasa bet.

Naha OKÉ siklus ku suku nyeri?

Éta sampurna normal; éta bagian tinasiklustinaototkaruksakan jeungototpenyembuhan anu ngabantosan anjeun janten langkung kuat sareng ningkatkeun kinerja atlit anjeun. Nanging, nunjukkeun sifattunggang motor, Pengendara sepeda khusus rentan kakanyerinalika aranjeunna mimiti nambihan waktos gim pikeun rutinitas aranjeunna.9 Pébruari 2018

Sabaraha lami pikeun suku janten pulih saatos bersepeda?

Rarasaan ieu katelah 'DOMS' atanapi Kasakit Otot Tunda Onset, anu biasana dialam paling parah 24-48 jamsaatoslatihan anu biasana tangguh atanapi henteu biasa. Éta karuksakan serat otot anjeun, anu mangrupikeun sabab anu paling dipikaresep, anu biasana turunsaatos72 jam.

(musik sepi) - Aya seueur rutinitas anu béda-béda. Sareng jujur, milik kuring anu pangsaéna. Hei opie. - Yo, jujur, kuring henteu yakin pisan.

Janten dina tulisan ieu, urang bakal nyaritakeun dos sareng anu henteu kedah dilakukeun pikeun rutinitas pas-numpak anu sampurna. (Logo booming) (musik hirup) - Oh sobat, éta mangrupikeun perjalanan anu sesah. Sareng kuring leres-leres kalaparan, janten naha kuring tiasa mesen roti pondok jutawan? , sapotong karamel, salah sahiji roti pondok sareng panginten scone? - Kami henteu nyarankeun éta pisan.

Tapi anu kami nyarankeun, nyaéta anjeun ngamimitian prosés pamulihan ku inuman pamulihan sareng samangkok buah sareng sayuran anu dicincang dina 20 menit munggaran saatos anjeun balik tina latihan latihan sahingga anjeun leres-leres tiasa engkol prosés ieu sareng kéngingkeun leuwih kuat. (Musik anu pikaresepeun) Éta saé yén anjeunna bobo di dinya sareng éta saé pikeun pamulihan anjeun bobo gancang, tapi henteu nganggo peralatan bersepeda sareng sanés nalika anjeun henteu acan tuang leres. Janten waktuna pikeun kuring masak tuang siang sareng nalika tuang siang asak kuring angkat sareng manjang. (Hening) (musik sepi) Nalika Hank saré di warnet, kuring mutuskeun balik ka bumi sareng ngamimitian pamulihan ku sakedik busa ngagulung sareng manteng, anu saé pikeun ngerjakeun sababaraha kalemahan éta kuring saatos latihan dina otot-otot suku kuring énjing ayeuna tapi éta ogé saé pikeun ningkatkeun kalenturan kuring anu ngabantosan posisi kuring dina sapédah, ngagaduhan satengah jam sateuacan kuring peryogi kanggo masak mangrupikeun waktos anu sampurna pikeun éta. (musik sepi) Oh James, James, James, iraha anjeun badé diajar? Henteu aya jalan pikeun anjeun tiasa ngamimitian cageur dugi sadayana padamelan anjeun réngsé sadidinten sareng kuring terang pasti sapédah anjeun sakumaha kotor sapertos sapédah kuring.

Janten anjeun langkung saé hudang pas sareng kaluar ti dieu sareng gosok waé. Barina ogé, anjeun parantos nguping paribasa yén sapédah anu bersih mangrupikeun sapédah gancang. (musik sepi) - Nya, kafe ngusir kuring kaluar, janten kuring kira waktuna balik ka imah. (Musik meriah) Leres, kuring nunda cukup lila, sigana éta teuing kuring kedah mandi, whoa, kuring leres-leres haus, sareng éta cekap - Bir katingali pikabitaeun sareng enya, kuring rumaos resep ogé Éta sanés cara anu pangsaéna pikeun ngeusian suluh saatos latihan latihan; tibatan, tuangeun anu bergizi anu saé sareng kasaimbangan protein sareng karbohidrat anu saé sareng sababaraha sayuran anu séhat bakal ngabantosan awak anjeun langkung saé.

Barina ogé, anjeun naon anu anjeun tuang. Dinten ieu kuring resep ngalakukeun naon waé sareng endog sareng nasi. - Nya, maksad abdi, panginten sanés kanggo raos, tapi inuman éléktrolit bakal langkung seueur pikeun ngabantosan anjeun saatos latihan anu tangguh.

Teras pasang heula suku anjeun, naon éta? - Nya, éta calik sareng santai. - Anjeun parantos robih ti saprak jaman baheula. Anjeun jauh langkung propésional.

Sareng hal anu sanés ngeunaan alkohol nyaéta yén éta tiasa ngahambat pamulihan anjeun dugi ka 25%. Abdi henteu tiasa ngungkabkeun seueur éta. Hiji hal anu tiasa ngabantosan pamulihan anjeun saur anjeun kedah angkat suku di luhur haté anjeun.

Sareng tiasa kitu? Sanés élmu anu aya di tukangeun ieu, tapi asa resep nyegerkeun otot anjeun ku ngantepkeun sadaya getih ngalir deui kana awak anjeun. Candak sakedik sakedik upami anjeun tiasa. (musik sepi) Henteu aya anu ngaluarkeun kakuatan 10 menit.

Éta saé pikeun ngaleupaskeun hormon pikeun ngamimitian pamulihan anjeun. Upami anjeun resep kana tulisan ieu sareng mendakan tip kami aya gunana, pasihan kami jempol ageung sareng kanggo langkung seueur Tip ngeunaan pamulihan, tambahkeun kana kotak koméntar di handap. Hank kirang sepuh, anjeunna akur saé, sanés? Kanggo langkung seueur tulisan tulisan klik di dieu.

Naha pingping batin kuring nyeri saatos nganggo sapédah?

Hiji hal wetiasasadayana satuju kana,nyaétayén aranjeunnanyaétahiji iritasi dipalangkangandaérah tinaék sapédah. Aranjeunnanyaétadisababkeun ku resep panas panas, tekanan sareng gesekan anu jahattunggang gununganjeunsapédah. Nyeri seuseueurna nembongan sakitarétapang luhurnapingping batin,éta'Kokotor,' sareng gunung peralihan éta dimanasukujanten handap.25 Okt 2016

Naon anu ngabantosan nyeri tina bersepeda?

Krim Emollient / Chamois:

Anjeun nerapkeun krim chamois langsung kana bantalan calana pondok anjeun sareng perineum anjeun sateuacan tunggang gunung, sanaos mimitina panginten rada anéh sareng licik, épéktipitasna pikeun nyegah pelanakanyeriampir ajaib. Éta ngirangan gesekan, hidrat kulit sareng nyegah peupeus.
23 Jan 2014

Naha suku kuring bakal biasa ngabijil?

Thejawaban pondok pikeun naha atanapi henteuNgabuburitbadengadamel suku anjeunageung nyaéta - henteu. Tangtosna,Ngabuburitningkatkeunsuku anjeunotot, tapi salaku latihan aérobik, éta tiasa dianggoanjeunserat otot ketahanan, ngajantenkeun aranjeunna langkung tahan kana kacapean nalika latihan, tapi henteu nyababkeun aranjeunna langkung ageung.21 Jun 2018

Naha suku kuring teras nyeri saatos damel?

Nalika otot diperyogikeungaweheuras tibatan anu biasa aranjeunna atanapi dina cara anu béda, éta dipercaya nyababkeun karusakan mikroskopis kana serat otot, hasilna ototkanyeriatanapi kaku. DOMS sering kaliru dipercaya disababkeun ku pangumpulan asam laktat, tapi asam laktat henteu kalebet dina prosés ieu.

Naha biking nada suku anjeun?

Ngabuburit tiasaTulungsuku nada,pingpingsareng imbit

Marengan lumpat sareng ngojay,Ngabuburitmangrupikeun salah sahiji latihan aérobik anu pangsaéna; ieubakalnguatkeun sareng ngembangkeun étasukusendi sareng otot sarengtiasamantuan anjeun leungit gajih dinapingpingsareng anak sapi.
11 Agustus 2011

Kunaon pingping kuring nyeri nalika Ngabuburit?

Alesan umum pikeun sapatemonnyeri suku bersepeda téhkusabab pangumpulan asam laktat. Nalika anjeunanu bersepeda tehawak ngagunakeun oksigén pikeun ngabéréskeun glukosa pikeun énergi. Upamiétainténsitas latihannyaétateuing anjeun tiasa béak oksigén pikeun prosés ieu.23 Jul 2018

Kumaha kuring ngeureunkeun korsi sapédah kuring nyeri?

Salawasna nganggo calana pondok bersih pikeun unggal numpak nanyingkahanlinggih di calana pondok anu kotor sareng beueus saatos anjeun bérés. Upami anjeun dina perjalanan sababaraha dinten, pastikeun anjeun ngepak cekap cekap atanapi nyeuseuh perjalanan. Seueur pengendara top anu nganggo sabun antibakteri dina pancuran saatos ninggang pikeun ngabersihkeun pisansadelaréa kontak.23 Jan 2014

Naha tulang dumuk kuring nyeri nalika ngédar?

Teu pantes pasanjeunsapédah tiasa janten alesan utama pikeunanjeunsadel ngarareunah. Upamianjeunsadelnyaétaluhur teuing, handap teuing, jauh teuing ka hareup, jauh teuing ka tukang, henteu rata, atanapi upami anjeunnyaétangahontal jauh teuing kaanjeunsetang, anjeun tiasa ngalamannyerisalaku hasilna.

Naha suku kuring nyeri saatos nganggo sapédah?

Rides atanapi jalan pamulihan aktip ngabantosan upami anjeun nganggo pengendara anu berpengalaman. Upami anjeun pengendara anu cukup anyar maka pamulihan tina sapédah langkung saé. Kenneth, ieu sahenteuna sawaréh ngajelaskeun kunaon, 'nalika kuring balik sareng numpak, saatos sababaraha narik kaki abdi parantos henteu nyeri deui sareng raoseun hébat.'

dampal suku

Naha suku kuring nyeri pisan dinten saatos latihan?

Jenis nyeri otot anu kadua, sareng jenis anu tiasa nyababkeun dinten leg dina sangsara, nyaéta kasawat anu kasép, atanapi Kasakit Otot anu Ditunda (DOMS) DOMS nyaéta, leres, sapertos naon anu disada, sareng éta ngajelaskeun naha suku anjeun nyeri pisan dinten salajengna (atanapi bahkan dua dinten) saatos latihan leg tangguh.

Naha nganggo sapédah anu panjang tiasa ngajantenkeun suku anjeun capé?

Leres, outing sapédah gancang atanapi outing sapédah panjang - atanapi kombinasi anu cekap tina dua faktor éta - tiasa ngantepkeun suku anjeun réncang sareng capé. Tapi upami anjeun mendakan suku anjeun parantos capé pisan langkung gancang tibatan anu biasa, aya anu sanés panginten jalan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat