Utama > Ngabuburit > Ngalatih latihan aérobik - kumaha ngabéréskeun

Ngalatih latihan aérobik - kumaha ngabéréskeun

Naha bersepeda mangrupikeun latihan aérobik?

Ngabuburitutamina mangrupakagiatan aérobik, anu hartosna yén jantung, saluran getih sareng paru-paru anjeun sadayana ngagaduhan alatihan. Anjeun bakal ngambekan langkung jero, ngesang sareng ngalaman paningkatan suhu awak, anu bakal ningkatkeun tingkat kabugaran anjeun sadayana.



Taun énggal, kuring énggal. Tapi éta masih kalebet bersepeda, leres? Nya, éta henteu kedah nyarios, tapi henteu hartosna anjeun kedah teras-teras ngalakukeun latihan anu sami anu anjeun lakukeun taun ka tukang. Salajengna nyaéta opat sési anu urang sadayana tiasa lakukeun tanpa gadget atanapi éléktronika.

Senang, kabebasan, sakedik nyeri, sareng pamustunganana langkung saé kinerja. Naon anu tiasa langkung saé tibatan éta? - Dan, kuring ngan ukur kedah ngabenerkeun anjeun, anjeun kedah waktos sababaraha diantarana. Sanaos anjeun leres tiasa analog, sareng éta sacara téknis sanés éléktronik. - Éta naon anu kuring hartosna. (musik lucu) - Ieu klasik baheula.

Nyeri tapi buah pisan dina hal kauntungan kinerja. Janten milari pendakian anu panjangna sakitar lima menit sareng balikan deui genep kali. Tapi pikeun bungbu hal-hal sakedik, tibatan ngan ukur numpak hésé, cobian gaya atanapi téknik anu béda dina masing-masing genep repetisi.



Ieu sababaraha anu parantos kami lakukeun dina jaman baheula. - Rep hiji. Dina sadel, cadence pangluhurna, bahkan henteu kaluar tina pelana nalika nuju naék.

Usaha anu ditanggap: dalapan tina 10. Pangulangan dua. Pareuman sadel tapi coba tahan sadayana bari teu kedah lungguh.

Usaha anu ditanggap: dalapan tina 10. Balikeun deui tilu. Mimitian ieu dina sadel kalayan intensitas sedeng.



Ngan ukur lima tina 10 usaha. Teras laun tingkatkeun usaha anjeun sateuacanna naék gunung dugi ka anjeun lumpat kaluar tina sadul di luhur. Balikan deui opat.

helm sapédah paling aman 2016

Dimimitian ku lumpat tina pelana pikeun 40 réalisi pedal, teras lungguh teras cobi tahan. Ieu bakal karasa pisan karasa sareng anjeun bakal luntur, tapi henteu janten masalah. Ngan pencét sakumaha keras anjeun tiasa dugi ka luhur.

Rep lima. Nanjak anu sanés nganggo cadence anu luhur, tapi anu ieu ngamungkinkeun anjeun linggih atanapi kaluar tina pelana. Usaha anu ditanggap: salapan tina 10.



Pangulangan genep. Kalebet sareng kaluar. Janten mimitian dina sadel, teras kaluar sareng silih ganti unggal 50 péngkolan pedal.

Ieu kalebet ngitung, tapi mugia ieu bakal ngajauhkeun anjeun tina kanyeri sabab léngkah terakhir 10 tina 10 kedah ditanggap laksanakeun turun, angkat ka bumi, istirahat, pagawéan anu saé. (musik nafsu) - Sesi dua ogé kalebet sababaraha karya cadence khusus. Anu anjeun peryogikeun nyaéta rute bunder lokal anu sakitar sapuluh mil sareng ditandaan sakitar satengahna.

Janten éta hal anu anjeun kenalkeun. Haneut teras balikeun deui dua kali. Ieu dimana padamelan cadence khusus dilakukeun.

Mimitian shift ku peralatan anu saé dina kadudukan anu kawilang tinggi, sareng upami anjeun ningali pananda waktos, éta pikeun kuring, gentos kana perlengkapan anu langkung luhur sareng naék kana cadén anu langkung handap. Teras nalika anjeun atos ngamimitian, balikeun deui ieu pikeun babak kadua anjeun. Nalika anjeun langkung pas, panginten nalika anjeun langkung seueur waktos, tambihan babak katilu.

Upami anjeun ngulang sési ieu, usaha anjeun kedah sakitar 8 ti 10, hal anu cukup tangguh tapi pasti ditetepkeun pikeun sési sadayana sareng henteu gancang. Ogé cobian tetep dina sadel sabisa mungkin, kaluar tina pelana sakapeung manteng suku anjeun sanés masalah, tapi ieu kedah janten sési linggih upami tiasa. Gumantung kana kabugaran anjeun, sési ieu lumangsung sakitar 90 menit dugi ka dua jam.

Sing senang-senang. (musik lucu) - Sesi sprint anu saé, padet tiasa ngajantenkeun anjeun gancang sareng kuat tanpa perasaan capé umum anu kadang anjeun tiasa nganggo tunggang langkung lami sareng interval anu langkung lami. Ayeuna anu kedah anjeun lakukeun nyaéta mimitian ku pemanasan anu saé pisan sareng anu kedah anjeun lakukeun nyaéta 30 sprint dina sajam.

Tapi nyatana éta ngan hiji menit unggal dua sareng éta langkung saé tibatan sapertos balapan kriteria, sareng ideu na nyaéta ngajantenkeun ieu salaku pikaresepeun supados anjeun teu bosen. Janten beda-beda sadaya sprint, cobian anu bénten. Salaku conto, anjeun tiasa ngalakukeun sprint nangtung, sababaraha sprint speed langkung luhur, sababaraha sprint cadence low, sababaraha sprint cadence tinggi, sababaraha sprint pondok 5 detik, atanapi sababaraha flat exertion datar, bahkan dina tungtung katurunan.

Naon waé anu anjeun lakukeun, langkung seueur anu anjeun tingali, langkung saé. Tiis sareng anjeun parantos bérés. (musik pikaseurieun) - Anu terakhir ieu ngeunaan cara ningkatkeun laju anu teras-terasan, ayeuna anjeun tiasa ngalaksanakeunnana salami 90 menit drive, tapi anjeun tiasa ningkatkeun ieu sababaraha jam upami anjeun hoyong.

Ideu na nyaéta nalika tunggang gunung maju urang ngawangun tingkat anu laun-laun nalika anjeun raoseun di dinya, janten numpang leres-leres mantep salami 10 menit munggaran, jaga-jaga lampu anjeun sareng cadence anjeun tinggi. Teras kami hoyong nyetir salami 15 menit salajengna ku usaha lima tina 10. Maka urang angkat ka genep tina 10.

Teras tujuh, teras dalapan, teras salapan sareng dina lima menit terakhir urang hoyong gaduh 10 pinuh tina 10. Mudah-mudahan, upami anjeun nyepetkeun éta leres, anjeun kedah pinuh énergi pikeun usaha akhir ieu. Sareng éta bakal ngajantenkeun anjeun raos saé pisan sareng motivasi nalika anjeun ka bumi.

Sedengkeun pikeun pangaruh latihan, éta bakal ningkatkeun daya tahan urang, éta bakal ningkatkeun ambang kami, tapi tanpa ngantepkeun perjalanan anu mantep-mantep. (Calana) - Anjeun tiasa ngantep kami terang kumaha anjeun kéngingkeun sési khusus ieu ku ngantepkeun koméntar anjeun dina bagian di handap, tapi kami ogé resep ngadangukeun ngeunaan polong anu pikaresepeun sareng sési-sési anu pikaresep anu anjeun kantos dianggo dina. kapungkur ngabantosan kabugaran. Ngepaskeun badan mangrupikeun hiji hal, janten langkung gancang, éta kadang ngabutuhkeun anjeun kanggo ngirangan beurat sakedik.

Janten upami anjeun peryogi sababaraha tips dina masalah éta, klik waé di dieu pikeun tulisan di handap ieu. Atanapi kanggo ningali daptar puter latihan urang sareng sadaya artikel latihan urang dina hiji tempat anu merenah, cukup klik di ditu. - Kanggo ngalanggan Jaringan Ngabuburit Global, pencét dina dunya.

Seueur deui unit latihan anu bakal ditawarkeun pikeun anjeun di payun.

numpak sapédah ngirangan beurat awak

Naha bersepeda langkung seueur aérobik atanapi anaérobik?

Ngabuburitnyaéta utaminaaérobik, sarenganaérobikkapasitas gumantung pisan kanaaérobikkabugaran.Anaerobikkabugaran pisan dilatih sareng meryogikeun interval intensitas tinggi khusus.

(musik instrumental optimis) - Upami anjeun kantos nampi beurat sareng ngamimitian ngalakukeun pangulangan, anjeun bakal terang rep munggaran anjeun sareng wakil terakhir anjeun sacara drastis béda. Salila rep munggaran anjeun bakal ngaraos pinuh tanaga. Tapi anu terakhir, éta siga énergi anu kakara béak.

Ngartos kunaon ieu leres, anjeun kedah ngartos énergi anu nyurung kontraksi otot. Kadaharan anu urang tuang, hawa anu urang ngambekan, ieu pasti komponén; tapi prosés saleresna rada rumit. Nanging, nalika anjeun ngartos, anjeun gaduh kaunggulan anu signifikan tibatan palatih rata anu berhasil.

Kontraksi otot ngabutuhkeun yén sél otot ngagaduhan énergi. Dina awak urang, énergi ieu disimpen dina molekul khusus anu disebut adénosin trifosfat, atanapi ATP. ATP mangrupikeun molekul ageung, teu kakantun yén éta henteu stabil dina cai, anu mangrupikeun berita anu goréng kumargi urang seueurna diwangun ku cai.

Nanging, ATP ngalereskeun kakurangan ieu nalika ranté fosfat katilu dileupaskeun éta nyayogikeun kakuatan pikeun co otot. nyayogikeun kamandang. Kusabab éta mangrupakeun molekul anu ageung sareng henteu stabil, otot urang ngan ukur tiasa nyimpen dugi ka kontraksi lima dugi ka 10 detik sateuacan aranjeunna habis.

Kusabab ngan ukur 10 detik ATP disimpen, awak ngagaduhan tilu sistem generasi anu tiasa dianggo sacara real-time tetep tingkat ieu dina tingkat anu luhur. Sistem pembangkit ieu dikuatkeun sareng disimpen dina otot anjeun, molekul anu langkung stabil, glukosa. Ieu glukosa anu sistem generasi kahiji ngarobah kana ATP babarengan sareng sababaraha produk sampingan.

Teras sistem dua generasi anu sanés ngarobih produk sampingan ieu tina generator munggaran janten langkung ATP. Salah sahiji acara karesep kuring nyaéta The Grand Tour di Amazon. Dina musim hiji akhir, James May nyetir hibrida BMW i3, anu saleresna mangrupakeun analogi anu hadé pikeun batré sistem ieu, mobil tiasa nyimpen listrik sakedik dina batré ieu, sapertos awak anjeun ngan ukur tiasa ngajalankeun ATP sareng hiji kaléng Nalika ieu habis, generator solar dipasang dina mobil mastikeun yén tingkat arus anu rendah ngalir deui kana batréna.

Pikirkeun saolah-olah awak anjeun ngarobah glukosa kana ATP ngalangkungan tilu sistem primér na. Mobilna henteu tiasa ngajalankeun langsung kana solar, sapertos anjeun henteu tiasa ngajalankeun langsung kana glukosa sareng mimitina anjeun kedah ngarobih solar kana énergi anu tiasa dianggo: listrik, atanapi upami urang, ATP. Nanging, anu ngabédakeun utama mobil James May ngan ukur ngagaduhan hiji generator, awak anjeun ngagaduhan tilu sistem generasi anu tiasa dianggo dina waktos anu sami pikeun ngajaga tingkat ATP ieu diisi deui penting pisan pikeun ngarti yén masing-masing sistem generasi ieu ogé ngagunakeun anu séjén. speed jalan.

Janten, mudah-mudahan anjeun nuturkeun nepi ka ayeuna. Ototna gaduh suplai terbatas ATP. Lima nepi ka 10 detik engké sadayana ical.

Pikirkeun pasokan ATP sapertos laptop anu leres-leres hirupna batré. Ieu sababna tilu sistem produksi ATP awak penting pisan pikeun ngajaga batré ATP na luhur. Generator munggaran ngajalankeun sareng glukosa ieu, anu disimpen sareng sayogi dina otot, anu disebut glikolisis, otot tiasa ngahasilkeun opat molekul ATP tina hiji molekul glukosa ku ngagunakeun dua molekul ATP anu parantos dipiboga Has.

Prosés na nyaéta panggancangna tina tilu. Éta ogé nyéépkeun sababaraha produk sampingan anu engké dianggo ku dua generator anu sanés pikeun ngajantenkeun langkung seueur ATP. Anu tetep nyaéta dua molekul piruvat sareng dua molekul NADH.

Ayeuna pikeun dua generator anu sanés, anu, henteu sapertos anu munggaran, peryogi oksigén supados tiasa fungsina. Nalika oksigén aya, dua sistem ieu tiasa ngajalankeun sistem. Piruvat tiasa dibagi jadi dua ATP deui sareng langkung molekul NADH ku siklus Krebs.

Siklus ieu ngalir langkung laun tibatan glikolisis sareng sakumaha ceuk kuring, penting pisan, éta butuh oksigén. Ranté transportasi éléktron tiasa ngarobih sadaya NADH ieu janten langkung seueur ATP kalayan bantosan oksigén. Ku cara kieu, sél anu épisién pisan tiasa ngahasilkeun 34 ATPs dina léngkah katilu.

pondok kéju pra latihan

Ieu mangrupikeun hal anu paling laun tina tilu prosés sareng, antukna, peryogi ngahasilkeun oksigén. Sél otot urang parantos kéngingkeun 38 molekul ATP tina ngan hiji molekul glukosa stabil dina otot. Kusabab tilu prosés ieu jalan dina waktos anu sami, pasokan énergi teras-terasan sayogi.

Kami nganggo béda macronutrients dina titik anu béda dina prosés ieu. Pikeun prosés mimiti glikolisis, ngan ukur glukosa anu tiasa dianggo. Nanging, gajih tiasa dirobih janten glukosa dina ati, upami henteu diet ketogén moal jalan.

Nanging, protéin kedah di bagi kana asam amino sareng ngan ukur tiasa lebet kana prosés anu kadua, janten bayangkeun yén anjeun leumpang kalayan gancang. Otot anjeun peryogi tingkat pembakaran ATP anu tangtu pikeun leumpang kalayan gancang. Nanging, nalika anjeun ngagancangan, kabutuhan ATP ogé ningkat, sapertos mobil James May ngagancangan.

Tapi émut, henteu sapertos mobil James May, éta ngagaduhan hiji generator, awak urang ngagaduhan tilu, masing-masing tiasa dianggo kalayan kecepatan anu béda. Nalika anjeun ningkatkeun kabutuhan ATP anjeun, anjeun antukna bakal ngahontal titik anu anjeun bakal ngaduruk ATP langkung gancang tibatan genera anu paling lambat. Faktor pembatesan, émut sapertos anu kuring carioskeun, dua prosés pamungkas peryogi oksigén.

Upami awak anjeun henteu tiasa nganteurkeun oksigén kalayan gancang, prosés ieu moal jalan sareng anjeun bakal ngaraos napas sabab awak anjeun sesah ngajaga oksigén - siklus Krebs sareng ranté angkutan éléktron jalan. Émut kana prosés anu munggaran, glikolisis. Nya, upami anjeun émut, anjeunna henteu peryogi oksigén.

Janten chugs bari, tapi naha éta ngan ukur nganteurkeun dua ATP ka generator ATP terakhir urang? Nya, sakumaha anjeun émut, glikolisis kagungan hasil sampingan. Biasana dua generator anu sanés bakal nganggo produk sampingan ieu. Produk sampingan henteu dianggo ku dua generator anu sanés, sél anjeun kedah gancang ngaleungitkeunana.

Janten anjeun ngajantenkeun aranjeunna janten hal anu panginten anjeun kantos nguping sateuacanna, asam laktat. Antukna, nalika asam laktat ngawangun, éta janten teuing ngabahayakeun sareng generator sésana terakhir kapaksa ngeureunkeun ngahasilkeun ATP. Sareng awak anjeun liren.

Ieu inti tina aérobik ngalawan anaérobik. Nalika anjeun damel sacara aerobis, anjeun damel dina ayana oksigén dina laju pembakaran ATP anu cekap laun yén sadaya tilu generator tiasa ngajalankeun. Sakali kaduruk ATP anjeun ngalangkungan ambang métabolik, dua generator anu sanés henteu tiasa nyandak oksigén anu cekap sareng tingkat pembakaran moal langkung sustainable.

Upami urang ngan ukur ngajalankeun generator anu teu meryogikeun oksigén, urang nuju damel anaérobis. Warta anu saéna nyaéta ambahan métabolik ieu tiasa robih. Olahraga pikeun ningkatkeun kardio anjeun tiasa naékkeun tingkat kaduruk ku awak anjeun sacara aerobik tiasa ngajaga sabab awak anjeun langkung épisién dina otot oksigén.

sajarah wisata de france

Kuring miharep kuring tiasa ngajelaskeun ieu ku cara anu raos. Éta topik rumit tapi henteu kedahna. Tepang deui waktos salajengna. (Bingah musik)

Kumaha anjeun ngawangun bersepeda basa aérobik?

Dua UsumNgabuburitLatihan PikeunGedonghijiBasis Aérobik
  1. 25 mntngawangunpamanasan.
  2. 15 mnt @ 75-85% Mhr atanapi 89-94% FTP.
  3. 5 mnt pamulihan 92-97rpm-Z2 Hr.
  4. 15 mnt @ 75-85% Mhr atanapi 89-94% FTP.
  5. 5 mnt pamulihan 92-97rpm-Z2 Hr.
  6. 20 mnt Tempo 75-85% MHr atanapi 76-90% FTP.
  7. 15 mnt Cool down (92-97rpm)

Dina awal jaman latihan ngaji, naha anjeun pelari anu pangalaman atanapi eh nembé ngamimitian, konsép anu paling penting anu kedah diperhatoskeun nyaéta tahapan latihan ngajalankeun dasar anjeun sareng éta mangrupikeun waktos anu bakal nyandak anjeun tina salah sahiji pamulihan fase atanapi fase sedentary anu anjeun tacan jalan-jalan pisan, dugi ka kondisioner awak anjeun pikeun nyanghareupan latihan anu paling spésip anu diperlukeun pikeun ngalengkepan éta, janten siga latihan dasar anu tiasa disebat latihan pikeun latihan, sareng euh. .. komponén konci Pelatihan dasar nyaéta ngeunaan akumulasi sabisa-bisa, tapi tetep tiasa pulih.

Janten aturan umum pikeun latihan dasar nyaéta henteu nambihan langkung tina sapuluh atanapi lima belas persén kana volume anjeun unggal minggu. Kaéndahan cara ngaji sareng leumpang nyaéta kadang anjeun tiasa ngaleuwihan angka ieu, anjeun tiasa ningkatkeun jarak tempuh anjeun panginten 2025 persén mingguan. Entong kagantung dina ningkatkeun mileage anjeun langkung saminggu.

Anjeun tiasa ngukur waktos sapuluh dinten atanapi dua minggu sareng anu katelah ngarobih siklus anjeun anu leungit pikeun adaptasi sareng jinis atlit anjeun. Tapi BaseRunning dasarna nyaéta ngajalankeun anu saderhana, pangwangunan, sareng anu paling penting pikeun diinget nalika ngalakukeun BaseRunning ieu nyaéta pamulihan ieu. Janten anjeun nyobian ngaji sering anjeun tiasa tapi tetep cageur sareng cobian ngaji sakumaha anjeun tiasa.

Aturan jempol anu saé nyaéta terang ieu upami anjeun milari ningkatkeun bentuk ngajalankeun anjeun. Nyaéta ngaji langkung sering. Kalayan kecap séjén, frékuénsi naék, tapi upami anjeun hoyong kanaékan stamina anu ditargetkeun teras cobian ngawangun salah sahiji jangka panjang tina jangka panjang éta, cobian ngembangkeun ieu laun.

Nalika ngeunaan dasar ngaji, penting pikeun émut, euh jaga tingkat haté anjeun tetep rendah, janten jaga tingkat denyut jantung éta antara 70 handapeun 70 persén anjeun denyut jantung anjeun, sareng tetep jaga tingkat denyut jantung anjeun .. ngan ukur ngagunakeun denyut jantung istirahat anjeun salaku faktor malem pikeun persamaan, dina basa sanésna anjeun nyandak denyut jantung maksimal anjeun, pastikeun anjeun nyandak tingkat denyut jantung maks anjeun anu saleresna.

Anjeun terang, salah sahiji anu anjeun perhatoskeun dina latihan anu sengit dina waktos caket latihan dasar anjeun, maka anjeun ngirangan denyut jantung anjeun anu beristirahat, nyaéta denyut jantung anu anjeun lakukeun mimiti énjing nalika anjeun saé sareng santai tapi hudang pinuh tina angka denyut jantung max éta teras balikeun deui ku titik tujuh nol teras tambihkeun denyut jantung istirahat anjeun deui, janten persamaanna sapertos kieu, éta tingkat denyut jantung maks anjeun dikurangan denyut jantung anjeun sésana kalikeun nol dugi ka tujuh terus teras silih tukeur denyut jantung anjeun sésana deui saatos sareng éta masihan anjeun denyut jantung maksimum anu hadé pikeun dikerjakeun, eh pikeun tiasa ngalakukeun latihan saderhana ieu, anjeun tiasa sanaos anjeun sanés pelari anu gancang pisan , anjeun bahkan tiasa kaétang ah hikes sareng jalan gancang sareng sareng jalan salami 45 dugi 60 menit salaku bagian tina prosés latihan ieu, anggap gampang lumpat anjeun 11 menit en mil atanapi 10 menit mil jangkung sareng jalan résiko ab dina 15 16 genep puluh menit per mil mangrupikeun cara anu saé saé pisan ka ningkatkeun deui dasar anjeun Ngalaksanakeun ngajalankeun Basis ngajalankeun kedah lumangsung salami waktos sahenteuna 4 minggu.

Tapi anjeun terang? Tempat antara 6 sareng 12 jalan dasar bakal nyayogikeun anjeun yayasan anu saé pikeun latihan kualitas luhur anu salajengna. Perhatikeun kumaha awak anjeun pulih. Tuur anjeun, ankles anjeun sareng pas na ku cara éta anjeun tiasa uh langkung ati-ati ningkatkeun volume anjeun pelari maraton luhur ngalirkeun 90 dugi 120 mil saminggu sareng ah seueur jalma mendakan éta, eh . .. aranjeunna parantos langkung ageung, mimiti maksimal anu anu maksimal revsna, sakali kinten-kinten 60 dugi ka 80 mil saminggu lumayan sesah jalanna 80 mil saminggu, sareng lumayan seueur upami anjeun hoyong ngaji 60 mil saminggu atanapi langkung.

Anjeun panginten hoyong ngaji 2 sadinten saminggu. Janten seueur lumpat kuring bakal ngaji tunggal dina Senén, panginten dua lumpat dina dinten Salasa, lumpatna rada lami dina dinten Rebo, dua kali dina dinten Kemis. Teras kami damel dinten istirahat dina dinten Jumaah, damel sababaraha pagawéan kualitas dina dinten Sabtu énjing teras ieu eh jalan anu panengah dina dinten Sabtu siang teras anu ngajalankeunana panjang dina dinten Minggu, anu tiasa cara pikeun nyusun saminggu teras gajihna Ngan hurungkeun éta sareng anjeun bakal ningali sakali anjeun ngamimitian nambihan padamelan kualitas éta henteu gampang pikeun ngajaga tingkat volume na janten ati-ati nalika berinteraksi sareng éta.

Naon naék sapédah aérobik?

Aérobiklatihan ngenalkeun durasi langkung laminumpakdipikacinta olahraga sareng klubpengendaradua atanapi tilu jam usaha kontinyu dina usaha maksimum 60-80%.

Naha anjeun tiasa kaleungitan gajih beuteung ku muter?

Leres,tiasa bersepedaTulungkaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumkaleungitan gajihsareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-latihan intensitas aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.02.02.2021

Ngabuburit anjing

Sabaraha kuring kedah siklus sapoé pikeun leungit beurat?

Supadosleungit beurat, American Council on Exercise (ACE) nyarios anjeun kedahsiklusdina tingkat anu cukup sengit sahenteuna 30 menit dina hiji waktu. Kakadurukmalah langkung kalori, anjeun bakal hoyongsikluspikeun langkung lami. ACE ogé nunjukkeun ngahijikeun dua kagiatan kana hiji sési latihan silang pikeun nguatkeunleungitna beurat.07.17.2020

Naha Push Ups aérobik atanapi anaérobik?

Conto tinaanaérobiklatihan kalebet: Nyemprot. Angkat beurat.Pus ap.15.05.2019

Naha latihan beurat aérobik atanapi anaérobik?

Angkat beuratsareng anu samilatihan kakuatankagiatan mangrupikeun conto tinalatihan anaérobik.Latihan anaérobikngalibatkeun burst pondok tina gerakan sengit, bari ngan ngaduruk karbohidrat pikeun énergi.

Sabaraha jam saminggu anjeun kedah siklus?

Dewasa antara 18 dugi 64 taunkudunangalakukeun aktivitas fisik inténsitas sedeng pikeun dua satengahjamunggalsaminggutetep fit. Tapi upamianjeunnyaétaNgabuburit, saterusnaanjeunkedah ngalakukeunana sahenteuna 30 dugi 45 menit unggal dintenna pikeun sési anu langkung pondok atanapi 2 dugi 3 kali asaminggupikeun sési anu langkung panjang ajamatawa leuwih.

Naha aérobik langkung saé tibatan bersepeda?

Dina hal kasihatan kardiovaskular (cardio), duanana ngaji sarengNgabuburitsami-sami manpaatna.Aérobikkagiatan ngabantosan haté anjeun sahingga tiasa ngompaTambih deuioksigén dina awak anjeun. Ngalakukeun kardiolatihan, sapertos ngaji sarengbiking, ngajarkeun haté anjeun pikeun ngompa bahkanTambih deuiéfisién sesa waktos.

Kumaha ngalaksanakeun latihan basa aérobik pikeun Ngabuburit?

Upami anjeun ngartos naon-naon ngeunaan irama, langkung luhur irama anjeun, langkung-langkung anjeun nyetir sapédah sacara aérobik, naha sababna latihan urang dilakukeun sakitar 90 dugi ka 100 rpm. Dina sési latihan di jero rohangan kami, urang nuju tetep ngerjakeun téhnik, sareng kami ogé nuju ngawangun kabugaran aérobik anjeun sareng latihan cadence anu langkung luhur ieu.

Kumaha cara latihan latihan siklus 10 minggu?

Rencana 10-minggu bakal ngawangun dasar aérobik anjeun, dimimitian ku kakuatan otot sareng fokus kana cadence, anu bakal naékkeun résistansi anjeun kana kacapean. Satengah kadua program nganggo sési intensitas rendah pikeun ningkatkeun kamampuan awak anjeun nganggo gajih salaku sumber kakuatan, teras usaha aerobik langkung luhur pikeun ningkatkeun kabugaran sacara umum.

Sakumaha sering anjeun ngalatih kabugaran aerobik?

Di sagigireun ngahontal kapasitas aérobik anjeun, anjeun tiasa ngalatih pikeun ningkatkeun lilana waktos anu tiasa dianggo dina atanapi caket tingkat ieu. Kabugaran aerobik tiasa ngawitan leungit sakedik hiji dugi ka dua minggu; rutinitas latihan penting. Ngumpulkeun tilu puluh menit latihan aérobik dua kali saminggu pikeun pangropéa.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Sapédah kabugaran pangsaéna - ngawalon patarosan

Naon sapédah latihan anu paling saé pikeun artos? Sapédah latihan anu pangsaéna ngabagi sababaraha kualitas dasar. Éta kedah didamel saé, awét sareng cukup tangguh pikeun nahan panggunaan sapopoé. Pilihan umum utama kami nyaéta sunny Health & Fitness Indoor bike, anu ngagem pigura baja anu mantep sareng flywheel beurat 49-pound.25. 2021.

Sapédah angkatan - pituduh pamungkas

Naha batch mangrupikeun mérek sapédah anu saé? Batch Commuter mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun jalma anu hoyong motor anu tiasa diandelkeun, didamelna saé sareng saé tanpa biaya anu pakait sareng motor sapertos kitu.

Pipa bingkai sapédah - cara ngungkulan

Naon tabung standar pikeun pigura sapédah? Standar pikeun sadaya tilu standar nyaéta 1 1/8. 9 /. 6 tabung korsi berkeping tunggal, tapi aya sababaraha variasi anu sayogi. Kandel témbok tina.

State bicycle co.review - how to fix

Naha sapédah kaayaan saé? The State Bicycle Co. Sacara umum, sapédah ieu katémbong salaku nilaina hébat. Éta mangrupikeun pilihan potongan harga sareng komponén pertengahan sareng beurat anu pikaresepeun. Ieu sanés motor anu luhur.

Sapédah pangpanjangna sadunya - waleran umum

Naon siklus pangbadagna di dunya? Didi Senft: Velo Designer And Devil of the Tour de France Didi Senft parantos ngawangun sapédah panggedéna di dunya sareng langkung ti 100 sapédah anu henteu biasa sareng ngarekam catetan anu sanés. Sapédah anu pangageungna diwangun ku Didi Senft ti Kolpin (Jerman). Éta 7,8 m (8 yd 1 ft 7 in) panjang sareng 3,7 m (4 yd 2 in) jangkungna.

Sapédah Van rysel - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Sapédah gravel anu mana? Kami diuji sapédah gravel ieuBrandModelPriceMeridaSilex + 6000Test letter2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTest letter2,999 Euro