Utama > Ngabuburit > Naon anu kedah dipilarian nalika ngagaleuh sapédah tilas - kumaha carana ngahontal

Naon anu kedah dipilarian nalika ngagaleuh sapédah tilas - kumaha carana ngahontal

Naon anu kuring kedah milari nalika ngagaleuh sapédah tilas?

Ieu sababarahahal pikeunmariksa nalika anjeun milah onlinedipaké-sapédahpoéna pikeun nyingkahan ripped off.
  • Pigura & Garpu. Pigura atanapi garpu anu rusak ngajantenkeun asapédah dipakéampir gunana.
  • STEERER & HEADSET.
  • Kabayang & ban.
  • DRIVETRAIN.
  • KEDUA BOTOL & BRAKES.



Mésér sapédah tilas, tilas tiasa janten cara anu saé pikeun kéngingkeun sapédah anu langkung saé pikeun anggaran anjeun. Sapédah ieu sanés bakal kéngingkeun Tour de France ayeuna, tapi urang angkat ngan ukur £ 90. Janten 100 euro atanapi 110 Ayeuna, tangtosna, aya résiko nalika anjeun mésér sapédah tilas, anjeun tungtungna nyéépkeun artos anu saé pikeun sampah.

Tapi kuring tiasa mastikeun yén mésér sapédah tilas langkung gampil tibatan ngagaleuh mobil tilas, éta tiasa langkung lepat. Tapi anu paling penting, anjeun tiasa leres-leres mariksa sadayana tanpa peryogi alat sateuacan anjeun ngagaleuh. Kumaha anjeun mendakan sepédah sadayana gumantung ka anjeun.

Anjeun tiasa mariksa Daptar Craig atanapi Gumtree, atanapi kertas lokal anjeun atanapi papan buletin toko sapédah, lisan ti lisan anu khusus saé, teras tangtosna eBay, sanaos peryogi téknik anu rada béda. Tapi upami urang maju-gancang prosés penemuan, urang bakal dugi ka titik anu anjeun tingali sareng tingali naon sapédah anyar anjeun, sareng éta dina waktos ieu, kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha carana supaya henteu ngagaleuh kalkun. Mimiti, hayu urang parios naon anu panginten mangrupikeun bagian anu paling berharga tina sapédah, pigura sareng garpuh.



Kami hoyong mastikeun éta henteu ngabengkokkeun, retak, disintreuk, atanapi mimiti keyeng. Janten mimitian ku payuneun sapédah sareng parios éta pisan-pisan. Janten urang hoyong milari naon waé anu aya dina cet anu tiasa nunjukkeun éta nuju dikorosi.

Teras kami ogé hoyong milarian caket pikeun tikus, sareng utamina upami éta sapédah karbon, retakan, bahkan retakan garis rambut. Teras béngkokna sakedik sesah ditingali, atanapi sahenteuna ku bola soca, janten anjeun kedah nyobian naék sapédah teras cobian angkat leungeun anjeun tina setang. Upami anjeun biasana tiasa ngalakukeun ieu tapi anjeun ngagaduhan masalah sareng sapédah énggal anjeun, maka kamungkinan éta henteu tiasa leres-leres dijajarkeun. (Cingcin kasir) Upami anjeun senang ku bingkai sareng garpuh, maka kami bakal mariksa komponén-komponén sanésna ku nerapkeun rem payun sareng teras ngagoncangkeun sapédah bolak-balik.

Upami anjeun ngalaman sora sambel, sigana bakal ngagaduhan headset anu leupas. Janten éta ngan ukur dua bantalan luhur sareng ka handap di dieu, gampang diropea sareng, kanyataanna, henteu mahal pisan pikeun ngagentos. Tapi upami sapédah ngagaduhan headset anu leupas éta nunjukkeun yén jalma anu gaduhna henteu acan jaga pisan, dina hal ieu urang kedah ati-ati. (Cingcin kasir) roda.



Lumayan penting kuring pikir anjeun bakal satuju sareng kuring, tingali aranjeunna sacara ati-ati, pastikeun éta lempeng, sababaraha milimeter kaluar sareng anjeun tiasa sacara gampang museurkeun ieu, hoyong ngamimitian mikirkeun sora alarm. Ogé parios tegangan nyarios. Janten grab juru carios.

Aranjeunna kedah ngaraos raoseun sareng mantep. Teras, nalika kami masih di dieu, tingali permukaan rem di pelekna nyalira - éta kedahna rata rata. Upami cekung, éta nunjukkeun pasisian éta sorangan ampir lungse, anu lumayan mahal. (Bél mésér kas) Candak ban sareng cobian ngalihkeun roda ti gigir ka sisi.

Upami aya ulin atanapi sambel éta nunjukkeun yén bantalan roda dipaké. Éta tiasa digentos, tapi tumut kana akun. (Daptar bel) Cék ban ogé.



Kumaha agemanna? Naha aya datar di tengah? Sareng aya motong atanapi liang anu hartosna éta kedah digentos. Bagian tina sapédah éta disebut drivetrain di dieu, sareng unggal bagian masing-masing henteu mahal kusabab sadayana saé pisan, anjeun leres-leres mendakan yén nalika anjeun kedah ngagentos hiji bagian, anjeun panginten kedah sering ngagentos. Janten pantes dipariksa sacara ati-ati.

Urang mimiti ningali kana ranténa. Janten nempatkeun sapédah dina ranté gedé di payun. Teras candak tautan ranté teras cobian narik éta tina ranténa, dugi ka mana sanésna sanés nunjukkeun kumaha agemanna.

rem beberesih rem kalayan alkohol

Anu ieu saleresna dina bentuk anu saé pisan. Upami anjeun tiasa narik jauh langkung jauh maka anjeun kedah ngagentos ranténa, dina titik ieu kami pasti kedah ningali bagian anu sanés ogé. (Daptar bel) Ranté anu dipakena panginten hartosna ranté anu dipakai, janten dua potongan ieu di dieu, sareng kasét anu dipakai ogé.

Aranjeunna rada sesah pikeun ditingali nalika aranjeunna badé kaluar, hanjakalna, tapi anu anjeun pilari nyaéta huntu anu henteu rata janten langkung ngagem dina hiji sisi sareng éta masihan aranjeunna profil huntu hiu. Janten ieu henteu kunanaon, tapi éta masihan anjeun sakedik ideu ngeunaan naon anu tiasa katingalna. (Cingcin kasir) Derailleur.

Bagian-bagian anu sabenerna anu pindah pindah pikeun anjeun. Penting sareng kamungkinan mahal di tukeran. Pikeun mariksa éta, urang leres-leres kedah ngalihkeun gears sareng tingali naha sadayana lancar.

Upami henteu, éta moal janten derailleur. Anjeun tiasa gaduh kabel transmisi anu rusak atanapi karat. Sareng éta henteu serius, aranjeunna gampang pisan ngagentos, janten urang kedah ngalihkeun derailleurs ieu ku tangan ogé, janten sacara harfiah néwak aranjeunna ku jempol sareng ramo.

Upami aranjeunna karaos kaku, maka panginten peryogi dandan anu serius. Teras, nalika urang aya, anjeun ogé ngingkig sakedik. Upami seueur teuing gerakan maka éta deui tiasa nunjukkeun yén derailleur dina jalan kaluar. (Cingcirining awis) Sateuacan urang turun tina drivetrain, tés anu terakhir nyaéta pikeun néwak engkol, janten sakedik caket pedal teras cobian teras pindahkeun ti sisi ka sisi.

Upami aya maén maka éta nunjukkeun yén kurung handapeun, dua bantalan anu hirup dina pigura, parantos béak. Sareng éta panginten kedah diganti. Sareng éta sanés tugas anu gampang.

Percanten atanapi henteu, urang ampir aya. Rem penting pisan, tapi sapertos roda gigi anjeun, kabelna tiasa nyasabkeun. Janten tong meryogikeun tuasna.

Anjeun hoyong pencét calipers langsung. Janten aranjeunna kedah ngalih kalayan gampang sareng aranjeunna kedah langsung balik. Ieu tiasa hartosna yén aranjeunna kedah diganti.

Aya hal ngeunaan sapédah anu henteu pati penting, janten tong ngantep éta mangaruhan kesan anjeun kana sapédah éta nyalira. Leres pisan njijikeun tapi gampang diganti. Terus aya ogé bantalan marake.

Janten bantalan rem anu dipakena relatif murah. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta émut ngarobihna nalika anjeun mésér sapédah Kuring parantos nyarioskeun perkawis rem sareng pergeseran kabel, ieu kawilang murah, gampang diganti, tapi aranjeunna tiasa ngarobih parasaan sapédah janten panginten investasi anu saé . Nyatana, lumayan naon waé dina sapédah tiasa diganti; anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun kana biaya sapédah éta nyalira, sareng éta panginten trikna; anjeun tiasa kéngingkeun tawaran anu lengkep sanaos anjeun kedah ngagentos ranténa, bantalan marake, sareng pita stang.

Tapi éta hartosna mésér sapédah bekas anu lumayan gampil, panginten paling dilakukeun ku batur anu gaduh sakedik katerampilan mékanis. Sareng upami anjeun henteu ngagaduhan kaahlian mékanik éta, punten pastikeun anjeun nyisihkeun sakedik artos pikeun leres-leres nyandak ieu ka toko sapédah lokal sareng diparios sateuacanna anjeun pencét di jalan ngan pikeun mastikeun éta pantes di jalan. Pilihan anu sanés tangtosna GCN, sabab kami sumberdaya online pikeun mékanik anu terang.

Palabuan panggero anjeun anu munggaran panginten kedah ngalanggan saluran. Éta gratis gratis. Pikeun ngalakukeun éta, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pencét dina dunya.

Sareng ayeuna anu kedah kuring lakukeun nyaéta ngarobih pita waktos, janten upami anjeun hoyong nonton tulisan dina éta, anjeun ngan ukur tiasa mencét di ditu sareng ngarombak derailleur tukang. Upami anjeun hoyong ningali tulisan ieu, klik waé di handap ieu.

Naon anu kuring kedah milari nalika ngagaleuh sapédah?

Prioritas anjeunkudunajanten:
  • Pigura: Tés numpak étasapédah, bingkai mangrupakeun jantung tunggang gunung.
  • Gantung: Di gunungsapédah, gantung ampir tiasa silih gandengan ku bingkai.
  • Roda: reliabiliti sareng massa anu muter penting.
  • Titik kontak: Ban, sadel sareng setang.

Patarosan naon anu anjeun kedah patarosan nalika ngagaleuh motor bekas?

Mésér Motor Paké: 10 PangpentingnaPatarosan pikeun Naroskeun
  • 1) Penjualan Sabanding / Pasar.
  • 2) Laporan Sejarah Kendaraan.
  • 3) Mil (Sareng KumahaAranjeunnaDikumpulkeun)
  • 4) Ban (sareng Footpegs)
  • 5) Minyak sareng Cairan Anu sanés.
  • 6) Rékaman Pangropéa.
  • 7) Tulisan Kertas.
  • 8) Konsisténsitas Bagian.

pilem sapédah joseph gordon levitt

hiji dua tilu opat! engkol mesin anjeun! éta waktos Scotty Kilmer Channel! Dinten ayeuna kuring badé nunjukkeun anjeun cara leres mariksa motor anu dianggo sateuacan anjeun ngagaleuh. Kuring gé nunjukkeun kumaha kuring mariksa éta sateuacan kuring miceun artos, anu pangpayunna anu anjeun pikahoyong nyaéta mesin anu tiis, éta barang nangtung sadayana wengi nalika anjeun mariksa sapédah tilas, toél mesin nalika haneut atanapi panas , anjeun kedah ngantosan dugi ka tiris pikeun mariksa sabab sering ngalaman masalah nalika aranjeunna tiris tapi sakumaha anjeun tiasa tingali éta tiris, abdi mencét tombol starter, bakal langsung mimitian, mesin anu atos bakal sesah pikeun ngamimitian, anjeun henteu hoyong mésér sapédah anu hésé dikawitan, éta masalah batur, milarian anu sanés, teras ngantepkeun haneutkeun opat atanapi lima menit sareng nalika haneut masihan seueur gas anu anjeun hoyong percepatan muhun jawab janten anjeun teu hoyong haseup kaluar tina knalpot sareng anjeun pasti ulah mundur upami ngaroko atanapi ngabeledug milari motor anu sanés teras katingali ku lampu senter sakedik tangki bénsin, anjeun hoyong ningali di jero sareng tingali naha aya nyaeta keyeng atanapi naon, dina hal ieu éta baja anu bagus sareng ngagurilap teu aya karat dina bak na bersih, nyadar yén seueur motor sapertos cocooan, éta seueur diuk janten tankna sering karat, saur anjeun panginten oh abdi kéngingkeun tangki bénsin sanés hal-hal ieu tiasa hargana langkung sarébu euro kanggo tanki bénsin pastikeun tanki bénsin na bersih di jero sareng nyarioskeun pandangan bersih tina mesin sareng transmisi pikeun ningali naha aya kebocoran minyak ayeuna, kameunangan lami bocor siga gélo tapi orok ieu henteu resep serelek, aranjeunna langkung saé tibatan biasa sabab ieu mangrupikeun motor drive rantai balik deui sareng parios ranté sareng sprocket, sapertos Anjeun tiasa tingali di dieu yén pinion masih gaduh huluna datar anu saé, nyaéta dina kaayaan anu saé, upami tonjolan mimiti lusuh sareng éta bakal katuhuna sadayana kira-kira, maka waktuna pikeun sababaraha sprocket sareng ranté énggal, sabab anjeun tiasa ningali anu gaduhna sebelumnya ngajaga ranténa kalayan terawat sadayana dilumas sareng bersih janten drivetrainna saé, ayeuna motor modérn siga mobil modéren, kalobaannana gaduh obd2 - Palabuhan anu anjeun tiasa sambungkeun analitik l alat scan. Janten upami anjeun gaduh anjeun tiasa nyolok éta sareng parios éta ogé sareng upami anjeun gaduh kameunangan anjeun tiasa ngaksésna, angkat buntut fairing teras cabut korsi tukang, anjeun ngan ukur buka dua obeng kanggo nahan korsi dina tempatna, maka éta bakal ngagéser sadayana korsi pareum sareng didieu mangrupikeun port diagnostik OBD anu urang pasang, cukup colokkeun alatna sareng sakumaha urang tiasa tingali teu aya kode, teu aya masalah sareng upami anjeun sapertos kuring anjeun bahkan tiasa aya analisis Data langsung tina éta, lumayan cool, anjeun tiasa kéngingkeun sagala rupa inpormasi tina alat panyeken ieu, éta mangrupikeun investasi anu pantes pikeun saha waé, anjeun bahkan tiasa ngabagi éta sareng réréncangan anjeun sabab éta tiasa dianggo dina sadaya 96 atanapi kendaraan anu langkung énggal, tong dicobian ku hookna Ucing anjeun resep, anjeunna moal resep Ucing henteu terang pisan ngeunaan éléktronika sareng nalika anjeun ningali éta, tingali di handapeun korsi, tingali bat bari kuring nembe ngalih batré abdi kana salah sahiji batré beusi litium ieu janten moal aya korosi teras moal ngaruksak nanaon éléktronika éta mangrupakeun ide anu saé pikeun ngaganti ieu ogé teras parios garpu payun kanggo ningali teuing lamun anjing laut goréng sareng bocor cairan, sareng tangtosna hal anu sami pikeun bumper tukang ningali naha aranjeunna bocor, teras parios lampu lampu, lampu tukang lampu, lampu rem sareng ngahurungkeun sinyal, ayeuna éta sumping sareng saham sinyal giliran oranye anu parah pisan tapi kuring miceun éta, nempatkeun LEDs lucu éta, kuring pikir éta ngajantenkeun sapédah langkung seksi, hartosna abdi leres-leres, tingali kumaha awonna hal-hal ieu ayeuna, aranjeunna aranjeunna parantos ical, teras tangtosna anjeun badé nyandak éta pikeun tés tés, tapi hanjakalna seueur jelema teu ngantep anjeun naék motorna, aranjeunna sieun yén anjeun bakal ngabobol na sahenteuna sahenteuna aranjeunna nyandak anjeun pikeun tumpak sareng anjeun Anjeun tiasa nguping transmisi Tingali kumaha mesinna sareng sabaraha akselerasina sareng kumaha rem na nalika anjeun ngalihkeun gir.

Eureun upami anjeun henteu tiasa nyetir, sahenteuna angkat. Janten ayeuna anjeun terang kumaha mariksa motor tilas sateuacan anjeun ngagaleuh, sareng émut, upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan mobil, langsung ka saluran Scotty Kilmer sareng kuring bakal ngajawab éta pas kuring réngsé nyetir mobil ieu

Naha sapédah sanés dua patut?

Kauntungan Mésér aSapédah Kadua:

Expense handap - mésér asapédahanu parantos nambihan sababaraha sasih pikeun hirupna ngabantosan anjeun kéngingkeun harga langkung saé tibatan modél anyar. Premium Handap pikeun Asuransi - Sanaos bédana henteu ageung, umur nasapédahnaha ngirangan nilaina maka premi asuransi.

Naha anjeun tiasa kaleungitan gajih beuteung ku Ngabuburit?

Leres,tiasa bersepedaTulungkaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumkaleungitan gajihsareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-latihan intensitas aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.2 Pébruari 2021

Sakumaha biaya sapédah anu saé?

Sapédah anu parantos kami ujibiayati sakitar $ 300 dugi ka ampir $ 2.000. Kami mendakan yén langkung seueur artos ngagaleuh pigura ringan tina serat karbon, aluminium (atanapi kombinasi duanana bahan), atanapi waja kakuatan tinggi sareng komponén kualitas luhur anu sanés. Tapi anjeun masih tiasa ngagaleuh asapédah saéngan ukur sababaraha ratus dolar.14 Apr 2016

Sabaraha mil bakal mesin motor?

Pikeun sapédah olahraga, 25,000mil tiasajanten seueur. Harley-Davidsonmotoranu diwangun pikeuntukang pisanlangkung lami. Upami asapédahngagaduhan catetan pangropéa anu saé, henteu aya tanda karuksakan sareng teu aya kebocoran minyak, bahkan asapédahkalayan 40.000 dugi ka 50.000mil tiasadiarepkeun pikeunpanungtungankapanjangwaktos.10 jul. Des 2019

Naon harga anu saé pikeun sapédah tilas?

Salaku aturan umum pikeun jempol, anjeun tiasa kéngingkeun anu saé, awétsapédah dipakédina kisaran $ 200 dugi ka $ 400. A mérek anyarsapédahkalayan kualitas sareng fitur ngawangun anu sami kedah ngajalankeun anjeun sakitar $ 500 dugi ka $ 900. Henteu kirang sareng anjeun panginten ningali sapotong sampah.2 Juni. Pébruari 2020

Naha langkung saé mésér sapédah tilas atanapi énggal?

Aya dua alesan pikeunngagaleuhkamotor anyar:anyarfitur sarenganyarkaayaan. Langkung ti batan mobil, pengendara motor naék, nabrak, sareng mobil tinkersapédahjeungngagaleuh énggalhartosna anjeun kéngingkeun batu tulis anu seger.Mésér dipakéhartosna jalma éta tiasa nyandak perawatan anu murnisapédahatanapi ngantunkeunna di luar janten buruk.19 Méi 2017

Sakumaha beurat anjeun tiasa icalan biking 30 menit sapoé?

Harvard Medical School ngalaporkeun jalma 155 pontiasakaduruk sakitar 260 kalori naék latihansapédahpikeun ngan30 menit. Jalma 125 ponngalakukeunanakaduruk 210 kalori dina latihan anu sami, samentawis jalma 185 ponngalakukeunanakaduruk 311 kalori.27 Apr 2019

Sabaraha kuring kedah siklus sapoé pikeun leungit beurat?

Mantap, sedengNgabuburitkaduruk sakitar 300 kalori dina 60 menit, tapi anjeun tiasakaduruklangkung ti éta upami anjeun ningkatkeun intensitas. Nyatana, numutkeun kana Surat Kaséhatan Harvard, jalma 155 pon tiasakaduruksigaseueursalaku 298 kalori dina 30-menitsapédahtunggang gunung, upami aranjeunna nganggo pedal kalayan laju 12-ka-13,9 mil-per-jam.17 Jul. Pébruari 2020

Naon anu kuring kedah parios sateuacan mésér sapédah?

Bagéan salajengna anu anjeun kedah parios nyaéta derailleurs payun sareng tukang. Pariksa ieu ku cara ngagésér luhur sareng ka handap kasét tukang sareng ngaganti tina cincin ranté ageung di payun ka alit. Upami pergeseran lancar, anjeun kedah saé pikeun indit. Upami henteu, bagian-bagianna atanapi kabel panginten kedah digentos.

Naon cara anu paling saé pikeun mésér sapédah kadua?

Alternatipna, nyungkeun bukti naon waé kanggo mésér upami sapédah na kawilang anyar. Ieu tip anu paling penting pikeun mésér sapédah kadua. Salain ti situs sapertos eBay anu ngagaduhan peraturan pikeun ngajagi pembeli boh anu ngajual, henteu pernah ngirim artos teu ningali sapédah anu nuju dipésér sacara langsung.

Naon anu kedah dipilarian nalika ngagaleuh sapédah jalan karbon?

Naon waé bahanna, aya seueur hal anu kedah diperhatoskeun nalika ngagaleuh sapédah kadua. Nanging, karbon gaduh kekhasan masing-masing anu ngabedakeun sareng ngajantenkeun langkung hésé ditaksir. Khususna, aya kamungkinan aya karusakan anu disumputkeun tina pangaruh anu parah, anu tiasa nyababkeun gagalna ngadadak.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.