Utama > Ngabuburit > Garis tan siklus - waleran sareng patarosan anu biasa

Garis tan siklus - waleran sareng patarosan anu biasa

Kumaha anjeun nyingkirkeun garis samak tina Ngabuburit?

Honing Anjeungaristanggung jawab
  1. 1 Cegah tina numpak siang. Sadayana terang yén matahari paling kuat di tengah dinten, janten cobi sareng hindarkeun numpak salami waktos-waktos ieu.
  2. 2 Anggo gir anu leres.
  3. 3 Ngumpulkeun.
  4. 4 Nyaho kulit anjeun sorangan.



Minggu ayeuna di Naroskeun GCN Naon waé anu urang gaduh waleran kana patarosan ngeunaan tanda samak, monitor denyut jantung jahat, nyetir nganggo cincin kawinan, nyepeng setang. Sadaya éta sareng seueur deui. Kami parantos ngaliput sadayana patarosan anu penting.

Kalebet anu ieu tina The Oncoming Drizzle dina Twitter, anu ditaros, naha teu kunanaon nyarioskeun ka jalma asing sepeda na anu saé, atanapi naha sapertos nyarios kabogoh atanapi kabogoh anjeun panas? Patarosan kadua ieu gumantung saeutik kana pangirimanna. Janten upami anjeun nyarios sapédah anjeun saé, tapi ku cara anu nunjukkeun anjeun hoyong nyurung anjeunna teras kabur sareng éta, kuring bakal nyarios éta henteu tiis, tapi upami sanésna, kéngingkeun pujian kumaha éndahna sapédah abdi sapertos abdi pikir urang sadayana tiasa neraskeun leres? Naon waé. Meureun ayeuna waktosna naroskeun patarosan anu langkung tangguh.

Kami ngagaduhan ieu ti Sveinn Helgason, anu nyatakeun anjeunna parantos ékspérimén sareng ukuran ban anu bénten-bénten. Naon anu urang pikirkeun nganggo 25 di payun sareng 28 di tukang? Anjeunna nyatakeun ban 25 mil optimal tina sudut pandang aerodinamika sapédah na, tapi yén anjeunna ngagaduhan tonggong anu goréng sareng sapédah 28 inci langkung raoseun. Nyetir ban ukuran anu bénten-bénten, payun atanapi tukang, leres pisan saé.



Upami bédana henteu ageung teuing, anjeun moal ngagaduhan sipat négatip. Abdi nyarios tina sudut pandang aerodinamika bédana antara jangkungna 25 sareng 28 inci minimal, sareng nyatana, anjeun panginten mendakan upami anjeun langkung gancang, anjeun bakal langkung gancang. 28.

Sareng nyatana, upami anjeun kéngingkeun deui kandel nganggo ban anu ipis maka hal utama anu anjeun badé lakukeun nyaéta pastikeun tonggong anjeun henteu kunanaon, sareng éta ogé ngajadikeun anjeun langkung gancang. Upami anjeun hoyong sakedik langkung seueur inpormasi pikeun sadaya ban, pastikeun tulisan ieu, anu ngan ukur diputer di tukang, nyobian ngaleungitkeun sababaraha mitos anu lami ngeunaan ukuran ban. Tingali kana éta.

Ayeuna salah sahiji kauntungan anu paling narik, tapi ogé signifikan, nyaéta ban anu langkung lega ngahasilkeun résistansi anu langkung kirang. Ayeuna hese nyarios naha, urang ngan ukur ngagaduhan kanyataan éta kusabab data résistansi rolling parantos leres-leres aya di luar sana. Tapi aranjeunna tetep aya sareng ban 28c gulung rata-rata dua dugi tilu watt langkung gancang dibanding ban 25c anu sami sareng éta per roda sareng 40,000 per jam.



Bédana na langkung ageung dina 23an. Salajengna urang kedah ngahontal kana kantong kami sabab kami ngagaduhan patarosan ieu dina Twitter ti WaterMillow, anu naroskeun naon anu kuring kedah bawa ku kuring unggal-unggal jalan pisan? Teu aya jawaban anu gampang pikeun éta sabab seueur gumantung kana dimana anjeun nyetir. Janten upami anjeun cicing di Inggris contona maka kuring bakal nyarankeun pisan yén anjeun nyandak lapisan tambahan, langkung saé anu tahan cai, sabab anjeun henteu pernah terang iraha anjeun bakal baseuh.

Nanging, upami anjeun condong cicing di daérah gurun, aya kamungkinan éta sigana moal aya gunana. Langkung saé anjeun nyandak langkung seueur cai. Tapi pikeun nyimpulkeunana, pastikeun anjeun gaduh cai sareng tuangeun anu cekap pikeun ngalangkungan perjalanan anjeun lengkep atanapi dugi ka tempat anu anjeun terang yén anjeun tiasa ngempelkeun deui - anjeun kedah pastikeun anjeun gaduh alat cadang anu cekap sareng anjeun sababaraha selang, pakakas perbaikan ngarecahna sareng multitool kalayan alat ranté.

Sareng tangtosna pompa nyaéta naha anjeun kedah nyandak baju tambahan sareng anjeun, naha kusabab panas pisan atanapi tiris pisan atanapi baseuh. Teras anjeun gaduh patarosan anu sanés, dimana di dunya anjeun nyimpen sagala rupa éta? Janten cobian Matt sareng Idid sareng béréskeun patarosan anu ngaduruk ieu langsung saatos anjeun tiasa ningali, janten pastikeun anjeun milih anu ieu pikeun milarian terang dimana nempatkeun sagala rupa nalika anjeun nganggo numpak sapédah anu panjang sareng kuring bakal nyandak tuangeun anu anjeun pikahoyong. Berpotensi sakedik kanggo didahar janten hayu urang nempatkeun sababaraha ieu dina - Dupi abdi tiasa campuran campuran bar sareng gél? - Leres, campuran bar sareng gél.



Kadua, anjeun bakal hoyong nyandak lapisan baju anu sanés. Sareng bahkan dipak alit sareng alit, éta masih bakal nyandak sakedik rohangan. Sareng pamustunganana, dina jaman modéren ieu, anjeun bakal henteu ragu sakedik hoyong nyandak telepon anjeun, janten hayu waé tetep ogé dipasang. - Leres.

Ayeuna waktuna pikeun babak seuneu gancang. Mimiti, urang gaduh patarosan anu saé pisan ti Rick Snyder anu nyarios, kumaha unggal pendakian tunggal janten langkung pondok sareng langkung kirang lungkawing saatos kaleungitan 15 pon? Ucapkeun berkat latihan sareng GCN, ieu mangrupikeun pagelaran anu keren, garing, leres-leres leres pisan. Sareng anjeun ogé masihan poin anu saé pisan.

Gradién kumaha waé beuki pondok sareng kirang lungkawing nalika kaleungitan pon. Utamana kusabab éta salah sahiji hal anu unggul anu nahan anjeun mundur ti gunung. Tapi anjeun ogé saé janten langkung pondok sabab upami pendakian anjeun 40 menit maka candak éta 25 menit, hartosna anjeun tiasa naek dina intensitas anu langkung luhur sareng langkung gancang.

Janten leres, win-win. Pokokna, wilujeng Rick. Salajengna anu ieu ti Vegas Cycling Freak.

ranté sapédah alternatif lube

Naha monitor denyut jantung anjeun masihan anjeun denyut jantung anu luhur pisan? Minggu kamari kuring ningali 234 dina sirah kuring. Leres, leres. Nyatana, kuring ngagaduhan duaan, boh super handap atanapi super tinggi.

Sareng dasarna monitor denyut jantung pastina sanés alat médis sababaraha taun ka pengker, janten kabuka pikeun variasi, boh tina gangguan tina saluran listrik atanapi anu sapertos kitu, atanapi ngan henteu cukup ketat di sakitar dada anjeun. Janten kuring moal hariwang upami anjeun gaduh masalah anu teras-terasan pikeun haté anjeun maka anjeun kedah langsung ka dokter. Anjeun henteu hoyong kukulutus sareng hal sapertos kieu.

Oke janten kami gaduh Liam Sangaku naroskeun ngeunaan jalur sapédah motor, naha éta mangrupikeun hal anu goréng atanapi aranjeunna tiasa dibanggakeun? Nya rada gumantung kana saha anu anjeun naroskeun, kuring ogé. Pikeun seueur Folks, jalur tan sapédah mangrupikeun hal anu tiasa aranjeunna bangga. Éta nunjukkeun kumaha anjeun bakti kana siklus.

Éta nunjukkeun yén anjeun parantos nanem modal jam sareng jam dina sadaya cuaca sareng seueur cahaya panonpoe pikeun katingalkeun sapertos ieu. Tapi teras ogé, samak henteu kedah janten hal anu saé ayeuna, henteu kedah dianggap séhat. Nya kitu ogé, upami anjeun ngaluarkeun alat sepédah anjeun, panginten nalika angkat ka pantai, anjeun katingali rada lieur.

Upami anjeun henteu pernah angkat ka pantai, sapédah tan garis. Kuring terang kuring masih gaduh milik kuring anu goréng. Sareng leres, kuring siga jelema olohok di pantai.

Kusabab seueur alesan. Oke jadi Andrew Logan naros kumaha damang? Matt pikir anjeunna naék nganggo cincin kawinan? Naha éta mangaruhan cekelan sareng kanyamanan na? Abdi saleresna henteu yakin. Abdi henteu naros ka Matt.

Kuring anggap éta henteu, tapi ieu hal anu cukup pikaresepeun anu kami perhatoskeun: sareng gampang pikeun seueur profesional anu leres-leres nempelkeun cincin kawin nalika aranjeunna balap, sanés tina kanyamanan tapi sudut pandang kacilakaan iv sabab anjeun henteu hoyong éta kabeungkeut naon-naon sabab maka anjeun tiasa gaduh efek samping anu jahat. Janten, ieu panginten tiasa janten hal anu diperhatoskeun upami Matt henteu badé balap ayeuna, tapi upami anjeun nikah, panginten anjeun tiasa nyetél cincin kawin anjeun nalika balap. Sareng upami anjeunna kantos murag, éta bakal lirén.

viagra sareng olahraga

OKÉ. Prasanna Banwat. Naon posisi kaki idéal dina pedal? Kuring ningali anjeun naék nganggo ramo.

Kuring kantos nganggo metatarsus. Nya, kuring henteu yakin naha éta patarosan umum sapertos ayeuna, tapi kanggo sababaraha waktos posisi metatarsal cleat, janten nempatkeun cleat anjeun deui tina bola bal, panginten tiasa dianggap langkung épisién dina sapédah. Sareng mangrupikeun salah sahiji hal anu, sapertos seueur élmu olahraga, éta leres-leres hésé pisan ngabuktikeun atanapi ngabantah.

Janten sadayana panilitian parantos teu pasti, hartosna yén ngarobah posisi cleat henteu nunjukkeun naha atanapi henteu ngarobah posisi cleat bakal mangaruhan kinerja anjeun. Hiji hal anu kuring pasti bakal sebutkeun nyaéta posisi cleat di tengah-tengah suku tiasa ngarusak setop sapédah anjeun. Janten upami anjeun mindahkeun cleat anjeun deui, anjeun sigana bakal kedah mindahkeun sadel anjeun ka handap sabab ankle anjeun écés moal aya pangaruhna.

Anjeun ogé kedah ngalihkeun korsi anjeun ka payun sareng teras ngaléngkahkeun suku anjeun dina pedal ogé ngandung hartos yén suku anjeun langkung pencét kana roda payun anjeun nalika anjeun muter. Teras anjeun ogé kedah nurunkeun setang anjeun sareng panginten nambihan panjang bobot anjeun ogé. Janten kedah disebatkeun yén géométri géométri dumasar kana sababaraha parameter anu ketat sareng upami anjeun ngaco sareng posisi cleat sapertos éta anjeun tiasa gaduh akibat anu teu dihaja ku sapédah saham.

Tapi éta henteu kedah meredihkeun anjeun upami anjeun rumaos ngabédakeunana. Oke, patarosan kuir gancang-gancang, dipasang dina Twitter ku Simon @ Nom_De_Plum, anu naroskeun kunaon pengendara sepeda profesional katingali siga aranjeunna linggih di payun, anu dianggap metode standar industri pas sapédah anu disebut KOPS disebut. dibengkokkeun kana papisah.

Sareng alesan kuring pikir éta seueur pro ayeuna sacara épéktip mindahkeun posisi aranjeunna ka hareup teras muter-muterkeun handapeun kurung handap supados sadayana maju. Janten jokna dialihkeun ka payun, teras setangna murag, teras gagangna ngalegaan teuing. Janten anjeun ampir gaduh posisi uji coba waktos dina sapédah.

Janten sadayana milari aerodinamika, teras ogé kusabab UCI ayeuna ngamungkinkeun anjeun gaduh sadel dina lamping, sareng éta ogé ngajantenkeun jalma langkung raoseun nalika aranjeunna dina posisi éta. Éta meureun kunaon. Titik kontak anu leres sareng lokasi di pinggul sareng anu sanésna sigana tetep sami, éta ngan kusabab sadayana ngalih leres, kami ngagaduhan patarosan anu saé tina TheAlexArrow anu nyarios yén anjeunna bakal kéngingkeun Gran Fondo kahijina dina sabulan, Gran Frondo Segafredo, naha urang ngagaduhan naséhat pikeun nyiapkeun bulan kamari ieu? ngalakukeun leres.

Warta anu hadé nyaéta anjeun masih gaduh waktos kanggo ngasah formulir anjeun, tapi hal anu paling penting anu anjeun kedah lakukeun ayeuna nyaéta leres-leres menilai dimana anjeun ayeuna. Janten, upami anjeun rada capé nalika anjeun parantos ngalaksanakeun seueur latihan anu sesah, anjeun panginten henteu hoyong masihan teuing tekanan ayeuna. Aranjeunna hoyong nyobian nyandak hal-hal deui, pikeun leres-leres ngaraoskeun manpaat tina pagawéan anu parantos dilakukeun, milarian naon aspek tunggang gunung anjeun kedah ditingkatkeun, teras pokus kana éta.

Atanapi cobian waé centang sadayana kotak. Anjeun tiasa henteu ningkat dina hiji daérah anu khusus, tapi anjeun bakal ngahijikeun sadayana padamelan anu parantos anjeun laksanakeun. Anu paling penting, kumaha ogé, henteu bisa disangkal, nyaéta mastikeun yén anjeun seger dina dinten kajadian éta sorangan.

Janten peryogi tujuh dinten, tiasa nyandak anjeun 10 dinten kanggo karaos sapertos anjeun dina kaayaan anu luhur, tapi pastikeun anjeun nganggur éta upami anjeun angkat ka acara anu saé ieu. Teras Alex naroskeun patarosan anu kadua, nyaéta naha urang ngagaduhan tip ngeunaan sopan santun nalika Gran Fondo na. Nya atuh.

Matt sareng Dan leres-leres ngadamel tulisan anu hébat nembé, éta bakal aya dina luhur saluran ngeunaan tips sopan santun atik atanapi anjeun tiasa mariksa permata mutlak ieu tina arsip ngeunaan How To Be a Gentleman or a Gentle Lady 'Cyclist is pothole looking forward? Entong ngan ukur ngurilingan éta tanpa dipikirkeun. Témbokna sareng jeritna kaluar janten sasama cohorts anjeun henteu udagan di wajahna atanapi tungtungna aya roda bentuk anyar. ' - Patarosan terakhir pikeun minggu ieu mangrupikeun hal anu saé.

Éta dikirim ku Elad Lemberg, anu kuring anggap kawilang anyar pikeun bersepeda sabab anjeunna naroskeun kumaha cara nahan batang nalika anjeun gaduh tilu jabatan? Janten, sacara épéktip, dina puncak dimana leungeun anjeun aya dina bagian datar, dina tiung, sareng teras dina tetes. Ayeuna, tangtosna, anjeun tiasa nyaluyukeunana pikeun anjeun. Éta sadayana dumasarkeun kana kanyamanan, tapi biasana anjeun bakal nyekel puncak nalika naék, éta posisi anu santai pisan sareng éta ogé posisi anu paling jauh tina rem atanapi gir anjeun.

Janten anjeun henteu hoyong angkat dimana waé aya kasempetan yén anjeun kedah liren ngadadak. Éta nalika anjeun bangun. Maka tetesna aya pikeun nalika anjeun badé langkung gancang, nyaéta turun atanapi meureun gancang datar, prinsipna nyaéta anjeun caket pisan sareng istirahat anjeun di dinya.

sapédah tandem

Janten anjeun leres-leres tiasa ngeureunkeun ujug-ujug, anjeun gaduh seueur kendali sareng anjeun bakal janten langkung aerodinamika sabab anjeun langkung maju sareng anjeun tiasa ngaréngkol dina setang sareng handap. lumayan loba dimana seueur jalma tiasa nyéépkeun waktos kaseueuran, sareng éta dina posisi anu leres-leres raoseun pisan. Hiji-hijina kakurangannana nyaéta aya sakedik kasempetan anjeun bakal ngaluarkeun rem atanapi tiung upami anjeun nabrak bantalan, naon sababna tetesna saé pisan nalika kaayaan rada samar atanapi nalika anjeun leres-leres gancang.

Nya, éta pérsi anu pondok pisan. Naha henteu pencét dina tulisan ieu didieu anu mangrupikeun artikel GCN anu lami pisan, lami pisan tapi éta sadayana nutupan poin anu aya hubunganana - jaga batang anjeun dina topsis pikeun pendakian anu panjang sareng stabil. Éta angkat awak anjeun, muka diafragma anjeun, sareng ngahiang deui pingping anjeun, janten langkung gampang pikeun ngempelkeun glutes anjeun pikeun nanjak anu épisién sareng kuat.

Posisi tegak ieu paling henteu aya aerodinamika sareng nyiptakeun sacara signifikan langkung tarik tibatan tetes sareng tiung. Anjeun kedah leres-leres ngan ukur nganggo posisi ieu, atanapi ngan ukur nanjak, atanapi nyetir lalaunan sabab anjeun jauh ti tempat istirahat. Entong nyetir sapertos kitu dina kebat sabab anjeun moal tiasa ngaréaksikeun dina waktos sareng rada tanggel waler. - Oke, mugia éta ngajawab sababaraha patarosan anjeun panginten ngeunaan bersepeda.

Jelas, anjeun bakal ngagaduhan seueur deui anu bakal datang, janten émut, upami aya naon anu anjeun pikahoyong pikeun urang tingali sareng tingali, pasihkeun patarosan anjeun dina bagian koméntar di handap atanapi nganggo hashtag #torqueback dina Twitter atanapi Instagram atanapi sabenerna hashtag #AskGCN anu sigana langkung populér di jaman ayeuna. Kami masihan anjeun. Ngalanggan GCN ayeuna sateuacan anjeun ngantunkeun tulisan ieu.

Éta saderhana pisan, ngan ukur klik di dunya sareng upami anjeun milari langkung seueur kontén, waktosna kanggo Giro D'Italia. Kumaha anjeun henteu? elmuna? Janten, ku diémutan éta, cukup klik turun di dieu pikeun nonton acara pratinjau Giro urang janten anjeun gaduh sadayana inpormasi anu anjeun peryogikeun, atanapi pikeun dalapan supir kanggo ningali di Giro, kiat Lloyd, klik waé di ditu.

Dupi anjeun kéngingkeun samak tina sapédah?

Hal ngeunaanNgabuburitdina panonpoé éta étajantengaris pakait sarengNgabuburitkit ngabagi divider bodas di tengah pingping tengah sareng panangan luhur henteu condong dianggo saé sareng sesa baju usum panas anjeun.Upami anjeunéta sanés kipas badag tina akumulasisamak sapédahgarisurang'sarengngagaduhansababaraha alternatif pikeunanjeun18 2015.

Naha garis tan permanén?

TOjantenhenteu pernahpermanénsabab kulit sacara alami exfoliates dirina kana waktu. Hal ieu nyababkeundisamakkulit pikeun flake pareum. Sél anyar kabentuk sareng kulit anu langkung lami sloughs pareum.

Kuring ngaduruk super gampang. Ngan ukur sababaraha menit nalika kuring nuju linggih di pakarangan abdi atanapi di pantai, sareng sababaraha dinten sanggeusna kulit kuring mimiti mesék. Éta lumayan kotor, leres pisan - henteu persis pangaruh anu diraih ku jalma-jalma nalika berjemur.

Naon Nyata Kajantenan Nalika Anjeun Sapoé? Abdi Anna Rothschild sareng ieu Élmu Kasar. Kaseueuran nundutan lumangsung nalika anjeun kontak sareng anu panas, contona ngégél langit-langit anjeun dina potongan pizza, sanés disababkeun ku panas. Cahaya panonpoe diwangun ku sababaraha jinis radiasi.

Salah sahijina nyaéta radiasi infra merah, anu utamina ngajadikeun sinar panonpoé panas. Tapi aya ogé cahaya anu tiasa ditingali anu ngamungkinkeun urang ningali sinar panonpoé, teras aya radiasi ultraviolét. Radiasi ultraviolét atanapi UV nyababkeun panonpoé.

Éta tiasa ngarugikeun sél kulit ku ngancurkeun molekul penting sapertos DNA. Janten awak anjeun ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajagi anjeun tina ieu. Nalika radiasi UV nyerang kulit anjeun, pigmén anu disebat melanin nyerep éta sareng ngajagi DNA anjeun tina cilaka.

Ayeuna melanin sok aya dina sél kulit urang - éta masihan kulit anjeun warna khusus na. Éta didamel ku sél khusus anu disebat melanosit, anu teras ngadistribusikaeun melanin kana sél anu sanés anu disebat keratinocytes. Ieu mangrupikeun sél anu paling umum dina lapisan luar kulit anjeun.

Nalika kulit anjeun kakeunaan sinar UV, melanosit ningkatkeun produksi melanin sareng ogé mindahkeun langkung melanin kana keratinocytes. Ieu bakal kajadian tingkat anu bénten-bénten gumantung kana makeup genetik anjeun, tapi ieu tiasa nyababkeun kulit anjeun janten poék. atanapi kénging samak saatos panonpoé bari.

Tapi pertahanan melanin jauh tina henteu tahan bantalan - henteu paduli kumaha kulit anjeun poék atanapi kumaha jero anjeun samak, sababaraha sinar UV tiasa nyusup, sareng nalika éta, anjeun tiasa ngarusak DNA anjeun. Ieu tiasa leres-leres dilakukeun ku sababaraha cara. Kadang-kadang radiasi bakal langsung zap DNA anjeun sareng ngaruksak ngan ukur samilyar sadetik.

Alternatipna, sinar UV tiasa ngalakukeun anu langkung seram - éta leres-leres tiasa ngarobih melanin anjeun ngalawan anjeun. Radiasi tiasa nyababkeun sél anjeun ngahasilkeun molekul ngabahayakeun ieu anu disebut radikal bébas. Nya, éta rada rumit, tapi intina radikal bébas anu ngarangsang éléktron dina melanin anjeun.

Melanin teras pencét DNA anjeun sareng ngagumbirkeun éléktron di dinya. Ieu tiasa nyababkeun DNA kink. Paduli kumaha kajadianana, sakali sél anjeun rusak, aranjeunna mimiti ngahasilkeun molekul peringatan anu nunjukkeun yén aya hal anu goréng.

Nalika sél anu cekap ngahasilkeun sinyal, awak anjeun bakal memicu réspon peradangan anu ngirim seueur jinis-jinis sél getih ka daérah pikeun ngeureunkeun sareng ngalereskeun karusakan. Sareng ieu aliran getih anu nyababkeun beureuman anu biasana anjeun tingali nalika anjeun suno panonpoé, gumantung kana kumaha cahaya kulit anjeun. Janten kumaha upami mesék? Sél tetep héd tanpa anjeun sadar.

Anjeun leres-leres gaduh sél sirung dina kulit anjeun anu hirup mangtaun-taun. Sél gagang ngahasilkeun lapisan keratinocytes anu ragrag sareng diganti ku waktos. Keratinocytes henteu asak leres nalika rusak ku radiasi UV.

Janten tibatan mesék kaluar sacara teu jelas, aranjeunna sadayana gumpalan sareng leupas. Ayeuna awak anjeun saéstuna ngagaduhan énzim anu ngalereskeun seueur karusakan DNA anu disababkeun ku sinar UV. Tapi éta henteu tiasa ngalereskeun sadayana.

Sareng upami karusakanana henteu diperbaiki dina salah sahiji sél sirung anjeun, anjeun panginten tiasa ngagaduhan masalah anu leres. Nalika sél ieu réplika, éta tiasa nyiptakeun mutasi dina tempat karusakan, sareng gumantung kana dimana ayana mutasi, tungtungna tiasa nyababkeun sél janten kanker. Émut, sanaos anjeun henteu gampang kaduruk, radiasi UV tiasa ngaruksak DNA anjeun bari di panonpoé, ganti baju, atanapi nganggo tabir surya.

Pikeun kuring penting pisan pikeun di luar sareng ngajajah dunya, pikeun kabagjaan kuring sareng ngahudangkeun rasa panasaran kuring. Tapi langkung pikaresepeun pikeun petualangan luar tanpa datang ka kulit anu ngorejat. Ew.

Kumaha kuring ngaleungitkeun garis samak ASAP?

Soda kuéh

Panginten cara anu paling murah sareng efektif pikeunmiceunanjeunjadi garis. Campur séndok tumpukan atanapi dua dina gelas cai sareng aduk dugi ka janten némpelkeun rata. Ngalambatkeun témpél dinadisamakdaérah sakitar anjeungarisjeungmiceunsaatos sakitar 15 menit.
16. 2019.

Naon hartosna garis tan?

TOjadi garismangrupikeun pisah anu jelas dina kulit manusa antara daérah pucat komparatif anu jelas dibandingkeun sareng daérah sanés anu parantos suntched ku paparan radiasi ultraviolét (UV). Sumber tina radiasi panginten matahari, atanapi sumber UV buatan sapertossamaklampu.

Naha garis tan kuring moal sirna?

Melanin berperan kumaha kulit urang sacara alami ngajagi dirina tina karusakan UV. Nalika kulit kakeunaan panonpoé, éta sacara alami poék sakumaha réspon. Tapi sakali étajantenluntur, kulit mimiti hérang deui ka warna alami na. Nanging, nalika sél janten rusak ku pigmén, perubahan warna anu henteulunturlumangsung.16. 2021.

kanker prostat kopi

Naha tan alami sacara alami?

TOjantenluntur sakumaha anjeunsacara alamihédkeun sél kulit anu kabeureumkeun atanapi disamak sareng diganti ku sél anu énggal. Hanjakalna, meringan ajantenmoal ngaleungitkeun karusakan kulit atanapi ngirangan résiko katerap kanker. Anu langkung poékjantenhenteu ngajaga ngalawan karusakan panonpoé atanapi kanker kulit kahareup.24. 2017.

Naha garis tan goréng?

Garis tanpastina sanés pangaruh anu paling bahaya tina paparan panonpoé, tapi éta tiasa ngaganggu sareng tanda yén anjeun panginten kedah nabrak kabiasaan kaamanan matahari anjeun.10. 2020.

Naha anjeun samak langkung saé ku suku anu dicukur?

Pikeun sadayana awéwé,nyukurnyaéta haluranganggap penting pisan! Tapi ieu mangrupikeun faktor anu ageung kunaonsukumoaljanten. Kunyukur anjeunanu exfoliating kulit sahingga nyoplokkeun sababaraha tinadisamakkulit. Coba pikeun motong deui dinanyukur, sareng salawasnanyukurdina sapoéanjeunrencana pikeun nyéépkeun waktossamak.

Naha panonpoe kuring tan layu gancang pisan?

1. Anjeun tacan beueus unggal dinten. Ieu anu nomer hiji alesan kunaonluntur gancangnyaéta nalika kulit anjeun jantenteuingsél garing sareng sél kulit dina beungeut cai mimiti siram, nyandak anjeunjantensareng aranjeunna. Mandi panjang atanapi pancuran bakal déhidrasi kulit anjeun, nyababkeun sél kulit anjeun ngaleosLangkung gancang.29.01.2015

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.