Utama > Ngabuburit > Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter?

Lalaunan ngaleupaskeuntanaga,barogé langkung handap gula tibatan gél sapertos biasanalangkung saépikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.



♪ ♪ - Bar énergi anu siap, bahan bakar anu saé pikeun bersepeda, tapi upami anjeun hoyong ngadamel nyalira maka anjeun tiasa nyobian resep rusiah GCN ieu. Ayeuna didasarkeun kana gandum, anu mangrupikeun suluh anu saé pikeun muter, sabab éta sadayana katingalina nganggo éta dina batang énergi na. Aya alesan pikeun ieu, sabagian kusabab éta mangrupikeun sumber karbohidrat anu lambat.

Éta ogé cukup luhur protéin sareng gajih, janten mangrupikeun sumber anu saé pisan. Tungtungna, aranjeunna ogé kokoh pisan janten aranjeunna ngumbara kalayan saé, janten henteu roboh atanapi ditumbuk dina saku anjeun. Ayeuna hayu urang mimitian ku ngadamel campuran anu ngahubungkeun batang énergi urang babarengan.

Janten nyandak panci ukuran sedeng sareng pasang dina seuneu anu hampang. Maka urang kedah ngamimitian nambihan minyak. Kuring nganggo minyak sunflower sabab lumayan raoseun sareng murah ogé, tapi anjeun tiasa nganggo minyak anu anjeun pikahoyong.

helm balik sapédah tanda marabahaya



Kuring terang sadayana ngagaduhan karesep anu béda dina hal kasehatan sareng naon waé. Maka urang kedah nambihan rasa amis sabab gandum jelas ngagaduhan karbohidrat pelepasan anu saé tapi henteu amis pisan maka urang bakal nambihan gula coklat poék lemes anu ngagaduhan rasa karamel anu raos. Teras we nambihan dua séndok sirop emas.

Ayeuna éta lucu pisan, barang ieu, sareng éta henteu saé pisan pikeun anjeun, tapi saé pisan pikeun lem bar babarengan, anu mangrupikeun tinimbangan anu penting. Janten lebetkeun kana dua séndok éta, henteu kunanaon. Anjeun kedah ngagaduhan pikagumbiraeun anu saé pikeun campuran sadayana.

Éta moal pas langsung, tapi éta katingalina saé pisan. Ayeuna urang ogé kedah nambihan naon anu kuring pikir nyaéta potongan de resistensi anu nyaéta mentega kacang. Éta nyegah palang énergi janten teuing amis tur caket, janten caket sakitar séndok dina éta.



Mibanda sentuhan asin anu saé pisan pikeun éta bar jadi bar ngan ukur langkung raoseun. Teu aya gula anu leres-leres ditambihkeun kana mentega suuk ieu. Éta kualitas saé jadi kuring pikir éta ngabantuan.

Mantega kacang murah aya gula-gula di jerona, teu karaosna. Leres, janten lebetkeun éta, lebur sadayana. Maka kami gaduh dasar pikeun batang énergi.

Urang ogé bakal nambihan ngan ukur satengah séndok ekstrak vanili, tambih éta ogé. Janten ieu campuran urang. Ayeuna kuring mimiti miceun sababaraha hal tambahan.



Kuring badé mimitian ku Thesultanas, anu mangrupikeun sumber karbohidrat saderhana sareng raos ogé raoseun. Ogé nambihan sababaraha almond flaked, sumber anu saé pikeun gajih kualitas saé sareng sababaraha protéin. Kami ogé ngagaduhan campuran siki sareng kembang matahari di dinya.

Janten urang ngalungkeun ieu sareng pastikeun urang nyampur éta deui sareng deui. Tambahkeun dina sababaraha tanggal dicincang kuring mimiti mimiti. Ieu bahan anu saé saé.

Kami ampir siap pikeun gandum ayeuna. Éta saé sasarengan., Teras kami akhirna mimitian nambihan oat, jadi ngan laun-laun supados henteu tiasa dianggo kusabab janten kaku pisan.

Sareng pikeun kuring éta teuing pikeun panangan sapédah stunt alit kuring, kalayan éta anjeun kedah nungkulan. Sareng upami anjeun leres-leres merjuangkeun panangan sapédah puny, anjeun tiasa teras milari rencang pikeun ngabantosan anjeun. Sakedik deui.

Masalah anu sanésna nyaéta diaduk panjang teuing sabab janten sesah upami anjeun ngan henteu tuangeun sabab ayeuna raoseun raos pisan. Oke, éta sadayana parantos kacampur ayeuna. Urang kantun nempatkeun campuran dina loyang anu katingalina sapertos panci coklat.

Guratkeun sareng kertas perkamen supados urang tiasa kaluar kalayan gampang. Nya, potongan salajengna ieu penting pisan, henteu kunanaon, sabab anjeun kedah pencét sacara leres-leres pisan. Upami teu kitu batang énergi anjeun bakal hancur janten anjeun kedah mungkus éta ku garpu logam anu saur kuring mangrupikeun alat anu pangsaéna.

Leres, hayu urang tuang éta dina oven ayeuna. Tanda gas ka opat, sakitar 180 derajat Celsius, sakitar 350 derajat Fahrenheit. Janten urang ngan ukur bakal ngalungkeun ieu kana oven sareng kedah ngawaskeunana, tapi éta leres-leres peryogi 10 dugi 15 menit gumantung kana seueurna panas oven anjeun.

Kami hoyong éta katingal sapertos coklat emas di luhur. Kami henteu hoyong janten perhatosan sabab éta bakal runtuh. Kami henteu hoyong éta dilebetkeun sabab éta bakal janten tangguh atanapi diduruk, janten ayeuna anu kudu urang laksanakeun nyaéta linggih sareng ngantosan.

Samentawis waktos, meureun anjeun ngan ukur tiasa ngaletak séndok. Leres, éta katingalina saé. Di dinya éta produk réngsé, ogé, ampir réngsé.

Jelas aranjeunna kedah tiis ayeuna. Anjeun nuju cukup macét ayeuna. Éta ogé rada kameumeut, janten nalika aranjeunna asik, aranjeunna kenceng sareng urang tiasa motong kana batang énergi urang, tapi peryogi lami.

Anjeun katingali saé pisan. Nya, ieu ayeuna parantos tiis. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nyandak éta kaluar sareng aranjeunna siap diiris.

Anjeun tiasa tangtos ngajantenkeun aranjeunna ageung atanapi alit sakumaha anu anjeun pikahoyong. OKÉ. Kuring henteu terang persis sabaraha kalori aya dina éta.

Janten nalika anjeun ngitung kalori langkung saé tetep tenang kusabab ningali bahanna, aya seueur di dinya. Hal sanés anu kedah diémutan, raoseun pisan, nyaéta kusabab raosna saé pisan, anjeun ngagaduhan résiko kedah nyetir 30 jam saminggu pikeun ngan ukur nyugemakeun hawa nafsu anjeun pikeun hal-hal ieu. Pikeun langkung seueur resep bersepeda, langganan GCN.

Éta leres-leres saé pisan, sapertos anu saé pisan. - Naon waé anu goréng, sareng pikeun buah naon waé anu ngandung batu, anjeun tiasa ngahurungkeun, contona. Anu ieu asak pisan.

Anjeun tiasa muka aranjeunna teras dasarna ngan mesek aranjeunna kaluar sapertos éta.

Naon kadaharan énergi anu pangsaéna pikeun muter?

5 LuhurDahareun Energipikeun KetahananNgabuburit
  • Cau. Pisang dipikacinta ogé ku seuseueurna atlit ketahanan.
  • Kacangan sareng Bibit. Almond, siki chia, pistachios.
  • Buah garing.
  • Cai Éléktrolit.
  • DijieunnaÉnergiBar.
19. 2016.

Mimiti dina daptar kami nyaéta bubur atanapi oatmeal. Ieu mangrupikeun karesep anu kuat, utamina di kalangan protéin, ku alesan anu saé sareng éta kusabab gandum gaduh indéks glikemik anu rendah pisan sareng anu hartosna dasarna nyaéta aranjeunna nyayogikeun énergi anu lambat sareng stabil anu hébat pikeun ngamimitian sareng Day nyaéta nalika anjeun henteu hoyong gaduh paku gula anu sampurna pikeun perjalanan panjang atanapi kagiatan anu abot anu sanés sareng aranjeunna henteu kedah matak pikaboseneun, kuring tiasa bungbu sababaraha kismis sareng buah sareng gula beureum sakedik sareng urang Simon Richardson nyalira us Resep anu sampurna na dipasihkeun sakitar sataun Lauk mangrupikeun superfood mutlak pikeun urang pengendara sepeda, henteu ngan ukur ngandung protéin kualitas luhur pikeun ngawangun deui otot urang atanapi pikeun latihan sisip, tapi ogé ngandung asam lemak ésénsial sareng entong ngantepkeun nami nempatkeun anjeun , ieu mangrupikeun gajih anu saé, anu diperyogikeun ku awak anjeun sareng di luhur anjeun bakal pencét sareng vitamin B sareng selenium upami anjeun kéngingkeun jema Di ruang sarapan hiji tim pengendara sepeda profesional, ls mendakan papanggihan salami hirup éta, sareng oatmeal na, anu sigana dikonsumsi ti dinya atanapi sababaraha bentuk endog sanés, mangrupikeun sumber protéin anu hébat pikeun ngamimitian dinten anjeun, sareng Anjeun bahkan tiasa nambihan sababaraha bahan anu séhat sapertos tomat sareng saxon Tinkoff anu langkung saé. Hannah Graham nunjukkeun ka kami kumaha ngadamel omelet anu sampurna sareng anjeun tiasa mariksa tulisan ieu ku ngaklik pedaran di handap Kanyataan yén bersepeda pakait sareng Inkafé tiasa janten kabeneran waé sadayana tina kafein mangrupikeun salah sahiji ti saeutik anu dicoba sareng leres ubar-ubaran sareng seueur pisan kopi, ngan kedah ati-ati, sanaos sababaraha inuman anu anjeun tiasa ngagaleuh di kafe modéren dinten ayeuna ngandung langkung seueur kalori kanggo sadidinten, janten lengket sareng anu langkung alit, Kopi Kuat Upami Anjeun Henteu ' t Want Fiercer and Better Performance Nitric Oksida parantos janten kecap konci dina dunya olahraga pas nembongan yén studi paningkatan kinerja parantos nunjukkeun éta tiasa ningkatkeun stamina anjeun sareng ningkatkeun aliran getih anjeun dimana waé anjeun tiasa pikaresepeun nalika anjeun aya di Amérika Serikat Anjeun tiasa mendakan éta inbeat nalika anjeun ngaletak Inggris anjeun.

Anjeun tiasa mendakannana dina Beattroopstrouble. Anjeun kedah tuang sakilo deui upami anjeun hoyong kauntungan performa, janten naha ngagaleuh sateuacan dua atanapi ngan saukur ngadamel anu nyalira sapertos anu di artikel ieu di dieu, henteu béda kualitasna pikeun lauk nyaéta kacang sareng tingali Éta ogé saé sumber protéin sareng lemak ésénsial. Conto anu saé kalebet almond walnuts siki waluh sareng pistachios tapi cobian nganggo versi atah anu teu asak dina produk.

Bahkan mentega almond atanapi mentega kacang tiasa janten ngabantosan upami anjeun dipasihan seueur teuing bahan organik, tapi anggo na sateuacana nalika nganggo éta salaku camilan sabab seueur kalori. Trending khususna di Amérika Serikat ayeuna, cai kalapa ieu seueur kalium, lemah pisan kalori, sareng langkung épéktip tibatan cai lami biasa, anu ayeuna panginten henteu raoseun ku saréréa, tapi kami terang aya seueur tim Wisata Dunia di luar sana. anu ngagaduhan Gaduh saham ageung di butters tim sareng bijih sareng didahar dina waktos anu pas saatos balapan Sangu mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngamajukeun régenerasi. Sababaraha tim nyimpen éta sareng nganggona nalika balapan digabungkeun sareng lauk atanapi sababaraha jinis endog éta mangrupikeun tuangeun pasca latihan anu sampurna unggal sayuran anjeun mangrupikeun hal anu seueur urang bakal émut yén kolot urang nyarios ka urang salaku barudak anu hanjakalna éta leres Sayuran ngandung seueur pisan vitamin sareng nutrisi anu urang peryogikeun sareng éta ogé sumber karbohidrat anu saé tibatan buah-buahan gula ogé hésé pisan tuang sayuran teuing, tapi tungtungna pasti henteu salah sahiji kadaharan anu dipikaresep ku Underbite, flapjack, gampang tuang kantun nyelapkeun dina saku anjeun nalika nyetir sareng raos pisan pikeun boot sareng nyayogikeun bahan bakar anu anjeun peryogikeun pikeun numpak anjeun, sareng seueur sareng seueur resep bahan bakar di ditu, tapi naha henteu dimimitian ku salah sahiji kabeungharan salmon anjeun nyalira?

Bar naon anu saé pikeun muter?

Kumaha milih anubersepeda pangalusnatanagabar
  • Karbohidratbar: Carbbarnyaéta énergi anu nyatabarsabab ieu nyayogikeun suluh pikeun otot damel anjeun sareng dirancang pikeun dianggo sateuacan sareng nalika latihan beurat, sapertos tunggang panjang.
  • Protéinbar: Protéinbarilaharna dirancang pikeun ngabantosan perbaikan otot saatos latihan.

(musik éléktronik anu bagja) - Nalika anjeun badé mimiti biking, anjeun panginten aya jinis sapédah anu badé kénging naon anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun sapertos Barbike, sapertos James - Dina tulisan ieu kami bakal ngajelaskeun bédana antara Ngalangkungan duanana ogé ngalakukeun sababaraha percobaan sahingga anjeun tiasa nyandak kaputusan anu kedah dibeli. Kami ogé ngagaduhan dua motor ti pasangan kami Orbea. Duanana nyaéta modél vektor anu saé.

Sareng hal anu munggaran anu bakal kami sorotkeun nyaéta bédana posisi antara drop bar bike sareng flat bar bike. Kami badé ngalakukeun épék khusus téknologi anu luhur pisan pikeun nunjukkeun bédana posisi anjeun. Sakumaha anjeun tiasa tingali, sapédah flatbar nempatkeun anjeun dina posisi anu langkung tegak.

Sareng ieu panginten langkung merenah pikeun pemula sabab peryogi kirang kalenturan, langkung kondusif pikeun numpak nganggo ger ransel sareng handap di payun, sareng ieu langkung aerodinamika anu hartosna anjeun kedah tiasa langkung gancang kalayan jumlah usaha anu sami. Nanging peryogi langkung seueur kalenturan, tapi ogé ngabantosan pikeun nurunkeun pusat gravitasi anjeun pikeun ngajantenkeun sudut langkung gampang. - Leres, janten urang bakal ngerjakeun sobat. (musik éléktronik senang) - Bar teundeun nawiskeun tilu posisi tangan anu béda.

The Hoods, Drops, sareng Tops. Janten seuseueurna pengendara nyéépkeun waktos kaseueuran, tapi tetesna dianggo langkung jero sareng langkung aerodinamika. Sareng éta saé pikeun sprint sareng katurunan ogé, sabab panangan anjeun karaos langkung aman sareng henteu condong teu kabedag.

calana sapédah

Sedengkeun puncak anu kuring anggo salaku semacam parobihan posisi tangan sabab tiasa langkung raoseun sareng jejeg - Kanggo ngukur kaunggulan relatif dua tanda tangan waktos, urang ngembangkeun sababaraha téknologi anu luhur pisan sareng eksperimen anu canggih - Urang leres - leres, ékspérimén hiji. (ketukan lemes musik éléktronik) Janten pikeun ékspérimén ieu kami bakal nyobian ngevaluasi bédana aerodinamika sareng ku sabab éta, anjeun tiasa numpak dua jinis stang anu béda kalayan jumlah usaha anu sami. Pikeun ngalakukeun ieu, urang turun jalur dua kilométer lagu ieu sareng duanana sapédah sakumaha gancangna urang tiasa tingali anu urang ngagaduhan waktos anu paling gancang.

Janten - Sora sapertos percobaan anu hadé, jodo, sigana mah urang laksanakeun. - Hayu urang laksanakeun. (Duanana ngadadak rame) - Hayu urang angkat. - Tilu, dua, hiji.

Indit! - (gumerendeng) Leres! (musik rock senang) - 2K jauhna langkung panjang tibatan anu kuring pikir! Abdi parantos ngaraos langkung lega, langkung kirang aerodinamika! Sadaya anu abdi hoyong lakukeun nyaéta jero - Tilu dua hiji. (Senang musik rock) Leres, henteu kunanaon, leres. (Duanana seuri) Kumaha upami anjeun? - Maksad abdi, sadaya usaha tangguh, henteu? - Leres .- Tapi kumaha anjeun mendakan jabatanana? Naha anjeun mendakan sapédah? - Leres, maksadna mah éta setang opat séntiméter dina na.

Sareng kuring tiasa kéngingkeun aerodinamika anu langsing sareng langsing - kuring bajoang, abdi

Awak kuring ngan ukur nitah kuring ngan ukur nyobaan handap. Nyupiran gancang henteu raoseun upami jujur. Hayu atuh nyobian sapédah na --- enya, hayu urang gentos - tingali kumaha urang naek - hayu urang gentos - angkat! ) - Langsung, karaos langkung raoseun dina kagancangan.

Tiasa lebet kana posisi anu handap, sempit, aerodinamika. (Senang musik rock) (grunts) - Ya allah! Leres, kuring gaduh hasilna di telepon kuring. Janten kuring ngadamel sapédah drop bar dina dua menit, 49 detik, laju rata-rata 43 kilométer per jam. - Éta henteu goréng. - Drop bar anjeun lumpat. - Ah, anjeun pencét kuring. (seuri) - Anjeun ngalaksanakeunana dina 2:41 kalayan rata-rata 45 kilométer per jam. - Oke, jodo, éta saé. - Teras kana sapédah flatbar kuring tumaros dina tilu menit, 10.

Janten ampir 20 detik langkung laun. - Leres. - Sareng éta rata-rata 37 kilométer per jam.

Anjeun ngalaksanakeunana dina 3:04, éta rata-rata 39 kilométer per jam. Janten anjeun pencét kuring deui, sakitar 6 detik. - Oke - Tapi éta kusabab kuring ngamimitian anjeun di --- Saur kuring, enya, kuring sigana anu ngamimitian ieu --- enya, éta sababna, éta pasti sababna --- Tapi sakumaha anjeun tiasa tingali tina hasilna, Drop Bar pasti panggancangna pikeun urang duaan.

nyaéta suplemén melatonin anu épéktip

Tapi éta anu diarepkeun salaku drop bar ngamungkinkeun pangguna posisi anu langkung handap sareng langkung aerodinamika. Teras drop bar mangrupikeun juara - Drop bar mangrupikeun juara. (Mellow ngéléhkeun musik éléktronik) Sapédah drop bar anu saé kusabab tilu posisi panangan anu béda ngajantenkeun kagunaan anu saé pisan, janten upami anjeun mikir ngeunaan éta Upami upami anjeun ngalakukeun perjalanan panjang atanapi bahkan panginten olahraga mimiti anjeun, maka upami pigeulang anjeun , leungeun atanapi panangan janten capé pisan anjeun tiasa ngajantenkeun anjeun langkung santai sareng nyaman ku ngan saukur ngaganti posisi panangan anjeun .- Pikaseurieun anjeun nyarios éta kusabab ngan bardos datar anu nawiskeun posisi hiji-hiji.

Tapi éta saé pisan pikeun pondok, langkung seueur perjalanan di kota. Éta kusabab langkung pondok, langkung lega, janten langkung raoseun sareng stabil. Janten saé pisan pikeun ninun lalu lintas lebet sareng kaluar.

Janten lumayan saé pikeun nyetir anu lincah, leres. - Leres, anjeun terang naon anu leres? Jigana urang kedah ngalakukeun percobaan anu sanés pikeun meunteun setir anu lincah tina barversus datar dropbar. - Ollie, sigana ieu ideu anu saé pisan.

Jigana urang kedah nyauran éta tantangan agility. - Leres, tés tangkasna Éta sapertos naék sapédah. (Anjing ngababakan) - Yikes - ékspérimén dua. (ketukan lemes musik éléktronik) Ékspérimén dua nyaéta tés lincah.

Janten kuring sareng James duanana bakal ngalaman slalom kerucut ieu kalayan gancang. Masing-masing kerucut ngagaduhan mékanisme deteksi pencét anu bertéknologi tinggi sareng canggih anu napel na. (Squawks Hayam) Kami leres-leres henteu nyéépkeun biaya pikeun nyiptakeun percobaan ieu. (mellow ketukan musik éléktronik) Urang duaan bakal ngalangkungan kursus slalom, sakitar Bundaran alit éta, sareng ngaliwat deui.

Janten mimiti sareng bérés aya di dieu. Kami bakal bersaing dina duanana sapédah sareng waktos anu paling gancang nyaéta anu juara. Tapi anjeun kéngingkeun hukuman lima detik pikeun unggal endog, atanapi hartosna alat deteksi pencét, anu anjeun pencét. (nyentak) Leres. - Hayu urang teraskeun. - Kuring bakal masihan anjeun waktos.

Anjeun siap angkat? - Leres, kuring siap. - setang datar, James. Tilu

Dua - kuring gugup. - Hiji. - Leres, kuring kajebak.

Kedah nyandak lalaunan. Rada lalaunan. Ngalangkungan, kuring ngaliwat.

Sakuriling bunderan. Oh henteu, henteu saimbang! Hayu angkat. (Grungts and gasps) - Ooh, cleaner Run. 17 detik - Janten giliran urang Ollie.

Anjeunna ngadopsi sapédah drop bar. Naha anjeun siap, Ollie? - Leres - Oke, opat

Tilu

Dua

Hiji, angkat! (ketukan musik éléktronik hampang) 14, 15, 16, 17 18.

Oh, bangsat! Oh, anjeunna sono kana éta! (seuri) Sareng lirén! Kalayan waktos 22 detik - James ayeuna nuju Drop bar. Masihan undur. - Abdi siap. - Tilu, dua - - Leres! - Hiji. - Leres! - Buka! Sareng angkat! - Oh henteu, éta henteu dikempelkeun.

Oh! (gumerendeng) Oh, oh, oh! (seuri) (ketukan musik éléktronik hampang) Oh, kuring kaleungitan sababaraha endog, janten langkung gampang. Aduh! - Lebet, lebet! - Oh, pendak ogé Ieu .- Kan, 20 pinalti kadua kalina.

Janten 43 detik - angkat! (Pencét kana sapédah) (seuri) pikaresepeun! (terengah-engah sareng seuri) (hampang ngéléhkeun musik éléktronik) Ngaliwatan kurva munggaran. Ngaliwatan éta, saé sareng bersih. Kasaimbangan saé anu saé di dinya ngalangkungan anu ketat, sapertos ngalangkungan, sareng éta lirén dina waktos 23 detik - saur abdi waktos salajengna kuring kedah balap ngaliwatan endog.

Kuring badé angkat bar - enya aya anu ngagaduhan. Tantangan tangkas, réngsé - réngsé sobat. (hampang ngéléhkeun musik éléktronik) Janten ayeuna waktuna pikeun ékspérimén tilu.

Urang bakal ningali stabilitas sareng kasaimbangan unggal sapédah. Ayeuna NASA nuju nguji sapédah. Éta anu akurat - Serius akurat - Janten urang bakal nyobian naék kana sinar éta tanpa murag - Éta balok kai maot di beulah katuhu. (Jalma ngagorowok) (musik instrumental lucu) (ngagorowok) (seuri) (seuri jero) - Anjeunna salamet tina kabersihan, dimana anu sesah nyaéta nyetél sapédah.-Oh! (ngagerem) - Oh! (gogorowokan) Henteu! Ukur cimata bar kadua.

Hiji deui cobaan, sobat. Hayu urang teras-terasan. Balok munggaran, réngsé.

Bersih. (Moans) - Lousy Williams salajengna dina sapédah bar datar. (Pencét sapédah) - Oh! (Bip) - Gagal! Lalaki heuras.

Hésé na. (seuri) (drum roll) - Oh! (Pamiarsa surak) - Oh manusa, éta - Éta sesah. - Leres? - Kuring éta omong kosong - Sadaya anu parantos kabuktosan pikeun kuring nyaéta pananganan sapédah kuring kedah damel. (seuri) Janten ayeuna urang parantos silih gentoskeun sepédah sareng urang badé

Maksadna, anjeun bakal nyobian bilah datar, sareng kuring bakal nyobian drop bar - Leres, mugia éta langkung gampil tibatan anu kuring kantos gaduh. (seuri) - Nya, hayu urang tingali kumaha damang. Naha anjeun badé mimiti - henteu (musik instrumental pikaresepeun) - Leres, éta di luhur palang anu munggaran.

Éta anu kadua, éta anu sesah. Anjeunna nyaimbangkeun sapédah sareng nyobian bangun balok kadua. (Ollie ngahuleng) (James ngahuleng jero) Usaha anu kadua, dina palang anu munggaran saé sareng gampang, dugi ka bagian anu sesah. (Musik instrumental playful) Usaha terakhir, ngalangkungan bar kahiji, lempengkeun sapédah.

Éta gancang! Oh, caket pisan! Janten, ayeuna giliran kuring nyobian dropbar. - Leres. - Kuring bagja henteu leres-leres. Alus.- Hayu urang tingali kumaha jalanna. (Musik instrumental pikaresepeun) (Panongton nyarios sareng surak) - Anjeunna naék palang munggaran. (Hadirin surak sareng jerit) (Jerit jeritan) - Kumaha parasaan anjeun? - Sigana mah jelas pisan yén urang duaan, khususna kuring, damel sakedik deui kana kamampuan nanganan sapédah urang.

Tapi tetep kuring henteu tiasa ngalengkepan batang-batangna kalayan leres. Pasti langkung mantep dina rata. Sareng kuring sanés ngan ukur nyarios éta, kuring pasti langkung gampang. - Sareng hartosna kuring, kuring ampir nyampak dina palang datar dina jalan katilu, sareng dina

Éta sesah pisan. Janten - Kuring leres-leres ngaturkeun kuring nganggo pedal. - Leres, pasti - (seuri) Upami anjeun kéngingkeun sapédah pikeun lalu lintas, maka ieu pasti sapédah anu pas pikeun anjeun. - Atanapi upami anjeun hoyong sapédah pikeun Upami anjeun hoyong ngalangkungan bar, anjeun ngagaduhan pilihan antara sapédah ieu sareng sapédah ieu sareng ieu mangrupikeun hiji-hijina pilihan maka anu ieu langkung saé. (mellow ketukan musik éléktronik) Aya anu gaduhna.

Ékspérimén kami parantos kumplit. - Leres, tapi pantes diémutan ieu upami anjeun datang ti tukang sapédah gunung maka flatbar sigana langkung akrab. Naha anjeun henteu nyangka? - Leres, leres, sareng sababaraha urang tiasa diintimidasi ku katingal sapédah drop bar ogé, tapi urang bakal nyarios leres-leres henteu sieun ku katingalina.

Upami anjeun ngaraos hoyong kéngingkeun hiji, kéngingkeun hiji. Sareng hal sanés anu urang kedah nekenkeun nyaéta yén henteu aya jawaban anu leres atanapi salah di dieu. Kami henteu nyarios yén hiji langkung saé tibatan anu sanés.

Duanana hébat. Éta ngan ukur bénten sareng aranjeunna ngagaduhan pro sareng kontra anu béda. - Sareng éta waé.

Diamondback ngaleupaskeun 2 tingalian

Upami anjeun resep kana tulisan ieu, punten masihan kami jempol. Sareng Upami anjeun ngagaduhan réréncangan anu énggal dina bersepeda, naha henteu dibagi-bagi ku aranjeunna? - Leres, sareng upami anjeun milari tulisan sanés kanggo ditingali teras pencét di dieu pikeun tulisan ngeunaan cara nganggo pedal henteu nganggo klip.

Naha bar protéin saé pikeun muter?

Kalayan 4 dugi 5 gram tinaprotéin, 23 dugi 24 gram karbohidrat, sareng serat sakedik pisan, éta mangrupikeun camilan anu sampurna pikeun énergi anu padet. Naha bahan bakar pertengahan perjalanan anjeun henteu kedah ngaraos raoseunalus? Upami éta henteu jelas tina namina, IeuBarSaves Lives ngagaduhan misi pikeun ngeureunkeun kurang gizi budak leutik.

Naon anu kedah didahar nalika muterkeun jarak jauh?

Disarankeuntuangeunsareng inuman pikeun latihan / tunggang gunung

Cocogtuangeunkalebet cau, macét atanapi roti lapis rendah gajih sanés, bar séréal, flapjack, malt loaf, scones, bagel, low cake cake bar, biskuit low-fat, Snack-a-Jacks, buns currant sareng teacakes. Milkshakes ogé tiasa manpaat upami anjeun sesahtuangdinasapédah.

Naha pisang saé pikeun muterkeun?

Cauanu nomer hijiNgabuburittuangeun. Éta saimbang sampurna pikeun ngaganti éléktrolit anu leungit ku kesang, khususna kalium ogé nyayogikeun 25g-30g karbohidrat pikeun nyayogikeun énergi pikeun urangNgabuburitotot.

Naha Gatorade saé pikeun muter?

Éta tiasa ngabantosan kinerja anjeun. Irahatukang becanginum inuman olahraga anu beurat gula dina waktos 60K, aranjeunna réngsé 6.5 persén langkung gancang tibatan anu nginum cai berperisa bebas karbohidrat, hiji panilitian dina Journal of the International Society of Sports Nutrisi anu kapendak. Kaluaran kakuatan aranjeunna langkung ageung, teuing.

Kumaha anjeun bénsin awak anjeun pikeun Ngabuburit?

Karbohidrat nyaétaawak urangsumber pikareseptina suluhpikeunNgabuburit. Urang tiasa nyimpen, diétawujudtinaglikogén dinaurangati sareng otot, cekapsuluhsakitar 90 menittinalatihan. Naon waé saluareun éta hartosna urang kedah pastikeun nyandak kana karbohidrat tambahan dina interval anu rutin pikeun nyingkahanétasieuneunNgabuburitbonk.02/13/2020

Naon jarak anu saé pikeun siklus unggal dinten?

Sawawa antara 18 dugi 64 taun kedah ngalakukeun kagiatan fisik inténsitas sedeng pikeun dua satengah jam unggal minggu tetep pas. Tapi upami anjeunNgabuburit, maka anjeun kedah ngalakukeun éta sahenteuna 30 dugi 45 menitunggal dintenpikeun sési anu langkung pondok atanapi 2 ka 3 kali saminggu pikeun sési langkung lami sajam atanapi langkung.

Naon anu kuring kedah tuang dina 200 mil sapédah?

Sarapan idéal sateuacan sumpingsapédahnyaéta sapertos bubur didamel sareng susu. Ieu nyayogikeun anjeun sareng karbohidrat pelepasan anu bakal masihan anjeun suplai bahan bakar anu tetep salami ageungnumpak, sareng sababaraha protéin. Bagel sareng endog mangrupikeun pilihan anu sanés.05.28.2017

Mana bar énergi anu sanés?

Coklat Gelap, Kacangan sareng Uyah Laut tina KIND mangrupikeun gabungan tina kacang campuran, coklat hideung, madu, sirop glukosa sareng seueur deui sareng nyayogikeun anjeun 200 kalori nalika latihan anu anjeun pikahareupeun. Kaasupan kenari mangrupikeun kejutan anu disambut kusabab aranjeunna ngeusi antioksidan ogé asam lemak omega-3.

Anu mana anu langkung saé pikeun gel siklus atanapi batang énergi?

Aranjeunna masing-masing kéngingkeun manpaatna: Sing gancang pikeun diserep, dosis disebarkeun salami waktos anu diperlukeun pikeun nginum botol. Pangalusna digabungkeun sareng gél atanapi palang sareng nguseup sapanjang perjalanan, ieu kalebet éléktrolit pikeun ngagentoskeun anu leungit tina kesang.

Iraha anjeun peryogi palang protéin pikeun ngajalankeun sapédah?

Upami perjalanan langkung ti tilu jam, anjeun kedah ningkatkeun protéinna sabab anjeun leres-leres hoyong pencernaan anjeun ngalambatkeun gulungna, saur Allen. Ku cara éta, awak anjeun bakal nganggo langkung gajih kanggo énergi, sanés ngan ukur karbohidrat, anu ngajaga tingkat énergi sareng gula getih anjeun stabil. Pikeun anu naék, Allen nunjukkeun palang anu ngagaduhan 9 dugi 15 gram protéin.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.