Utama > Karbon > Garpu karbon Kinesis - solusi praktis

Garpu karbon Kinesis - solusi praktis

Naha garpu karbon patut?

Jawaban saderhana: réspon anu sanés leres: agarpu karbonnyaéta (sakedik) langkung enteng sareng sakedik langkung ngahampura. Tapi kaunggulan anu paling penting nyaéta éta ogé sudutna langkung saé tibatan aluminium (sareng rada langkung saé tibatan waja atanapi titanium naha sababna seueur baja sareng Ti motor ayeuna ayagarpu karbon).



Kanggo seueur urang, nalika urang mésér sapédah énggal, titikna bakal kabisat kana pigura karbon munggaran urang, kabisat anu sering dibarengan ku jeritan sakedik nalika kartu kiridit urang bakal lebu dina ramo, enya sareng urang sering ngadamel kabisat ieu kusabab karbon umumna dianggap bahan anu langkung saé pikeun pigura tibatan aluminium, tapi kumaha perasaan sapédah karbon dina kahirupan nyata di jalan kabuka dibandingkeun sareng sapédah aluminium? Duanana ngagaduhan Bontrager Finishing Kit, sapertos anu anjeun leres-leres mendakan upami anjeun lungsur ka dealer Trek lokal anjeun, enya aranjeunna ampir identik, ampir-ampiran sabab hiji SL 6, tiasa gaduh jalur anu diwangun tina serat karbon OC sareng LV anu sanésna hiji ALR Genep didamel tina aluminium tina séri Upalpha. Kami ngiringan aranjeunna ngalangkungan gelung lokal urang teras urang gentos sareng balikeun saha anu pangpayunna, sanaos gunting batu, henteu, kami nyarios yén anjeun hoyong tumpak heula abdi hoyong naek heula ieu hayu urang mimitian ku mimitina urang janten mahal sareng anjeun nyéépkeun seueur artos anu anjeun hasil di dieu janten bédana anu sabenerna dina hal ieu antara sakitar dalapan ratus dugi ka sarébu dolar atanapi langkung sakitar tujuh ratus pon sareng éta pikeun bait anu sami. Émut yén bédana harga disababkeun ku kanyataan yén produksi karbon jauh langkung padamelan padamel sareng, sacara umum ogé mahal.

Nanging, kuring bakal ngabayangkeun leumpang ka toko sapédah lokal anjeun milari dua motor anu sanés kalayan harga anu sami sareng anu sapertos kitu? Dina hal ieu, pigura karbon anjeun sigana bakal ngagaduhan komponén anu sahenteuna tingkat atanapi dua langkung handap tina tara aluminiumna, janten sadayana bakal langkung beurat sareng anjeun sigana bakal ngagaduhan tingkat serat karbon anu langkung handap anu anjeun pikahoyong. Kami henteu ngalakukeun éta dina hal ieu, tapi kusabab anjeun hoyong tiasa langsung ngabandingkeun kumaha dua bahan anu béda ieu leres. Ieu mangrupikeun topik anu leres pisan, nalika anjeun ngobrol di toko sapédah anjeun ngeunaan karbon langkung raoseun dina aluminium, éta sanés topik anu sesah pisan sareng kuring nembé nyarios sareng sobat insinyur anu khusus kana hal sapertos kieu sareng anjeunna ngalakukeun analisis ngeunaan jalan kabuka? diusahakeun milarian sababaraha bédana sareng gagal Anjeunna dasarna nyarios yén ampir teu mungkin pikeun ngitung bédana kanyamanan di antara dua pigura dumasar kana hal-hal sanés sapertos ban anjeun sakumaha lébarna kumaha tekanan anjeun gaduh kartu ogé sabaraha Naha anjeun gaduh flex dina sadel anjeun atanapi pos korsi? Saé-saé kanggo anjeunna, tapi urang tiasa ningali bédana naon-naon, tapi dugi ka ayeuna kuring nitih duanana motor sakitar sajam nganggo ban, anu tekananna sami sareng maksadna tekanan anu sami, sabab dina waktos ayeuna kami antara duanana parantos ngaganti sapédah tina sudut pandang kuring, jawaban pikeun patarosan ieu sanés enya kuring pikir anjeun moal kantos kéngingkeun pigura karbon anu sedeng atanapi bingkai karbon anu saé kuring kedah nyarios gaduh kawani anu raoseun pisan di jalan, tapi Kuring nebak bebeneran ngeunaan kanyamanan sareng sapédah nyaéta upami anjeun leres-leres hoyong anu langkung seueur ieu anu kedah dilakukeun nyaéta nempatkeun ban anu langkung lega sareng nurunkeun tekanan.

Topik salajengna nyaéta kaku, anu penting pisan pikeun mindahkeun kakuatan sapertos lumpat atanapi ngagancangkeun kaluar tina juru anu raoseun sapédah anjeun, tapi éta ogé penting pisan dina hal pikeun ngatur sapédah, ngeunaan éta henteu seueur nyarios. Upami bagian payun anjeun henteu kaku pisan éta bakal ngajantenkeun sapédah anjeun sakedik sesah pikeun negosiasi giliran sareng langkung bumi anu kasar ayeuna kaku tiasa diukur di laboratorium tapi kumaha upami di dieu sareng ayeuna kuring pikir éta bingkai karbon langkung mahal langkung responsif sareng upami éta ngadorong leres-leres pisan sareng ngahurungkeun jalan-jalan anu henteu rata, saur kuring, éta ogé langkung kasusun tapi éta ngan ukur dibandingkeun langsung sareng éta leres-leres poin anu penting pisan enya bédana pisan anu lemes anu anjeun leres-leres ngaraoskeun waé lima menit munggaran saatos sepédah gentos a Saatos sadar yén bédana jauh langkung kirang, tapi bédana masih aya, di kénca oke, janten ieu anu bénten ageung katingalina jelas sajauh ti penampilan tangtos hayu urang kéngingkeun dua roda ieu dina timbangan, supados roda Karbon dugi ka tujuh titik lima salapan kilogram, aluminium ieu dugi ka tujuh titik dalapan tujuh, janten bédana dua ratus dalapan puluh gram, henteu kejutan ageung ngémutan yén sacara umum, ca pigura rbon tiasa didamel sakitar opat ratus gram langkung énténg sareng éta aluminium, enya, tapi naon maksadna hemat beurat ieu dina dunya nyata? Tesla, anu sakitar tilu puluh gram panjangna kalayan lima ratus méter jangkungna, sapédah karbon ieu 25 detik langkung gancang sareng anu ageung kalayan performa anu sami henteu saé pisan, henteu sareng saleresna éta henteu saé pisan, Maksad abdi, éta henteu penting Muhun, éta ngan ukur gumantung sakumaha ceuk kuring éta gancang éta mangrupikeun kanyataan naha éta penting gumantung ka anjeun sareng naon anu anjeun badé kaluar tina sapédah anjeun janten topik anu paling penting pikeun sagalana anu katingali alami ayeuna Pigura aluminium modéren sering di Jarak teu tiasa dibédakeun tina réncang karbonna. Salaku conto, tulisan dina pigura ieu ampir lancar sareng tabung hidroformed sami anggun sareng éndah sareng bentukna sapertos sadayana pigura karbon, sanaos caket sareng anjeun tangtosna tiasa ngabentenkeun bédana sareng upami aya kabingungan waé sambel uji sareng tingali yén bingkai karbon henteu saé artos henteu henteu kami henteu nyarios yén bon mobil ngagaduhan kaunggulan dina kinerja murni, bédana, sanaos sakumaha ageung sababaraha jalma anu nyiptakeunana, henteu, éta henteu istiméwa, upami anjeun ngabandingkeun éta sareng sapédah alit anu garing ti pabrik anu sami, maka ieu patarosan, matedo, anjeun kéngingkeun sapédah bingkai aluminium atanapi sapédah bingkai acarbon kalayan langkung mirah sareng komponén kuring badé milarian aluminium kalayan komponén anu langkung saé enya kuring ogé bakal ngalakukeun éta, tapi dina hal ieu sareng tangkal komponén anu sami dina bingkai aluminium bingkai bakal sumping Kuring bakal milih bingkai karbon Leres, sigana kuring bakal satuju kana dua hal ogé, tinju anu saé, oke ayeuna upami anjeun hoyong ningali sakedik inpormasi ngeunaan bahan anu kami ngawangkong ngeunaan didieu, upami anjeun ngan ukur mencét di luhur, kami gaduh tulisan ngeunaan Hal-hal anu anjeun henteu terang, serat karbon, sareng gampang di dieu lima hal anu anjeun henteu terang ngeunaan aluminium, pastikeun anjeun ngalanggan GCN sateuacan langganan. anjeun salah sahiji anu angkat ka dinya ngalakukeun éta ngan ukur klik di dunya

Naon kaunggulan tina garpu karbon?



Anu utamakauntunganpikeun pengendara non-kalapa mangrupakeun kanyamanan akarbonpigura sapédah. Dimana aluminium mindahkeun geter sareng kejutan ngalangkungan sapédah,karbonsapédahkauntungan garputina kualitas geter damping anu masihan langkung lancar.

baja heula, teras aluminium, teras titanium teras serat karbon, éta lumayan janten bahan pilihan pikeun ngawangun sepédah ayeuna. Nyatana, butuh ampir 20 taun pikeun balik ampir 20 taun kanggo milari sapédah bebas karbon dina léngkah luhur podium dina Tour de France, tapi nyatana bahan ieu salah paham pisan ku panginten kami kedah ngungkulan subjek na coba sababaraha pikeun ngeureunkeun mitos anu menyakiti. Kami nyarios sareng seueur insinyur komposit karbon kalebet Sebastian, désainer di Canyon anu katingalina persis sareng John Degenkolbhas.

latihan beurat ankle

Naha aya anu kantos nyarioskeun yén anjeun leres-leres katingalina sapertos John Degenkolb? Henteu, saleresna anjeun henteu pernah katingali sapertos John Degenkolb kuring ampir-ampiran terang pikeun terang kebenaran ngeunaan carbonCarbon henteu cocog pikeun pengendara anu beuratWORK Kesesuaian komponén sacara umum henteu gumantung kana matéri. Masing-masing bagian kedah dirarancang ku kasus beban anu khusus Diaku éta ayana Kalayan karbon, serat, sapertos bahan bingkai naon waé, aya résiko anjeun tiasa ngaleuwihan wates anjeun pikeun ngahontal tujuan anu super hampang, contona, tapi ngan ukur masalah timbul upami henteu dirarancang leres, janten tujuan pangwangunan enteng diprioritaskeun langkung seueur tibatan kakuatan sareng daya tahan Upami anjeun pengendara beurat anjeun kedah teras parios yén komponén anu anjeun mésér teu ngagaduhan wates beurat, henteu paduli bahan naon anu anjeun mésér, tapi ieu ari upami ngan ukur nganggo karbon, sapédahna ngan ukur tina 5 Pabrikan pigura serat karbon WAHRAall sareng komponén sapédah didamel tina serat anu didamel ku ngan ukur 5 pabrik anu leres, anu ayeuna diakui leres produsen Tabung ngahasilkeun kualitas serat karbon anu béda-béda, tah éta sanés kasus unggal pigura sapédah ngagaduhan kualitas anu sami. Anjeun ogé kedah ngalebetkeun seueur bahan sanés dina campuran, teu sanés téknologi sareng prosés manufaktur anu pamustunganana nangtoskeun hasil tina sapédah anjeun.



Modul modul karbon langkung luhur hartosna pit kualitas langkung saé. 'Modul' anu salah nuduhkeun kaku tina serat anu dianyam kana panel serat karbon. Janten upami anjeun gentos tina serat modulus standar ka serat modulus ultra-luhur, seratna langkung ketat, langkung énténg, sareng langkung awis kanggo didamel, janten para pemasar anu badé ngical mancal anjeun hoyong ngaiklankeun yén pigura na tina ultra -modulus karbon tinggi, tapi nyatana, teu sapira mahalna sapédah anjeun, anjeun salawasna kedah campuran serat ieu, janten upami anjeun hoyong ngadamel sapédah karbon modulus modulus tinggi bakal hampang, éta bakal kaku. sareng éta bakal rapuh pisan, janten bentuk seni ngawangun serat karbon nyaéta kéngingkeun campuran serat anu leres di tempat anu pas sareng dina arah anu leres pikeun kéngingkeun sapédah anu hampang, kaku, raoseun sareng kuat SALAH ngalawan anu langkung tiis pikeun ngawangun sapédah serat karbon éta kedah dikulub.

Janten upami anjeun nyandarkeun sapédah anjeun kana radiator, éta bakal lebur, leres? NO, kabeneran éta salah. Résin anu dianggo pikeun lem serat karbon babarengan tiasa nahan suhu anu jauh langkung luhur tibatan tiis anu dihasilkeun. Pikirkeun roda karbon anjeun, contona.

Permukaan ngerem kedah tahan suhu ogé langkung ti 100C, nyaéta suhu anu cooler anjeun bakal asa henteu kedah ngaleuwihan upami anjeun ngantepkeun sapédah anjeun kalayan ati-ati dina oven, anu tiasa janten sabab hariwang, janten cobi yén sadaya biaya hindarkeun sareng saleresna nempatkeun éta gigireun manaskeun listrik éksternal anu 'glows' beureum terang 'anu tiasa nyababkeun anjeun masalah ogé Kudu rada ati-ati dimana anjeun nempatkeun éta Cahaya panonpoe ngalemahkeun karbonFALSE Nya, saleresna, anjeun ampir tiasa leres,' Sanés kami nampi di dieu bakal kantos mendakan di Inggris ', nyatana résin anu dianggo pikeun lem serat karbon babarengan kadang-kadang rentan ka sinar UV anu hartosna pigura atanapi bagian anjeun tiasa' sacara téoritis 'ngaruksak kana waktosna, tapi Nyatana, éta yakin yén pabrik karbon mekar pikeun ngémutan yén karbon hartosna burit anjeun tiasa nganggo bingkai atanapi bagian anjeun salamina, sareng upami anjeun masih teu percanten, kuring nyarankeun anjeun ningali-tingali deui pesawat waktos sanésna, sumur ieu, pigura baja, tiasa th ey tiasa dilereskeun, leres? Dilas deui tapi karbon? !! Upami éta bakal rusak éta waé lebet dina tempat sampah, henteu? Nya, henteu, lepat, tétéla anjeun tiasa ngalereskeun bagian serat karbon. Nyatana, jalma-jalma ngalakukeun sababaraha hal anu luar biasa pikeun ngahirupkeun karbon atanapi kaku anu anjeun resep sateuacan diruksak, tapi anjeun masih tiasa naek sapédah anjeun anu dipikacinta Karbon kirang aman tibatan aluminium. Éta.



Kacamata FALSESains Dina tiori, ampir sadaya matéri tiasa dijantenkeun aman, upami anjeun nimbangkeun sipat-sipatna sahingga kamampuanana, teras éta ngan ukur masalah kaku sareng beurat sahingga kinerja, janten karbon sanés kirang aman ogé langkung aman tibatan aluminium. , éta ngan ukur bénten-bénten, tapi hiji hal anu kuring pelajari sababaraha minggu ka pengker kuring mendakan pisan, kusabab karbon diteundeun dina sudut 90-derajat atanapi 45-derajat kana retakan anu mungkin Hasilna nyarios V laun-laun atanapi retak-demi-retakan sedengkeun aluminium, upami éta bakal diruksak, éta lumayan loba GAME OVER sabab éta mangrupikeun bahan isotropik, naon waé anu diandelkeun yén ayeuna, enya karbon bakal gagal bencana, tapi ogé bakal ogé aluminium, upami beban ngalangkungan kamampuan... ngan ukur fisika murni, tapi naon anu bakal karbon lakukeun? 'Salaku urang nembé nyarioskeun' masihan kamungkinan peringatan, anjeun kedah merhatoskeun tanda-tandana, nyaéta naon waé jenis noise, crackling noises atanapi tanda anu katingali.

Upami anjeun ningali ieu, kuring parantos méncogkeun sababaraha mitos serat karbon anu abadi, sareng nyatana bahkan upami kuring tumaros, kuring ngarepkeun bakal aya perdebatan anu séhat dina bagian koméntar di handap, jadi pastikeun anjeun daptar ayeuna asup kana éta sateuacan Abdi angkat. Ngan ukur hoyong nyandak poin terakhir pikeun kaamanan anu sanés mangrupikeun dukungan pikeun mésér bagian serat karbon lami salaku bahan éta leres-leres cemerlang pikeun nyiptakeun bagian sapédah tapi sakumaha ogé bahan naon waé éta saéna ogé rékayasa sareng prosés manufaktur. tukangeunana. Janten teras ati-ati nalika mésér barang-barang sapédah anjeun sareng utamina upami anjeun mésér biasa diémutan nalika anjeun mencét di dinya, maka kuring gaduh tulisan anu nunjukkeun anjeun kumaha nyandak sapédah anjeun saatos kacilakaan, anu penting sapertos ayeuna terang ngeunaan bagian-bagian sapédah logam sareng bagéan sapédah karbon atanapi upami anjeun ngencet ka ditu maka salah sahiji pendiri CERVELO 'Phil white' ngagaduhan diskusi anu saé pisan pikaresepeun sareng jero ngeunaan naon ari serat karbon janten kitu parios éta, Kanggo ngalanggan ka GCN ngan ukur klik dina globeCC ti @ASKCYC dina Twitter

Naha garpu karbon langkung saé tibatan aluminium?

Thegarpu aluminiumkedahna langkung mantap sareng kirang rawan ngarusak. Thegarpu karbonbakal langkung nyerep shock sareng raoseun.

Naha garpu karbon langkung saé tibatan waja?

Karbonlangkung hampang. Saégarpu wajaumumna langkung patuh (ku cara anu saé)tibatanpalinggarpu karbon.Garpu bajaleuwih cocog pikeun ningkatna rak sareng alat aksésori dina kaseueuran kasus. Bahkan tiasa ditambihan custom braze-ons upami diperyogikeun.

Naha garpu karbon bahaya?

Teu aya situs wéb pikeun konsumén atanapi bersepeda propésional anu kawéntar pikeun konsumén ngeunaanbahayatinagarpu karbon. Naon waégarpukagagalan tiasa nyababkeun cilaka serius.Garpudidamel tina unggal matéri parantos gagal tanpa peringatan. Sigakarbon, Baja gagal atanapi aluminiumgarpubakal ngabalukarkeun leungitna kontrol.

Naha garpu karbon aman?

Garpu garpusalaku kelas umum sarimbag jeung logamgarpudina réliabilitas sadayana. Aranjeunna tetep saé dina kaayaan tunggang normal, sareng tiasa gagal dina kacilakaan.6. 2015.

Kumaha anjeun terang upami garpu mangrupikeun karbon?

Upamisetir nyaétakarbon, maka anjeun gaduh sadayanagarpu karbon. Anjeun tiasa ningaliupamitabung steerer nyaétakarbonku nyoplokkeun bobot anjeun, atanapi bahkan tutup gagang. Tangtosna,upaminya AL, anjeungarpuwilah tiasa kénéhkarbonatanapi AL.Upamisetir nyaétakarbon, maka anjeun gaduh sadayanagarpu karbon.

Naha sapédah jalan gaduh garpu karbon?

Naon manpaatnagarpu sapédah jalan karbon? Seuseueurna pasar sahamgarpu jalananu didamel tinakarbon, bahan anu kawéntar kusabab ringan sareng kuat.Garpu sepeda jalanogé ngalakukeun padamelan anu hébat pikeun ngiranganjalanbuzz, anu ngabantosan kanyamanan dina tunggang panjang.

Naon ari garpu bilah karbon?

Karbonkompositgarpupikeun tujuan balap jalan diwangun ku pra-impregnatedkarboncadar. Ieu dilapis sapertos anu insinyur desain tiasa ngepaskeun jumlah pesongan, sahingga kaku pisan dina tungtung perjalananana dina cara anu sami sareng wajagarpungalakukeun.06.29.2007

Sabaraha lami damel garpu karbon?

Dumasar ngan saukur dina kahirupan kacapean komposit anu diwangun kalayan leres sareng leresgarpu kedah awétampir teu pasti lamun sapédah henteu nabrak atanapi disiksa deui. Ti Easton: Aya dua mode gagal anubisasabab agarpugagal, kacapean atanapi dampak.

tuur sapédah

Naon jenis garpu anu dianggo ku kinesis ebike?

Pikeun taun 2020 urang gaduh kategori Kinesis Ebike énggal sareng garpu RANGE parantos dipasangkeun pikeun muji Ebikes RANGE (Adventure) sareng RANGE Flat Bar (Fitness). Asalna garpu RANGE dirancang pikeun dianggo ku Kinesis Tripster ATR anu énggal sareng ningkat.

Naha Kinesis range Fork cocog sareng ATR?

Asalna garpu RANGE dirancang pikeun dianggo ku Kinesis Tripster ATR anu énggal sareng ningkat. Nanging, ayeuna sayogi kanggo mésér nyalira pikeun ningkatkeun motor anjeun ayeuna, siap pikeun petualangan salajengna.

Sabaraha suku gaduh kisaran kinesis Garpu?

Kalayan 3 pasang kargo dina beulah kénca sareng katuhu (6 total), garpu Range tiasa disaluyukeun sareng tiasa gampang nampung kandang botol ogé rak bagasi, sampurna pikeun sadaya petualangan. Garpu Range ogé nyayogikeun internal pikeun rem payun, nyiptakeun tungtung payun anu langkung rapih sareng ngirangan résiko

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.