Utama > Ngabuburit > Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé?

Ngabuburitpapakéan parantos kasohor kinerja-luhur, cuaca ngéléhkeun-gear pikeun puluhan taun kalayan loba séjénmérek sapédahngagunakeun rupa-rupa naNaék-Tex, Windstopper sareng kaén Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduhaluskotektak sakitar www.gorewear.com pikeun ningali Pilihan lengkep.



Ngabuburit Bib Shorts Kaseueuran urang pengendara teu tiasa ngabayangkeun naékkeun sapédah tanpa aranjeunna. Pengendara Pengendara Anyar Di Kaluar Anjeun Anjeun panginten henteu acan mendakan dunya calcra sareng calana pondok bib na hartosna kuring katémbong calana pondok Lycra ketat sareng anu gaduhna di padding ageung sabab anéh, sadel mangrupikeun salah sahiji tina tilu titik kontak dina sapédah, janten kami terang penting pikeun betah di handap sareng nalika anjeun nganggo sapédah nganggo gelandangan anu nyeri anu henteu pernah pikaresepeun. Dina tulisan ieu kuring bakal ngobrol sadayana tentang seluk beluk beuli alat orok sareng ngabahas naha éta bakal aya gunana pikeun investasi di Somelet's Goso.

Hayu urang mimitian ku sakedik pelajaran sejarah sareng kuring nembé ngadamel tulisan nganggo 10 inovasi top pakean dina bersepeda anu sigana henteu saé pisan di awal taun 40an aya pamutahiran sakedik aya kulit kulit ayeuna anjeun masih kénéh gaduh parantos kuring peryogi krim pikeun ngalemeskeun kulit tapi sakedik pameunteuna saur kuring langkung saé tibatan nanaon éta henteu dugi ka taun 1980an éta korsi pad modern anu urang tingali dinten ayeuna janten pokok pabrikan baju sareng ayeuna kami manja pikeun pilihan mésér sorangan sababaraha bib calana pondok pikeun kanyamanan Kuring henteu terang seueur jalma anu nganggo sadel tanpa calana pondok sareng panginten, oh hehehehe, éta raoseun, ngan henteu sareng upami anjeun linggih dina éta Henteu mendakan sadel pisan, lakukeun tong hariwang, anjeun henteu nyalira Padding dina calana pondok bersepeda dikembangkeun pikeun ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung raoseun d masihan anjeun bantal tinangtu di daérah anu leres sareng limétato nyegah unggal cukur. Pondok bersepeda anu saé anu empuk sapanjang tulang tempat diuk anjeun sareng handapeun pingping anjeun sareng ngadistribusikaeun tekanan bagian sénsitip anjeun ku lawon berteknologi luhur, éta ngajantenkeun anjeun nyaman sareng ngadamelan jok ékonomis nyerep gumpalan dina calana pondok siklus tulang anjeun dina ukuran sareng bentuk sareng ukuran sareng kandelna, éta sanés ngan ukur padding busa dina waktos anu pondok, saleresna aya sababaraha lapisan anu ngawangun sapasang kapur siklik, sareng seueur detil anu dicandak kana celana pondok ieu Ku pondok Castelli ieu anjeun ngagaduhan lapisan luhur ieu anu henteu langsung kontak sareng kulit anjeun, anu mangrupakeun bahan anu saé sareng lemes, maka anjeun gaduh padding aslina di ditu sareng anjeun tiasa ngaraos yén kandelna béda dina tempat anu béda, janten langkung kandel dina tulang sit anjeun teras sakedik ipis dina di luar teras h Upami anjeun gaduh lapisan anu katilu, anu aya hubungan langsung sareng pelana anjeun, pantes nyéépkeun artos sakedik deui perkawis siklus pondok kusabab éta ngajantenkeun langkung seueur kanyamanan le sareng tahan pikeun sapasang kualitas anu saé, calana pondok anu langkung mirah langkung saé kirang gaduh panalitian sareng kirang Pangwangunan sareng nalika kuring mimiti ngamimitian Ngabuburit kuring mésér sapasang lingshorts sapédah anu murah sareng kuring émut bantalan korsi lumayan ipis sareng éta henteu pisan nyaman sareng teras kuring nanem modal calana pondok bersepeda anu saé pisan sareng kuring pasti tiasa ngaraos bédana yén aya sababaraha padding di daérah anu leres tina calana pondok anu ayeuna nahan sakedik celana pondok dina tempatna, upami anjeun henteu gaduh cekelan anu saé atanapi cekelan anjeun rusak kumaha anu tiasa dilakukeun ku aranjeunna anjeun bakal mendakan yén Henteu lami ngagugulung leg anjeun lalaunan sareng aranjeunna ngajantenkeun calana panas sareng bahan na tiasa ngontrak sareng nyababkeun raoseun teu raoseun, janten teras-terasan milari cekelan anu saé dina calana sapédah abdi ogé ngobrol sareng castelli, anu ngadamel peralatan bersepeda kami di dieu di gcn sareng kumaha aranjeunna ngembangkeun pondokna bib na ayeuna anjeun kéngingkeun seueur tanggapan ti pengendara sepeda anu ngagem alat-alat unggal dinten henteu henteu ayeuna-ayeuna aya propésional anu dipikahormat -Sepeda, ieu mo ulang tina pro anu asli sareng ieu mangrupikeun hal anu kuring henteu dipikirkeun, aranjeunna ngirangan seueur t Bantalan korsi langkung pas pikeun pelana modéren sahingga anjeun tiasa mendakan sadel sareng bantalan korsi anu leres-leres babarengan tapi teras anjeun tiasa nyobian bantalan korsi anu sanés ku sadel anu sanés sareng éta henteu tiasa dianggo ogé janten hiji hal anu sanés anu kedah diperhatoskeun nalika mésér calana pondok ogé nyatakeun yén aranjeunna henteu gaduh kelim atanapi kelim dina lapisan luhurna Gaduh calana pondok, anu pisan penting, sabab lamun éta bisa ngabalukarkeun iritasi sareng gesekan dina kulit ngupingkeun naon anu henteu pikaresepeun pisan. Aya ogé periode kasalahan dina ngembangkeun pondok éta sareng Comfortcastelli bakal nyéépkeun seueur artos dina torowongan angin parantos mekar dina calana pondokna pikeun ngajantenkeun aranjeunna aerodinamika sabisa-bisa.

Kuring ogé naroskeun ngeunaan pasisian lalaki sareng awéwé sareng kumaha aranjeunna nyatakeun béda-béda bentuk sareng pas sareng aranjeunna nyarios ukuranana henteu ngan ukur ngirangan lalaki pikeun nyocogkeun awéwé, tapi pastikeun aya paméran anu béda pikeun mastikeun yén éta raoseun cocog pikeun awéwé sareng bantalan khusus awéwé pikeun nyayogikeun anatomi awéwé Awéwé anu nganggo balap bersepeda dina taun 1940an dugi ka taun 1980an nganggo peralatan bersepeda anu sami-sami sapertos bersepédah awéwé éta sanés bagian tina Olimpiade dugi ka taun 1984 sareng pertengahan -1990s kit bikang khusus awéwé janten sayogi dina ukuran anu béda, motong anu béda sareng, anu pangpentingna, desain bantalan korsi anu sanés. Ayeuna aya seueur pilihan calana pondok khusus awéwé sareng seueur calana pondok mempermudah awéwé nyandak pakansi alam nalika anjeun henteu nganggo sapédah anjeun sareng anjeun kedah ngalakukeun sababaraha pergeseran Cabut baju anjeun pikeun badé mandi. gaduh celana pondok bib sababaraha awéwé sapertos kieu sareng sababaraha ogé henteu Thexiaomi condong bénten-bénten béda dina pondok awéwé khususna, ieu tiasa dianggo pisan pikeun anjeun, atanapi sababaraha awéwé resep sareng mendakan calana pondok lalaki ogé raoseun pisan Ayeuna hayu urang tingali bédana utama calana pondok ku tali sareng calana pondok ku tali ngalangkungan taktak anjeun sareng nahan basisir anjeun caket sareng gigireun sapédah. Éta ogé henteu gaduh sabuk pinggang elastis, anu hartosna kamungkinan teu ngarareunah salami waktos anu langkung lami Rides kirang portir condong janten langkung saé sabab teu kedah ngaleupaskeun sadaya lapisan anjeun, tapi teras anjeun résiko pondok anjeun murag pareum atanapi obah, anu tiasa nyababkeun ngarareunah, ngali sakedik sareng nyababkeun anjeun ngarareunah sakedik Sakumaha seueur hal dina pondok-pondok siklus henteu mirah, éta tiasa antara 25 Pon sareng 250 pon beda-beda Henteu lami-lami pisan urang ngayakeun survey di thegcn ka naroskeun sabaraha anjeun nyéépkeun pondok pikeun muterkeun pondok? ngagaduhan hasilna di dieu sareng tilu persén anjeun nyarios yén anjeun moal mésér éta sadayana, genep persén nyarios yén anjeun bakal nyéépkeun nol dugi 25 pon 23 bakal nyarios 25 dugi 50 pon 41 anu paling seueur nyarios yén anjeun bakal nyéépkeun 50 dugi 100 pon sareng 27nyebatkeun yén anjeun bakal nyéépkeun 100 pon atanapi langkung pikeun calana pondok bersepeda, naha anjeun saurang amatir atanapi pengendara sepeda panarjamah, calana pondok bersepeda anu hadé mangrupakeun konci pikeun ngagaduhan kahirupan anu bagja dina harepan pelana tulisan ieu ngabantosan anjeun sakedik pikeun ngartos ngeunaan bersepeda pondok sareng hiji hal deui sateuacan urang angkat.



Saur anjeun waktuna pikeun Paulin aplikasi gcn Naha anjeun pikir éta saéna gaduh pondok-pondok bib bersepeda? buka aplikasi gcn sareng kéngingkeun voteoh sareng éta pasti hal terakhir ayeuna tapi anjeun henteu kedah nganggo baju jero handapeun celana pondok bersepeda anjeun ngan ukur kanggo masihan terang, muhun, pamitan

Ti mana Gore ngagem?

Munich

Gore-Tex mangrupikeun nami rumah tangga dina bidang jaket tahan cai. Tapi Gore Wear ngadamel bahan anu leres-leres tahan cai sareng bernapas tina mémbran magis ieu dina pakean bersepeda Gore pikeun ngadamel tulisan ieu, sareng aranjeunna ngajak kuring ka dieu ka kantor pusatna di Jérman pikeun milarian terang naon anu ngajantenkeun aranjeunna istimewa. Sareng persis naon anu janten pamekaran sababaraha pakean sapédah gunung paling téknis di dunya. (musik éléktronik santai) (sora motong logam) (musik éléktronik santai) Gore-Tex ngagaduhan nami ti pangadeg Wilbert Gore sareng ngamimitian hirupna damel pikeun DuPont di taun 1950an.



Sareng anjeunna damel sareng naon anu kami terang salaku PTFE atanapi polytetrafluoroethylene. Sareng anjeunna leres-leres mendakan éta ngagaduhan pasipatan anu saé pisan, tapi éta mangrupikeun hal anu DuPont henteu hoyong dianggap. Sareng leres putrana Bob anu mendakan yén ngalangkungan ékspansi gancang éta bakal ngagaduhan sipat anu unik pisan.

Sareng nebak naon? Anjeunna leres. ePTFE engké saéstuna disayogikeun pikeun umum dina nami mérek Gore-Tex, sanaos pabrikna masih kénéh dijaga rahasia. Aya salapan milyar pori mikroskopis per inci pasagi matéri, masing-masing 20.000 kali langkung alit tibatan setitik cai.

Ieu ngandung harti yén cai ngan saukur henteu tiasa ngalangkungan matéri ieu. Tapi ieu hal anu paling menarik. Masing-masing liang ieu ogé 700 kali langkung ageung tibatan molekul uap panas, anu dasarna kedah ngaliwat dina urutan anu pas pikeun tetep tiis, tapi naon anu ngajantenkeun saé nalika éta dina lawon téhnis sapertos jaket tahan cai ieu ti Gore Wear ? Nya, upami urang uih deui sakedap sareng ngan ukur mikir jaket jaket biasa, sanés salah sahiji ieu, anjeun panginten aranjeunna biasana konstruksi dua-bagéan.



Aranjeunna ngagaduhan lapisan PU jero, poliuretan, anu dilaminasi kana sajinis kulit luar. Éta tiasa mangrupikeun hal anu cukup kandel, atanapi tiasa janten cangkang ipis anu saé anu ngagaduhan sababaraha jenis pangobatan cai, sababaraha jenis pangobatan cai. Janten tiasa ngajaga cai tina tonggong anjeun, tapi anjeun bakal ngagolak dina tonggongna, di jero.

Kusabab kitu, panggunaan sapertos mémbran Gore-Tex dina pakean Gore saleresna ngajantenkeun béntenna kusabab ngajaga cai dina cek, tapi ogé mastikeun pas anu raoseun bari uap panas sareng uap tiasa kabur. Sanaos mémbran Gore Wear Gore-Tex anu dianggo dina bahanna saleresna penting nyarios yén aranjeunna ngadamel seueur pakean bersepeda téhnis sanés sareng éta ngan ukur bagian tina na, Gore Wear ayeuna nawiskeun salah sahiji produk anyar na dina kaayaan waterproof lengkep sareng Pilihan hibrid, sapertos ningali Ludovic nganggo didieu. Janten kuring hoyong terang kunaon anjeun milih jaket hibrid tibatan anu sapertos kieu, anu mangrupikeun pilihan anu lengkep waterproof. - 80% waktos nalika kuring nembé ka luar numpak beca hawana sapertos ayeuna, janten kadang aya hujan, kadang angin, kadang tiris.

Tapi éta henteu kahujanan, anu hartosna yén ku Gore-Tex Infinium urang tiasa gaduh jaket anu saé pisan anu tetep lemes dibandingkeun sareng jaket hardshell anu rada rame di kali tapi ngahasilkeun pisan. Sareng ku jaket Gore-Tex Infinium anyar, urang tiasa gaduh bagian panyalindungan dimana urang peryogi bagian pelindung, sareng bagian lemes nalika urang kedah gaduh bagian anu lemes. Sareng lemes anjeun tiasa, salaku conto, ngagantelkeun panyalindungan tukang, jaga jaket manteng sareng anjeun masih tiasa ngalih kana sapédah anjeun sareng leres-leres ngajaga lemes ieu.

Maka campuran Gore-Tex sareng Softshell, dina nami Gore-Tex Infinium. Pikeun kuring masa depan pikeun pengendara. - Konsép ngeunaan ieu, éta saéstuna leres-leres cool pisan.

Éta sakedik papakéan kapsul, hal anu penting pisan pikeun bikers gunung, tapi langkung seueur ngeunaan éta, hayu urang terang persis kumaha téknologi hibrid ieu leres-leres jalan. (musik éléktronik santai) Sakali konsép papakéan dipikaterang, parantos waktuna mendesain fungsi ieu. Kuring kantos ngobrol sareng pamekar produk jaket Infinium, Anita.

Lawon Gore-Tex mangrupikeun lawon anyaman, sareng éta hartosna langkung panolak cai atanapi tahan cai. lengkep lawon Gore-Tex waterproof. Lawon Softshell Gore-Tex Infinium mangrupakeun rajutan, sareng bahkan kalayan sababaraha benang elastis, éta ogé tiasa diulur.

Janten kaunggulanana aya dina sakujur awak anu pas, anjeun tiasa ngadamel potongan atanapi pola jaket anu langsing. - Janten langkung tina, ampir pas langkung kuat, sigana. - Prestasi fit, langkung mirip jersey, meureun.

Sareng anjeun masih gaduh kabébasan gerak, leres. Teu aya larangan. Upami anjeun ngalakukeun jaket anu sami kalayan ngan ukur lawon Gore-Tex, éta bakal raoseun pisan kumargi anjeun henteu tiasa ngalih. - Muhun kantenan.

Kuring ningali ieu, janten anjeun nyebatkeun ritsleting sanés ritsleting tahan cai, tapi écés tahan cai nyaéta ritsleting tahan cai di dieu? - Alesanna nyaéta sadayana ritsleting tahan cai kusabab perlakuan kusabab éta seleting normal sareng perawatan khusus di luhur pikeun ngajantenkeun zipper tahan cai. Sareng pangobatan éta ngajantenkeun zipper pisan, kaku pisan. Tapi kami tetep miharep anjeunna dina konsép ieu janten jaket anu leres hampang sareng tiasa disimpen, sareng upami anjeun ngagaduhan ritsleting tahan cai anjeun teras-terasan peryogi dua panangan --- Pikeun nyepeng lawon ketat - Persis, sareng éta kumaha ayana Zipper normal gampang dianggo sareng nganggo bantalan, ku lawon lengkep sareng tahan karét, éta ogé tahan cai. (musik éléktronik anu bagja) - Janten anjeun tiasa ngajelaskeun ka kami sababaraha watesan sareng masalah anu anjeun ngagaduhan dina ngarancang produk anu leres-leres tiasa dianggo saé? - Leres, muhun, anu paling penting ipis.

Lawon tangtosna aya dina unggal produk. Sareng éta dimana anjeun ngagaduhan paling larangan. Janten dina biking gunung, penting pisan pikeun ngagaduhan kasaimbangan anu hadé antara résistansi abrasi.

Janten upami anjeun nganggo ransel anjeun, jaket anjeun moal robih saatos dua atanapi tilu kagunaan. Teras tangtosna anjeun henteu hoyong istirahat kesang saatos 20 menit. Janten urang kedah merhatoskeun ieu nalika milih kaén.

Ogé tempo beurat pakean sabab meureun hoyong jaket sareng anjeun sareng teu hoyong éta beurat teuing. Janten ieu béda pisan, kombinasi anu sesah pisan, sareng kuring pikir sareng jaket kami, dina jaket cangkang C5, kami leres-leres ngalakukeun éta - Sareng naon étos anjeun nalika anjeun milih lawon sapertos kitu? Tangtosna, ningali anjeun ngagaduhan sababaraha pola sareng inspirasi anu béda dimana-mana. Kumaha anjeun nyiptakeunana? - Éta seueur pisan.

Maka éta asalna tina sababaraha aspék kahirupan sareng daérah anu béda. Janten kuring sering urusan baju pakéan. Kuring tangtosna ogé kana mode, sabab éta ogé masihan anjeun seueur ilham dina hal warna, tekstur, lawon.

Sareng ogé gaya anu sayogi dina pasaran. Sareng tangtosna pikeun biking gunung sigana mah langkung pikaresepeun pikeun ditingali dina pantun kusabab ieu mangrupikeun kawasan pasar anu langkung berorientasi gaya tibatan daérah anu séjén dina olahraga anu kuring pikir. Nalika milih warna, urang kedah salawasna waspada yén lawon tangtu henteu nganggo unggal jinis warna.

Upami anjeun hoyong ngalelep ngiuhan anu terang pisan, anjeun kedah waspada yén poliamida henteu cocog pikeun ieu. Tapi pikaresepeun pisan yén warna éta sorangan ngagaduhan carita nyalira. Salaku conto, alesan biru tua dipilih pikeun marinir nyaéta warna biru alami anu paling awét pikeun ieu sareng dianggo sabab kakeunaan panonpoé, contona nalika anjeun ka luar laut anjeun kakeunaan panonpoé sareng uyah cai.

Sareng pewarna biru, bahan pewarna biru alami, anu paling awét pikeun sadaya warna, éta sababna laut biru ayeuna biru laut - janten ngagaduhan poténsi luar anu hébat. (Musik éléktronik santai) - kami labél prototipe anu munggaran, biasana kami masihan yén Konsumén pikeun nguji éta dugi ka masalah anu aman. Atanapi kadang-kadang urang ngan ukur nyobian pikeun ngaraosan raos teras anjeun terang langsung yén éta bakal ngalakukeun pagawéan atanapi henteu.

Tapi enya, maka anjeun bakal ningali undak-usuk dina prototipe, kumaha urang ngadeukeutan papakéan réngsé teras ngahontal hasil anu dipikahoyong atanapi henteu, sareng sadayana ieu kajantenan di luar standar teras ngadadak, tangtosna, ti jero sirah. Ayeuna urang ningali papakéan anu tiasa ngajantenkeun garis komersial urang, maka urang nyarios, leres, ayeuna urang gaduh prosés standar. Maksad abdi, sapertos sareng Gore, kami ngagaduhan prinsip anu disebut kagunaan, janten kami ngajamin yén pakean bakal ngalakukeun padamelan anu dipikahoyong.

Sareng upami henteu, urang angkat tina jalur atanapi candak deui. Pangwangunan sareng langkung seueur damel dugi ka leres-leres nunjukkeun éta. - Saatos inisiasi nalika uji coba lapangan, putaran prototipe salajengna disaring, sareng ieu bakal dilanjutkeun dugi produk na sampurna.

Kuring naros ka Maria ngeunaan kalungguhanana dina fase pamungkas pangwangunan ruang ganti ieu, janten kuring nempatkeunana dina luhur modél. Kuring nyobian marios balok serah terima teras parios aranjeunna tiap titik supados kuring henteu kaleungitan naon anu saleresna saderhana dina prosés, sareng éta hartosna yén urang kedah ngiringan, ngarengsekeun teras pas, sigana salah sahiji potongan pangbadagna tina sadaya prosés anu sumping. Kuring ngukur sampel sateuacan sareng saatos nyubit, sapertos dina kasus ieu kuring bakal ngukur deui ngukur Mangka kuring tiasa nyerat naon bédana antara pangukuran anu kuring gaduh dina sistem sareng naon anu bakal saatosna.

Maka kuring kedah ati-ati pisan pikeun ngarti naha babandinganna masih aya. Upami kuring henteu ngarobih bentuk anu biasana urang gaduh pikeun lalaki sareng teras pikeun gaya anu khusus pikeun olahraga sapertos bersepeda jalan. Teras, kanggo nyarios ka pabrik ku cara anu saderhana pisan, gambar anu jelas pisan tangtosna.

Sareng yén kuring resep pisan kana kualitas anu saé pisan dina sadaya sudut pandang. Kuring sok ngalakukeun payun, kadua sisi sareng tukang. - Naha éta nalika sapotong papakéan janten topik? - Leres, modélna.

Sareng upami kuring kedah alamat hiji titik, contona anu aya hubunganana sareng panjang, kuring nyandak gambar sareng anjeun Modél dina sapédah. Upami henteu diperyogikeun, teras-teras nangtung, janten --- Leres, supados anjeun tiasa ningali éta pikeun aya patalina - Leres, leres pisan. Teras ogé, ogé kusabab anjeun hoyong ningali kerut nalika anjeun nangtung sakali, nalika turun tina sapédah, atanapi bersepeda, anjeun terang.

Éta kedah katingali seukeut pisan dina unggal kaayaan. Anjeun sareng teknisi di pabrik bakal nyarios basa anu sami sareng éta cara anu paling gampang pikeun dugi ka épisién pisan kuring bakal nyarios .- Leres, éta sigana mangrupikeun bagian anu luar biasa tina prosésna, sareng leres-leres pikaresepeun nguping éta henteu leungit dina tarjamahan nalika anjeun ngalakukeun hal sapertos kitu, dugi ka panel khusus pikeun pakean.

Kuring pikir éta saé sareng pasti aya langkung seueur téknologi dina ngagem gore tibatan anu kuring pikir. (musik éléktronik santai) Kuring parantos nganggo pakean bersepeda Gore mangtaun-taun ayeuna. Terang éta téknologi, tapi kuring henteu sadar sabaraha téknologi di dinya.

Barang matak ngirut. Ayeuna anjeun parantos ningali kumaha seueur ngembangkeun produkna. Antosan dugi ka ningali halaman uji hal-hal. (santai musik elektro) Sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, perusahaan sapertos Gore Wear nyandak uji coba kalayan serius pisan.

Pilihan tés na di dieu pikeun ampir aya kamungkinan upami ngeunaan kaén, sapertos anu ieu, anu saleresna ngingetkeun kuring sakedik mesin espresso. Butuh lawon lawon, ngonci teras dorong cai ngalawan ka simulasi sapertos kumaha di lingkungan, panginten tuur atanapi naon. Cai teu tiasa ngaliwat zat ieu.

Sareng deui mesin anu sanés sapertos kerut téstér ieu di dieu anu nguji laminasi lawon anu anjeun gaduh di jero sareng luar lapisan-lapisan, sareng éta uji éta pikeun ketahanan dina simulasi naon anu bakal di lingkungan dunya nyata. Di dieu ogé, sadayana diuji deui pikeun anti cai saatos prosés sapertos kieu. Sabenerna bakal diuji dina hal-hal sapertos mesin cuci kendang ageung ieu, khususna brutal, sakitar 500 jam.

Tés perméabilitas hawa, tés lingkungan komo tés abrasi. Waktosna pikeun kéngingkeun ideu yén Gore nyandak hal anu serius upami ngeunaan pembuatan produk sareng uji coba, aranjeunna leres-leres ngagaduhan hak ieu, ogé, kamar hujan, sigana anjeun tiasa nyauran éta. Sareng ngan saukur nyatakeun ieu saleresna jaket tahan cai, ieu sanés jaket hibrid anu kuring nangtung di dieu.

Sareng kuring sigana henteu hoyong nangtung di dieu nganggo ieu kusabab tétéla kuring kedah aya di dieu salami satengah jam, ngan ukur protokol standar pikeun uji coba dina kaayaan sapertos kitu. Sareng éta sami sareng dalapan jam hujan anu teras-terasan, banjir panyiksa, sareng waktuna pikeun nguji sakabéh produk, nalika éta réngsé, sareng pikeun nguji sadaya fungsi di dinya. Tapi éta ogé ngan ukur nyemprotkeun témbok sareng tujuan ka kuring.

Sacara umum, éta sanés tempat anu saé. Ngingetkeun kuring rada ngarep nalika kuring jujur. (ngalir cai) Janten ieu katelah kandang badai, sareng anu anjeun tiasa tingali di dieu nyaéta mutiara cai dina permukaan lawon di dieu.

Éta cool pisan. Sabenerna anu aranjeunna anggo di dieu nyaéta uji coba faktor angin tiis, ogé éta anu anjeun peryogikeun dina jaket tahan cai atanapi jaket jaket windstopper sapertos jaket hibrida anyar anu anyar ieu anu diuji. Anjeun leres-leres gaduh kaméra termal di dieu sareng éta tiasa ningali naon anu dilakukeun suhu awak anjeun anu aya hubunganana sareng éta.

Éta saé saé, tapi rupina kuring parantos tiis ayeuna sareng urang bakal kaluar ti dieu. Sakumaha anjeun tiasa, Gore Wear nyandak hal anu serius upami ngeunaan ngembangkeun produk sareng uji coba, boh di dieu di laboratoriumna di Jérman atanapi di luar lapangan dimana aranjeunna ngalakukeun p. Rototypes parantos diuji sacara tuntas dina unggal tahapan pamekaran.

Jigana éta konci pikeun produk sapertos jaket anu lengkep waterproof sareng bernapas kalayan mémbran Gore-Tex anu kawéntar. Sareng éta naha anjeun tiasa ngajamin yén éta bakal tetep garing. Tapi kuring kedah nyebatkeun, hal-hal anu leres-leres narik perhatian kuring, perhatian kana detil anu dipibanda dina sadaya téknisna.

Hal-hal leutik sapertos cuffs elastis dina sisi pingping sabalikna tina sisi sadayana janten lawonna henteu pucker. Sareng hal-hal sapertos jaket Infinium anu panginten musnah dina tarjamahan dina pandangan heula, tapi asup akal, raos sampurna, pikeun bikers gunung gaduh tahan cai, taktak sareng tahan cai anu tahan cai, sareng ngajaga awak anu tahan angin tapi dina seueur kaayaan langkung enteng, langkung raoseun, bahan manteng. Aranjeunna pasti pelopor tina gaya lawon anu béda nalika ngeunaan bahan optimal pikeun kaluar sareng kotor dina lingkungan lingkungan ngeunaan gore, naon waé anu anjeun hoyong koméntar dina tulisan ieu hayu urang terang dina koméntar di handap tulisan ieu.

Sareng pikeun tulisan anu sanés ngeunaan Gore Wear, pencét di handap pikeun ningali sorangan, Blake sareng Neil janten baseuh sareng liar di bukit-bukit di sekitar Mandi, sareng sapertos biasa, tong hilap tinggalkeun kami sababaraha koméntar dina koméntar di handap ieu. Pasihkeun kami sapertos anu resep upami anjeun resep pakean sapédah gunung anu téknologi anu bakal ngabantosan anjeun resep kana sepédah anjeun dina unsur-unsur. Pencét tombol langganan sareng tong hilap pencét bel béwara ogé, anu hartosna anjeun bakal nguping unggal unggah tulisan anyar, nampi bewara sakedik nalika urang unggah artikel anyar.

Dina alat anjeun nganggo mémbran Gore-Tex anu ngajagaan mikropon.

Naha pakean Gore kagungan Gore-Tex?

NANGTUNGNgajalankeunMakéjeungPakéan Sapédah Langkungproduk ti ayeuna ngahijikeun anu anyarNANGTUNG-TEXTéknologi Shell Aktip, anu didamel pikeun napas anu hébat.NANGTUNGNgajalankeunMakédiluncurkeun di pasar A.S.Pakéan Sapédah Langkungproduk asup pasar Asia.

Upami anjeun pikir jaket Gore-Tex anjeun parantos maot, maka anjeun leres-leres lepat. Tingali ieu, tingali ieu! Gore-Tex saleresna nyaah ka kuring pikeun ngadamel tulisan ngeunaan ngurus jaket Gore-Tex anjeun. Ayeuna, kuring terang naon anu anjeun pikirkeun, kuring henteu terang kuring kedah ngurus jaket Gore-Tex kuring.

Saha anu paduli jaket $ 300 plus? Éta kedahna salawasna saé, tapi tétéla henteu. Anjeun ngingetkeun kuring ngeunaan Gore-Tex, whoa no! Antosan! (Ngahuleng) Anjeun leres, sareng éta anu bakal kami pelajari ngeunaan dinten ieu. Hébat, hayu urang angkat, sadayana. (Senang musik) Ieu acara kuring, déwa abdi laknat.

Aya naon guys! (seuri) Baraya, naha kuring nyarios jelema? Hapunten, abdi ti Virginia. Naon Gore-Tex? Janten Gore-Tex mangrupikeun mémbran anu teu tahan cai, bernapas atanapi lawon anu sering dilaminasi kana bahan sanés anu DWR atanapi panolak cai sacara permanen, janten dina dasarna anjeun ngagaduhan hal anu bakal ngajantenkeun anjeun garing tina hujan, tapi ogé ngesang sareng Ngalepaskeun panas pikeun ngajantenkeun anjeun karaos raoseun. Pikeun ngabéréskeun élmuna kuring sareng pastikeun kuring gaduh pamahaman anu lengkep, kuring mutuskeun pikeun ngobrol sareng batur ti Gore-Tex.

- Éta bahan, urang leres-leres nyandak éta sareng ngagedékeunna pikeun nyiptakeun liang-liang, sareng ngajantenkeun produk anu tahan cai sareng tiasa dihirup, éta katingalina mémbran Gore-Tex teras urang nyandak mémbran bodas sareng lem éta nempatkeunana lapisan anu sanés dina hal ieu. - Éta saé pisan .- Sareng damel kusabab béda suhu antara awak anjeun sareng luar sareng éta anu ngajadikeun éta napas. - Kami sering ngingetan palanggan kanggo ngumbah jaketna, tapi kuring sadar kuring éta kuring henteu terang leres naha - sadaya lawon tahan cai dianggurkeun janten panolak cai, tah, antukna lawon ieu henteu deui ngagugulung cai.

Kami ngarékoméndasikeun nyeuseuh, nganggo deterjen cuci cair teras nempatkeun kana pengering haneut salami 20, 30 menit. Panas pengering ieu nyandak bahan kimia, panguburan cai, sareng mindahkeun kana benang supados dihirupkeun deui, ngan panasna. Janten kantun nyeuseuh nganggo deterjen? Sadayana- Leres pisan.

Éta bakal nyeuseuh nganggo detérjen sareng anjeun henteu kedah narik deui, aya sababaraha pangobatan épéktip dina pasaran, kuring badé mimitian ku panasan anu garing heula.- Ku cara ieu jaket Gore-Tex kuring dijamin dijaga kuring garing. Tapi nalika DWR nganggo, kuring ngaraos Naon anu sabenerna kajadian? - Perendaman lawon tiasa disababkeun ku seueur hal anu béda, éta tiasa lecet, tiasa janten kontaminasi tina haseup, tabir surya, semprot bug, sareng ngan ukur kesang, minyak anjeun dina leungeun anjeun.

Janten, upami karaosna baseuh, sering waé DWR parantos lirén damel. Kuring ngadesek anjeun nyandak jaket énggal sareng nyobian nyepetkeun turunna panolakan cai. Waktos. (Musik bodo) - Kuring pisan ngahargaan anjeun ngabagi sadayana élmu sareng kuring sareng saha waé anu ningali - Hatur nuhun Miranda, Senang pendak sareng anjeun, janten saatos ngobrol sareng Christy, kuring ayeuna terang yén kuring kedah nyeuseuh jaket Gore-Tex kuring langkung sering, yén kuring henteu peryogi deterjen khusus, sareng kuring ogé parantos diajar yén kuring tiasa nempatkeun kana alat pengering, éta aspék anu paling penting, janten Christy masihan kuring tantangan ieu pikeun nyobaan, dina prinsipna, ampir gancang , ampir ngaruksak DWR.

Janten, yeuh, kuring bakal ngalakukeun éta pikeun élmu. (seuri jahat) Abdi ngaraos edan ayeuna, hayu urang laksanakeun. Abdi gaduh jaket sareng ayeuna badé ngaruksak, punten. (bagja musik konyol) sunscreen, bug spray. (mindahkeun musik konyol teraskeun) Ngajantenkeun kuring mikir ngeunaan sagala waktos éta indung kuring naroskeun naon anu kuring lakukeun di damel ayeuna.

Abdi sapertos kitu, muhun ibu, kuring ngusap batu kana jaket, ngagulung sababaraha kokotor sareng nyemprot diri ku tabir surya. Naon anu anjeun lakukeun mama (bagja musik konyol teraskeun) (henteu jelas ngagorowok) Ya allah, eh. Aya naon babaturan, urang balik deui. (seuri) Hapunten, Gore-Tex nantang kuring nekenkeun sareng ngarendahkeun DWR dina jaket Gore-Tex gancang sareng agrésif sabisa, sareng anjeun ningali kuring ngalaksanakeunana nganggo jaket ieu kuring nganggo bukit, kuring ngusapan najis, Kuring nyemprotkeun éta ku tabir surya, semprot bug, sagala rupa hal anu bakal kajantenan jaket tina waktos-waktos, teras nyarios ka kuring sorangan yén kuring tiasa nyeuseuh sareng ngeringkeunana sareng aranjeunna dasarna Janten kuring tiasa nyemprot jaket Gore-Tex anu kumuh kalayan botol semprot sareng nonton cai naék kana leungeun baju atanapi jaket kuring, tapi éta henteu pikaresepeun tah

Kuring tumaros! (musik bagja) (Obrolan henteu jelas) Kuring parantos ngawangun jalan halangan, anjeun panginten aya sababna, rencana kuring pikeun ngajalankeun jaket kumuh kuring ngaliwatan kursus halangan ieu, ngumbah sareng ngagaringkeunana, teras ngajalankeun deui, pikeun ningali naha jaket teu hadé. Hayu urang mupus halangan. (mumbul musik) Hujan tanggah! Turunkeun tenda anjeun dina angin sareng hujan! Nempatkeun hujan ngalayang dina tenda dina hujan. 30 detik dina Pasipik Laut Kalér Pasipik Scramble, sareng béréskeun ku pelembab.

Oke, cool, hayu urang ngalakukeun ieu. Kira, hayu urang candak! - 10, salapan, dalapan, tujuh, genep, lima, opat - - Antosan, antosan - Tilu, dua, hiji - Oke, hayu urang angkat. (Lonceng cingcin) (musik énergi) Oh henteu, oh henteu, aduh tangga.

Beungeut kuring henteu tahan cai. Gusti abdi oke oh man Éta sapertos leumpang ka luhur dina hujan. Oke, salajengna! (Musik energetik teraskeun) Oke, whoa, henteu, antosan! Henteu kunanaon, baju waja, euh! Éta sababna anjeun nganggo padoman jalma-jalma.

Upami anjeun kantos nyangkut dina badai sareng nyandak tenda, anjeun bakal terang perasaan éta. Oh, oh sobat, oh mom, oh slow, Bessy. ♪ (musik energetik teraskeun) Ya allah panangan abdi tiis pisan, urang nembé ngamimitian, urang nembé ngamimitian! Oke, muhun, hayu urang angkat! Oh, éta tiis, ah, éta tiis. (Nyanyi teu jelas) Duh tonggong kuring tiris pisan, aduh henteu, oh ieu katingalina saé, éta leres, duh Gusti tingali baju baju ya allah abdi nangkub anu salah (bip).

Hapunten, hapunten basa kuring. Oh, éta anu paling parah. Parios ieu, parios ieu! Oke, waktosna sareng urang parantos bérés! (Musik energetik teraskeun) Log run! Ih, henteu kunanaon. (moans) Seattle resep kana kayu na.

Duh manusa, um. (gumerendeng) Oh, éta ide anu goréng, muhun. (Celana beurat) (seuri) kuring nyangkut.

Oke, teu kunanaon, sadayana henteu. Dina sapédah kuring! - Pedal, pedal, pedal! - Abdi badé angkat, tah, anu terakhir! Sirah kuring baseuh, naon (bip). Duh Gusti ieu endah pisan.

Hapunten Gore-Tex, teu aya (suara bip) kumaha jaket ieu deui. Abdi tiris, baseuh, butut abdi baseuh pisan. Ieu salah sahiji kasus dimana kuring ngan bakal nyerah dina jaket hujan ieu. (Timer hums) (napas beurat) - Oke, hayu urang ngobrol ngeunaan éta. - Anu ieu? - Leres - Janten didieu.

Ieu sapertosna nalika anjeun ngalangkungan halangan hujan dina jaket Gore-Tex anu ancur. Abdi baseuh baseuh. Nya karaosna baseuh pisan.

Kuring henteu terang saleresna mah baseuh di jero, tapi kuring késang, kuring panas, kuring asa teu raoseun pisan. Hayu atuh narik napas gancang. Janten upami ieu mangrupikeun hiking atanapi backpacking dinten hujan pasti kuring bakal resep jaket ieu ngan saukur ngantunkeun kuring.

Jujur, kuring ngarasa siga dina titik ieu bakal langkung saé henteu nganggo hal ieu kusabab éta linggih dina kulit kuring. Janten ayeuna léngkah salajengna nyaéta ngumbah sareng garing anu éta, teras éta dihirupkeun deui, sareng deui ka jaket Gore-Tex ol anu saé. Hayu urang laksanakeun! Anjeun ningali kumaha kuring nyandak DWR.

Éta leres-leres direndem, kuring teu raoseun pisan, sareng ayeuna waktuna ngumbah ieu sareng tegalan sareng mudah-mudahan hirupkeun deui. Abdi gaduh cuci téknis di dieu, ngan ukur nyeuseuh téhnis pikeun jaket kuring, tapi anjeun ogé ngan ukur tiasa nganggo detérjen cair normal. Hayu urang nyeuseuh. (musik baheula) Turutan pitunjuk anu aya dina jaket anjeun. (Musik baheula tetep) Janten anu kuring lakukeun nyaéta nempatkeun jaket kuring dina mesin cuci, dina siklus nyeuseuh normal, sareng sababaraha deterjen cair éta, sareng éta kedahna gampang sapertos kitu, diberesihan saatosna teras di pengering, sareng éta pisan.

Janten kantun ngantosan. (musik baheula teraskeun) Meureun kedahna nyeuseuh kaos éta ogé. (Ngumbah mesin cuci) Jaket parantos dikumbah.

Ayeuna waktuna garingkeunana. Ieu penting, tong hilap. (Musik lami teraskeun) (Pamirsa surak) (dryer hums) Oke, jaket anu dipakai parantos dikumbah, dikeringkeun, sareng ayeuna parantos waktosna pikeun diuji sareng urang bakal ningali kumaha ongkosna dina halangan énjing! (Jaket nyusut) Sareng kami deui, dinten ka dua, jaket garing, waktos ngajalankeun jalan halangan deui! (Waktos bip) - Buka! (Musik énérgetik) Oé babaturan kuring baheula naék tangga.

Oh, éta henteu goréng. Sabenernna dinten anu panas pisan janten raoseun raoseun. Abdi henteu hate ieu ayeuna.

Anjeun 'Anjeun lakukeun hébat, Miguel, tetep nepi. Kamari, saatos sakitar dua hiber tangga, kuring sadayana baseuh, tapi ayeuna anjeun tiasa ningali yén kuring garing pisan. Calana kuring pasti baseuh, tapi éta henteu Gore-Tex.

kumaha cara nganggo monitor denyut jantung

Oke, hiji hal deui. Duh, kuring capé ti kamari. Oke, henteu kunanaon, henteu kunanaon.

Ya allah, muhun, muhun. Oke, éta naha anjeun nempatkeun tenda anjeun ka handap. Abdi ngawangun ténda ieu di dieu tina dinten hujan, bayuhyuh.

Jelas lengkep salah. Halangan karesep kuring anu kadua kamari. Naha anjeun ogé nyiram cai? Boro-boro upami anjeun kantos badai nalika anjeun henteu nganggo jaket hujan sareng hujan, éta leres-leres sangsara.

Tapi jaket ieu saé pisan. Rasana saé pisan, saleresna pisan nyegerkeun. Éta masih raoseun garing tapi éta ngan ukur halangan kadua, anjeun damel hébat, hatur nuhun parantos aya di dieu, muhun sareng kami saé.

Oke, ieu we. Hayu urang nyobian narik hujan ieu sateuacan sateuacan hujan. Ieu rada telat pikeun éta.

Janten upami anjeun cicing di Pasifik Kaler atanapi di tempat anu leres hujan? , anjeun panginten parantos aya dina kaayaan sapertos kieu dimana éta sapertos dinten anu éndah, teras ngadadak hujan sareng anjeun nyobian nempatkeun panutup hujan anjeun dina tenda anjeun, ah, manis, oh wow! oh, éta geulis keren Anjeun ningali éta, jaket kerja anu saé! Dinten ayeuna kuring panginten gaduh dinten anu langkung saé tibatan kamari sareng kuring henteu benci kana kahirupan kuring. Dimana anjeun, aya anjeun. Wah, kuring karaos garing pisan.

Naha anjeun ngartos kuring, anjeun ngartos éta? Sareng éta, padamelan anu saé, Gore-Tex, padamelan anu saé, Liv. (musik energetik teraskeun) (gumerendeng) Éta ngajantenkeun gerakan kuring ogé. Euh, matak ngeclak. (gumerendeng) Oh wow, éta cool! Saé Gore-Tex! Janten ieu mangrupikeun salah sahiji halangan anu, upami anjeun sering ngalakukeun ieu, antukna bakal ngusap jaket tina jaket anjeun. tapi éta tetep jalan pisan anu saé. (gumerendeng) Oke, teu kunanaon, anu terakhir.

Nuhun, éta mangrupikeun anu paling henteu dipikaresep ku kuring anu terakhir. Oh, éta hampang di dieu, sadayana aya dina kaméra kuring. Éta sabenerna raoseun saé pisan.

Tingali jaket éta, oh tingali éta jalanna! Oh wow, naha anjeun ningali éta? Parios éta! Tingali, kuring terang ieu kumaha Gore-Tex sakuduna jalan, tapi tetep, ningali éta dina tindakanna bener-bener asik. Wah, geulis pisan. Sigana mah urang ngan bakal ngalaksanakeun halangan deui ayeuna.

Bérés, oh, urang atosan, muhun. Duh gusti, punten. Oke omong kosong suci wow Abdi garing (seuri) Man, tingali cai anu ngan gulung.

Ieu kumaha jalan Gore-Tex. Sakumaha parantos anjeun tingali, kuring ngancurkeun jaket ieu sacara lengkep sareng kamari éta baseuh pisan sareng teu raoseun pisan sareng sangsara. Tapi dinten ayeuna, saatos nyeuseuh sareng garing, jaket ieu garing pisan sareng kuring tiasa ngajalankeun halangan ieu belasan kali tanpa aya masalah.

Kuring ngarti pisan yén lamun anjeun ngagaduhan jaket anu baseuh anjeun parantos nyéépkeun seueur artos, anjeun sigana bakal ngarasa produkna gagal sareng anjeun bakal kaleungitan kayakinan anjeun ka Gore-Tex. Tapi sakumaha anu kuring nunjukkeun, éta ngan ukur butuh nyeuseuh sareng garing teras jaket anjeun kedah dihirupkeun deui sareng siap angkat. Ayeuna mangrupikeun bagian dimana kuring nyarios upami anjeun resep kana tulisan ieu, pencét tombol sarupaning.

(musik bagja) (Miranda seuri) Akhirna, hatur nuhun kanggo nonton, wilujeng wengi.

Naha Gore Bike tahan cai?

Naékjaminan tetep lengkeptahan cai. Malah ku teras-terasanngagunakeunsareng dina kaayaan anu ekstrim, moal aya cai anu nembus.

Naha Gore kagungan Gore-Tex?

Naék-Texnyaétamiliknaku W.L.Naéksareng Associates, perusahaan swasta anu berbasis di Delaware. Diadegkeun ku Bill sareng VieveNaékdi 1958, perusahaan ngagaduhan pendapatan $ 3 milyar sareng peringkat No. 134 dina daptar perusahaan swasta pangageungna Amérika.

Naha Gore nganggo sareng Gore-Tex sami?

NANGTUNGNgajalankeunMakéjeungPakéan Sapédah Langkungproduk ti ayeuna ngahijikeun anu anyarNANGTUNG-TEXTéknologi Shell Aktip, anu didamel pikeun napas anu hébat.NANGTUNGNgajalankeunMakédiluncurkeun di pasar A.S.

Naha Gore-Tex 100 persén tahan cai?

Sedengkeuntahan cai, aranjeunna henteutahan cai.NANGTUNG-TEXpapakéan nyaétatahan cai, napas, sareng tahan angin.

Naon Gore-Tex anu paling tahan cai?

NANGTUNG-TEXPro nyaéta luhur-tungtungtahan cai/ lawon bernapas, didesain kanggo panggunaan berkelanjutan ku gunung sareng anu kaluar sacara teratur dina kaayaan goréng. Lawonna ngagaduhan sababaraha lapisan PTFE anu dilegaan kabeungkeut kana bahan luar sareng tékstil patukang tonggong, tapi éta henteu nganggo lapisan PU oleophobic.

Naha Gore Tex kaleungitan tahan cai?

Kaligel cai aNaék-TexJaketbakalantukna diperyogikeun sabab sanaosétalapisan jero janten napastahan caimémbran,étalapisan luar (cangkang) tinaétajaketbakal leungit nawaterproofing, soak nepi cai sareng tetep baseuh, ngahalanganétapangaruh tinaéta Gore Tex.

Naon kalemahan Gore Tex?

Hiji kakurangan tinaNANGTUNG-TEXnyaéta anjeun kedah tetep bersih pikeun ngajaga tetep waterproof sareng ngabersihkeun leres-leres. Kana waktosna, sabab kesang tina awak anjeun kabur ngalangkungan matéri, éta tiasa nyababkeun penumpukan surfaktan (bahan kimia sapertos detérjen) anu ngirangan efektivitas anti cai.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.