Utama > Ngabuburit > Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga?

Naonbiking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota akulawarganaek sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda sorangan.7 2018.



Gugah. (Telepon panyatur) (Musik instrumental) (Musik instrumental) (Musik instrumental) (Musik instrumental) Kumaha anjeun ngahijikeun kulawarga anjeun aman sareng bahagia? Kulawarga. Sareng kasalahan atanapi kasalahan anu paling umum anu kuring tingali nalika jalma nyobian nganggo sapédah sareng kulawargana. (Ngabuburit) Hei, upami anjeun énggal di dieu kuring bakal Arleigh sareng Bike Shop Girl.

Toko Sapédah Kargo Colorado sareng Kulawarga dimana kuring nyambungkeun kulawarga sareng komunitas ku sapédah. Abdi ibu, pamilik toko sapédah sareng parantos ngabantosan rébuan kulawarga nganggo sapédah babarengan salami 20 taun ka pengker. Upami anjeun resep kana kulawarga atanapi bersepeda kargo resep, pastikeun anjeun pencét tombol Langgan atanapi Resep.

Di toko sapédah kuring, tujuan kuring pikeun ngabantosan kulawarga nganggo sapédah babarengan langkung sering. Abdi ngical sapédah barudak. Kuring ngabantosan aranjeunna najong sapédah anu pangpayunna, sareng sakapeung kuring malah ngabantosan kulawarga nganggo sepédah pisan anu condong ngajual mobil.



Ayeuna, teu aya waktos anu langkung saé tibatan anu kantos nganggo sapédah salaku kagiatan kulawarga. A Sareng kuring hoyong bagikeun sareng anjeun sababaraha tip sareng hal-hal anu kedah dihindari pikeun ngajantenkeun ieu suksés sabisa-bisa. Léngkah hiji.

Nyiapkeun diri. Ieu saé pisan tilu dugi ka tujuh dinten sateuacan anjeun mimiti tunggang gunung. Tapi ogé 24 jam langkung saé tibatan nanaon.

Coba ulah aya ideu ngeunaan biking kulawarga telat Jumaah wengi kanggo petualangan dinten Sabtu énjing, anjeun hoyong nyéépkeun waktos pikeun marioskeun sapédah sadayana, kuring bakal mastikeun anu di handap Patalina kana tulisan dasar pikeun sapédah mybasic. Pikeun ngagaleuh ban, parios yén hélem na masih pas. Sapédahna tetep bakal pas sareng ngalakukeun éta sahingga anjeun hakékatna siap tumpak. Pastikeun anjeun nyéépkeun waktos pikeun ngungkulan masalah sapertos ban datar, helm rusak, atanapi sapédah anu henteu pas.



Léngkah nomer dua. Tunggang anu munggaran pondok. Kuring nyarankeun nyiapkeun kasuksésan ogé pikeun konsentrasi dina tilu perjalanan munggaran.

Leres, tilu perjalanan. Kumaha rupana sapertos kitu? Perjalanan anu langkung pondok, sareng cita-cita perjalanan individu anu munggaran sareng unggal murangkalih. - Leres, tunjukkeun rem leungeun anjeun, rem héjo.

Hade gawe. - Wisata siklus kahiji kuring hoyong sacara harfiah ngajalankeun sakitar blok sababaraha kali sareng unggal murangkalih sareng déwasa upami tiasa. Pastikeun jangkungna korsi na katingalina saé sareng sing saha waé raoseun dina sapédah na.

biking gunung sareng anjing



Pastikeun sadaya jelema mutahir, komunikasi dimana aranjeunna aya di hiji grup sareng kumaha ngamankeun sepédah masing-masing. (Sora sapédah) Ayeuna ngubaran diri sareng kulawarga anjeun ka lima urang. Anjeun tiasa mikirkeun ieu salaku pangkalan pemanasan atanapi perjalanan pinuh munggaran anjeun.

Ngan terang yén anjeun netepkeun diri anjeun sareng kulawarga pikeun hasil. Léngkah nomer tilu. (Budak seuri) Jantenkeun langkung tina udagan.

Kanggo perjalanan anu kadua sareng katilu, kuring hoyong pisan pokus kana tempat tujuan ranjang. Dupi aya és krim? Ngajalankeun dina waktos lima dugi 10 menit ti bumi anjeun? Taman sareng kuya, atanapi panginten murangkalih anjeun badé angkat ka sabtu minggu. Laksanakeun sababaraha perjalanan ieu ngalangkungan tujuan sahingga perjalanan ieu sanés padamelan atanapi ditingali salaku kagiatan.

Éta wahana ngahibur pikeun nyandak anjeun dimana anjeun badé kamana. Lalaunan manjangkeun perjalanan sareng rupa-rupa tujuan. Nanging, cobian pikeun salawasna ngagaduhan tujuan dina pipikiran sareng kulawarga anjeun.

Utamana ku barudak ngora anu saleresna henteu ngagaduhan konsep 'enjoy the ride'. Léngkah nomer opat. Salawasna siap-siap.

Kuring disada kawas pramuka tapi didieu Ieu sababaraha hal anu kuring kantos gaduh sareng kuring nalika urang numpak, numpak teras ngepak ti bumi. Jajanan. Ieu penting pisan, pék dua kali langkung seueur tibatan anu anjeun pikirkeun.

Cai. Boga cai tambahan dina Sapédah anjeun nyalira pikeun ngeusian sadaya botol cai. Pakakas pertolongan dasar.

Plasters ngagentoskeun sadayana opat taun umur nangis sareng nyiruan lebah kajadian. Tabir surya, lumayan langsung. Set susun datar anu saderhana sareng tabung pikeun tiap sapédah.

kauntungan prep prep

Kuring biasana nambihan ieu nalika kuring aya di luar lingkungan kuring. Di lingkungan kuring, kuring terang yén upami peryogi, kuring ngan ukur tiasa nelepon babaturan pikeun sumping sareng ngiringan urang. Hal satuluyna anu tiasa leres-leres ngarusak hubungan anjeun sareng sapédah nyaéta nyalahkeun kulawarga anjeun pikeun numpak sapédah.

Sering teuing kuring nyarios: 'Kami moal tiasa lirén kusabab urang naék sapédah.' Atanapi: 'Urang kedah nyetir deui 10 menit deui.' Anjeun tiasa nunjukkeun kulawarga anjeun dina korsi sapédah.

Hal terakhir anu kuring tingali anu tiasa leres-leres ngagagalkeun kulawarga nyaéta sapédah anu leutik teuing, beurat teuing, atanapi ban datar. Tautan kami kana tulisan ngeunaan cek kaamanan pikeun sepédah barudak, ieu tiasa ngabantosan sadaya pit. Sacara umum, ieu pikaresepeun, sanés sababaraha jinis pangalaman heroik.

Abdi hoyong ngadangukeun ti anjeun ngeunaan naon anu anjeun lakukeun pikeun ngagaduhan pangalaman nyetir anu pangsaéna sareng kulawarga anjeun. Hayu atuh terang dina komentar di handap. Sareng pastikeun bagikeun tulisan ieu ka sobat anu panginten resep nyandak anjeun dina numpak sapédah kulawarga. (Instrumental Music) (Instrumental Music) (Instrumental Music) - Ieuh.

Naha 30 menit saé sapédah cekap dinten?

Ngabuburitningkatkeun daya tahan anjeun sareng mareumansapédah

Latihan dinasapédahsahenteuna30 menitkadintenbakal ngawangun daya tahan kardiovaskular sareng otot anjeun. Ku ngalakukeun usaha anu tetep, anjeun bakal aya perhatosan kanaékan kapasitas aérobik anjeun, ngamungkinkeun anjeunsapédahpanjang atanapi dina tunggang langkung sengit.

Nunggang kuda tiasa nyandak sagala rupa bentuk sareng ukuran, tapi upami anjeun leres-leres dipencet waktos, anjeun tiasa ngawangun dina waktos anu saé dina 30 menit. Nya kami pikir kami bakal nyobian sareng tingali naha urang tiasa nampi tumpak anu pantes ngan dina satengah jam, survey dina aplikasi gcn anu anjeun resep. Kusabab kaayaanana henteu sami kanggo sadayana, urang bakal nunjukkeun sababaraha conto kahirupan nyata anu urang salaku moderator gcm nalika urang ngan ukur gaduh 30 menit kanggo ngadamel itapenlets sapatu gocycling 30 menit anu henteu lami pisan kanggo ngajantenkeun numpak di jalan.

Teu sangka bakal butuh waktu kuring 30 menit pikeun kaluar panto kalayan alat-alat kuring dina mypike, éta bakal aya gunana pikeun kuring sési turbo ireckona, sigana kuring tiasa ngalakukeun sési anu leres-leres dina 30 menit dina turbo kalayan meunang ngarobih sareng mandi saatos sési 2040an anu seukeut, sareng kuring ngan ukur bakal ngalakukeun éta sesering mungkin sareng haneutkeun sareng tiis janten sigana kuring tiasa ngalakukeun 10-15 sét anu kuring tiasa lakukeun pikeun teratur jadi kuring bakal buka sareng siapkeun pakakas kuring sareng sapédah abdi siap-siap waé saur kuring ieu mangrupikeun hal anu paling gancang anu kuring kantos ngalih sakedik langkung dua menit ka pengker sareng waktosna tiasa ditingali di garasi, sési kuring parantos mimiti wahoo ok janten kuring dina sapédah nyandak sakedik langkung lami kuring ngarepkeun ampir opat menit tapi kuring ngasuh sareng kuring leres-leres kedah ngahurungkeun kipas sabab kuring resep h Tapi ayeuna nuju panas, janten kuring bakal ngahurungkeun ieu, muhun, janten kuring dina pemanasan kuring salami opat menit 30 detik ayeuna, kuring parantos mikir 20 detik sateuacan kuring ngamimitian usaha anu munggaran, muhun, ayeuna giliran kuring asa sakedik kirang setrés maksadna kuring henteu ngagaduhan pemanasan anu paling saé biasana kuring gaduh 10-15 menit anu saé tapi enya kuring pikir kami bakal asup kana aset munggaran ieu kuring bakal nyandak éta mimitina rada gampang teras urang meunang ka aranjeunna, janten kuring gaduh opat detik janten langkung saé kuring jauh tina waktos kuring bahkan henteu terang dinten naon dina saminggu janten masihan kuring 30 menit sareng anjeun terang éta bakal janten smash lamun tiis di luar sareng Abdi henteu hoyong di luar Kuring parantos lami teuing di dinya atanapi kuring aya hubunganana sareng kulawarga kuring terang kuring kedah ngalaksanakeunnana gancang janten biasana kuring ngagaleuh macét dugi ka zona, kedah robih, urang kedah pencét éta, urang kedah pencét gawang anu leres, nalika kuring kaluar panto teu aya anu kacécét kira-kira dua tilu menit ngan ukur niup laba-laba tina sampéan kuring pikeun haneutkeun kuring, raoseun kana sapédah sareng teras laju denyut jantung 120 dugi ka 140 salami lima menit kanggo ngagentos kuring supados kuring tiasa nyiapkeun latihan anu badé dilakukeun, janten urang gaduh tilu menit kanggo mencét waktos puter kanggo hudang. Salami lima menit ka payun kuring hoyong ngajaga cadence tinggi anu saé kuring henteu hoyong nyaring otot, utamina nalika anjeun henteu gaduh seueur waktos, anjeun henteu hoyong fokus dina ngawasa Biggear pikeun kéngingkeun detak jantung super tinggi di luar gerbang anjeun ngan ukur hoyong ngajauhan cadence tiris ngahontal latihan kardiovaskular tinggi teu merta setrés sakumna awak anu sumping engké dina sababaraha menit pas kana perjalanan dina 30 mnt Éta bakal sesah, tapi kuring pikir éta tiasa dilakukeun sareng kuring hoyong nyandak ieu salaku kasempetan pikeun ngan saukur nganggo numpak sapédah anu saé, muka suku kuring, laksanakeun paru-paru kuring, janten sasarengan sareng alam, momen anu damai di tengah-tengah dinten damel anu meureun setrés pisan yeuh dinten-dinten kuring setrés, aranjeunna langkung saé, gentos baju anjeun. Tahan, anjeun teu aya di dieu, tingali jauh pikeun kadua helm privasi checkokay, kuring siap, kuring indit, kuring kaluar panto, kuring kaluar di tempat terbuka oh karasaeunana janten kaluar ayeuna, butuh waktu kuring dua menit pikeun siap-siap kusabab kuring motong sadaya-kit tina panto dina sapédah kuring ngantepkeun waktos 13 menit pikeun nyetir yén kuring bakal ngalakukeun salah sahiji jalan di jalan-jalan lokal kuring, sareng kuring ngalakukeun ieu kusabab kuring henteu hoyong milih gelung anu tiasa langkung panjang tibatan éta sigana dina kertas, sareng ogé kusabab éta hartosna kuring terang kuring ngan ukur kedah malik sareng uih deui supados tiasa balik deui dina waktosna, janten upami abdi lakukeun 30 menit? dina hiji arah 13 menit deui éta 26 menit total waktos perjalanan janten kuring parantos dua menit siap-siap, kengingkeun kuring dua menit deui kanggo ngarobih saatos sabab kuring gaduh rapat anu penting pisan saatos éta, janten kuring kedah mastikeun yén kuring ' Kuring bakal balik dina waktosna supados sadayana kedah tiasa ngajalankeun kualitas anu leres pisan dina 20 menit26 menit waktos nyetir kuring kabur satengah jam kuring turun tina sapatu sapédah tapi kuring henteu paduli kuring mutuskeun nulis lagu ngeunaan éta pikeun nulis kuring ngagaduhan sapatu baseuh baseuh baseuh baseuh sareng hoyong pisan kuring nyanyi pikeun latihan 30 menit latihan kuring, kuring bakal ka luar sareng naék sababaraha tempat mandi dimana kuring cicing kusabab aranjeunna leres-leres caket janten Mugia kuring tiasa ngalakukeun anu saé 10 menit tina exertasi vo2 max dina jandéla ieu, naon anu kuring kedah lakukeun? sabab butuh waktu kuring 10 menit pikeun siap-siap, janten kuring ngan ukur gaduh 20 menit deui pikeun nanjak inutes, rata-rata 10, éta sesah, tapi sigana kuring tiasa ngalakukeun dua wawakil anu pantes di dieu, sakitar 380 400 watt teras éta sakitar 10 menit dina jenis paguneman end2st vo2 max ieu kuring aya di turbo 19 sareng satengah menit ayeuna kuring lirén ngitung sabaraha 20 usaha kadua anu kuring laksanakeun tapi kuring mimiti hudang kuring sumpah, detak jantung kuring nambahan, janten kuring ngagaduhan latihan anu saé sigana kuring 'Kuring langkung pas deui maka éta bakal hartosna lima menit deui henteu, kuring kedah tiis, enya lima deui sareng dua menit ti cooldown leres-leres giliran suku kuring sareng tingali naha kuring tiasa ngalih ngan tilu menit anu bakal aya sakitar sadayana henteu kunanaon hayu urang usaha sakedik anu kuring ngarepkeun ayeuna, tapi kuring ngan ukur di jalan anu sapuluh menit anu saé, gampang pisan, kuring parantos réngsé di dieu anu kadua, ngalakukeun perwakilan kadua kuring sareng jam na sakitar jam sakitar 26 menit anu hartosna kuring gaduh opat menit dugi ka bumi sareng dirobih éta id bodo oh oh godoh kuring Langkung kéngingkeun kuring ngagaleuh sakedik ieu pikeun downokay anu tiis janten kuring henteu bakal jalan salami tujuh menit deui tapi panginten kuring nembé lirén kusabab mendakan blackberry anu saé.

Maksad abdi biasana sumping ka dieu dina usum gugur pikeun ngajemput aranjeunna janten awal musim janten jujur ​​sareng sareng kuring nembé perhatoskeun aranjeunna didieu kuring kedah lirén sareng ningali kuring ngan bakal nyobian aranjeunna raos pisan tapi sakedik tart hiji. pipilueun ogé aranjeunna henteu tiasa ditingalkeun langkung lami deui dua minggu saur kuring saé terang ogé kuring langkung hadé sabab ieu kumaha waé nyéépkeun waktos-waktos berharga dugi ka tengah-tengah Myride sareng Carrick dina kaos sareng ayeuna di jambatan di luhur walungan sareng sakumaha anjeun tiasa ningali titik pandangan anu saé pisan ti dieu, walungan rada ngabareuhan Abdi kedah nyarios yén urang ngagaduhan seueur hujan janten katingalina poék sorangan, kanu goréng ieu ngalaman kacilakaan, tong ' t pikir anjeunna lakukeun dina satengah jam perjalanan kanu butuh satengah jam oh kuring parantos kaleungitan nyalira sakedik, langkung saé kuring balik deui, sabab ogé, janten rute-biantara nyarios hen strategis sareng jujur ​​kuring rada kabawa sorangan kusabab kuring gugah bukit bukit butuh waktu kuring 30 mnt dugi ka dieu sareng di jalan deui éta ngan ukur nanjak, éta henteu aya dina rencana kuring, kuring henteu acan ngémutanana, kuring henteu kantos ngémutan éta sadayana janten kuring kedah ngalihkeunana upami kuring badé ngalakukeun rapat ieu kusabab éta mangrupikeun rapat anu penting 30 menit leres-leres leres janten kuring ngan ukur meunang Set ieu réngsé dua menit ambang 30 detik panungtungan kuring badé pencét éta hésé sareng kuring bakal nyandak istirahat dua menit, 30 detik sadayana outokay, jadi dua menit munggaran réngsé, ayeuna kuring gaduh dua menit sareng kuring Abdi dasarna ngan bakal tiis, maka kuring bakal ngalakukeun deui, dua menit deui. Kuring datang ka dieu ka liang pasir lokal ieu pikeun nempatkeun sababaraha usaha anu saé, éta pikaresepeun sareng gaduh sakedik jalan luar pikeun kuring janten kuring resep pisan nyéépkeun 30 menit dinten kuring panginten sapertos seueur anjeun anu bagian luar jalan sanés Henteu janten masalah, janten kuring gaduh 60 detik deui pikeun beristirahat, maka kuring bakal ngalakukeun usaha dua menit deui, maka kuring ogé bakal ngerjakeun padamelan luar angkasa ogé, hayu urang ngamimitian anu kadua di dieu , Kami parantos set Kadua parantos, urang masih gaduh dua menit teras kuring badé mogok kanggo set terakhir abdi interval Vo2 ambang éta kuring henteu seueur émut sési ieu peryogi alat-alat kuring sapatu kuring sapédah sareng kuring hilap liang las tilu deui kuring ngan ukur tiasa usaha sareng kuring tiasa nelepon ka handap kuring bakal nyarankeun pikeun pemanasan anu saé sareng nelepon telepon anu hadé iraha anjeun ngalakukeun sési sapertos kieu, tapi naha kuring pikir kuring ngaliwat tapi abdi jelas henteu leres pikeun dugi ka 27 menit sareng kuring nembe mendakan yén cooldown dua menit saatos sési sengit sapertos éta henteu cukup panjang pikeun suku kuring masih keneh ngaduruk, deg-degan kuring masih gancang sareng upami kuring turun ayeuna suku abdi bakal benci ka abdi énjing, janten kuring bakal tetep dina turbo sababaraha menit deui ngan ukur pikeun ngadégdasi kalayan bener janten kuring henteu ngagaduhan rasa nyeri engke, tapi naon anu kuring pikirkeun, tilu menit kaluar sareng mandi? sareng tétéla kuring henteu ngarencanakeun anu saéna kuring bakal janten sesulit anu dugi ka bumi ngalawan Hillah Power sahingga intervalna parantos réngsé, ayeuna waktuna pikeun ngalaksanakeun padamelan sapédah upami kuring parkir sapédah sareng ayeuna kuring bakal tahan 20 detik deui jadi nalika kuring jalan deui ayeuna kuring bakal neraskeun usaha ieu, ayeuna hiji deui, kuring ngarasa gering, huhso pikeun sadayana éta kuring ngagaduhan daérah anu kuring hirup, henteu pernah tinggaleun pisan, kuring 'Kuring henteu pernah jauh teuing ti bumi kuring gaduh usaha terakhir anu kedah dilakukeun, kuring ngan ukur bakal ngalakukeun ieu di sisi jalan bari balik ka bumi, teu kunanaon, ayeuna 20 detik leres, kuring berhasil nguji éta dina pendakian sareng kuring badé balik ka imah ayeuna kuring pikir kuring jelas yén kuring gaduh 25 menit nyetir janten kuring gaduh tilu menit dugi ka bumi, dua Menit kanggo ngarobih sareng kuring deui damel satengah jam jam jadi ayeuna kuring yakin kuring bakal ningali éta dina méja kuring jadi kuring ngan ukur rapat sareng kuring henteu kéngingkeun perjalanan anu paling épik, tapi anjeun terang naon henteu janten masalah kusabab kuring kuring kaluar kuring gaduh anu seger hawa sareng Abdi parantos parantos rada terlatih langkung saé tibatan nanaon kadang-kadang dina kahirupan urang henteu ngalakukeun naon-naon sabab urang henteu tiasa ngalakukeun sadayana urang langkung resep ngalakukeun nanaon tibatan ngalakukeun sakedik hal sareng anjeun terang, kadang-kadang sadayana anu anjeun kedah lakukeun, ngan ukur kaluar ka ditu, muterkeun suku anjeun sareng nyobian éta sareng éta sihir anu leres janten kuring jalan balik sareng ngawangun sadayana kana perjalanan kuring janten kuring balik kana korsi kuring sakitar menit sareng kuring terang kuring parantos gaduh tiluan kuring - Naha salah menit haneutkeun kuring ngalaksanakeun jumlah sakedik gampang kuring lakukeun dua menit kuring dina dua menit ti luar sapédah sareng lumpat sprint ayeuna kuring bakal janten pa do sprint terakhir pikeun ngabéréskeun anu terakhir ieu janten éta 3 0 menit sareng kuring Sigana mah lamun anjeun tiasa ucul kaluar ti dinya ngalakukeun éta anjeun bakal ngaraos langkung saé anjeun bakal ngagaduhan getih anu ngalir dina uteuk anjeun anjeun bakal ngaraos positip pisan anjeun bakal ngaraos raoseun anjeun ngagaduhan hal sakedik langkung saé tibatan teu aya naon waé anu sok nyarios senang-senang janten pastikeun hatur nuhun parantos ningali sadayana. Mudah-mudahan anjeun resep anu hiji ieu sareng kuring ngarepkeun éta ngilhamkeun anjeun naek kana sapédah anjeun sareng nikmati wahana anu langkung alit ieu, tapi punten wartosan kami dina koméntar ieu di handap sapertos latihan latihan atanapi latihan favorit atanapi rides nagara alit anu kuring hoyong pisan ngadangu ti anjeun resep urang sadayana lakukeun sareng punten wartosan kami dina bagian komentar di handap

Sabaraha lami jalur kulawarga?

9 mil

Naha cekap sapédah 15 menit sadinten?

TheJalur Daur Kulawarganyaéta bunderan 9 miljalursakitar Leuweung Dekan, ogé dipasang sareng gampang dituturkeun, idéal pikeun sadaya umur sareng cara anu hadé pikeun ngajalajah Leuweung Dekan dina dua roda.

Sakumaha seueur kalori anu urang leres-leres kaduruk nalika ngajalankeun sapédah? Nya, kami terang éta cara anu saé pikeun ngirangan beurat, janten jawaban pondok sigana lumayan loba. Tapi kumaha urang leres ngitungna? Kumaha urang terang kumaha? seueur karbohidrat anu urang kedah nyéépkeun nalika nyetir supados urang henteu kaleungitan tanaga sareng nabrak témbok? - Leres. Sacara sederhana, kalori mangrupikeun hijian énergi.

rengkuh torsi sapédah

Langkung seueur kalori anu dikandung ku dahareun, langkung seueur énergi anu dikandungna. Sareng nyarios deui, urang tiasa ngitung persis sabaraha énergi anu dibutuhkeun pikeun tumpangan dina waktos anu dipasihkeun. (Musik funky) - Ngabedol sapédah peryogi kakuatan.

Ieu diukur dina watt. Anjeun kasarna tiasa nganggap yén ngahasilkeun hiji watt tanaga bakar ngabakar opat kalori salami sajam. Éta henteu saé teuing, tapi upami anjeun nutupan 10 mil unggal jalan, sajam dina jalan anu rata peryogi 40 watt. 15 mil sajam sakitar 100.

Sareng 20 mil sajam dina jalan anu rata sakitar 210 watt. Janten nyetir 10 mil dina sajam peryogi 140 kalori. 15 mph 350 kalori sareng 20 mph sakitar 700.

Nyaho Tepat sabaraha kalori anu dibakar anjeun peryogi téknologi khusus. Éta biasana hartosna méteran listrik sapertos anu dianggo ku Matt sareng kuring dina perjalanan dinten ayeuna. Éta mangrupikeun inpormasi anu lumayan ageung, nanging, alternatipna nyaéta ngagunakeun jalan anu datar pikeun masihan anjeun ide kasar tina konsumsi kalori anjeun.

olimpiade sapédah

Nanging, pas anjeun naék gunung, naha lalaunan atanapi turun, atanapi anjeun ngagaduhan tailwind anu kuat atanapi headwind, éta bakal béda pisan. Sabalikna, anjeun tiasa kéngingkeun gambaran kasar tina detak jantung anjeun - leres, ieu mangrupikeun padika anu leres-leres lami anu tumut kana umur anjeun. Beurat anjeun sareng sabaraha lami anjeun leres-leres olahraga.

Upami anjeun ngalebetkeun rata-rata denyut jantung anjeun dina campuran, anjeun tiasa kéngingkeun ide anu saé sabaraha kalori anu anjeun bakar. - Pikeun masihan conto, kuring umur 36 taun, beurat kuring 70 kilogram sareng kénging rata-rata sakitar 20 mil per jam, atanapi 210 watt dina jalan anu rata, pikeun kuring pribadi éta ngan ukur butuh rata-rata denyut jantung sekitar 140 ketukan unggal Menit dina 770 kalori per jam - janten écés pisan aya sababaraha kamungkaran di dieu. Nyatana, aya seueur kalepatan di saluareun dewan sareng sadaya padika ieu.

Tapi hususna detak jantung. Candak, contona, hiji jalma ngabandingkeun sareng anu salajengna. Sababaraha jalma gaduh tingkat jantung anu handap pisan, ngabandingkeun batur, tapi éta henteu mangaruhan kabugaran ku cara naon waé.

Teras anjeun kedah ningali tingkat denyut jantung anjeun nyalira. Éta tiasa dirobih dumasar kana tingkat kacapean anjeun atanapi bahkan suhu awak anjeun, tapi kumaha upami kinerja? Pasti éta sabenerna ngukur prestasi. Nya, enya, tapi pikeun ngitung kalori tina kinerja, aya asumsi ngeunaan épisiénsi awak anjeun.

Nyaéta, sabaraha kalori anu bakal dibajar nyiptakeun kakuatan ieu. Alesanna ieu ngan ukur asumsi sabab efisiensi masarakat beda-beda dugi ka 30 persén. - Pikeun nempatkeun éta dina kontéks, nyaéta Ieu bédana antara kabutuhan 850 kalori sajam kalayan 200 watt atanapi ngan 600 kalori ku tilu gél énergi tambahan, unggal jam.

Ayeuna aya hiji unsur akhir anu ngajantenkeun sesah. Anjeun henteu lirén ngaduruk kalori nalika turun tina sapédah anjeun. Anjeun ngaduruk kalori pikeun tetep hirup, tapi jinis latihan tertentu ningkatkeun metabolisme anjeun.

Pangaruh Aranjeunna ngajantenkeun awak anjeun ngaduruk langkung kalori bahkan nalika anjeun istirahat dina ranjang. Ieu kusabab latihan-intensitas luhur nyababkeun karuksakan otot, sareng butuh énergi pikeun ngalereskeun, sareng anjeun panginten mendakan langkung seueur kalori pikeun 24 jam ka payun. Sareng upami éta anu anjeun leres-leres hoyongkeun, interval intensitas tinggi anu anjeun peryogikeun.

Upami anjeun hoyong akurat ngukur jumlah kalori anu dibakar nalika ngaberesan, anjeun kedah terang jumlah sareng jinis gas anu anjeun ngaluarkeun napas sareng hubungan antara oksigén sareng karbon dioksida. Sareng sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, ieu bakal meryogikeun sababaraha pakakas anu cukup khusus, anu paling dipikaresep bakal dilakukeun di laboratorium. Sareng hayu urang jujur.

Naha anjeun leres-leres kedah spésifik éta? - Sigana mah henteu, tapi terang sakitar sabaraha kalori anu dibakar dina tunggang gunung bakal ngabantosan anjeun terang seueur tuangeun atanapi sabaraha énergi anu diinum anu anjeun kedah tuang supados henteu kaleungitan tanaga nalika tunggang gunung. Nyatana, unggal 90 menit nyetir meryogikeun sababaraha jinis asupan karbohidrat, sanaos tujuan utama anjeun pikeun ngirangan beurat. Sareng upami éta kaayaan, éta ngawatesan kalori tina sapédah, éta bakal langkung saé. - Janten kedahna anjeun tuang jajan? - Leres.

Sareng anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku ngaklik dunya. - Leres, sareng upami anjeun hoyong tujuan intensitas luhur di jero rohangan, palatih jero rohangan anjeun, di ditu kami gaduh artikel anu sampurna pikeun anjeun.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun hoyong terang tempat dahar anu pangsaéna nalika anjeun dina sapédah, anjeun tiasa mendakannana di ditu. - Sareng tip, éta panginten kafe - Henteu, leres dina sapédah - Oh - Oke.

Naha bersepeda saé pikeun barudak anjeun?

Ngabuburitningkatkeun kapercayaan kanabarudak. Éta ningkatkeun kapercayaan diri sabab aranjeunna ayeuna mimiti pindah kaluar mandiri. Aranjeunna janten sadar awak sareng lingkunganana sareng karaos langkung tanggel waler. Éta ngabantosan aranjeunna terang dunya di sakuriling aranjeunna sareng nyiapkeun aranjeunna pikeun ngabiasakeun lingkunganana.dua puluh. 2018.

Naha bersepeda ngirangan beuteung?

Leres,tiasa bersepedaTulungkaleungitan gajih beuteung, tapi étabakalnyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun leungitna gajih sakabéh sareng ngamajukeun beurat séhat. Kangiranganbeuteung sabilulungan beuteung, latihan aérobik intensitas sedeng, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.

Naha bersepeda ngirangan lemak beuteung?

Ngabuburitmangrupikeun latihan anu saé pikeun nambihan rézim kabugaran anjeun. Éta latihan anu épéktip pisan anutiasamantuan Anjeunngirangan gajih beuteungsareng ngahontal tujuan leungitna beurat anjeun langkung gancang.Opat. 2018.

Dimana ayana Leuweung Dékan?

TheLeuweung Dékan(Welsh: Fforest y Ddena) mangrupikeun daérah géografis, sajarah sareng budaya di beulah kulon kabupatén Gloucestershire, Inggris.

Naha cekap 25 menit sapédah sadinten cekap?

Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) nyarankeun yén jalma dewasa umur 18-64 taun kedah ngiringan sahenteuna 150menittina aktivitas fisik sedeng-intensitas sapanjang minggu tetep séhat. Anu seueur henteu terang nyaéta asiklus poeantumpak ngan ukur 20menitnyaétacekappikeun ngahontal udagan ieu!

Kunaon tukang beca nganggo baju ketat?

Éerodinamika. Salah sahiji alesan étaNgabuburitcalana pondok anu kituketangnyaéta pikeun aerodinamika. Henteu kedah disebatkeun yén anu langkung caket kana awak anjeun, bakal kirang tahan hawa, janten ngamungkinkeun anjeun numpak langkung jauh, langkung gancang sareng kirang usaha.

latihan ab ditimbang

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.