Utama > Ngabuburit > Crossfit sareng bersepeda - kumaha cara ngungkulanana

Crossfit sareng bersepeda - kumaha cara ngungkulanana

Naha CrossFit saé pikeun pengendara sepeda?

CrossFitbakal masihan anjeun kasempetan pikeun nambihan rupa-rupa pikeun program anjeun. Suplemén tunggang gunung anjeun sareng latihan kakuatan sareng latihan méétik (AC) henteu ngan ukur ningkatkeun anjeunNgabuburitkinerja, tapi anjeun ogé bakal nyieun kauntungan fisik utama.



Ieu mangrupikeun hiji-hijina artikel gim di YouTube anu sanés ngeunaan gendut, robek, abon, sareng dikhianatan. Sabalikna, éta ngeunaan janten langkung kuat, sanaos anjeun henteu kéngingkeun kesan du'a anu anjeun tingali di payun anjeun ayeuna. Pengendara sepeda ngagaduhan alesan anu saé pikeun gaduh awak langsing sapertos kitu, sareng éta sabab panangan henteu leres-leres ngajantenkeun langkung gancang.

Biceps anu ngagedéan ngan bakal ngalambatkeun ollie - Leres, éta sababna kuring lambat pisan - Persis. Tapi kadang-kadang urang ogé kedah ngaku yén gulma rada ngahalangan bahkan dina sapédah, sareng anjeun tiasa kuat tanpa ngalamar - sarébu hiji, sarébu dua, janten ieu aya lima latihan dasar anu kami ngarepkeun bakal ngajantenkeun anjeun kuat dina sapédah. Dinten ieu kami diparentahkeun ku Carl Constanza ti Stanza Fitness.

Carl ngartos kabutuh para pengendara sepeda, sapertos sateuacan janten pelatih fitnes s, Carl bersaing salaku biker gunung Turun gunung tingkat luhur dina balapan di bumi sareng luar negeri. Kami bakal masihan anjeun conto pangulangan sareng set pikeun tiap latihan, tapi sateuacan urang ngalakukeun, penting pikeun nekenkeun yén pikeun kéngingkeun kauntungan maksimal sareng ngahindaran cilaka, hal anu paling penting nyaéta ngagunakeun téhnik sareng gerakan anu leres. Ngan ukur nambahan beban atanapi beurat upami anjeun tiasa aman sareng leres ngalakukeun latihan. (musik tenang) - Mimiti urang mimitian ku squat split Bulgaria - Oke - alesan urang badé ngalakukeun ieu kusabab latihan anu saé.



Éta ngalatih suku anjeun dina hiji sisi sareng ogé saé pikeun kasaimbangan sareng stabilitas anjeun Platform. - Leres .- Pasang hiji suku dina kotak atanapi bangku, angkat panangan kénca anjeun dina hawa, konci deui. - Oke .- Teras turun sareng jaga beurat anjeun kana keuneung sareng tengah sampéan anjeun, teras langsung angkat. - Oké.

Kumaha éta? - Éta henteu goréng. Hayu urang ngalakukeun lima wéb. - Lima? - Leres, lima .- Naon jinis dumbbell éta, sapertos 20 kilo? - Kuring yakin éta leres. - Oke. - Saé, anu sanés.

Alus pisan sareng tenang. Alus. Oké? Lumayan.



Saé? - Leres. Oh, éta lima. Éta lima kilo. (musik lemes) - Janten latihan salajengna mangrupikeun tingkat luhur, sareng anu dianggo utamina nyaéta quad, hamstrings, sareng glutes anjeun.

Janten naon anu kuring pikahoyong anjeun lakukeun upami anjeun ngan ukur nangtung payuneun kotak. Hayu angkat. OKÉ.

Pasang suku anjeun dina kotak, suku pamimpin anjeun. Éta leres. Dengdekkeun pisan pikeun nempatkeun beurat kana sampéan payun anjeun, jaga dada anjeun nepi, teras angkat ti tengah dugi ka keuneung sampéan anjeun.



Oke, toél suku anjeun ka handap anu bakal ngabantosan anjeun ngimbangan, ngadengdekkeun sakedik pikeun nempatkeun beurat dina leg payun, teras lalaunan turun, upami anjeun bakal langkung laun éta bakal ngabantosan stabilitas anjeun. Upami anjeun tumiba di jerona bakal jar suku katuhu anu turun, janten cekéng, pasang beurat kana keuneung anjeun sareng tengah suku anjeun, angkat dada anjeun anu ogé bakal ngabantosan anjeun ngajaga tulang tonggong nétral Oke, teras ngalihkeun suku hareup nepi. Éta langkung saé.

Toél suku katuhu ka handap. Jaga dada anjeun deui, lalaunan turun, mendakan lantai. Ieu langkung saé, kontrol anu langkung saé.

sapédah gunung vs sapédah jalan

Cekéng, muatkeun. Saé teras lalaunan turun deui. Alus teuing. (musik sepi) Latihan salajengna anu urang lakukeun nyaéta ngadayung nganggo dumbbells.

Ieu tiasa dianggo dina awak bagian luhur anjeun. Kami nargétkeun lats anjeun, kalebet bagian tina Biceps anjeun teras inti anjeun, anu angkat ti ditu ka dinya, sakitar 360.- Oke .- Naon kuring? Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nyandak sikep paralel kana bangku - sumuhun - ngeluk ka payun, pasang tangan, angkat dada sareng jaga tulang tonggong nétral.

Janten upami anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun ieu pikeun kuring heula. - Henteu kunanaon. - Sakali anjeun dina posisi ieu hal anu leres anu anjeun pikahoyong nyaéta angkat dada anjeun.

Éta teras bakal ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun tulang tonggong nétral anu saé, henteu? Anjeun teu hoyong gaduh kurva dina tonggong anjeun, janten nalika anjeun nahan dada sareng naon anu anjeun badé lakukeun ayeuna ngabengkokkeun tuur sakedik, muragkeun sakedik. Éta leres. Teras tahan kana dumbbell, anu anjeun nyandak dumbbell ti kuring, tahan sakedik di payuneun anjeun teras bawa siku anjeun kana pingping anjeun.

Janten lima wakil kanggo kuring. Nya, laun, henteu gancang teuing. Alus teuing.

dampal suku

Upami anjeun linggih dina jabatan samentawis, janten pikeun padamelan atanapi bahkan upami anjeun sering linggih nalika bersepeda, henteu aya résistansi maka otot ngawangun di daérah-daérah éta, tapi éta saé teuing kumaha anjeun ngalaksanakeun latihan. Anjeun badé ngalaksanakeunana nganggo pola gerakan anu épisién sareng pelaksanaan sampurna. Sareng tiiseun.

Alus saé (musik lemes) Salajengna Janten, urang nuju ngajantenkeun jajaran tibalik anu utamina ngalatih awak luhur anjeun, punggung anjeun sareng ogé kakuatan cekelan anjeun. Janten anu kuring pikahoyong nyaéta anjeun kéngingkeun handapeun palang ku suku anjeun nunjuk ka arah éta, lalaunan turun. Jaga sirah anjeun.

Janten anu anjeun kedah tuju nyaéta nyandak awak anjeun turun sareng nyandak dada saluyu sareng palang. Oké? lebar lébar sareng anjeun tiasa milari bagian lemes sareng bagian kasar sareng biasana bagian anu kasar. Pakem anu kuring pikahoyong nyaéta genggeman sabalikna, damang? Janten éta. underhand.

Saé, muhun. Ayeuna urang hoyong lempeng ka luhur, janten tarik dada anjeun lempeng ka arah palang teras nonton anjeun memeres wilah taktak anjeun babarengan. Saé, saé pisan.

Turun lalaunan, éta, teras Cadangkeun. Tilu. Opat.

Saé, hiji deui. Alus pisan, saé, teras istirahat di lantai. Janten nalika anjeun ngalakukeun éta penting pikeun turun saé sareng ogé, kusabab éta otot dina kaayaan tegangan.

Upami anjeun turun gancang teuing, ototna henteu dina tegangan anu cukup lami, janten ngan nepi, saé sareng ngabeledug, teras lalaunan turun deui. Henteu kunanaon? (musik energetic) Latihan salajengna nyaéta lunges. Anu bakal kami laksanakeun nyaéta nganggo kettlebell dina hiji sisi awak anjeun ngan ukur pikeun nangtang stabilitas sareng kasaimbangan anjeun.

Daérah tempat ieu tiasa dianggo pikeun glutes, hams anjeun sareng quad anjeun. - Oke - teras inti anjeun ogé, kumargi anjeun ngagaduhan kettlebell anu saimbang pikeun alesan stabilitas - Oke - pikaresepeun. Janten, kettlebell hungkul, jaga siku sareng kettlebell caket kana awak anjeun.

Éta leres. Dada sakumaha biasa sareng latihan anu sanés, teras teras-terasan maju. Éta saé.

Alus teuing. Léngkah deui. Teras gentoskeun panangan, sareng ngajantenkeun sakedik langkung sesah kanggo anjeun kumargi anjeun siga anu gaduh naon anu kuring pikahoyong, yén anjeun ngalawan meunang pijakan babarengan, janten, kuring ngan ukur hoyong anjeun ngaléngkah deui, ogé? Janten, anjeun langsung waé payun.

Éta waé, teras langsung ka anu salajengna. Anjeun masih tiasa nganggo éta pikeun mindahkeun kalayan lambat laun supados anjeun aya dina kadali. Éta leres, sareng perjalanan ageung ti payun éta, saé sareng ngabeledug.

Nya, hiji hal deui. Jigana éta meureun curang. (Chuckles) - Janten anjeun ngagaduhanana.

Lima latihan penting pikeun ngabantosan tukang beca, hal janten kirang hérbal sareng ningkatkeun kakuatan éta dina sapédah. - Hatur nuhun, Carl. - Leres pisan, leres.

Henteu masalah. Pasti, latihan ieu bakal ngabantosan kinerja anjeun dina sapédah sareng mudah-mudahan nyingkahan cilaka ogé. - Upami anjeun mendakan tulisan ieu aya gunana sareng resep éta maka punten sakedik jempol sareng anjeun tiasa pencét senjata kuring kanggo langkung seueur eusi kabugaran bersepeda. (seuri)

Naha bersepeda langkung saé tibatan CrossFit?

Éta ngan ukur hurunglangkung saé.

Ngabuburitmangrupikeun simfoni pendengaran pikeun mencét gir, ban kolek, roda puter, sareng angin ngahiliwir.CrossFitdisadaTambih deuisiga implosion gedong berkat jalma anu kuat pisan muragkeun beurat pisan tina tempat anu luhur pisan.
4 2018.

Naha CrossFit saé pikeun MTB?

CrossFitpamustunganana mangrupikeun sarana pikeun tujuan anu langkung saé dina sapédah kuring. Kuring merhatikeun ampir geuwat yén muncul sareng seueur halangan dina kuringsapédah gununglangkung gampil ku dorongan énggal kuring dina kakuatan awak luhur sareng torsi awak handap.

Sabaraha dinten saminggu anjeun kedah ngalakukeun CrossFit?

Janten, kumahaseueurkalikedah anjeun ngalakukeun CrossFitkasaminggu? Sacara umum, 5dinten saminggukalayan 2poétina sésana atanapi aktip recovery. Hanjakalna, seuseueurna hadir sacara sporadis 2-3dinten saminggukalayan parobahan minimal, sedengkeun anu sacara konsistén datang nunjukkeun paningkatan anu diukur.

Oke dulur, ieu Adrian sareng ieu tembakan kasar. Minggu ayeuna urang badé nyarioskeun ngeunaan istirahat. Kuring meunang seueur patarosan ti palatih kepala didieu di Wasatch Crossfit ngeunaan iraha pantes beristirahat? Sabaraha dinten berturut-turut kuring kedah ngalatih, palatih? Sadaya hal ieu kuring hoyong béréskeun, jelas aya sababaraha lawon anu urang damel di dieu, urang ngagaduhan atlit anu ngajalankeun Crossfit pikeun nonton pertandingan Crossfit janten langkung status kabugaran élit.

naék gunung

Aranjeunna damel anjeun sababaraha kali sapoé, mugia anjeun gaduh jadwal janten program anu anjeun nuturkeun atanapi palatih anu ngatur program anjeun di gym kedah masihan tanggapan iraha sareng dimana janten nyaman janten bulak-balik sareng gaduh sababaraha garis anu jelas komunikasi antara anjeun salaku atlit sareng aranjeunna salaku palatih, tapi sacara ideal éta parantos ditangtoskeun pikeun anjeun. Mudah-mudahan ieu ogé bakal ngabantosan programna. Dina hal kameunangan, inténsitasna bakal luhur nalika dina hal ngaleupaskeun jsb, mana waé gym CrossFit di nagara éta atanapi di sakumna dunya.

Ieu mangrupikeun crossfitter sapopoé anu ngudag aranjeunna hirup kualitas hirup anu langkung luhur, diajar katerampilan anyar pikeun nempatkeun diri sacara mental, diajar pelajaran anyar ngeunaan naon sih hartosna usaha nalika aranjeunna ngeureunkeun. Anjeun ngagaduhan ideu, tapi gim kami di dieu di Utah dibuka genep dinten saminggu Senén dugi Sabtu, janten kami tiasa ngagaduhan atlit genep dinten saminggu, leres? éta salah? teu paduli? Nya éta gumantung ka jalmi. Anu kuring seringkeun nyaéta jalma biasana kaluar ayunan sareng kuring biasana nyarankeun yén aranjeunna mimitian ku dua dugi ka tilu dinten latihan saminggu, anu sigana siga sakedik kanggo seueur anjeun Naon anu urang leres-leres hoyong ngahontal sareng Crossfit, anjeun kedah ngartos gambaran anu ageung heula sareng gambar ageung bakal janten fokus utama urang; Nalika anjeun ngalatih di gim ieu, jandéla 60 menit anu parantos dipasihkeun pikeun anjeun kedah janten pokus, nyaéta, sadayana anu anjeun gaduh, dina unggal gerakan anu diprogram, sakumaha hésé anjeun hoyong rutin angkat ka gim pikeun lima atanapi genep dinten berturut sabab éta kuring biasana nyarankeun rencana 2-3 dinten kanggo pemula anu masihan aranjeunna liburan di dinten libur, hiji dinten libur dina dinten upami anjeun parantos nga-komunitas masarakat bari anjeun mikir aya tempat Teu aya Kamungkinan kaleungitan gim nalika dinten latihan atanapi henteu aya jalan kuring bakal indit sahenteuna lima dinten saminggu.

Nya, kumaha éta pikeun anjeun, éta bakal béda-béda deui dina gaya hirup sareng jadwal anjeun, kuring jujur, aranjeunna atlit di gym anu kuring ngarepkeun yén aranjeunna leres-leres nyandak liburan di tengah tengah. minggu, tapi aranjeunna henteu hoyong, sareng aranjeunna ogé tiasa dianggo sababaraha jinis ayunan anu henteu ngamungkinkeun aranjeunna angkat ka gym nalika dinten Sabtu sareng Minggu, atanapi panginten aranjeunna leres-leres ibu sareng bapak damel sareng dina akhir minggu aranjeunna hoyong waktos anu saé dina dua dinten nyéépkeun sareng kulawargana Sadayana anu anjeun lakukeun CrossFit ningkatkeun kualitas kahirupan anjeun hirup. Abdi henteu pernah hoyong nyandak éta pikeun nyandak anjeun ka gym dinten sanés, tapi upami anjeun tiasa nandeskeun yén naon anu sering kuring nyarankeun mirip pisan sareng naon anu dirancang Palatih Glassman Crossfit, anu kedah dituturkeun saolah-olah anjeun badé angkat ka crossfit .com sareng nyerat jadwal unggal dinten sapanjang taun, unggal taun, henteu paduli naha éta liburan, henteu paduli naha dinten salju, henteu masalah naon anu lumangsung dina siang atanapi wengi sateuacan dinten ayeuna, éta bakal janten tilu dina salah sahiji jenis jadwal sareng naon anu unik ngeunaan éta palatih Glassman leres-leres diajar ieu.

Janten sanés jadwal acak, tapi anu anjeunna perhatoskeun nyaéta kamampuan pikeun atlit anu damel dina kapasitas anu cukup luhur yén kami ngalaksanakeun hal-hal anu leres di luar gim, sapertos nutrisi anu saé, bobo anu hadé, jalma-jalma anu sumping ka gym sareng padamelan anu serius salami sajam tiasa ngajantenkeun intensitas pikeun Dinten 1, Dinten 2, Dinten 3, tapi dina Dinten 4 aranjeunna leres-leres macet, janten kumaha éta milari anjeun salaku atlit - saenyana, éta siga anjeun datang ka gim sareng ngadamel sesah mungkin Senén, Salasa sareng Rebo Anjeun teu tiasa nuturkeun program ka tee. Kemis tiasa janten dinten aktif kanggo anjeun atanapi anjeun ngan saukur tiasa ngalangkungan gim. Kuring nyobian ngadorong atlit kuring yén nalika aranjeunna henteu aya di dieu aranjeunna sesah dina jalan, aranjeunna ka luar, panginten jalan-jalan kasual sareng kulawargana, panginten éta jogging gampang, panginten henteu nanaon, panginten anjeun ngan ukur gaduh Netflix sareng tiiseun dinten Kemis.

Naon waé anu anjeun resep lakukeun, tapi tujuanana pikeun beristirahat sareng pulih, panginten sababaraha manjang. Éta sanés kumaha anu kedah diurus saatos anjeun usaha sakumaha héséna tanpa kedah disebat latihan, leres? Kuring terang seueur anjeun di luar aya anu salah asup ka gim, anjeun resep, 'Leres, lanceuk, kuring restin' sareng anjeun teras ngalakukeun hiji rep anu paling tina hiji wakil sareng anjeun pikir, 'Leres, ngan PR 'henteu masalah ageung' sareng kuring ngantosan ieu teu kedah kajantenan, anjeun kedah istirahat nyata dinten ayeuna janten ulah latihan latihan keterampilan anjeun sareng laksanakeun sési latihan tapi upami anjeun atlit éta aranjeunna tiasa angkat Senén, Salasa sareng Rebo , Istirahat Kemis maka anjeun gaduh kasempetan kanggo Jumaah sareng Saptu pikeun leres-leres mogok deui teras istirahat lengkep dina dinten Minggu. Kusabab kitu kuring nyarankeun deui tengah minggu salaku dinten istirahat sareng henteu salawasna dinten Rebo atanapi Kemis, tapi upami anjeun tiasa istirahat dina Senén sareng Salasa teras panginten dina dinten Rebo sareng deui éta ngarecah minggu anjeun janten anjeun tiasa bersantai , upami anjeun nyeri janten nalika anjeun capé anjeun tiasa istirahat sareng bersantai teras anjeun tiasa sumping deui ka dieu sareng ngalakukeun hal anjeun dina intensitas pangluhurna pikeun hasil anu pangsaéna.

Ngan ukur rék nutupan catetan samping pikeun anjeun palatih di luar damel latihan kabugaran, anjeun badé atlit anjeun henteu nyandak naséhat anjeun. Kuring gaduh sababaraha tempat di gim ieu anu ngajantenkeun kuring mikir, 'Hei, dengekeun, anjeun hoyong liburan sapoe sareng istirahat.' Janten anu kuring lakukeun sareng anjeun tiasa waspada pikeun némbak bruto, salah sahiji bom pangetahuan Nick Fowler di dieu sareng kami, yén kami badé nyarios khusus ngeunaan pemrograman sareng meureun kumaha kalebetkeun perlindungan atlit ti dirina nyalira sareng adil tinimbangan sapopoé sabaraha sering teuing pikeun ngungkulan sirah anjeun? Sakumaha sesahna kedahna? Sakumaha sering anjeun ngagantung dina palang tarik? Aya seueur sumber daya anu saé anu tiasa ngantunkeun anjeun ka arah ieu, tapi éta anu bakal diawasi sareng sababaraha bom pangetahuan sareng sababaraha pucuk anu kasar, tapi sésana, dulur-dulur, pikeun palinter, pegatkeun anjeun minggu payun, pikirkeun program CoachGlassman standarisasi sareng tilu, anjeun tiasa angkat sakali Senén, Salasa, Rebo, istirahat Kemis, Jumaah, Sabtu sesah, istirahat Minggu.

Saur anjeun bakal dina jalur anu leres kéngingkeun hasil anu saé kanggo waktos anu panjang sareng tetep séhat ogé.

ngajalankeun selat sareng gps bersepeda

Dupi abdi tiasa ngaji sareng ngalakukeun CrossFit?

Éta pisan mungkin pikeun nyaimbangkeunCrossFitsarenglumpat.

Sateuacan kuring asup kana percobaan ieu, kuring jarang latihan kuat kusabab éta henteu cocog sareng jadwal latihan kuring. Kuring bébéja ka Palatih Kurt yén tujuan kuring pikeun ngajaga 20 dugi ka 25 mil per minggu, sareng anjeunna ngawartoskeun kuring yén seueur teuing volume anu bakal résiko kabakaran.

Naha kuring bakal bénten sareng CrossFit?

CrossFit tiasaleres-leres ngabantosan anjeunmeunangdina hébatbentukna, sareng gumantung kana palatih anu anjeun damel, éta henteu bahaya sapertos baturbakal gaduhanjeun percanten. Éta nyarios,CrossFitsanés cara anu pangsaéna pikeun kéngingkeun otot sareng kakuatan sareng kaleungitan gajih, éta sababna seueur jalmimeunangkana éta tempat munggaran.

Naon ari silang Git?

Bentuk latihan interval inténsitas tinggi, CrossFit mangrupikeun kakuatan sareng latihan latihan anu diwangun ku gerakan fungsional anu dilakukeun dina tingkat intensitas anu luhur. CrossFit sami sareng Teori Oranyeu kusabab aya standar 'latihan sadidinten' (WOD) anu sadayana anggota réngsé dina dinten anu sami.08.11.2019

Naha peloton saé kanggo biking gunung?

ThePlatoonnyaétahébatpikeun anu, ulah salah sangka, tapi teu aya rides anu ditawarkeunana 'karaos' sigasapédah gunungnumpak.Ngabuburit gunungjauh leuwih dinamis tibatan tunggang jalan (anu kumahaPlatoonnitih siga anu niru).

Naha CrossFit 3 dinten cekap?

Tempo tingkat inténsitas tinaCrossFit, sareng sapertos latihan atanapi kagiatan naon, kabutuhan awakcekapistirahat pikeun pamulihan sareng ngawangun deui. Jadwal anu disarankeun pikeun aCrossFitatlit nyaéta3 dintenON sareng 1dintenPareuman pikeun mastikeun atlit nuju meunangcekapistirahat.

Anu mana gym anu langkung saé atanapi CrossFit?

Ngagunakeun aTempat pitnessareng rencana kabugaran khusus, anjeun tiasa ngarancang hal ngeunaan hasil anu anjeun pikahoyong. ' Dina kasimpulan, anulangkung saéleres-leres gumantung ka jalmi. Latihan beurat meunang turun tangan pikeun kaamanan, tapiCrossFitngéléhkeun pikeun sosobatan sareng dukungan. Duanana tiasa ngawangun otot langsing, ngaduruk gajih sareng ngagaduhan manpaat kaséhatan sacara umum.9. 2014.

Éta langkung saé pikeun ngalakukeun CrossFit atanapi sapédah?

Kuring parantos sacara terbuka nyatakeun kacintaan kuring ka CrossFit salaku cara ngawangun kakuatan anu serius pikeun kahirupan-sareng mareuman sapédah. CrossFit ngajantenkeun anjeun kuat, atletis, buleud ogé, sareng anu paling penting, ngawangun otot anu tiasa leueur ngalangkungan waktos. Kuring moal ngalangkungan musim-musim sanés tanpa éta, sareng kuring bakal tetep dina rotasi pikeun pangropéa kakuatan.

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan CrossFit?

Nya, numutkeun watesan halaman wébna: 'CrossFit mangrupikeun program kakuatan sareng AC pikeun seueur akademi pulisi sareng tim operasi taktis, unit operasi khusus militér, seniman bela diri juara, sareng ratusan atlit elit sareng propésional anu sanés di dunya.

Naon anu kedah dilakukeun upami anjeun ngalangkungan dua latihan CrossFit?

Nalika ieu kajantenan, langkahkeun dua latihan Crossfit salajengna, sareng gentos ngojay, sapédah, atanapi laksanakeun latihan janten ngan ukur aérobik - henteu aya di luhur ambang anaérobik atanapi laktat. Kanggo latihan Crossfit anu anjeun lakukeun, henteu kunanaon pikeun ngalakukeun rutinitas inti anu saderhana, tapi henteu aya modifikasi latihan 'Crossfit'.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Tip numpak abad - rujukan komprehensif

Naon waktos numpak abad anu saé? Ilaharna, saurang pengendara sapédah rata-rata tiasa ngarengsekeun perjalanan abad ka 7-8 jam, sanaos éta tetep beda-beda dina tingkat kaparigelan anjeun sareng sabaraha waktos anjeun nyéépkeun sapédah salami siang.

Botol cai - solusi pikeun

Naha kuring peryogi rompi hidrasi? Anjeun kedah milih sabuk hidrasi / sabuk ngaji upami lumpatna langkung pondok sareng anjeun henteu kedah nyandak langkung ti 250-500 ml cairan. Upami anjeun badé ngajalankeun jangka panjang sareng peryogi langkung cair atanapi kedah nyandak baju tambahan atanapi pakakas, maka anjeun kedahna nganggap rompi hidrasi atanapi ransel anu ngaji.17.06.2020

Robot balap - Manual lengkep

Naon Robot Racing? Roborace mangrupikeun platform balap sareng pengembangan pikeun mobil balap otonom. Intina mangrupikeun sapasang tungtunan sareng spésifikasi pakakas anu tiasa dimekarkeun ku perusahaan.

Candak saminggu istirahat ti damel - rujukan lengkep

Naha saé nyandak cuti saminggu ti damel? Nyandak saminggu angkat tina angkat moal ngarusak massa otot anjeun, sareng mangtaun-taun kauntungan anu diusahakeun aman aman. Éta ogé tiasa ngabantosan ku ngantep cilaka anu ngagorowok pikeun dudung. Waktos ieu ogé berharga pikeun otot tapis sareng overworked anu meryogikeun waktos istirahat sareng waras. г.

Dimana lance armstrong - solusi inovatif

Dimana Lance Armstrong ayeuna 2020? Dimana Lance Armstrong Ayeuna? Saatos ragrag tina rahmat, Armstrong ngabagi waktosna antara Austin, Texas, sareng Aspen, Colorado. Anjeunna ti Plano tapi parantos cicing di Austin ti saprak 1990.24 Mei 2020 г.

Ban palatih Vittoria - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naha ban palatih hargana? Ban pelatih sapédah awét, sepi, tahan panas, nyayogikeun résistansi tambihan, sareng anjeun panginten kéngingkeun kana warna karesep anjeun. Éta ogé gampang dipasang (sareng anjeun ngan ukur bakalan ngalakukeun sakali henteu sapertos ban biasa anu teras-terasan lungse), aranjeunna ngagaduhan daya tarik anu langkung saé sareng gawat.