Utama > Ngabuburit > Ulasan sapédah trek - solusi pikeun masalah

Ulasan sapédah trek - solusi pikeun masalah

Naha Trek Sapédah saé?

DupiTrek SapédahNaon waéSaé? Leres,Trek sapédahanu pisanalus.Trekngagaduhan sejarah anu panjang pikeun ngajantenkeun kualitassapédahanu dianggo ku pamula, hobi, sareng pengendara sepeda elit di seluruh dunya.Trek sapédahpanungtungan pikeun lila na gaduhalus pisanreselling nilai taun saatos mésér.23 Apr 2021



Pikeun seueur urang, nalika urang mésér sapédah énggal, titikna dimana urang ngaluncatan pigura karbon munggaran urang, kabisat anu sering dibarengan ku jeritan sakedik nalika kartu kiridit urang bakal lebu dina ramo, enya sareng urang sering ngadamel kabisat ieu kusabab karbon umumna dianggap bahan anu langkung saé pikeun pigura tibatan aluminium, tapi kumaha perasaan sapédah karbon dina kahirupan nyata di jalan kabuka dibandingkeun sareng sapédah aluminium? Ngagaduhan Kadua Bontrager Finishing Kit, sapertos anu anjeun leres-leres mendakan upami anjeun lungsur ka dealer Trek lokal anjeun, leres éta ampir identik, ampir-ampiran sabab hiji SL 6 sareng tiasa ngagaduhan jalur anu diwangun tina serat karbon OC LV sareng anu sanésna hiji ALR Genep didamel tina aluminium tina séri Upalpha Kami ngiringan ngaliwat loop lokal urang teras urang gentos sareng balikeun saha anu pangpayunna, sanaos gunting kertas batu henteu kunanaon, kami nyarioskeun anjeun badé angkat heula ieu kadieu hayu hayu urang mimitian ku anu munggaran, urang janten mahal sareng anjeun nyéépkeun seueur artos anjeun di dieu janten bédana anu sabenerna dina hal ieu nyaéta antara dalapan ratus dugi ka sarébu dolar atanapi sakitar tujuh ratus pon sareng éta pikeun bait kalayan spésifikasi anu sami. Émut yén bédana harga disababkeun ku kanyataan yén karbon jauh langkung padamelan padamel sareng umumna langkung mahal pikeun didamel. Nanging, kuring tiasa ngabayangkeun yén nalika anjeun lebet ka toko sapédah lokal anjeun anjeun milari dua motor anu béda kalayan harga anu sami sareng anu sapertos kitu? Dina hal ieu, pigura karbon anjeun sigana bakal ngagaduhan komponén anu sahenteuna tingkat atanapi dua langkung handap tina tara aluminiumna, janten sadayana bakal langkung beurat sareng anjeun sigana bakal ngagaduhan tingkat serat karbon anu langkung handap anu anjeun pikahoyong.

Kami henteu ngalakukeun éta dina hal ieu, tapi kusabab anjeun hoyong tiasa langsung ngabandingkeun kumaha dua bahan anu béda ieu leres. Ieu mangrupikeun topik anu leres pisan, nalika anjeun ngobrol di toko sapédah anjeun ngeunaan karbon langkung raoseun dina aluminium, éta sanés topik anu sesah pisan sareng kuring nembé nyarios sareng sobat insinyur anu khusus kana hal sapertos kieu sareng anjeunna ngalakukeun analisis ngeunaan jalan kabuka? diusahakeun milarian sababaraha bédana sareng gagal. Anjeunna dasarna nyarios yén ampir teu mungkin pikeun ngitung bédana kanyamanan di antara dua pigura kusabab hal-hal sanés sapertos ban anjeun sakumaha lébarna tekanan anu anjeun gaduh kartu sabaraha Flex anjeun dina sadel atanapi pos korsi anjeun? Saé sareng saé kanggo anjeunna, tapi urang tiasa ningali bédana naon waé, tapi dugi ka ayeuna kuring parantos nganggo dua motor sakitar sajam tiap ban sareng ban anu tekananna sami sareng maksadna tekanan anu sami, sabab ayeuna urang antara dua roda parantos gentos tina sudut pandang kuring, jawaban pikeun patarosan ieu henteu enya kuring pikir anjeun moal tiasa janten pigura karbon enteng atanapi bingkai karbon anu saé kuring kedah nyarios gaduh kawani anu raoseun pisan di jalan, tapi Kuring pikir anu leres ngeunaan kanyamanan sareng sapédah nyaéta, upami anjeun leres-leres hoyongna deui, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pasang ban anu langkung lega sareng nurunkeun tekanan.

Topik salajengna nyaéta kaku, anu penting pisan pikeun transmisi kakuatan sapertos sprint atanapi ngagancangkeun kaluar tina juru anu raoseun sapédah anjeun, tapi éta ogé penting pisan nalika dina ngatur sapédah, ngeunaan éta henteu seueur nyarios. Upami ujung payun anjeun henteu kaku pisan éta bakal ngajantenkeun sapédah anjeun sakedik sesah pikeun negosiasi giliran sareng langkung bumi anu kasar ayeuna kaku tiasa diukur di laboratorium tapi kumaha upami di dieu sareng ayeuna kuring pikir éta bingkai karbon langkung mahal langkung responsif sareng upami anjeun tiasa ngadorong leres-leres pisan sareng melengkung di jalan anu henteu rata, saur kuring, éta ogé langkung kasusun tapi éta ngan ukur dibandingkeun langsung sareng éta leres-leres poin anu penting pisan enya bédana pisan anu lemes anu anjeun leres-leres ngaraoskeun waé lima menit munggaran saatos sepédah gentos a Saatos sadar yén bédana jauh leuwih leutik, tapi bédana masih aya di kénca oke jadi éta anu gedé sajaba ti katingalina jelas jauh tina tampilan hayu urang nempatkeun dua roda ieu dina timbangan tangtosna, jadi roda karbon datang ka tujuh titik lima salapan kilogram, aluminium ieu dugi ka tujuh titik dalapan tujuh, janten bédana dua ratus dalapan puluh gram, henteu kejutan ageung ngémutan yén sacara umum, mobil pigura bon tiasa didamel sakitar opat ratus gram langkung énténg sareng éta aluminium, enya, tapi naon artina hemat beurat ieu hartosna di dunya nyata? Tesla, anu sakitar tilu puluh gram panjangna aya dina lima ratus méter jangkungna, sapédah karbon ieu 25 detik langkung gancang sareng anu ageung kalayan performa anu sami henteu saéna, henteu sareng saleresna mah henteu saé pisan, maksadna mah , éta henteu penting, Nya, éta gumantung kana Cenah mah éta gancang, éta kanyataan naha éta penting gumantung ka anjeun sareng naon anu anjeun hoyong kaluar tina sapédah anjeun janten topik anu paling penting tina sagala rupa anu ayeuna katingali alami modern pigura aluminium sering janten réncang Karbon anjeun teu tiasa dibédakeun. Candak séri trekalpha sareng contona tulisan dina pigura ieu ampir lengkep mulus sareng tabung hydroformed sami anggun sareng éndah sareng bentukna sapertos sadayana pigura karbon, sanaos caket sareng tangtosna anjeun tiasa ngabedakeunana sareng upami aya aya Aya kabingungan ngan dilakukeun uji sambel sareng tingali yén pigura karbon henteu pantes artos henteu, urang henteu nyarios yén karbon gaduh kaunggulan dina kinerjanya, bédana, sanaos sakumaha ageung sababaraha jalma anu saé pikeun janten, henteu, éta henteu istiméwa nalika anjeun ngabandingkeun kana motor alit anu garing ti pabrik anu sami, maka ieu patarosan, matedo, anjeun kéngingkeun sapédah bingkai aluminium atanapi sapédah bingkai acarbon kalayan langkung mirah sareng komponénna kuring badé milarian aluminium kalayan komponén anu langkung saé enya kuring ogé bakal ngalakukeun éta, tapi dina hal ieu sareng tangkal komponén anu sami dina pigura aluminium, pigura bakal sumping Kuring bakal milih pigura karbon enya kuring pikir kuring bakal satuju kana dua hal éta ogé, tinjuana saé, oke ayeuna mah f anjeun hoyong ningali sakedik inpormasi ngeunaan bahan anu urang carioskeun di dieu upami anjeun ngan ukur mencét di luhur, kami gaduh tulisan ngeunaan hal-hal anu anjeun henteu terang, serat karbon sareng gampang di dieu lima hal anu anjeun henteu terang ngeunaan aluminium, pastikeun anjeun ngalanggan GCN sateuacan anjeun angkat ka hiji waé klik dina dunya

Mana anu langkung saé Giant atanapi Trek?



Sakabehna,Butalangkung mirah tibatanTrek. Kusabab dimana éta didamel,Butasanggup ngajaga biaya sapédah na langkung handap.Treksapédah nawiskeun wahana ramah-anggaran, tapi motorna rata-rata langkung mahal kanggo dipésér.

Naon anu saé pisan ngeunaan Trek bikang?

Trekkabugaransapédahdirancang pikeun nyayogikeun kagancangannunandingan seueur jalansapédah, kalayan penanganan langkung tiasa diprediksi. Éta mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun anu badé tetep saé sareng balaréa gancang ti waktos ka waktos, tapi peryogi anu langkung serbaguna tibatan jalan anu didédikasikeunsapédah.

Aya seueur pisan cara pikeun anjeun tiasa nganggo sapédah jalan sareng ningali dunya. Anjeun tiasa ngajalankeun pikeun kabugaran. Anjeun tiasa ngajalankeun pikeun persaingan.



Anjeun tiasa miluan petualangan sareng anjeun tiasa angkat sareng réréncangan anjeun kusabab alesan sosial. Anjeun tiasa ngajalankeun pikeun ngajajah tempat-tempat anyar. Bener henteu aya anu teu tiasa anjeun laksanakeun dina sapédah jalan.

Aya opat léngkah konci pikeun milih sapédah jalan anu pas pikeun anjeun. Léngkah nomer hiji nyaéta terang kumaha anjeun hoyong numpak, dimana anjeun hoyong tumpak, sareng naon tujuan anjeun salaku pengendara. Léngkah dua nyaéta milarian platform sapédah anu pas anu cocog sareng gaya tunggang gunung anjeun.

Léngkah katilu nyaéta milih bagian sareng komponenana dina sapédah ieu anu paling pas pikeun gaya tunggang gunung anjeun, pas sareng anggaran. Léngkah Kaopat nyaéta Milari aksésoris sareng aksésoris anu pas pikeun perjalanan anu aman sareng nyaman anu ngamaksimalkeun kinerja anjeun. Aya opat jinis motor balap anu kami balikeun.



Éta sadayana dirancang pikeun supir sareng perjalanan anu sanés. Gaya anu munggaran nyaéta anu milari jalan sepédah umum; aranjeunna hoyong nyéépkeun waktos anu panjang dina sadel sareng aranjeunna hoyong kabugaran. Kanyamanan penting pikeun aranjeunna.

Gaya anu salajengna nyaéta jalma anu milari sapédah anu langkung enteng. Langkung saé pikeun naék, turun, sakedik penanganan langkung saderhana, hal anu berorientasi pisan kana kinerja. Jinis jalma katilu nyaéta jalma anu hoyong gancang-gancang.

anu alpukat goréng pikeun peujit anjeun

Aranjeunna leres-leres paduli ngeunaan aerodinamika, kakuatan, kagancangan sareng daya saing. Sareng jinis supir anu kaopat nyaéta jalma anu leres-leres milari jalan anu keok. Anjeun hoyong tumpak kana sababaraha permukaan, janten jalan, gravel, jalur; Ayeuna anjeun panginten anu sapédah jalan Trek mana anu pas pikeun kuring? The Checkpoint langkung ti sapédah jalan; éta dirancang pikeun petualangan, tina jalur anu keok, sareng luar biasa serbaguna pikeun ngalakukeun sagala hal anu dipikahoyong ku pengendara.

Henteu ngan ukur tiasa numpak di jalan, tapi anjeun ogé tiasa naek kana sababaraha permukaan sapertos kerikil, jalur, jalur sareng dimana waé anjeun tiasa mikir. Domane leres-leres mangrupikeun sapédah daya tahan pamungkas anu tiasa anjeun tumpak sadidinten. Jantung Domane nyaéta IsoSpeed.

IsoSpeed ​​ningkatkeun kanyamanan sapédah sareng ngantepkeun pengendara tetep langkung raoseun sareng numpak langkung lami sareng gancang. Émonda mangrupikeun sapédah Jalan pangsaéna kami. Éta ultra-hampang, gaduh kaku pisan sareng performa tunggang gunung anu luar biasa.

The Madone mangrupikeun sapédah jalan pamungkas. Éta modél andalan urang sareng didesain pikeun gancang-gancang. Henteu ngan éta mangrupikeun sapédah panggancangna di dunya, tapi ogé tapi super hampang Éta saleresna gancang sakumaha katingalina.

Sadaya platform anu béda anu kami tawarkeun géométri anu béda khusus diadaptasi pikeun gaya tunggang anu dituju ku pengendara. Domane nempatkeun supir dina posisi anu langkung tegak, nyaman pikeun nyetir jalan sadidinten. Émonda nempatkeun pengendara dina posisi anu langkung agrésip anu leres-leres saé pikeun nyetir kinerja.

Madone ogé nempatkeun pengendara dina posisi agrésip anu dirancang pikeun aerodinamika sareng kinerja. Pos pamariksaan, sami sareng The Domane, nempatkeun supir dina posisi anu langkung tegak, nyaman dirancang pikeun ngajalajah sababaraha permukaan. Hal séjén anu kudu diperhatoskeun nyaéta modél khusus awéwé.

Modél khusus awéwé tiasa nempatkeun anjeun dina posisi anu langkung saé pikeun langkung nikmati perjalanan anjeun. Numutkeun kana panilitian urang, 60% awéwé resep kana sapédah jalan khusus awéwé, sedengkeun 40% awéwé resep sapédah jalan utama. Beda utama antara garis awéwé sareng sapédah mainline nyaéta titik kontak.

Ieu s addle, setang sareng pilihan pas khusus sapertos bobot. Tapi anu leres-leres penting nyaéta kumaha perasaan anjeun dina sapédah. Janten akhirna, langkung saé pikeun diuji duanana.

Salajengna, komponén sapédah kedah diperhatoskeun kalebet roda, ban, touchpoints sareng rem disk dibandingkeun sareng rem rim. Rem Rim biasana sacara standar janten standar balap motor dina sababaraha dasawarsa. Nanging, rem cakram sacara gancang ngagaduhan popularitas diantara pengendara jalan.

Rem cakram nyayogikeun pangendali anu hadé, pangendali sareng kinerja ngerem. Éta mangrupikeun pilihan anu langkung saé nalika anjeun naek kana sababaraha permukaan sareng dina kondisi cuaca anu béda. Kauntungan sanés anu sanés pikeun rem cakram nyaéta aksés ban anu langkung ageung anu ditawarkeunana.

Anjeun tiasa numpak ban anu langkung ageung anu masihan anjeun langkung seueur kanyamanan sareng kagunaan. Janten naon anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun mayar deui kanggo sapédah? Sapédah jalan dimimitian tina $ 700 sareng tiasa dugi ka $ 15.000. Anjeun tiasa kéngingkeun sapédah jalan anu saé pikeun $ 1.000.

Anjeun tiasa kéngingkeun sapédah jalan anu langkung saé pikeun $ 2.000. Méakkeun langkung seueur kana sapédah, anjeun janten in. Paningkatan kinerja.

pilem icarus netflix

Patarosan anu biasa ditingal ku pengendara nalika milih sapédah balap nyaéta aluminium lawan karbon. Aluminium mangrupikeun bahan anu luar biasa pikeun pigura sapédah. Éta gampang.

Éta kaku. Éta masihan supir seueur pagelaran kalayan nilai anu saé. Nanging, serat karbon saleresna bahan pamungkas sapédah tiasa didamel.

Urang tiasa langkung seueur nganggo karbon nalika ngeunaan tabung ngabentuk pikeun aerodinamika sareng téknologi terintegrasi. Tapi anu leres-leres penting nyaéta numpak endah tina karbon. Sepeda karbon naék sapertos teu nanaon di dunya.

Anjeun tiasa ngalih kana roda karbon pikeun ngirangan beurat sareng ningkatkeun aerodinamika. Anjeun ogé bakal kéngingkeun kanaékan kinerja ku titik touch, rem sareng asesoris sanés anu ngajantenkeun sapédah anjeun dina tingkat anu langkung luhur sareng ngantepkeun anjeun langkung senang. Hal-hal anu penting pikeun diémutan nyaéta helm, kaos, sapasang calana pondok, sapatu, pedal, botol cai, pakét datar pikeun mastikeun yén anjeun siap pikeun naon waé anu lumangsung di jalan sareng lampu jalan anu anjeun badé. ditingali ku pangguna jalan anu sanés sareng mastikeun kasalametan maksimal, sareng sadaya motor jalan Trek dipasihan jaminan hirup salamina pikeun kasalametan pamungkas.

Naha Trek langkung saé tibatan Cannondale?

Upami anjeun gaduh awak panjang,Cannondale urangtabung luhur condong ngajalankeun sakedik deui sareng tiasa pas sakediklangkung saé, Jowett mamatahan. Sabalikna, batang awak pondok tiasa cocoglangkung saéka aTrek. Kualitas bérés sareng sacara umum tiasa dibandingkeun. 'Treksaleresna nawiskeun alangkung saénilai dina tungtung handap.

Teras, urang badé nyarioskeun ngeunaan sapédah downcountry - naha anjeun tiasa ngalakukeun outro deui - leres. Tong ningali anjeun (sadayana seuri) - 'Hei Max, naha kuring kedah ngalakukeun outro ayeuna?' (musik energetik sengit) (pengendara sepeda ngagorowok) (ketukan énergi lemes) - Hei sadayana sareng wilujeng sumping deui dina uji coba lapangan lintas-nagara. Sareng dinten ayeuna waktos méja buleud sareng urang nyarioskeun ngeunaan balap motor.

Sarah Moore aya dina merk Epic Khusus, scalpel Cannondale anyar, Treks Supercaliber sareng Canyons Lux. Tamu khusus dinten ayeuna Mike Kazimer ti Amérika Serikat. Anjeunna leres-leres hoyong dugi ka dieu sareng kuring sareng Lycra, tapi anjeunna kajebak di Amérika Serikat, wates-wates ditutup Dinten anjeunna moderator paguneman, ngalangkungan komputer. - Persis, sihir internét. Kuring sedih pisan ngagaduhan Lycra sareng Henteu tiasa nyandak lumpatan leuweung sareng anjeun. - Kuring badé turun sareng didatangan anjeun Kazand kami bakal ngiringan lycra sakaligus. - Oké.

Nya, hayu urang mimitian ku patarosan anu sadayana hoyong terang. Sarah, naon sapédah karesep anjeun ka opat ieu? - Janten saur kuring kuring resep pisan kana Epic Spésialisasi, géométri modéren ieu anu leres-leres ngahampura dina hal daya tarik, éta leres-leres, tapi Cannondale Scalpel, kuring ngan ukur nyangka yén gantungna rada langkung tiasa diduga dina dinten anu langkung lami. (Mike Levy hums dina kasepakatan) - Leres - Balapan Piala Dunia leres-leres gnar dinten ayeuna.

Anjeun terang, (Mike Levy hums dina kasepakatan) jalma sapertos nganggap enteng naon anu dilakukeun ku jalma-jalma ieu kusabab aranjeunna nganggo lycra. Aranjeunna henteu nganggo bantalan tuur sareng anjeun henteu gaduh rupa anu lengkep, janten anjeun panginten medanna gampang teuing. (Mike Levy ngahuleng satuju) Canyon Lux, sigana sanés pilihan kahiji kuring, sakedik langkung anjeun terang, henteu gampang dina numpak bagian anu langkung terjun.

Daya tarik henteu sadayana saé. Maksad abdi, upami kuring hoyong angkat kuda Dina jarak bukit hiji mil, panginten ieu mangrupikeun sapédah anu bakal dipilih, tapi sanés hal anu paling dipikaresep ku kuring, janten- Janten Sarah, anu ngabalukarkeun patarosan salajengna.

pendaki gunung latihan

Tina sadaya sapédah ieu, Lux éta anu paling teu dipikaresep ku anjeun? - Leres. Pikeun sababaraha hal. Sigana mah gantungna teu aktip, éta henteu ngamangpaatkeun 100 milimeter perjalanan.

Kuring ngaraos kagorengan unggal-unggal kuring dina sapédah, éta henteu ngaraos hoyong diawaskeun, ngagaduhan batang anu saéna panjang, sareng teras éta combo lockout kalayan tulisan-tulisan dropper, (Mike Levy ngahukum) ogé ngan ukur pisan frustasi pikeun nyetir éta. Janten, leres, kuring pikir Canyon Lux mangrupikeun hal anu saderhana pikeun kuring, anjeun terang, kuring leres-leres henteu hoyong nyéépkeun waktos langkung kana sapédah ieu - janten Scalpel mangrupikeun favorit anjeun, Lux panginten paling henteu dipikaresep anjeun, atanapi pastina anjeun paling henteu resep, tapi naha aya salah sahiji motor anu anjeun badé nyéépkeun waktos langkung seueur? Kocapkeun anjeun ngarasa siga kumaha anjeun terang, tapi peryogi sakedik deui waktos pikeun leres-leres neuleumkeun dirina? - Leres. Saur Epic Spésial Abdi leres-leres bungah sareng kuring pikir ngan kusabab kuring parantos ngalaksanakeun tes deui-ka-balik dina sadaya sapédah anu sanés ieu naha uteuk peryogi langkung seueur waktos deui (Mike Levy ngahukum) pikeun ngabijilkeun éta sareng ogé nalika anjeun naék, anjeun terang éta langkung gampang dibiasakeun tibatan ngabonceng deui sareng motor tradisional anu lengkep sareng gantung. - Janten Sarah, Epik lawan scalpel, nomer géométri henteu jauh pisan , tapi Epik ngagaduhan otak ieu - Fungsi, jenis klep inersia dasarna anu ngajantenkeun raos benten? - Leres, kuring pikir hébat yén uteuk hartosna anjeun teu kedah mikir sareng anjeun henteu kedah nganggo lockout.

Éta stang super bersih. Teras, leres, nalika anjeun leres-leres capé, anjeun henteu leres-leres hoyong mikirkeun konci gantung anjeun sateuacan turun, hiji hal téhnis, pasti aya dina kaayaan nalika anjeun naék gunung teras hilap éta pikeun muka konci, teras satengahna gunung anjeun pikir kuring leres-leres samar-samar dina sapédah lintas negara, anu cukup hésé numpang di tempat munggaran, upami anjeun henteu kedah dipikir-pikir, éta saé pisan. Janten saur Brain Spésialisasi ngalakukeun seueur hal anu leres sareng kuring ngarepkeun nyéépkeun waktos langkung - mana anu mangrupikeun sapédah anu paling gancang? Naha anjeun ngémutan épisiénsi, dumasar kana tés épisiénsi sareng ngan ukur total waktos lap anjeun, anu pang gancangna? - Dina tés épisiénsi, Canyon Lux mangrupikeun anu panggancangna tina sadaya motor ieu.

Epic Spésialis genep detik langkung laun I percanten upami urang émut leres. - Yup, Yup.- Sareng kitu dina gerakan gancang éta pikaresepeun sabab éta ampir kawas éta niup lengkep. (Mike Levy ngahukum) Janten Canyon Lex saleresna paling lambat mah dina waktosna, teras Spésialis nyandak tempat kadua, sareng éta scalpel Cannondale anu - leres - leres - leres - leres-leres aktip, ngahampura gantung saha anu panggancangna dina kursus tés Rudy téknis urang anu cukup. - Leres, kuring pikir ieu mangrupikeun conto anu saé tina tés dunya nyata, anjeun terang, Nanjak Fireroad ieu anu kami gunakeun pikeun uji efisiensi sanés, hartosna, éta aya di luar dunya nyata , tapi leres-leres sanés na éta menang tés éta.

Tapi dina loop waktos urang atanapi jalur loop salajengna, éta rumit, éta licin. Éta henteu janten jalan anu saé. (Sarah hums nyatujuan) Leres - Sareng anjeun bakal nyéépkeun langkung seueur waktos pikeun balapan lintas nagara, aya dina barang-barang anjeun - Katuhu - nyaéta, anjeun terang, sakedik - Leres - langkung sesah - Ayeuna anjeun 'Kuring kedah leres-leres gaduh pangalaman, sapédah ieu sadayana diwangun salaku motor balap anu sanggup Piala Dunia, dimana anjeun ningali masa depan na? Naha saur anjeun langkung sepédah anu langkung ngahampura ka hareup, anjeun terang, pos korsi sareng pos korsi? sapertos kitu? Ieu sapertos kategori Levy badé diajak, tapi saur anjeun aya hal-hal anu tangtu ngeunaan kaopat motor ieu anu leres-leres menonjol anu anjeun leres-leres resep, dugi ka arah mana? - Anjeun terang, Canyon sareng Trek Supercaliber, urang tiasa tingali yén aranjeunna kéngingkeun sudut tabung sirah anu rada rata, sakedik langkung jangkauan.

Tapi kuring pikir kami moal ningali parobihan anu drastis dina kategori ieu kusabab éta pembalap. -Enya .- Éta, anjeun terang, parantos kabuktosan, tapi hartosna aya ton atlit anu tahayul.

Upami anjeun parantos kéngingkeun motor, anjeun hoyong - leres.- benten pisan? Sareng sanaos dina balapan mimiti masal, anjeun masih peryogi pananganan anu lincah. Upami anjeun sapertos 160 jalma (Mike Levy ngiringan satuju) dina sababaraha lomba lalaki éta, sapertos 85 sareng 100 awéwé awéwé, anjeun kedah tiasa jalan-jalan ngalangkungan jalma, nyandak kaputusan gancang, sareng anjeun terang hiji sapédah anu langkung pondok bakal langkung saé dina ieu. - Janten kami ngagaduhan favorit anjeun, anu paling henteu dipikaresep anjeun, anu anjeun pikahoyong langkung lami, tapi naha aya sapédah anu kaget anjeun? Sapédah naon anu anjeun candak ku sababaraha pamanggih anu tos ditangtoskeun sareng anjeun leres-leres kaget anjeun nalika anjeun leres-leres ngaluarkeun éta dina jalur? - Kuring nyarios Cannondale Scalpel.

sabaraha lami tur de france

Kuring henteu ngarepkeun kaluar tina ieu sareng ieu (Mike Levy nyatujuan) bakal janten sapédah favorit kuring sadayana. Teras maksad abdi, salaku kategori ogé sacara umum, kuring reuwas yén kuring ngarasa raoseun sapertos kuring, anjeun terang, ski katurunan ieu. Anjeun terang, 10 taun ka pengker nalika kuring balap lintas nagara, kuring henteu ngaraos raoseun dina katurunan (Mike Levy seuri) - Jaman anu béda pisan ayeuna - kuring resep motor anu béda, langkung pondok.

Janten hayu urang tingali sapédah ieu ayeuna sareng anjeun terang upami anjeun nganggo sapédah jalan satapak atanapi sapédah enduro, anjeun pikir, 'péh, éta, anjeun terang, angka-angka kuno. 'Tapi upami anjeun ningali sapédah jalan lintas nagara 10 taun ka pengker (Mike Levy ngahukum) kumaha urang kedah ngagem bantalan pameunteu sareng tuur. - Leres? (sadayana seuri) - Kami nempatkeun kahirupan urang dina garis.

Unggal urang indit - Persis! - ka balapan. - Enya enya. Janten sapédah ieu ngan ukur raoseun langkung raoseun salaku katégori sareng anjeun aya kendali - Janten, éta pikeun diskusi pikeun balap balap lintas negara di lapangan urang uji Kaz dina sapédah kuring sareng kuring pikir kami bakal nganggo saeutik tandem babarengan.

Naha anjeun satuju, Kaz? Abdi badé nyandak lycra-- - Éta sora anu saé pikeun kuring. Abdi hoyong éta payuneun. Kuring nempatkeun lycra. (Sarah seuri) Henteu kunanaon.

Hayu urang tepang. (musik energetic)

Kunaon motor Trek mahal pisan?

KunaonTrek SapédahJantenMahal? Bagian anu paling penting asapédahnyaéta pigura na. Tambahkeun dina pigura karbon, luhur-tungtungsapédahkomponén, sareng téknologi inovatif, maka anjeun bakal ngagaduhansapédah mahal. Sababaraha pigura didamel lengkep tina serat karbon, anu bahan jinis aerospace na pisanmahalngadamel.

Sabaraha lami teu nganggo sapédah Trek?

Komponén maké anu paling umum nyaéta ban, rem, ranté, sareng kasét. Bisapanungtungan5-10 taun, gampang. Anjeun kedah ngagentos sababaraha hal ka waktu. Pangropéa penting.

Naha Trek kagungan raksasa?

Butamangrupikeun pabrik sapédah panggedéna sadunya ku bagi hasil. Perusahaan ngajual sapédah nganggo nami nyalira sareng ngajantenkeunana pikeun merek ageung sapertosTrek, Témbal sareng Colnago.30 Agustus 2013

Naha sapédah Marin langkung saé tibatan Trek?

Marin sapédahlancar, stabil, sareng dipercaya dina tunggang gunung. Éta janten tad langkung pondoktibatanétaTrekngajantenkeun calon anu hadé pikeun kontrol sareng penanganan. Rassapédahanu kaku sareng hampang bari Daya Tahansapédahaya rupa-rupa desain. Seuseueurna didamel tina karbon, étasapédahgaduh perjalanan anu lancar bahkan ngalangkungan rupa bumi anu kasar.

Naha Cannondale sapédah kualitas?

DupiSapédah Cannondalealus? Leres,Sapédah Cannondalesaé pisan. Perkara teu sabaraha duit anjeun méakkeun, anjeun bakal tiasa dirakit sacara ati-atisapédahéta diwangun awét. Tangtosna, langkung seueur artos bakal kéngingkeun spésifikasi anu langkung saé, tapi bahkan tingkat ÉntriCannondalemodél performa saé upami dianggo ku target pemirsa.11 Méi 2021

Kumaha cara ngabandingkeun sapédah Trek sareng Cannondale?

Naon étabédana antara TrekjeungSapédah Cannondale? Bédana naSapédah cannondale nyaétadirancang ku ranté melengkung pikeun nyerep langkung tina kejutan jalan, bariTrek sapédah téhidéal pikeun jalma anu gaduh awak pondok, sareng ngagaduhan 9 Tour de France anu dugi ka ayeuna.

Naha aya sapédah anu saé anu dilakukeun Trek?

Naha Trek Sapédah Henteu Saé? Leres, sepédah Trek saé pisan. Trek ngagaduhan sejarah anu panjang pikeun nyiptakeun sapédah kualitas anu dianggo ku pemula, hobi, sareng pengendara sepeda elit di seluruh dunya.

Naha trek 520 touring bike téh kedah dipésér?

Upami anjeun badé mésér sapédah touring klasik, Trek 520 mangrupikeun investasi anu pantes dilakukeun. Daya tahan, kanyamanan, gaya, sareng gabungan fitur anu merenah ngajantenkeunana pantes. Kuring pribadi ngaraos resep kana sapédah anu sampurna pikeun wisata anu panjang, utamina upami anjeun gaduh seueur suplai pikeun dibarengan.

Naon ulasan tina trek Marlin 5?

Aranjeunna sami-sami masihan anjeun hal anu teu sampurna ATAWA KUALITAS RODA HUNGKUNG NGÉRÉNA. Upami kuring tiasa masihan bintang ZERO, kuring bakal. Kuring ngagaleuh Marlin 5 sareng 2 dinten saatos kuring nampi sapédah kuring ngagaduhan kacilakaan alit (minimal pisan) nyababkeun kuring murag tina sapédah.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.