Utama > Ngabuburit > Naon sapédah anu saé - solusi awét

Naon sapédah anu saé - solusi awét

Naon sapédah anu saé kanggo dipésér?

  • Sapédah jalan paling saé pikeun numpak dina jalan anu lemes sareng aspal.
  • Sepeda gunung anu pangsaéna pikeun naék jalan.
  • Sepeda hibrid mangrupikeun pilihan anu populér pisansapédahkomuter, hatur nuhun kana kagunaanna.
  • Sapédah wisata diwangun pikeun jalan anu kirang ngumbara, sareng ngajantenkeun komuter anu hadé pikeun jalan kota anu kasar.



Naon sapédah pangsaéna anjeun tiasa ngagaleuh? Um. Ngan sadetik, saleresna. (musik optimis) Serius, éta saleresna mangrupikeun patarosan anu sesah pikeun dijawab.

Sanés kusabab sesah sesah milari sapédah anu hébat, tapi saleresna kusabab sapédah anu pangsaéna gumantung pisan ka anjeun, pengendara. Daripada naroskeun naon anu janten sapédah anu pangsaéna, urang kedahna naros kumaha anjeun mésér sapédah anu paling saé pikeun anjeun? Nya, poin anu mimiti mésér sapédah pangsaéna anjeun mangrupikeun poin mimiti mastikeun yén éta cocog pikeun kabutuhan anjeun. Ayeuna hayu urang difokuskeun drop bar di dieu.

Upami anjeun badé ka luar jalan, pertimbangkeun mésér sapédah gunung. Ayeuna cyclocross atanapi gravel bikes sapertos kieu luar biasa serbaguna sareng pikaresepeun luar angkasa salami licin. Nyata, wisata luar angkasa anu ditagih adrénin, Nanging, ban anu langkung gendut dina sapédah gunung langkung saéna.



Anjeun kirang rawan nabrak sareng batu sareng akar, janten anjeun langkung-langkung nyetir, ngajalankeun langkung gancang sareng ogé kirang li. anu leutik pikeun kéngingkeun ban datar. Teras kumaha upami sapédah gravel atanapi cyclocross éta? Nya, aranjeunna dasarna sapertos balap motor, sanaos rada laun sajam langkung laun dina perjalanan tibatan sapédah ieu.

Nya, ieu tiasa atanapi henteu penting pikeun anjeun, tapi éta kanyataan. Janten upami anjeun hoyong balap di jalan, anjeun kedah mésér sapédah balap. Pikeun naon waé anu sanés tapi sapédah ieu tiasa sampurna.

Anjeun ngan ukur tiasa nangkeup ban anu langkung ageung, angkat ngajajah, numpak jalan anu teu hadé anu biasana henteu tiasa némpél ku tiang tongkang, dina sapédah sapertos kieu. Ieu ogé kuat pisan pikeun diraih, janten anjeun tiasa senang-senang nyetir damel unggal dinten salami usum salju sareng korsi budak nempel dina tonggong anjeun. Éta kuda anu leres.



Tempo yén henteu seueur urang anu sabenerna balap, naha asup akal pikeun mésér sapédah balap? “Oh enya, pasti aya gédé mésér sapédah jalan. Éta langkung gancang, anu hartosna ogé langkung gampang pikeun tetep jalan sanaos éta kantong anjeun. Aranjeunna langkung responsif, aranjeunna langkung hirup, aranjeunna naék langkung saé, aranjeunna tiasa turun langkung saé, aranjeunna tiasa sacara aman nyandak péngkolan cemerlang.

Ieu mangrupikeun mobil sport, tapi pikeun harga tambah, seueur motor balap anu langkung sanggup numpak kerikil tibatan anu anjeun panginten. Titik penting salajengna, atanapi bahkan anu munggaran kami henteu tiasa mutuskeun, nyaéta pas anu pas, penting pisan dina milarian sapédah anu paling pas pikeun anjeun. Ayeuna anjeun henteu kedah deui nanem modal dina pas sapédah profesional.

Upami anjeun ngagaleuh ti toko anu terpercaya aranjeunna kedah tiasa ngabantosan anjeun mendakan ukuran anu pas. leres tah, bakal fokus kana jangkungna sadel. Ieu sabenerna gampang pisan diluyukeun.



Janten anu langkung seueur pangaruhna kana sapédah katuhu anu leres nyaéta jangkauan setang sareng jangkungna na. Janten upami anjeun ngagaduhan posisi anu pondok atanapi langkung luhur, anjeun panginten kedah mésér sapédah anu tiasa masihan anjeun. Janten sapédah jalan ketahanan-jinis, tapi upami anjeun langkung resep posisi anu langkung panjang sareng langkung manteng, anjeun sigana mendakan sapédah ketahanan anu rada teu raoseun.

nangtung sapédah

Janten anjeun kedah milih sapédah anu langkung tradisional, ringan, atanapi ngawangun panah. Baheula, ringan mangrupikeun sareng tungtungna nalika ngagaleuh sapédah. Sapédah anu langkung énténg langkung gancang.

Atanapi aranjeunna leres-leres dugi ka bikang aerodinamika sumping, sareng sacara téknis aranjeunna ayeuna langkung gancang dina ampir sadaya kaayaan tunggang gunung. Tapi éta ogé mahal, janten harga dina harga anu langkung handap tetep kedah janten salah sahiji tinimbangan utama anjeun. Sakumaha anu kuring carioskeun, motor anu langkung énggal langkung gancang sareng langkung responsif, sareng éta ogé langkung épisién. (musik bagja) Aya opat pilihan.

Baja, titanium, aluminium sareng serat karbon. Saha waé anu tiasa didamel kana sapédah anu hébat, sareng sadaya jelema bakal ngagaduhan pendukungna. Kalayan anggaran anu langkung handap, beurat frameset sigana bakal janten perhatian utama anjeun.

Janten baja murah lumayan beurat, tapi karaosna leres-leres tangguh sareng mantep pisan; aluminium langkung hampang, teras serat karbon, umumna langkung énténg. Sanaos seueur pengendara nyobian ngadamel luncat kana pigura serat karbon sedini mungkin, kuring condong nganggap yén sapédah pigura aluminium pikeun harga anu sami sering janten pilihan anu langkung saé, sareng seueur anu turun ka sirkuit. Gir anu langkung mahal condong dianggo langkung saé sareng lemes, dugi ka 1.000 euro, dolar, tanda pon kanggo sapédah.

Teras aranjeunna ngan ukur énténg, sanaos kitu, gear éléktronik, anu dianggo langkung saé. Éta, hapunten. Ayeuna jumlah roda gigi kedah henteu ageung tina masalah.

Kacuali roda gigi tukang anu pangsaeutikna condong hartosna kinerja rada parah sareng beurat anu rada luhur. Roda sareng ban tiasa mangaruhan atanapi ngarusak kualitas perjalanan. Janten set lampu anu saé tiasa mangaruhan kana sapédah anjeun.

telepon android kalayan giroskop 2018

Janten nalika nuju ngagaleuh anu énggal, pastikeun pikeun merhatoskeun naon anu dicarioskeun di dinya, sareng kamungkinan ngorbankeun sababaraha korban di tempat anu sanés dina sapédah pikeun kéngingkeun ban anu seger kumaha upami sapédah anu anjeun badé mésér éta sumping ku sadel anjeun teu resep, atanapi nganggo klip toe sareng tali? Anjeun ngarobih aranjeunna. Ieu anu anjeun sisihkan ku sakedik langkung seueur anggaran, panginten mésér sapasang pedal henteu nganggo klip atanapi mésér setang ku bentuk anu béda anu anjeun pikahoyong tiasa ngabédakeun pisan sapédah. Janten cobian ulah ditunda ku komponén atanapi dua anu tiasa janten sapédah anu pangsaéna pikeun anjeun. Anu paling henteu, nyaéta tampilan sapédah anjeun, éstétika na.

Nya, kuring pikir éta pantes janten langkung luhur dina daptar kami, sanaos henteu sapertos cara anu paling rasional pikeun milih sapédah. Upami anjeun leres-leres resep penampilan sapédah, upami éta ngajantenkeun haté anjeun gancang-gancang unggal kali ningali éta, maka dina panon kuring éta mangrupikeun sapédah anu hébat sareng anjeun panginten tiasa ngahampura kana sadaya kalemahanana upami ningali unggal-unggal anjeun hoyong angkat sapédah. Éta sapédah hébat.

Ayeuna di bagian koméntar di handap hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun mangrupikeun sapédah anu paling saé pikeun anjeun, naha sareng naon éta saleresna? Teras langganan GCN ogé. Kanggo ngalakukeun ieu, kantun pencét dina dunya. Upami anjeun milari langkung seueur kontén anu tiasa ngabantosan anjeun mutuskeun naon anu janten sapédah anu pangsaéna, kami gaduh tulisan anu hadé di ditu nyaéta Endurance Bike vs Arrow Bike vs Lightweight Bike.

Sakumaha biaya sapédah anu saé?

Sapédah anu parantos kami ujibiayati sakitar $ 300 dugi ka ampir $ 2.000. Kami mendakan yén langkung seueur artos ngagaleuh pigura ringan tina serat karbon, aluminium (atanapi kombinasi duanana bahan), atanapi waja kakuatan tinggi sareng komponén kualitas luhur anu sanés. Tapi anjeun masih tiasa ngagaleuh asapédah saéngan ukur sababaraha ratus dolar.14 Apr 2016

Naon sapédah gunung tingkat Éntri anu saé? Abdi nampi patarosan ieu unggal dinten. Éta sababna dinten ayeuna kuring masihan anjeun pakakas anu anjeun peryogikeun pikeun milari sapédah anu énggal atanapi anu parantos dianggo paduli merkna. Tapi ke heula urang kedah ngahartikeun naon éta sapédah tingkat Éntri.

Upami anjeun pemula sareng anjeun gaduh artos teu terbatas maka diskusi ieu parantos réngsé. Ngan kaluar ka dinya sareng nyéépkeun sakumpulan artos dina sapédah anu saé sareng anjeun parantos réngsé. Tapi kuring nebak yén kaseueuran pamula milari komitmen kauangan pangleutikna anu tiasa dilakukeun nalika masih kénéh kéngingkeun sapédah gunung anu pantes.

Sapédah ieu cukup pantes pikeun anjeun dina waktos masalah anu sering sareng sering. Langkung saé, éta sayogi $ 329. Leres éta Diamondback Overdrive sareng kuring naék Diamondback, tapi kuring hoyong anjeun hilap dinten ayeuna kusabab Diamondback panginten henteu sayogi dimana anjeun cicing atanapi anjeun ningali sapédah tilas.

Dinten ieu kuring hoyong anjeun pura-pura sapédah ieu henteu warnaan sareng teu ngagaduhan logo. Kumaha carana urang sacara obyektif nangtoskeun yén éta 'tiasa dipercaya' upami anjeun ngan ukur nalungtikna? Hayu urang mimitian ku indikator anu paling penting tina sapédah gunung anu saé: gantungan derailleur. Upami sapédah gunung dilengkepan derailleur tukang, éta kedah digantung dina pigura ku sapotong logam ieu anu disebut gantungan.

Dina nalika ragrag, gantungan dirancang pikeun istirahat pikeun nyegah karusakan dina pigura. Éta teras tiasa disaluyukeun atanapi diganti ku biaya murah. Ieu langkung saé tibatan maledogkeun sapédah kana tempat sampah, anu anjeun kedah lakukeun upami anjeun megatkeun bagian tina pigura anjeun.

Ati-ati ku solusi tambalan sapertos kitu, atanapi langkung parah, kalayan derailleur dipasang langsung dina pigura. Sapédah sapertos ieu tiasa waé ragrag jauh tina karuksakan total, sareng bersepeda gunung sadayana ngeunaan ragrag. Kusabab kitu, gantungan derailleur mangrupikeun hal anu pangpayunna anu anjeun kedah lakukeun.

Pastikeun sapédah parantos siap. Komo sapédah anu saderhana parantos leres-leres dipotong, gantungan mesin anu katingali fungsina. Janten panyilidikan anjeun kedah dimimitian sareng kamungkinan ditungtungan ku éta.

Bagian penting anu kedah diperhatoskeun nyaéta batang SS utas anu diulirkeun, anu anjeun tiasa ngaidentipikasi ku sambel penjepit ieu di dieu, sareng 4 baut ieu anu nahan stang dina tempatna. Upami anjeun ningali ieu tibatan, biasana warta goréng. Upami anjeun ngagaduhan jasa atanapi ngagentos payuneun, kalebet garpu, anjeun dugi ka bagian anu teu tiasa dipercaya atanapi bagian sepeda gunung modél anu sesah dipilarian.

Untung nyukcruk mérek garpu gantung pertengahan 90an anyar pikeun ngagentos anu lami. Henteu ngan ukur batang tanpa benang langkung gampang sareng langkung mirah pikeun dijaga, tapi éta ogé langkung kaku, hal anu anjeun badé kompromi. Nalika anjeun angkat ka roda, anjeun kedah pastikeun yén aranjeunna gaduh tuas pelepasan gancang.

Ieu umum dina motor tingkat lebet sareng ngamungkinkeun anjeun nyabut atanapi ngaganti roda ku panangan tanpa alat, tapi anu langkung penting, éta mangrupikeun indikator tina panggunaan sapédah anu dihaja. Upami ban datar teu tiasa dihindari nalika ngédit gunung, éta masalah upami gaduh rengkuh 15mm sareng anjeun pikeun miceun kacangan ieu. Goréngna ogé, sapédah gunung sareng kacang dina poros ampir teu mungkin pikeun ningkatkeun roda, sareng roda mangrupikeun hal anu bakal langkung ageung nalika anjeun gaduh pangalaman.

Janten dina sapédah gunung tingkat lebet, milari tuas pelepasan gancang sareng upami ningali kacang, tinggal ngajauhan. Salajengna sumping engkol sareng ranté rakit modular sareng dibungkus babarengan, henteu rivet sasarengan salaku potongan ageung. Kuring yakin anjeun tiasa ningali masalah dina ieu.

Megatkeun hiji hal di dieu sareng anjeun panginten biaya tina sapédah anjeun pikeun ngararancang hiji hal, janten upami éta hal anjeun janten saé pikeun anjeun. Upami teu kitu, milari hal anu anjeun leres-leres tiasa ngaco. Hal anu kedah diperhatoskeun nyaéta rem cakram payun sareng tukang.

Malah rem cakram anu murah tiasa ditukeurkeun anu langkung saé, anu penting diperhatoskeun sabab sapédah anjeun kedah ngagaduhan titik lampiran pikeun ieu ti mimiti. Anu langkung penting, rem cakram jauh langkung dipercaya tibatan rem rim, sabab éta industri sapédah gunung gancang sareng neken ngalih ka aranjeunna puluhan taun ka pengker. Kusabab sapédah gunung anu saé kedahna dirobih sareng diénggalan, kedah pisan curiga kana hiji tanpa rem cakram.

Tungtungna, anjeun kedah pastikeun yén sapédah na ngagaduhan ukuran anu bénten-bénten sareng pabrikna leres-leres nyayogikeun pitunjuk ngeunaan ukuran naon anu anjeun peryogikeun. Ieu sagampang ngagunakeun Google, seni anu leungit. Bisi mana waé, upami pabrikna henteu nawiskeun inpormasi ieu, maka aranjeunna sigana henteu ngémutan seueur ngeunaan sepédahna sareng janten anjeun henteu kedah percanten ka anjeun pikeun nyandak anjeun jauh ka jero leuweung, janten indikator ieu kirang obyektif tibatan anu sanés , Tapi anjeun sahenteuna kedah gaduh hiji kéngingkeun sapédah anu cocog sareng anjeun.

Sanaos seueur indikator séjén ngeunaan sapédah siap-jalan, aranjeunna henteu saé pisan upami sapédah anu dimaksud henteu nyumponan sarat anu ayeuna urang bakal pokuskeun kana naon anu diarepkeun tina sapédah tingkat lebet sapertos ieu sareng sababaraha hal anu tiasa anjeun lakukeun ku éta tiasa dilakukeun pikeun ngamutahirkeunana. Mimiti, penting pikeun dicatet yén ampir kabéh bikang gunung tingkat Éntri nyaéta B. hardtails atanapi bikes tanpa suspénsi tukang.

Patalina anu diperyogikeun pikeun gantung tukang nyaéta mahal sareng beurat, janten umumna henteu pantes diinpéstasi dugi ka mimiti mecah rébuan poin. Demi kesederhanaan, kami bakal ngawatesan diskusi ieu pikeun hardtails. Hardtails pikaresepeun sareng gancang, janten aranjeunna masih resep pikeun ngamimitian.

Tapi hardtails sahandapeun $ 500 ampir-ampiran waé XC atanapi sapédah lintas nagara. Sapédah XC dioptimalkeun pikeun pedaling sareng transmisi kakuatan. Éta gancang sareng gampang dianggo pikeun ngarambat jarak jauh.

telepon korma

Tapi manpaat ieu tiasa nahan anjeun saatos anjeun ngamimitian nyobaan freeriding. Éta henteu hartosna anjeun moal tiasa luncat sakedik dina sapédah XC. Ngan luncat, tetes, gulungan batu atanapi naon waé katurunan panjang anu paling saé dilakukeun dina sapédah jalan satapak.

Hardtail hideung ieu gigireun Overdrive mangrupikeun conto anu saé tina sapédah jalan satapak. Garpu anu raked, sudut agrésif, setang lega, perjalanan anu langkung panjang, sareng bobot anu langkung pondok ngajantenkeun langkung saé pikeun jenis tunggang gunung anu kuring lakukeun. Kusabab anjeun teu tiasa ngarobih sapédah XC kana sapédah Tra il atanapi sabalikna, anjeun kedah jujur ​​ngeunaan naon anu anjeun badé lakukeun ku sapédah gunung anjeun sateuacan mésér.

Tapi upami anggaran anjeun sahandapeun $ 500, naha anjeun resep atanapi henteu, anjeun tiasa kéngingkeun sapédah XC. Upami dina sababaraha waktos anjeun ngalih sareng ngalungkeun sapédah sakitar sakedik deui, anjeun panginten raoseun. Ieu anu kuring lakukeun pikeun ningkatkeun kamampuan sapédah XC anggaran kuring.

Hal anu paling anjeun tiasa lakukeun nyaéta, turun tangan, gentos ban. Nalika kuring ngalungkeun ban anu langkung lega, gnarled dina overdrive kuring, karaosna sapertos sapédah anu lengkep. Kuring sanggup ngajalankeun ban ieu dina tekanan anu langkung handap, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung serem sareng ngahampura.

Tapi éta henteu ngan ukur. Naha anjeun nguping sadaya rénghap ranté kuring keprok di sakumna tempat, sareng memang éta kaluar lengkep dina sababaraha kali luncat. Pikeun ngalereskeun ieu, kuring masang panduan ranté anu ampir-ampiran ngaleungitkeun masalah.

Ieu bakal ngarugikeun anjeun langkung kirang tibatan ningkatkeun drivetrain anjeun, anu tiasa gampang ngajalankeun anjeun sapertos sapédah ieu. Upami kuring mangrupikeun pemula pikeun kéngingkeun sajauh mungkin dina sapédah ieu kuring ogé tiasa ningkatkeun pedal sareng meureun garpuh sapertos kitu, langkung saé ngajualna sareng ningkatkeun sagala hal. Barina ogé, upami anjeun parantos gaduh sapédah sareng mendakan éta gagal sababaraha tés ieu, anjeun masih tiasa nguntungkeun tina tulisan ieu.

Upami ayeuna dianggo pikeun anjeun sareng anjeun pikaresepeun, maka tetep abon-abon. Upami anjeun ngaraos hoyong nahan anjeun, ayeuna anjeun gaduh alat pikeun milari anu langkung saé. Kitu cenah, kami henteu acan nyarioskeun perkawis pangumpulan, pangropéa, atanapi sadaya pembaruan anu sanés anu anjeun tiasa naroskeun, ku bantosan pemirsa kuring, kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajawab éta dina koméntar.

Janten milari sapédah pamula anu saé sareng terasrasakeun. Kusabab anjeun ngan sataun jauh tina ngajual sagala barang anjeun sareng ngabiayaan sapédah pembiayaan anu henteu tanggung jawab. Éta kajantenan pikeun anu terbaik ti urang. Hatur nuhun parantos ngaleungitkeun kuring ayeuna sareng ningali deui waktos salajengna.

Naon anu ngajantenkeun sapédah janten sapédah anu saé?

TOSapédah hébatANJEUN mesin anu dipercaya

Sareng penting jalma tiasa naék dina posisi anu raoseun ngarah tiasa naeksapédahiraha waé sadidinten henteu masalah naon anu aranjeunna anggo. Di kota sareng kargosapédah, hal-hal anu kuring paling hoyongkeun nyaéta rem kualitas, jalan setir anu henteu raoseun teuing, sareng ban awét.
13 Apr 2020

Kumaha kuring milih sapédah anu paling saé pikeun kuring?

Mutuskeundina tingkat kanyamanan anjeun dipikahoyong.
  1. Milihgunungsapédahupami anjeun resep ngalangkungan nabrak ageung sareng kokotor.
  2. Milihjalan atanapi touringsapédahupami anjeun nuju tumpak dina jalan anu rata sareng bumi.
  3. Hybridsapédahnyaétaalusupami anjeun mendakan langkung raoseun dina lungguh nangtung sareng hoyong pelana langkung empuk.

Naha sapédah anu mahal ngabédakeun?

Dina istilah umum, langkung-sapédah mahallangkung ringan, sesah, sareng ngagaduhan komponén anu langkung saé. Anu sanés anu pangageungnabédanaantawissapédah mahalsareng kirang-mahalmodélna kualitas kabayang, kalayan gelang serat karbon nambihan dua sareng tilu kali biayana.4 Agustus 2017

Naha hésé pisan mésér sapédah?

Pasokan anu rendah sareng paménta anu tinggi pikeunsapédahanu ngabalukarkeun kakurangan. Karesep, prioritas, sareng nilai konsumén mangrupikeun modéren industri. Alesanna nyaéta gabungan tina reureuh-ranté pasokan sareng lonjakan minat di sakitarbikingsareng kagiatan luar anu sanés kumargi pandemi.20 Apr 2021

Naha numpak sapédah pikaresepeun?

Ngarobih kagiatan biasa janten hal anu anjeun tiasa resep.Pikaresepeunnyaéta kasenangan ku pikagumbiraeun. Sareng hiji hal saha waé anunumpakkasapédahbakal nyaritakeun yén étaNgabuburitnyaétapikaresepeun. Panumpang mimititunggang gunungkasapédahsareng terasrasakeun - éta ngahibur kumaha waé sareng terus ngalakukeun éta salawasna.

Naha sapédah anu langkung mahal langkung gancang?

Rata-rata, leres,sapédah langkung awis langkung gancang. Kirang kusababsapédahdaripada kusabab pengendara na. Jalma anu numpaksapédah mahalnyaéta (deui rata-rata)Tambih deuisigana balap, ngalatih sistematis, sareng numpak jarak anu langkung lami. Aranjeunnangadameldirina kana motor anu langkung saé tibatanngalakukeunpengendara kirang komitmen.

Naha sapédah murah hargana?

Leres. Langkung mirahsapédahbiasana moal tiasa tahan salami. Nanging, kuring kantos ningali seueur jalma anu ngagaduhan $ 99 samisapédahdi garasi aranjeunna salami 10, 20 taun. Upami anjeun mésér $ 50sapédahsareng anjeun naék éta sakali unggal lima taun, pastina, éta kedah salami anjeun 10 taun.13 Pébruari 2019

latihan abs sareng bokong

Naha teu aya sapédah?

Tuhdasarna dua alesan pikeunsapédahkakurangan. Mimiti,ayakanaékan paménta kusabab pandemi. Jalma anu biasana biasana resep kana kagiatan di jero rohangan ngagaduhan hobi luar ruangan anu énggal. Dina waktos anu sasarengan,ayakakurangan pasokan.04/16/2021

Naha teu aya stok sapédah?

Nalika COVID-19 parantos ngarusak ranté pasokan sareng ngarobih paripolah konsumen di saluareun dewan, salah sahiji industri anu paling parah dibolaykeun nyaétasapédahindustri. Paménta pikeunsapédahmeletop di tengah pandemi, ngadorong sadunyasapédahkakurangan anu ditingalikeunhenteutanda ngagaleuh.31.01.2021

Naon anu janten pilihan anu saé pikeun sapédah?

Pilihan sapédah anjeun bakal gumantung kana karesep anjeun ogé, sareng jinis jarak sareng rupa bumi anu anjeun badé tumpak. Aya seueur jinis siklus sareng seueur sepeda anu bakal ngantep anjeun ngahontal tujuan.

Mana sapédah gunung anu pangsaéna tiasa dipésér?

Sapédah Kayu Pemuda Tinggi / Sawawa Kayu Schwinn, Pilihan Pigura Aluminium sareng Baja, 7-21… Dynacraft Magna Front Shock Mountain Bike Boys, Girls, Mens and Womens 24 and 26 Inch Wheels… Schwinn Meridian Dewasa beca, Three Wheel Cruiser Bike, 24 - 26-Inci Trike Wheels, Cargo…

Sapédah naon waé anu saé sapédah saé?

Anjeun bakal bungah anjeun tumaros. Good Bike Co. mangrupikeun dealer sapédah anu dilisensikeun. Kami ngajual sapédah, suku cadang, sareng asesoris ku Trek, Bontrager, Salsa, Surly, Electra, Fox, sareng Rock Shox. Ayeuna dibuka ngan ukur pikeun growler nyandak jauh sareng pelesir halaman luar.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.