Utama > Ngabuburit > Ngabuburit dina panas - kumaha cara ngungkulanana

Ngabuburit dina panas - kumaha cara ngungkulanana

Kumaha anjeun tetep tiis nalika muter dina panas?

9 cara pikeuntetep tiisnalika tunggang gunung dipanas
  1. Émut kanggo inum sateuacan angkat. Ngahémat hidrasi penting pisan.
  2. Hidrat dina anjeunsapédah.
  3. Entong hilap ngopi saatos naek.
  4. Anggo suncream.
  5. Sareng dianggo deui sacara rutin
  6. Nganggo pakean nganggo lawon UPF.
  7. Milih waktos dinten anjeunsiklustaliti.
  8. Rencanana di reureuhan ku minuman es-tiis.



Mangrupikeun waktos ieu taun anu seueur urang di beulahan bumi kalér bajoang kalayan suhu anu panas pisan sareng kamungkinan kalembaban. Aranjeunna ngadamel sababaraha kaayaan nyetir anu sesah, janten ieu aya sababaraha tips tentang kumaha cara ngungkulanana. Sareng leres, sigana henteu anéh ngupingkeun naséhat ngeunaan poko éta ti urang Inggris, tapi percanten ka kuring, jarang pisan panas di nagara ieu yén nalika suhu naék urang kedah narik sadayana halteu pikeun ngungkulanana.

Sareng kumargi anjeun panasaran, enya ieu hujan panas, enya éta jarang langka tapi urang kadang-kadang nampi. (musik rock optimis) Hayu urang mimitian ku baju, leres? Ieu mangrupikeun port telepon panggero anjeun sateuacan anjeun angkat. Janten anjeun hoyong gaduh leotard ringan, pastina nganggo zip lengkep, teras ngagabungkeun sareng calana pondok anu gaduh tali anu minimal minimal di ditu.

Ieu ngandung harti yén dina kombinasi anjeun tiasa medar seueur hawa bahkan dina kecepatan anu langkung handap. Ayeuna aya seueur jinis lawon anu sayogi, tangtosna sababaraha diantarana ngajangjikeun manajemén termal anu langkung saé. Janten pangobatan sapertos Coldblack atanapi, dina kit Assos kami, aya anu disebat Icecolor, anu hartosna lawon saleresna nyerep énergi panas kirang, hal-hal sapertos kitu tiasa ngabédakeun pisan.



Kaayaan anu panas sering sumping sareng ningkat résiko sinar UV, janten pastikeun anjeun parantos ati-ati, sareng éta ogé hartosna yén upami anjeun nganggo lampu tambahan, baju sapertos bolong, anjeun leres-leres nempatkeun tabir surya dina kulit anjeun kudu balik deui sanaos anjeun nganggo naon-naon, teras nalika panonpoé leres-leres pencét anjeun leres-leres tiasa ngabantosan diri ku baju anjeun. Janten anu sapertos pemanasan panangan Coldflash ieu ti Bellwether, sareng éta ogé ngagaduhan pemanasan anu cocog sareng leg, anu disebat Sol-Air, ngajagi anjeun langkung saé tina sinar UV, tapi éta ogé ngajauhkeun anjeun tina panas. Teras aya hiji hal anu terakhir.

Kuring henteu kantos ngartos nalika jalma nganggo topi dina helm na, lumayan, cukup adil, kalayan ngajagaan wajah anjeun tina panonpoé anjeun tiasa langkung raoseun, tapi éta pasti ngajadikeun anjeun langkung panas. Nyatana, sanajan rambut ngajadikeun anjeun langkung panas, janten upami anjeun leres-leres serius ngeunaan rambut dina kaayaan panas, anjeun panginten anjeun tiasa nyukur. Kuring terang éta rada ekstrim, tapi éta bakal jalan.

Jalan anu mana waé, éta ngajadikeun liang hawa dina helm anjeun langkung épéktip. (musik rock upbeat) Sateuacan urang angkat, hayu urang nyarioskeun ngeunaan diet ogé. Hidrasi leres-leres penting pisan, kecuali upami perjalanan anjeun ngagaduhan ton cai lirén, anjeun kedah pastikeun anjeun ngagaduhan seueur nyandak.



Kusabab pangaruh tiis tina angin, anjeun leres-leres tiasa ngesang émbér sareng henteu terang ngeunaan éta. Nanging, awak anjeun leres-leres saé ngawartosan anjeun persis sabaraha kanggo inuman. Pasti éta panilitian sigana nunjukkeun, sanaos ditampi juri henteu acan écés, yén nginum dugi ka haus mangrupikeun cara anu leres pikeun nginum teuing tibatan maksa cai ka juru anjeun.

Nanging, penting pikeun diinget yén anjeun moal tiasa ngalatih diri nyalira tanpa cai ku cara naon waé anu anjeun tiasa sakitar tingkat tuangeun dahareun. Janten salawasna, salawasna gaduh cekap sareng anjeun. Ayeuna mangrupakeun ide anu saé pikeun ngagaduhan anu sanés ngan ukur cai kosong dina botol anjeun, utamina upami anjeun bakal di jalan-jalan pikeun waktos anu lami.

Salaku conto, anjeun tiasa nganggo pél éléktrolit, sapertos anu kuring gaduh tina Science in Sport Go Hydro, atanapi upami anjeun peryogi kalori, inuman karbohidrat nganggo éléktrolit. Sareng hal anu hébat ngeunaan tabis éléktrolit, anjeun leres-leres tiasa nyandak suplai sareng anjeun teras nempel dina inuman nalika anjeun ngeusian deui nalika anjeun angkat. Sanaos anjeun moal lapar ayeuna upami panas, awak anjeun masih ngaduruk seueur kalori.



Tétéla, anjeun leres-leres ngaduruk langkung seueur kalori nyobian tetep tiis tibatan upami tiis sareng anjeun nyobian tetep haneut. Janten anjeun pasti kedah tetep aya dina luhur hal supados henteu niup. Kuring henteu weruh kumaha kabarna anjeun, tapi nalika panas sareng kuring nyetir pisan, kuring ngan ukur henteu resep katuangan padet, langkung seueur deui inuman karbohidrat sareng gel Sareng upami kuring tiasa ngalakukeun colokan gancang deui pikeun kuring babaturan di Élmu Olahraga, gél ieu ogé ngagaduhan éléktrolit, janten anjeun tiasa ningali asupan uyah anjeun sareng ngajaga kasaimbangan natrium anu penting pisan. (musik techno senang) Nya upami anjeun ngalakukeun acara atanapi balapan anjeun panginten henteu gaduh seueur kendali, tapi upami anjeun ngan ukur nyetir pikeun senang-senang atanapi latihan, maka anjeun pasti kedah mikirkeun waktos sadinten anjeun nyetir janten cobi anjeun ngamanpaatkeun waktos nalika langkung tiis.

Jalma anu rutin nungkulan panas ekstrim sering aya dina sapédah na jam 5 énjing, anu hartosna aranjeunna bakal beres sareng berdebu ku waktos suhu mimiti naék. (musik techno bagja) Ogé pikirkeun kamana waé anjeun badé.

Janten upami anjeun ngagaduhan kamewahan, cobi rencanakeun rute anu bakal ngajagi anjeun tina matahari sabisa-bisa, hindari pendakian anu panjang sareng laun dimana anjeun tiasa, jenis naék dimana teu aya pendinginan kusabab Drive aranjeunna lalaunan sareng anjeun ngan saukur linggih di dinya sareng Panggang. (musik techno senang) Upami anjeun cicing dina iklim anu tiis tapi badé angkat ka hiji acara atanapi balapan, maka dimungkinkeun pikeun ngamimitian panas aklimatisasi bahkan sateuacan anjeun kaluar ti bumi anjeun. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pelengkap latihan normal anjeun sareng lima dinten berturut-turut dina palatih jero rohangan sateuacan anjeun angkat.

Ayeuna anjeun parantos aya, anjeun henteu kedah meres. Anu urang milari nyaéta ngesang. Janten upami anjeun ngahurungkeun panas di rohangan teras ngajalankeun dina inténsitas sedeng, anjeun kedah ngésang sareng ngésang pisan, teras sadayana anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pastikeun anjeun nginum seueur cairan ogé.

Sareng lima sési ieu badé leres-leres, leres-leres ngabédakeun. (musik techno optimis) Ayeuna aya hiji hal terakhir anu kami henteu nutupan. Disebut 'Doing a Mario' saatos legendaris Cipollini gaduh, terus terang, awak hiji Adonis, sareng éta sababna anjeunna leres hariwang ngeunaan garis tan, anu hartosna yén upami anjeunna nyetir anjeunna dina cuaca anu panas ayeuna, anjeunna ngalakukeun éta tanpa jersey sareng bib pondok ngagulung ka handap.

Ayeuna anjeun panginten tiasa ngabayangkeun yén Mario sareng awak kuring mirip pisan, sareng kuring henteu leres-leres gaduhna. Kuring leres-leres ngalakukeun ieu seueur pisan. Anjeun ngan kedah nimbangkeun sadayana masalah tabir surya.

Sareng Mario sigana gaduh garis jalma anu hoyong ngagosok tabir surya kana awakna anu luar biasa di sisi anu sanésna, kuring ngan ukur bakalan nyalira. Kalayan diémutan éta, pastikeun anjeun ngalanggan GCN. Kanggo ngalakukeun éta, ngan ukur pencét di dunya, sareng upami anjeun hoyong ningali langkung seueur eusi sacara acak, urang pendak sareng Mario, di 2013, anjeun tiasa ngahontal tulisan éta di ditu, atanapi pikeun klasik anu sanésna, sapertos éta bakal janten hal teu kedah anggo nalika ngabijil.

Éta ngan aya di ditu. Naha anjeun ningali pucker pecs kuring? Dupi anjeun tiasa? Abdi tegang parah pisan.

Naon suhu idéal pikeun Ngabuburit?

Sababaraha langkung resep naek dina cuaca anu langkung haneut, sababaraha dina cuaca anu langkung tiis. Nanging, jangkungna 60an F panginten tiasa dianggapidéalku seueurna, numutkeun USANgabuburit.

Kumaha pangaruh panas kana kinerja siklus?

Latihan atanapi balap dipanas, hasilna redistribusi aliran getih kana kulit sareng ningkat dina tingkat kesang. Dua réspon akut ieu ngirangan galur fisiologis anu dialaman kusabab ningkatna suhu ku ngirangan intisuhutinatukang beca.

Naha goréng pikeun sapédah nalika cuaca panas?

Tapisapédah usum panastunggangan datangna sareng sakumpulan tantangan kaasup dehidrasi anu tiasa ngakibatkeun bonking, turun kinerja, sareng kadang, hanjakalna, sababaraha seriuspanas-bahaya anu aya hubunganana sapertos panyawat atanapi bahkan maot. Kitu cenah, sakedik cahaya panonpoe atanapi kalembaban henteu kedah ngajauhkeun anjeunsapédah.3. 2021.

Kumaha tiis teuing tiis pikeun Ngabuburit?

Kanggo sababarahatukang beca, tunggang asapédahdina suhu naon waé di handapeun 50 darajat Fahrenheit nyaétatiis pisan. Pikeun kolom ieu, 'tiis pisan'dihartikeun sakumaha dihandap 32 darajat.

Naha panas ngalambatkeun siklus anjeun?

Kitu cenah, seueur masalah di sakitarNgabuburitdinapanasbatang tina dehidrasi, anu ngagaduhan pangaruh sapertos kieu:anjeungetih kentel, hartosna jantung kedah langkung damel;anjeunkamampuan ngolah glukosa sareng nyiptakeun tetes énergi kusabab produksi énergi peryogi cai; jumlah getih sareng oksigén anu disayogikeun kaanjeun...

Naha bersepeda naékkeun suhu awak?

Anjeunotot rangka tiasa ngan ukur ngagunakeun 25 persén énergi anu sayogi pikeun aranjeunna pikeun ngahasilkeun kakuatan; anu sanésna 75 persén énergi dileupaskeun salakupanassalami berkepanjanganNgabuburit,panasproduksi tiasa berpotensinaékkeun suhu awak anjeunampir 2 darajat Fahrenheit unggal lima dugi ka dalapan menit.

Naha sapédah ngahasilkeun panas?

Otot rangka anjeuntiasaanggo ukur sekitar 25 persén énergi anu sayogi pikeun aranjeunnangabangkitkeunkakuatan; anu sanésna 75 persén énerginyaétadileupaskeun salakupanassalami berkepanjanganNgabuburit,produksi panas tiasaberpotensi ngangkat awak anjeunsuhuampir 2 darajat Fahrenheit unggal lima dugi ka dalapan menit.

Naha bersepeda langkung sesah dina cuaca tiis?

Jawaban anu dibahas kalebet kapadetan hawa (langkung kandel sareng nyiptakeun résistansi langkung aerodinamika dinahawa anu langkung tiis), sanyawa ban (ban tiasa gulung langkung laun nalika étatiis), sareng awak manusa (otot henteu tiasa dianggo ogé dinatiis).

éta band manjang

Naha tiis goréng pikeun motor?

Tiishawa, dina dirina sorangan, henteu ngarusak asapédah. Salaku conto, mawa asapédahtitiishawa luar kana hawa anu haneut dina jero tiasa nyababkeun Uap kentel dina jero pigura, anu tiasa ngakibatkeun karat.

Naon kajadian nalika anjeun naek sapédah dina cuaca anu panas?

Mikolette Usum usum panas parantos sumping, anu hartosna: langkung seueur waktos pikeun numpak sapédah! Tapi bersepeda dina cuaca anu panas hadir sareng sababaraha tantangan sapertos dehidrasi anu tiasa ngakibatkeun bonking, turun kinerja, sareng kadang, hanjakalna, sababaraha bahaya anu patali sareng panas sapertos panyawat atanapi bahkan maot.

Kumaha carana nungkulan tunggang dina cuaca panas?

Kumaha Ngungkulan Ngabuburit dina Cuaca Panas 1 Dipikaresep. 'Pengendara pengendara kasalahan panas-hawa anu panggedéna nyaéta ninggang kana panas tanpa persiapan,' saur Stacy Sims, Ph.D., pangadeg Osmo Nutrisi. 2 Ngajaga Diri. Panonpoé Tilelep teu langkung ti ngagoréng kulit anjeun, saur Sims. 3 Rencana Hareup. 4 Tiis. 5 Betah. 6 Hidrat Katuhu.

Naon anu lumangsung dina awak anjeun nalika cuaca panas?

Salah sahiji halangan pangageungna kalayan bersepeda dina cuaca panas nyaéta ngajaga hidrasi anu cekap. Anjeun bakal ngesang langkung sabab awak anjeun sacara alami nyobian mendingan dirina, tapi kesang éta bakal gancang ngejat, artina anjeun hésé pikeun ngukur sabaraha cairan anjeun kaleungitan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.