Utama > Ngabuburit > Nyaéta bersepeda olahraga - kumaha urang ngabéréskeun

Nyaéta bersepeda olahraga - kumaha urang ngabéréskeun

Naha bersepeda olahraga nyata?

Ngabuburit, panggunaan asapédahpikeunolahraga, rekreasi, atanapi transportasi. TheolahragatinaNgabuburitdiwangun ku lomba propésional sareng amatir, anu sering dilaksanakeun di buana Éropa, Amérika Serikat, sareng Asia. Pamakéan rekreasi tinasapédahnyebar di Éropa sareng Amérika Serikat.



Saeutik olahraga nyobian wates atlit profesional sapertos bersepeda. Éta ancaman anu ngamuk. Tapi sanés ngan ukur kasabaran manusa kana jalur anu nyayogikeun formula pikeun kasuksesan, tapi ogé kapinteran manusa.

Éta sapédah panggancangna di dunya. Dina olahraga top, bédana antara kasuksésan sareng kagagalan seringna aya bédana pangleutikna. Base camp pikeun salah sahiji tim tersukses di olahraga dunya.

Pamaén pengendara trek Britania Raya dina puncak méja medali dina tilu Olimpiade terakhir, sareng éta tim anu teras-terasan meunang juara. Kami hoyong anu paling gancang di dunya, henteu. Kami ngan ukur hoyong kéngingkeun Olimpiade, kami hoyong meunang dina waktos anu gancang.



Dina olah raga dimana balapan diputuskeun ku 1/1000 sadetik, Emily sareng réréncanganna sasarengan hiji hal: kauntungan marginal. Dimimitian sirah leutik satengah satengah persén bakal ngabédakeun éta dinten éta. Pasang tekanan.

Sareng salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun mendakan yén leeway leutik aya dina sapédah. Anu penting pikeun tim ieu nyaéta ahli aerodinamika sareng mantan insinyur balap Formula 1. Pakasaban kuring ngan saukur ngagunakeun téknologi sareng rékayasa ku sababaraha cara anu kuring tiasa anggo pikeun ngajantenkeun tim langkung gancang.

Profesor Téknik Universitas Cambridge, Tony Purnell, ngarancang sapédah T5GB anu kawéntar di dunya sareng pabrikan Cérvelo. Ku cara nyirorot sacara drastis, éta ngabantosan tim Inggris ngaraosan Olimpiade tersukses anu kantos aya. Éta sapédah panggancangna di dunya.

hiit pikeun ketahanan



Cara lapisan serat karbon ieu diwangun ngajantenkeun sapédah anu langkung énggal sareng ketat tanpa kompromi aerodinamika, desain menit robih dugi ka ranté motong unggal milidetik penting tina kakuatan anu anjeun ngahasilkeun ngalangkungan gesekan dina ranté anu leungit. Upami anjeun tiasa ngirangan karugian éta, éta hartosna atlit rada kuat dilakukeun sagala bédana dina pertandingan antara pérak sareng emas. Henteu ngan ukur sapédah, anu kasampurnaan aerodinamika teu ngudag ngudag, tapi ogé jalma anu naék.

Posisi supir anu pas tiasa ngadamel sadayana bédana. Salawasna payun jadwal, anjeunna 45 detik payun saatos 40 kilométer. Dina taun 1996 Juara Olimpiade Chris Boardman ngabobol rékor dunya sajam.

Nalika Boardman dina posisi Superman, panangan dibentang payuneun sirahna pikeun aerodinamika anu langkung lemes. Ku nyiapkeun jalan pikeun posisi superman legendaris na. Ayeuna warisan éta hirup di Pusat Kinerja Boardman anu paling canggih di Evesham, Inggris.



Desain sapédah leres-leres tiasa ngabantosan, tapi urang tingali yén seueur épék aerodinamika sareng dragis asalna tina pengendara nyalira, linggih, ngawartosan sakedik langkung seueur ngeunaan arah mana anu urang hoyong jalankeun, naon anu urang hoyong tingali dinten ayeuna, Jamie ngabantosan tukang numpak profésional Dan Bigned milari sikep optimal na pikeun lomba ngudag tim anu bakal datang. Dina torowongan angin, Dan ngempur kagancangan angin langkung ti 60 km / jam pikeun nyimulasikeun kaayaan résistansi hawa anu bakal kapayunna dina jalur. Prestasina, sareng akhirna kasuksésanna, tiasa gumantung kana sababaraha parobahan anu ampir teu katingali kana posisina dina sapédah.

Oke Dan, hayu urang jantenkeun perobihan anu munggaran, urang bakal ngalakukeun ieu dina waktos anu enggal. Hayu urang ngalihkeun leungeun, punten. Ku urang ngalihkeun pananganna ka payun sakedik sareng nyaluyukeunana.

Upami jarak di antawisna ngan ukur milimeter, Dan gagancangan ampir satengah sadetik per kilométer. Kami nyetir rékor dunya di dieu, pantes aya. Datangna dina dinten balapan, parobihan anu halus sapertos kieu tiasa ngahasilkeun kauntungan ageung pikeun tim Dan.

Sacara pribadi, kuring kira-kira 4/10 langkung gancang, ngan ukur giliran kuring, sareng upami kameunangan éta pikeun sadayana anu aya dina tim, maka urang total langkung satengah dugi ka dua detik langkung gancang. Reputasi bersepeda parantos rusak ku doping. Tapi ngudag na pikeun kauntungan marginal sah masih ngajantenkeun seueur disiplin anu sanés.

Pengendara tunggang gunung sadunya anu hadé nyanghareupan persaingan anu saé anu gancang diajar cara berinovasi; ngudag kauntungan marginal janten langkung marginal.

Naha bersepeda olahraga?

Ngabuburitnyaéta: Dampak rendah éta nyababkeun kirang galur sareng cilaka tibatan kaseueuran bentuk latihan anu sanés.TOlatihan otot anu saéNgabuburitngagunakeun sadaya gugus otot utama nalika anjeun ngepak. Saépikeunkakuatan jeung staminaNgabuburitningkatkeun stamina, kakuatan sareng kabugaran aérobik.

Naha bersepeda mangrupikeun olahraga anu beunghar?

Leres.Ngabuburitngagaduhan palang kauangan anu langkung luhur pikeun asupna tibatan anu sanésnaolahraga. Anjeun henteu kedahbeunghar, tapi sesah pikeun bersaing upami anjeun miskin. Janten jelas, ieunyaéta Ngabuburitgaduh hijiolahraga.

Sakumaha urang terang, bersepeda ngagaduhan léksikon anu euyeub. Kecap kalayan étimologi diwangun salami mangtaun-taun. Kosa kata éksténsif ieu ogé nutupan sajumlah hinaan, sababaraha diantarana urang parantos didaptarkeun di dieu.

Sareng aranjeunna leres-leres pas pikeun jalan-jalan kulawarga. Anjeun kedah nguatkeun diri, sobat. Engkol kaca! - Amatir! - Sapuluh panghinaan sapédah top.

Satengah roda. Sababaraha panginten ningali ieu salaku lencana ngahargaan tinimbang ngahina. Tapi kuring pikir seuseueurna urang bakal resep teu gaduh ieu salaku labél sabab nandaan anjeun salaku jinis pengendara anu teu aya anu hoyong linggih di payun.

Sareng kuring pikir urang sadayana terang sababaraha. Sering dibarengan ku frasa anu kuat salaku ahiran, awalan atanapi duanana. ♪ Diuk dina sprinter.

Naha saur anjeun perputaranana, Si? - henteu - Kami henteu nyarioskeun pro-seater di dieu sareng supirna mayar korsi naék ka tujuan sateuacan muka supir 200 méter pamungkas anu henteu giliran sakali dina balapan jalan lokal, geng ranté, atanapi bahkan naek klub, sneak di palih tonggong sateuacan terang pikeun kéngingkeun tanda nami tempat, sareng pésta sapertos aranjeunna parantos kéngingkeun kajawaraan dunya. - Dina raray anjeun, Stevens! - Amatir henteu kadéngéna goréng teuing kusabab éta, tapi anu ieu, khusus pikeun anu nyucikeun diri, leres-leres pencét nalika anjeun nuju nampi tungtung, sabab éta nunjukkeun yén kamampuan sareng kamampuan anjeun salaku supir jauh teuing propésional .- Amatir. - Masih teu kedah janten propésional pikeun nyebut batur amatir.

Kusabab amatir nyata biasana ogé nyebut amatir amatir séjén. - Wah! Amatir! - Naon? - excavator keusik aya di payun, ditujukeun ka supir anu sigana henteu nempelkeun irung kana angin. Sareng saha anu bakal nyingkahan péngkolan di payun kalayan biaya naon? Pikeun tujuan éta, aranjeunna bakal nganggo sababaraha taktik licik pikeun ngajaga tempatna di bagian tukang grup, anu matak pikaboseneun sadayana di sakurilingna sapertos ngagaduhan mil anu saé pisan - Prajurit Akhir Minggu - Héi, Si.

Ningali kana perjalanan anu saé ieu - mangrupikeun julukan pikeun supir anu tujuan utami sigana pencét jalan di akhir minggu tapi henteu leres dina balapan atanapi olahraga nalika WW ngalakukeun ieu sacara serius. - Si, antosan! Naon anu anjeun laksanakeun? Sakuduna janten numpak ajeg! - Poser, anu ieu henteu peryogi seueur panjelasan sabab kuring pikir urang sadayana tiasa nunjukkeun sahenteuna hiji jalma anu urang kenal anu pas kana katerangan khusus éta. Si - Naon? - Naon anu anjeun lakukeun? - Hapunten, sobat.

Kami punten. Ngan anjeun terang anu hiji.

sadulur engkol sapatu cocog

Kit pro Flawless. Sapédah biking handapeun wates beurat UCI. Sapatu bersepeda kotak-seger, angkat angkat, kacamata hideung, naon waé cuaca sareng anu terasna, teras-terasan jaga rambut anjeun - punten sobat.

Pikeun Instagram waé. Kuring ngan ukur mikir yén kuring bakal néwak momen - kuring ngagaleuh ban kuring. Éta pribadi - kuring terang, tapi katingalina epik - Anjeun kedah dikeras.

Peremceran ieu biasana dikhususkeun pikeun jalma anu condong nyerengeh, ngawadul, atanapi ngadamel alesan anu goréng kusabab henteu mampuh naék atanapi ngungkulan jumlah usaha anu cukup. Henteu, sigana mah aman. Aya 5% kasempetan hujan, anu 5% langkung ti kuring daék résiko.

Abdi henteu ngalakukeun éta. Kuring bakal nyauran pamajikan kuring. Kuring kedah dibarengan - kuring bakal ngawartosan naon.

Anjeun kedah nguatkeun diri, sobat. Anjeun leres-leres. Abdi henteu tiasa percanten. - Naha anjeun kapikiran upami kuring nginjeum rompi anjeun pikeun tetep haneut nalika kuring ngantosan? Abdi henteu hoyong tiis. - Abdi gaduh cekap. - Nuhun, Mat. - Teu dipercaya.

Wheelsucker, teu aya anu hoyong disebat roda roda, leres? Kami bahkan ngadamel tulisan ngeunaan kumaha nyingkirkeun anjeun. Dina basa Perancis, aranjeunna ngagaduhan kecap anu saé pikeun Wheatucker. Raton! naséhat! Sanés tarjamahan literal, éta hartosna 'beurit ngora'. - Naon anu anjeun ngalakukeun éta pikeun? Abdi ngan ukur nyobian milarian panyumputan.

Jujur. Kuring ngan ukur mikir bakal balik ka imah gancang. - Engkol kaca, éta mangrupikeun nami supir anu ngalangkungan payunna dina jalan istirahat sareng ngepak lemes janten anjeunna leres-leres tiasa nganggo engkol kaca di payun.

Éta mangrupikeun kakosongan anu matak hanjelu tina laksanakeun aranjeunna. - Naon anu anjeun lakukeun? - Abdi réngsé! - Tingali kana cincin alit! - Tapi anjeun katingalina leres-leres kuat! - Leres, tapi tingali sorangan! Urang badé turun sareng anjeun nuju 39 / 17.- Candak kurva - Kuring henteu nolih, kuring nembé ngadamel kurva, anjeun engkol kaca! Kepala kéju. - Kepala kéju. - Lima, opat, tilu, dua, hiji, nol .- Kuring kantos disebat sirah kéju sabab kuring nyerang nalika bendera murag di Tour de l'Avenir, ku supir Belgian anu ogé salah sahiji Bun ngalungkeun kuring.

Kanggo langkung sapuluh klik luhur didieu di luhur sareng pikeun tulisan 'kumaha carana' urang pencét di dieu di handap. Sareng kanggo ngalanggan GCN, pencét dina gulung kéju anu ngalayang. ♪ ♪ - Amatir, sanaos manuver overtake anu saé pisan. - Leres, éta saéstuna lumayan saé.

Naon ari sapédah olahraga?

Sapédah olahraga, atanapisapédah olahraga, mangrupikeun motor anu dioptimalkeun pikeun kagancangan, akselerasi, ngerem, sareng sudut di jalan-jalan aspal, biasana ngorbankeun kanyamanan sareng ékonomi bahan bakar ku ngabandingkeun sareng motor anu sanés.

Anjeun parantos mutuskeun mésér sapédah jalan anu munggaran, anu luar biasa anjeun parantos nyandak léngkah munggaran anjeun kana dunya anu langkung ageung, tapi mésér sapédah munggaran anjeun tiasa karaos rada ageung sareng ngabingungkeun sabab katingalina seueur jinis anu béda tina bahan anu béda kalayan komponén anu béda lulus, janten kami aya dina artikel tulisan ieu kuring bakal masihan anjeun pituduh praktis sareng nyaritakeun pisan naon anu kedah dipilari sareng naon bédana kuring leres-leres resep kana bersepeda, janten naon waé anu ngagaduhan langkung seueur jalma dina sapédah sareng karep sadayana hadé Splits. Kusabab kitu urang damel sareng Decathlon, aranjeunna gaduh sapédah anu leres-leres komprehensif kalayan seueur fitur anu béda sareng aranjeunna ogé nilai pikeun artos, anu hartosna ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun kuring nunjukkeun anjeun sadaya anu tiasa anjeun laksanakeun sareng kuring ogé peryogi langlayangan layang layang anyar ditambah pamikiran anu maéhan dua manuk ku hiji batu. Hal kahiji anu anjeun kedah terang nyaéta sabaraha artos anu anjeun badé nyéépkeun, tapi sabaraha artos anu anjeun kedahanggékeun ogé teu aya jawaban anu pas pikeun patarosan éta nalika badé mésér sapédah jalan, tapi anu anjeun tiasa terang éta luhur kualitas jalan asupna sapédah jalan biasana dimimitian sakitar 260 oro atanapi £ 250 sapertos kieu teras nalika anjeun ngasilkeun langkung seueur artos pigura biasana langkung énténg sareng langkung sesah sareng komponén dina pigura ieu langkung énténg sareng langkung canggih sakitar 600 euro anjeun tiasa kéngingkeun seueur artos kasieunan sapédah, ilaharna aya anu nganggo bingkai aluminium sababaraha komponén tingkat lebet anu hadé sabab bahkan rem cakram sareng motor kalayan alat-alat sapertos ieu sanggup pisan, anjeun pasti tiasa terang yén gunung atanapi Alps meureun anjeun naék sababaraha balapan dina sapédah kalayan spéktrum sapertos ieu kuring terang éta, kusabab aya seueur hal anu kuring lakukeun dina sapédah jalan anu munggaran, kuring nyarankeun anjeun henteu nyéépkeun sadaya artos anjeun dina sapédah nyalira, anggaran sadayana. asesoris penting sapertos sapatu sareng pedal, baju sareng naon anu anjeun pikahoyong mimiti diperhatoskeun nalika milih sapédah anjeun, komponén anu napel na éta tina istilah koléktif pikeun rem sareng pergeseran roda gigi mangrupikeun kelompok ayeuna aya pabrik anu béda pikeun kumpulan Campagnolo , SRAM microchip sareng meureun Shimano anu paling kawéntar anu sumping teu paduli grup merk set Hierarchies atanapi tingkat luhur nalika anjeun mindahkeun hirarki grup janten langkung awis sareng komponénna janten langkung enteng anjeun biasana ngagaduhan langkung seueur fungsionalitas langkung didamel tina langkung bahan anu aheng sareng pergeseran gears ogé bakal langkung lemes ayeuna sapédah tingkat lebet sareng bikang jalan lebet lebet biasana disayogikeun set kelompok anu langkung handap dina hirarki, conto anu saé ieu nyaéta Shimano Sora, anu mangrupikeun peringkat kadua Shimano groupset sareng biasa dipendakan dina sapédah sakitar £ 500,00; Shimano Sora tiasa janten langkung handap dina hirarki groupset.

Kami henteu ngantep éta ngahalangan anjeun janten pamula atanapi tingkat Éntri sapédah anu leres pisan sampurna. Tunggang munggaran kuring. Sapédah kedah Shimano angkat sareng kuring nyerat éta gunung di kuring atanapi Carall ngeunaan tempat anu kuring bahkan naék sababaraha balapan tapi salah sahiji hal anu kedah diémutan nyaéta babandingan gear tina grup Sapédah ieu gaduh kasét 1132 di tukang , Naon anu kuring nyarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran anjeun Alesanna nyaéta 32 alat waos ieu dina tonggong kasét leres-leres manpaat pikeun bukit.

Ieu ngandung hartos yén ku cara ngagelarkeun suku anjeun langkung, anjeun tiasa kéngingkeun irama anu langkung luhur sareng éta bakal ngajantenkeun bukit langkung ageung. Ieu kontras sareng sababaraha sapédah anu sumping sareng kasét anu rada sesah: 28 perhatoskeun éta sareng ranté set ayeuna ogé ngagaduhan ukuran ranté anu béda, anu bakal kuring nyarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran anjeun nyaéta set ranté ci anu 50: 34 nyaéta kumaha urang gaduhna di dieu sareng alesan anu sami kuring nyarankeun taun 32an, tonggongna ngajantenkeun perbukitan sakedik langkung gampang upami anjeun pemula. Kantun upami anjeun biking jalan pamula sareng hoyong gaduh roda gigi anu tiasa ngabantosan anjeun naék bukit anu anjeun pikahoyong, rem tukang anu langkung ageung sareng tukang anu langkung alit disebut ogé bagian tina grup sareng sacara gembleng aya dua jinis rem Rim atanapi sakumaha anjeun tiasa tingali dina rem cakram sapédah ieu sareng rem ieu hargana sakedik langkung seueur tibatan rem tapi kumaha upami anjeun cicing atanapi bakal naék di daérah anu ngagugulung? di daérah pagunungan kuring bakal nyarios aranjeunna patut usaha tambahan kusabab aranjeunna nawiskeun rem langkung kuat, anu langkung konsisten khususna dina kaayaan baseuh sareng umumna ngan ukur gaduh kontrol anu langkung saé.

Kuring kedah ngantebkeun yén rem pelek anu ngagunakeunana sampurna nyukupan pikeun meunang Tour de France salami 100 taun sareng aranjeunna gaduh kaunggulan janten rada énggal tibatan rem ieu kusabab bahan bingkai na damelna aya pangaruh anu gedé pisan kualitas numpak sapédah sacara umum kalayan bahan anu paling populér Aluminium, baja sareng serat karbon ti sakitar 250 dugi ka 1.000 pon euro sareng dolar, seuseueurna sapédah anu tiasa mendakan didamel tina alloy aluminium sareng éta saé kusabab aluminium mangrupikeun bahan anu serbaguna pisan. éta rasio kakuatan-ka-beurat anu saé, éta sababna nalika dianggo dina penerbangan, éta ogé tahan korosi sareng tiasa dilakukeun kalayan biaya anu langkung murah tibatan serat karbon anu hartosna yén sapédah tiasa janten langkung rébuan euro langkung terjangkau . Anjeun mimiti ningali sapédah serat karbon tingkat Éntri sapertos vanreisel edr 105 atanapi lagu Sang ieu, sakumaha anu aranjeunna nyarios di payun, dimana kami ayeuna. Serat karbon biasana langkung ringan sareng langkung bénten tibatan aluminium sareng waja pikeun serat karbon kualitas numpak anu langkung saé mangrupikeun bahan anu saé pikeun nyiptakeun sapédah tapi upami anggaran anjeun henteu serat karbon lengkep tong hariwang sapédah jalan anu munggaran mah éta aluminium tapi fitur anu saé nyaéta sapédah aluminium nganggo serat garpu Carbon ieu ngirangan beurat ieu ngajantenkeun garpuh langkung sesah sareng éta ogé ngirangan geter jalan sareng geger liwat setang milih mérek anu terpercaya disarankeun ku cara ieu anjeun terang yén pigura parantos dirarancang leres sareng diuji sareng ogé ngagaduhan garansi anu padet dina pigura anu matak diperhatoskeun nyaéta pameuntasan ban langkung-langkung kuring bakal nyarios sabab ieu masihan anjeun kagunaan anu langkung ageung.

Anjeun tiasa ngagem ban anu langkung lega upami anjeun resep upami anjeun resep jalan-jalan sesat sareng gaduh petualangan sakedik. Titik lampiran duanana gunana sareng ngamungkinkeun anjeun ngagantelkeun barang sapertos tukang lumpur, rak koper, sareng seueur aksésoris sanésna, sareng hiji detil akhir dina pigura nyaéta kurung handap - ieu mangrupikeun bantalan dimana ranté tina sapédah bantalan luar ngagaduhan kurung handap anu berulir, kéngingkeun poin bonus dina buku kuring kusabab ieu biasana meryogikeun kirang perawatan sareng langkung lami. Kuring ayeuna nyaritakeun ngeunaan roda Imean salaku salah sahiji komponén konci dina unggal sapédah, ayeuna sapédah tingkat Éntri biasana disayogikeun ku roda tingkat Éntri sabab éta komponén anu paling populér nyaéta ningkatkeun para pengendara motor anu langkung maju dina olahraga. beuki sering dagangna pikeun anu langkung énténg, langkung sesah, sareng panginten langkung aerodinamika, tapi ku tingkat performa anu ningkat dina roda, éta nambihan biaya sahingga tetep harga dugi ka handap, atanapi motor tingkat lebet bakal disarengan ku em kabayang anu langkung saderhana, tapi nalika ngaevaluasi roda anu sapédah anjeun bakal nyarankeun ku anu kuring nyarankeun, aya nomer haseup anu saé pisan anu kedah diperhatoskeun kusabab ieu ngabantosan roda anu langkung kuat sareng langkung mantep ogé kuring nyarankeun yén anjeun ningali rubak pasisian.

Idéalna anjeun hoyong pelek anu langkung cocog pikeun ban anu langkung lega, sahingga lébarna rada lega sapertos ban 25mm atanapi ban 28mm nawiskeun langkung raoseun, cekelan sakedik deui sareng tahan résistansi ngagugulung sakedik teuing, anu hartosna anjeun tiasa naek kagancangan anu sami kalayan usaha sakedik sakedik. Ayeuna kuring badé masihan anjeun inpormasi gancang sanés anu anjeun kedah terang nalika mésér sapédah jalan anu munggaran. Sapédah jalan dirancang pikeun dianggo ku calana pondok padded, anu hartosna éta normal pikeun aranjeunna ngarasa teu raoseun tanpa calana pondok, sareng kanyamanan sadel pisan pribadi ogé biasa pikeun pengendara sering ngarobah hal.

Kaseueuran sapédah balap henteu nganggo pedal, sanaos sapédah low-end sumping sareng acara pedal datar. Upami anjeun gaduh rides panjang atanapi olahraga EOBs, kami nyarankeun pikeun ningkatkeun sababaraha pedal sareng sapatu tanpa klip sabab ieu ngamungkinkeun anjeun geser ka handap sareng narik pedalna pikeun ngajantenkeun anjeun langkung éfisién, anjeun ogé tiasa kéngingkeun motor khusus awéwé, mangga déngdékkeun Éta dirancang pikeun gaduh bingkai anu sami tapi titik kontak anu béda pikeun nampung bédana anatomis antara kelamin sareng engkol anu rada pondok, tapi ieu henteu diperyogikeun pisan. Kami ngarékoméndasikeun anjeun milari naon anu paling raoseun pikeun anjeun.

Anjeun panginten resep kana sapédah gravel atanapi permukaan campuran. Ieu mangrupikeun sapédah jalan sareng sababaraha modifikasi pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung serbaguna supados anjeun ngagaduhan langkung aksés ban kalayan volume anu langkung ageung anu jauh langkung kuat ti jalan jalan langkung gampang anjeun tiasa ningali éta sprocket masif dina kasét di dieu sareng rem cakram na hartosna anjeun hakékatna gaduh sapédah jalan sareng drop bar anu jauh langkung gancang di jalan tibatan sapédah gunung tapi ogé dina gravel atanapi ninggang potongan kawinan, anu anjeun teu hoyong lakukeun dina sapédah jalan standar anu cocog pikeun anu dicampur ku rupa-rupa bumi pikeun petualangan, meureun ngepak sababaraha sapédah, atanapi panginten ngan ukur komuter anu henteu hoyong ngan ukur lengket di jalan. Anjeun ogé tiasa ngagentos ban lami kanggo jalan anu ipis sareng langsing sareng anjeun intina ngagaduhan sapédah balap Abdi mangrupikeun kipas ageung tina sapédah ieu, sapédah gravel tingkat lebet sakitar lima ratus pon atanapi genep ratus euro.

Angon ucing ngadamel padamelan anu hadé pikeun milari layang anyar kuring, tapi ton barang-barang sanésna ogé, tapi leres-leres hilap yén kuring meryogikeunana upami anjeun resep kana tulisan ieu sareng mendakan éta inpormasi sareng punten masihan kami resep sareng tindak lanjut sareng ayeuna anjeun parantos mutuskeun kana sapédah anu anjeun pikahoyong, anjeun panginten kedah terang kumaha netepkeun ukuran anu anjeun peryogikeun, kabeneran kami gaduh tulisan ngeunaan ieu sareng sapuluh eusi pamula anu leres-leres gunana. Abdi badé ka bumi ayeuna sareng maénkeun cocooan abdi

Naha anjeun tiasa kaleungitan gajih beuteung ku Ngabuburit?

Leres,tiasa bersepedaTulungkaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumkaleungitan gajihsareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-latihan intensitas aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.

Naon kalemahan siklus?

Jujur, utamakarugianbakal waktos.Ngabuburittiasa nyandak waktos. Ogé, éta tiasa nampilkeun sakedik ketang dina handap sareng / atanapi tonggong luhur anjeun tina gerakan konstan ditekuk. Nanging,Ngabuburitnyaéta pangaruh ringan kana tuur sabab anjeun henteu pernah pinuh ngalegaan sareng ngonci.

Kunaon tukang beca ceking kitu?

Dina waktos anu sami, ketahanantukang becabakal ngaduruk seueur gajih. Anu tinggal ukur otot.Jantenaranjeunnaceking, tapi atletis. Awak luhur ilaharna kirang dikembangkeun tibatan awak handap,teuing.

Naha 30 menit saé sapédah cekap dinten?

Ngabuburitningkatkeun daya tahan anjeun sareng mareumansapédah

Latihan dinasapédahsahenteuna30 menitkadintenbakal ngawangun daya tahan kardiovaskular sareng otot anjeun. Ku ngalakukeun usaha anu tetep, anjeun bakal perhatoskeun pamutahiran kapasitas aérobik anjeun, ngamungkinkeun anjeunsapédahpanjang atanapi dina tunggang langkung sengit.

Naha bersepeda mahal pisan?

Sapédah téhmahal, Kusabab bahan, biaya pembuatan, sareng panilitian sareng pamekaran anu kalebet. Perusahaan sapédah ogé terang tina panilitian pasar sabaraha aranjeunna tiasa ngajual sepédah pikeun kéngingkeun kauntungan anu maksimal.

ngaluncatan sapédah

Naha bersepeda mangrupikeun olahraga anu paling mahal?

Sapertos golf,Ngabuburitumumna dicutat salaku salah sahiji deuiolahraga mahalpikeun lebet, kalayan perlengkapan anu diperyogikeun pikeun nyetél palanggan langkung jauh deui tibatan, sebutkeun, sapasang sapatu ngaji. Anjeunna satuju yénolahragamungkin gaduh reputasi janten ngalarang tina segi biaya tapi henteu kedah kitu.

Éta olahraga numpak sapédah?

Walerna nyaéta enya, biking tiasa janten acara olahraga. Aya seueur turnamén olahraga sareng penghargaan dinten ieu anu museur kana biking - kagiatan anu ogé katelah bersepeda. Kompetisi sapédah sareng 10 sapédah gancang parantos aya ti saprak taun 1980an. Rupa-rupa nagara Éropa ngatur turnamén bersepeda - bahkan Amérika Serikat.

Dimana olahraga bersepeda?

Judul Alternatip: balap sapédah, sapédah, bersepeda Ngabuburit, panggunaan sapédah pikeun olahraga, rekreasi, atanapi transportasi. Olahraga bersepeda diwangun ku balap profesional sareng amatir, anu seueur dilaksanakeun di buana Éropa, Amérika Serikat, sareng Asia. Anggo rekreasi sapédah nyebar di Éropa sareng Amérika Serikat.

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan Ngabuburit?

Sadayana ngeunaan Ngabuburit [Aturan, Sejarah,…] Ngabuburit mangrupikeun olahraga anu dipraktekkeun ku sapédah sareng ampir dina unggal kasempetan éta tujuanana pikeun ngarambat rute anu tangtu dina waktos anu sahenteuna, janten anu paling gancang pikeun ngalengkepan upami hoyong meunang balapan .

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat