Utama > Ngabuburit > Kejuaraan dunya siklus - waleran saderhana pikeun patarosan

Kejuaraan dunya siklus - waleran saderhana pikeun patarosan

Saha juara dunya ayeuna dina Ngabuburit?

Theayeunalalakijuaranyaéta pengendara Italia Filippo Ganna, anu meunang acara 2020.



Dina tulisan ieu, urang bakal ngalangkungan sababaraha pendaki anu paling saé sepanjang waktos. Pengendara kalayan rasio kakuatan-ka-beurat anu luar biasa anu ngahususkeun dina naék gunung kalayan gancang. (Booming) Kami kaluar ti jalan pikeun daptar tujuh pendaki anu paling ageung sepanjang waktos, tapi sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, ngirangan kana angka éta rada sesah.

Sateuacan urang ngamimitian, kuring ngagaduhan Bantahan yén kuring badé maca pisan ngeunaan balap anu hebat, daya tahan anu luar biasa sareng kasihatan atletik. Upami urang tetep ka tujuh supir, sababaraha supir hébat pasti bakal disingkirkeun. Salaku tambahan, babandinganana generasi mangrupakeun tambang.

Mustahil pikeun terang kumaha Chris Froome bakal tanding Eddy Merckxor upami Pantani Coppi lungsur; pakakasna parantos robih, balap parantos robih, jalanna parantos robih sareng permukaanna langkung saé langkung saé tibatan jalan kerikil dinten ayeuna taun 1920an. Ogé pikeun sabagéan ageung tina sajarah olahraga, nyeureud ubar teu acan aya. Sakali Bantahan parantos réngsé, hayu urang mimitian. (musik optimis) Nomer hiji dina daptar kami nyaéta Marco Pantani.



Salah sahiji pendaki paling rongkah dina generasi na. Ayeuna urang Itali gaduh kecap pikeun pendaki sareng éta Scallatore, nami sanés pikeun pendaki sapertos Pantani, nyaéta Scatista. Ieu mangrupikeun istilah anu dipasihkeun ka pendaki anu tiasa teras-terasan ngagancangkeun bahkan dina lamping anu paling terjun sareng dina dasarna ngasuh sainganna.

Ayeuna Pantani sok langsung dikenal ku sirah botak atanapi kopiah, anting dina ceuli sareng goatee ieu sareng penampilan na ngajantenkeun anjeunna julukan, el pirata atanapi bajak laut. Anjeunna ogé kawéntar ku gaya pendakian na, ampir-ampiran tina sadel sareng tetesna. Tapi sanés penampilanana atanapi gaya naék.

Anu ngajantenkeun anjeunna hébat nyaéta kanyataan yén anjeunna tiasa naék gunung sapertos sekop. Sareng kamampuan ieu anu ngamungkinkeun anjeunna kéngingkeun prestasi anu langka, Tour de France sareng Giro d'Italia, dina waktos anu sami, deui taun 1998. Taun salajengna, dina 99, anjeunna deui mendominasi Giro d'Italia, meunang opat sésana sareng nuju balapan tapi saatos gugatan perdarahan getih balik hematokrit na tinggi teuing sareng anjeunna diusir tina balapan Pantani henteu kantos janten pengendara anu sami deui sareng sedih pisan anjeunna maot 2004 karacunan kokain akut. (musik upbeat) Di jaman modéren, Chris Froom parantos mendominasi Grand Tours.



Sajauh ieu anjeunna parantos meunang Tour de France opat kali, meunang Giro d'Italia di 2018 sareng meunang Vuelta a Espana, ayeuna dua kali. Pas kaayaan naék, Chris Froome sigana gaduh kaunggulan. Éta di Kénya yén Froome mimiti diajar tina bakat naék, anu nyebatkeun anjeunna nyéépkeun seueur waktos di Pagunungan Nairobi.

Kadang-kadang anjeunna ogé kémping di dinya. Tapi komitmen sareng nekad na henteu ngan ukur tiasa ditingali dina sapédah, tapi ogé pareum. Tétéla dina hiji waktos anjeunna nganggo Akun Hotél Kenyan's Hotmail Association kanggo nga-email ka asosiasi olahraga, UCI, ngawartosan aranjeunna yén Kénya bakal ngirim tim U23 ka kajawaraan Dunya.

Ayeuna kuring tiasa aman nyatakeun yén gaya Froome naék ku sirah na tungkul sareng siku diulur teu pati anggun. Ieu mimiti dikenal di Vuelta a España di 2011 dimana anjeunna mimitina réngsé kadua tapi nembé diwanohkeun janten juara lomba éta. Taun payun, anjeunna ngabantosan Bradley Wiggin kéngingkeun gelar Tour de France 2012, janten juara kadua dina prosés éta, tapi éta dina 2013 anjeunna leres-leres nyohor.

sram garuda gx



Anjeunna ngan ukur teu tiasa lirén meunang wisata Oman ti mimiti taun ieu. Anjeunna aya di Critérium International, Tour de Rome sareng ngalakukeun Critérium du Dauphiné sareng tangtosna Tour de France. Mémang, upami anjeun nyéépkeun Lance Armstrong tina persamaan, taun payun anjeunna janten pengendara munggaran anu berhasil membela gelarna ti saprak Miguel Indurain di 1995.

Anjeunna parantos kéngingkeun dua wisata deui ti Fra nce, sareng taun ka tukang anjeunna janten pengendara munggaran anu nyepeng tilu gelar Grand Tour dina waktos anu sami ti Bernardino 1983. (musik anu ningkat) Henteu mungkin gaduh daptar pendaki terbaik di dunya tanpa lalaki ieu Federico Bahamontes. Anjeunna janten pengendara munggaran dina sajarah anu ngahontal triplet karir, meunang pertandingan King of the Mountains sareng sadayana tilu Grand Tours.

Anjeunna meunang Tour de France di 1959, tangtosna anjeunna kéngingkeun Raja Pagunungan, sareng nyatana anjeunna kéngingkeun hadiah sacara umum Raja Pegunungan henteu kirang ti genep kali dina Tour de France nyalira. Anjeunna kagungan landihan, sareng éta Toledo Eagle. Toledo mangrupikeun propinsi alit di Spanyol tengah dimana garuda asalna ti sabab unggal jalan naék gunung anjeunna bakal ngapung sapertos garuda.

gopro hero 5 sési jual

Aya ogé tugu pikeun Bahamontes di Toledo, disumbangkeun ku Fundacion Sulest pikeun ngagambarkeun sareng ngajénan sadayana anu kahontalna dina sapédah. Masih kénéh nanjak nepi ka ayeuna. Naon legenda naék mutlak. (musik anu ningkat) Ngan ukur dua pengendara dina sajarah bersepeda anu meunang klasifikasi King of the Mountains dina sadaya tilu Grand Tours, janten bakal raos pisan pikeun duanana di dieu.

Léngkah payun, Luis Lucho Herrera. Anjeunna ngungkulan sababaraha hebat jaman, kaasup Sean Kelly, Bernardino sareng Laurent Fignon. Sareng taun 1984 anjeunna nyandak naon anu ampir henteu diragukeun pikeun kameunangan anu paling penting pikeun bersepeda Kolombia, éta mangrupikeun Tour de France kahijina, éta mangrupikeun tahap ka-17 sareng réngsé di Alp d'Huez.

Di dinya anjeunna nyerang sareng muragkeun sababaraha hebat jaman éta. Vignon, Ena, sareng Robert Miller ogé, sareng dina dasarna aranjeunna henteu kantos ningali anjeunna deui. Tapi di 1987, anjeunna mastikeun yén statusna salaku gunung anu legendaris ku janten Amérika Kidul munggaran anu meunang Grand Tour nyaéta Vuelta.

Sanaos anjeunna tilu menit ngalawan Sean. Kelly éléh dina sidang waktos individu. Nanging, pas jalanna condong, anjeunna moal ningali deui sareng nyerang saingan na ampir unggal kasempetan, bahkan dina tahap 11 anu réngsé Lagos de Covadonga.

Di dinya anjeunna nyerang sainganna deui, meunang panggung sareng ogé nyayogikeun waktos anu cekap pikeun janten pengendara Kolombia munggaran anu janten pamimpin dina Grand Tour. Hésé pisan pikeun ngamajukeun kumaha pentingna Herrera pikeun bersepeda Kolombia. Intina, grup bakat pendakian Kolombia ayeuna nuturkeun jalan anu dicandak pikeun aranjeunna dina taun 1980an. (musik optimis) Lalaki ieu panginten janten argumen anu saé pikeun janten pengendara sepeda Spanyol terbaik sepanjang waktos, tapi sanés kanggo kameunangan Tour de France taun 1973 atanapi Vuelta 1970 yén Ocana aya dina daptar kami.

Langkung seueur kusabab garapan anjeunna nalika anjeunna nyerang sareng Jose Manuel Fuente ngalangkungan Col du Galibier sareng Col du Télégraph sareng ngagaduhan tujuh menit pikeun saingan anu paling sengit. Pikeun kuring, Nanging, éta dina 1971 anjeunna ngukuhan statusna salaku legenda pendakian. Tungtungna, anjeunna kedah putus dina kaos konéng.

Tapi garapanana henteu dimimitian dugi ka tahap kadalapan anu mungkas Puy de Dôme. Di dinya anjeunna merhatoskeun hal anu jarang ditingali ku supir sanésna, yén Eddy Merckx rentan. Anjeunna nyerang sareng angkat kana panggung Windsor, sareng sanaos anjeunna ngan ukur réngsé 15 detik dina Merckx, éta dasarna mangrupikeun tanda masa depan.

Nanging, éta di panggung 11 dimana anjeunna leres-leres nunjukkeun kelas na. Panggung gunung anu pondok 134-kilométer. Pendakian mimiti dinten ieu, ku Joaquim Agostinho.

Endah, aranjeunna sanggup lungsur Eddy Merckx ampir langsung. Tapi hiji Ocana henteu wareg ku éta, nyerang deui sareng nyetir nyalira 60 kilométer ti bérés. Di puncak pendakian akhir dinten ieu, kalungguhanana pikeun pengendara salajengna di jalan nyaéta opat menit sareng genep dugi ka réngsé.

Juara Tour de France tilu kali Louison Bobet nyatakeun yén garapanana dina panggung ieu saé pisan sapertos serangan solo legendaris Fausto Coppi. Ieu pendaki anu pantes ayeuna. (musik upbeat) Saur kuring, unggal pengendara anu pantes dijantenkeun 'Angel of the Mountains' pantes aya tempat dina daptar ieu.

sapédah lalaki tumpak gajih

Charly Gaul mangrupikeun tukang sepeda ti Luksemburg anu mimiti naék gunung di 1950 di Tour Austria. Anjeunna yuswa 17 taun tapi anjeunna kéngingkeun panggung dina Grossglockner leres-leres bade numutkeun rencana, anjeunna ngantepkeun kalolobaanana turun, tapi éta taun 1955 nalika anjeunna nempatkeun ucing di antara japati. Anjeunna henteu hébat di apartemen, sabagean kusabab tim anu cukup lemah, tapi sakali anjeunna angkat ka gunung sareng Alps, anjeunna leres-leres nguntungkeun.

Aya panggung anu ngalangkung Galibier sareng Col Du Télégraphe, sareng di sana anjeunna ngiringan 14 menit 47 detik dina sadaya sainganna. Anu nyandak anjeunna tina GC ka-37 ka tempat katilu. Sareng nalika balapan nyerang Pyrenees, mimiti nyerang deui sareng meunang kaping 17.

Jawara Louis Bobet. Prestasi éta ngahasilkeun anjeunna kameunangan sacara umum dina kompetisi King of the Mountains sareng léngkah katilu dina podium, sareng éta ngan ukur salah sahiji conto kumaha Charly Gaul bakal ngahasilkeun comeback ageung nalika anjeunna angkat ka rékor gunung pikeun pendakian Mont Ventoux, sajam dua menit salapan detik, sareng ngémutan permukaanna henteu hébat dina waktos éta, lumayan luar biasa yén nyandak Jonathan Vaughters 31 taun pikeun istirahat waktos éta Kami gaduh supir, anu meunang klasifikasi gunung tilu kali di Gira Rosa sareng ogé meunang Grand Booke sareng sajauhna presenter GCN panggancangna sepanjang waktos. Tangtosna, kuring nyarios ngeunaan Emma Pooley.

Ayeuna salah sahiji kasuksésan naék anu paling berkesan di Giro Rosa 2014 sumping deui. Aya tilu tahap pagunungan taun ayeuna, kalebet kadatangan puncak anu berturut-turut dina tahap dalapan sareng salapan, sareng Emma menang sadayana. Anjeunna ogé parantos kéngingkeun tangtangan Taiwan KOM dua kali, anu tungtungna 3,275 méter di luhur A tingkat dina Wuling Pass.

Sareng dina 2017, anjeunna nempatkeun 16 menit ka saingan anu pangcaketna sareng 20 menit kana Si 'Richardson, sanaos éta henteu kedah ngajantenkeun anjeun pendaki anu hebat. Sanaos anjeunna henteu wareg ngan ukur pendaki anu hébat dina sapédah, anjeunna ogé henteu saé pisan sareng sapédah na, anjeunna rutin bersaing dina triathlon gunung sareng parantos ngalaksanakeun Alpe d'Huez di tukang -Ngeunakeun ngajalankeun jarak jauh sareng ogé nyandak bagian di gunung acara ngaji. Nya, sakumaha urang nyarios dina bantahan dina awal tulisan ieu, sesah pisan pikeun ngahijikeun daptar tujuh pendaki anu paling saé sepanjang waktos.

Kuring yakin kami ninggalkeun sababaraha karesep anjeun sareng upami urang ngagaduhan kasempetan, hayu urang terang dina koméntar ieu di handap. Tapi ngan hésé pisan ngabandingkeun supir ti jaman anu sanés. Nanging, urang ayeuna gaduh data GPS.

Dina 50 taun urang sigana tiasa ngabandingkeun sadayana supir pikeun 50 taun ka hareup, anu saéna. Oke upami anjeun resep gaya baju kaos terinspirasi Spanyol ieu anu kuring anggo ayeuna anjeun tiasa tos pesen ayeuna via atshop.globalcyclingnetwork.com Aya tautan kana éta dina katerangan di handapeun tulisan ieu sareng upami anjeun hoyong diajar kumaha ngalakukeunana Anjeun tiasa diajar kumaha nanjak langkung saé nyalira ti Emma Pooley! Tulisan anjeun aya di dieu.

Sabaraha lami kajawaraan bersepeda dunya?

Datanggeuwatsareng Olahraga Wisata Internasional. TheFIAJalanKajawaraan Dunyamangrupikeun kajadian taunan anu lumangsung unggal Séptémber. Di 2021 diayakeun di Flanders, Bélgia sareng éta bakal Fitur 11 balapan salami 9 dinten.

(bass jero) - Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun naon poin UCI, kumaha éta dicandak, kumaha ditimbang dina balapan Tour de France anu béda, klasik sadinten sareng balapan panggung saminggu, sareng anu paling penting, naha éta penting sareng naha anjeun Mimiti, kami bakal ngajelaskeun naha pengendara hoyong kéngingkeun poin UCI. Nalika pengendara bersaing dina lomba peringkat UCI, aya pilihan pikeun ngumpulkeun poin UCI sareng poin ieu nyumbang kana peringkat pengendara masing-masing, tim dagang sareng ogé nagara. Ayeuna poinna penting kusabab supir sareng tim peryogi kuota atanapi jumlah poin anu tangtu pikeun lolos ka Poin balapan paling luhur.

Ayeuna nunjuk henteu ngan ukur meunang hadiah, éta mangrupikeun alat anu saé pisan gunana pikeun ngukur nilai sareng Ngukur nilai supir, sareng ieu berguna nalika negosiasi pilihan pikeun balapan, ogé gajih sareng kontrak. Pikeun 2019 bakal aya sababaraha parobihan sareng anu pangpentingna diperhatoskeun nyaéta bakal aya peringkat anu misah pikeun poin anu dicetak dina balapan sadinten tina anu nyetak dina balapan panggung. Éta hartosna pengendara sapertos Chris Froome sigana gaduh peringkat balapan panggung anu saé pisan sareng kamungkinan panempatan anu langkung handap dina balapan sadinten dimana batur sapertos Peter Sagan, ogé, anjeun bakal ngarepkeun gaduh peringkat harian anu saé pisan sareng balapan tahap handap - Peringkat ngagaduhan.

Sareng jalma sapertos Alejandro Valverde, ogé, anjeunna panginten ngan ukur bakal luhur pisan pikeun aranjeunna duaan. Sareng éta énggal pikeun 2019, sateuacan, poin anu dicetak dina hiji dinten sareng balapan panggung sadayana parantos digabungkeun. (Musik hip-hop) Skor tim diitung ku nambihan poin UCI anu diala ku pengendara tim éta penting kusabab tim kedah kéngingkeun sababaraha poin UCI pikeun nahan lisénsi UCI World Tour, atanapi dina sababaraha kasus lolos. pikeun hiji, sareng pikeun usum 2019 ngan aya 18 slot anu sayogi pikeun tim Wisata Dunya UCI Numutkeun aturan UCI, lisénsi Wisata Dunya dileler dumasar kana kriteria ieu: Kriteria Olahraga, étika, kauangan, administrasi sareng organisasi.

Dina raraga nampi lisénsi Wisata Dunia, masing-masing kritéria ieu kedah dicumponan. Kalayan aspek olahraga Upami langkung seueur pelamar lisénsi ti jumlah maksimum lisénsi anu sayogi nyumponan patokan étika, kauangan, administrasi sareng organisasi, lisénsi mutuskeun komisi antara aranjeunna dumasar kana jumlah poin UCI anu aranjeunna hasil. Pikeun nyingkahan kaleungitan lisénsi Wisata Dunia, tim kedah ngempelkeun poin sareng ieu nyandak urang kana parobihan penting salajengna pikeun 2019 anu anjeun kedah waspada, UCI hoyong ningkatkeun jumlah tim Wisata Dunia ti 18 di 2019 , sapertos ayeuna, kanggo ngirangan. ka 16 pikeun 2020.

Sareng éta hartosna dua tim anu kéngingkeun pangsaeutikna poin UCI musim ieu bakal turun ti taun 2020. Tour, anu sateuacana katelah Pro Continental, bakal gaduh kasempetan pikeun ilubiung dina acara UCI sapertos Tour de France sareng klasik sadinten. Éta ogé ngagaduhan nami énggal, sateuacanna éta Pro Continental, tapi pikeun 2019 éta bakal disebat Divisi Seri UCI Pro. (Musik laun) Janten peringkat UCI dumasar kana hiji nagara, ayeuna ieu penting kusabab aranjeunna nangtoskeun sabaraha pengendara hiji bangsa tiasa nempatkeun dina acara-acara anu tangtu sapertos Piala Dunia atanapi Olimpiade.

Ayeuna aranjeunna ogé nétélakeun ka urang mana anu pangsaéna (seuri) sareng ayeuna éta Britania Ageung. Éta Spanyol. (mumbles) - Ya Allah - Peringkat diitung ku ngagabungkeun dalapan supir pangsaéna bangsa ieu dina garis awal sareng dalapan supir, bangsa dina posisi 11 dugi ka 20 tiasa dimimitian ku genep supir, bangsa dina posisi 20 dugi ka 30 tiasa gaduh opat supir sareng bangsa di tempat 31 dugi 50 tiasa ngadaptarkeun supir di 50 luhur, tapi upami supir individu ngagaduhan 200 panempatan luhur, maka individu ieu ogé tiasa ngamimitian. (Musik Hip-hop) Poin dibérékeun ngaliwatan panempatan tinggi dina lomba UCI sareng balapan anu langkung bergengsi langkung seueur poin anu ditawarkeun, ieu kagambar dina balapan sapertos Tour de France sareng kameunangan sacara umum dina Tour mangrupikeun tunggal tunggal panggedéna skor hiji rider bisa meunang.

Anjeun bakal nampi 1.000 poin sareng poin ogé bakal dilélér dugi ka tempat ka-60. Ieu ogé hal pikeun ras UCI anu sanés: pikeun tempat kadua anjeun kéngingkeun 800 poin, kanggo tempat katilu 675 sareng kaopat nomer 575, sareng teras-terasan, anjeun gaduh ideu. Upami anjeun ngéléhkeun salah sahiji Grand Tours anu sanés, saur Tour de Italia atanapi Vuelta a España, anjeun meunang 850 poin.

Pikeun ngagambarkeun pentingna aranjeunna dina olahraga, tugu ogé beurat beuratna, ieu mangrupikeun lima balapan sadinten anu paling bergengsi. Janten anjeun ngagaduhan Paris Roubaix, Tour of Flanders, Milan San Remo, Liège Bastogne Liège sareng Il Lombardia. Upami anjeun meunang salah sahiji, anjeun bakal ngumpulkeun 600 poin, anu hartosna dina poin.

mangfaat kauntungan bersepeda

Barina ogé, dua tugu sataun langkung berharga tibatan nilai total wisata. Kejuaraan dunya sareng balapan jalan Olimpiade ogé aya di puncak kalayan 600 poin anu ditawarkeun pikeun duanana balapan. Nangtukeun karir, sareng poin anu ditawarkeun ngagambarkeun ieu.

Lomba sadinten sanés anu ageung tapi henteu cukup bergengsi sapertos anu nembé didugikeun gaduh langkung poin anu ditawisan. Conto anu hadé bakal sapertos Strade Bianche, anu juara meunang 400 poin. Balapan panggung mingguan sapertos Paris Nice, Tirreno-Adriatico sareng Critérium du Dauphiné pangaos 500 poin pikeun juara umum, anu hartosna aranjeunna sakedik kirang tina lomba panggung peringatan aya seueur cara sanés pikeun kéngingkeun poin, janten tambang nyaéta Pernyataan yén dua tugu langkung berharga tibatan Tour de France, omong kosong lengkep.

Conto anu saé nyaéta Tour Down Under, dimana jumlah anu sami poin ditawarkeun kanggo Paris Nice atanapi Tirreno-Adriatico. Alesan pikeun ieu saé ayeuna, sareng éta nyorong tim sareng supir pikeun ilubiung dina balapan di sisi sanés dunya anu kawilang énggal sareng lumangsung di awal musim kusabab aya sareng seueur poin berharga pikeun dimeunangkeun salaku UCI, éta hartosna sadaya tim UCI kedah ilubiung. Balapan anu kirang mapan nawiskeun juara 300 poin, sareng éta kalebet hal-hal sapertos Ride London Surrey Classic, Tour of California, sareng Omloop Het Nieuwsblad.

Sakumaha didadarkeun di tadi, éta sanés ngan ukur ngeunaan panempatan GC. Dina balapan panggung aya réa poin UCI pikeun kameunangan sareng panempatan dina unggal tahap, sareng ieu condong balik ka tempat 5. Dina kecap Sean Kelly, Tour de France nawiskeun bonus pangageungna ku 120 poin anu tiasa dipasihkeun pikeun meunang panggung, yén upami anjeun kéngingkeun lima tahapan wisata, éta sami sareng poin pikeun tugu, kumaha waé, prestasi anu Mark Cavendish kahontal.

Meunang panggung Giro atanapi Vuelta hargana 100 poin, sedengkeun balapan panggung anu sanés sapertos Paris Nice nawiskeun kirang, 60 poin kanggo kameunangan panggung tunggal. Tapi aya ogé poin pikeun nganggo kaos pamimpin. Éta henteu seueur, janten anjeun kéngingkeun 25 poin sapoé pikeun nganggo kaos konéng dina wisata sareng anjeun ngan ukur 10 poin kanggo unggal dinten anjeun nganggo kaos ocher dina tur Down Under, sareng upami anjeun menang Upami anjeun menang salah sahiji peringkat sanésna, sapertos kaos oblong sprinter héjo atanapi klasifikasi gunung dina wisata, anjeun bakal nampi 120 poin pikeun klasifikasi umum.

Mudah-mudahan anjeun mendakan tulisan ieu aya gunana sareng pikaresepeun sareng upami éta punten jempol sareng nimbangkeun ngabagi éta sareng rerencangan anjeun sabab kami pikir bakal langkung saé pisan pikeun pamirsa anu langkung jembar ngartos kumaha jalanna Wisata Dunya sareng ngajantenkeun langkung seueur anu nuturkeun olahraga, henteu ngan ukur nalika Tour de France lumangsung, tapi sapanjang relay balap. Sareng sistem nyetak lumayan detil, sareng kuring henteu acan ngincer unggal jéntré pikeun masihan résiko ieu tétéla mangrupikeun tulisan anu panjang sareng matak pikaboseneun, tapi upami anjeun aya patalékan ulah kabiruyungan pikeun némbalan aranjeunna dina koméntar ieu . Upami anjeun héran, sistem nyetak Wisata Dunia Wanita dasarna sami sareng lalaki, sanaos jumlahna béda, sareng di dieu dina GCN kami nyiarkeun sadaya balapan utama langsung sareng gratis, janten upami anjeun hoyong ningali aranjeunna , aya di sana Klik aranjeunna didieu pikeun tautan ka halaman kami dimana aranjeunna ngalirkeun.

Tapi dugi ka waktos sanésna, pasihan jempol tulisan éta sareng urang bakal ditingali deui engké, aduh.

Kumaha jalanna kajawaraan dunya bersepeda?

TheFIAJalanKajawaraan DunyaBalapan Jalan Lalaki Élit mangrupikeun acara sadinten pikeun profesionaltukang becaéta lumangsung taunan. Acara ieu mangrupikeun lomba jalan 'start start' sareng juara anu janten anu pangpayunna saatos jarak balapan lengkep.

Kumaha anjeun cocog pikeun Juara Dunia UCI?

KualifikasingaliwatanFIALalaki Kontinental Di handapeun 23 nagara réngking dina 17 Agustus 2021 - 5 nagara munggaran dina réngking Men Under 23 ku bangsa-bangsaFIAWisata Afrika: bangsa anu peringkat kahiji tiasa ngasupkeun 5 pengendara pikeun ngamimitian; bangsa peringkat ka 2 tiasa ngasupkeun 4 pengendara pikeun ngamimitian; bangsa anu peringkat 3 dugi ka 5 tiasa lebet 304.06.2021

pita gagang

Saha anu meunang bersepeda 2020?

Julian Alaphilippe mangrupikeun anu énggalJuara Dunya UCI, mungkas nungguan Perancis 23 taun.27 Sep 2020

Sabaraha urang Inggris anu meunang Tour de France?

Saprak ngadegna kompetisi dina taun 1903, salapanInggrispengendaragaduhmingpin klasifikasi umum dinaTour de Francedina tungtung panggung nalika salah sahiji 103 édisi Toursurang Perancis. Dugi ka akhir taun 2018Wisata, ieu sami sareng total 101 tahapan.

Naha kuring kedah siklus atanapi badé bersepeda?

Inditdigunakeun sareng kagiatan dimana kagiatanana dina bentuk -ing. Kamiinditkémping ku danau usum panas kamari. Kegiatan sanés anu nyandak 'indit'nyaéta: jogét, jogging, lumpat, hiking, tunggang gunung, ngojay,Ngabuburit, naék jsb.19 Sep 2013

Naha bersepeda langkung saé tibatan ngaji?

Jumlah kalori anu anjeun bakar dina latihan boh gumantung kana inténsitas sareng panjang waktos anjeun ngalakukeun éta. Sacara umum,lumpatkaduruk langkung kaloritibatan bersepedasabab ngagunakeun langkung otot. Nanging,Ngabuburitnyaéta hipu dina awak, sareng anjeun panginten tiasa langkung lami deuiatawaLangkung gancangtibatanAnjeun tiasalumpat.21 Jan 2020 g.

Saha anu pengendara sepeda sepanjang waktos?

Sacara sederhana, Eddy Merckx nyaétapengendara siklus panggedéna sepanjang waktos. Lalaki anu jujuluk 'The Cannibal' didominasi profesionalNgabuburitkawas euweuh batur sareng meunang unggal balapan penting anu meunang.Sep 22 2017

Saha pengendara Tour de France anu pang hébatna?

A meunang Panggung 2 blister diTour de Franceparantos mastikeun statusna Mathieu van der Poel salaku dunyapengendara motor pangageungnadi dunya, numutkeun ka Sir Bradley Wiggins.28 Juni. 2021

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.