Utama > Ngabuburit > Balap balap 2019 - ngajawab patarosan

Balap balap 2019 - ngajawab patarosan

Naon balap bersepeda paling hese?

TOUR DE FRANCE



Kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi salah sahiji bagian anu kuring resep dina bersepeda nyaéta nonton pro naék tanjakan anu brutal. Janten panginten kami bakal ningali 10 tina tanjakan paling tangguh anu ditumpangan dina balap bersepeda profesional. Zoncolan Upami anjeun naros ka kaseueuran pengendara naon nanjak paling hese dina bersepeda propésional, kuring bakal yakin pisan seuseueurna namina Monte Zoncolan, sareng éta sesah ngabantah sanésna.

Statistik éta lumayan ngageleger, 10,5km kalayan rata-rata 11.5% anu cukup tangguh sapertos ayeuna tapi 8km anu terakhir rata-rata 15% !! Sisi anu hese tina Ovara's Zoncolan nyaéta lima kali di Giro d 'Italia sareng sakali dina Giro Rosa, anu pang anyarna Chris Froome sareng Annemiek Van Vleuten meunang.

beurat rata-rata wisata de france cyclist

Angliru Dina hal pendakian Éropa dina bersepeda, ieu panginten mangrupikeun hiji-hijina pendakian anu nangtang klaim Zoncolan janten pendakian paling kejem dina Ngabuburit Urang sadayana ngagaduhan kasempetan numpang Angliru taun ka tukang, janten kuring tiasa masihan terang ka anjeun langsung yén pendakian ieu pikaseurieun hésé. Kumaha waé kuring henteu nganggap yén urang caket kana waktos anu gaduh KOM ka Roberto Heras, anjeunna naék dina ngan ukur 41 menit 55 detik. Muro di Sormano Muro di Sormano katingali di Il Lombardia antara 1960 sareng 1962, tapi Dina 1962 diputuskeun yén nanjak éta saéstuna hésé teuing pikeun balap motor! Tanjak henteu disimpen deui pikeun balapan dugi ka 2012 saatos jalanna lengkep deui diaspal.



Anu matak, jalan ayeuna dicét ku tanda petik sareng kali ti pengendara taun 1960an. Kumaha upami stats harita? Nya Muro ngan ukur panjangna 1, 7 km tapi rata-rata 17,5% sareng maksimal 25%! KOM ayeuna dicekel ku Vincenzo Nibali sareng Thibaut Pinot kalayan waktos 8min16.Ventoux Raksasa Provence kedah janten salah sahiji pendakian anu paling ikonik dina siklus, tapi anjeunna henteu aya di dieu kusabab momen-momen anu kajantenan anu kajadian di lamping na, tapi kusabab éta ngan hésé dina daptar! Nanjak, anu langkung ti éta sacara khusus naek di sisi Bedoin, tiasa leres dibagi kana tilu bagian.

5.5km munggaran mangrupikeun rata-rata 4,4% anu konstan pikeun nganasan anjeun.

Teras anu salajengna 9,5 km leres-leres bakal ngarecah suku anjeun, rata-rata langkung 9%. 6km terakhir ngan rata-rata sakedik langkung ti 7% tapi dina waktos ieu anjeun kakeunaan panas brutal sareng angin liar anu tiasa ngabantingkeun Mont Ventoux! Koppenberg Upami éta jalan anu normal, diaspal, Koppenberg bakalan janten tangguh anu tangguh Éta panjangna 600m, rata-rata 11,6% sareng maksimal 22%.



Tapi Koppenberg sanés jalan anu normal. Sabalikna, trotoar mangrupikeun batu paling ageung sareng paling leueur anu ditumpangan dina Tour of Flanders mangrupikeun prestasi dina dirina, sareng unggal taun dina Tour of Flanders, sababaraha ahli parantos réngsé dina jangka nanjak! Alto de Letras Ninggalkeun Alto de Letras urang ayeuna Éropa. Ieu henteu tiasa langkung bénten tibatan Koppenberg anu pondok sareng terjal, ti kajauhan Alto de Letras di le Der Letras panjangna 80,7 km! Dina jarak ieu, supir naék 3187 m, anu saluyu sareng rata-rata 3,95% sareng maksimal 11%.

Alto de Letras ditunggangan di Vuelta a Kolombia, sareng jujur ​​kuring henteu tiasa ngabayangkeun kumaha héséna dina balap sapédah! Gunung Wuling Ieu sanés pendakian anu seueur jalma terang ku namina, tapi anjeun panginten Mungkin anjeun kantos nguping balapan anu naék Gunung Wuling, Tantangan TaiwanKOM. Tanpa ragu Éta Taiwan KOM Challenge mangrupikeun salah sahiji dinten anu paling hese dina sapédah anu tiasa dipiboga ku saha waé, atanapi sahenteuna éta anu ceuk Simon. Ngalangkungan 105km pengendara naék 3275m anu ngajantenkeun rada kirang lungkawing tibatan Alto de Letras, tapi pendakian ieu leres-leres kira-kira 8km terakhir, 8km terakhir AVERAGE 17%, kalayan gradién maksimum 27,3%. Morir Kami ayeuna di Pegunungan Alpen sareng Passo Mortirolo, anu sanés naékna paling kejam di Giro d'Italia, Mortirolo rata-rata 10,5% salami 12,4 km kalayan gradién maksimum 18%.

Mortirolo aya 10 kali di Giro ti Mazzo di Va. Naék sisi ltellina. Éta kalebet drive luar biasa Contador dina Panggung 16 Giro 2015, dimana anjeunna ngagaduhan ban datar dina dasar pendakian, ngudag nyalira sareng muragkeun saingan anu pangcaketna, Fabio Aru, di payuneun puncak, Plateau de Solaison Anu sanés pisan -panjat tanjakan Nah, tapi salah sahiji anu kedahna leres-leres dina radar langkung seueur jalma, Plateau de Solaison.



Solaison ngan ukur ditunggangan sababaraha kali, paling dikenal dina tahap pamungkas Criterium du Dauphine 2017, dimana Jakob Fuglsang ngarebut kemenangan ti Richie Porte. Usum sola rata-rata 9,2% pikeun 11,3 km, anu dua kilométer sareng langkung ti 11% nalika jalan naék naék gawir ti kampung leutik Thuet.

Alto de los Machucos Alto de los Machucos lungkawing bahkan ku standar Vuelta a Espana. Rata-rata condong Machucos rada nyasabkeun, rata-rata 8,7% kanggo 7,2 km.

Tapi kilométer terakhir turun! Kira-kira 2,5 km nanjak jalan naék dugi ka 28% sareng dina waktos ieu jalanna lungkawing bahkan henteu diaspal. Sabalikna, lempengan beton dipaké pikeun masihan mobil langkung kuat, pikeun ngajantenkeun puncak ieu ngan edan !! Hayu urang angkat, 10 tina tanjakan paling hese dina bersepeda propésional, mana anu naék anu kedah dilakukeun ku youngink dina daptar? Hayu urang terang dina bagian komentar di handap

Siklus mana anu paling cocog pikeun balap?

Tour de France dianggap salaku dunya anu 'paling bergengsi sarengpaling hese'balap sapédah. Éta mangrupikeun acara taunan lalaki, anu utamina diayakeun di Perancis. Thebalapanogé aya kalana ngalangkungan nagara-nagara tatangga.

Anjeun parantos mutuskeun mésér sapédah jalan anu munggaran, anu luar biasa anjeun parantos nyandak léngkah munggaran anjeun kana dunya anu langkung ageung, tapi mésér sapédah munggaran anjeun tiasa karaos rada ageung sareng ngabingungkeun sabab katingalina seueur jinis anu béda tina bahan anu béda kalayan komponén anu béda lulus, janten kami aya dina artikel tulisan ieu kuring bakal masihan anjeun pituduh praktis sareng nyaritakeun pisan naon anu kedah dipilari sareng naon bédana kuring leres-leres resep kana bersepeda, janten naon waé anu ngagaduhan langkung seueur jalma dina sapédah sareng karep sadayana hadé Splits. Kusabab kitu urang damel sareng Decathlon, aranjeunna gaduh sapédah anu leres-leres komprehensif kalayan seueur fitur anu béda sareng aranjeunna ogé nilai pikeun artos, anu hartosna ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun kuring nunjukkeun anjeun sadaya anu tiasa anjeun laksanakeun sareng kuring ogé peryogi langlayangan layang layang anyar ditambah pamikiran anu maéhan dua manuk ku hiji batu. Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nangtoskeun sabaraha artos anu anjeun badé méakkeun, tapi sabaraha artos anu anjeun kedah balanja kalayan leres teu aya jawaban anu pas pikeun patarosan éta nalika badé mésér sapédah jalan, tapi anu anjeun tiasa terang nyaéta sapédah jalan tingkat lebet kualitas luhur biasana dimimitian sakitar 260 oro atanapi £ 250 sapertos kieu teras nalika anjeun ngiringan artos langkung seueur pigura biasana langkung énténg sareng langkung sesah sareng komponén dina pigura ieu langkung énténg sareng langkung canggih sakitar 600 euro anjeun tiasa kéngingkeun seueur artos sieun sapédah, ilaharna aya anu bingkai aluminium sababaraha komponén tingkat Éntri anu hadé kusabab bahkan rem cakram sareng motor kalayan alat sapertos ieu sanggup pisan, anjeun pasti tiasa terang yén gunung atanapi Alps meureun anjeun sareng numpak sababaraha balapan dina sapédah kalayan spéktrum sapertos ieu kuring terang éta, kusabab aya seueur hal anu kuring lakukeun dina sapédah jalan anu munggaran, kuring nyarankeun anjeun henteu nyéépkeun sadaya artos anjeun dina sapédah nyalira, anggaran dina sadaya aksés penting ories sapertos sapatu sareng pedal, baju sareng sadayana anu anjeun pikahareupeun anu anjeun kedah pertimbangkeun nalika milih sapédah anjeun, komponén-komponén anu napel na tina istilah koléktif pikeun rem sareng roda gigi nyaéta kelompok ayeuna aya pabrikan anu béda-béda pikeun kelompok. Campagnolo, SRAM microchip sareng meureun Shimano anu paling kawéntar, anu mandiri ti grup grup dina hierarki atanapi tingkat anu datang nalika anjeun mindahkeun hierarki grup aranjeunna bakal langkung awis sareng komponénna bakal langkung enteng anjeun biasana ngagaduhan langkung seueur alat pikeun langkung fungsionalitas aranjeunna didamel tina bahan anu langkung aheng sareng pergeseran roda gigi ogé bakal langkung lancar ayeuna mah sapédah tingkat lebet sareng bikang jalan lebet lebet biasana dipasihan set kelompok anu langkung handap dina hirarki, conto anu saé ieu Shimano Sora, anu mangrupikeun peringkat kadua Shimano groupset sareng sering dipendakan dina sapédah sakitar harga harga £ 500, Shimano Sora tiasa ngalih kana hirarki Groupset langkung jauh kana sapédah na anu ngagaduhan Shimano sareng kuring nyerat éta gunung di kuring o r Carall di tempat éta Kuring bahkan nunggang sababaraha balapan tapi salah sahiji hal anu kedah diémutan nyaéta babandingan peralatan kelompok. Sapédah ieu ngagaduhan kasét 1132 di bagian tukang anu kuring nyarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran anjeun sareng alesan nyaéta yén 32 alat waos gigi dina tonggong kasét saéstuna gunana pikeun Hill nyaéta.

Ieu ngandung hartos yén ku cara ngagelarkeun suku anjeun langkung, anjeun tiasa kéngingkeun irama anu langkung luhur sareng éta bakal ngajantenkeun bukit langkung ageung. Ieu kontras sareng sababaraha sapédah anu sumping sareng kasét anu rada sesah: 28 perhatoskeun sareng ranténa ayeuna ogé ngagaduhan ukuran anu béda tina cincin ranté, anu bakal kuring nyarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran anjeun nyaéta set ranté ci sareng 50:34 sapertos urang gaduhna didieu sareng alesan anu sami kuring nyarankeun taun 32an, tonggongna ngajantenkeun bukit rada gampang upami anjeun pemula. Kantun upami anjeun biking jalan pamula sareng hoyong gaduh roda gigi anu tiasa ngabantosan anjeun naék bukit anu anjeun pikahoyong, rem tukang anu langkung ageung sareng tukang anu langkung alit disebut ogé bagian tina grup sareng sacara gembleng aya dua jinis rem Rim atanapi sakumaha anjeun tiasa tingali dina rem cakram sapédah ieu sareng rem ieu hargana sakedik langkung seueur tibatan rem tapi kumaha upami anjeun cicing atanapi bakal naék di daérah anu ngagugulung? di daérah pagunungan kuring bakal nyarios aranjeunna patut usaha tambihan sabab nawiskeun rem langkung kuat, anu langkung konstan khususna dina kaayaan baseuh sareng umumna ngan ukur gaduh kontrol anu langkung saé. Kuring kedah nekenkeun yén rem pelem anu ngagunakeunana sampurna nyukupan pikeun menangkeun Tour de France salami 100 taun sareng aranjeunna ngagaduhan kaunggulan langkung enteng dibanding rem ieu salaku bahan bingkai na didamel gaduh pangaruh ageung kana kualitas numpak sapédah kalayan bahan paling populér Aluminium Steel sareng karbon serat ti sakitar 250 dugi ka 1.000 pon euro sareng dolar, seuseueurna sapédah anu anjeun tiasa mendakan didamel tina paduan aluminium sareng éta saé kusabab aluminium mangrupikeun bahan anu serbaguna anu hampang sareng gaduh rasio kakuatan-ka-beurat anu saé, éta sababna nalika dianggo dina penerbangan, éta ogé tahan tahan korosi sareng tiasa didamel kalayan biaya anu langkung murah tibatan serat karbon anu hartosna motor na tiasa janten langkung rébuan euro langkung terjangkau. anjeun mimiti ningali sapédah serat karbon tingkat Éntri sapertos vanreisel edr 105 atanapi lagu Sang, sakumaha anu aranjeunna nyarios di payun, dimana kami ayeuna.

Serat karbon biasana langkung ringan sareng langkung bénten tibatan aluminium sareng waja pikeun serat karbon kualitas numpak anu langkung saé mangrupikeun bahan anu saé pikeun nyiptakeun sapédah tapi upami anggaran anjeun henteu serat karbon lengkep tong hariwang sapédah jalan anu munggaran mah éta aluminium tapi fitur anu saé nyaéta sapédah aluminium nganggo garpu serat Karbon ieu ngirangan beurat ieu ngajantenkeun garpuh langkung sesah sareng éta ogé ngirangan geter jalan sareng geger liwat setang milih mérek anu terpercaya disarankeun ku cara ieu anjeun terang yén pigura parantos dirarancang leres sareng diuji sareng ogé ngagaduhan garansi padet ditetepkeun dina pigura anu matak diperhatoskeun nyaéta pameuntasan ban langkung-langkung kuring bakal nyarios sabab ieu masihan anjeun fleksibilitas anu langkung ageung. Anjeun tiasa nyocogkeun ban anu langkung ageung upami anjeun resep, upami anjeun resep jalan sesat sareng gaduh petualangan sakedik anjeun tiasa nambihan hal-hal sapertos tukang lumpur, rak koper sareng seueur aksesoris anu sanésna sareng hiji detil akhir dina pigura nyaéta kurung handap - ieu mangrupikeun bantalan di mana Ranté unggal sapédah nganggo bantalan luar dina bantalan jero anu diulirkeun ngagaduhan poin bonus dina buku kuring kusabab ieu kirang meryogikeun pangropéa sareng tahan langkung lami. Kuring ayeuna nyaritakeun ngeunaan roda Imean salaku jinis komponén konci dina unggal sapédah, ayeuna sapédah tingkat Éntri datang biasana ku roda tingkat Éntri kusabab éta komponén paling populér anu pengendara pengendara pengendara nurunkeun garis handap. Aranjeunna langkung seueur kana olahraga sareng biasana ngagentoskeun aranjeunna pikeun anu langkung ringan, langkung sesah, sareng panginten langkung aerodinamika, tapi ku ningkatna rentang performa ieu dina roda nambihan biaya maka jaga d Harga anu murah atanapi motor tingkat lebet disayogikeun ku roda anu langkung saderhana, tapi upami anjeun milari roda bi anjeun ke anu dipilarian ku anu kuring nyarankeun, nomer haseup anu saé pisan kusabab ieu ngabantosan roda anu langkung kuat sareng langkung mantep kuring ogé bakal nyarankeun yén anjeun ningali lebar pasisian. Idéalna anjeun hoyong pasisian anu langkung cocog pikeun ban anu langkung ageung, janten lebar pasisian anu langkung lega sapertos ban 25mm atanapi ban 28mm nawiskeun langkung raoseun, cekelan sakedik sareng aranjeunna ogé tahan résistansi anu langkung handap, anu hartosna anjeun tiasa naek speed anu sami sareng usaha sakedik.

Ayeuna kuring badé masihan anjeun inpormasi gancang sanés anu anjeun kedah terang nalika mésér sapédah jalan anu munggaran anjeun. Sapédah beban dirancang pikeun dianggo ku calana pondok empuk, anu hartosna éta normal pikeun aranjeunna henteu raoseun tanpa calana pondok, sareng sadel. kanyamanan pisan pribadi ogé Janten normal pikeun pengendara sering ngarobah hal. Kaseueuran motor balap teu nganggo pedal, sanaos sababaraha motor low-end gaduh acara pedal datar.

Upami anjeun gaduh rides panjang atanapi olahraga EOBs, kami nyarankeun pikeun ningkatkeun sababaraha pedal sareng sapatu tanpa klip sabab ieu ngamungkinkeun anjeun geser sareng narik perjalanan pedal pikeun ngajantenkeun anjeun langkung épisién Anjeun ogé tiasa kéngingkeun sepédah khusus awéwé, mangga déngdékkeun pigura anu sami tapi titik kontak anu béda pikeun nampung bédana anatomis antara jenis kelamin, janten anjeun kéngingkeun sadul sisi khusus anu batangna langkung pondok, setang langkung sempit sareng engkol rada pondok, tapi ieu henteu diperyogikeun pisan. Kami ngarékoméndasikeun anjeun milari naon anu paling raoseun pikeun anjeun. Anjeun panginten resep kana batu kerikil atanapi campuran permukaan. Ieu hakékatna balap motor sareng sababaraha modifikasi pikeun ngajantenkeun langkung serbaguna supados anjeun ngagaduhan langkung seueur ban kalayan volume anu langkung ageung. nyaéta roda gigi anu langkung gampang di jalan anjeun tiasa ningali sprocket masif dina kasét di dieu sareng rem cakram sareng éta hartosna anjeun gaduh sapédah jalan sareng drop bar anu langkung gancang di jalan tibatan sapédah gunung tapi ogé dina gravel atanapi numpak besi tua penganten, anu anjeun teu hoyong lakukeun dina sapédah jalan anu standar anu cocog pikeun jalma-jalma campuran-milarian milarian petualangan, tiasa ngepak sababaraha motor, atanapi panginten ngan ukur komuter anu henteu hoyong cicing waé. .

Anjeun ogé tiasa ngagentos ban lami kanggo saderhana ipis, licin sareng anjeun gaduh sapédah jalan Abdi resep pisan sapertos motor ieu, sapédah gravel tingkat lebet sakitar lima ratus pon atanapi genep ratus euro. Angon ucing ngadamel padamelan anu hadé pikeun milarian langlayangan énggal kuring tapi ogé ton barang-barang sanésna ogé tapi kuring hilap pisan yén kuring meryogikeunana upami anjeun resep resep kana tulisan ieu sareng mendakan éta inpormasi sareng punten masihan kami resep sareng tindak lanjut sareng ayeuna anjeun parantos mutuskeun kana sapédah anu anjeun pikahoyong, anjeun panginten kedah terang kumaha kéngingkeun ukuran anu anjeun peryogikeun, kabeneran kami gaduh tulisan ngeunaan ieu sareng sapuluh eusi pamula anu leres-leres gunana. Abdi badé ka bumi ayeuna sareng maénkeun cocooan abdi

Naon kategori balap bersepeda?

Anu ka 13Sapédah Balap Pangsaénaka Nab Sadayana Anu Menang
  • PangalusnaKerikilSapédah. Viathon G.1 RED AXS. viathonbicycles.com.
  • PangalusnaCyclocrossSapédah. Cannondale Super X. cannondale.com.
  • PangalusnaEnduroSapédah. Mondraker Foxy Carbon RR. mondraker.com.
  • PangalusnaAeroSapédah Balap. Canyon Aeroad CF SLX Disc 9.0 Di2. canyon.com.
  • PangalusnaGantung MTB lengkep. Husus Epic Pro.
14 Apr 2020

Jelas urang bias, tapi bersepeda pasti mangrupikeun olahraga paling narik anu dianggo pikeun ngudag tujuan pecut, duel gunung sareng balapan gélo gancang, éta mangrupikeun olahraga liar kadang-kadang, anu mangrupikeun bagian tina pesona na, sareng éta teu resep naon waé anu aya di luar sana. Aya sababaraha hal anu penting, tapi upami anjeun leres-leres hoyong ngartos balap, dinten ieu urang bakal ngaliwat sababaraha spésifikasi sahingga anjeun tiasa leres-leres ngahargaan kaéndahan muter dina sagala kaagunganana, éta ngajelaskeun naha balap mekar dina cara anu tangtu, Nyusun draf, Terkenal ogé naék tukangeun pengendara anu sanés nalika aranjeunna dasarna meupeuskeun angin di slipstream, tarik pengendara di tukangeunana dikirangan 25 janten 50 persén. Sacara sederhana, nuturkeun sapédah anu sanés ngahémat anjeun ton énergi sareng éta sababna ningali anjeun supir anu ngabagi juru di payun salami lomba sareng ieu sababna tim gaduh seueur ri pikeun nangtayungan pamimpinna salami balap motor jalan dasarna perang konstan pikeun nyumput tina angin sareng ngahémat énergi anjeun langkung seueur tibatan pesaing anjeun ngarah anjeun tiasa anggo nalika anjeun kedahna peryogi anu paling dina tujuan. Rupa-rupa taktik sareng téhnik dianggo pikeun nyumput jero kana peloton yén tim anjeun aya dina kalungguhan, sahingga anjeun tiasa linggih di tukangeunana dina waktos anu tetep atanapi ngan saukur nolak maju sareng pura-pura anjeun teuing capé atanapi kedah nyandak sakedik langkung seueur waktos tuangeun atanapi nginum mangrupikeun taktik umum di balik pengendara sanés ngahémat hiji tan énergi Anjeun bakal gancang ngartos seueur karumitan siklus, sprinting katingali liar dina TV sareng bahkan langkung pikasieuneun dina kahirupan nyata Pengendara di unggal tempat leres-leres gancang pisan masihan seueur pamor pikeun Kinérja garis finish sareng ngan aya seueur grrr nalika anjeun aya di luar sana, sprint kadang-kadang dimimitian jauh sateuacan garis finish dugi ka 50 mil ti finish nalika tim mimiti bangun pikeun ngatur sareng kéngingkeun posisi anu saé pikeun kilométer akhir Unggal supir ngagaduhan padamelan anu khusus dimana anjeunna bakal aya di payun K hiji tim hoyong ngamimitian teuing mimiti kusabab unggal usaha diitung, janten sadayana nyobian ngantosan salami mungkin sateuacan dugi ka garis finish dina urutan t o jaga saloba pengendara anu seger pikeun garis finish sabab laju janten sababaraha kilométer terakhir sateuacan garis finish langkung gancang sareng langkung gancang sapertos serigala nyerang di kepala tim pengepakan, supirna sadayana jam 10. tiasa tetep di luhur salami 20 bahkan 30 detik saat aranjeunna lungsur sareng ngaduruk hiji-hiji dugi ka sprinter na hiji-hijina deui nalika aranjeunna mimiti ka garis finish.

Mudah-mudahan tim waktuna waktuna sampurna, henteu jauh teuing ka garis finish, janten di dieu janten gambar anu langkung rumit pikeun kauntungan supir di tukangna urang ngalangkunganana, tapi dina angin ngahiliwir di dieu hawa asalna ti sisi sareng supirna mimiti ngacak-ngacak, aranjeunna nelepon usum ieu sareng dasarna éta ngandung harti yén upami anjeun hoyong kéngingkeun panyumputan anjeun kedah linggih sakedik tukangeun supir payuneun anjeun tapi ka sisi sabab angin datang ti gigir janten jalan ngan ukur lega éta sareng éta hartosna yén nalika jalan kabuka pisan, 10 panginten 15 supir milarian panyumputan, tapi sésana awak kedah nempatkeun kakuatan anu sanés atanapi upami éta bakal dijalankeun atanapi aranjeunna tiasa angkat sareng nyetir kaluar jalur Pace anyar di balik garis Pace ieu ngarah dasarna kudu gawe bareng ngajaga sareng nalika aranjeunna kaluar tina tuah lajeng kaayaan janten tangguh gancang, maka kasangsaraan dina talang éta sumping ku nalika anjeun ningali balapan beulah kana bagian anu lengkep anjeun bakal terang kunaon f garis inis jelas mangrupikeun titik dimana para juara meunang, tapi dina mimiti balapan aya poin-poin konci dimana para pengendara kedah némpél payun opat juru sempit sareng sagala rupa puing jalan dimana-mana, bahkan mungkin aya jalur aspalan, ieu nyaéta sadaya alesan pembalap kedah di payuneun ngahindaran kacilakaan sareng tetep aya di luar balaréa sapertos tali panjang anu ageung ngaji di momen-momen konci éta sanés ngan ukur anjeun bakal katinggaleun grup, tapi anjeun bakal kéngingkeun whiplash atanapi yo -pangaruh dimana peloton ngembang sareng éta hartosna anjeun kedah nyéépkeun seueur énergi pikeun sumping deui sareng ieu Ngajaga gancang di payun Éta sababna balapan dumadakan dimimitian di tengah balapan atanapi tahap anu tim ngalawan masing-masing lain Ieu mangrupikeun kaparigelan pikeun manajer tim pengendara anu terang dimana titik-titik konci éta tiasa janten tempat dina balapan, sabab éta anu langkung lami, pengendara anu langkung berpengalaman dihargaan pisan dina siklus profésional, sanaos sacara fisik henteu dugi jumlah waktosna tetep balapan winn Mangrupikeun hadiah anu penting, tangtosna, tapi aya hadiah sanés dina kaos bersepeda anu sering dipasihkeun ka pengendara anu gaduh klasifikasi anu béda dina balapan dina lomba panggung multi-dinten anjeun bakal nganggo kaos oblong upami anjeun mingpin klasifikasi Tiap, contona, Tour defrancedas mangrupikeun kaos oblong tina pengendara paling luhur dina klasifikasi gunung, tapi aya kaos héjo, poin tina klasifikasi pecut, aya kaos bodas kanggo klasifikasi supir ngora teras aya kaos konéng , anu mangrupikeun pamimpin balapan di giro italia ngabédakeun sateuacanna bahkan aya kaos pikeun para supir pamungkas Final urang kedah tong hilap juara nasional ieu jersi khusus anu dipasihkeun ka supir anu kéngingkeun gelar juara nasional masing-masing, anu sok balap sadinten sareng ngan supir ti nagara ieu anu bangga pisan dimana aranjeunna babarengan, pikeun ngagambarkeun nagara anjeun di tingkat paling luhur, nganggo kaos ieu kajahatan anu teu pernah dianggap enteng. Ayeuna urang ogé moal tiasa mopohokeun kaos Piala Dunia ogé, anu panginten mangrupikeun kaos anu paling bergengsi di panjuru peloton. Kaos baju éta bodas salawasna sareng pita pelangi dina dada, kéngingkeun kajawaraan dunya gampang sareng sigana penghargaan anu paling bergengsi dina sadayana bersepeda di luar wisata anu gedé. Sadaya kaos ieu nyayogikeun lomba pelotongiving anu warna-warni pisan pikeun panyatur sareng kipas anu katingali di na ngobrolkeun ngeunaan taun-taun ka hareup Sugan anjeun ayeuna parantos nguping istilah doméstika, contona pengendara Kanada Michael Woods nembé nembé terang. bangsa startup timisrael anu ditandatanganan salaku juara juara de France di Perancis sareng stageraceras super domikna pikeun usum payun sanés hartosna yén Woodsy bakal lumpat sareng Chris ngumbah binatu di rekan imah anu peryogi bantosan anu dipercaya yén aranjeunna tiasa ngandelkeun dina balapan sareng dina Nyalametkeun sareng di bumi moal nyandak aranjeunna kaluar ti angin sareng ngabantosan aranjeunna sacara taktis salami lomba, sakapeung ngaliput gerakan sareng gerakan, sapertos Super Domestik kedah janten supir anu saé salaku pamimpin timna, aranjeunna henteu kedah narékahan pikeun kameunangan dina tungtung panggung anu tekanan Dodge janten umum Sopir klasifikasi anu tiasa ageung pisan bakal ngonsumsi rumah tangga dimana diréktur balapan nyalametkeunana, aranjeunna nyandak botol-botol tuang, bahkan aranjeunna lirén di jamban kalayan moderator gcm terkemuka na di sawatara waktos, éta rumah tangga anu saé Maka kami terang hiji atanapi dua hal ngeunaan Besor gen botol sareng kerja keras atoh ngagem tugas ieu tapi upami anjeun lakukeun ogé anjeun bakal ngagaduhan karir anu panjang sareng di peloton sareng calana olahraga kalayan nyarioskeun balap anu serius ngeunaan Ngabuburit Internasional sareng ieu mangrupikeun asosiasi olahraga anu aranjeunna dasarna nyerat sadaya aturan sareng ngawaskeun balapan anu dilaksanakeun sareng pastikeun éta dilakukeun leres.

Salah sahiji aturanana nyaéta yén anjeun henteu tiasa nganggo kaos kaki anu langkung maju tibatan tengah anak sapi anjeun. Nalika anjeun balap aya alesan pikeun sababaraha aturan, tapi aya ogé alesan anu paling kéngingkeun imajinasi tapi ngan ukur ngaguratkeun yén pikeun mikaresep bersepeda, anjeun henteu kedah ngartos sababaraha intrikasina kana siklus, waktos dipotong. sareng balap Penting pisan pikeun ngartos yén éta sering antara 10 sareng 25 waktos juara, janten aya panyangga alit anu biasana sakitar 25 dugi 50 menit waktos tambahan saatos juara balap réngsé di luar buffer Anjeun parantos réngsé balapan dina wisata ageung di luar waktos éta sababna grup terakhir ngagaduhan seueur perhatian dina panggung gunung ageung kadang-kadang supir anu langkung beurat sareng pecut langkung kedah

Kasar pisan salaku pamimpin pikeun bérés dina waktosna, upami éta moal aranjeunna langkung ti balapan sareng henteu tiasa ngiringan deui sprint engké dina balapan panggung. Ayeuna urang kedah nyarioskeun tentang pelarian, pelarian mangrupikeun kelompok leutik pengendara anu kabur nalika mimiti balap sareng lumpat kaseueuran sadinten sateuacan kadang-kadang disapu ku pasukan anu ngudag nuju garis finish, breakout kajantenan pikeun sababaraha rupa alesan, tapi kaseueuranana Anu nyobat waktos sareng tim milarian publisitas ku jalan jauh ti payun sareng kéngingkeun waktos TV bari kaméra ngagulung sareng sésana peloton di tukang ogé ngabantosan kabur di payun balapan bari sahingga tim ngontrol balap tiasa. Serangan biasana dihambat, samentawis grup breakaway payun, tim biasana bakal maju, tapi henteu rem rem mimiti teuing, teu aya anu hoyong nyerang teras di bumi anu teu aya di tengah-tengah istirahat sareng di peloton, sabab éta leres-leres ngan ukur runtah tanaga sareng Tangtosna cara breaka sakapeung ulah kajiret sareng aranjeunna nyandak tujuan pikeun kameunangan ageung ti jalma anu biasana henteu ngarepkeun meunang dina sababaraha dinten, janten kami gaduh pikeun nyarioskeun aturan anu teu ditulis dina peloton bersepeda ogé, hayu sacara téknis nyarioskeun hal-hal anu ngalanggar aturan anu urang kantos nguping ngeunaan kaos kaki, anu anéh, tapi éta aya dina buku catetan, tapi teras aya sababaraha hal anu urang kedah awas dina kaayaan Cekap nalika hal-hal éta mangrupikeun draf tina tukang mobil tim, sacara téknis dilarang, tapi upami anjeun murag atanapi sc Upami anjeun ngagaduhan mékanika anu goréng, éta lumayan adil sareng dianggap oke ku sakabeh grup Nerapkeun aturan lamun perlu, kumaha ogé, pengendara anu paling berpengalaman dina peloton atanapi grup janten sora teu resmi peloton upami aya kacilakaan masalah pengendara ieu janten kadang-kadang ngeureunkeun balapan pikeun mastikeun yén sadayana dirawat sareng oke tim anu sanés ogé kadang ngabantosan pengendara dina kasulitan boh pasihkeun aranjeunna botol cadangan atanapi seret aranjeunna deui kana kelompok upami aranjeunna introvert kumaha upami anjeun? ngeruk tonggong, kuring ngagosok réréncangan anjeun dina bersepeda propésional jadi mugia ieu parantos diberesihan sababaraha nuansa sareng kaistiméwaan siklus.

Dina sagala kajujuran tiasa pisan ngabingungkeun sareng mugia ieu henteu ngaco. Ngabuburit mangrupikeun olahraga anu liar pisan tapi upami anjeun leres-leres nampi éta geulis pisan sareng pikaresepeun pikeun ditonton tapi kami resep ngadangu ti anjeun, hayu urang terang dina koméntar naon anu anjeun pelajari tina tulisan ieu naon anu anjeun pikir henteu terang kana hal anjeun panginten hoyong terang kanggo tulisan kahareup, dugi ka waktos salajengna

Saha anu pengendara sepeda sepanjang waktos?

Sacara sederhana, Eddy Merckx nyaétapengendara siklus panggedéna sepanjang waktos. Lalaki anu jujuluk 'The Cannibal' didominasi profesionalNgabuburitkawas euweuh batur sareng meunang unggal balapan penting anu meunang.Sep 22 2017

Dina tulisan ieu, urang bakal ngalangkungan sababaraha pendaki anu paling saé sepanjang waktos. Pengendara kalayan rasio kakuatan-ka-beurat anu luar biasa anu ngahususkeun dina naék gunung kalayan gancang. (Booming) Kami kaluar tina jalan pikeun nyusun daptar tujuh pendaki anu paling ageung sepanjang waktos, tapi anjeun tiasa ngabayangkeun, ngirangan kana angka éta rada sesah, janten sateuacan urang ngamimitian kuring gaduh bantahan yén kuring bakal baca sakedap.

Mimiti, aya langkung ti 100 taun balap anu hébat, daya tahan anu luar biasa sareng kasihatan olahraga. Upami urang tetep ka tujuh supir, sababaraha supir hébat pasti bakal disingkirkeun. Salaku tambahan, babandinganana generasi mangrupakeun tambang.

Mustahil pikeun terang kumaha Chris Froome bakal ngalawan Eddy Merckxor upami Pantani Coppi lungsur - ganti gear parantos robih, balap parantos robih, jalan parantos robih sareng permukaanna sering langkung saé tibatan jalan kerikil dinten ayeuna taun 1920an. Ogé pikeun sakumpulan sejarah olahraga teu acan aya nyeureud narkoba. Sakali Bantahan parantos réngsé, hayu urang mimitian. (musik optimis) Nomer hiji dina daptar kami nyaéta Marco Pantani.

Salah sahiji pendaki paling rongkah dina generasi na. Ayeuna urang Itali gaduh kecap pikeun pendaki sareng éta Scallatore, nami sanés pikeun pendaki sapertos Pantani, nyaéta Scatista. Ieu mangrupikeun istilah pikeun pendaki anu tiasa nyepetkeun deui sareng deui bahkan di lungkawing terjal sareng dasarna ngasuh sainganna.

Ayeuna Pantani sok langsung dikenal ku sirah botak atanapi kopiah, anting dina ceuli sareng goatee ieu sareng penampilan na ngajantenkeun anjeunna julukan, el pirata atanapi bajak laut. Anjeunna ogé kawéntar ku gaya naekan, ampir-ampiran tina sadel sareng tetes. Tapi sanés penampilanana atanapi gaya naék.

Anu ngajantenkeun anjeunna hébat nyaéta kanyataan yén anjeunna tiasa naék gunung siga nyalira. Sareng kamampuan ieu anu ngamungkinkeun anjeunna ngahontal prestasi langka yén Tour de France sareng meunang Giro d'Italia dina waktos anu sami, deui taun 1998. Taun salajengna, dina 99, anjeunna deui mendominasi Giro d'Italia, meunang opat séting sareng mingpin balap, tapi teras, salaku panyawat getih Saatos persidangan wangsul, hématokrit na seueur teuing sareng anjeunna ditepak kaluar tina balapan.

Pantani henteu pernah lengkep deui supir anu sami sareng sedih pisan anjeunna pupus di 2004 kusabab karacunan kokain akut. (musik upbeat) Di jaman modéren, Chris Froom parantos mendominasi Grand Tours. Sajauh ieu anjeunna parantos meunang Tour de France opat kali, meunang Giro d'Italia di 2018 sareng meunang Vuelta a Espana, ayeuna dua kali.

Pas kaayaan naék, Chris Froome sigana gaduh kaunggulan. Éta di Kénya yén Froome mimiti diajar tina bakat naék, anu nyebatkeun anjeunna nyéépkeun seueur waktos di Pagunungan Nairobi. Kadang-kadang anjeunna ogé kémping di dinya.

Tapi komitmen sareng nekad na henteu ngan ukur tiasa ditingali dina sapédah, tapi ogé pareum. Tétéla dina hiji waktos anjeunna nganggo akun Hotmail Asosiasi Ngabuburit Kenya pikeun ngirim email ka asosiasi olahraga, UCI, ngawartosan yén Kénya bakal ngirim tim U23 ka kajawaraan Dunya. Ayeuna kuring tiasa aman nyatakeun yén gaya Froome naék ku sirah na ka handap sareng siku diulur teu pati elegan. Kahiji ieu dikenal di Vuelta a España di 2011, dimana anjeunna mimitina réngsé kadua, tapi nembé janten juara lomba éta diwanohkeun .

Sataun salajengna anjeunna ngabantosan Bradley Wiggin kéngingkeun gelar Tour de France 2012, janten juara kadua dina prosés éta, tapi éta dina 2013 anjeunna leres-leres nyohor. Anjeunna ngan ukur teu tiasa lirén meunang wisata Oman ti mimiti taun ieu. Anjeunna aya di Critérium International, Tour de Rome sareng ngalakukeun Critérium du Dauphiné sareng tangtosna Tour de France.

Mémang, upami anjeun nyéépkeun Lance Armstrong tina persamaan, taun payun anjeunna janten pengendara munggaran anu berhasil membela gelarna ti saprak Miguel Indurain di 1995. Anjeunna parantos kéngingkeun dua wisata deui Fra, sareng taun kamari janten pengendara munggaran anu tahan sadayana tilu judul Grand Tour dina waktos anu sami ti Bernardino 1983. (musik anu ningkat) Henteu tiasa gaduh daptar pendaki anu pangageungna di dunya tanpa Federico Bahamontes. Anjeunna janten pengendara anu munggaran dina sajarah anu ngahontal karir triplein anu dimeunangkeun kompetisi Raja Pagunungan sareng sadayana tilu Grand Tours.

Anjeunna meunang Tour de France di 1959, tangtosna anjeunna kéngingkeun Raja Pagunungan, sareng nyatana anjeunna kéngingkeun hadiah sacara umum Raja Pegunungan henteu kirang ti genep kali dina Tour de France nyalira. Anjeunna kagungan landihan, sareng éta Toledo Eagle. Toledo mangrupikeun propinsi alit di Spanyol tengah dimana garuda asalna ti sabab unggal jalan naék gunung anjeunna bakal ngapung sapertos garuda.

Aya ogé tugu pikeun Bahamontes di Toledo, disumbangkeun ku Fundacion Sulest pikeun ngagambarkeun sareng ngajénan sadayana anu kahontalna dina sapédah. Masih kénéh nanjak nepi ka ayeuna. Naon legenda naék mutlak. (musik anu ningkat) Ngan ukur dua pengendara dina sajarah bersepeda anu meunang klasifikasi King of the Mountains dina sadaya tilu Grand Tours, janten bakal raos pisan pikeun duanana di dieu.

Léngkah payun, Luis Lucho Herrera. Anjeunna tiasa ngungkulan sababaraha hebat jaman, kaasup Sean Kelly, Bernardino sareng Laurent Fignon. Sareng taun 1984 anjeunna nyandak naon anu ampir henteu diragukeun pikeun kameunangan anu paling penting pikeun bersepeda Kolombia, éta mangrupikeun Tour de France kahijina, éta mangrupikeun tahap ka-17 sareng réngsé di Alp d'Huez.

Di dinya anjeunna nyerang sareng muragkeun sababaraha hebat jaman éta. Vignon, Ena, sareng Robert Miller ogé, sareng dina dasarna aranjeunna henteu kantos ningali anjeunna deui. Tapi di 1987, anjeunna mastikeun yén statusna salaku gunung anu legendaris ku janten Amérika Kidul munggaran anu meunang Grand Tour nyaéta Vuelta.

Sanaos anjeunna tilu menit ngalawan Sean. Kelly éléh dina sidang waktos individu. Nanging, pas jalanna condong, anjeunna moal ningali deui sareng nyerang saingan na ampir unggal kasempetan, bahkan dina tahap 11 anu réngsé Lagos de Covadonga.

Di dinya anjeunna nyerang sainganna deui, meunang panggung sareng ogé nyayogikeun waktos anu cekap pikeun janten pengendara Kolombia munggaran anu janten pamimpin dina Grand Tour. Hésé pisan pikeun ngamajukeun kumaha pentingna Herrera pikeun bersepeda Kolombia. Intina, gugus bakat pendakian Kolombia ayeuna nuturkeun jalan anu dicandak pikeun aranjeunna dina taun 1980an. (Senang musik) Lalaki ieu panginten janten argumen anu saé pikeun janten pengendara sepeda Spanyol terbaik sepanjang waktos, tapi sanés kanggo kameunangan Tour de France taun 1973 atanapi Vuelta taun 1970 anu didaptarkeun ku Ocana daptar kami.

Langkung seueur kusabab garapan anjeunna nalika anjeunna nyerang sareng Jose Manuel Fuente ngalangkungan Col du Galibier sareng Col du Télégraph sareng ngagaduhan tujuh menit pikeun saingan anu paling sengit. Pikeun kuring, Nanging, éta dina 1971 anjeunna ngukuhan statusna salaku legenda pendakian. Tungtungna, anjeunna kedah putus dina kaos konéng.

Tapi garapanana henteu dimimitian dugi ka tahap kadalapan, anu mungkas Puy de Dôme. Di dinya anjeunna merhatoskeun hal anu jarang ditingali ku supir sanésna, yén Eddy Merckx rentan. Anjeunna nyerang sareng angkat kana panggung Windsor, sareng sanaos anjeunna ngan ukur réngsé 15 detik dina Merckx, éta dasarna mangrupikeun tanda masa depan.

Nanging, éta di panggung 11 dimana anjeunna leres-leres nunjukkeun kelas na. Panggung gunung anu pondok 134-kilométer. Pendakian mimiti dinten ieu, ku Joaquim Agostinho.

Endah, aranjeunna sanggup lungsur Eddy Merckx ampir langsung. Tapi hiji Ocana henteu wareg ku éta, nyerang deui sareng nyetir nyalira 60 kilométer ti bérés. Di puncak pendakian akhir dinten ieu, kalungguhanana pikeun pengendara salajengna di jalan nyaéta opat menit sareng genep dugi ka réngsé.

Juara Tour de France tilu kali Louison Bobet nyatakeun yén garapanana dina panggung ieu saé pisan sapertos serangan solo legendaris Fausto Coppi. Ieu pendaki anu pantes ayeuna. (musik upbeat) Saur kuring, unggal pengendara anu pantes dijantenkeun 'Angel of the Mountains' pantes aya tempat dina daptar ieu.

Charly Gaul mangrupikeun tukang sepeda ti Luksemburg anu mimiti naék gunung di 1950 di Tour Austria. Anjeunna yuswa nembé 17 taun tapi anjeunna meunang panggung dina Grossglockner leres-leres badé nurut kana rencana, anjeunna ngantepkeun kalolobaanana turun, tapi éta taun 1955 anjeunna nempatkeun ucing di antara japati. Anjeunna henteu hébat di apartemen, sawaréh kusabab tim anu cukup lemah, tapi sakali anjeunna angkat ka gunung sareng Alps anjeunna leres-leres nguntungkeun.

Aya panggung anu ngalangkung Galibier sareng Col Du Télégraphe, sareng di sana anjeunna ngiringan 14 menit 47 detik dina sadaya sainganna. Anu nyandak anjeunna tina GC ka-37 ka tempat katilu. Sareng nalika balapan nyerang Pyrenees, mimiti nyerang deui sareng meunang kaping 17.

Jawara Louis Bobet. Prestasi éta nyababkeun anjeunna meunang kameunangan sacara umum dina kompetisi King of the Mountains sareng léngkah katilu dina podium, sareng éta ngan ukur salah sahiji conto kumaha Charly Gaul bakal ngahasilkeun comeback ageung nalika anjeunna angkat ka gunung pikeun rékor pendakian Mont Ventoux, sajam dua menit salapan detik, sareng ngémutan permukaanna henteu hébat dina waktos éta, lumayan luar biasa yén nyandak Jonathan Vaughters 31 taun pikeun istirahat waktos éta Kami gaduh supir, anu meunang klasifikasi gunung tilu kali dina Gira Rosa sareng ogé parantos kéngingkeun Grand Booke sareng sajauhna presenter GCN panggancangna sepanjang waktos. Tangtosna, kuring nyarios ngeunaan Emma Pooley.

Ayeuna salah sahiji kasuksésan naék anu paling berkesan di Giro Rosa 2014 sumping deui. Aya tilu tahap pagunungan taun ayeuna, kalebet kadatangan puncak anu berturut-turut dina tahap dalapan sareng salapan, sareng Emma menang sadayana. Anjeunna ogé parantos kéngingkeun Taiwan KOM Challenge dua kali, anu tungtung na 3,275 méter diluhureun A level dina Wuling Pass.

Sareng dina 2017, anjeunna leres-leres nanem modal 16 menit pikeun saingan anu pangcaketna sareng 20 menit di Si 'Richardson, sanaos éta henteu kedah ngajantenkeun na pendaki anu hebat. Sanaos anjeunna henteu sugema ngan ukur pendaki anu hébat dina sapédah, anjeunna ogé saé pisan dina sapédah na. Anjeunna rutin ilubiung dina triathlons gunung sareng parantos kéngingkeun lomba jarak jauh Alpe d'Huez kapungkur sareng ogé ilubiung dina acara ngaji gunung.

Nya, sakumaha urang nyarios dina bantahan dina awal tulisan ieu, sesah pisan pikeun ngahijikeun daptar tujuh pendaki anu paling saé sepanjang waktos. Kuring yakin kami ninggalkeun sababaraha karesep anjeun sareng upami urang ngagaduhan kasempetan, hayu urang terang dina koméntar ieu di handap. Tapi ngan hésé pisan ngabandingkeun supir ti jaman anu sanés.

Nanging, urang ayeuna gaduh data GPS. Dina 50 taun urang sigana tiasa ngabandingkeun sadayana supir pikeun 50 taun ka hareup, anu saéna. Oke upami anjeun resep gaya baju kaos terinspirasi Spanyol ieu anu kuring anggo ayeuna anjeun tiasa tos mesen ayeuna ngalangkungan atshop.globalcyclingnetwork.com Aya tautan kana éta dina katerangan di handapeun tulisan ieu sareng upami anjeun hoyong diajar kumaha ngalakukeunana Anjeun tiasa diajar kumaha nanjak langkung saé nyalira ti Emma Pooley! Tulisan anjeun aya di dieu.

Naon balap motor panggedéna di dunya?

Tour de France nyaéta anu paling tangguhbalapandiNgabuburit, tapi bahkan tontonan Perancis anu ikonik kedah ngalungkeun cap na ka Trans-Siberian Extreme - anu pangpanjangnabalap sapédah di dunya.13 Agustus 2018

Naon siklik ucing 3?

Pikeun ngalih tiUcing. 4 kaUcing.3, pengendara tiasa ngalakukeun salah sahiji di handap ieu: Bersaing dina 25 balapan kualifikasi kalayan minimal 10 finish top-10 kalayan lapangan 30 atanapi langkung pengendara, atanapi 20 bérés bérés sareng lapangan langkung ti 50 pengendara. Nyusun 20 poin pamutahiran dina jangka waktu 12 bulan.

Kunaon tukang beca tetep muter saatos balap?

Sareng nambihan dissipation panas. 'Salaku tambahan pikeun pamulihan fisik, mendingan masihan kasempetan pikeun bersantai sacara mental tina setrésbalapsareng sacara pribadi ngeunteung kanabalapan. ' 'Penerapan cooldown terstruktur ogé kontekstual,' saur Flory. Nopémber

pompa pigura sapédah

Saha anu pengendara sepeda Italia terbaik sepanjang waktos?

1. Fausto Coppi (1919 - 1960) Kalayan HPI 73.19, Fausto Coppi anu paling seueurSapédah Italia anu kawéntar. Biografi na parantos ditarjamahkeun kana 49 basa anu béda dina wikipedia.

Nagara mana anu kawéntar pikeun Ngabuburit?

Dénmark. Dénmark sering nyandak mahkota pikeun janten anu pangsaénanagaradi dunya pikeuntukang beca, sabab terus nyandak léngkah anu penting pikeun nempatkeun setang di luhur setir. Anu leutiknagaraboasts leuwih 12,000km tinasiklusrute, babarengan jeung didedikasikanNgabuburitjambatan di kota sapertos ibukota, Kopenhagen.31.05.2018

Naon ras anu paling bahaya?

Pulo Internasional Man TT (Piala Wisata)Rasnyaéta motorbalapacara anu diayakeun di Pulo Man anu parantos mangtaun-taunpalingmotor anu bergengsibalapandi dunya sareng tetep sacara statistikbalapan paling bahayadi dunya.

Naha bersepeda ngirangan beuteung?

Leres,tiasa bersepedaTulungleungit beuteunggendut, tapi étabakalnyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun leungitna gajih sakabéh sareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-latihan intensitas aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeunbeuteunggendut.02.02.2021

Sabaraha lami lomba sapédah sadinten?

Sababaraha dinten, balapan panggung tunggal 1 Balapan Peuntas Amérika, Amérika Serikat 9 dinten panggung tunggal 4.800 km (3.000 mi) 2 Balap Sapédah TransAm, Amérika Serikat panggung tunggal 17 dinten, henteu didukung 7.100 km (4,400 mi) 3 Balapan Transcontinental, Uni Éropa 7 -10 dinten panggung tunggal, henteu didukung 3.200 dugi ka 4.200 km (2.000 dugi ka 2.600 mi)

Naha aya balap sapédah jalan lalaki di dunya?

Ieu mangrupikeun daptar acara balap sapédah jalan anu penting. Daptar na ngan ukur kaasup balapan jalan, sareng henteu balap trek, gunung atanapi balap cyclo-cross. The Monuments, Elite sareng 1.HC One Day Races kalebet balapan anu mangrupikeun bagian tina UCI World Tour, ogé balapan anu diayakeun ku ASO, RCS sareng Unipublik. GP de Quebec.

Anu mana balap bersepeda pang populerna taun ieu?

'. $ baseTitle.' Sapanjang sataun Cyclingstage.com sapanjang taun ngaliput balapan anu urang resepkeun. Tangtosna sareng Giro d'Italia, Tour de France sareng Vuelta a España, tapi aya seueur deui

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.