Utama > Ngabuburit > Ngabuburit kalayan cilaka hamstring - pitunjuk pamungkas

Ngabuburit kalayan cilaka hamstring - pitunjuk pamungkas

Dupi anjeun tiasa siklus ku tatu hamstring?

Sering pisan jangkungcilaka hamstringanu diperparah ku asapédahkorsi, sanaos recumbentsapédahbisa jalan. Kegiatan anu peryogi seueur lenturan tuur bakal nambahan langkung handaphamstringmasalah, sedengkeun anu ngalibatkeun penyuluhan pinggul (pingping ngalih deui) bakal nganyenyeri luhurna.



♪ Bob sareng Brad ♪♪ Dua jalma anu paling terkenal ♪♪ Fisioterapis ♪♪ Dina Internét ♪ - Ngangkat tingkat énergi nepi - Whoa, enya! - Hai, Kuring Bob Schrupp, Fisioterapis - Brad Heineck, Terapis Fisik - Kami aranjeunna ahli fisioterapis paling terkenal di internét .- Dina pendapat kami, tangtosna, Bob .- Dinten ieu kami bakal ngabagi lima léngkah saderhana pikeun gancang dudung galur otot.

Éta otot anu sering cilaka, sanés, Bob? - Naha anjeunna. Numutkeun kuring, éta mangrupikeun salah sahiji otot anu paling parah. Henteu ngan éta, éta ogé mangrupikeun salah sahiji otot anu ngagaduhan seueur nada atanapi tegangan dina seueur jalmi, janten ngan ukur salah sahiji otot anu janten masalah. - Éta otot anu anjeun tingali nalika aya anu maénkeun softball akhir minggu sareng aranjeunna lumpat ka pangkalan kahiji sareng ujug-ujug --- Katuhu .- Aranjeunna nyandak bagian tukang pingping. - Janten éta cilaka umum.

Kami kagungan koméntar perkawis éta. Sakumaha kuring kakara ngalakukeun, - Anjeun ngan ukur ngalakukeun éta sorangan. - Leres, kuring nuju prosés rehabilitasi.



Urang bakal nyarioskeun hal ieu sacara rinci, tapi --- nyarioskeun léngkah-léngkah anjeun ngalangkungan. Upami anjeun nembé kana saluran kami, punten laksanakeun sakedap kanggo ngalanggan. Kami naroskeun ka anjeun.

Kami nyayogikeun tulisan ngeunaan kumaha tetep séhat, pas, henteu bébas nyeri sareng hebat. Kuring parantos nambihan kecap énggal - Urang peryogi ahli terapi biantara - Oke, sareng anjeun badé didatangan ku kami dina platform média sosial sabab kami masihan seueur. Abdi henteu terang naon anu urang pasihkeun.

Kami salawasna masihan hiji hal anu ing. Anjeun ngan ukur kedah milarian di handap sareng --- Leres, upami anjeun ningali di handap, anjeun bakal ningali deui. - Kan, anjeun bakal ningali langkung seueur di handap ieu sareng éta bakal ditayangkeun. - Dina katerangan Youtube sareng ogé upami Anjeun buka facebook sareng éta sok aya di luhur halaman kami. - Henteu kunanaon. - Oke, Brad, hayu, yeuh, anjeun ngan ukur ngaraut pingping anjeun, kumaha anjeun nganyenyeri awak anjeun? - Nya éta patarosan anu saé, Bob.

siklus pikes puncak



Abdi, kuring resep pisan lumpat dina treadmill usum salju ieu anu sanés karesep kuring kusabab kuring resep ngaji di luar sareng kuring henteu resep ngaji dina salju anu kami parantos seueur taun ayeuna. Janten kuring mendakan hal anu pikaresepeun dina treadmill. Kuring ngamimitian latihan interval HIIT, HIIT, sareng kuring bakal, aranjeunna ngalaksanakeun sakedik manteng di dinya, janten kuring gancang sareng teras laun.

Kuring nyebarkeunana, 90 detik kalayan kecepatan anu langkung gancang, teras jogging sakitar salami waktos ngurilingan rute peryogi sakitar menit sareng 20 detik. Teras kuring angkat salami 90 detik kalayan gancang, nyaéta 10 mph. Sareng anjeun terang, kuring parantos ngalaksanakeun hal-hal anu paling bodo, panginten kuring parantos réngsé, latihan interval kuring parantos réngsé, sareng kuring pikir kuring bakal ningali naha kuring tiasa kéngingkeun 12 mph salami 30 detik.

Ngan kusabab éta nangtang. Janten kuring angkat sareng kanggo kuring éta mangrupikeun léngkah anu saé sareng kuring lumpat sareng kuring gaduh lima detik deui sareng kuring ngaraos hamstring ngan ukur luh sareng sapertos oh, kuring kedah turun tina treadmill éta kanggo kuring supados henteu murag Untung , anjeun henteu ngagaduhan salah sahiji tulisan gagal éta. - Oke, henteu guyonan, janten kuring ngalaksanakeunana, kuring ngaléngkah, mareumanana sareng kuring pikir deui, eh, ngan ukur ngaruksak rute anu saé kuring sareng kuring siap-siap pikeun ngajalankeun musim semi, anjeun terang Pokokna, éta resep kuring anggo na kajantenan dinten Rebo.

sapédah gajih kona



Kuring mimiti lumpat deui salapan dinten saatosna. Jog sareng urang bakal ningali kumaha jalanna. Éta lima léngkah, janten anu mimiti, kuring istirahat, kuring ngajagaan, anjeun terang yén kuring lumpuh.

Éta sanés cimata, éta mangrupikeun beban. Sareng anjeun terang kuring bakal nyebatna hampang dugi ka sedeng. - Luh hampang leutik .- Bener.

Pakét anu tiis, candak bungkus tiis sareng raoseun saé pisan. Anjeun terang, nalika kuring asup kana mobil kuring dina usum salju sareng dina cuaca anu tiis ieu, kuring ukur calik dina korsi tiis nalika kuring asup kana mobil. Éta raoseun saé! Anggo bungkus tiis anjeun di bumi teras, NSAID, anjeun terang, ibuprofen - Naha anjeun nyandak ibuprofen? - Oh enya .- Janten anjeun sok hoyong mastikeun yén anjeun nyandak ibuprofen kalayan tuang atanapi sareng sacangkir roti atanapi naon. - Kuring terang Chris, apotéker, anjeunna nyarios yén anjeun terang yén susu leres-leres saé ogé sareng anjeun ilaharna bakal nyandak tilu atanapi opat pél, gumantung kana beurat anjeun.

Inpo ieu anjeun terang yén urang tiasa nampi dina tulisan kami. Hal anu penting di dieu, seueur jalma mikir, upami anjeun nyaring atanapi narik otot sareng éta cangkéng sareng nyeri, lempengkeun - leres, regangkeun supados raoseun langkung saé - tong manteng, otot na sacara harfiah mikro- robek ayeuna atanapi meureun retakan anu langkung ageung, sareng upami anjeun ngalempengkeunana, éta badé wangsul deui - - Ngabahayakeun langkung parah - nganyenyeri deui, janten tong diawalan heula - Bener, antukna anjeun bakal ngalakukeun éta, tapi, sareng anu sanés anu kedah urang carioskeun, Brad, gancang pisan. Cimata sering kajantenan di tengah beuteung otot hamstring sareng ieu anu paling gancang nyageurkeun.

Upami anjeun nyabak diri di daérah ieu, nepi ka dieu dina imbit anjeun, teu aya tulang, hehehehe - éta, éta bakal langkung lami. Sareng kumaha jalanna - nomer dua, muhun, rupa-rupa gerak. Cara karesep kuring pikeun ngalakukeun gerakan, Bob, anjeun hoyong kéngingkeun bola ieu, anu mana anu kedah kami anggo? - Naon waé anu anjeun pikahoyong, Brad.

Tah kieu. (henteu kadéngé) - Anjeun henteu kedah nganggo ieu, anjeun tiasa nganggo sepédah cicing sareng naék lalaunan. Atanapi upami anjeun ngagaduhan bal, éta tiasa dianggo kalayan saé pisan sabab anjeun tiasa ngagolérkeun santai, nganggo iklas anu saé pikeun ngabantosan suku anu nyeri sareng ngan ukur damel bulak-balik, di daérah anu teu aya rasa nyeri, anjeun terang iraha anjeun dugi ka dieu sareng mulai nyeri , tong dugi ka mana, ngan ukur dianggo di dieu.

Sareng anjeun bakal ngalakukeun éta pikeun sababaraha menit, sapertos tilu kali sapoé. Sareng anjeun mimiti nempatkeun galur sakedik kana otot sahingga bakal nyageurkeun pisan. Sareng kuring nunjukkeun anjeun aya cara anu saé pisan pikeun transisi kana penguatan bola, urang bakal tiasa sababaraha menit deui.

Ayeuna urang bakal nyandak léngkah salajengna sareng ieu sadayana sigana bakal kajantenan dina dinten ka dua, tilu atanapi opat upami kisaran gerak mulai lancar sareng henteu nyeri teuing, lemek janten langkung saé, anjeun mimiti leumpang normal, teras éta waktuna pikeun ngalakukeun pijet silang sareng lebet kana otot éta sareng ngabuka jaringan parut sahingga tiasa sembuh sareng kuat - ogé ngamajukeun aliran getih, kéngingkeun hiperemia saeutik sareng ngalir aliran getih, janten - upami Janten upami anjeun hoyong ngalakukeun pijet silang-gesekan manual ku panangan anjeun, ieu mangrupikeun hal anu anjeun panginten hoyong laksanakeun dina posisi panjang dina dipan, atanapi anjeun tiasa lebet kana lantai janten ototna kendor. Anjeun terang kuring moal ngalakukeun éta, kuring bakal ngagaduhan témbok anu tiasa diandelkeun atanapi anu anjeun pikaresepeun sareng seratna sapertos kieu. Arah ngarah Pijat Geseran Anjeun kéngingkeun, kuring resep ngagunakeunana, éta otot gedé anjeun bakal asup kana otot éta. - Leres, anjeun leres-leres kedah lebet sareng anu éta, lalajo anjeunna mindahkeun pigeulangna bulak-balik pikeun ngabantosan.

Éta otot anu tangguh, naha anjeun nganggo gelombang murni? - Sakedik, kuring henteu ngagaduhan hiji di bumi ayeuna sareng leres-leres aya di dinya, kuring tiasa ngaraosan di ditu, éta henteu acan leres-leres kapok. Janten leres, kuring peryogi sakedik deui - sumuhun, éta jero pisan, sareng sacara umum aturan jempol ogé berlaku di dieu, upami anjeun ngamimitian ku éta sareng dina sababaraha menit, ucapkeun dina 30 detik, éta saéstuna karaos langkung parah, maka éta éta tiasa teuing mimiti ngalakukeun ieu. Kuring umumna henteu mendakan hak ieu ku otot anu robek, sacara umum anjeun tiasa sabar.

Tapi upami karaosna langkung saé, atanapi lieur, atanapi sami, yeuh, teraskeun - yeuh, asup, sareng biasana anjeun terang yén anjeun bakal ngalakukeun éta sababaraha menit atanapi dugi ka panangan anjeun nyeri dina sababaraha, tilu menit disimpen sareng anjeun kedah masihan dirina istirahat. - Sareng éta naha kuring ngan ukur luh otot dimana kuring maju sareng kuring nganggo gelombang murni sepanjang waktos kumargi kuring males sareng kuring ngan ukur nonton TV sareng kuring ngalaksanakeunana. Teras anjeun tiasa ngalakukeun éta sapuluh menit, maksad abdi henteu sesah - Janten gelombang murni nyaéta tukang pijet kami, kami resep sabab agrésif pisan, éta balikeun, éta jero pisan kana otot sareng kuring parantos nganggo énjing-énjing ayeuna. - Éta perkusi.- Perkusi, sumuhun sigana kuring nganggo istilah salah ayeuna.

Éta langkung gampil, kuring ngalangkungan otot, langkung gampang tibatan ku ramo. Tapi anggo aturan anu sami, upami saatos 30 detik éta nyeri atanapi janten parah pisan, anjeun henteu siap pikeun éta. Ayeuna hal anu sanés anu tiasa dianggo kalayan leres nyaéta roller.- Leres pisan .- Leres, hayu urang angkat ka dieu, ayeuna anjeun tiasa ngalaksanakeun jaringan lemes kalayan roller. - Janten nganggo roller busa, aya sababaraha jinis anu béda , éta saé pikeun sedeng. - Ieu kapadetan sedeng.

Ieu jalan khususna ogé di awal. Upami anjeun ngagaduhan anu hideung, éta ngagaduhan kapadetan langkung luhur, maka langkung seueur karbon dina matéri. Henteu kunanaon o sabab anjeun tiasa bénten-bénten Kuring nganggo hamstring katuhu kuring janten kuring bakal nempatkeun suku kénca kuring di luhurna sareng upami anjeun ngalakukeun éta ku jalan anu anjeun tiasa - kuring badé nyarios anjeun panginten badé mimitian ku kadua suku dina éta heula.

trek jualan langsung

Sareng upami henteu raoseun sapertos terjun cukup jero, maka pelayaran. Di momen kuring nuju dina fase dimana kuring kedah nyebrang sareng lebet ka ditu. Teras anjeun bakal mendakan waé.

Siga kuring dina titik nyeri ieu anu kuring badé dianggo sareng kuring ngan ukur badé ngalaksanakeunana - sareng kuring nganggo pancegahan ieu, Brad, kuring ngagosok hamstring kuring ampir unggal dinten sabab kuring ngayun ayun kettlebell ieu sareng aranjeunna leres-leres damel hamstring sareng nalika kuring henteu nonton éta kuring tiasa nyebatkeun ampir karasaeun sapertos retak, éta bakal nyeri pisan sapertos retak. Janten kuring ngaraos-- - Leres, janten tetep otot lentur pikeun dirawat ogé? salaku bagian tina rehab, sareng anjeun biasana ngalakukeun éta sakitar tilu dugi ka lima menit, muhun, raos langkung saé salajengna, anjeun nuju leumpang sareng kuring ayeuna sapertos anu kuring carioskeun, dina salapan dinten kuring ngarasa resep bet, kuring angkat, éta waktosna nguatkeun anjeunna. Janten kuring mimiti jogging dina treadmill sareng mikropon kuring masihan kuring masalah - Oh Bob - Abdi mangrupikeun pangacara anu gedé ngagunakeun bola, khususna pikeun nguatkeun hamstring, kusabab kuring parantos nganggo pikeun kabébasan gerak, tapi upami kuring jaga gelandangan kuring dina hawa sareng ngalakukeun gerakan anu sami, éta sadayana hamstring - Leres, éta ngalatih hamstring leres-leres pisan - Kabébasan pinuh gerak, sadayana jalan kaluar kana perpanjangan, tuur lempeng, sareng anjeun badé angkat, sadayana jalan asup, ayeuna anggap ieu henteu masihan anjeun nyeri seukeut sareng nganyenyeri deui, anjeun bakal tiasa ngalakukeun ieu, anjeun terang 10 perwakilan, sareng teras regonna masihan sakedik istirahat - anjeun tiasa ngamimitian, brad, leres , gampang pencét keuneung anjeun ka handap sareng henteu angkat kuncup anjeun teras ditarik deui, sapertos titik awal - janten anjeun tiasa ngan ukur isometrik - hehehehe, maksadna abdi pencét turun sareng pencét, gulung dina waktos anu sami n, tikungan anjeun tuur. - Oh leres. - Janten, sapertos kitu, leres.

Tanpa ngangkat tongkat urang. - Leres, sareng hal anu saé pikeun balna nyaéta anjeun tiasa ngalakukeun éta, éta henteu sesah teuing, éta rada langkung tangguh teras nalika anjeun beuki kuat anjeun tiasa ngalakukeun tilu sét 10 janten sareng éta kaki katuhu kuring anu kuring hoyong nguatkeun , suku kénca abdi bade ngalangkung puncak. Gawéna rada sesah, upami janten gampang teuing, kuring ngan ukur tiasa leumpang dina hiji suku sareng kuring moal ngalakukeun éta dina suku anu nyeri kusabab éta henteu acan siap. - Anjeun henteu siap pikeun éta. - Persis.

Tapi kuring nuju treadmill, kuring mimiti jogging sareng treadmill tiasa dianggo pisan salami anjeun gaduh tampilan digital kusabab anjeun sacara ilmiah tiasa ningkatkeun intensitasna, janten kuring ngamimitian sareng nyarios yén kuring henteu langkung ti hiji mil, henteu paduli kumaha raosna raoseun. Sareng kuring henteu badé langkung gancang tibatan ngan ukur jogging lalaunan, henteu raoseun kumaha raosna raoseun, wengi éta raoseun, énjingna masih raoseun sabab kadang raoseun bari anjeun tapi anjeun henteu merhatoskeun salajengna dinten, tapi anjeun overdone na anjeun menyakiti éta. Janten anjeun kedah leres-leres ilmiah teras saleresna mah unggal dinten sanés, kuring henteu kantos ngaliwat deui, éta rutin latihan normal kuring ogé.

Kuring ngalakukeun hal-hal sanés anu sanés teras kuring milampah hiji mil sareng satengah, teras kuring leumpang hiji mil sareng satengah. Sareng waktos salajengna kuring angkat dugi ka dua mil, kuring naék sakedik deui kusabab kaayaan raoseun saé. Sareng gancangan kuring badé angkat, kuring badé sakitar lima mph, abdi badé dugi ka dalapan mph mangrupikeun terakhir waktos kuring angkat janten kuring bakal tetep jaga.

Hal anu anjeun lakukeun nyaéta latihan kakuatan kalayan beurat, sareng cara anu saé pikeun ngalaksanakeunana nyaéta nyandak léngkah anu luhur. Janten anjeun tiasa ningali tuur abdi sakitar 90, pinggul abdi aya dina 90. Abdi hoyong nganggo iteuk, iteuk boyer pikeun nyaimbangkeun diri kuring, sareng éta bakal jalan, éta bakal tiasa dianggo quad lumayan seueur, tapi éta ogé seueur pisan damel otot nalika anjeun hehehehe, éta anu kuring maksadna disebatkeun.

bédana antara seuneu sareng lonjakan

Ayeuna nalika anjeun jangkung anjeun kénging dina hamstring sareng glutes sakedik didinya, janten cara anu saé pikeun ngalaksanakeun hamstring, kumaha karaosna dina hamstring anjeun? - Sabenerna, karaosna lumayan raoseun, Bob.

Abdi janten bungah ngeunaan uih deui ka luhur kuring. Latihan HIIT deui, latihan interval intensitas tinggi. - Oke, tinggal hindarkeun 12 mph. - Leres, kuring diajar pelajaran kuring di ditu, éta bodo pisan pikeun kuring. - Urang diajar bahkan dina lima puluhan urang, henteu?

Latihan naon anu kuring tiasa lakukeun ku cilaka hamstring?

Pikeun nyingkahan ieu, anjeunkudunamimitian ngalakukeun lemah lembuthamstringmanjang saatos sababaraha dinten, nalika étanyeriparantos mimiti turun. Ieukudunadituturkeun ku program anu lemah lembutlatihan, sapertos leumpang sareng bersepeda, sarenghamstringnguatkeunlatihan.

Naha bersepeda saé pikeun hamstrings nyeri?

Ieu sababaraha anu pangsaénahamstringmanjang sareng kumaha kéngingkeunsiklus hadélatihan.Ngabuburitdianggo sadayana gugus otot utama awak handap. Ieu kalebet quadriceps, glutes, sareng, yup, thehamstrings.

Naha Ngabuburit hésé dina hamstrings?

Kumaha anjeunhamstringsdianggo irahaNgabuburit? Thehamstringsdamel paling hésé nalika anjeun narik suku anjeun tina handapeun stroke pedal. Tapi salaku aksi pedaling henteu ngalibatkeun penyuluhan hip lengkep,tukang becatiasa ngembangkeun otot pingping posterior ketat kana waktos.22 2020.

Naha OKÉ leumpang dina hamstring anu ditarik?

Kelas 3; ieu lengkepcimatatina salah sahiji atanapi langkung tinahamstringotot. Anjeun bakal ngaraos nyeri sareng henteu tiasa ngalempengkeun suku anjeun sapanjang jalan, sareng anjeun bakal langsung perhatosan.Leumpangbakal hésé pisan sareng panginten meryogikeun palangkakan.

Naha goréng pikeun manteng hamstring ditarik?

Themantengteu kedah nyeri haté. Hampangmanjangtina anjeunhamstringnyaéta ngabantuan pikeun pamulihan. Agrésifmanjangtina anjeunhamstringbakal reureuh pamulihan anjeun. Tahan posisi ieu 3 dugi 5 detik, teras turunkeun suku anjeun ka handap.

Naha leumpang saé pikeun hamstrings ketat?

Sahenteuna 10 menit tinaleumpang, jogging ringan, atanapi gampang calisthenics tiasa ngabantosan nyegahhamstringketang. Biasahamstringmanjang sateuacan sareng saatos kagiatan anjeun ogé tiasa ngabantosan nyegah ketat.

Naha leumpang ngabantosan ngagaleuh hamstrings?

Aya sababaraha latihan sareng manjang anu anjeun tiasangalakukeunkaTulungtetep anjeunhamstringsleupas. Mangrupikeun ide anu saé pikeun haneutkeun otot anjeun sateuacan manjang. Coba candak aleumpangatanapi ngalakukeun kagiatan anu sanés janten otot anjeun haneut. Entong manteng nalika anjeun nyeri atanapi nyobian maksa manteng.

Naha cilaka hamstring kantos dudung?

Cedera Hamstring CageurLalaunan

Teu ilahar pikeun nungkulan gejala anu pakait sareng acilaka hamstringmangbulan-bulan. Sababaraha studi nunjukkeun yénnyageurkeunwaktostiasailahar manjangan saluareun tanda sataun.Tatu hamstringbutuh lila pikeuncageurkusabab fungsi otot.

naon kajadian jan ullrich

Naha anjeun kedah ngagulung palu ditarik?

Entong nganggo aroller busaupamianjeuncuriga étaanjeunmungkin gaduhditarikatawadicabakanjeunhamstring.Anjeunsigana mahdicabakanjeunhamstringupamianjeunngembangkeun nyeri dadakan atanapiBetotbarianjeunanu olahraga atanapi upamianjeunngalaman bareuh atanapi bruising. Ngagunakeun aroller busadina 5 dinten munggaran tiasa nganyenyericilaka.

Naon kajadian ka hamstrings anjeun nalika anjeun naek sapédah?

Hamstrings sareng bersepeda Ngajalankeun handap tonggong anjeun tina pingping anjeun sareng ngalangkungan tukangeun tuur, hamstrings mangrupikeun sakumpulan otot anu manjangan pinggul sareng ngagulung tuur. Penting pisan anjeun ngajagi hamstrings tina setélan galur anu tiasa dianggo dina éta.

Naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun ngabantosan hamstrings kuring saatos bersepeda?

Pijat olahraga / rémédial tiasa ngabantosan serat otot ku cara anu langkung lokalisasi sareng fokus, sareng ngarecah jaringan parut naon waé ngarah sahenteuna tiasa balik kana siklus anu hipu gancang-gancang.

Naha OKÉ numpak ku hamstring ditarik?

Posisi ieu nyababkeun tegangan dina hamstring, ngajantenkeun tanjakan kalayan galur nyeri sareng tunduk kana karusakan langkung. Jumlah waktos anjeun ngantosan bari ngantep hamstring waras gumantung kana parahna noda sareng kumaha gancang anjeun ngubaran galur.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Dennis france - buku komprehensif

Sakumaha harga Berni Franz? Keuntungan sareng gajihna Dennis Franz: Dennis Franz mangrupikeun palaku Amérika anu ngagaduhan nilai bersih $ 16 juta. Dennis Franz sigana paling kasohor pikeun maénkeun Ole Andy Sipowicz dina serial televisi NYPD Blue anu lami.

Michael matthews tour de france - solusi pikeun

Saha anu nyababkeun kacilakaan Tour de France? Tapi pikeun Tur janten hasil, hormat kasalametan pengendara! Kacilakaan anu disababkeun ku tanda penonton éta ngan ukur mimiti mimiti dinten dibuka. Pengendara sepeda Jerman Jasha Suetterlin mangrupikeun pengendara anu mimiti ngantep balapan saatos kacilakaan sareng kacilakaan anu kadua nyababkeun sababaraha anu sanés, ngalaporkeun Reuters.29. 2021.

Juara wisata de France Perancis - rujukan lengkep

Saha anu meunang Tour de France ayeuna? Pengendara Tour de France kalayan seueur kameunangan dugi ka taun 2020 meunang gelar dina bulan Agustus 1998, kalebet tujuh kameunangan sacara umum di Tour de France, sareng ngalarang Armstrong saumur hirup. Di Tour de France di 2020, Slovenia Tadej Pogacar muncul anu unggul - éta kameunangan Tour de France kahijina.

Peter sagan tour de france 2016 - kumaha ngabéréskeun

Saha anu meunang Tour de France 2016? Tour de France 2016 / juara

Dinten istirahat Tour de france - Manual lengkep

Sabaraha dinten istirahat di Tour de France? 2021 Tour de France panjangna 23 dinten. Bakal aya hiji tahap anu diperebutkeun per dinten sareng dua dinten istirahat.1

Pinot tour de france - kumaha carana ngahontal

Saha anu meunang Tour de France ayeuna? Tour de France 2021 - ranking sadayana saatos 13 ti 21 tahap