Utama > Ngabuburit > Situs kencan bersepeda - ngajawab patarosan

Situs kencan bersepeda - ngajawab patarosan

Naha tukang beca saé dina ranjang?

Ngabuburitparantos kabuktosan mangrupikeun cara berdampak rendah idéal pikeun ngungkulan pasualan anu aya hubunganana sareng disfungsi séksual, khususna diantara lalaki anu ngadeukeutan atanapi dina umur tengah. 'Leres, éta manpaat aerobik sareng dorongan aliran getih anu parantos kabuktosanNgabuburitpaningkatan seksual pikeun seueur lalaki.



Loba jelema. Kuring yakin kuring ningali dina sadel sapédah sareng ngémutan yén sanés ngan ukur kedah henteu raoseun, tapi éta ogé goréng pikeun anjeun. Anjeun terang - nyababkeun karusakan, nyeri, kabebeng sareng, pikeun lalaki, panginten disfungsi erectile, panginten kanker prostat.

Sareng seueur urang nganggo sapédah sareng teu aya masalah pisan. Sabalikna, pengendara sepeda ogé. Kuring tumaros sahingga kuring tiasa nyaritakeun yén nalika aya kajadian éta pikahariwangeun.

Tingali - ieu mah 'duh Gusti! Sirit kuring parantos bobo! 'Urang bakal balik deui kana ieu nalika ngajajah masalah ngeunaan kaséhatan sareng bersepeda lalaki. Kusabab kitu kami parantos damel sareng salah saurang ahli urologi terkemuka di dieu di Inggris - saurang lalaki anu ngarana Anthony Koupparis - pikeun masihan naséhat anu padet sareng praktis anu kedah didangukeun ku sadaya pengendara sepeda lalaki sareng nalika anjeun peryogi alesan sanés pangalaman klinis anu éksténsif pikeun percanten naon anjeunna nyarios yén anjeunna ogé jalma beusi sareng jalma-jalma ieu nyéépkeun seueur waktos dina pelana. Sateuacan urang mimitian, ieu mangrupikeun pelajaran anatomi gancang.



Éta cara kuring numpak sapédah kuring. Ieu ayeuna mangrupikeun rorongkong naék sapédah sareng éta parantos caket tina sirit.

Eureun nyikikik deui. Éta henteu saé atanapi leres pikeun skala. Pokokna, guyonan kumisan, penting pisan pikeun ngartos anatomi urang sorangan.

Anjeun bakal terang, kuring yakin yén nalika anjeun numpak sirit sareng téstis biasana disumputkeun. Daérah jaringan lemes antara imbit anjeun sareng téstis anjeun disebat perineum anjeun, sareng nalika anjeun dina sapédah, daérah ieu aya hubunganana sareng sadel anjeun. Dina handapeun kulit aya uretra anjeun, nyaéta tabung anu nyambungkeun kandung kemih anjeun ka dunya luar ngalangkungan sirit.



Perineum ogé ngandung saluran getih ageung sareng saraf pudendal anjeun, anu masihan perasaan daérah sahingga ogé ngabantosan pendirianna. Diluhur perineum nyaéta prostat anjeun, kelenjar anu nyiptakeun cairan mani sareng anu ngalangkungan uretra. Kusabab anatomi kami sareng bentuk pelana, sigana lumrah pikeun ngalakukeun hubungan antara bersepeda sareng nyeri atanapi numbness, disfungsi erectile sareng masalah prostat, tapi hayu urang ningali deui.

Tapi teu hariwang. Éta henteu langkung jelas tibatan naon anu anjeun kantos tingali, aranjeunna nyarankeun Anthony ngabahas topik ieu. Janten urang ngagaduhan rasa mati rasa, disfungsi erectile sareng kanker prostat, khususna kanker prostat.

Hayu urang mimitian ku pireu sareng mimitina, naha kuring tiasa ngawartosan? Anjeun carita sirit kabogoh kuring? - Éta bakal, enya



Kuring ngarasa kawas kami silih kenal pisan pikeun nyaritakeun ngeunaan éta. Éta nalika kuring aya dina torowongan angin di Indianapolis sareng kami ngalakukeun uji coba terowongan angin, bisi éta anjeun kedah hipu linggih dina sapédah salami 30 menit bari sapédah anjeun nyapu sudut angin. Naon hartosna Anjeun kedah leres-leres teu gerak dina awak luhur anjeun, sabab naon waé jinis kedutan bakal distorsi hasilna.

Janten kaayaan anu ponggawa pikeun naékkeun sapédah sareng saatos 30 menit kuring turun sareng kuring sadar gancang pisan yén kuring henteu ngagaduhan sensasi dina sirit kuring, anu leres-leres lumangsung, kusabab kabeneran anjeun terang yén sensasi parantos balik. Janten akhirna kuring mikir yén henteu aya jangka panjang anu kajantenan, tapi naon anu kajantenan dina jangka pondok? Pokokna kusabab tekanan anu anjeun langsungkeun kana perineum, anjeun mencét kana saraf sareng anjeun mencét sababaraha pembuluh darah sareng éta anu nyababkeun rasa mati rasa. Saatos sababaraha waktos linggih dina saraf éta bakal nyandak sababaraha karusakan anu minor pisan anu sanés jangka panjang karusakan, éta dasarna ngakibatkeun kabebeng di daérah anu diurus, anu kajantenan ka anjeun.

Janten mangrupikeun sarimbag sareng saré dina posisi anu anéh sareng gugah sareng panangan anjeun leres-leres maot sareng ngagalura sacara masif, tapi perasaanna gancang deui teu aya karusakan jangka panjang. Mirip pisan sareng éta waé. Janten naon anu urang kedah lakukeun teras? Upami urang sangsara tina pireu saatos naek sapédah, naon port panggero anu munggaran? Upami anjeun mendakan hal éta kajantenan, naék kana sapédah sareng éta bakal matiét saatosna.

Kuring terang langkung seueur tibatan kuring, anjeun kéngingkeun sapédah anu pas sareng batur pikeun ningali sadel anjeun sareng sagala rupa anu aya dina éta. Ayeuna upami anjeun naék kana sapédah anjeun pikeun waktos anu lami sareng unggal-unggal éta bobo di daérah éta sareng tetep boloho teras anjeun ngalakukeun hal anu sami terus-terusan maka anjeun pasti bakal nyababkeun karusakan jangka panjang tapi akal sehat ngambil alih sareng sakali éta ngan ukur ngagaduhan sapédah anu pas sareng sadel. Mangsa waktos kakantun saatosna moal ngarusak sensasi di daérah ieu atanapi dedeganana sareng anu sapertos dina jangka panjang.

Topik salajengna teras janten disfungsi ereksi sareng tina naon anu urang kantos nguping ngeunaan kebas, naha aya hubungan antara bersepeda, beuteung terus-terusan anu ngakibatkeun disfungsi erectile? - jawabanana henteu. Anu langkung penting nyaéta pentingna disfungsi erectile. Prosés anu nyababkeun masalah degdegan sami sareng prosés anu nyababkeun panyakit kardiovaskular, anu nyababkeun serangan jantung.

Janten upami anjeun gaduh diabetes, tekanan darah tinggi, atanapi haseup, anjeun sigana ngalaman disfungsi erectile, tapi anjeun ogé kamungkinan ngalaman panyakit jantung. Kanyataanna, seuseueurna jalma umur tengah bakal ngamimitian Ngabuburit. Ayeuna, upami anjeun mangrupikeun panumpang sareng aya dina umur anu tangtu disfungsi erectile, pamikiran mimiti anjeun henteu kedah, 'Oh, ieu pelana ku kusabab bersepeda.' Éta henteu kedah ngubur sirah kuring dina keusik Ieu tiasa janten indikasi hal anu henteu acan didiagnosa.

Abdi peryogi diparios ieu. Anjeun sigana teu nyaman sareng kanyataan yén bakal sesah pikeun nyababkeun jinis karusakan kana saraf kemaluan anjeun anu teras bakal ngakibatkeun disfungsi erectile. Janten naha leres sesah pikeun ngalakukeun éta? The lieur aneh mangaruhan perineum anjeun moal masihan anjeun disfungsi erectile.

Sareng kanyataanna éta moal masihan anjeun disfungsi erectile. Buka sareng parios deui. Mimiti, pikeun ngagaduhan MOT anu leres tina sudut pandang jantung, maka naha henteu ngagaduhan panyawat disfungsi erectile? Maksad abdi, bunderan parantos sapinuhna.

Éta parantos tina hal anu rada cakcak kana masalah kaséhatan anu nyata anu tiasa diurut. Teras anjeun bakal mendakan aranjeunna. Kumaha upami masalah anu patali sareng prostat sareng kanker prostat khususna.

Untungna, bersepeda teu aya pangaruh kana kanker prostat. Tapi sanés ngan ukur kumaha ngembangkeun kanker prostat, éta ogé patarosan naha anjeun leres-leres diayakeun kanker prostat. Salah sahiji hal anu urang anggo pikeun nunjukkeun indikasi résiko kanker prostat nyaéta tés getih sareng aya pamikiran yén upami anjeun nganggo sapédah pisan anjeun bakal ngairitasi prostat anjeun sareng ieu tiasa janten tés getih anjeun anu dianggo salaku PSA Sacara artifisial ningkatkeun tés getih Antigén spésifik prostat Tés getih anu dugi kana titik Anjeun ngalakukeun tés getih ieu Sacara artifisial ningkat sareng teras anjeun gaduh seueur tés anu teu anjeun peryogikeun kusabab anjeun numpak sapédah sareng éta leres-leres henteu leres Henteu - aya kasempetan éta tiasa kapangaruhan sakedik, tapi upami anjeun ningali kana panilitian dumasar laboratorium ngeunaan seueur, seueur spidol molekular pikeun kanker prostat, Ngabuburit sareng olahraga henteu ngabédakeun naon waé indikator kanker prostat, janten bersepeda saé ngajantenkeun anjeun langkung pas , éta ningkatkeun kasihatan kardiovaskular anjeun sareng sadaya hal anu ngirangan résiko anjeun kanker éta henteu mangaruhan panyaringan kanker prostat anu teu leres.

Teras teras teras-terasan. Untungna, teu aya résiko tinggi kanker prostat. Anu kedah urang lakukeun salaku jalma anu mikir ngeunaan éta.

Janten nalika urang ngolotan, urang bakal kamungkinan kanker prostat. Janten hal anu pangpayunna ayeuna janten waspada kana sababaraha gejalana, hal anu urang awas nyaéta hal-hal sapertos gejala damel cai, nyeri tonggong, masalah perdarahan dina cai, hal-hal sapertos anu ngaregepkeun hal-hal éta maka anjeun kedah lebet ahli urologi atanapi dokter kulawarga sareng gaduh kalungguhan paguneman anu wajar ngalangkungan penilaian. Éta henteu hartosna sacara otomatis anjeun bakal dipariksa pikeun kanker prostat, tapi éta dokter khusus bakal ngiringan anjeun ngalangkungan hal-hal anu saé pikeun tés sareng kamungkinan tina downsides tina tés.

Maka anjeun duaan tiasa mutuskeun badé teraskeun atanapi henteu. Abdi henteu hoyong jalma bodo pikeun henteu maliré éta mimitina. Sareng kaseueuran, urang mendakan hal-hal ieu langkung tiheula dinten-dinten ieu sareng aranjeunna tiasa leres-leres diurutkeun.

Naon umur urang ngobrol ngeunaan didieu? Umur sabaraha anu anjeun kedah hariwang? Sareng kuring ngahargaan yén kamungkinan aya conto tragis kasus awal anjeun terang, tapi anjeun leres.

Kitu sareng kuring dina latihan kuring, kuring gaduh gambar anu sesat pisan. Janten urang gaduh prakték ageung sapertos anjeun bakal ngagaduhan pasién dina umur 30an dugi ka 80an sareng 90an ngémutanana, sareng upami anjeun ngagaduhan gejala anu pikahariwangeun ulah panik, tancebkeun sirah anjeun kana keusik sareng timah Boga diskusi anu wajar sareng penilaian ngeunaan naon masalahna, naha aya tanda peringatan pikeun meta sareng naha anjeun kedah Henteu aya hubungan antara siklus sareng kanker prostat, tapi kanker prostat mangrupikeun masalah ageung pikeun bagian ageung tina pengendara motor Kusabab éta lalaki, aranjeunna yuswa yuswa sahingga kedah mikir ngeunaan éta Muhun, kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi takeaway pangbadagna kuring tina paguneman ieu sareng Anthony nyaéta urang sigana henteu kedah nganggap enteng kaséhatan urang, urang kedah nyanghareupan maotna urang sorangan sareng leres-leres milarian bantosan nalika urang meryogikeunana kusabab urang henteu kénging ipis sigana masalah anu paling ageung anu bakal urang nyanghareupan. Ayeuna kuring sigana ngalangkungan sakedik inpormasi nalika nyaritakeun ngeunaan sirit kuring dina torowongan angin tapi kuring pikir dina catetan éta panginten urang sadayana kedah nyobian ngobrol sareng babaturan urang di klub anu ngajalankeun éta akhir minggu ieu, sahenteuna ngobrolkeun tulisan ieu sigana kuring bakal janten pangalaman mimiti anu positip sareng kami sareng upami anjeun hoyong ningali tulisan sanés dina poko anu sami.

Urang ngan ukur gaduh saluran ieu anu bakal ngabantosan anjeun mésér sadél anu pas pikeun anjeun langsung nyanghareupan masalah mimiti pireu.

Naha bersepeda bobogohan gratis?

Gabung sareng KamiNgabuburitKlub pikeunGratis!

Ngagabungkeun KabugaranJomblonyaétagratis! Mimiti, ngadamel profil anu nyaritakeun dunya ngeunaan kagiatan kabugaran pikaresep anjeun, kalebet naha anjeun ngagaduhanNgabuburitmarkisa sareng naon anu anjeun milari dina anjeunNgabuburitpasangan. Anjeun bahkan tiasa namina tempat anu anjeun pikaresep pikeun muter-muter.

Dinten ieu kuring nuju nyarios kunaon, sanaos usaha pangsaéna atanapi maksad pangsaéna pikeun milarian jalmi sanés, anjeun tiasa macét sareng ngulang hubungan négatip anu sami. Ieu dumasarkeun kana patarosan panempo ti Miss B.

Sareng ieu mangrupikeun potongan tina patarosan anjeunna. Tulisan anu saé. Kuring digedékeun ku dua kolot anu narkis sareng indung kuring ngadorong kuring nalika kuring hoyong rangkulan.

Bapa kuring ngalakukeun hal-hal anu teu tiasa dicarioskeun, sareng kuring pikir éta ogé wates. Patarosan abdi, upami anjeun parantos digedékeun ku jalma-jalma anu gaduh karusuhan ieu, naha normal pikeun narik jalma sapertos kitu sareng karaos anjeun tiasa nyalametkeun aranjeunna? Hatur nuhun kana patarosan, Miss B. Waleran pondok nyaéta enya, anjeun panginten tiasa caket ka jalma anu sami anu anjeun parantos hubungan anu parah.

Nanging, henteu jelas atra nalika anjeun katarik ku jalma anu sami. Hayu atuh ngajelaskeun. Aya konsép dina tiori psikoanalitik anu disebut pangalaman émosi koréksi.

Definisi klasik tina pangalaman émosi koréksi nyaéta prosés anu terapi di mana therapist ngabantosan anjeun ngalaman hubungan anu nyeri ku ngarobahna kana hubungan anu nyageurkeun. Therapist ngalakukeun ieu ku simulate dinamika tangtu sareng anjeun lajeng ngaréaksikeun ka anjeun dina cara béda anu positip sareng béda ti naon anu anjeun ngarepkeun. Upami anjeun teras-terasan kéngingkeun réaksi positip éta, anu sabalikna tina naon Sapertos biasa anjeun, anjeun mimiti cageur ku gaduh pangalaman real-time menerkeun naon anu lumangsung dina jaman baheula.

Maka konsép na parantos dihartikeun ku cara klasik ku ahli terapi sareng biasa latihan terapi psikoanalisis. Tapi parantos aya épolusi dina konsépisasi istilah éta. Éta tiasa ditingal dina hartos anu langkung lega salaku panjelasan naha anjeun caket kana jinis perasaan hubungan négatip anu sami, sareng ieu bahkan tiasa ngalirkeun ka silaturahim anu caket anjeun.

Istilahna asalna tina téori hubungan obyék, dimana jalma-jalma disebat objék. Sareng éta ngeunaan kumaha anjeun hubungan sareng obyék konci dina kahirupan anjeun, sapertos indung anjeun. Gagasan pangalaman émosi koréksi tiasa ningali kana prosés jalma anu milari hubungan négatip négatip pikeun ngalakukeun deui dinamika négatip dina cara anu ngamungkinkeun anjeun menerkeun pangalaman négatip aslina.

Kuring terang ieu seueur janten hayu atuh masihan anjeun conto. Kuring bakal masihan anjeun dua conto, saurang lalaki sareng awéwé. Anggap anjeun hiji lalaki anu ngagaduhan indung anu kritis pisan.

Anjeun bogoh ka indung anjeun, tapi anjeunna jarang muji atanapi ngaku anjeun. Sareng henteu, henteu masalah naon anu anjeun lakukeun, éta henteu pernah saé pisan. Upami anjeun ngagaduhan jinis pangalaman mimiti ieu, anjeun tiasa ngainternalisasi éta sareng yakin yén anjeun henteu cekap cekap.

Anjeun tingali, salaku budak leutik éta dimimitian ku kanyataan yén hal-hal anu anjeun lakukeun henteu cekap saé, tapi ku jalanna waktos tétéla anjeun henteu cekap saé. Cara anu biasa nyaéta pikeun anjeun nyéépkeun waktos déwasa pikeun milarian validasi anu henteu anjeun kantos kéngingkeun. Janten anjeun bérés dina silaturahim caket sareng hubungan romantis anu gaduh dinamika anu sami, kecuali aya anu datang pikeun ngarobih jalur éta, sapertos terapi atanapi sababaraha bentuk pencerahan anu sanés.

Anjeun tiasa gaduh rerencangan anu saé anu tiasa ngabantosan anjeun ningali pola ieu. Janten dina hubungan kencan, anjeun tiasa mendakan awéwé pikeun ngaheureuyan atanapi ngritik anjeun. Wangun anu langkung halus pikeun milarian awéwé anu henteu ngesahkeun éta caket ka awéwé anu super kuat anu henteu tiasa ngritik anjeun sacara terbuka, tapi kompeténsi sareng prestasina nyalira ngahukum anjeun.

Janten mimitina anjeun ngareuwaskeun anjeunna, tapi teras anjeun ambek ka anjeunna kusabab henteu ngajantenkeun anjeun raos cekap. Janten anjeun gaduh seueur alesan sareng panginten anjeun gaduh hubungan salingkuh. Teras anjeun bakal cerai atanapi berpisah upami anjeun henteu nikah teras anjeun nyobian milarian awéwé sanés.

Sareng anjeun nyarios yén kuring moal pendak sareng pengacara kusabab éta masalahna, awéwé anu gaduh karir profil tinggi ngan henteu terang kumaha ngahargaan lalaki. Janten anjeun mimiti bobogohan sareng awéwé anu saur anjeun ngagaduhan posisi sosial anu langkung handap tibatan anjeun, tapi anjeunna teras-terasan hoyong anjeun langkung seueur pikeun anjeunna, sareng anjeunna sigana henteu pernah bosen sareng henteu sakali deui, anjeun henteu cekap. jadi anjeun ngalakukeun deui. anjeun tungtungna awéwé séjén anu nurunkeun peunteunna nilai anjeun. anjeun pikir anjeun bakal kéngingkeun batur waktos ayeuna kusabab anjeun melong dunya luar. tapi éta Awéwé anu sami ngan ukur ngagem baju anu béda-béda.

Masalahna, kusabab pangalaman émosional mimiti anjeun, anjeun janten katarik awéwé anu ngalemahkeun. Sareng anjeun tiasa lebet kana siklus pengulangan dinamika négatip ieu sabab anjeun milari obyék négatip dina tingkat bawah sadar sahingga anjeun tiasa ngawasa hubungan waktos ieu. Waktos ieu anjeun bakal cukup alus pikeun manehna.

Anjeun bakal ngajantenkeun aranjeunna ngahargaan anjeun. Naon anu anjeun tiasa laksanakeun? Solusi anu nyata nyaéta ningali ahli terapi. Sareng ieu moal janten prosés gancang.

Terapis kedah ngartos anjeun sareng carita tukang anjeun pikeun ngabantosan anjeun ningali pola anu anjeun balikeun. Teras therapist tiasa ngabantosan anjeun ngarobih jalan sareng ngarobih pola na. Pola Anjeun sorangan, anjeun tiasa nyobian milari anu tiasa diajak ngobrol.

Tapi éta henteu gampang sakumaha sigana, sabab kamungkinan anjeun moal katarik kana obyék positip. Dina hal ieu, anjeun bakal katarik ku jalma éta kusabab alesan anu salah, tapi anjeun bakal tetep katarik ku aranjeunna. Ieu conto anu sanés anu dianggo awéwé waktos ieu.

Anggap anjeun wanoja anu mendakan diri anjeun teras-terasan caket lalaki anu sombong anu sigana henteu ngahargaan anjeun. Anjeunna merhatoskeun anjeun mimitina, tapi nalika hubungan maju anjeunna ngaleungit sareng anjeun henteu nguping deui ti anjeunna sacara rutin. Sareng saatos anjeun mimiti frustasi, anjeunna reueus datang deui sareng narik anjeun deui ka jero.

Éta moal hasil tungtungna sabab anjeunna ngadorong anjeun bari anjeunna sareng batur. Anjeunna henteu pernah hoyong ekslusif, sareng anjeun mendakan yén anjeun teras-terasan lalaki sapertos kitu. Ayeuna anjeun tiasa mikawanoh pola ieu sareng mutuskeun yén anjeun bakal jalmi anu saé ayeuna.

Tapi pas lalaki ieu ngagungkeun anjeun sareng nyebut anjeun Q Ueen, anjeun dipareuman kusabab anjeun pikir anjeunna bosen sareng lemah. Anjeun terang yén anjeunna jalmi saé, tapi sesah pikaresepeun palsu. Janten éta sanés ngan ukur dangkal nyobian katarik ku batur anu anjeun henteu resep.

Ieu mangrupikeun awal, tapi jawaban anu asli butuh sababaraha panilitian jiwa sareng tilikan deui jaman baheula pikeun ningali naon anu Nyata narik anjeun. Maka anjeun hoyong diajar ngahargaan sabalikna tina naon anu anjeun resep kana pola, anjeun kedah ningali naon anu ngahambat anjeun dina pola éta? Naon anu anjeun sieun dina kaayaan? Ningali naon anu anjeun sieun tiasa ngabantosan anjeun ningali naon anu lumangsung. Pikeun ngagambarkeun, hayu urang balik ka awéwé.

Sacara superfisial, anjeunna nyarios yén anjeunna mendakan lalaki anu saé bosen. Tapi nalika anjeunna katingali caket kana naon anu dipikaresepna ngeunaan lalaki karismatik, anjeunna sadar yén lalaki ieu terang kumaha kaayaan kaayaan pribadina anu kuat. Nalika anjeunna neuteup ka bapakna, anjeunna ningali yén anjeunna saé, tapi anjeunna jalma pasif, sareng anjeunna teras-terasan ngarasa yén anjeunna kedah terang-terangan perasaanna kusabab anjeunna bakal maliré upami anjeunna yakin teuing.

Intina, anjeunna ngarasa ditolak ku anjeunna ngan kusabab dirina sorangan. Anjeunna sieun panolakanana sareng bakal nahan diri tina nyatakeun dirina pikeun meunangkeun perhatian anu diperyogikeun ku anjeunna. Maju gancang pisan nalika déwasa, anjeunna ngajauhan lalaki anu saé kusabab anjeunna kasieunan pisan yén anjeunna bakal ngadorong anjeunna jauh sareng kapribadianana.

Ieu barang anu jero ayeuna, sareng anjeun leres-leres peryogi ahli terapi pikeun ningali hal-hal sapertos dina diri anjeun. Upami anjeun henteu ningali therapist, anjeun masih tiasa nyobian mesék lapisan pola anjeun. Anjeun mimitian ku nalungtik hubungan négatip sareng naroskeun ka diri nyalira patarosan ieu.

Sareng kuring bakal ngagaduhan patarosan ieu dina katerangan. Sareng aranjeunna ngan ukur paguneman - paguneman anu anjeun badé ngalakukeun sareng diri nyalira atanapi sareng rerencangan caket anu leres-leres kenal anjeun. Janten mimitian ku hubungan anjeun anu ayeuna anu berulang.

Naon anu dilakukeun ku jalma dina hubungan ieu? Naha anjeun ngaraos parah ngeunaan diri anjeun? Éta panginten anu aranjeunna henteu resep, sapertos anu henteu pernah ngalengkepan anjeun. Teras tingali hubungan anjeun sareng kolot anjeun atanapi pangawal anu caket anjeun. Kolot mana anu langkung mangaruhan anjeun? Sareng saha anjeun paling caket? Saha anjeun ngagaduhan hubungan anu goréng sareng kunaon? Upami éta duanana, sapertos kasus Miss B dina patarosan anjeunna, mana anu langkung parah? Sakumaha pentingna pikeun ngagaduhan hubungan anu paduli sareng kolot anjeun, hubungan négatip mangrupikeun hubungan anu tiasa dijantenkeun roda di dieu.

Ieu dimana anjeun hoyong lebet sareng ningali kumaha parasaan kolot ieu ngeunaan anjeun sareng naon anu anjeun lakukeun pikeun ngaréspon éta. Janten hiji conto deui pikeun ngagambarkeun naon anu kuring hartosna ku éta, sareng éta langkung halus. Anggap anjeun murangkalih anu ngagaduhan sepuh anu teu aya, naha kusabab cerai atanapi kusabab kolot anjeun damel sepanjang waktos sareng ngan ukur henteu aya.

Upami sepuh lawan jenis, anjeun panginten anjeun katarik ku jalma anu teu sopan atanapi teu aya émosina. Janten dina hal ieu, janten sepuh anu teu aya teu diperyogikeun Karusakan émosina dina kasus anjeun nyaéta saderhana atanapi kasar, sareng karusakan émosina akibat tina henteu aya panegasan sareng kaasih anu anjeun peryogikeun ti kolot ieu. Aranjeunna henteu kéngingkeun éta kusabab henteu aya anu masihan.

Ieu mangrupikeun sababaraha hal anu ngajantenkeun anjeun mikir ngeunaan pola anjeun sareng naon akar na. Nanging, kuring henteu tiasa setrés pisan yén anjeun leres-leres peryogi ahli terapi anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngungkabkeun sababaraha hal ieu sareng ngabantosan anjeun kaluar tina siklus négatip. Upami anjeun henteu acan ningali tulisan kuring ngeunaan Tanda Hubungan Toksik, anjeun tiasa nonton di dieu.

Kunaon Anjeun Kudu Tanggal hiji pengendara sepeda?

1.Aranjeunnanuju pikaresepeun. Henteu ngan ukur ngalakukeuntukang becakatingalina saé dina papakéan ketat kulit, tapi hiji panilitian parantos kabuktosan yén aya hubungan antara pikaresepeun sareng kinerja. Panilitian nunjukkeun yén propésionaltukang becaanu performa langkung saé dina Tour de France 2012 kapendak langkung pikaresepeun pikeun awéwé.

Helm sapédah mangrupikeun masalah anu ngabedakeun. Aya jalma anu resep ka aranjeunna, jalma anu henteu resep aranjeunna, jalma anu resep aranjeunna sareng hoyong maksakeun ka batur, sareng jalma anu henteu resep aranjeunna sareng hoyong maksakeun aranjeunna ka batur. Sapédah biasana kuring nganggo nalika numpak jarak jauh anu saé kusabab upami turun dina kecepatan handap tiasa ngajaga sirah tina cilaka.

Tapi masalah sareng helm sanés ngagem, tapi kabutuhan. UU Helm Wajib diusulkeun ku Komite Mobilitas Aktip dina 2018. Nanging, hiji-hijina bukti anu aranjeunna gaduh pikeun usulan mandat panggunaan helm nyaéta buku catetan perjalanan 100 pamilih anu dipilih dina diskusi kelompok fokus sareng jajak pendapat umum kalayan 6000 réspon, anu rongkahna henteu cekap pikeun ngadamel kabijakan.

Tapi sateuacan urang dugi ka hélem, urang kedah ngartos saha anu kapangaruhan ku hukum. Di nagara-nagara anu nganggo basa Inggris, unggal pengendara sepeda disebut tukang numpak motor, tapi dina basa Walanda aya 2 istilah anu béda. Anu kahiji nyaéta tukang piit, jalma anu ngajalankeun tugas nganggo sapédah supados tiasa ti A dugi ka B épéktip mungkin.

Anu kadua nyaéta wielrenner, jalma anu ngagunakeun sapédah pikeun latihan sareng kabugaran, ngumbara jarak jauh sareng kecepatan anu langkung luhur. Pelari anu luhur condong ngagem helm, naha diwajibkeun ku hukum atanapi henteu. Kusabab jalan anu langkung ageung sareng kecepatan anu langkung luhur, helm diperyogikeun pikeun kagiatan anu résiko tinggi.

Fit bahkan tiasa ngahontal 60 km / jam nganggo sapédah na. Helm wajib teu aya pangaruhna ka pengendara sepeda kusabab ieu prakték umum. Fietser, di sisi anu sanésna, henteu nganggo hélem sabab laju anu naék naék langkung handap langkung saé tibatan tukang sepeda.

Perjalanan anu dilakukeun ogé relatif pondok sareng biasana réngsé dina waktos 20 menit. Hukum helm wajib gaduh pangaruh kana fietser. Masalah sareng survey Kusabab hukum helm wajib ngan ukur mangaruhan pengendara sepeda sareng teu aya bédana pikeun jalma leumpang, beus, MRT atanapi pengendara motor, pendekatan survey umum pikeun netepkeun undang-undang pikeun kelompok minoritas mangrupikeun cara anu dasar anu salah pikeun nyieun kawijakan.

Ngan kusabab anjeun henteu ngaraosan aman nunggang tanpa helm henteu hartosna yén jalma sanés kedah dipaksa nganggo. Maka, patarosan naha henteu nganggo helm kedah leres diperlakukeun salaku pilihan pribadi sareng henteu kedah ditumpukeun. Singapura ngagaduhan kaayaan anu unik dimana bersepeda dina jalur jalan kaki diijinkeun kalayan kecepatan maksimum 10 km / jam.

Infrastruktur sapédah sayogi, tapi kumargi masih kurang di réa patempatan di pulau, nganggo jalan setapak atanapi jalan tetep seueur-hijina pilihan. Panilitian murangkalih Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan épéktip hélem, Mikael Colville Andersen parantos ngajelaskeun kalayan hadé. Tautan kana omongan TED na dina pedaran ieu di handap.

Dina kamungkinan kaserang TBI di jalan, studi lokal nganalisis data antara 2011 sareng 2016 mendakan yén sakitar 4 tina 5 cilaka kajantenan di luar jalan. Cidera sirah ngan ukur 12% tina sadaya cilaka, langkung kirang ti 33,7% dina literatur.

Ieu ngandung harti yén kamungkinan aya anu kaserang SHT nalika ngabiayaan di jalan teu dipikaresep pisan. Kontrasna, panilitian anu sanés taun 2006 nyimpulkeun yén promosi hélem kedah nargétkeun sanés warga sanés sareng pengendara sepeda anu langkung lami, kalayan pamundut pikeun ngémutan panggunaan helm sareng udagan supir anu ngajalankeun mabok. Poto helm retak dina média sosial nunjukkeun yén aranjeunna tiasa ningkatkeun kasalametan.

Pikeun jalma anu disalametkeun ku helm atanapi ditumpurkeun ku cilaka dina sapédah, tiasa dipikaharti pisan yén naon waé anu tiasa nyegah musibah éta tanpa kedah dipikahoyong sahingga hukum hélem tiasa disambut. Nanging, dina ngalaksanakeun hukum sapertos kitu, faktor-faktor sanés kedah diperhatoskeun dugi ka langkung ageung. Numutkeun ka statistik pulisi lalu lintas, 9 urang tiwas nalika ngabiayaan dina 2019.

Tapi dina taun anu sami, 6.090 urang maot akibat kanker sareng 5.018 akibat panyakit jantung. Ngabuburit ngagaduhan peranan anu penting di dieu, kusabab siklus aktif parantos kabuktosan pikeun ngirangan kajadian kanker ku 45% sareng panyakit jantung ku 46%. Panél nyatakeun yén maksa aturan luar jalan sapertos éta tiasa ngirangan daya tarik mobilitas aktip, tapi pas batur naek kana sapédah, nyetir jam 10 km / jam ngan saukur lambat teuing pikeun tujuan praktis, sareng nyetir langkung gancang ngan ukur bahaya jelema nu leumpang.

Sanajan jalan setapak rame, rusak atanapi gaduh sababaraha parobahan dina élévasi, saurang ogé kapaksa cicing sareng henteu nganggo jalan, sanaos jelas. Ieu pamustunganana ngakibatkeun kaayaan anu pikareueuseun pikeun pejalan kaki sareng pengendara sepeda. Jalma anu naék sapédah kapaksa ngumbara kalayan laju kéong 10 km / jam sanaos jalan anu caketna kosong, sareng kumargi jalan setapak henteu pernah dirancang pikeun lalu lintas sapédah, langkung seueur jalma kapaksa ngider dina jalur anu kaayaan ngan ukur langkung parah jalma leumpang.

Nya, pengendara nguntungkeun tina éta - sabab pas jalanna diberesihan ti tukang beca paman anu ngaganggu, aranjeunna tiasa merak ngalangkungan daérah padumukan dina yuswa 50 taun. Jalma-jalma henteu ngiringan kusabab infrastruktur anu aya, tapi sanaos kakirangan infrastruktur. Ngagunakeun jalan langkung pas nalika jalan jalan jalan rame.

Dina tingkat antropologis, sababaraha studi anu nalungtik nagara-nagara anu ngagaduhan hukum helm wajib sapertos Australia, Selandia Baru sareng Kanada mendakan yén teu aya bukti yén hélem parantos ningkatkeun kaamanan sacara umum. Nyarios bahaya: hukum helm mangaruhan persepsi masarakat kana bersepeda di jalan sakumaha langkung bahaya tibatan aranjeunna, utamina nalika ngan hiji-hijina jalma anu tetep di jalan anu ngalakukeun éta kalayan gancang sareng olahraga ti A dugi ka B, sapertos bibi, anu angkat ka supermarket, paman anu ngagaleuh TOTO, nonoman anu nyetir ka toko Prata, sareng murangkalih sakola anu nutupan mil terakhir perjalananana tujuanana ngan ukur nempel siga jempol anu nyeri. Kanyataanna nyaéta kasalametan manusa mangrupikeun sipat intrinsik sareng jalma-jalma terang naon anu pangsaéna pikeun aranjeunna sareng ngarobih sifat leumpang anu saluyu.

Kusabab ieu, anjeun moal pernah mendakan bibi dina Mamamachari di Bartley Viaduct, murid nganggo baju sakola ngabom Gunung Faber, atanapi paman anu nyetir di jalan tol kecuali Jalan Serangoon mangrupikeun hiji jalan sareng anjeunna sanés Pilihan sanés anu gaduh panerapan, langkung sakedik jalma-jalma naék sapédah na di jalan teu nganggo hélem. Ieu ngajantenkeun jalan-jalan kirang rame ku sapédah, tapi ironisna, éta ngajantenkeun bersepeda di jalan langkung aman. Panaliti nunjukkeun yén seueur jalma naék sapédah, seueur jalma bakal biasa kana paningal, hasilna jalan langkung aman pikeun sadayana.

Sabalikna ukur ngajantenkeun jalan langkung bahaya, utamina pikeun pangguna anu henteu ngagaduhan pilihan nganggo jalan setapak, sapertos pengendara e-bike. Déwan juri nyatakeun yén helm diperyogikeun kusabab 'pengendara motor naék jalan kalayan kendaraan anu langkung ageung sareng langkung gancang sapertos kieu' Upami aya kacilakaan, nganggo topi anu atos bakal ngirangan dampak sareng cilaka ka supir. Tapi ieu mangrupikeun cara anu sacara fundamental cacat pikeun kasalametan jalan ku ngan saukur nyalahkeun jalma lemah.

Kedahna jalma anu leumpang henteu kedah nganggo hélem sabab paling résiko duanana di jalanan sareng di jalur anu dibagi sareng mangrupikeun kelompok anu paling seueur kacilakaan lalu lintas atanapi supir sabab ngagambarkeun kelompok anu paling ageung pikeun luka otak traumatis? Dina kajadian anu henteu dipikaresep yén jalma dibunuh dina sapédah tanpa helm, prakték disalahkeun ku média sareng masarakat bakal langkung pengkuh tibatan sateuacanna. Nyeri sareng sangsara dibenerkeun henteu nganggo topi styrofoam. Iklan Facebook henteu peka polisi pulisi lalu lintas ieu dipasang sapoé saatos supir treuk maéhan budak lalaki umur 14 taun nalika bersepeda di jalan anu digambarkan salaku kagiatan anu picilakaeun sareng bahaya, kalayan PPE dimulyakeun salaku hiji-hijina alat paningkatan kaamanan.

Atanapi saur Jay Foreman: pikeun ngaleungitkeun diri tina sadaya tanggel waler pikeun kaamanan pengendara sepeda dina pangunjung. Masalah anu paling ageung nganggo helm nyaéta aksés. Hasilna, seueur daérah di Singapura anu sesah diaksés pikeun jalma anu henteu ngajalankeun mobil, nyatakeun 89% penduduk.

Henteu unggal tempat di Singapura ngagaduhan jalan setapak atanapi dilayanan ku angkutan umum. Di tempat sapertos kitu, sapédah mangrupikeun hiji-hijina alat transportasi anu hirup. Di padesaan sapertos Kebon Serangoon, jalur jalan anu jauh teuing sempit janten jalanna.

Antosan, éta sanés ngan ukur Taman Serangoon, tapi sami dina ampir unggal perumahan anu kuring kantos sumpingan! Éta ogé henteu masuk akal pikeun nyiptakeun jalur sapédah di ditu sabab jalanna biasana kosong! Sedengkeun pikeun Neo Tiew sareng Lim Chu Kang, kebon sareng kafe janten lengkep teu tiasa diaksés ku anu tanpa mobil ngalih kana nyetir ka tujuan anu caket, sanaos dihubungkeun ku jalan anu sepi sareng jalur sapédah anu merenah. Ieu aya hubunganana sareng biaya ékonomi, sabab 1 mobil tambahan ditambihan macét sareng biaya lingkungan tina haseup knalpot mobil. Pikeun jalma anu henteu ngagaduhan sapédah, henteu aya artina pikeun aranjeunna mésér helm, nganggo éta sadidinten, ngan pikeun wisata bersepeda sakali maksimal 10 menit babarengan.

Naha warga masarakat ditolak kabébasan ngalih ka bagéan nagarana kalayan alternatip anu tiasa dianggo tanpa mobil? Nalika kuring diajar di sakola menengah, bersepeda di jalan anu sepi mangrupikeun cara anu paling gancang pikeun kuring sareng seueur murid sanés ti MRI ka sakola kusabab teu aya angkutan Umum anu sayogi dumasarkeun. Naékna henteu langkung ti 5 menit sareng gampang. Biasana biasana aya langkung ti 30 sapédah di luar sakola, tapi nalika kuring balik ningali Alma Materin abdi di 2021 éta kirang ti 5 di luar! Kuring tangtosna tiasa muka konci sapédah sareng nyetir, tapi kuring résiko dicekel.

Hukuman pikeun ngalakukeun ieu leres pisan pikaseurieun. Upami kuring ngajalankeun dua kali wates kecepatan di jalan lingkungan ieu (40 km / jam), denda éta $ 300 sareng 8 sisi handap. Tapi upami kuring nganggo sapédah abdi di jalan anu sami tanpa helm, kuring tiasa nyanghareupan denda dugi ka $ 1000 sareng hukuman panjara 3 bulan tina ngalanggar anu kahiji.

Henteu waras yén ngagem helm anu henteu ngarugikeun batur ngajamin panjara, nalika nyetir dua kali lipat, anu berpotensi tiasa maténi nyawa, ngan ukur kénging anjeun denda, bahkan upami teu aya denda anu dikenakan atanapi undang-undang gagal dilaksanakeun, aranjeunna penting dina kajadian kacilakaan anu teu dipikaresep sabab tiasa dianggo pikeun nangtoskeun kalepatan sareng tanggung jawab. Ogé, nagara-nagara anu amanat helm gaduh tingkat bersepeda anu handap, janten naha urang nuturkeun buta? kumaha upami tujuanana supados siklus langkung populér? Sabalikna, urang kedahna ningali nagara-nagara Éropa kalayan tingkat bersepeda langkung luhur sareng nganalisis kumaha aranjeunna ditampi ku politik. Daripada ngahukum jalma-jalma pikeun henteu nganggo hélem bari ngopékeun, seueur pamaréntahan sanés anu sadar kana manpaatna ékonomi sareng kaséhatan anu aya hubunganana sareng ngenalkeun sapédah salaku modél transportasi sareng milih pikeun investasi di bersepeda, sapertos Skéma Siklus Inggris, nyaéta ogé nepi ka 39% tina Éta ogé patut ditaroskeun yén upami sarat helm wajib leres-leres ningkatkeun kaamanan berkali-kali, naha henteu langkung ti 90% nagara-nagara sanés anu nuturkeun? Méksiko, anu ngagaduhan hukum helm wajib pikeun sapédah, muragkeun éta pikeun ngadorong panggunaan sapédah sareng ngamajukeun kasadaran anu langkung saé pikeun kaamanan bersepeda.

Nagara anu masih ngagaduhan hukum helm wajib henteu nerapkeunana pikeun sadaya kelompok umur. Élmu parantos nunjukkeun yén babandingan biaya-manpaat hélem paling ageung di nonoman umur 10-16 taun. Slowakia, Koréa Kidul sareng Swédia ngan ukur nganggo éta pikeun supir anu yuswa 15 taun, sareng teu dimana-mana ogé di dunya henteu nganggo helm menerkeun hukuman panjara 3 bulan langkung bahaya tibatan anu saé.

Henteu aya data statistik atanapi buktina pikeun nunjukkeun yén nyayogikeun panggunaan helm dina tingkat kamasyarakatan ngagaduhan kauntungan kaséhatan sareng ékonomi bersih, ngajaga sareng ngalaksanakeun undang-undang sapertos kitu tungtungna bakal nyéépkeun dana publik anu didédikasikeun pikeun dianggo langkung saé pikeun Pencegahan Pancegahan sapertos nandeskeun nyalip minimum jarak pikeun supir nyusul, nenangkeun patalimarga di jalan-jalan lingkungan, ngirangan wates kecepatan dugi ka 30 di lingkungan, jalan satapak anu teras-terasan atanapi bahkan hoofdnetten pikeun langkung ngirangan tunduh pikeun jalma-jalma tiasa dialihkeun tina kacilakaan. Ngabuburit sacara alami mangrupikeun kagiatan anu aman, sareng lingkungan anu ngajantenkeun bahaya. Éta lingkungan anu kedah robih, sanés pangguna.

Nalika pangwangunan prasarana bersepeda ngabutuhkeun waktos sareng henteu unggal lokasi cocog, panggunaan sapédah henteu matak langkung hésé pikeun ngamajukeun panarima kana sapédah salaku alat transportasi. Hukum helm wajib mangrupikeun kawijakan nyalahkeun korban anu janten modél transportasi anu épisién sareng berkelanjutan, henteu pikaresepeun, sareng henteu tiasa dianggo nalika diperyogikeun pisan, ngalawan visi otomatis anu sering urang ngupingkeun. Kieu jalan-jalan urang baheula - sahingga jalma-jalma bakal kaluar terasrasakeun sareng ngaraos angin dina buukna.

Naon anu dilakukeun ku jalma-jalma ieu anu henteu ngarugikeun batur ayeuna mangrupikeun pelanggaran pidana. Urang kedah ngadorong paningkatan mobilitas aktif ku ngagunakeun infrastruktur anu aya, sareng léngkah munggaran nuju ieu nyaéta ngabagéakeun jalma-jalma kana rohangan anu tilas. Jalanan diwangun pikeun jalma, sanés mobil.

Henteu aya anu lepat nganggo helm, upami anjeun nyaman nganggo éta maka lakukeun, tapi antepkeun bebas milih, sapertos sanés dunya sareng kumaha di Singapura teu lami pisan kuring hoyong hatur ka Francis Chu pikeun nyayogikeun kuring rékaman jalma anu ngadamel sapina upami aranjeunna sami damel dinten ayeuna, sareng upami anjeun hoyong ngadukung gerakan pikeun méréskeun hukum helm wajib anjeun tiasa nandatangan petisi pikeun Tunjukkeun dukungan anjeun. Link dina kotak pedaran di handap, upami anjeun hoyong ningali langkung seueur tulisan ngeunaan perencanaan kota sareng patalimarga punten langgan kana saluran abdi. Hatur nuhun pisan!

Kumaha kuring patepang sareng tukang sepeda anu sanés?

Ngobroltukang beca séjéndiNgabuburitklub di daérah anjeun.

Kalayan angkat ka klub lokal, anjeun henteu ngan ukur hubungan sarengnu lainjalma anu ngagaduhan karep anu sami, tapi anjeunpendaksareng jalma anu ogé ngiringan siklus di daérah anjeun. Setélan sosial ieu cocog pikeunmanggihjalma, sareng anu kedah anjeun lakukeun nyaéta naroskeun.

Kami resep bagikeun kabagjaan bersepeda! Maksad abdi, salah sahiji hal anu hébat ngeunaan bersepeda nyaéta aspek sosial. Tapi kumaha upami anjeun ngan ukur hiji babaturan anu resep kana roda dua? Nya, dina tulisan ieu kami masihan anjeun sababaraha cara licik pikeun nyandak papan Mateson anjeun dina jalur pengendara sepeda. (Booming halus) (Woosh) (Hype musik) Iraha kedahna dimimitian.

Ayeuna anjeun teu hoyong ngalahirkeun anjeunna. Janten naha anjeun badé mimitian ku anu epik! Maksad abdi, panginten balap motor pangsaéna dina sajarah bersepeda! Leres, anjeun nebak éta. Tour de France! Ayeuna anjeun hoyong milih momen anjeun anu leres.

Kusabab ieu ngeunaan nyebarkeun siki mimiti pikeun sobat anjeun hoyong nalungtik sakedik. Trik anu saé panginten nyaéta ngahaja ngalih saluran kana liliwatan balapan! Nalika Tour Alpe d'Huez réngsé. Leres, éta kumaha anjeun ngalakukeun éta. (swish) Oh! Froome anjeunna gé ngalakukeun éta! Luhur d'Huez! Ya Allah! Naon éta ?! Sigana endah! Ayeuna anjeun ngagaduhan anjeunna dina cangkéng.

Waktos ngagulungna sapertos lauk ageung dina cangkéng! Tapi kudu ati-ati.

Nya, éta mangrupikeun salah sahiji jinis kasenian. Janten, eh, hehehehe, hayu atuh ngajelaskeun. Ayeuna minat pasangan anjeun parantos muncak, tapi anjeun henteu hoyong kaleuleuwihi! Anjeun teu hoyong kaleuleuwihi sateuacan anjeun ngalakukeun.

Kuring malah mimiti ngalakukeun éta. Janten, eh, jaga jargon éta minimal. Anjeun terang naon anu kuring carioskeun: tong nyebut sadayana ngeunaan FTPs anjeun atanapi sabaraha watt anu anjeun ngajalankeun rata-rata dina uji coba waktos perbukitan 16.7 kilométer ieu.

Éta datang engké. Éta sadayana ngeunaan ngangkut. Janten anjeun hoyong nyarioskeun ngeunaan katurunan anu matak kieu! Prospék epik! Sakumaha seueur kasenangan anjeun dina sabtu minggu kamari atanapi bahkan sabaraha pon anjeun leungit ngan ukur saminggu.

Ayeuna anjeun ngagaduhanana dimana anu anjeun pikahoyong. Tapi anjeun kuring hoyong ngajantenkeun kasual sapertos sanés masalah ageung. Perhatikeun éta.

Hei Manon, kumaha kabarna? Saé hatur nuhun. Kumaha damang? Leres hatur nuhun saé. Leres, sadayana henteu kunanaon.

Abdi badé angkat dina sapédah énjing. Ayeuna kedah janten dinten anu saé pisan. Dupi anjeun hoyong naék? Leres-leres? Leres, kuring bakal nyobian.

Ayeuna kasempetan anjeun. Anjeun asup! Anjeun hoyong naék sapédah. Ayeuna anjeun kedah ngalakukeun sadayana dina kakuatan anjeun pikeun ngajantenkeun perjalanan ieu janten suksés.

Oh, éta bakal janten perjalanan anu saé. Ngarep-ngarep éta salah sahiji cara. Leres, tangtosna, gampang pisan.

Leres, sababaraha gaya cafe kasual

Leres, saé cafe saé.

Kue, anjeun terang. Éta bakal hébat. Upami anjeun milih perjalanan anu munggaran anjeun hoyong Pilih rute anu paling gampang sareng paling lemah lembut.

Anjeun hoyong gaduh seueur pandangan anu hadé sapertos kieu! Coba sareng pilih

Nya, hawa sapertos ayeuna. Bagus derajat 30 derajat anu tiasa anjeun samak dina langit biru! Maksad abdi éta bakal sampurna. Hal terakhir anu anjeun badé lakukeun nyaéta nyandak anjeunna dina perjalanan kalayan kejam pisan dina hujan (sensor bip) hujan.

Maksad abdi, anjeun panginten tiasa tusukan. Aranjeunna tiasa janten tiis, atanapi langkung parah, nabrak. Kesan munggaran ieu leres-leres penting pisan.

Maksad abdi, nyaéta, upami anjeun hoyong aranjeunna nyandak perjalanan anu kadua, katilu, atanapi bahkan kaopat. Anjeun hoyong ngajantenkeun raoseun sakumaha mungkin. Sareng anjeun henteu hoyong éta katingalina sapertos olahraga paling hese di dunya sabab, tah, sadayana anu anjeun badé ngupingkeun, eh muhun anjeun moal hoyong ngalakukeun deui, gampangkeun Éta pikeun aranjeunna tunggang heula! Kuring henteu paduli lamun anjeun kedah ngadorong aranjeunna naék! Ieu ngeunaan nyebarkeun kabagjaan bersepeda.

Urang tiasa nunda kasusah dugi ka engké. Ayeuna sapédah mimiti anjeun kedah suksés. Ayeuna anjeun tiasa angkat sapédah mid-range atanapi sapertos kitu

Maksad abdi sapédah naon waé anu tiasa dianggo, tapi upami anjeun leres-leres hoyong nyorong parahu kaluar sareng, eh anjeun gaduh anggaran kanggo éta, atanapi bahkan aranjeunna gaduh anggaran kanggo éta, GO pikeun sapédah super.

Resep ieu! A Canyon Aeroad. Nya éta bakal ngageterkeun haté anjeun. Aranjeunna bakal resep éta! Sareng aranjeunna kedah ngalaksanakeunana.

Tapi upami aranjeunna henteu

Nya, anjeun meunang Canyon Aeroad, janten kaayaan win-win. Leres. Abdi terang.

Abdi jalma anu pikasieuneun, tapi éta Canyon Aeroad! Leres naon anu anjeun ngarepkeun Kan, Manon, kuring nyéwa anjeun sapédah ieu! Naon anu urang pikir Oh hébat! Nuhun, Hank. Naha cocog sareng kuring Sumuhun, hiji hal anu kedah diémutan: pastikeun cocog pisan, janten (parios) jangkungna sadel sareng batang dina posisi anu leres sareng rem tiasa dianggo Pastikeun anjeun gaduh ban anu awét, awét, sabab, tah, ban datar tah, éta tiasa ngabahayakeun rencana anjeun.

Naha anjeun siap naék sapédah anu saé? Leres abdi teu tiasa ngantosan Sigana saé dina sapédah, janten adil. Sampurna! Cocog sareng anjeun! (Bingah oof) ​​Abdi resep warna na ogé. Ayeuna anjeun ngagaduhan aranjeunna kaluar dina perjalanan munggaran.

Aya sababaraha hal anu anjeun kedah lakukeun. Eureun kopi! Éta kedahna kajantenan, sareng anjeun (leres, anjeun) kedah ngempelkeun sadaya kopi. Réncang anjeun henteu kedah mésér naséhat.

Janten 'Leres Manon, anjeun raos raos.

Anjeun katingalina saé. Ayeuna tuang dina tanjakan. Leres? Bagus, wirahma pedalan padet.

Pastikeun anjeun inuman ogé. Ieu penting pisan. 'Sakali anjeun parantos ngalaksanakeun éta maka éta, um, upami anjeun fe Upami éta saé sareng anjeun nyerang nanjak, anjeun tiasa angkat! Serangan alit, tapi pastikeun anjeun ngantosan di luhur.

Tapi aranjeunna henteu kedah terang yén anjeun ngantosan aranjeunna. Anjeun hoyong ngadorong aranjeunna. Anjeun teu hoyong ngajantenkeun aranjeunna karaos sapertos anjeun langkung pas tibatan aranjeunna.

Leres, naha anjeun raoseun pikeun anu ieu? Leres hayu urang angkat Naha anjeun siap? Leres. Oh, hehehehe, sareng upami anjeun tipe anu kalapa. ..

Leres, anjeun kedah ngantepkeun aranjeunna ogé meunang balapan. Leres, punten kang

Oh hayu, hayu! Naha éta puncak? Anjeun damel hébat! * keprok * Hésé pisan, éta! Candak sakedik napas teras urang mimitian deui. Oh, éta pikaresepeun, henteu? Leres, hayu urang angkat! Ayeuna sing sabar. Sobat anjeun gaduh sapédah anyar na aranjeunna numpak éta.

Ngan ukur ngadorong, tapi tong kaleuleuwihi. Kami henteu hoyong anjeun ngaco deui sabab, muhun, anjeun nuju manteng di bumi. Tapi naon anu kedah urang lakukeun ayeuna nanjak anu ngagerem.

nyaéta miso sop séhat

Teras anjeun bakal terang yén aranjeunna gaduh bug bersepeda killer! Abdi kedah masihan anjeun. ucapkeun ngeunaan numpak endah ieu kuring kamari! Teraskeun, Manon. Éta endah pisan, suku kuring karasaeun saé pisan.

Kuring ngapung naek sareng turun sapertos * shh * sapertos garuda! Abdi ngan resep pisan! Naha urang kedah liburan di bersepeda di Alps? Abdi peryogi pendakian anu langkung ageung. Leres, abdi, euh, sigana urang gaduh anjeunna ayeuna. Leres Leres Leres.

Pastina. Leres. Leres.

Hayu angkat! Tapi dina pengkereun pipikiran kuring aya hiji deui batu penghalang anu kedah diungkulan. Kacilakaan munggaran! Nya, sakumaha anjeun tiasa tingali, enya, leres, kuring kantos aya di dinya. Sanés sakali, tapi, um, sababaraha kali.

Henteu ngan saukur, um, nambihan nomer ka kami tapi dina kajujuranana, teu seueur anu tiasa anjeun laksanakeun dina skénario ieu, saur anjeun ngan ukur ngaleupaskeun ramo tapi nyeri! nabrak nyeri.

I Dina pendapat abdi, aspal nyaéta, euh, henteu lemes sareng kuring pikir éta mangrupikeun waktos anu gampang pikeun sobat atanapi sobat anjeun pikeun lirénkeun siklus.

Sareng aranjeunna panginten hoyong olahraga anu langkung gampang, olahraga anu langkung aman sapertos ténis méja, badminton, ngojay atanapi, eh, bahkan soccer

Tungtungna di luhur. (Sora kabutuhan) Upami sobat lami anjeun nabrak ayeuna, laksanakeun anjeunna sapertos lencana kahormatan. Tingali ieu, Ieu kumaha anjeun ngalakukeun éta.

Anjeun prajurit! Anjeun prajurit anu hébat! Aya ahli propésional anu motong suku, balik kana sapédah na. Balapan meunang! Eddie Merckx, bakal bangga ku anjeun! Sareng potongan ieu, teraskeun deui ramo alit anjeun. Nya, éta bakal cageur, sareng Sheila tina rekening moal pernah ngaco sareng anjeun! Leres, balik kana sapédah anjeun! Anjeun tiasa ngalakukeun éta! Abdi tiasa ngalakukeun éta! Kadieu oooon! * Ceurik kameunangan * * tremor luar biasa * Ayeuna hiji titik terakhir.

Réréncangan bersepeda anjeun leres-leres resep kana bersepeda, aranjeunna saé pisan ngalaksanakeun pendakian lokal anjeun. Kéngingkeun KOM atanapi QOMs. Komo pegatkeun rékor TT dina kursus! Nya kuring ngingetan ngeunaan éta, henteu? Anjeun bakal bener-bener kataji ku anjeun.

Maksad abdi éta adiktif! Hiji hal, Nanging, nyaéta aranjeunna panginten peryogi kamar tambahan pikeun nempatkeun sadayana motor anu tiasa dipésérna, sareng tiasa ngéléhkeun anjeun dina unggal nanjak ogé. Sareng anjeun bakal ngaraos saé pisan. Ngeunaan kabugaran anjeun sareng naon waé anu aya dina

Oh, numpak naon! Sakumaha saé éta? Abdi resep éta! Maksad abdi, urang ngagaduhan cuaca anu saé, kopi anu saé, istirahat kuéh anu saé! Abdi resep pisan! Alus. Leres, éta mangrupikeun tips kami tentang kumaha cara uninitiated kana tips bersepeda pikeun urang, hayu urang terang dina bagian komentar di handap. Hayu urang nyandak seueur jalmi-jalmi sapédah sabab éta olahraga anu hadé! Éta pisan.

Abdi peryogi milarian réréncangan anu maén rugbi, maén bersepeda, aranjeunna jangkung jangkung jangkung tibatan kuring, hehehehe, anjeun ngagaduhan rerencangan? * Bobodoran diatur ** seuri * Sigana mah Manon teu gaduh rerencangan

Leres, pendak deui dina tulisan salajengna!

Naha tukang beca pikaresepeun?

Éta élmu:Panumpangnyaétapanas. Panilitian anyar mendakan étatukang becaanu unggul dina Tour de France dianggap langkungpikaresepeuntibatan atlit sanésna sareng anu luhur 10 perséntukang becanyaéta sakitar 25 persén langkungpikaresepeuntibatan panghandapna 10 persén. Meureun gancang euyeub énggal?Panumpanganu saé.

Naon ari sinyal sapédah?

Upami anjeun ka kénca, lengket panangan kénca anjeun sareng arahkeun ka kénca. Upami anjeun hoyong belok ka katuhu, lengket panangan katuhu anjeun sareng arahkeun ka katuhu. Upami Anjeun kersasinyallirén, teundeun panangan kénca anjeun lempeng ka handap sareng dampal suku kabuka (korma kabuka mangrupikeun simbol anu dipikaharti sacara universal).

Naon anu anjeun lakukeun nalika ngalirkeun sapédah?

Irahangalirkeun sapédah, robih jalur sapertosAnjeun ngalakukeunanapikeun kendaraan anu sanés. Irahaanjeunnyiapkeun belok ka katuhu, nontontukang becaanu tiasa naek sapanjang sisi kendaraan anjeun. Émut kanangalakukeuncek taktak kana titik buta anjeun ka katuhu. Nalika diparkir di sisi jalan, teras pariostukang becasateuacannaanjeunmuka panto kendaraan anjeun.

Tiasa siklik dina siklus?

Ngan ukurtukang becasareng pengendara PAB diidinan naékjalan-jalan, kacuali jalan tol najalantorowongan. Dina handapeunJalanUU Lalu Lintas, éta wajib pikeuntukang becasareng pengendara PAB nganggo helm nalika numpakjalan-jalan.

Naon hal anu pangpayunna anu kedah dilakukeun ku supir saatos mutuskeun tos?

Naon hal anu pangpayunna kedah dilakukeun ku supir saatos mutuskeunpikeun ngadamel agiliran? Sinyal sahenteuna 200 méter tigiliran. Tujuan tina patalimarga nyaéta: Pikeun ngatur, ngingetkeun, sareng ngabimbingsupir.

Dupi anjeun ngalangkungan sapédah di belah katuhu?

Supir kendaraan tiasanyusuljeungngaliwatkalerestina kandaraan anu sanés hungkul Dina dua kaayaan, naha atukang becangabagi jalur atanapi ngagaduhan jalur anu misah,ngaliwatdinaleresdiijinkeun dinaHukum California.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.