Utama > Ngabuburit > Sapédah gunung 26 inci khusus - cara ngalereskeun

Sapédah gunung 26 inci khusus - cara ngalereskeun

Pikeun saha sapédah 26 inci?



Ti mimiti sapédah kasaimbangan dugi ka superbike mini anu pas, sepédah budak parantos jauh. Sakitu seueur pilihan anu aya di luar sana, kami badé nyobian ngabantosan anjeun pikeun nganapigasi lapangan ranjau ieu sahingga anjeun tiasa gaduh sapédah anu pas pikeun jalma leutik anjeun) Sepeda barudak anu saé pisan ayeuna-ayeuna kuring seething ku dengki, dina jaman kuring anjeun naék BMX beurat, rem anjeun henteu jalan, sareng éta, tapi perdebatan kéngingkeun sapédah murangkalih anu leres langkung penting tibatan kéngingkeun anu pas pikeun déwasa. Pas, kanyamanan sareng betah panggunaan sapédah bakal ngabédakeun ageung pisan sapertos kumaha sapédahna dilakukeun dina rupa bumi anu nyata, tapi ogé kumaha ogé barudak leres-leres resep naékkeunana.

Upami anjeun ningali ieu, anjeun panginten tiasa nganggo bersepeda nyalira, janten anjeun hoyong murangkalih naék, resep, sareng janten kecanduan. Pikeun tulisan ieu, kami damel sareng Commencal ngajelaskeun spésipik mésér sapédah gunung ka anjeun. naon anu anjeun tiasa kéngingkeun sareng naon anu anjeun kedah nimbangkeun. (musik upbeat) Sateuacan urang ukuran, fitur sareng seueur deui.

Hal kahiji anu kudu diémutan nyaéta bersepeda kedah pikaresepeun; pikeun barudak ogé, tangtosna. Sepeda teu kedah sesah naék. Éta henteu kedah beurat, teu pas, jangkung teuing, ngagaduhan komponén ukuran déwasa, atanapi bahkan nganggo alat berat.



Upami kitu, éta tiasa hartosna murangkalih anjeun henteu bakal ngaraos senang sakumaha anu sanésna. Janten hayu urang mimitian. (musik bagja) Sabalikna naon anu dipercaya ku jalma, umur henteu nangtoskeun ukuran sapédah, éta ditangtoskeun ukuran awak.

Sapertos anjeun sareng kaseueuran merek sapédah murangkalih bakal ngabantosan anjeun pikeun nganapigasi jarakna dumasar kana ukuran, sanés yuswa, milih sapédah anu pas pikeun murangkalih anjeun penting pisan pikeun murangkalih anjeun kalayan aman sareng nyaman. Penting pikeun tiasa nangtung sareng kadua suku dina taneuh supados murangkalih tiasa ngembangkeun katerampilanna gancang sareng senang pisan. (Bingah musik) Kieu kumaha anjeun tiasa ngukurna, sina murangkalih nangtung dina témbok sareng tonggongna lempeng dina kaos kaki, keuneung na di lantai, pasang buku dina sirahna ngarah némpél témbok, tandaan ku hiji Pensil dimana handapeun buku némpél témbok.

Ukur tina tanda ka lantai, teras saluykeun jangkungna na kana halaman wéb anjeun nganggo ukuran anu disarankeun ku pabrik pikeun mastikeun yén aranjeunna aman sareng nyaman. Sababaraha mérek nganggo éta ogé Panjang dampal suku pikeun ngadukung sapédah ukuran barudak anu saé deui, jantenkeun anak anjeun nangtung dina témbok dina kaos kaki sareng punggung lempeng, pasang buku di antara sampéanna siga anu calik dina sadel. Mindahkeun anak anjeun jauh tina témbok sareng ukur tina lantai ka luhur buku.



Éta tiasa janten pikabitaeun pisan pikeun mésér sapédah anu ageung teuing pikeun budak anjeun tumuh, tapi aya dua alesan anu nyata pikeun nyobaan sareng nyingkahan éta. Alesan anu kahiji nyaéta sapédah anu ageung teuing langkung hésé dianggo bahkan nganggo sareng mareuman janten langkung sesah. Alesan anu kadua nyaéta seueur pabrikan sapédah, kalebet Commencal, parantos ngembangkeun garis roda dina ukuran anu bénten-bénten supados anjeun tiasa ngalangkungan hiji.

Janten, aranjeunna gaduh Ramones 14, 16 sareng 20. Anjeun tiasa langsung ka 14, kantun tengahna, sareng kana 20. Sababaraha mérek sapédah bahkan mendesain sepédah anu tumuh sareng murangkalih.

Janten, angkatan sareng inpormasi ieu, buka halaman wéb pabrikan sareng milari sapédah anu pas. (Joy music) Anu nyababkeun urang kana tipena béda sapédah. Anjeun gaduh sapédah kasaimbangan, sapédah pamula, sapédah gunung barudak sareng sepédah gunung junior.



Kisaran Comcal sapinuhna museur kana medan bumi, 100% sepeda gunung tina sapédah kasaimbangan 12 inci di ditu, dugi ka 14 teras anjeun gaduh 14, 16, 20 sareng 24 motor mimiti di gunung sepédah gunung, hardtails asli deui, 20, 24 sareng 27.5 teras parios ledakan ieu, sapédah jalan satapak gantung lengkep, 20, 24 sareng 27,5 pilihan roda Amaury Pierron sareng Myriam Nicole ngembangkeun sepédahna pikeun jalma dewasa sareng persis janten seueur kolot dina témbok kantor Koménal .

Aranjeunna nganggo murangkalihna pikeun ngembangkeun sapédah ieu sareng aranjeunna nyarios yén aranjeunna langkung fokus kana ergonomik sareng géométri tina sapédah pikeun mastikeun yén éta saé pikeun jalan luar - sepeda, motor balap, sareng sepeda sagala guna. (Musik kabungahan) Henteu masalah jinis sapédah anu anjeun pilih, aya sababaraha fitur konci anu ngajantenkeun sapédah ieu béda sareng obyék ngawangun sapédah sareng sapédah gunung anu pantes. Pigura entong sareng komponenana.

Korek hartosna tunggang saderhana, tanpa usaha sareng senang. Aluminium mangrupikeun raja pikeun sapédah murangkalih. Ergonomis pikeun murangkalih janten seueur komponén anu cocog pikeun murangkalih, hal-hal sapertos anu langkung alit dugi ka setang, parios éta kaluar, tuas rem jangkauan anu langkung pondok janten sakedik tangan tiasa ngahontal éta.

Bangkrut anu langkung pondok sareng faktor Q anu langkung sempit janten pedal anu langkung caket ngahasilkeun sapédah anu dirancang pikeun murangkalih janten langkung jejeg ngarah henteu bageur. Éta langkung merenah. Malah kurung handap handap ngagaduhan pusat gravitasi anu ngajantenkeun sapédah super stabil. (musik bagja) Henteu kedah pedal nalika anjeun ngora pisan, murangkalih nganggo sapédah kasaimbangan tiasa waé nganggo suku, tetep ngageser sareng leres-leres ngabiayaan sareng ngimbangan.

Upami aranjeunna ngaraos rada saé, aranjeunna tiasa ngamimitian nempatkeun suku dina platform alit éta ogé. Budak baheula keneh resep kana sapédah kasaimbanganna, rada turun tina pedal sigana mah. Aya ogé ukuran roda anu béda-béda, upami anjeun hoyong 12 atanapi 14. roda damel sapédah murangkalih kalayan stabilisator anu leres-leres teuing.

Kusabab murangkalih bakal diajar ngajalankeun sapédah kasaimbangan, kumaha condong kana kurva sareng sajabina. Janten upami mudah-mudahan aranjeunna ogé bakal ngodok, éta kedah sakedik langkung gampang. Bar anu sempit, posisi tegak, saleresna sapédah ieu ban na tombol knobbly sareng upami anjeun leres-leres resep, anjeun tiasa nempelkeun cakram cakram dina tonggong anjeun.

Saluyukeun jangkungna sadel supados suku budakna rata dina taneuh, masih ku tikungan sakedik dina tuur. Bahkan aya kajawaraan Sapédah Kasaimbangan Dunya pikeun dicobaan. Nyangka meunang dimana waé ti 80 dugi ka 200 pon kanggo sapédah kasaimbangan énggal. (musik bagja) nyaimbangkeun sapédah ngalawan sapédah nganggo stabilisator atanapi roda latihan.

Seueur jalma ayeuna nuju langsung nyaimbangkeun sapédah. Aranjeunna saé pikeun ngajantenkeun murangkalih diajar kumaha jalan gancang sareng suku sareng nyaimbangkeun sapédah, padahal penstabil ngabantosan murangkalih bangun langkung gancang sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ngabiayaan sareng ngégang langkung gancang upami anjeun pikir éta hal anu saé, tapi teras anjeun ngagaduhan kabisat iman anu dina nyandak stabilisér sareng gaduh murangkalih ngalakukeun sadayana. Anjeun panginten bakal mendakan yén kaseueuran jalma condong nyaimbangkeun sapédah ayeuna.

Jigana éta cara anu hadé pikeun murangkalih diajar kumaha ragrag dina kagancangan laun. Anjeun pasti bakal gancang ngamimitian ngalakukeun hal ieu, janten anjeun panginten mikir kaluar teras ngerem. Nalika kuring kantos nguping ti sababaraha kolot yén murangkalihna resep pisan kana sapédah kasaimbanganna yén aranjeunna hoream ngécéd, unggal murangkalih bénten. (musik bagja) Ayeuna ka motor starter.

Ieu mangrupikeun sapédah munggaran anu anjeun mendakan nganggo pedal. Aranjeunna bakal dijalankeun pikeun kesederhanaan janten murangkalih henteu kedah diajar gir dina waktos anu sami. Ogé dina posisi anu jejeg supados murangkalih ulah diperes sareng ningali kamana anjeun badé.

Kalayan jangkungna sadel anjeun kedah ngantep anak calik sareng hiji suku dina lantai sareng pedalna dina sadel. Pastikeun tuur rada dibéngkokeun tapi pastikeun leres-leres tiasa nyabak taneuh. Kaseueuran sapédah ieu gaduh penjaga ranté pikeun mastikeun yén sadayana disumputkeun jauh tina ramo anu resep dimana barudak tiasa ngamimitian Ogé, seueur mérek bakal gaduh vérsi anu langkung ageung, janten ieu Ramones 14 Commencal, kami ogé ngagaduhan Ramones 16.

Janten pigura anu langkung ageung, roda anu langkung ageung, kesederhanaan sami sareng usik) komponen kualitas. Ayeuna angkat ka toko pakakas lokal anjeun atanapi bahkan supermarkét sareng anjeun sigana bakal ningali sapédah téma kartun-téma anu terang pisan, atanapi sahenteuna katingalina siga éta Sepeda, tapi éta saéstuna mangrupikeun obyék ngawangun sapédah. Nalika anjeun ningali sapédah barudak anu pas tina pabrik anu leres, anjeun bakal ningali bédana anu masif.

Aranjeunna ngagaduhan pigura aluminium sareng komponenana anu ngajantenkeun sapédah langkung kuat. Pamakéan komponén anu pas pikeun murangkalih, khusus dirarancang pikeun ergonomis. Ciri nyata sapédah gunung barudak asli.

Ayeuna, Commencal nyatakeun yén kokpit penting pisan pikeun gaduh langkung seueur panangan, sapertos setang, ukuranana, tuas, cekelan sareng sirkuit, sadayana didesain janten leres-leres tiasa dianggo pikeun murangkalih. Setang sareng cekelan kedah ukuran anu pas pikeun awak leutik. Pikeun batang sareng gagang, ieu ngandung hartos diameter anu langkung alit sahingga leungeun alit tiasa dicekel.

sapédah gunung vs sapédah jalan

Aranjeunna henteu kedah disingget dina bagian anu teu biasa ageung. Rem kedahna dirancang khusus supados langkung caket sareng setang pikeun jangkauan anu langkung pondok. Sababaraha ogé ngagaduhan tindakan anu langkung énténg, sahingga ngerem ampir gampang pikeun panangan alit.

Panjang engkolna ogé sabanding sareng jangkungna pelana anu leres sareng kéngingkeun sapédah anu handap kalayan seueur beulahan tina jalan satapak. Janten jangkungna dayung, handap langkung saé. Faktor Q-langkung sempit, jarak horizontal antara engkol, langkung saé.

Ieu ngandung hartos yén suku pengendara anu langkung alit naék sareng turun sacara épéktip nalika ngepak, tibatan ngalieuk ka luar. Sepeda gunung barudak, ayeuna aranjeunna ageung ageung, tapi éta langkung bentuk gunung. Kaseueuran sapédah ieu sigana bakal kaku, sanaos anjeun tiasa kéngingkeun pilihan sareng garpu gantung, sigana garpu gantung udara, janten langkung énténg sareng gampang diluyukeun nalika bobot awak naek.

Kami ogé ayeuna parantos ngalih tina hiji pakakas janten seueur supados anjeun tiasa muka bumi pikeun ngajalankeun. (Joy Music) Sacara komérsial, Ramones 20 sareng 24, duanana gaduh sapédah tujuh-speed. Sepeda gunung barudak ieu dimimitian sakitar 350 pon dugi ka sarébu. (musik bagja) Ieu nyaéta sapédah gunung anu pas anu dirancang pikeun tunggang gunung anu pas.

Sababaraha ieu ogé tiasa janten pilihan anu saé pikeun déwasa anu langkung alit anu henteu tiasa pas kana sapédah déwasa. Meta Junior mangrupikeun sapédah anu leres-leres kualitasna kalayan mérek anu tiasa anjeun terang ku roda anu langkung alit anu dipiboga (murmurs) garpu gantung anu nambihan perjalanan kana motor SMP, ieu mangrupikeun roda Rock Shock Recon Fork 27.5 inci di ditu. tina sapédah ieu. (musik upbeat) Hardtails Meta sayogi dina 20, 24 sareng 27.5 inci, janten seueur pilihan béda jangkungna pikeun pengendara.

Kana naon anu sigana sapédah paling kerén anu kuring kantos tingali, sapédah tangtosna, éta anu Clash. Anu ieu khususna 20 inci. Janten upami roda anu kuring kéngingkeun tina Clash, ieu mangrupikeun sapédah anu gedé, gedé anu gedé. (musik upbeat) Kacuali SMP, leres-leres henteu aya kompromi didamel di dieu, sapédah 27,5 inci nganggo roda, 160 mil payun sareng tukang, anjeun gaduh rem ageung, anjeun gaduh Sram Guards, router payun 200 mil, 180 di tukang.

Sapédah ieu tiasa ngajantenkeun tunggang gunung anu ageung pisan. (Joy music) Bahkan gantungna dirancang pikeun masihan murangkalih anu pangsaéna, skala kana pas pikeun aranjeunna. Sakumaha dijelaskeun ku Commencal, Kinematic didesain kanggo pengendara anu ringan pisan.

Ku ngagunakeun babandingan gear anu luhur pisan, urang tiasa ngagaduhan tekanan hawa anu santun dina peredam sareng hidrolik standar. Tanpa ieu, sapédah pikeun barudak moal mungkin. Nyangka harga sakitar £ 600 dugi ka dua satengah rebu.

Leres éta seueur artos, anjeun moal mendakan seueur sepédah dina kahirupan anjeun anu bakal ngajaga nilaina ogé sapédah budak anu saé sigana bakal tumuh. Nya, surak pikeun Billy sareng Louis ditunggangan anu leres-leres endah, nyata mini -Shredder. Mudah-mudahan anjeun bakal mendakan inpormasi ieu aya gunana upami anjeun badé mésér sapédah murangkalih.

Upami anjeun hoyong ningali tulisan sanés sareng murangkalih ageung maka aya tulisan pikeun Blake. Bikeun kami do mbs up upami anjeun resep mini shredders teras pencét tombol ieu pikeun ngalanggan.

Naha aranjeunna masih ngadamel sepeda gunung 26 inci?

'26'Ukuran roda sampurna pikeun kaseueuran jalma déwasa kalayan jangkungna di luhur 6 suku. Kaseueuran tursapédahsareng hibridsapédahdatang dina roda métrik 700C, anu ogé katelah 29-incikabayang.25 Apr 2021

Oke, wilujeng sumping dina minggu ayeuna urang Tanya GMBN, acara dimana urang ngalakukeun anu pangsaéna unggal minggu pikeun ngajawab patanyaan anjeun. Anjeun nangtung dihareupeun kami. Blake, kumaha anjeun tiasa ngirim patarosan? parios koméntar ieu di handap atanapi kirimkeun ka ask@GMBN.com.- Leres, janten anjeun teu ngagaduhan alesan.

Tapi hayu urang patarosan ngeunaan minggu ieu sakedap. Anu pangpayunna, Blake ti 'Bigballer' sareng anjeunna nyarios, 'Sigana kuring henteu tiasa nangtung dina sapédah nalika kuring dina jalur, ngaraos siga kuring aya di sepédah sareng henteu yakin dimana kuring Abdi kedah lungsur beurat kuring sareng-sareng deui, atanapi aya anu leungit? '- Nya, minggu ayeuna urang badé kana dasarna, di awal pisan. Dasarna, panggihan anjeun nangtung dina sapédah anjeun sareng panangan diulur, suku nangtung, teras bersantai ngan turun dina sapédah anjeun.

Éta nempatkeun anjeun dina posisi anu leres. Teras dasarna posisi suku anjeun dina sapédah anjeun. Angkat suku anu anjeun pikahareupeun anu anjeun pikaresepeun - Leres, ieu tip anu penting pisan pikeun kuku suku payun anjeun ka payun.

Dina mimiti anjeun tiasa, Abdi dina beusi, kedah ngagaduhan suku katuhu kuring, suku kénca kuring. Tapi nalika anjeun ngagaduhan éta, anjeun condong tenang kana posisi anu lumrah pikeun anjeun - enya - teu aya jalan anu leres atanapi salah. Sarerea gaduh gaya nyetir anu béda. - Leres, leres. - Jalma ieu tumpak siga jelema gélo .- Sareng kuring konyol.

Tapi éta patarosan sanés anu urang moal lebet - Leres, urang henteu resep kana éta. Coba pikeun milarian tongkat éta. Anjeun ngarasa nyaman sareng éta.

Terus waé hayu kajadian - enya - anjeun bakal mendakanana. Éta ngeunaan numpak pisan - sumuhun, ngan ukur numpak pisan. Sareng ngan ukur bersantai dina sapédah.

Bade angkat. - Oke, patarosan salajengna. Andrew Davis naros, 'Naha kuring tiasa ngebor liang dina pigura aluminium kuring pikeun ngajalankeun kabel di jero?' - Kuring moal nyarankeun éta - Henteu, urang 'Kuring nyarios henteu ageung pikeun ieu - Mm, henteu ageung pikeun ieu - henteu, sabab ku hiji anjeun bakal ngaleuleuskeun kerangka .- Éta anjeun. - Sareng éta moal janten padet strukturna. Sareng anu sanésna, saur kuring, jaminan, leres? - Leres.

Sareng anjeun bakal gaduh, upami leres anjeun bakal gaduh kabel rattling.

Ditambah titajong, kuring moal nyarankeun éta. - Leres, hayu urang nyarios henteu pikeun liang pangeboran dina pigura aluminium kami. Liang pangeboran dina pigura sok ngajantenkeun kuring sapertos kieu - leres. (seuri) - Anu salajengna kanggo anjeun didieu Blake. 'Sakumaha sering kuring ngagentos spring dina coil kuring?' - Oh.

Nya henteu, henteu pernah bener. Kacuali anjeun néwak éta.- Leres.- Teras leres.- Leres, éta moal parah.

Éta henteu saé pisan sapertos shock mobil - henteu - kejutan mobil modéren anu bakal langkung parah mangtaun-taun - leres, leres, leres pisan anjeun henteu tiasa nyerep kejutan anu ngahinakeun sareng henteu dianggo deui. Janten anjeun henteu rutin ngagentosana. Hm, anjeun moal kedah ngagentos nyerep shock titanium, salaku conto. - Teu aya jalan - Nya, kecuali éta rusak. - Leres. - Upami henteu rusak - Entong ngalereskeun - Éta waé A.

Um, Arlington Guy naros, oh jangkungna genep kaki - Woah - anjeunna dina Stumpie XL kalayan roda 29 '. Anjeunna naros, 'Kuring terang anjeun anti-29ers.' Woah - Woah.

Abdi sanés lawan 29er. Kumaha waé éta. Kuring henteu acan - Urang heran upami set ieu ngalawan 29er - kuring resep 29er - Sigana logis pikeun jalma gedé numpak roda anu langkung ageung, éta henteu. 'Naha saur anjeun ukuran roda kedah ditangtukeun ku jangkungna sareng beurat? '- Henteu, teu kedah - Henteu, maksadna, anjeun genep kaki - Leres, jangkung genep kaki. - Genep suku.

Opat kaki genep, sapertos kitu.- Lima tilu.- Um, sareng.- Kuring henteu weruh .- Anjeun bogoh ka 29.- Abdi.

Kuring ngajalankeun buktina anyar .- Anjeun bogoh ka éta .- Abdi resep, hehehe.

Jigana éta ngan ukur gaya nyetir kuring, kuring langkung resep kana 27,5 tapi teu aya anu leres atanapi salah. - Im XC anjeun.

Tingali seueur pembalap XC bikang pangsaéna. Budak awéwé leutik - sareng aranjeunna alit - dina 29ers ageung sareng aranjeunna ngajantenkeun aranjeunna tiasa dianggo, tapi éta mangrupikeun hal anu saé kusabab kuring ngobrol sareng Greg Minnaar di Benteng William taun ayeuna. Anjeunna dina merk 29 inci Santa Cruz V10 anyar.

Sareng anjeunna nyarioskeun kecap nyalira, 'Tungtungna mah gaduh sapédah anu pas sareng abdi.' . Upami anjeun jalmi ageung maka 29er tiasa dianggo pikeun anjeun. - Leres, leres. - Coba éta. - Donnie resep sareng anjeunna jangkung genep méter. - Leres, leres pisan.

Leres, ieu anu leres-leres saé kanggo anjeun, Blake. Charlie Murray ngintun, anjeunna yuswa sapuluh taun, anjeunna naék mantra Saracen. - Saé. - Naha anjeun ngagaduhan trik luncat anu gampang anjeunna tiasa pelajari? - Yo, kuring tiasa diajar seueur trik anu gampang .- Anjeun ngagaduhan trik, éta jero.

Éta sapertos kantong Mary Poppins. - Nya .- Kee p nunda pananganna dina saku. - Ngali, angkat deui.

Janten anjeun tiasa mimitian ku One Hander, Tabletop, One Footer. Teu aya footer, nanaon .- Anjeun ngan ukur nyobian diajar éta, sanés? Teu aya footer? -Sumuhun, henteu aya footer, leres.-Anjeun bakal kéngingkeunana, anjeun bakal kéngingkeunana. -Abih seueur. - Abdi leres, anjeun damel tulisan anu saé pisan ngeunaan dalapan trik anu anjeun kedah pelajari salaku pemula dina luncat kokotor, janten nonton ieu dina hawa.

Ieu mangrupikeun Anu Leungeun, Anu Sahiji Pijak, Tabletop. Leres, trik salajengna ieu sepuh pisan nan anjeun sigana terang sadayana ngeunaan éta. Éta disebat X-er.

Janten trik salajengna ieu nyaéta No Footer. Anu Hiji Leungeun Suku. Dasar na bitu laut badag.

Ieu toboggan teh. Patarosan datang kandel tur gancang. Blake, Anu Maot 'Naha aya nu lepat mésér sapédah 26 inci? Kuring terang éta kedahna tinggaleun jaman, tapi internét sigana mah aranjeunna masih saé 27,5'- Huah. - Nya .- 26 henteu maot.

Abdi masih nganggo sapédah 26 inci. - Leres. Maksad abdi, roda 26 inci parantos aya salami 30 taun - oh hehehehe - aranjeunna tiasa dianggo kalayan saé pisan.

Éta pastina henteu ketinggalan jaman .- Henteu .- Industri, dina hal pit anyar, jelas ngaluarkeunana.- Leres, leres.- Tapi éta sanés hartosna anjeun henteu tiasa nyandak sapédah anu hébat .- Henteu anjeun moal tiasa ngadamel tawaran anu saé.

Aranjeunna super murah - Jelas sabab nuju diasingkeun - Leres - Harga anu saé pikeun roda 26 inci - Leres, leres - Janten sanés ide anu goréng. Aranjeunna katingali gélo ayeuna kusabab urang sadayana parantos biasa 27.5.- Leres, aranjeunna katingalina alit .- Leres .- Kuring balik sareng ningali kokotor kuring ngaluncatan sareng kuring resep, 'Woah, ieu leutik pisan . ' - Leres.

Anjeun katingali leutik. Tapi aranjeunna tetep jalan. Anjeun nyarioskeun bédana anu leutik pisan. - Leres .- Saur anjeun, sanés, éta 29 mangrupikeun taun mimiti turun-turun. Persis pikeun Turun gunung. - Henteu gélo. - Oh henteu, naha 27 bakal luntur? - Éta téh roda buleud, buleudan. - Persis .- Sapertos anu sanésna .- Tapi aya ogé roda 26 inci, panginten saé pikeun pemula. - Yap. - Budak ngora.

Budak leutik. Unggal jalma bener. Abdi resep éta - leres - leres.

Éta bakal cemerlang dina naon waé. - Leres, 26 taun, henteu maot. Pasti pantes ditingali, utamina upami anjeun milari tawaran.

MaxMan nyarios, 'Kuring nembé mésér Travel Cube Fully 160. Damper sok pencét. 'Oh henteu - éta henteu saé - sanaos anjeunna netepkeun damper kana tekanan anu disarankeun.

Anjeunna malah nambihan sakedik. Dupi anjeun nyarankeun nambihan sababaraha token? - Abdi nyarios leres. - Pasti. - Bisi wae, nempatkeun seueur diantarana.

Gumantung kana sakumaha beuratna anjeun. Lebetkeun jumlah anu leres. Anjeun henteu kersa angkat Naon waé anu disarankeun.

Dina shock langka anjeun anu anjeun gaduh - Leres. Abdi sanés ahli gantung, janten kuring naros ka Doddy ngeunaan éta tiheula sareng anjeunna nyarios sapertos, 'Leres, laksanakeun. Éta gampang pisan dilakukeun. 'Anjeunna leres-leres ngalakukeun éta.

Tingali ieu. Anjeunna tumaros dina sabtu minggu ieu kusabab kaget. Cenah butuh waktu sapuluh menit. - Tingali éta.

Jalan tol anu saé - leres. Janten yeuh, mésér nyalira saku token - yeuh - Andrew Brown. 'Naha anjeun ngagaduhan tip ngeunaan kumaha cara suksés ngadeukeutan akar atanapi kebon batu?' Abdi henteu.

Salaku amatir anu masih diajar, anjeunna gugup nalika anjeunna ngadeukeutan bagian anu anyar sapertos dina jalan satapak. Sareng anjeunna ngajantenkeun halangan gunung sakedik. - Leres.

réi trek sapédah

Kajadian kuring. - Blake, kumaha anjeun tiasa nyegah ieu? - Nya, anjeun nyarios éta bagian anyar, janten anu pangsaéna nyaéta nempatkeun sapédah anjeun di sisi jalur. Sareng ngaliwat.

Milih garis anjeun. Kusabab anu pangsaéna nyaéta milarian garis anu leres ngalangkungan kebon batu atanapi daérah akar. Kusabab upami anjeun milih garis anu salah pasti moal tungtungna ogé. - leres, anjeun tungtungna parah .- sareng anjeun sigana moal resep batu salamina. - leres, sareng anjeun teu hoyong ngantepkeun barang ieu nasib. - henteu .- Anjeun moal palay dina cara éta.

Anjeun tiasa saé ku ngartos jalan payunna.- Leres.- Éta hartosna anjeun kedah ngalaksanakeunana Pariksa sateuacan pencét .- Leres.- Entong ngan ukur nempatkeunana, ngan ukur gancang .- Ngan balik gancang. (seuri) - Laju henteu salawasna aya jawaban .- Henteu, henteu .- Kadang-kadang éta .- Leres .- Tapi anjeun kedah nyandak kaputusan ieu. - Leres. (Seuri) Prakték, latihan, latihan.

Teraskeun deui - Leres, sakedik, sakedik, cek jalanna. Marek Nadymacek nyarios: 'Kumaha kuring tiasa janten pengendara enduro profesional? 'Anjeunna parantos bikang gunung umur 18 taun salami tilu taun. Hm, jalan satapak, jalan satapak, luncat sedeng.

Ih, hatur nuhun kanggo waleranana. Kuring miharep kuring boga jawaban anu saderhana - leres. Kami salaku ahli peryogi sababaraha taun - enya - anjeun butuh seueur waktos sareng anjeun.

minyak lauk sardin

Pikeun nepi ka tempat kami, dina posisi kami, butuh sababaraha bulan sareng dédikasi, cinta sareng sadayana. Tatu.- Leres.

Butuh sadayana kecap ageung; inténsitas, konsentrasi, pokus - yep. Sadayana- beurat pencét kecap anu hartosna naon.- Leres.- Kusabab éta leres.

Anjeun ngan kedah ngainvestasi seueur waktos .- Tekad .- Sareng ngan ukur markisa. - Leres. - Gairah teuing dina numpak diri. - Henteu. - Um, éta anu diresepkeun ku urang 'ex-professional'.

Nya, kuring pikir kami masih pro - hehehehe - ngan béda-béda jenis pro - béda-béda, enya - kuring pasti béda-béda jinis pro. (Seuri) Tapi naha urang henteu naros? Tingali tulisan ieu. - Jawara dunya Turun gunung. Opat kali juara piala dunya. Jawara EWS.

Dua kali juara dunia Turun gunung. Hiji waktos Juara BMX Kidul-kulon .- Kuring mimiti nincak nalika umur 14, anu kasép.

Tapi nalika kuring yuswa 15, kuring langsung pro. Salami mangtaun-taun di gunung di luhur Monte Carlo, kuring ngagaduhan kasempetan kanggo kéngingkeun Piala Dunia nganggo cap. Abdi nembé muka balapan sareng bersenang-senang di ditu.

Sareng ngagaduhan kasempetan pikeun patepung sareng sababaraha sponsor sareng ngagaduhan tim ti Amérika Serikat anu disebat Sen, anu mangrupikeun salah sahiji tim panggedena anu kami lebet kana olahraga sareng nandatanganan kontrak profesional munggaran kuring - Blake, éta gancang tina Babak Seuneu Nyiapkeun diri - Leres. (Sora gun palsu) Seuneu jauh - Patarosan kahiji ti Poolehart. Anjeunna nyarios, 'Candak Neil kalibet saageureun anjeun.

Ngarekam prosés penyembuhan anjeun sami penting sareng anu sanés. 'Éta éta sareng urang bakal - Leres. Kami bakal.

Patarosan salajengna. 'Sakumaha Neil ngalakukeun tulisan' Kumaha Kacilakaan 'sareng anjeunna nabrak,' Bab anu goréng. Anjeunna henteu nyandak - leres éta.

Geura cageur Neil - Geura cageur Neil - John Galvan nyarios, 'Dupi anjeun nempatkeun garpu gantung dina sapédah jalan?' Upami anjeun hoyong (seuri) - upami anjeun hoyong - upami anjeun leres-leres hoyong. - Nanging, sababaraha sapédah silang parantos ditunda. - Sumuhun sababaraha. - Sababaraha ngalakukeun. 'Naon bedana upami anjeun gaduh ban di jalan anu salah?' 'Lalaunan.

Meureun kirang cekelan- Teu langkung cekelan.- Gumantung kana ban.- Kurang langkung cekelan.- Sareng aranjeunna langkung laun.- Leres, sareng jalma bakal merhatoskeun sareng nyebut anjeun bodo.- Leres.

Sareng ngerakeun. (Sungut 'Kuring tumaros') - Jordan McCal nyarios, 'Naha kuring kedah ngarobah' 2 Buy 'janten' One By '? Upami anjeun hoyong .- Upami anjeun hoyong .- Naha henteu? - Leres, lebet kana éta. - Leres .- Teraskeun Blake .- 'Naon anu anjeun sebut sapédah lampu atanapi beurat?' Kuring angkat ka tengah.- Sadayana aya di tengah.- Leres.- Saur kuring kuring mimiti biking gunung nalika aranjeunna sadayana kembangan megar.

Janten pikeun kuring aranjeunna sadayana gampang. - Jaman harita, iraha éta umur 19-an? - Éta dina taun 19an. 'Naha anjeun tiasa ngajar ka dulur-dulur GCN kumaha cara ngadamel seuneu gancang gancang?' Leres urang tiasa - Urang nyobian.

Kami nuju ngalaksanakeunana ayeuna. - Leres. Anjeun henteu terang kumaha ngalakukeunana.

Patarosan salajengna. 'Naha anjeun tiasa ngadamel tulisan ngeunaan pelek pikeun ngadukung pengendara anu beurat pisan?' Sareng éta ti Rene Gomez.- Rene Gomez.

Kuring henteu terang naha urang tiasa ngalakukeun éta .- Leres.- Kami milarian lalaki gedé.

Upami urang tiasa mendakan - Doddy rada jangkung. - Urang badé pasang anjeunna dina sapédah.

Meureun urang tiasa nyandak anjeunna tuang seueur. Hayu urang angkat, éta waé. Solusi. - Rengse. - Reece Wright nyarios: 'Naha 150 payun sareng 140 tukang perjalanan cukup suspénsi pikeun tunggang Enduro?' - Leres. - Éta pisan.

Jack bahkan gaduh jempol na. - Anjeunna masihan jempol. - Saé kanggo buka, Kang. - Leres, sampurna.

Leres, patarosan terakhir ti, naha anjeun tiasa nyarios éta? - Guilherme Cameira.- Hayu urang angkat. 'Naha anjeun gagal sareng nyalametkeun Neil Special? 'Ooooh. - Sigana mah henteu.

Sakedik atah. - Ieu sakedik atah. - Teuing awal, teuing mimiti. - Upami ningali Instagram na, éta masih atah beungkeut na. - Hayu urang kéngingkeun anjeunna deui dina hiji potongan. - Leres. - Saé sareng aman.

Terus urang bakal ngalakukeun éta teras. - Deal. - Kami ngalangkungan pangkon gancang sobat seuneu.

Batur anu saé. Bener pisan lamun urang ngalakukeun. Tanya sabab urang sok ningali aya anu naék.

Lereskeun upami kuring lepat .- Leres.- Janten ayeuna .- Mhm.- Sareng urang tiasa nyobian ngajantenkeun anjeun langkung saé, sakedik lembut .- Kéngingkeun langkung seueur petunjuk .- Léngkahkeun langkung jauh .

Kamajuan. Upami urang tiasa.- Leres, leres.- Sareng minggu ieu urang bakal nyobian Marwan Balarby.

Sareng anjeunna nyetir daérah anu rooty. Sareng anjeunna hoyong sababaraha tips tentang kumaha carana ningkatkeun éta. Janten hayu urang tingali - ieu tulisan - tingali anjeunna datang - tingali anjeunna datang, kuring tiasa ningali akar - Marwan's Kuring bakal jenis ngagulung dina makéna.

Aya anjeunna. Sareng. Oh! Kumaha saur anjeun ayeuna? Hayu urang tingali deui.- Leres, hayu urang tingali deui.- Deui.

Anjeunna terang naon anu dilakukeun. - Kacepetan saé .- Anjeunna ngabersihkeun aranjeunna di ditu.

Oke, kuring gaduh sababaraha hal anu kedah didadarkeun. Abdi nyarios laju na saé. - Pace éta saé.

Laju éta leres. Hal anu sami asup. Sigana anjeunna nyéépkeun sakedik kanggo kuring. - Anjeunna angkat sakedik sakedap.

Anjeun bakal nganggo éta? - Abdi nganggo akar. Sigana anjeun bakal angkat sateuacan? - Naha bouncing? - Abdi bakal ucul payun. - Leres.

Ayeuna, tingali naon anu kuring pikir anjeun tiasa diajar tina ieu, Marwan, yén henteu salawasna aya cara pikeun ngalakukeun hal-hal. Saur kuring sareng Blake, upami kuring ngan ukur ningali sakedik klip, duanana ngagaduhan ideu anu béda - Leres. - Éta duanana bakalan.

Tapi kuring pikir anjeun pasti aya di tengah dua titik dimana anjeun tiasa angkat. Anjeun ogé kedah angkat sakedik heula. - Leres. - Ampir dimana anjeun narik payun anjeun, dimana tonggong anjeun. - Sakumaha aranjeunna nyebat Amérika Bunny Hop. - Sareng pre-hopped éta.

Atanapi kuring panginten tiasa nganggo akar nyalira sabab kuring resep nincak roda payun kuring.- Leres, anggo éta salaku najongna .- Mah sigana bakal ngantosan sakedap sareng ngan ukur diurut ku panangan.

Sareng ngantep roda tukangna jalan sakedik. - Enya enya. - Kusabab kuring resep ieu Da-Da-Da, turun tina akar.- Leres.- Um.- Éta saé.

Tapi kuring pikir téhnikna nyaéta bunny hop. Anjeun teu hoyong nyandak sapédah - leres. Janten anjeun hoyong corong roda dua - anggo akar alit éta pikeun ngagolkeun diri anjeun sorangan, atanapi pre-hop, salah sahiji jinis kelenci Amérika nuju éta - leres.

Tapi dina hal kagancangan, anjeun leres-leres leres. Janten kantun dicobian sakedik engké. Pariksa sakedik tadi.

Sanaos tiasa. Éta pangabisa anu cukup ekstrim dina titik ieu - leres - henteu acan pikeun anjeun. Tapi enya.

Maénkeun sakedik - leres, leres-leres maén sareng duanana téhnik - sareng tingali naha éta ngabantosan anjeun ningkatkeun. Punten wartoskeun ka kami. Senang-senang ngalaksanakeun patarosan anjeun.

Jaga aranjeunna email ka ask@gmbn.com. Anjeun tiasa nganggo hashtag #askgmbn.

Atanapi tangtosna anjeun ngan ukur tiasa ngantunkeun aranjeunna dina bagian koméntar di handap tulisan ieu sareng urang bakal ningal kana minggu payun. Janten punten naroskeun. Upami anjeun hoyong ningali langkung seueur tulisan ngeunaan kami maka pencét di dieu pikeun nonton Blake 'BingBomb' Samson didieu Megavalanche ngalakukeun 'Can Doddy Ride' di dieu. - Leres, sareng tangtosna klik di dunya pikeun ngalanggan GMBN, sareng punten, sabab kami resep pisan kéngingkeunana.

Pasihan urang jempol kumaha.

Mangrupikeun sapédah 26 inci pikeun jalma déwasa?

Ayamasihhenteu aya alusna a26″ Kabayangsapédah,26″ Rodanyaétakuat, hampang, sarengngadamelpikeun lincah pisansapédah. Éta anu nyarios ayanyaétaampir henteu énggalsapédahkeur dijual jeung26″ Roda deui sanaos roda sareng banbakalsayogi kanggo diperbaiki mangtaun-taun.

Nalika ngeunaan mésér sapédah énggal, milih ukuran anu pas penting pisan. Aya seueur setelan anu tiasa dilakukeun dina sapédah anjeun sapertos bobot, sadel, bahkan pos korsi atanapi panjang engkol - pangaluyuan anu béda anu dilakukeun dina sapédah anjeun bakal mangaruhan kinerja sareng anu karaosna. Mésér sapédah anu leutik teuing atanapi bahkan ageung teuing moal raoseun leres.

Kami bakal ngabantosan anjeun milih ukuran sapédah anu sampurna pikeun anjeun. (Joy musik éléktronik) - Sateuacan urang mimitian, hayu atuh ngajelaskeun ukuranana. Kusabab éta henteu gampang pikeun nangtukeun sapédah dumasar kana sabaraha jangkungna anjeun.

Kaseueuran pabrikna bakal labél sapédah na dina ukuran alit, sedeng, ageung, sareng sanésna. Nanging anu sanésna bakal labél ku nomer ogé. Ieu umumna aya ti 48 dugi ka 62, sareng éta sami sareng ukuran inci tina kurung handap anu aya di dieu dugi ka luhur tabung luhur.

Nanging, teu aya anu konsisten ngeunaan cara pengendara ngukur roda na. Ngan kusabab anjeun kantos gaduh 54 ti hiji mérek sanés hartosna 54 ti mérek anu sanés bakal cocog sareng anjeun. Panjang tabung korsi anu épéktip mangrupikeun salah sahiji tina tilu cara anu penting pikeun ngukur sapédah anjeun salajengna.

Dua cara séjén pikeun ngukur sapédah anjeun dipikaterang salaku jangkauan sareng tumpukan, sareng ieu standar anu diakui sacara internasional. Jangkauanna ngarujuk kana garis tengah tina kurung handapeun kana garis tengah tabung sirah. Sareng tumpukan anjeun aya hubunganana sareng tingkat anu sami pisan. tapi teras ogé kalebet jangkungna sapédah.

Éta panginten rada rumit, tapi mugia grafik dina layar anjeun bakal ngabantosan. Ibarat ngagaleuh sapasang calana. Calana datang kalayan ukuran cangkéng, tapi éta ogé ngagaduhan ukuran panjang.

Sareng, sami sareng ngagaleuh calana, anjeun kedah nyobian sababaraha pasang atanapi numpak sapédah anu sanés pikeun milari pas anu pas pikeun anjeun Hayu urang parios hiji titik saderhana tapi dasar heula. Nya, naon jangkungna sadel kami sareng kumaha urang mendakanana? Ayeuna gampang pisan mendakan témbok sapertos kitu, naék kana sapédah, pasang dua tangan dina setang, pencét pedal dugi ka tabuh 6. Ayeuna pasang keuneung anjeun dina pedal.

Anjeun ayeuna kedah mendakan suku lempeng. Teras saatos anjeun masangkeunana sareng masangkeunana kana posisi normalna, anjeun bakal mendakan yén suku anjeun rada ngagulung. Gampang pisan tapi épéktip pisan dina milarian jangkungna sadél anu pas pikeun anjeun - Milarian jangkungna pelana anu pas relatif gampang sareng éta kusabab anjeun gaduh seueur leupas pikeun disaluyukeun.

Nalika ngeunaan nyaluyukeun jangkauan anjeun, anjeun kumaha ogé, langkung terbatas dina panyesuaian anu anjeun tiasa buat, sanaos panginten langkung penting pikeun kanyamanan anjeun dina sapédah. Ayeuna kisaran sapédah anu bénten-bénten beda-beda dina pabrikan, tapi ogé ti mérek ka mérek sareng ieu gumantung kana jinis numpak sapédah anu didesain, tapi ogé kana ukuran sapédah anjeun d. tingali e Perancis umumna panjang pisan sareng lemah pisan.

Sedengkeun sapédah gravel rada pondok sareng jangkung. Angka anu aya hubunganana sareng kumaha kaédah sapédah dipikaterang salaku tumpukan sareng jangkauan, upami anjeun émut ka anu ti saprak bersepeda kapengker, anjeun langkung santai ngeunaan tunggang gunung, atanapi rada kirang fleksibel, anjeun sigana bakal resep anu langkung pondok sareng langkung jangkung. Di sisi anu sanésna, upami anjeun balap, anjeun sigana bakal resep anu langkung panjang sareng langkung handap.

Salaku conto sababaraha jinis géométri, Canyon parantos ngabagi tilu sapédah na kana kategori anu béda, Pro, Pro Sport, sareng Sport Geometry. Janten kumaha anjeun badé mutuskeun kamana kétang anjeun kedah angkat? Nya éta bakal gumantung kana sababaraha hal. Upami anjeun gaduh panangan panjang sareng tonggong panjang, sareng fleksibel pisan, anjeun panginten tiasa kana posisi anu langkung panjang sareng langkung handap.

Upami anjeun kirang fleksibel atanapi gaduh tonggong sareng panangan anu langkung pondok, maka sabalikna tangtosna ogé kitu. Tungtungna, jenis tunggang gunung anjeun ogé bakal ngalakukeun; Nanging, upami sadel dina posisi anu leres, taktak dugi ka sudut hip kedah 40 dugi 45 derajat ka horisontal handapeun roda, kalayan panangan anjeun 80 dugi 90 derajat saluhureun batang Anjeun kedah ngaluyukeun jangkungna kutub anjeun, ieu relatif gancang sareng gampang ku nyaluyukeun jarakna, ngetrokan aranjeunna teras nahan aranjeunna handapeun naékkeun kutub anjeun atanapi sabalikna pikeun nurunkeunana. Tapi lamun anjeun kedah nyaluyukeun jajaranana, éta bakal janten sakedik langkung sesah.

Anjeun sigana bakal kedah ngagaleuh batang anyar atanapi, dina kasus kuring, pertukaran kaluar sadayana setang setang. Nanging, upami anjeun kedah ngaluyukeun bobot anjeun langkung ti dua atanapi langkung inci, anjeun panginten kedah gaduh ukuran pigura anu sanés. Sareng nalika anjeun tiasa ngagésér sadél anjeun bulak-balik sababaraha inci, éta henteu kedah dilakukeun pikeun ngirangan jangkauan anjeun.

Sadel anjeun ngan ukur kedah didikte ku suku anjeun, maka lebetkeun kana posisi anu leres sareng tinggalkeun dimana éta. (musik éléktronik anu bagja) - Janten anjeun parantos mendakan sepédah anu anjeun cinta pisan, tapi anjeun aya di antawis ukuranana. Meureun éta mangrupikeun 54 atanapi 56, medium atanapi anu ageung.

Ayeuna bédana antara sapédah ieu nyaéta tumpukan sareng jajaran. Kisaranana kieu, sareng tumpukanna aya di dieu. Upami anjeun pangendara anu langkung jangkung anjeun bakal ngagaduhan postingan korsi anu langkung ageung, hartosna anjeun peryogi setang sakedik langkung luhur, maka tumpukanana, tapi upami anjeun hoyong sapédah anu raoseun sareng raos anu raos, kaseueuran pengendara bakal milih sapédah anu langkung alit sareng tambahkeun gagang langkung panjang.

Nanging, upami anjeun hoyong posisi anu langkung stabil sareng nangtung dina sapédah maka angkat pikeun sapédah anu langkung ageung ku tumpukan anu langkung luhur ieu. Pamustunganana, anjeun tiasa milih ukuran bingkai dumasar ukur kana jangkungna sareng jangkungna sadél anjeun, tapi anjeun leres-leres kedah nangtoskeun naon jinis pigura anu dipikahoyong. Naha anjeun hoyong panjang sareng handap atanapi anjeun hoyong jejeg? Upami anjeun resep kana tulisan ieu, maka jempolkeun jempol sareng kanggo langkung seueur tulisan kumaha, naha henteu pencét kuring?

helm sapédah nonoman

Naha sapédah 26 inci saé pikeun kuring?

Janten,26 inciroda, dina asapédah gunungkontéks, nya meureunaluspikeun jalma sakitar 4'10 ″ -5′2 ″ pikeun ngahontal kasaimbangan pangsaéna antara beurat, kamampuan rollover, sareng penanganan. Éta anu nyarios, kanggo tursapédahdina trotoar, leres henteu aya watesna kumaha jangkungna pengendara tiasa janten.

Naha kuring kedah kéngingkeun sapédah 26 atanapi 29 inci?

Kusabab29erroda ngagulung alangan langkung gampang tibatan26'roda, seueur29erpengendara gancang perhatoskeun yén aranjeunna henteu deui nyingkahan akar, rut, batu, tunggul, jst. anu pernah dilakukeun ku aranjeunna dina26'sapédah. Sadaya ieu ngagabung kana asapédahéta umumna langkung stabil sareng nambihan tingkat kapercayaan pengendara.

Mana anu langkung saé 26 27,5 atanapi 29er?

The26incher langkung hampang tibatan27.5 atanapi 29inci, kalolobaanana sabab, tah, aya kirang na. Janten langkung alit, langkung ringan sareng langkung lincah, sapédah nganggo26'Roda nawiskeun seueurlangkung saéakselerasi tibatan réncangna anu langkung ageung, ngajantenkeun saé pikeun pendakian anu pondok, lungkawing sareng jalur gancang-ngalir, jalan gancang-balik.8 Pébruari 2016

Naha kuring kedah kéngingkeun sapédah 26 atanapi 28 inci?

Anu paling penting nyaétameunangpigura anu pas sareng anjeun sareng géométri anu raoseun. Upami anjeun kirang tina 170cm atanapi langkung jangkungna,26roda tiasa langkung raoseun kana asapédahanu leutik. Dina ukuran anu langkung alit dibarengan ku26'roda na28roda dina ukuran anu langkung ageung.13.05.2014

Naha sapédah 26 leutik teuing pikeun kuring?

Janten,26roda inci, di gunungsapédahkontéks, sigana saé pikeun batur sakitar 4'10 ″ -5′2 ″ dina raraga ngahontal kasaimbangan pangsaéna antara beurat, kamampuan rollover, sareng penanganan. Éta anu nyarios, kanggo tursapédahdina trotoar, ayanyaanhenteu aya watesna kumaha jangkungna pengendara tiasa janten.

Naha kuring kedah kéngingkeun sapédah 26 atanapi 27,5?

The26incher langkung hampang tibatan27.5atanapi 29 inci, kalolobaanana sabab, tah, aya kirang na. Janten langkung alit, langkung ringan sareng langkung lincah,sapédahsareng26'Roda nawiskeun akselerasi langkung saé tibatan réncang-réncangna anu langkung ageung, ngajantenkeun jalan anu saé, pendakian lungkawing sareng jalur anu gancang, gancang-péngkolan.08.02.2016

Naha kuring kedah kéngingkeun 26 sapédah gunung?

26'Sapédah Gunung

Sapertos 29er & 27.5 'sapédah,26'sapédahnawiskeun kaunggulan & karugian unikna nyalira. Sacara umum nyarios,26'sapédahanu saé pikeun rupa bumi jenis kedutan gancang anu ngabutuhkeun pengendara supados tiasa réaksi gancang.

Naha aya sepédah gunung khusus anu tiasa dijual?

Sepeda gunung khusus anu performa tinggi sanés anu tiasa dijual tiasa kalebet modél gantung lengkep sapertos P Slope, Stumpjumper atanapi Enduro Comp, ogé modél hardtail sapertos Crave sareng Rock Hopper Comp. Sadaya modél énggal anu dipésér tina situs kami kalebet perlindungan garansi sareng ditutupan ku kabijakan pengembalian dana.

Sakumaha ageung sapédah gunung 26 inci?

Naha anjeun gaduh sakedik ripper anu ngabahekeun roda tapi henteu cukup siap pikeun paling sepédah gunung ukuranana sawawa? Warta anu saé nya éta dina sababaraha taun terakhir, beuki seueur mérek anu nawiskeun sapédah gunung ukuran 26 nonoman ogé bikang gunung 27,5 inci kalayan bingkai leutik tambahan pikeun nyocogkeun pangendara anu langkung alit.

Anu mana waé sapédah gunung 27 inci anu pangsaéna?

Siklus Pivot ngagaduhan pigura 27,5 Les, Mach 4, Mach 5.5, Mach 6, sareng Switchblade anu sadayana dihasilkeun dina ukuran XS. Kalayan seueur pilihan, aya pilihan pikeun unggal jenis tunggang gunung. Jalma anu ukuranana pint dina kahirupan anjeun tiasa balap lintas nagara kalayan hardtail anu ringan (anu Les) atanapi tukang kopi, ditunda Mach 4.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.