Utama > Ngabuburit > Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda?

Umumna,kaos kaki sapédahgaduh fitur ieu:Kaos kaki dauripis sareng pas pisan sababsapédahsapatu pas pas sareng teu tiasa merenahkeun kandel, leueurkaos kaki.Kaos kaki daur, sigakaos kakipikeun kaseueuran kagiatan aerobik, didamel tina bahan wicking, garing-garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.



Buku catetan UCI. Kumaha urang sadayana resep ngan ukur nyabak éta sareng miceunana. Nya aya aturan anu nembé dikenalkeun sareng ngeunaan panjang kaos kaki, hayu urang naros ka pengendara naon pendapat aranjeunna ngeunaan ieu sareng naon panjang kaos kaki anu ideal. (Musik Techno) - (seuri) Triathletes, ati-ati. - (seuri) (Hiss air) Anjeun lalaki anu gaya, kuring kedah nyarios panjang kaos kaki. (seuri) Naon panjang kaos kaki anu sampurna? - Ayeuna patarosan janten perkawis overshoe, kusabab overshoe ogé aya deui dina jalur, tapi leres, sok aya dina had.

Janten, tip anu hébat nyaéta nempatkeun tanda dina suku anjeun di luhur bagian alfa tina suku anjeun sareng leres, dorong kaos kaki dugi ka wates - panginten tato dina suku anjeun? - panginten tattoo tapi kuring henteu yakin kumaha asikna, candak rajah na didinya. (seuri) - Naha anjeun kipas jalma anu intina siga triathletes atanapi pamaén bal dina sapédah atanapi henteu? - (seuri) Triathletes, ati-ati. (seuri) - Leres, hapunten. - Leres, kuring pikir éta panjang teuing, éta panjang teuing.

Sabenerna, kuring gaduh sapasang kaos kaki ieu. Kuring sering ngagunakeunana di Giro sareng aranjeunna ngan ukur langkung lami sareng ngan manteng, ayeuna aranjeunna panjang teuing. - Oh enya. - Leres, leres, leres.



Sareng éta panjang teuing, hehehehe sigana mah tiasa lami teuing, éta pasti. Janten kuring henteu resep ngalangkungan aturan UCI. Ieu hiji-hijina aturan UCI anu kuring hormat - (seuri) Janten sabaraha lami teuing? - Sabaraha lami panjang teuing? Upami ngalangkungan anak sapi anjeun panjang teuing - aya kami, saé sareng gampang - saur éta sapertos, sanés Nalika anjeun ningali sababaraha masalah sanés dina bersepeda kami pikir éta guyonan ageung nalika anjeun ningali sababaraha masalah anu sanés urang nyanghareupan sapédah.

Tapi kuring pikir kedahna, dina Ngabuburit aya tradisi pikaresepeun ieu anu urang kedah nyusuan, kumaha sepédahna siga bikang sapertos jaman baheula. Éta henteu, aranjeunna henteu katingalina sapertos badé ngalih tina Toyota Corolla ka mobil Formula 1. Aranjeunna masih gaduh jinis siluét dasar tina sapédah di ditu, sareng aranjeunna ayeuna hoyong tetep tradisi bersepeda tetep hirup.

Abdi tiasa ningali éta. Éta kedah gampang, anjeun moal tiasa ngantep jalma ngagulung garis awal sareng narik kaos kaki na saatos ngalangkungan g cek na teras podium. Maksad abdi, éta rada kandel.



Janten panginten indulgénan. Maksad abdi éta lumayan, sacara gembleng UCI mariksa nalika mimiti kaluar lumayan pikaresepeun ayeuna, tapi anjeun bakal ukuran. Urang bakal kaluar dina beus sateuacan urang ngukur jarak antara tungkak sareng tuur urang, teras anjeun ngagambar garis alit dua inci di luhur titik tengah.

Éta, enya, kuring ngukur sorangan, éta jalurna. 'Sareng anjeunna nyarios,' Oh, muhun, anjeun damel padamelan kuring pikeun kuring. 'Jelas, kuring henteu kantos ngalakukeun. - Jelas. - Tapi hehehehe, sadayana éta, éta sadayana ayeuna sabab aranjeunna ngagaduhan jig anu saé ieu.

Janten hiji-hijina cara pikeun ngubaran éta nyaéta ngan narik kaos kaki anjeun saatos mimiti. - Naon idéalna? Janten panjang kaos kaki? Naha aya? - Maksad abdi, setinggi mungkin pikeun Aero. Pikeun garis samak, éta kaos kaki ankle.



Pikeun barang-barang sadidinten anjeun, kuring bakal nyarios sakilo handapeun handapeun otot anak sapi anjeun sareng bagian luhur kaos kaki anjeun .- Ieu kami. Anjeun katingalina béda pisan dinten ayeuna, sanés? Tapi anjeun gaduh slaider khusus anjeun nyalira.

Sabenerna cukup timburu ka ieu. - Pasti aya hal-hal séjén anu matak pikahariwangeun kuring, janten upami aya anu sumping ku garis awal sareng ngaluarkeun kaos kaki kuring, maka henteu kunanaon. - (seuri) - Serius. - Abdi hoyong ningali éta.

Batur sumping sareng ngaluarkeun kaos kaki anjeun - Leres - Aya hal anu langkung ageung di dunya anu kedah hariwang. - Pasti, pasti. Henteu ngan ukur di dunya, tapi dina Ngabuburit ogé, urang tiasa hariwang.

Kami gaduh hal anu béda pikeun dijaga. - Kuring bakal nyarios éta sékundér kana sababaraha aturan anu anjeun kedah laksanakeun - Lalaki anu saé. Sareng naon panjang kaos kaki anu ideal pikeun anjeun? - Naon waé anu aranjeunna pasihkeun ka kuring - Abdi bogoh ka jalma ieu (seuri) - Kuring leres-leres terangeun sareng nganggap éta diidinan janten satengah jalan.

Satengahna antara ankle sareng anjeun --- tuur anjeun? - dina luhur Shin anjeun. Abdi henteu terang. - Leres, naon waé.

Anu kuring pikir, jujur, lamun anjeun gaduhna satengah jalan, éta henteu katingalina saé ogé. Janten panjang optimal pikeun éstétika sigana bakal langkung handap sakedik, teras kuring henteu terang upami gaduh kaos kaki aero langkung gancang. Sareng tina naon anu tos dipasihkeun mah ampir teu aya bedana, janten anjeun terang, upami aranjeunna ngagaduhan aturan anu nyebatkeun éta kedahna satengahna, sigana mah bakal sakedik kirang kumaha, supados henteu konyol ka tingali .- Sareng kumaha upami ayeuna? Naha anjeun ngagugulung panjang anu sampurna, maksad anjeun? - Leres, abdi henteu terang.

Leres, aranjeunna lumayan saé. Kami gaduh kaos kaki DeFeet. Janten kuring bakal nyarios, kuring rada resep kana éta.

Sareng aranjeunna tiasa sakedik langkung panjang pikeun kuring ngan kusabab kuring gaduh suku anu panjang, tapi kuring henteu bakal nyarios anjeun hoyong teuing langkung luhur, naha anjeun henteu? Kaos kaki bodas polos sapertos kieu di Australia. Teu tiasa ngéléhkeun éta. Naha anjeun badé katingali samak? Henteu acan.

ulasan crux e5 khusus

Abdi henteu kantos ningali panonpoé anu asli salami tilu bulan. Dugi ka ayeuna éta ngan ukur dina panangan abdi. Seueur tabir surya, janten panginten dina dua minggu nalika urang angkat kuring bakal disamak. - Leres, kuring henteu tiasa kaluar tina Burning talk.

Tingali kana kaayaan kuring. Henteu kunanaon, motong. (seuri) - Kuring henteu acan ngémutan hal éta.

Maksad abdi, kuring mikir sababaraha cara éta sigana langkung saé tibatan saha waé anu ngurilingan tabung sareng barang-barang, sapertos kaos kaki dengkul. Anu sacara téknis langkung aerodinamika, sapertos anu kuring ngartos, henteu saé upami anjeun ka pantai, éta katingalina pikareueuseun, henteu, kuring resep kaos kaki tinggi, sareng upami éta ngan kusabab kaos kaki, kuring henteu paduli. Tapi nalika jalma nyobian ngamanpaatkeun sareng naék komprési ieu.

Margi, aturanana mangrupikeun aturan, sareng kuring henteu paduli pisan. - Oke, naha aya panjang kaos kaki anu idéal pikeun anjeun? - Nya, kuring kedah ngalakukeun anu panjang, henteu sapertos kaos kaki ankle. - Henteu - Abdi sanés kipas pisan.

Tapi hehehehe, sapertos resep dasarna sapertos ukuran ieu. Abdi kedah milah-milah leres. Tapi éta saé pisan, henteu kapikiran.

Katuhu handapeun anak sapi. - Saur Sae, kuring kedah nyarios kitu. - Nya hatur nuhun pisan .- Anjeunna nangtung di gigir kuring. Kuring kedah nyarios éta. - Leres, kuring bakal ngantosan ningali tulisan pikeun ningali naon anu anjeun carioskeun saatos (seuri ) .- Henteu, kuring resep ka anjeun. - Leres, asik éta .- Éta budak sanésna .- Leres, henteu, éta saé, kuring kenal ogé. - Mimiti sareng pangutamana, kuring panginten aya Peraturan anu sanés tingali sateuacan hariwang ngeunaan panjang kaos kaki.

Tapi hehehehe, pikeun kuring kuring mah jenis anu henteu luhur teuing, henteu handap teuing jalan tengah janten super tinggi, sababaraha urang hoyong super rendah henteu ngaganggu kuring. Éta ngan katingalina henteu saé - Ayeuna urang nyarioskeun kaos kaki, anjeun salah sahiji brigade no-kaos kaki di Olimpiade, leres henteu? Kami leres-leres nyilokkeun kaos kaki urang pikeun pertandingan sataun payun sateuacan Olimpiade, teras, anu matak pikaresepeun, seueur tim mimiti henteu nganggo kaos kaki, sareng nalika urang dugi ka Olimpiade, kami nyandak kaos kaki aero sareng aranjeunna masih nunggang jujur ​​tanpa kaos kaki sakitar. Tapi henteu, urang sadayana ngagaduhan kaos kaki aero pikeun pertandingan.

Saha anu nyangka yén kaos kaki tiasa janten paguneman anu pikaresepeun? Hayu angkat. Pro pikir ngeunaan panjang kaos kaki. Dasarna, éta henteu kedah dugi ka tuur, sareng éta henteu kedah aya di antawisna.

Sareng ogé UCI kedah ngurus aturan sanés tibatan hiji ngeunaan panjang kaos kaki. Sareng kuring rada satuju. Hayu urang terang naon panjang kaos kaki ideal anjeun dina bagian komentar di handap.

Naha UCI tetep nerapkeun aturan ieu? Kalebet kana bagian koméntar ieu. Tong hilap parios ka toko GCN di shop.globalcyclingnetwork.com.

Sareng ayeuna pikeun dua deui tulisan anu jelas pisan klik di dieu di handap sareng di dieu di handap. Sareng kuring badé angkat teras masang tabir surya deui. Sareng sigana narik kaos kaki kuring.

Kaos kaki naon anu paling saé pikeun bersepeda?

Anu 9Kaos kaki Ngabuburit Pangalusnapikeun Usum Panas #SockDoping
  • Ton Pola. SockGuy Lucky 13. sockguy.com. $ 10,95.
  • PangalusnaNilai. Tommaso 3-Pack. amazon.com. $ 14,99.
  • Cahaya sareng awét. Ngéléhkeun Aireator 6 'Hayam Jago. éléh.com. $ 14,99.
  • Usaha Milik Hideung. Memori Pilot Wattstyle. memorypilot.com.
  • Ngomprés. Swiftwick Aspire Tujuh. swiftwick.com.
30 jul. Pébruari 2020

Kunaon pengendara nganggo kaos kaki panjang?

Pédah gunung

Janten paling jalansapédah nganggo kaos kaki panjangboh sabab éta leres-leres ngabantosan aranjeunna (nalikakaos kakisipatna aerodinamika) atanapi pikeun katingal profesional.Kaos kaki panjangogé tiasa nyegah kesang anu ngalir turun suku anjeun ti ngahontal ankles jeung suku anjeun sareng nyegah karikil tina ngapung kana anjeunkaos kaki.

Sakumaha kedahna kaos kaki bersepeda?

Dina topik tinajangkungna kaos kaki, para ahli urang sapuk: opat dugi ka genep inci tiasa janten idéal pikeun kaseueuran pengendara. Teu anéh, Phinney ngagaduhan rumus anu pas. Pikeun ngitung anu pangsaénakaos kakipanjangna, pangheulana ngagulung tuur anjeun kana 35 derajat, saur Phinney.1 Apr 2016

Sakumaha sering kuring nyeuseuh kolor pondok?

abdinyeuseuhabdicalana pondoksareng sarung unggal 100 mi atanapi langkung anu umumna sakitar saminggu sakali. Lamun abdingalakukeunnumpak panjang aranjeunna meunangdikumbahTambih deuisering. Kuring henteu kantos ngalaman masalah bobo nalika ngalakukeun ieu (saatos sakitar opat puluh taunNgabuburit).

rasa bar clif

Naha anjeun kedah nganggo kaos kaki komprési nalika muterkeun?

Ngagem kaos kaki komprési nalikalatihan masihan pangrojong, tapi ku robih janten pasangan bersih saatos sababaraha jamNgabuburit, aranjeunna tiasa nyegah ingetan cairan, nyeri otot, sareng bareuh ogé.15 Méi 2021

Naha kuring kedah nganggo kaos kaki komprési nalika muter?

Stoking komprési siklus, sapertos CEPkaos kaki biking, bantosan dina ngaleupaskeun asam laktat nalika éta ngawangunsalilanaaktipitas beurat. Donningkaos kaki komprésisaatos latihan ogé ngabantosan otot anjeun pulih. Saatos numpak sengit, ngajaga anjeunkaos kakidina bakal ngabantosan ngirangan nyeri otot, ingetan cairan sareng ngabareuhan.16 Pébruari 2018

Kunaon tukang beca nganggo kaos kaki anak sapi pertengahan?

Diuk luhur tungkak,pertengahan-crewkaos kaki panjangmangrupikeun pilihan anu pang populerna sareng pengendara. Nyayogikeun sajumlah alus pangrojong kaki sareng ankle tanpa raos teuing atanapi pondok teuing, aranjeunna ogé ngabantosan panyalindungan ankle nalika kacilakaan.17 Méi 2017

Naha anjeun tiasa nganggo calana pondok bersepeda dua kali?

Ideu ngumbah gunung tinasikluspakakas tiasa mereunanjeunkapakeansamibib pondok dua kali, atanapi panginten bahkan tilu (!!!) kali berturut-turut. Entong, ngan ukur henteu. Éta garing gancang, sering tanpa bau, sarengupamiétacalana pondokanu hideung, étatiasasiga anu henteu pernah diagem pisan.2 Pébruari 2018

Naha anjeun tiasa nganggo 2 pasang kolor pondok bersepeda?

Leres - kuring rutinnganggo dua pasangtina empukcalana pondokdina nitih deui. Atanapi sapasang empukcalana pondokkalayan sapasang paddedbibketat di luhur. Ogé seueur krim chamois sareng pancuran anu saé saatosna.16 Méi 2011

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.