Utama > Ngabuburit > Ngabuburit sareng binaraga - kaputusan praktis

Ngabuburit sareng binaraga - kaputusan praktis

Naha bersepeda goréng pikeun kauntungan otot?

Opat.Ngabuburitngawangunotot. Unsur résistansi tinaNgabuburithartosna éta henteu ngan ukur ngaduruk gajih: éta ogé ngawangunotot- khususna sakitar glutes, hamstrings, quads, sareng anak sapi.Ototlangkung leueur tibatan gajih, sareng jalma anu perséntase langkung luhurototkaduruk langkung kalori bahkan nalika cicingeun.2 Nopémber Pébruari 2020



Loba jelema. Kuring yakin kuring ningali dina sadel sapédah sareng mikir yén sanés ngan ukur kedah henteu raoseun, tapi panginten henteu saé pikeun anjeun ogé. Anjeun terang - nyababkeun karusakan, nyeri, kabebeng sareng, pikeun lalaki, panginten disfungsi erectile, panginten kanker prostat.

Sareng seueur urang nganggo sapédah sareng teu aya masalah pisan. Sabalikna, pengendara sepeda ogé. Kuring tumaros sahingga kuring tiasa nyaritakeun yén nalika aya kajadian éta pikahariwangeun.

Tingali - ieu mah 'duh Gusti! Sirit kuring parantos bobo! 'Urang bakal balik deui kana ieu nalika ngajajah masalah ngeunaan kaséhatan sareng bersepeda lalaki. Kusabab kitu kami parantos damel sareng salah saurang ahli urologi terkemuka di dieu di Inggris - saurang lalaki anu ngarana Anthony Koupparis - pikeun masihan naséhat anu padet sareng praktis anu kedah didangukeun ku sadaya pengendara sepeda lalaki sareng nalika anjeun peryogi alesan sanés pangalaman klinis anu éksténsif pikeun percanten naon anjeunna nyarios yén anjeunna ogé jalma beusi sareng jalma-jalma ieu nyéépkeun seueur waktos dina pelana. Sateuacan urang mimitian, ieu mangrupikeun pelajaran anatomi gancang.



Éta cara kuring naék sapédah kuring. Ieu ayeuna mangrupikeun rorongkong naék sapédah sareng éta parantos mangrupikeun caket tina sirit.

Eureun nyikikik deui. Éta henteu saé atanapi leres pikeun skala. Pokokna, guyonan kumisan, penting pisan pikeun ngartos anatomi urang sorangan.

Anjeun bakal terang, kuring yakin yén nalika anjeun numpak sirit sareng téstis biasana ogé disumputkeun. Daérah jaringan lemes antara imbit anjeun sareng téstis anjeun disebat perineum anjeun, sareng nalika anjeun dina sapédah, daérah ieu dina kontak sareng sadel anjeun. Dina handapeun kulit aya uretra anjeun, nyaéta tabung anu nyambungkeun kandung kemih anjeun ka dunya luar ngalangkungan sirit.



Perineum ogé mangrupikeun saluran getih anu ageung sareng saraf pudendal anjeun, anu masihan perasaan daérah sahingga ogé ngabantosan pendirianna. Diluhur perineum nyaéta prostat anjeun, kelenjar anu nyiptakeun cairan mani sareng anu ngalangkungan uretra. Kusabab anatomi kami sareng bentuk pelana, sigana lumrah pikeun ngalakukeun hubungan antara bersepeda sareng nyeri atanapi numbness, disfungsi erectile sareng masalah prostat, tapi hayu urang ningali deui.

Tapi teu hariwang. Éta henteu langkung jelas tibatan naon anu anjeun kantos tingali, aranjeunna nyarankeun Anthony ngabahas topik ieu. Janten urang ngagaduhan rasa mati rasa, disfungsi erectile sareng kanker prostat, khususna kanker prostat.

Hayu urang mimitian ku pireu sareng anu mimiti, naha kuring tiasa ngawartosan? Anjeun carita sirit kabogoh kuring? - Éta bakal, enya



Kuring ngarasa kawas kami silih kenal pisan pikeun nyaritakeun ngeunaan éta. Ieu nalika kuring aya dina torowongan angin di Indianapolis sareng kami ngalakukeun uji coba terowongan angin, bisi éta anjeun kedah hipu linggih dina sapédah salami 30 menit bari sapédah anjeun nyapu sudut angin. Naon hartosna Anjeun kedah leres-leres teu gerak dina awak luhur anjeun, sabab naon waé jinis kedutan bakal distorsi hasilna.

Janten kaayaan anu ponggawa pikeun naékkeun sapédah sareng saatos 30 menit kuring turun sareng kuring sadar gancang pisan yén kuring henteu ngagaduhan sensasi dina sirit kuring, anu leres-leres lumangsung, kusabab kabeneran anjeun terang yén sensasi parantos balik. Janten akhirna kuring mikir yén henteu aya jangka panjang anu kajantenan, tapi naon anu lumangsung dina jangka pondok? Pokokna kusabab tekanan anu anjeun langsungkeun kana perineum, anjeun mencét kana saraf sareng anjeun mencét sababaraha pembuluh darah sareng éta anu nyababkeun kabebeng. Saatos sababaraha waktos linggih dina saraf éta bakal nyandak sababaraha karusakan anu minor pisan anu sanés jangka panjang karusakan, éta dasarna ngakibatkeun kabebeng di daérah anu diurus, anu kajantenan ka anjeun.

Janten mangrupikeun sarimbag sareng saré dina posisi anu anéh sareng gugah sareng panangan anjeun leres-leres maot sareng ngagalura sacara masif, tapi perasaanna gancang deui teu aya karusakan jangka panjang. Mirip pisan sareng éta waé. Janten naon anu urang kedah lakukeun teras? Upami urang sangsara tina pireu saatos naek sapédah, naon port panggero anu munggaran? Upami anjeun mendakan hal éta kajantenan, naék kana sapédah sareng éta bakal matiét saatosna.

Kuring terang langkung seueur tibatan kuring, anjeun kéngingkeun sapédah anu pas sareng batur pikeun ningali sadel anjeun sareng sagala rupa anu aya dina éta. Ayeuna upami anjeun numpak sapédah anjeun lami-lami sareng unggal-unggal aya dina kebon sareng tetep bobo teras anjeun ngalakukeun hal anu sami terus-terusan maka anjeun pasti bakal nyababkeun karusakan jangka panjang tapi akal sehat ngambil alih sareng sakali éta ngan ukur ngagaduhan sapédah anu pas sareng sadel. Mangsa waktos kakantun saatosna moal ngarusak sensasi di daérah ieu atanapi dedeganana sareng anu sapertos dina jangka panjang.

Topik salajengna teras janten disfungsi ereksi sareng tina naon anu urang kantos nguping ngeunaan kebas, naha aya hubungan antara bersepeda, beuteung terus-terusan anu ngakibatkeun disfungsi erectile? - jawabanana henteu. Anu langkung penting nyaéta pentingna disfungsi erectile. Prosés anu nyababkeun masalah degdegan sami sareng prosés anu nyababkeun panyakit kardiovaskular, anu nyababkeun serangan jantung.

Janten upami anjeun gaduh diabetes, tekanan darah tinggi, atanapi haseup, anjeun sigana ngalaman disfungsi erectile, tapi anjeun ogé kamungkinan ngalaman panyakit jantung. Kanyataanna, seuseueuran jalma-jalma yuswa pertengahan bakal ngamimitian Ngabuburit. Upami anjeun ayeuna mangrupikeun panumpang sareng aya dina umur anu tangtu disfungsi erectile, pamikiran mimiti anjeun henteu kedah, 'Oh, ieu sadel kuring' ngan kusabab siklus. 'Kuduna mah, kuring moal ngala sirah kana keusik kusabab nyangkut ieu tiasa janten indikasi hal anu henteu didiagnosa.

Abdi peryogi ieu mariksa jinis karusakan kana saraf kemaluan anjeun anu teras bakal ngakibatkeun disfungsi erectile. Janten naha leres sesah pikeun ngalakukeun éta? The lieur aneh mangaruhan perineum anjeun moal masihan anjeun disfungsi erectile. Sareng nyatana éta moal masihan anjeun disfungsi erectile.

Buka sareng parios deui. Mimiti, pikeun ngagaduhan MOT anu leres tina sudut pandang jantung, maka naha henteu ngagaduhan panyawat disfungsi erectile? Maksad abdi, bunderan parantos sapinuhna. Éta parantos tina hal anu rada cakcak kana masalah kaséhatan anu nyata anu tiasa diurut.

Teras anjeun bakal mendakan aranjeunna. Kumaha upami masalah anu patali sareng prostat sareng kanker prostat khususna. Untungna, bersepeda teu aya pangaruh kana kanker prostat.

Tapi sanés ngan ukur kumaha ngembangkeun kanker prostat, éta ogé patarosan naha anjeun leres-leres diayakeun kanker prostat. Salah sahiji hal anu urang anggo pikeun nunjukkeun indikasi résiko kanker prostat nyaéta tés getih sareng aya pamikiran yén upami anjeun nganggo sapédah pisan anjeun tiasa ngairitasi prostat anjeun sareng ieu tiasa janten tés getih anjeun anu dianggo salaku PSA Sacara artifisial naékkeun tés getih Antigen spésipis spésifik Tés getih anu dugi kana titik Anjeun ngalakukeun tés getih ieu Sacara artifisial diangkat sareng teras anjeun gaduh seueur tés anu teu anjeun peryogikeun kumargi anjeun nuju bersepeda sareng éta leres-leres henteu leres Henteu - aya kasempetan éta tiasa kapangaruhan sakedik, tapi upami anjeun ningali kana panilitian dumasar laboratorium ngeunaan seueur, seueur spidol molekular pikeun kanker prostat, Ngabuburit sareng olahraga henteu ngabédakeun naon waé indikator kanker prostat, janten Ngabuburit ogé, éta tiasa dilakukeun anjeun langkung fit, éta ningkatkeun kaséhatan kardiovaskular anjeun sadayana hal anu ngirangan résiko anjeun kanker sareng anu sapertos kitu henteu mangaruhan panyaringan kanker prostat anu henteu pantes. Teras teras teras-terasan.

Untungna, teu aya résiko tinggi kanker prostat. Anu kedah urang lakukeun salaku jalma anu mikir ngeunaan éta. Janten nalika urang ngolotan, urang bakal kamungkinan kanker prostat.

Janten anu pangpayunna ayeuna janten sadar sababaraha gejalana, hal anu urang awas nyaéta hal-hal sapertos gejala damel cai, nyeri punggung, masalah perdarahan dina cai, hal-hal sapertos anu hirup deui dina hal-hal Maka anjeun kedah lebet ka ahli urologi atanapi dokter kulawarga sareng gaduh paguneman anu wajar ngarahkeun kana penilaian. Éta henteu hartosna sacara otomatis anjeun bakal diayak pikeun kanker prostat, tapi éta dokter khusus bakal ngiringan anjeun ngalangkungan hal-hal anu saé pikeun tés sareng kamungkinan tina downsides tina tés. Maka anjeun duaan tiasa mutuskeun badé teraskeun atanapi henteu.

Abdi henteu hoyong jalma-jalma teu pati maliré éta ti heula. Sareng kaseueuran, urang mendakan hal-hal ieu langkung tiheula dinten ieu sareng aranjeunna tiasa leres-leres diurutkeun. Naon umur urang ngobrol ngeunaan didieu? Umur sabaraha anu anjeun kedah hariwang? Sareng kuring ngahargaan yén kamungkinan aya conto tragis kasus awal anjeun terang, tapi anjeun leres.

Kitu sareng kuring dina latihan kuring, kuring gaduh gambar anu sesat pisan. Janten urang gaduh prakték anu ageung sapertos anjeun bakal ngagaduhan pasién dina yuswa 30an dugi ka taun 80an sareng 90an mikirkeun hal éta, sareng upami anjeun ngagaduhan gejala anu pikahariwangeun ulah panik, tong ngubur sirah anjeun kana keusik sareng timah Boga diskusi anu wajar sareng panilitian naon masalahna, upami aya umbul beureum pikeun meta sareng upami anjeun meryogikeunana Janten teu aya hubungan antara bersepeda sareng kanker prostat, tapi kanker prostat mangrupikeun masalah ageung pikeun sabagéan ageung pengendara motor Kusabab ' lalaki ogé, aranjeunna yuswa yuswa sahingga kedah mikir ngeunaan éta Muhun, kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi takeaway pangbadagna kuring tina paguneman ieu sareng Anthony nyaéta urang sigana henteu kedah nganggap enteng kaséhatan urang, urang kedah nyanghareupan maotna urang sorangan sareng leres-leres milarian bantosan nalika urang meryogikeunana kusabab urang henteu kénging ipis leres-leres kanyataanna, masalah pangbadagna anu bakal urang nyanghareupan. Ayeuna kuring panginten ngalangkungan sakedik inpormasi nalika nyaritakeun ngeunaan sirit kuring dina torowongan angin tapi kuring pikir dina catetan éta panginten urang sadayana kedah nyobian ngobrol sareng babaturan urang di klub anu ngajalankeunana akhir minggu ieu sahenteuna ngobrolkeun ngeunaan tulisan ieu saur kuring bakal janten tempat anu positip pikeun ngamimitian.

Ayeuna ogé, punten pastikeun éta masihan kuring jempol ageung pikeun hatur Anthony pikeun waktosna sareng ngabagi pangalaman anu luar biasa sareng kami, sareng upami anjeun hoyong ningali tulisan sanés dina topik anu sami. Kami ngan ukur gaduh hiji dina saluran ieu anu bakal ngabantosan anjeun mésér sadél anu pas pikeun anjeun nyanghareupan masalah mimiti masalah pireu.

Dupi abdi tiasa ripped tina Ngabuburit?

Tiasa bersepedanyalira masihan anjeunnyabakpareum pisik? - Quora.Ngabuburitmangrupikeun latihan kardio anu luar biasa anu bakal ngabantosan anjeun ngembangkeun stamina sareng ketahanan. Éta ogé bakal ngabantosan nguatkeun suku anjeun, glutes sareng handap deui. Éta ogé bakal ngabantosan anjeun ngabakar seueur gajih, upami anjeun jaga diét anu séhat.

Nyupiran sapédah henteu teras-terasan matak pikabungaheun. Kuring terang latihan anu leres pisan anu matak tiasa ngajantenkeun anjeun bentukna supados langkung gancang sareng kuat. Seueur ahli dinten ayeuna nyandak latihan beurat pikeun ningkatkeun kinerja hiberna, janten naha latihan kabugaran janten hal anu anjeun lasut dina tulisan ieu? Kuring bakal terang upami ieu leres-leres diperyogikeun dina latihan kakuatan gym biasana dilakukeun dina usum usum salju bari pro dianggo kalayan kirang intensitas sareng ngawangun dasar aerobik éta, tapi akhir-akhir ieu seueur pengendara sepeda parantos ngempelkeun kaki kakuatan atanapi gunung na salaku éta ngalakukeun ieu dina sababaraha cara tiasa ngabantosan sareng ngagaduhan seueur manpaat anu disada sapertos beuheung otak langkung kuat otot anjeun, langkung kakuatan anjeun tiasa nempatkeun kana siklus sareng latihan beurat, salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun janten pengendara sepeda anu langkung kuat, janten anjeun angkat ka gym sareng nutup sababaraha latihan Kakuatan pikeun ningkatkeun performa maksimal anjeun dina sapédah sanés ngan ukur ngajantenkeun anjeun pengendara sepeda anu langkung saé, tapi ogé ngabantosan mastikeun yén anjeun ogé ngalaman cilaka salaku tukang sepeda, kuring terang pisan yén damel di gim bener-bener tiasa ngabantosan sprint yén sprinters lagu sering nyéépkeun latihan waktos Méakkeun di gym sapertos dina sapédah.

Janten upami anjeun badé ngalakukeun sprint anu sanés, gym pasti bakal ngabantosan. Saatos anjeun kantos anggo latihan beurat salaku bagian tina latihan anjeun, aya saurang pengendara motor anjeun terang kuring henteu, tapi palatih kuring parantos ngalakukeun ieu salami sababaraha taun ka pengker karir kuring nyéépkeun diri sorangan yén sakumaha waktos sareng umur beuki ageung, éta langkung seueur sareng langkung teu tiasa dilawan yén kuring kedah ngamimitian nyobaan sareng ngalestarikeun naon anu tos kuring gaduh, tapi ogé pikeun mastikeun awak kuring bébas tina cilaka. Anjeun terang pasti aya manpaatna pikeun ngamimitian.

Ngabuburit mangrupikeun kagiatan hipu anu saé pikeun sendi anjeun, tapi henteu seueur pikeun ngadukung kapadetan tulang anjeun, kalebet sababaraha latihan kakuatan tiasa ngabantosan sela-sela anu diciptakeun ku kardio murni -Latihan Dijieun Ku Ngawangun Tulang Anu Langkung Kuat Sababaraha tatu anu paling umum ngalaman ku cyclists kaasup nyeri deui, beuheung na dengkul nyeri. Sababaraha ieu tiasa dilawan, tapi seuseueurna disababkeun ku henteu saimbang otot sareng cilaka tiasa ngaktipkeun otot anjeun sateuacan anjeun numpak. Panilitian parantos nunjukkeun yén seueur pengendara sepeda profésional gaduh kapadetan tulang anu handap.

Kuring sadar pisan kana masalah ieu nalika peupeus pelvis kuring 3 kali dina kagiatan ngasuh beurat, naha éta hadé pisan pikeun jalma anu ngalaman luka orthopedic, nanging, éta hartosna anjeun kedah ngalakukeun anu sanés sapertos latihan beurat pikeun kéngingkeun kapadetan tulang anu séhat sareng hal-hal anu kompak sapertos Kéngingkeun osteoporosis Anjeun nyéépkeun seueur waktos dina sapédah anu henteu aya kakuatan komprési dina tulang tonggong atanapi pelvis sareng sanaos kadang-kadang karaos sapertos anjeun ngégél hésé. Pasukanna henteu disebarkeun sedemikian rupa sehingga aya setrés signifikan dina tulang anjeun. Ieu anu diperyogikeun pikeun tumuh tulang.

Tulang kedah ngalaman sapersapuluh kakuatan anu diperyogikeun pikeun narekahan pikeun ngahasilkeun stimulasi anu diperyogikeun ku cara ningkatkeun kapadetan mineral tulang. Latihan biometrik sareng luncat tiasa nambihan setrés tambahan pikeun ngabantosan latihan kapadetan mineral tulang sapertos squats sareng deadlift dimana kuring ngalakukeun jalan anu gampang di énjing-énjing bakal nyetir teras badé kelas gym sonten, tapi pikeun Road Rideronce saminggu parantos cekap, usum salju mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngamimitian nambihan latihan beurat pikeun program anjeun pikeun ngamimitian, éta haneut sareng garing di gim yén Aranjeunna Henteu Dina wengi-wengi anu tiis, paling propésional henteu kedah di luar siap-siap pikeun Taun Anyar, panginten panginten nyéépkeun waktos di gym nalika anjeun tiasa kaluar dina sapédah, atanapi éta tiasa nyeri dinten énjingna aya di katedral kuring sok bencong hudang saatos sési gim bikin hese éta ngan ukur nyeri bari leumpang. Tapi pas naék kana sapédah kuring, sigana henteu mangaruhan kuring.

Gim anu dianggo antara sababaraha jinis pengendara bakal bénten-bénten, sacara tradisional, sprinters bakal ngagaduhan langkung kirang repet tina beurat anu langkung beurat, pendaki atanapi langkung pengendara anu berorientasi ketahanan bakal milih beurat anu langkung enteng kalayan langkung seueur repetisi, henteu masalah naon éta, penting anjeun ngawasaan dasarna heula Janten sateuacan anjeun narik, pastikeun anjeun gaduh téhnik sareng bentuk anu pas. Upami anjeun resep kana tulisan ieu, jempol sareng hayu urang terang pangalaman anjeun di gim dina koméntar di handap ieu sareng upami anjeun resep hoyong pikeun terang latihan kabugaran dasar anu kedah anjeun lakukeun sakumaha ayeuna, pencét layar ayeuna

Naha bersepeda maéhan otot?

Dina pangaruh,Ngabuburit mantengaduh kamungkinan pikeunngabeuleum otot. Beuki kalori kaduruk, beukiototmassa anu nempatkeun résiko rusak atanapi leungit.19 Agustus 2014

Salah sahiji patarosan anu langkung has dina kahirupan nyaéta… naha urang kedah ngalakukeun kardio? Ayeuna unggal lanceuk asli bahkan henteu terang naon éta kardio. Tapi kanyataanana nyaéta yén parantos aya perhatian di komunitas kabugaran yén kardio tiasa ngaganggu wangunan otot urang, ideu anu asalna tina pamahaman saderhana fisiologi otot. Pikeun ngawangun otot, urang peryogi latihan résistansi pikeun nyiptakeun stimulan ngawangun otot, sareng urang peryogi langkung seueur nutrisi pikeun tuang otot-otot éta.

Kalayan kardio kami nyobian ngaduruk kalori pikeun ngabakar langkung seueur gajih. Janten, dina hiji sisi, anjeun nyobian kaleungitan massa sareng ngaduruk langkung seueur kalori. Di sisi anu sanésna, anjeun nyobian kéngingkeun langkung seueur sareng nganggo langkung seueur kalori.

Henteu persis tujuan pelengkap. Sareng aya ogé patarosan ngeunaan adaptasi serat otot. Cardio, khususna kaayaan mantep kardio, ngarangsang serat otot ketahanan tipe 1.

Latihan résistansi langkung rentan pikeun ngetik 2 serat. Nyoba merangsang duanana dina waktos anu sami disangka ngahambat pangaturan maksimum kardio anjeun disada goréng sareng saé pikeun duanana, tapi naha hasilna sabenerna ngagambarkeun masalah ieu? Tilikan gancang kana literatur ilmiah bakal nunjukkeun meureun, tapi henteu goréng teuing sakumaha saur sababaraha dulur.

Sababaraha studi nunjukkeun yén latihan aérobik sareng kakuatan dina waktos anu sami ngajantenkeun penyesuaian otot sareng kakuatan anu rada goréng dibandingkeun sareng latihan kakuatan nyalira. Nanging, panilitian sanés nunjukkeun yén latihan dina waktos anu sami henteu mangaruhan adaptasi otot pisan. Janten naha hasilna béda? Hasilna béda-béda gumantung kana kumaha sareng jinis kardio anu dianggo dina pangajaran sareng naon tindakan anu dititénan.

Nalika urang ningali kardio ngaganggu kauntungan, éta sering dilarapkeun pikeun ngahasilkeun awak anu handap. Ieu masuk akal sabab seuseueurna latihan kardio anu dilakukeun dina panilitian kalebet jogging, sprinting, sareng bersepeda. Kakuatan awak luhur sareng ukuran hipertropi kalolobaan teu kapangaruhan.

Faktor anu béda-béda nyaéta jumlah istirahat antara sési. Trend anu jelas pisan nunjukkeun yén langkung kuring tiasa istirahat di antara sési, anu kirang ngarusak nyaéta panyesuaian otot sareng kakuatan. 24 jam sigana hasilna pangsaéna.

Inténsitas kardio ogé maénkeun peranna. Ngalatih latihan résistansi sareng kardio stabil dina kaayaan inténsitas rendah biasana ngaraheutkeun otot sareng kakuatan; ngagabungkeun latihan résistansi sareng kardio jangka pondok, inténsitas luhur, sapertos HIIT, teu aya pangaruhna kana kakuatan sareng kauntungan otot. Ieu saleresna pakait sareng tiori adaptasi anu bersaing anu parantos didadarkeun di luhur.

Steady State Cardio mangrupikeun serat tipe dominan, anu bersaing sareng latihan résistansi stimulasi serat Tipe 2; HIIT, di sisi anu sanésna, ngarangsang langkung serat tipe 2 sareng gaduh adaptasi anu sami salaku latihan résistansi. Hal-hal anu kedah diperhatoskeun: Ngabuburit ngalawan ngaji, kalayan ngaji, khususna ngajalankeun anu intensitas luhur, sigana mangrupikeun pilihan anu saé langkung saé. Durasi kardio ogé ngagaduhan peran, kusabab langkung lami sési kardio, beuki kuat kakuatan sareng adaptasi otot anu kaganggu.

Tungtungna, frékuénsi kardio, Wh Beuki sési kardio anu dilakukeun, beuki seueur pangaluyuan anu tiasa kapangaruhan. Ieu sigana tiasa janten masalah ngaleuwihan, nyiptakeun tingkat setrés konstan anu sesah kanggo awak pikeun ngungkulan. Ayeuna langkung jelas naha kardio MAY tapi henteu kedahna bakal.

Keuntungan anjeun karasa. Sareng upami anjeun mikirkeun kauntungan kardio, jelas yén anjeun kedah ngalakukeun éta ogé. Éta kardio anu ningkatkeun kasihatan jantung sareng kapasitas aérobik, hal-hal anu urang peryogikeun pisan pikeun kaséhatan sareng kabugaran sacara umum.

Bobot henteu bakal kéngingkeun anjeun, sareng kaleungitan gajih langkung luhur dibandingkeun latihan kardio atanapi kakuatan nyalira. Janten upami anjeun badé ngaduruk gajih JEUNG ngawangun otot dina waktos anu sami, olahraga dina waktos anu sami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Mangpaatna jauh langkung ageung tina karugian dina pendapat abdi.

Sareng ayeuna ku sadaya inpormasi ieu urang tiasa palinter ngeunaan ngajauhkeun sisi handapna. Prakték anu pangsaéna nyaéta ngalakukeun kardio inténsitas anu langkung luhur pikeun waktos anu pondok, panginten henteu langkung ti 20 menit tina bisul, sareng cobian nempatkeun sahenteuna sapoé dinten antara latihan kakuatan sareng sési kardio anjeun. Upami tiasa, hindarkeun ngalakukeun kardio anjeun caket dinten-dinten suku anjeun, sareng ulah aya kaleuleuwihan sareng overtraining.

Janten hayu urang pasang sapatu lumpatna sapertos sling anjeun. Hayu urang kéngingkeun kardio anjeun. Hayu atuh terang naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan kardio sareng kauntungan dina koméntar.

Sareng panginget gancang yén ayeuna kuring masihan sakitar Barisan Énergier Lebert. Pariksa hadiah dina tautan dina katerangan! Upami anjeun resep kana tulisan ieu, punten pasihan jempol kardio sareng bagikeun ka réréncangan anu resep ka Gains. Sakumaha biasa, hatur nuhun kanggo nonton sareng Meunangkeun PROTEIN Anjeun!

Naha biking kardio saé pikeun binaraga?

Ngabuburit. Ieu panginten salah sahiji latihan kardiovaskular anu langkung underrated anu seueurbinaragawanpernah ngémutan. Padahal leumpang dina treadmill condong tiasa ahébatsumber tinakardio, panilitian parantos mendakan étaNgabuburitatawasapédahtunggang tiasa ngabuktoskeun janten langkung imut kusabab sababaraha alesan.9 Juni. 2021

JEFF: Naon anu anjeun lakukeun? JESSIE: Ngalawan talina. Ngalawan tali ieu. JEFF: aya naon guys? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com.

Ieu sanés tali perang. Jessie pastina henteu hoyong ngalawan tali, tapi éta bakal ngalawan Therope. Upami anjeun nganggona hal-hal ieu maka pastikeun anjeun ningkatkeun jumlah usaha anu anjeun anggo dina ngagunakeunana.

Henteu cekap nganggo fad pangénggalna nalika nyobian ngalakukeun kardio sareng kéngingkeun épék udar. Anjeun hoyong mastikeun yén anjeun ngalaksanakeun leres. Upami anjeun henteu percanten ka kuring, parios The Rock ogé di dieu.

Anjeunna terang kumaha ngagunakeun tali perang. Jalma-jalma, dinten ieu kuring badé ngalaporkeun pikeun anjeun, sanés ngan ukur ieu, tapi opat cara anu langkung populér pikeun jalma nganggo kardio supados bénten sareng ngirangan beurat, nanging, sanés hal-hal ieu goréng; éta kumaha urang ngajantenkeun aranjeunna anu ngajantenkeun aranjeunna gunana. Urang badé ngalereskeun sadayana éta hiji-hiji dinten ayeuna.

Oke, janten nalika urang ngamimitian ngalereskeun masalah, hayu urang mimitian ku anu ageung. Éta leres didieu. Kuring henteu nyarioskeun tentang Jessie anu leres-leres nga-sms bari naék sapédah na, atanapi yén anjeunna tiasa bobo di dieu sapertos hunchback nalika lumpat dina treadmill.

Jujur, urang ningali yén di unggal gim sareng 'Ieu kajadian ayeuna, kuring ngajamin anjeun, di tempat olahraga mana waé di dunya. Tapi naon anu ngairitasi kuring, sareng naha kuring pikir kardio berbasis mesin mangrupikeun bentuk kardio anu bodo, nyaéta yén saéstuna ngamungkinkeun anjeun kabur, leres-leres jalan-jalan tanpa mesin anu nyepeng anjeun sareng jauh pisan ? Anjeun teu tiasa. Sareng anjeun moal tiasa naék tangga sareng pernah nyalahkeun naon anu bakal dirasa nangtung dina tangga, pendaki.

Kanyataanna nyaéta jalma, kardio berbasis mesin henteu kantos ngahasilkeun deui naon anu sabenerna karasaeun nalika awak anjeun aya di luar angkasa. Urang kedah ngalatih diri pikeun langkung seueur atletis - éta saluran ieu ngeunaan - sareng éta sababna kuring hoyong anjeun langkung ngadamel tina éta. JESSIE: Naon, adi? Abdi lumpat tina mesin.

Kuring ngalakukeun naon anu anjeun paréntahkeun ka kuring. JEFF: Oke. Leres, Jessie tiasa di luar sareng anjeunna jogging.

Nanging, kuring resep nyebatkeun yén jogging mangrupikeun budak leutik berambut beureum anu buleud. Kami parantos ngaji sareng urang gaduh lumpat, sareng jogging kumaha waé ogé kandelna. Kanyataanna, urang terang yén unggal jalma ngagaduhan sababaraha kaunggulan.

Nanging, jogging sigana bakal ngala anu paling parah. Ayeuna urang terang - titingalian. Upami batur kaleuwihan beurat, utamina, éta henteu saé pikeun aranjeunna angkat sareng mimitian ku seueur tekanan kusabab beurat anu aranjeunna kedah bawa.

Maka, leumpang bakal janten pilihan anu hadé pikeun aranjeunna. Nanging, urang terang upami urang tiasa lumpat, anu urang tiasa kéngingkeun sadaya manpaat latihan intensitas tinggi sareng jaga durasi pondok supados tiasa nempatkeun langkung setrés dina sendi anjeun di dieu - pondok janten urang tiasa ngamaksimalkeun éta. Éta henteu kajantenan didieu nalika jogging.

Jogging saéstuna ngagaduhan pangaruh anu sami sareng sprinting pikeun kéngingkeun anu paling parah di sadaya dunya salami jalan-jalan, didieu. Upami anjeun hoyong ngalakukeun salah sahiji atanapi anu sanésna, ngaidentipikasi naha anjeun kedah ngalambatkeun turun sareng angkat sakedik deui pikeun ngabantosan kaayaan anjeun atanapi nyobian naékkeun up upami anjeun atlit sareng latihan intensitas tinggi ku milih sprinting . Antosan sakedap.

Naon anu urang lakukeun di dieu? Ieu sakuduna dituju janten kardio. Ieu deadlift saé, Nanging. Tapi naon éta? - naon? Ya Allah.

Abdi kéngingkeun ayeuna. Ayeuna kuring meunang. Oke, kuring meunang.

Ieu sanés mangrupikeun cara épéktip anu épéktip. Éta mangrupikeun bentuk kondisioner anu kawéntar ayeuna, tapi kami nyebat 'HIIT anu kurang dibentuk'. Upami anjeun nyobian ngalaksanakeun latihan HIIT ayeuna, anjeun moal hoyong nyampur sareng nyocogkeun latihan anu bakal nguntungkeun anjeun tina kakuatan sareng kaayaan anu optimal.

Salah sahijina bakal sangsara. Kasempetan henteu ngan éta tapi awak anjeun nyalira bakal sangsara nalika anjeun nyobian maksimalkeun pungsi deadlift anjeun antara pengkondisian sareng jump jump sareng anu sanésna. bewara; Janten fokus unik.

Upami anjeun nyobian ngalatih kakuatan, anjeun latihan pikeun kakuatan. Upami anjeun nyobian ngalatih pikeun kaayaan kauntungan sareng kardiovaskular, lakukeun. Tapi tong nyobaan campur aduk sabab éta bakal kabobodo dina jangka panjang.

Panungtung tapi teu saeutik, éta cara anu bener populér pikeun nganggo leungitna gajih, ngondisikeun sareng olahraga haté anjeun. Ieu Tabata. Nya naon anu anjeun tingali di dieu nyaéta Jessie lumayan loba anu anjeun tingali: seueur jalma ngalakukeun.

roda cadex

Tabata, pikeun anu henteu pati paham kana éta, mangrupikeun selang istirahat 20 detik sareng 10 detik kanggo ngalaksanakeun latihan. Éta tiasa janten latihan naon waé, tapi dina hal ieu Jessie nuju ngaluncatan tali. Kritik anu mimiti ka Tabata nyaéta yén kuring resep pisan protokol nalika dilakukeun ku cara aslina diprogram.

Nalika Tabata ngembangkeun protokol ieu, anjeunna nganggo éta sareng atlit Olimpiade na pikeun ngalaksanakeun latihan intensitas luhur, intensitas maksimum salami 20 detik. Éta hartosna langkung saé 100% sacaket mungkin pikeun tingkat denyut jantung maksimal 20 detik pinuh. Kumaha urang Bastardi Kumaha carana urang ngaco deui? Kami henteu pernah ngalakukeun éta.

Kami nerapkeun Tabata, anu hartosna éta ngan sekuen '20 on, 10 pareum '. Janten peryogi 20 detik, tapi peryogi 5 detik kanggo ningkatkeun kagiatan anu urang gaduh 'Balikeun' sareng peryogi 5 detik kanggo dipareuman. Janten urang tungtungna ngan ukur ngalakukeun sakitar 10 detik tina unggal jinis usaha.

Ayeuna upami anjeun milih latihan anu salah - kuring nyarios ngaliwat tali bakal cocog salaku salah sahiji latihan anu goréng kusabab dina pagelaran puncak anjeun, anjeun henteu bakal langsung indit. Biasana peryogi sakedik waktos kanggo jalan. Janten, kéngingkeun latihan anu pas, naha pikeun kéngingkeun prestasi puncak anjeun langsung, atanapi langkung saé - upami anjeun badé ningkatkeun ieu - pilih jarak 30 detik, 10 detik sareng anjeun bakal nyatakeun kanyataan yén anjeun tiis sareng tiis janten anjeun tiasa kéngingkeun kauntungan maksimal tina unggal 20 detik kagiatan.

Sapertos indung kuring kantos nyarios ka kuring, 'Éta sanés anu anjeun nyarios Jeff. Éta kumaha anjeun nyarios éta. ”Dina hal ieu, éta henteu kedah janten bentuk kardio anu anjeun anggo, tapi upami anjeun ngalakukeun sapertos batur, anjeun panginten katingali bodo.

Anu langkung penting, anjeun moal kéngingkeun ieu sareng kuring henteu hoyong ieu kajantenan ka anjeun. Baraya, saluran ieu ngeunaan ngamajukeun deui élmu, sapertos sadaya program urang. Upami anjeun henteu acan, buka ATHLEANX.com sareng anggo salah sahiji na.

Kuring janji anjeun bakal kéngingkeun hasil anu pangsaéna ku anu nempatkeun élmu dibalik naon anu anjeun lakukeun. Upami anjeun henteu acan, langganan saluran ieu sareng pencét béwara bel supados anjeun henteu sono kana tulisan kami. Tangtosna, anjeun tiasa teras mariksa salah sahiji tulisan panganyarna kami di dieu, sadayana.

Pendak deui engké.

Kunaon tukang beca ngagaduhan suku ceking?

Thesukuotot anjeun ngawangunNgabuburitbiasana henteu ageung, tapi serem sareng batu keras. Sepédah jalan tetep, hésé, latihan durasi panjang. Jenis latihan sapertos kitu ngaduruk LABA seueur lemak awak. Janten anjeun ningali lumpat jarak jauh sareng jalanbikerséta pisanipis.

Kunaon tukang beca ceking?

Kunaon tukang beca'panangancekéng pisan? Sawaréh éta bug dahar daging dina kit kesang urang, tapi kaseueuran éta kusabab (ieu rumit) pedal aya handapeun suku urang sareng panangan urang henteu leres-leres ngalakukeun nanaon kecuali lalaunan.

Naha bersepeda masihan anjeun genep bungkus?

Ngabuburithenteu ngawangun anjeunBagianlangsung, tapi étatiasamantuan ngungkabkeun AnjeunBagianupami éta ditambah ku diet anu saé sareng sababaraha latihan tambahan. Nyupiran sapédah ngabantosan ngagoréng gajih anu nutupan anjeunBagian.

Naha biking saé kanggo motong?

Leres, anjeun ngirangan beurat nalika anjeunditeukteukkalori, tapi pon leungiteun henteu teras-terasan gajih. Sababaraha leungitna beurat anjeun ogé tiasa asalna tina jaringan otot. Pengendara sepeda anu diét sering tungtungna ipis, tapi résiko janten langkung laun sareng lemahsapédah. Sareng tong hilap yén otot ngabakar kalori.25 Méi 2021

Naha 30 menit saé sapédah cekap dinten?

Ngabuburitningkatkeun daya tahan anjeun sareng mareumansapédah

Latihan dinasapédahsahenteuna30 menitkadintenbakal ngawangun daya tahan kardiovaskular sareng otot anjeun. Ku ngalakukeun usaha anu tetep, anjeun bakal aya perhatosan kanaékan kapasitas aérobik anjeun, ngamungkinkeun anjeunsapédahpanjang atanapi dina tunggang langkung sengit.

Naha bersepeda saé pikeun abs?

Ngabuburitdianggo sababaraha otot dina awak handap anjeun, kaasup quads anjeun, glutes, hamstrings sareng cangkéng, tapi nalika éta dilakukeun sacara kuat pikeun latihan, anjeunBagianogé nuju kénging ahébatlatihan. Salaku tambahan, jantung anjeun - anu ogé otot - ngagaduhan latihan kardiovaskular anu luar biasa.23 Agustus 2019

Naon anu peryogi kauninga binaragawan ngeunaan bersepeda?

Anu hadé, anjeun gaduh kakuatan sareng kakuatan pikeun sababaraha dinten, sareng panginten langkung sanggup nahan nyeri tina penumpukan laktat saatos dinten-dinten kaki brutal anjeun parantos salamet. Downside nyaéta aya langkung kapadetan otot sareng beurat dina bagian handap awak anjeun, anu ditarjamahkeun pikeun langkung seueur panggunaan oksigén sareng kabutuhan kalori anu langkung ageung tibatan atlit anu langkung alit.

Sabaraha lami siklus dina binaraga awét?

Siklus dina binaraga aya hubunganana sareng prosés nyandak stéroid pikeun ningkatkeun kinerja sareng umumna, éta mangrupikeun prosés anu aman nalika dianggo dina sekuen logis. Siklus istilah dina binaraga umum dianggo ku atlit pikeun ngarujuk kana waktos aranjeunna dina stéroid. Siklus binaragawan stéroid rata-rata biasana 6 dugi 12 minggu.

Naon cara anu paling saé pikeun ngawangun kakuatan pikeun Ngabuburit?

Cara anu pangsaéna pikeun ngawangun kakuatan nyaéta ku latihan pikeun kakuatan mutlak. Ieu ngandung hartos beurat, beurat pangulangan, sareng istirahat langkung lami. Ieu mangrupikeun resep ngawangun otot anu kuat anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalaksanakeun langkung saé: Ngalatih ketahanan dina sapédah, sareng ngalatih kakuatan kalayan beurat gratis di gim.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit telepon kasus waterproof - milarian solusi

Kumaha carana abdi tiasa ngajagi telepon nalika ngoprek? Ngajaga telepon anjeun dina saku anu misah sareng hal-hal anu lemes sareng anjeun henteu sigana peryogi pertengahan perjalanan bakal ngirangan parobihan anu teu dihaja kaluar nalika anjeun ngahontal anu sanés. Simpen telepon anjeun dina saku jauh tina tuangeun ogé supados henteu résiko kotor. г.

Zona tingkat denyut jantung - cara nanganan

Naon denyut jantung rata-rata saé nalika muter? Sapédah umur 30 taun ngagaduhan denyut jantung maksimal 190 ketukan per menit, sahingga denyut jantung rata-rata antara 95 sareng 133 ketukan per menit nalika Ngabuburit dina laju anu sedeng. Dina laju anu kuat, denyut jantung jalma anu sami antara 133 sareng 162 ketukan per menit. 12 Maret 2018 г.

Ulasan sapédah Kona - kumaha carana ngungkulan

Naha Kona mérek sapédah anu saé? Kona sanés éntitas ageung dibandingkeun sababaraha mérek sapédah global sanés, tapi éta resep statusna ikonik. Aranjeunna paling dikenal salaku perusahaan sapédah 'freeride', tapi parantos ngaji jalan sareng 'cross bikang ti saprak mimiti. Sareng motor kota na mangrupikeun pilihan anu paling kerén, paling praktis sakitar. г.

Bersepeda ka sakola - kumaha mutuskeun

Naha biking ka sakola aman? Dina tingkatan individu, leumpang sareng biking tiasa ningkatkeun kasihatan siswa, aktivitas fisik, sareng bahkan konsentrasi aranjeunna di sakola. Langkung seueur murid anu leumpang atanapi sapédah, kirang mobil dina jalan di sakuriling sakola, anu tiasa ngirangan bahaya kaamanan sareng ngirangan polusi udara.

Kumaha carana ngonci sapédah anjeun - cara nanganan

Kumaha kuring ngonci sapédah nganggo kabel? Anggo kabel sareng konci U Seueur jalma milih ngempelkeun kabel ngaliwatan roda payun sareng sakitar pigura, teras gelangkeun kabelna liwat konci U sareng roda tukang, pigura, sareng rak sapédah. Metoda ieu nyayogikeun kaamanan anu langkung seueur pikeun roda payun, sareng janten pancegahan visual pikeun maling.

Gagasan kado siklus - Manual lengkep

Naon anu anjeun mésér sapédah bikang? 21 Kado Natal pikeun Botol Cai AwéwéFabrik Botol. Henteu hoyong ngaganggu sapédah anjeun ku koper langkung? Castelli Viva Donna Headband. Témpél Stang Cinnam Mike Giant. Panaskeun Panangan Svelte. Chapeau! Calana Podium. dhb Awéwé Blok Macro Roubaix Kaos Lengan Panjang. Kaanggotaan Premium Strava.