Utama > Ngabuburit > Tinjauan bersepeda - kumaha cara ngabéréskeun

Tinjauan bersepeda - kumaha cara ngabéréskeun

Sakumaha saéna siklus pikeun kaleungitan beurat?

Ngabuburitmangrupikeun pangaruh anu rendah, latihan anu tiasa adaptasi anu tiasa ngabakar kalori kalayan laju 400-750 kalori sajam, gumantung kanabeurattina pengendara, kagancangan sareng jinisNgabuburitanjeung ngalakukeun.



Upami tujuan anjeun pikeun ngirangan beurat, maka bersepeda mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalaksanakeunana. Sareng hiji warta anu saé nyaéta, upami bersepeda mangrupikeun hiji-hijina tujuan anjeun, kaleungitan beurat bari ngajaga kinerja bakal langkung gancang. Leres, janten contona, pengendara 75 pon nyetir bukit panjang saéstuna bakal dugi ka luhur hiji menit langkung gancang upami ngan ukur anjeunna kaleungitan 2 pon - sumuhun, sareng nyandak conto ieu sacara ekstrim, béntenna ageung pisan.

Janten 90 rider pengendara bakal ngahémat ampir lima satengah menit upami aranjeunna tiasa ngirangan 10 pon dina kaayaan anu sami, maka cara anu pangsaéna pikeun ngirangan beurat? Ayeuna, ieu mangrupikeun lima tip anu gancang sareng gampang pikeun ngabantosan anjeun ngalakukeun ieu. - Taun ka pengker urang sadayana dicarioskeun yén cara anu pangsaéna pikeun kaleungitan beurat badan nyaéta nyéépkeun seueur waktos dina anu dikenal salaku 'zona pembakaran lemak'. Téori na nyaéta dina inténsitas anu langkung handap anjeun bakal ngaduruk perséntase langkung luhur lemak dibandingkeun sareng karbohidrat - sareng henteu kunanaon upami anjeun gaduh sadidinten pikeun olahraga, tapi nyatana seueur urang henteu ngagaduhan méwah ieu.

Janten upami anjeun nyobian damel sareng rutinitas lengkep waktos éta inténsitas luhur nyaéta leres - leres, anjeun bakal ngaduruk langkung seueur kalori per jam dina perjalanan anu sesah pisan, sengit tibatan dina pangunjung anu panjang dina pelana. Dina akhir poé, kaleungitan beurat sadayana ngeunaan ngaduruk langkung kalori tibatan anu anjeun konsumsi. Tambih Deui, anjeun ngagaduhan manpaat tambihan umumna janten sakedik kirang lapar saatos dorongan anu kuat tibatan saatos drive anu panjang, lambat, janten anjeun kurang kamungkinan kana tuang saatos anjeun ngalangkungan panto. - Di dieu di GCN kami gaduh sababaraha pondok, sesi sengit anu tiasa anjeun laksanakeun di jero rohangan.



Upami anjeun ngalebetkeun dua atanapi tilu ieu kana latihan mingguan anjeun, anjeun pasti dina jalur anu leres. ♪ ♪ - Cai nginum saé saé pisan pikeun anjeun, sareng sanés ngan éta, éta tiasa janten sakedik suppressant napsu. Ayeuna, saatos anjeun nginum inuman anu saé, anjeun moal ngaraos lapar deui.

Janten ieu tipuan alit kanggo anjeun. Nalika anjeun angkat tina numpak anjeun, nyandak sagelas cai anu ageung pisan, panginten sakitar pint atanapi langkung, sateuacan anjeun tuang. Éta bakal nenangkeun beuteung anjeun, janten anjeun moal lapar nalika tuang sahingga kurang kamungkinan kana tuang.

Sareng anjeun tiasa ngalaksanakeun trik ieu sateuacan tuangeun utama sadidinten ogé. Sarapan, tuang siang sareng tuangeun sateuacana sateuacan énjing-énjing sareng sonten. Dinten anu saé, surak. ♪ - Tip nomer tilu.



Tuang sakedik sareng sering nalika nyetir langkung ti 90 menit. Éta tiasa disada sakedik counter-intuitif ayeuna pikeun tuang langkung seueur tibatan biasana anjeun, utamina nalika nyobian ngirangan beurat, tapi pasihkeun sareng kami sakedik waktos sareng urang bakal ngajelaskeun. - Leres, tingali lamun Nalika anjeun nyobian pikeun ngirangan beurat badan, aya kacenderungan pikeun ngawatesan jumlah anu anjeun tuang nalika olahraga, tapi sapertos anu parantos disebatkeun tadi ieu tiasa nyababkeun masalah teuing nalika dugi ka bumi.

Janten upami anjeun tuang sakedik sareng sering salami perjalanan anjeun, anjeun sigana bakal mendakan yén anjeun kirang lapar nalika anjeun ngalangkungan panto sahingga kirang tuang. Naha anjeun gaduh naon-naon deui? - Henteu, éta sadayana musna. - Aargh. ♪ ♪ - Leres, anu salajengna aya hubunganana sareng poin nomer hiji, sareng éta intensitas tinggi.

Janten sanaos upami anjeun henteu meryogikeun ngarencanakeun segmen interval anu lengkep, anjeun tiasa ngalakukeun seueur kasaéan pikeun nyalira ku ngalungkeun sababaraha interval intensitas tinggi dina tungtung perjalanan anjeun - éta leres. Panilitian parantos nunjukkeun yén konsumsi oksigén pask latihan tiasa ngabantosan ngaduruk gajih. Cara anu pangsaéna pikeun lebet kana kaayaan ieu nyaéta ngalaksanakeun laksanakeun intensitas tinggi dina tungtung tunggang gunung, sareng cara éta, awak anjeun masih bakal kaduruk ton kalori sanaos anjeun linggih dina sofa.



Sakumaha saé na - Leres, éta anu pangsaéna kantos. - Tip terakhir urang nyaéta netepkeun tujuan sareng nyerat aranjeunna sapanjang sareng bagan beurat. Ayeuna, pastikeun jaga tujuan anjeun tiasa kahontal kusabab teu aya anu langkung parah tibatan netepkeun tujuan anu teu kahontal.

Teras tuliskeun aranjeunna sareng jaga di tempat anu anjeun paling dipikaresep ningali aranjeunna, sapertos dina panto kulkas, sareng cara éta, anjeun bakal leuwih condong kana rencana anjeun. - Leres, sareng sapertos anu dicarioskeun ku Matt, anjeun ogé kedah tetep niténan beurat anjeun sacara rutin. Seueur jalma di luar sana anu ngusulkeun henteu beuratkeun diri anjeun unggal dinten, tapi kuring henteu nganggap éta pasti hal anu goréng salami anjeun ngalakukeun éta dina waktos anu sami unggal dinten.

Pasti bakal aya sababaraha dinten nalika jumlah ieu ningkat sakedik, tapi upami anjeun nyimpen sababaraha bagan beurat anjeun kedahna, sapanjang waktos, dina waktos sababaraha bulan, tingali yén trend umum garis turun ka tujuan akhir anjeun . ♪ ♪ - Sareng ayeuna tip ngeunaan naon anu teu kedah dilakukeun. Nya ieu mangrupikeun hal anu seueur ti urang panginten parantos disarankan atanapi bahkan ningali jalma sanés anu dilakukeun mangtaun-taun, tapi seuseueurna di Perancis - nanging, ngabungkus lapisan baju tambahan pikeun ngesang anjeun langkung ngiringan karugian langsung sareng berpotensi signifikan.

Nanging, éta sadayana cai. Janten sanés ngan ukur berpotensi ngabahayakeun, tapi upami anjeun leres terhidrasi sadaya beurat bakal uih deui - tong dilakukeun. ♪ ♪ - Janten anjeun ngagaduhanana.

Dina raraga ngirangan beurat, anjeun kedah ngarencanakeun seueur perjalanan anu inténsitas tinggi, nginum cai sacara strategis, tuang rutin dina perjalanan anu langkung lami, pasang sababaraha interval dina akhir perjalanan biasa anjeun, atur tujuan sareng tuliskeun aranjeunna. Sareng pamustunganana, tong kaleuleuwihi nyobian ngirangan beurat awak. Sederhana pisan, leres - leres, saderhana pisan.

biking turun gunung

Nya, kami nyebatkeun artikel latihan jero rohangan urang sateuacanna. Janten upami anjeun pencét di ditu anjeun bakal dibawa langsung ka tempat kami dimana kami ngagaduhan latihan anu kuat pisan. Atanapi di dinya, Matt sareng kuring ngadamel tulisan ngeunaan beurat sapédah sareng éta mangaruhan kinerja naék.

Sareng anu sanésna ogé.- Khususna.- Leres.

Naha 30 menit saé sapédah cekap dinten?

Ngabuburitningkatkeun daya tahan anjeun sareng mareumansapédah

Latihan dinasapédahsahenteuna30 menitkadintenbakal ngawangun daya tahan kardiovaskular sareng otot anjeun. Ku ngalakukeun usaha anu tetep, anjeun bakal perhatoskeun pamutahiran kapasitas aérobik anjeun, ngamungkinkeun anjeunsapédahpanjang atanapi dina tunggang langkung sengit.

Nunggang kuda tiasa janten sagala rupa sareng ukuran, tapi upami anjeun leres-leres diteken waktos, anjeun tiasa nganggo jalan anu pas dina 30 menit. Nya kami pikir kami bakal nyobian sareng tingali naha urang tiasa nampi tumpak anu pantes ngan dina satengah jam, survey dina aplikasi gcn anu anjeun resep. Kusabab kaayaan henteu sami kanggo saha waé, urang badé nunjukkeun sababaraha conto kahirupan nyata anu dilakukeun ku urang salaku moderator gcm nalika urang ngan ukur gaduh 30 menit kanggo ngadamel itapenlets sapatu gocycling 30 menit anu henteu lami pisan pikeun dijalankeun. jalanna.

Teu sangka bakal butuh waktu kuring 30 menit pikeun kaluar panto kalayan alat-alat kuring dina Mypike, éta bakal aya gunana pikeun kuring sési anu saé pisan dina 30 menit dina turbo kalayan robih sareng mandi saatos sési lada pondok taun 2040an sareng Kuring ngan ukur bakal ngalakukeun ieu ku pemanasan sareng cooldown sakalian mungkin janten kuring pikir kuring tiasa ngalakukeun 10-15 set anu kuring tiasa lakukeun pikeun diatur janten kuring badé angkat sareng siap-siap siapkeun peralatan kuring sareng sapédah kuring siap oke kuring pikir ieu mangrupikeun hal anu paling gancang kuring kantos ngalih sakedik dua menit ka pengker sareng waktos diklik di garasi sési kuring ngamimitian wahoo ok janten kuring dina sapédah langkung lami kuring ngarepkeun ampir opat menit, tapi kuring humandeuar yén kuring bener-bener kudu ngahurungkeun kipas sabab kuring ngarasa panas pisan, jadi kuring bakal nganggap hal éta, oke, janten ayeuna kuring opat menit 30 detik janten pemanasan kuring, panginten 20 detik sateuacan kuring ngamimitian usaha munggaran, teu kunanaon, ayeuna giliran kuring kuring ngarasa rada kurang setrés hartosna kuring henteu henteu ngagaduhan pemanasan anu paling saé anu biasana kuring gaduh 10-15 menit anu saé tapi hehehehe kuring pikir kami bakal asup kana aset munggaran ieu kuring bakal nyandak éta tiheula rada gampang sareng teras urang asup kana éta jadi kuring gaduh opat detik janten langkung saé kuring nyingkirkeun seueur waktos kuring henteu terang sakali, dinten naon dina saminggu, janten pasihan kuring 30 menit sareng anjeun terang éta bakal janten pésta smash upami tiis di luar sareng kuring henteu hoyong janten di luar Abdi lami teuing di dinya atanapi kuring gaduh rencana pikeun ngalakukeun sareng kulawarga. Kuring terang kuring kedah ngalaksanakeunna gancang janten kuring biasana ngagaleuh macét supados lebet kana zona, kedah robih, urang kedah pencét, urang kedah pencét gawang anu pas nalika kuring kaluar panto, teu aya kacau Perkawis dua tilu menit ngan ukur niupkeun laba-laba tina sampéan kuring pikeun haneutkeun, raoseun kana sapédah teras tingkat denyut jantung 120 dugi 140 salami lima menit ngan ukur supados kuring ngalih janten kuring siap-siap latihan kuring tiasa ngalakukeun éta sakedap, janten urang gaduh tilu menit, ieu mencét timer otomatis kanggo hudang. Salami lima menit ka payun kuring hoyong ngajaga cadence anu saé, luhur kuring henteu hoyong teuing nyaring otot, utamina upami anjeun henteu gaduh seueur waktos, anjeun henteu hoyong fokus dina ngawasa Biggear pikeun kéngingkeun detak jantung super tinggi anjeun ngan ukur hoyong hiji cadence tiris ngajaga laju anjeun dina sistem kardiovaskular teu merta setrés sakujur awak anu datang engké dina sababaraha menit pas pikeun perjalanan dina 30 menit éta bakal sesah, tapi kuring pikir éta tiasa dilakukeun sareng kuring hoyong nganggap ieu salaku kasempetan pikeun ngan saukur dina numpak sapédah anu saé, nyebarkeun suku kuring, laksanakeun paru-paru kuring, janten sasarengan sareng alam, momen anu damai di tengah-tengah dinten damel anu meureun setrés pisan yeuh dinten-dinten kuring setrés, aranjeunna langkung saé, gentos baju anjeun.

Tahan, anjeun teu aya di dieu, tingali jauh pikeun kadua helm privasi checkokay, kuring siap, kuring indit, kuring kaluar panto, kuring kaluar di tempat terbuka oh karasaeunana janten kaluar ayeuna, butuh waktu kuring dua menit pikeun siap-siap sabab kuring motong sadaya-rupa fa-kit tina panto dina sapédah kuring ngantepkeun waktos 13 menit waktos nyetir anu kuring bakal ngalakukeun salah sahiji jalan di jalan lokal kuring, sareng kuring ngalakukeun ieu kusabab kuring henteu hoyong milih gelung anu tiasa langkung panjang tibatan éta sigana dina kertas, sareng ogé kusabab éta hartosna kuring terang kuring ngan ukur kedah malik sareng uih deui supados tiasa balik deui dina waktosna, janten upami kuring ngalakukeun 30 menit? dina hiji arah 13 menit deui éta 26 menit total waktos perjalanan janten kuring gaduh dua menit éta siap siap, pasihan abdi dua menit deui kanggo ngarobih saatos sabab kuring gaduh rapat anu penting pisan saatos éta, janten kuring kedah mastikeun yén kuring bakal balik deui dina waktosna janten sadayana kedah tiasa ngagaduhan kualitas luhur dina 20 menit26 menit waktos nyetir kuring kabur satengah jam kuring turun tina sapatu sapédah tapi kuring henteu paduli kuring mutuskeun nyandak hiji lagu ngeunaan nyerat éta kuring ngagaduhan sapatu baseuh baseuh baseuh baseuh sareng éta hoyong pisan kuring nyanyi pikeun latihan latihan 30 menit kuring, kuring bakal ka luar sareng naék sababaraha bukit di tempat kuring cicing kusabab éta caket pisan janten kuring ngarepkeun kuring tiasa 10 anu saé menit tina usaha vo2 max dina jandéla ieu, naon anu kuring kedah lakukeun? sabab butuh waktu kuring 10 menit pikeun siap-siap, janten kuring ngan ukur gaduh 20 menit deui pikeun nanjak inutes, rata-rata 10, éta sesah, tapi kuring pikir kuring tiasa ngalakukeun dua wawakil anu pantes di dieu, sakitar 380 400 watt teras éta sakitar 10 menit dina jenis paguneman end2st vo2 max ieu kuring aya di turbo 19 sareng satengah menit ayeuna kuring lirén ngitung sabaraha usaha 20 detik anu kuring laksanakeun tapi kuring mimiti hudang kuring sumpah, detak jantung kuring nambahan, janten kuring ngagaduhan latihan anu saé sigana kuring 'Kuring langkung pas deui maka éta bakal hartosna lima menit deui henteu, kuring kedah tiis, enya lima deui sareng dua menit ti cooldown leres-leres giliran suku kuring sareng tingali naha kuring tiasa ngalih ngan tilu menit anu bakal aya sakitar sadayana henteu kunanaon hayu urang usaha sakedik anu kuring ngarepkeun ayeuna, tapi kuring ngan ukur di jalan anu sapuluh menit anu saé, gampang pisan, kuring parantos réngsé di dieu detik éta, ngalakukeun rep kuring anu kadua sareng jam jalan sakitar 26 menit anu hartosna kuring gaduh opat menit dugi ka bumi sareng robih, éta mangrupikeun ideu anu bodo oh godoh, langkung saé kuring ngagurinjal ieu pikeun cool down kay janten kuring moal aya dina perjalanan kuring salami tujuh menit tapi panginten kuring ngan saukur lirén sabab kuring mendakan blackberry anu saé. Maksad abdi biasana sumping ka dieu dina usum gugur pikeun ngajemput aranjeunna janten awal usum jujur ​​sareng sareng kuring nembé perhatoskeun aranjeunna didieu kuring kedah lirén sareng ningali kuring ngan bakal nyobian aranjeunna raos pisan tapi sakedik tart sakedik pipilueun anjeun tiasa cicing sakedik deui dua minggu saur kuring saé terang ogé kuring langkung hadé sabab ieu kumaha waé nyéépkeun waktos-waktos berharga kuring untung pisan ngagaduhan ieu salaku perjalanan anu kurang sopan nalika istirahat siang kuring, pikeun nyaritakeun gunung téh nanjak lungkawing entong nganggap enteng dugi ka tengah Myride sareng Carrick dina kaos sareng lempeng dina jambatan di walungan ayeuna sareng anjeun tiasa ningali titik pandangan anu saé pisan ti dieu, walungan rada ngabareuhan abdi kedahna nyarios yén kami ngagaduhan seueur hujan janten katingalina poek khusus kanu beureum ieu kacilakaan rada kacilakaan, tong pikir janten anjeunna naek kanu satengah jam oh kuring rada leungit, langkung saé kuring balik deui sabab tah, rute-biuna nyarios strategis sareng jujur, abdi gaduh sakedik c arried away sabab kuring aya di bukit downsiskin, butuh kuring 30 mnt dugi ka dieu sareng jalan balikna sadayana nanjak, ieu teu aya dina rencana kuring, kuring henteu mikirkeun éta, kuring henteu ngémutan éta pisan Kuring kedah Pindah upami kuring badé ngalakukeun rapat ieu kusabab éta rapat penting 30 menit ngagaduhan anu leres janten kuring nembé réngsé kalimat ieu Dua ambang menit 30 detik panungtungan kuring badé pencét pisan sareng kuring bakal nyandak istirahat dua menit do 30 detik sadayana, janten dua menit kahiji parantos réngsé, ayeuna kuring gaduh dua menit gratis sareng dasarna mah ngan bakal tiis, maka kuring bakal ngalakukeun deui, dua menit deui. Kuring sumping ka dieu kana liang keusik lokal ieu ngan pikeun usaha anu saé éta pikaresepeun sareng gaduh sakedik jalan luar pikeun kuring janten kuring resep pisan nyéépkeun 30 menit dinten abdi, sigana sapertos seueur anjeun anu ngadamel Proporsi luar jalan henteu pati penting janten kuring gaduh 60 detik deui pikeun beristirahat, maka kuring bakal ngalakukeun dua deui usaha dua menit éta, maka kuring ogé bakal ngerjakeun padamelan luar angkasa ogé, hayu urang mimitian ku anu kadua di dieu , Kami ngadamel set kadua, kami masih gaduh dua menit teras pikeun set terakhir ambang interval abdi2 Vo2 anu kuring teu gaduh, kuring bakal mogok pisan pikeun émut sési ieu peryogi peralatan abdi sapatu kuring sapédah sareng kuring hilap liang las tilu langkung kuring tiasa nyobian langkung hésé maka kuring tiasa nelepon ka handap kuring bakal nyarankeun pikeun pemanasan anu saé sareng nelepon saé upami anjeun ngagaduhan sési sapertos kieu, tapi naha kuring pikir kuring meunang ngaliwat tungtung na tapi kuring jelas gagal turun ka 27 menit sareng kuring nembe mendakan yén cooldown dua menit saatos sési sengit sapertos éta henteu cukup lami atanapi suku kuring masih keneh ngaduruk, deg-degan jantung kuring masih gancang sareng upami kuring turun ayeuna suku abdi bakal benci ka abdi énjing, janten kuring bakal tetep dina turbo sababaraha menit deui pikeun niiskeun diri kalayan leres janten abdi moal ngagaduhan nyeri engké, tapi naon anu kuring pikirkeun, tilu menit kaluar sareng mandi? sareng tétéla kuring henteu ngarencanakeun anu saéna kuring bakal janten sesulit anu dugi ka bumi ngalawan Hillah Power supados intervalna parantos réngsé, ayeuna waktuna pikeun ngalaksanakeun padamelan sapédah upami kuring parkir sapédah sareng ayeuna kuring bakal tahan 20 detik deui jadi nalika kuring jalan balik ayeuna kuring bakal neraskeun usaha ieu, ayeuna hiji deui, kuring ngarasa gering, huhso pikeun sadayana éta kuring ngagaduhan daérah anu kuring hirup teu pernah tinggaleun kuring pisan pernahna teu pati jauh ti bumi kuring gaduh upaya terakhir, ngan kuring bakal ngalakukeun ieu di sisi jalan bari balik ka imah kuring Oke, ayeuna 20 detik leres kuring berhasil ngeteskeun naék naék sareng Abdi badé angkat ka bumi ayeuna kuring pikir kuring jelas yén kuring gaduh 25 menit nyetir janten kuring gaduh tilu menit dugi ka bumi, dua menit, kanggo dirobih, teras kuring balik deui ka tempat damel satengah jam jadi ayeuna kuring yakin kuring bakal ningali kana méja kuring jadi kuring ngan ukur réngsé rapat sareng kuring panginten henteu ngerjakeun perjalanan anu paling épik tapi anjeun terang naon henteu janten masalah sabab kuring kaluar abdi hav e hawa seger sareng kuring rada terlatih langkung saé tibatan nanaon kadang-kadang dina kahirupan urang henteu ngalakukeun naon-naon sabab urang teu tiasa ngalakukeun sadayana urang langkung resep ngalakukeun nanaon tibatan ngalakukeun sakedik hal sareng anjeun terang naon anu anjeun kedah lakukeun sakapeung nembé kaluar, muterkeun suku anjeun sareng nyobian éta sareng éta sihir anu leres, janten kuring balik sareng ngawangun sadayana janten kabisa, janten kuring balik kana korsi kuring sakitar sababaraha menit sareng kuring terang kuring parantos ngagaduhan abdi uh-three- Naha menit haneut-haneut kuring ngalakukeun sakedik léngkah gampang kuring ngalakukeun dua menit kuring kana dua menit tina sapédah sareng ngajalankeun sprint ayeuna kuring bakal janten pasangan anu nyepatkeun jalan terakhir pikeun ngabéréskeun anu terakhir ieu janten anu éta 30 menit sareng kuring Sigana lamun anjeun tiasa ucul ti dinya damel anjeun raos langkung anjeun bakal ngagaduhan getih dina uteuk anjeun anjeun bakal ngaraos raoseun positip anjeun bakal ngarasa saé anjeun ngagaduhan hal sakedik langkung saé tibatan nanaon nyaéta naon waé anu sok nyarios senang, pastikeun, hatur nuhun pikeun mariksa sadayana.

Mudah-mudahan anjeun resep anu hiji ieu sareng kuring ngarepkeun éta ngilhamkeun anjeun kana kana sapédah anjeun sareng nikmati tunggangan anu langkung alit ieu, tapi punten wartosan kami di koméntar ieu di handap pikeun latihan latihan atanapi latihan favorit atanapi perjalanan leutik di jalan-jalan sapertos kuring. Abdi hoyong pisan kanggo ngupingkeun ti anjeun sapertos anu urang lakukeun sareng punten wartosan kami di bagian koméntar di handap, ayeuna resep ngadangu inspirasi anjeun, langkung saé kuring balik deui ka rapat kuring sabab kuring ngan ukur ngantosan anjeun ngantosan di dinya sacara saksama, pendak deui, hatur nuhun parantos milarian sadayana sareng gaduh senang-senang numpak

Naon jarak anu saé pikeun siklus unggal dinten?

Dewasa antara 18 dugi 64 taun kedah ngalakukeun kagiatan fisik inténsitas sedeng pikeun dua satengah jam unggal minggu tetep pas. Tapi upami anjeunNgabuburit, maka anjeun kedah ngalakukeun éta sahenteuna 30 dugi 45 menitunggal dintenpikeun sési anu langkung pondok atanapi 2 ka 3 kali saminggu pikeun sési langkung lami sajam atanapi langkung.

Loba jelema. Kuring yakin kuring ningali dina sadel sapédah sareng ngémutan yén sanés ngan ukur kedah henteu raoseun, tapi éta ogé goréng pikeun anjeun. Anjeun terang - nyababkeun karusakan, nyeri, kabebeng sareng, pikeun lalaki, panginten disfungsi erectile, panginten kanker prostat.

Sareng seueur urang nganggo sapédah sareng teu aya masalah pisan. Sabalikna, pengendara sepeda ogé. Abdi gaduh, janten kuring tiasa nyaritakeun yén nalika aya kajadian éta pikahariwangeun pisan.

Tingali - ieu mah 'duh Gusti! Sirit kuring parantos bobo! 'Urang bakal balik deui kana ieu nalika ngajajah masalah ngeunaan kaséhatan sareng bersepeda lalaki. Kusabab kitu kami parantos damel sareng salah saurang ahli urologi terkemuka di dieu di Inggris - saurang lalaki anu ngarana Anthony Koupparis - pikeun masihan naséhat anu padet sareng praktis anu kedah didangukeun ku sadaya pengendara sepeda lalaki sareng nalika anjeun peryogi alesan sanés pangalaman klinis anu éksténsif pikeun percanten naon anjeunna nyarios yén anjeunna ogé jalma beusi sareng jalma-jalma ieu nyéépkeun seueur waktos dina pelana. Sateuacan urang mimitian, ieu mangrupikeun pelajaran anatomi gancang.

Éta cara kuring numpak sapédah kuring. Ieu ayeuna mangrupikeun rorongkong naék sapédah sareng éta parantos mangrupikeun caket tina sirit.

Eureun nyikikik deui. Éta henteu saé atanapi leres pikeun skala. Pokokna, guyonan kumisan, penting pisan pikeun ngartos anatomi urang sorangan.

santa cruz kabur review

Anjeun bakal terang, kuring yakin yén nalika anjeun numpak sirit sareng téstis biasana disumputkeun. Daérah jaringan lemes antara imbit anjeun sareng téstis anjeun disebat perineum anjeun, sareng nalika anjeun dina sapédah, daérah ieu aya hubunganana sareng sadel anjeun. Dina handapeun kulit aya uretra anjeun, nyaéta tabung anu nyambungkeun kandung kemih anjeun ka dunya luar ngalangkungan sirit.

Perineum ogé ngandung saluran getih ageung sareng saraf pudendal anjeun, anu masihan perasaan daérah sahingga ogé ngabantosan pendirianna. Diluhur perineum nyaéta prostat anjeun, kelenjar anu ngahasilkeun cairan mani sareng anu ngalangkungan uretra. Kusabab anatomi kami sareng bentuk pelana, sigana lumrah pikeun ngalakukeun hubungan antara bersepeda sareng nyeri atanapi numbness, disfungsi erectile sareng masalah prostat, tapi hayu urang ningali deui.

Tapi teu hariwang. Éta henteu langkung jelas tibatan anu parantos anjeun tingali, aranjeunna nyarankeun ka Anthony pikeun ngarobih topik ieu. Janten urang ngagaduhan rasa mati rasa, disfungsi erectile sareng kanker prostat, khususna kanker prostat.

Hayu urang mimitian ku pireu sareng mimitina, naha kuring tiasa ngawartosan? Anjeun carita sirit kabogoh kuring? - Éta bakal, enya

Kuring ngarasa kawas kami silih kenal pisan pikeun nyaritakeun ngeunaan éta. Ieu nalika kuring aya dina torowongan angin di Indianapolis sareng kami ngalakukeun uji coba terowongan angin, bisi éta anjeun kedah calik dina sapédah salami 30 menit bari sapédah anjeun nyapu sudut angin. Naon hartosna Anjeun kedah leres-leres teu gerak dina awak luhur anjeun, sabab naon waé jinis kedutan bakal distorsi hasilna.

Janten kaayaan anu ponggawa pikeun naékkeun sapédah sareng saatos 30 menit kuring kaluar sareng kuring sadar gancang pisan yén kuring henteu ngagaduhan sensasi dina sirit kuring, anu leres-leres lumangsung, kusabab kabeneran anjeun terang yén sensasi parantos balik. Janten di ahir dinten saur kuring teu aya anu kajantenan dina jangka panjang, tapi naon anu lumangsung dina jangka pondok? Pokokna kusabab tekanan anu anjeun pasang langsung kana perineum, anjeun mencét kana saraf sareng anjeun mencét sababaraha pembuluh darah sareng éta anu nyababkeun rasa mati rasa. Saatos sababaraha waktos linggih dina saraf éta bakal nyandak sababaraha karusakan anu minor pisan anu sanés ruksakna jangka panjang tapi dasarna ngakibatkeun kabebeng di daérah anu diurus, anu kajantenan ka anjeun.

Janten mangrupikeun sarimbag sareng saré dina posisi anu anéh sareng gugah sareng panangan anjeun leres-leres maot sareng ngagalura sacara masif, tapi perasaanna gancang deui teu aya karusakan jangka panjang. Mirip pisan sareng éta waé. Janten naon anu urang kedah lakukeun teras? Upami urang sangsara tina pireu saatos naek sapédah, naon port panggero anu munggaran? Upami anjeun mendakan hal éta kajantenan, naék kana sapédah sareng éta bakal matiét saatosna.

Kuring terang langkung seueur tibatan kuring, anjeun kéngingkeun sapédah anu pas sareng batur pikeun ningali sadel anjeun sareng sagala rupa anu aya dina éta. Ayeuna upami anjeun naék kana sapédah anjeun pikeun waktos anu lami sareng unggal-unggal éta bobo di daérah éta sareng tetep boloho teras anjeun ngalakukeun hal anu sami terus-terusan maka anjeun pasti bakal nyababkeun karusakan jangka panjang tapi akal sehat ngambil alih sareng sakali éta ngan ukur ngagaduhan sapédah anu pas sareng sadel. Mangsa waktos kakantun saatosna moal ngarusak sensasi di daérah ieu atanapi dedeganana sareng anu sapertos dina jangka panjang.

Teras topik anu salajengna nyaéta disfungsi erectile sareng tina naon anu urang kantos nguping ngeunaan kagorengan, naha aya hubungan antara bersepeda, beuteung terus-terusan anu nyababkeun disfungsi erectile? - jawabanana henteu. Anu langkung penting nyaéta pentingna disfungsi erectile. Prosés anu nyababkeun masalah degdegan sami sareng prosés anu nyababkeun panyakit kardiovaskular, anu nyababkeun serangan jantung.

Janten upami anjeun ngagaduhan diabetes atanapi tekanan darah tinggi, atanapi haseup, anjeun sigana ngalaman disfungsi erectile, tapi anjeun ogé kamungkinan ngalaman panyakit jantung. Kanyataanna, seuseueurna jalma umur tengah bakal ngamimitian Ngabuburit. Ayeuna, upami anjeun mangrupikeun tukang sepeda sareng anjeun umur sapertos anu disfungsi erectile, pamikiran mimiti anjeun henteu kedah, 'Oh, ieu pelana kuring kusabab bersepeda.' Éta henteu kedah ngubur sirah kuring dina keusik perkawis ieu. Ieu tiasa janten indikasi hal anu henteu acan didiagnosa.

Abdi peryogi diparios ieu. Anjeun sigana teu nyaman sareng kanyataan yén bakal sesah pikeun nyababkeun jinis karusakan kana saraf kemaluan anjeun anu teras bakal ngakibatkeun disfungsi erectile. Janten naha leres sesah pikeun ngalakukeun éta? The lieur aneh mangaruhan perineum anjeun moal masihan anjeun disfungsi erectile.

Sareng kanyataanna éta moal masihan anjeun disfungsi erectile. Buka sareng parios deui. Mimiti, pikeun ngagaduhan MOT anu leres tina sudut pandang jantung, maka naha henteu ngagaduhan perawatan masalah degdegan? Maksad abdi, bunderan parantos sapinuhna.

Éta parantos tina hal anu rada cakcak kana masalah kaséhatan anu nyata anu tiasa diurut. Teras anjeun bakal mendakan aranjeunna. Kumaha upami masalah anu patali sareng prostat sareng kanker prostat khususna.

Untungna, bersepeda teu aya pangaruh kana kanker prostat. Tapi sanés ngan ukur kumaha ngembangkeun kanker prostat, éta ogé patarosan naha anjeun leres-leres diayakeun kanker prostat. Salah sahiji hal anu urang anggo pikeun masihan tanda résiko kanker prostat nyaéta tés getih sareng aya pamikiran yén upami anjeun nganggo sapédah pisan anjeun bakal ngairitasi prostat anjeun sareng ieu tiasa janten tés getih anjeun anu dianggo salaku PSA Sacara artifisial ningkatkeun tés getih Antigén spésifik prostat Tés getih anu dugi kana titik Anjeun ngalakukeun tés getih ieu Sacara artifisial ningkat sareng teras anjeun gaduh seueur tés anu teu anjeun peryogikeun kusabab anjeun numpak sapédah sareng éta leres-leres henteu leres Henteu - aya kasempetan éta tiasa kapangaruhan sakedik, tapi upami anjeun ningali kana panilitian dumasar laboratorium ngeunaan seueur, seueur spidol molekular pikeun kanker prostat, Ngabuburit sareng olahraga henteu ngabédakeun naon waé indikator kanker prostat, janten bersepeda saé ngajantenkeun anjeun langkung pas , éta ningkatkeun kasihatan kardiovaskular anjeun sareng sadaya hal anu ngirangan résiko anjeun kanker éta henteu mangaruhan panyaringan kanker prostat anu teu leres.

inuman olahraga homemade

Teras teras teras-terasan. Untungna, teu aya résiko tinggi kanker prostat. Anu kedah urang lakukeun salaku jalma anu mikir ngeunaan éta.

Janten nalika urang ngolotan, urang janten kamungkinan janten kanker prostat. Janten hal anu pangpayunna ayeuna janten waspada kana sababaraha gejalana, hal anu urang awas nyaéta hal-hal sapertos gejala damel cai, nyeri tonggong, masalah perdarahan dina cai, hal-hal sapertos anu hirup deui dina hal-hal Maka anjeun kedah ogé buka ahli urologi atanapi dokter kulawarga sareng gaduh kalungguhan paguneman anu wajar ngalangkungan penilaian. Éta henteu hartosna sacara otomatis anjeun bakal diayak pikeun kanker prostat, tapi éta dokter khusus bakal ngabimbing anjeun ngalangkungan hal-hal anu saé pikeun tés sareng kamungkinan tina downsides tina tés.

Maka anjeun duaan tiasa mutuskeun naha badé jalan atanapi henteu. Abdi henteu hoyong jalma bodo pikeun henteu maliré éta mimitina. Sareng kaseueuran, urang mendakan hal-hal ieu langkung tiheula dinten-dinten ieu sareng aranjeunna tiasa leres-leres diurutkeun.

Naon umur urang ngobrol ngeunaan didieu? Umur sabaraha anu anjeun kedah hariwang? Sareng kuring ngahargaan yén kamungkinan aya conto tragis kasus awal anjeun terang, tapi anjeun leres.

Kitu sareng kuring dina latihan kuring, kuring gaduh gambar anu sesat pisan. Janten urang gaduh prakték ageung sapertos anjeun bakal ngagaduhan pasién dina umur 30an dugi ka 80an sareng 90an mikirkeun éta, sareng upami anjeun ngagaduhan gejala anu matak pikahariwangeun ulah panik, tancebkeun sirah anjeun kana keusik sareng timah Boga diskusi anu wajar sareng penilaian naon masalahna, upami aya umbul beureum meta sareng upami anjeun kedah. Janten teu aya hubungan antara bersepeda sareng kanker prostat, tapi kanker prostat mangrupikeun masalah ageung pikeun sabagéan ageung pengendara sepeda Kusabab aranjeunna lalaki, aranjeunna yuswa yuswa sahingga kudu mikir ngeunaan éta Kuring henteu weruh ngeunaan anjeun, tapi takeaway pangbadagna kuring tina paguneman ieu sareng Anthony nyaéta yén urang sigana henteu kedah nganggap enteng kaséhatan urang, urang kedah nyanghareupan maotna urang sorangan sareng leres-leres milarian bantosan nalika urang meryogikeunana kusabab urang henteu kénging ipis kamungkinan d anjeunna masalah pangbadagna urang sadayana bakal nyanghareupan.

Ayeuna kuring sigana ngalangkungan sakedik inpormasi nalika nyaritakeun ngeunaan sirit kuring dina torowongan angin tapi kuring pikir dina catetan éta panginten urang sadayana kedah nyobian ngobrol sareng babaturan urang di klub anu ngajalankeun éta akhir minggu ieu, sahenteuna ngobrolkeun tulisan ieu sigana kuring bakal janten pangalaman mimiti anu positip sareng kami sareng upami anjeun hoyong ningali tulisan sanés dina poko anu sami. Kami ngan ukur gaduh hiji dina saluran ieu anu bakal ngabantosan anjeun mésér sadél anu pas pikeun anjeun nyanghareupan masalah mimiti masalah pireu.

Sabaraha mil kedah kuring siklus sapoé pikeun leungit beurat?

Kitu cenah, teu aya jumlah sihir tinaRébuan. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori permilirahaNgabuburitsedeng sakitar jam 12Rébuanper jam. Jalma anu beurat bakalkadurukTambih deui. Pikeun sacara épéktipleungit beuratngaliwatanNgabuburit, anjeun kedah langkung museur kana inténsitas numpak sareng sanés jumlahRébuan.

Naha bersepeda ngirangan beuteung?

Naha bersepeda ngaduruk gajih? Leres. Sanaos anjeunbeuteungotot henteu tiasa dianggo saé pisan sapertos quad atanapi glutes anjeun nalika anjeun tunggang gunung, tapisapédah urangalam aérobik hartosna anjeun ngadurukgendut.

Naha bersepeda ngirangan lemak beuteung?

Ngabuburitmangrupikeun latihan anu saé pikeun nambihan rézim kabugaran anjeun. Éta latihan anu épéktip pisan anutiasamantuan Anjeunngirangan gajih beuteungsareng ngahontal tujuan leungitna beurat anjeun langkung gancang.Opat. 2018.

Naon aturan 75 dina Ngabuburit?

The75-peringkataturannyatakeun yén salami saminggu latihan, sahenteuna75persén mil anjeun (atanapi waktos) kedah aya atanapi handap75persén denyut jantung maksimum anjeun (MHR).

Naha bersepeda ngirangan beuteung?

Leres,tiasa bersepedaTulungleungit beuteunggendut, tapi étabakalnyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun leungitna gajih sakabéh sareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-latihan intensitas aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeunbeuteunggendut.

Naha bersepeda ngirangan lemak beuteung?

Leres,Ngabuburittiasa ngabantosankaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumgendutleungitna sareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-latihan intensitas aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.

Naha bersepeda masihan anjeun lambung rata?

Leres!Ngabuburit tiasaTulunganjeunpikeun meunangkeun aburih rata. TapiAnjeun tiasakaduruk gajih dina tonjolan kuNgabuburit.Ngabuburitmangrupikeun latihan ngabakar kalori anu saé pikeun jalma 130 pontiasakaduruk ampir 600 kalori salami sajam tina tunggang siklus anu kuat.

Mana situs anu pangsaéna pikeun ulasan sapédah?

Ulasan sapédah - Ulasan BikeRadar ngeunaan sapédah ti panguji ahli BikeRadar. Tinjauan sapédah anu dipercaya kami nyayogikeun naséhat tunggang gunung sadunya anu paling saé Aksesibilitas Langkung kana Eusi Utama

Sapédah naon anu anjeun tumpak di jalan?

Ulasan Sapédah Ulasan Sapédah Ulasan Sapédah Jalan Sapédah Gunung Siklik Cyclocross Sapédah Gravel Sapédah Éléktrik

Naha saé mésér sapédah online?

Ringkesan: Balanja di toko sapédah online tiasa ngahémat waktos sareng artos sareng nyayogikeun jinis pilihan produk, ulasan pelanggan, kagancangan pangiriman, sareng pangalaman pangguna anu seueur toko sapédah lokal henteu tiasa bersaing.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.