Utama > Ngabuburit > Jalan bersepeda uk - solusi anu hirup

Jalan bersepeda uk - solusi anu hirup

Dupi anjeun tiasa ngiringan jalan di Inggris?

Panumpang diidinan indit-inditan dina A.jalan- salami teu aya ajalantanda kalayan gambar asapédahdina bunderan beureum. Masalahna sarengjalan-jalansapertos A3 nyaéta ngagaduhan kaayaan anu sami sareng jalan tol sapertos gaduh tilu jalur sareng wates kecepatan anu sami.sabelas. 2017.



(musik éléktronik anu bagja) - Upami anjeun henteu acan, bersepeda ngurilingan kota tiasa rada pikasieuneun. - Ngabuburit leres-leres pikaresepeun di luar ruangan, tapi tiasa ogé pikaresepeun di kota. Anjeun kedah waspada kana bahaya anu rada béda sareng anjeun sacara alami berinteraksi sareng langkung seueur pangguna jalan sanés tibatan di padesaan. (musik éléktronik anu bagja) Sakumaha biasana, sateuacan anjeun angkat, tiasa manpaat pikeun mikir sakedik ngeunaan naon anu anjeun badé lakukeun; contona, anjeun kedah mikirkeun tujuan anjeun, jalur anu anjeun badé candak, sareng naon anu anjeun badé lakukeun sapanjang jalan anu tiasa ditempuh.

Ngarencanakeun jalur anjeun seueur gunana sabab ngamungkinkeun anjeun nyingkahan daérah anu diblokir atanapi jalur anu teu diidinan ku anjeun, sareng éta tiasa ngabantosan anjeun ngautamakeun jalur motor sareng rute anu henteu ngan ukur langkung aman tapi ogé sering langkung lancar sareng gancang sareng langkung pikaresepeun tibatan nyetir di jalan. Ayeuna aya seueur aplikasi anu hébat di luar sana pikeun ngarencanakeun jalur anjeun ku sapédah. Kommot, salaku conto, saé saé pisan, tapi sering nalika anjeun nyetir ngurilingan kota, Google Maps kalayan fungsionalitas sapédah tiasa dianggo kalayan saé pisan. (musik éléktronik optimis) - Hayu urang ngobrolkeun alat-alatna - Ayeuna anjeun kedah sapédah heula - Leres, tapi panginten éta anu anjeun peryogikeun.

Hayu urang nyanghareupan éta, di seueur nagara bersepeda ngan ukur mangrupikeun bentuk transportasi, sapertos leumpang atanapi nyetir. Maka komo nganggo helm tiasa ngajantenkeun anjeun rada menonjol - leres, tapi aya ogé nagara-nagara dimana nganggo helm wajib sepanjang waktos, bahkan dina sapédah kota, sareng mémang dina sagala jinis sapédah. Sareng sacara pribadi, upami kuring henteu nganjang ka kulawarga kuring di Holland sareng naékkeun sapédah kota kuring di sana, kuring panginten ngagaduhan helm dina unggal jenis wisata sapédah anu kuring kantos. - Sajauh asesorisna, lampu cai mancur saé pisan ideu.



Penting pisan saatos poek. Terus hiji deui bel, sabab anu paling penting nalika nyetir di kota nyaéta kanaékan pangguna jalan. Janten naon waé anu tiasa ngabantosan anjeun tiasa ditingali atanapi didangu mangrupikeun ide anu saé. - Leres, sareng hiji hal anu terakhir kuring nyarankeun pikeun nyandak dimana janten konci kusabab éta balanja langkung fleksibel - Katuhu - Nyaho yén sapédah anjeun masih aya nalika anjeun kaluar - Fleksibel sareng ogé langkung santai Janten anjeun henteu tetep tunggang hariwang Sapédah anjeun moal aya nalika anjeun turun - Éh, anjeun bahkan tiasa angkat ka walungan pikeun és krim - Anjeun kataji ku kanyataan yén sadaya kota gaduh walungan. (seuri) (musik éléktronik senang) - Kami némpél éta sakedap tadi, tapi nganggo pakean anu ngeunteung, khususna dina panangan sareng suku anjeun, tiasa ngajantenkeun langkung dikenal - éta kusabab uteuk manusa sacara insting diprogram pikeun ngalakukeunana, biomekanis Mikawanoh gerakan pola.- Kami ogé parantos nyebatkeun lampu, tapi ieu ogé leres-leres ningkatkeun pisibilitas pikeun pangguna jalan sanés. - Sareng koper anjeun tiasa janten tempat anu hadé pikeun ngagem pemantul, utamina upami anjeun teu hoyong nganggo baju khusus.

Salaku conto, ransel anu réfléksi saé kusabab anjeun tiasa ningali tina sadaya sisi. (musik éléktronik anu bagja) - Kahirupan kota ageung tiasa nuduhkeun sagala rupa bahaya ti budak anu nuju sakola, jalma-jalma leumpang anjingna, liang, tutup solokan, bahkan treuk ageung atanapi beus. Sareng hey, anjeun bahkan kedah waspada pikeun pengendara sepeda anu kéngingkeun sesa urang tina reputasi anu goréng - punten tong ngan ukur mikir yén anjeun tiasa ngalangkung parapatan dina menit terakhir; nyetir lampu beureum bahaya, sareng aya pangguna jalan sanés ogé Alesan teu resep ka kami, anu sigana urang hoyong hindarkeun - Leres.

Sareng hiji catetan akhir nyaéta lamun kota anjeun ngagaduhan kotak sapédah khusus dina lampu patalimarga éta pasti pantes dianggo téma, henteu ngan anjeun bakal langkung katingali ku pangguna jalan di tukangeun anjeun. Upami héjo, anjeun ogé tiasa angkat ti payun. Dibikeun wates kecepatan sakitar 30 kilométer per jam di kaseueuran kota, ieu bakal ngajantenkeun anjeun payuneun patalimarga, panginten dugi ka lampu set lampu seterusna. (bagja musik éléktronik) - Kuring ngarasa di kota, kalakuan anjeun penting pisan.



Langkung seueur jalma anu urang tiasa ningali anjeun sareng naon anu anjeun laksanakeun. Janten tong masihan saha waé kasempetan pikeun nyandak hal anu goréng anu anjeun laksanakeun anu tiasa dilakukeun ngalawan anjeun atanapi pengendara sepeda anu sanés. Sareng éta gampang pisan, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngubaran pangguna jalan sanés sareng pengendara sepeda anu sanés sapertos anu anjeun pikahoyong pikeun dirawat nyalira.

Sopan sareng prioritas upami anjeun kedah. Sareng tetep émut yén kaseueuran jalur sapédah dibagi janten aya ogé anu leumpang di ditu, janten tong ngarepkeun tumpak anu teu kaganggu. Gelombang hatur nuhun atanapi seuri anu leres-leres tiasa ngabédakeun pisan nalika berinteraksi sareng supir, sasama pengendara sepeda sareng pejalan kaki, anjeun sering mangrupikeun hal anu paling bahaya dina jalan anu dibagi.

Janten awas pikeun murangkalih, anjing, pejalan kaki, zombie telepon. Anjeun henteu hoyong nganyenyeri dirina, sareng anjeun ogé henteu hoyong nganyenyeri diri ku ragrag ogé. Kuring terang ngeunaan ieu kusabab kuring katandangan anjing awal taun ieu, sanaos anjing éta.

siklus kajawaraan



Kuring miharep kuring parantos ngalambatkeun sakedik sareng nyingkahan cilaka. - Sugan upami anjeun ngagaduhan bel Emma, ​​anu tiasa manpaat pisan dina jalur sapédah pikeun ngingetkeun pendaki sareng pengendara sepeda anu badé lulus. Jalma sering ngahargaan sakedik sopan santun pikeun ngabéjaan aranjeunna yén anjeun aya.

Éta mangpaat hususna nalika anjeun nyusul. (musik elektronik bagja) Salah sahiji hal anu paling populér di kota nyaéta balanja. Janten naha henteu angkat ka pasar anjeun sareng ngeusian karanjang anjeun pinuh? ngahasilkeun lokal sareng ngangkut éta pulang kana sapédah kota anjeun. - Ayeuna koper sapédah anjeun ogé mangrupikeun cara anu hadé pikeun ningkatkeun pidangan anjeun di jalan, sapertos anu tos disebatkeun tadi.

Ngabuburit di kota mangrupikeun pangalaman anu aman sareng pikaresepeun. Mangrupikeun sarana transportasi sareng éksplorasi anu hadé. Tapi anjeun kedah waspada sareng waspada kumaha kalakuan anjeun kedah mangaruhan jalma sanés, tapi pangpangna, kaluar na terasrasakeun diri anjeun resep tulisan ieu, pasihan kami jempol teras pencét di handap di dinya pikeun langkung seueur tips tentang kumaha carana. éta Ngabuburit di kota.

Naon anu lumangsung sareng Jalan Ngabuburit UK?

Perusahaan induk tinaJalan Ngabuburit UK, Total AwéwéNgabuburitjeungSapédahSihir nyebatkeun 'posisi kauangan' Pabrik Média, perusahaan induk tina lima belas halaman wéb sareng majalah, kalebet genepNgabuburitjudul, asup kana likuidasi,jalan.DCparantos diajar.

Abdi? Ngabuburit di London? Henteu! Abdi sakarat. Anjeun kedah édan angkat sapédah di London. Abdi bakal naék sapédah, tapi seueur teuing jalan.

Abdi nyobian bersepeda sakali, tapi aya beus di peuntas jalan. Aargh! Naon salahna jalma-jalma ieu? Sepeda mangrupikeun latihan anu saé, gratis, pikaresepeun, anjeun tiasa ngarobih rute kumaha ogé anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa parkir dimana waé, éta biasana langkung gancang tibatan beus, kadang langkung gancang tibatan tabung, sareng ogé aya pengendara sepeda di London pikeun alesan naon waé anu masih jarang sareng anéh Janten naha bersepeda henteu normal di London? Naha éta aya hubunganana sareng cara ngawangun jalanna? Atanapi éta mangrupikeun hal anu berlabuh dina budaya urang? Atanapi campuran anu rumit sareng bernuansa duanana, digabungkeun sareng sababaraha faktor anu ngareuwaskeun anu sanés anu peryogi sakitar sapuluh menit kanggo dibahas? ♫ ♫ Prasarana bersepeda di London parantos langkung lami tibatan anu anjeun pikirkeun. Énggal taun 1930an, nalika boro-boro saha waé anu nyetir, perencana kota anu bijaksana mutuskeun yén mobil sareng sapédah henteu kedah campuran.

Pinggiran kota anyar di Morden, Perivale, sareng Romford didamel nganggo jalur sapédah anu ngagurilap, lega, misah. Anu mimiti na dibuka di 1934 ku Menteri Perhubungan Leslie Hore-Belisha. Tapi aranjeunna henteu leres-leres dianggo saageung éta.

Grup sapédah benci kana jalur siklus anu disebatna harita. Aranjeunna sieun yén éta kapaksa nganggo éta teras dilarang ti jalan-jalan normal. Ieu pisan anu diarepkeun ku Leslie Hore-Belisha, nyatakeun yén pengendara motor 'jalma paling bahaya di jalan ayeuna'.

Janten revolusi bersepeda henteu kantos sumping. Tapi révolusi énggal caket pisan. Bubuka mobil anyar.

Naha anjeun pikir anjeun henteu mampuh mobil? Hatur nuhun kana téknologi, mobil anyar langkung mirah tibatan kantos. Anjeun tiasa nanggung mobil énggal. Kalayan mobil anyar, anjeun tiasa nyetir dina mobil énggal anjeun - Naha anjeun resep mobil anyar anjeun? - Abdi resep mobil anyar kuring. (kekek) (tetep cekék) Nalika mobil janten langkung saé, jalan-jalan janten langkung rame.

Janten perencanaan taun 1960an, dina kawijaksanaan anu terbatas, ngarobih jalan-jalan anu aya di London pikeun ngajantenkeun langkung seueur ruang pikeun mobil. Sareng para pengendara sepeda kantos hilap. Hyde Park Corner anu bersejarah parantos dijantenkeun bundaran anu pikasieuneun dimana unggal jalur mangrupikeun jalur anu salah, Gajah sareng Kastil, Waterloo sareng Hammersmith. (Klakson mobil) Westway diwangun.

Blurgh! Sareng ampir sadaya jalur sapédah di kota-kota 1930an ngaleungit. Sababaraha janten jalur mobil sareng sababaraha janten tempat parkir. Henteu anéh, jumlah pengendara sepeda di London turun di sababaraha dekade ka hareup. * Kacilakaan - Oww !! Tulisan anu pikasieuneun ieu ti sakitar 1984½ nyobian ngamajukeun bersepeda di London, percanten atanapi henteu, nunjukkeun kumaha kahirupan anu khianat sareng dahsyat dina dua roda parantos janten.

juara cyclist

Aya mobil 1, pengendara motor paéh. Samentara éta di Éropa kota sapertos Amsterdam, anu sami ngabahayakeun di jalan 1970-an ka London, teu kakantun sababaraha barudak anu maot, mutuskeun ngalakukeun anu wani.

Salami tilu dasawarsa ka payun, jalan-jalan bersejarah parantos didesain ulang pikeun masihan prioritas pikeun jalma leumpang sareng pedalis. Mobil parantos dilarang tina sababaraha jalan sareng anu énggal diasingkeun, lega, teu kaganggu, jalur sepédah lemes parantos didamel dina jalur anu biasa ditumpangan ku jalma. Ngarobih Amsterdam dina jero henteu gampang sareng henteu kajadian sapeupeuting, tapi akhirna bersepeda janten bentuk transportasi anu normal.

Sareng éta mobil anu kedah diajar ngantosan giliranana, kaluar tina jalan, sareng jalan gede. Éta henteu hartosna yén Walanda mangrupikeun peminat mésér. Sakedik sapertos nyarios yén sadayana anu aya di Inggris kataji ku tukang ngabersihkeun vakum ngan kusabab sadaya jelema ngagaduhan - Di Holland - Walanda! teu aya tukang beca di Walanda.

Jalma-jalma ieu guru, dokter, ahli hukum, mahasiswa, analis sistem, penilai volume piagam, sareng bintang porno. Naha éta henteu kajantenan di London? Sabalikna sesah kanggo nyarios. Meureun éta kusabab urang Brit parantos teras-terasan teuing kana mobil urang.

Di 1980s, mobil mangrupikeun simbol status. Margaret Thatcher, sakumaha anjeun terang, nyarios 'Jalma anu langkung ti 30 taun anu dina beus tiasa nyebatkeun dirina gagal.' Ieu hartosna yén politikus sareng perencana anu hoyong ngajantenkeun siklus langkung saé sacara hadé dilakukeun ku panangan dihijikeun ka tukang.

Aranjeunna henteu tiasa ngaganggu mobil éndah kami. Alesan anu sanés panginten nyaéta cara London dijalankeun mangtaun-taun. Saatos Thatcher ngaleungitkeun GLC di 1986, infrastruktur sapédah sareng anu sami disayogikeun ku 32 borabolan London, janten teu aya anu nyababkeun parobihan budaya di kota.

Tapi éta kedah robih dina taun 2000. Kahiji kalina, London ngayakeun konvénsi sareng walikota anu dipilih langsung kalayan kakuatan sareng anggaran pikeun mikir ageung. Ken Livingstone * kelenci sareng Transport anu nembé didamel pikeun London, atanapi TfL ngungkulan kamacetan kronis sareng polusi gangguan, sareng aranjeunna ningali yén bersepeda tiasa ngagaduhan peran penting.

Sanaos telat, ku investasi anu pas, London ngagaduhan poténsial pikeun janten Mekah Ngabuburit sapertos Amsterdam. Pokokna éta ngagaduhan iklim anu sami, rata (kalolobaanana), jalanna cukup lega sareng kaseueuran perjalanan di London tiasa ditempuh kirang ti 2 mil.

Éta leres tiasa dilakukeun. Aranjeunna kedah ngalakukeunana geuwat, sareng aranjeunna kedah ngalaksanakeunana ayeuna. Ampir langkung ti 7 taun saatosna, Ken Livingstone nyolong ideu ti Paris: Skéma Sewa Siklus.

Kamana waé di London tengah, stasiun docking kalayan sapédah anu beurat teuing kedah didamel sareng mencolok pikeun usaha maling. Sareng saha anu gaduh kartu bank sareng sapasang suku tiasa nyéwa éta kalayan artos sakedik. Henteu dugi ka 2010 pikeun rencana badé dilaksanakeun yén London ngagaduhan walikota énggal anu ideu na.

kopling derailleur tukang

Aranjeunna masihan program nami landihan anu nyasabkeun tapi berkesan sareng langgeng 'Boris Bikes'. Aranjeunna pencét langsung, populér ku warga satempat sareng turis anu goyah. Aranjeunna ngabantosan ngamajukeun pamanggih yén Ngabuburit di kota sanés ngan ukur pikeun peminat anu nganggo Lycra, tapi sadayana.

Kalayan seueur cicirén goyah anyar di jalan, éta langkung penting tibatan kantos yén London ngagaduhan jalan anu aman pikeun dikurilingan. Sareng dina taun anu sami sumping rencana anu paling berani walikota dugi ka ayeuna: siklus superhighways. Ieu mangrupikeun jalan tol siklus komérsial khusus anu jelas anu dilabélan jarakna sareng dicét dina warna biru anu cocog pikeun cocog sareng Barclays, anu disponsoran sadayana.

Aya 12 jalan raya siklus anu direncanakeun, anu diitung sapertos jam dina jam anu kaluar ti tengah London. Anu mimiti, anu dibuka taun 2010, nyaéta CS7, anu ngaliwat Jambatan Southwark anu teu seueur dianggo, ngorondang di sekitar Gajah sareng Kastil, sareng nuturkeun garis Kalér dugi ka Colliers Wood. Salajengna sumping CS2, anu ngalir ka wétan ti Aldgate ngalangkungan Whitechapel ka Olimpiade hareup di Stratford.

Tapi naha jalan raya ieu saé? Euh henteu - sanaos pisan - AAAARGH !! AAARGH !! sanaos dipasang pisan sareng dina warna biru anu saé, henteu aya nanaon anu misah fisik tukang beca tina mobil, beus sareng treuk anu ngalir.

kumaha cara nganggo monitor denyut jantung

Kadang-kadang warna biru liren ngadadak, ngajantenkeun jalur beus, atanapi dieusian ku mobil anu diparkir. Pamuter sepeda anyar anu isin, jalma anu dimekarkeun pikeun ngaraos aman dina program ieu, henteu raoseun pisan. Anu langkung matak hariwang nyaéta yén pengendara sepeda anu anyar sareng percaya diri kaémutan kaamanan anu palsu harita, nalika cét biru kaluar, splat.

Venera Minachmetova, saurang pangusaha Rusia umur 24 taun, dibunuh ku treuk di Bow Interchange anu terkenal, salah sahiji tina 5 pengendara motor anu maot di jalan-jalan ibukota ngan ukur 2 minggu pikeun walikota sareng TfL lirén ngabunuh para pengendara sepeda. Tilikan anu langkung caket kana desain superhighway aslina ngungkabkeun yén aranjeunna bahaya panginten anu teu dipikahayang. Numutkeun peta ieu, CS11 sakuduna nyetir jalan anu sempit pisan di Kilburn High Road.

Sareng dimana persisna éta? Nu M hoyong angkat? Janten TfL balik deui ka papan gambar sareng waktos ieu langkung serius. Generasi salajengna siklus superhighways ti 2013 mangrupikeun paningkatan anu masif. Dipisahkeun sacara fisik tina patalimarga kalayan fungsi sapertos lampu patalimarga anu khusus sareng halte beus anu ngambang, ieu jalur siklus nyata anu pantes ku Walanda.

Naha jalan raya anyar ieu suksés? F *** enya! Ngabuburit dina rute ieu parantos ningkat ku 60% ageung. Salami jam sibuk, 60% sadaya perjalanan nganggo sapédah. Bahkan aya macét sapédah.

Éta nunjukkeun yén nalika anjeun ngawangun éta, aranjeunna bakal sumping. Dorong ku kasuksésan jalan raya siklus, kota mimiti nyieun dirina bodo ku Ngabuburit. Neuteup! Torrington Place caket kana mobil anu ngulon.

Neuteup! Simpang bank nyaéta beus sareng sapédah ngan ukur dina dinten minggu. Tingali! Camden ngeusi jalan-jalanna ku armadillos. ARMADILLOS! Kami bahkan ngamimitian ngabenerkeun kasalahan 60an urang ku jalan ngarobah jalan buleud anu luar biasa janten langkung aman, sanaos ngabingungkeun, di jero, tanda tanya bentukna parapatan.

Archway, Gajah sareng Kastil, Waterloo, tapi sanés Hammersmith - kasép pikeun Hammersmith. Janten sadayana bahagia atanapi aranjeunna? Revolusi bersepeda parantos narik kritik ti sababaraha grup sapertos (Game Show Summer) - Ooh, tuah na nuju béak waktos.

Tapi anjeun leres pisan. Anjeun nyiptakeun sajarah, anjeun damel jalan raya, anjeun bahkan angkat ka Amsterdam. Tapi aya seueur deui cariosan.

Naha anjeun datang deui pikeun bagian 2? - Ih, enya, kuring bakal. - Saé pisan! Kami ngarepkeun éta, sanés? Pendak deui saatos istirahat! putus

Sabaraha lami waktosna pikeun siklus ngalangkungan Inggris?

Aya genep pantai 'resmi' ka basisir: anu dipasang, sareng tambalan sarengsiklusjalur sareng fasilitas, dina naungan Sustrans. Masing-masing butuh tilu dugi ka opat dinten.

Jalan naon anu tiasa dianggo ku pengendara motor di Inggris?

Ngabuburitumumna diidinan pikeun sadayanajalan-jalankacuali jalan tol. Dina diri, jurusanjalan-jalananu saé ku sapédah. Aranjeunna langsung. Éta langkung saé dijaga, kalayan potholes dilereskeun gancang sareng permukaan diubaran heula nalika tiris.

Pédah pengendara anu tiasa rada ngambek ayeuna. Maksad abdi, éta sanés ngan ukur baju anu pikaresepeun atanapi jalur sapédah, éta sigana pikir aranjeunna aya di luhur hukum nalika aranjeunna naék trotoar, ngagaduhan ruang pikeun asa-asa dina waktosna, sareng bahkan henteu ngajantenkeun kuring ngaluncatan lampu beureum. Maksad abdi éta bahaya pisan sanés, seueur jalma panginten kitu sareng média pasti yakin yén aya pengendara pengendara rutin teu paduli aturan lalu lintas, lebur trotoar, sareng henteu nganggo helm dina telepon sél, janten aya pengendara anu henteu diasuransikeun aranjeunna tiasa nabrak mobil anjeun aranjeunna tiasa nabrak anjeun. Kuring mendakan yén sapédah anu anjeun tambah agrésif mangtaun-taun leres, yén éta leres-leres teu katebak.

sapédah elips

Pengendara sepeda leres-leres ngémutan yén aranjeunna luhur hukum sareng naha éta masalah pisan, janten hayu urang mimitian ku dasar nalika urang nyarioskeun ngeunaan pengendara sepeda, naon anu urang hartosna tina éta leres? ieu atanapi bahkan éta, maksad abdi, sababaraha jalma siga stereotype tapi leres-leres henteu aya anu sapertos tukang sepeda, ngan aya jalma anu naek sapédah sareng katémbong salaku ac yklist mangrupikeun bagian tina stereotip bermasalah jalma anu numpak sapédah , anjeun henteu ditingali salaku tukang nyiksa atanapi ngalatih wétan, tapi aya stigma stéotipis ieu salaku pengendara sepeda, sanaos tangtosna seueur jalma anu naék sapédah ogé nganggo modeu transportasi anu sanés, janten pengendara sepeda leres henteu bénten sareng anu sanés sareng nalika statistik Teu aya bukti yén jalma-jalma sering ngalanggar undang-undang dina sapédah tibatan dina waktos anu sanés. Seueur para pengendara pengendara anu nyarios yén aranjeunna parantos nyumponan kaamanan pikeun jalma anu kadang-kadang nangan lampu bacaan sabab sieun upami aya kajadian anu kantos ka aranjeunna, aranjeunna panginten parantos aya hubungan anu caket sareng kandaraan anu Nyobaan Meunangkeun Éta Anjeun panginten tiasa ogé aya di trotoar kusabab alesan ieu, tapi seuseueurna éta kaamanan sareng éta prinsip pelestarian diri. Janten leres, sababaraha pengendara pengendara ngalanggar hukum, tapi sanaos ngalaksanakeunana, éta bahaya pisan.

Pangaruh tina tingkah laku ieu anu jalma-jalma ngarenghik tiasa diémutan nalika ningali kana statistik anu anjeun tingali, résiko nyata cilaka anu anjeun percanten mangrupikeun résiko pikeun sadaya jelema di Inggris, sakitar 1,700 jalma dina sataun kuring maéhan di jalan sareng sabaraha jalma anu katabrak ku sepédah biasana antara enol sareng dua éta sanés ngawangun nyalira salaku pengendara sepeda grup kusabab kerentanan alami anu gaduh ati-ati pisan sanaos aranjeunna aya di dinya sareng nyerang ieu sabalikna lengkep tina naon anu anjeun lebet mobil kusabab jalma dina mobil nganggo sabuk pengaman, airbag, kandang bestel, ngaraos aman pisan yén aranjeunna gampang ngahina sumberdaya ngeunaan jenis kajahatan anu langkung gampang ngabunuh jalma atanapi tokoh utama anu 13 taun di West Midlands saur kuring. masihan yén lampu gratis lampu beureum ngiringan para pengendara motor sareng salah sahijina henteu bakal ngagaduhan nanaon pikeun nyetir aranjeunna sadayana, anu pamustunganana hartosna yén sadayana ieu hartosna ngalanggar hukum bersepeda henteu kunanaon kuring bakal nyarios henteu, éta ngan ukur henteu tiasa janten bangor, éta tiasa? tiasa nyingsieunan teuing, tapi jarang pisan henteu ngancam ancaman serius ka batur sabab kawilang henteu ngabahayakeun janten naha henteu sadayana nyarioskeun pitur bahaya, éta panginten kusabab jalma-jalma dina sapédah ngahudangkeun aranjeunna atanapi ngan rada jelas. tapi anjeun henteu merhatoskeun supir anu ngalakukeun 30 taun 2001 dina telepon di tukangeun roda anjeun terang yén bagian ieu bakal datang kumaha upami supir anu urang tiasa émut ogé tiasa janten pengendara sepeda nalika aya dina mobil, aranjeunna ogé ngalanggar hukum sareng upami aranjeunna ngalakukeun éta bahaya dinten ayeuna, lima urang maot di jalan urang sareng 63 sangsara ngarobih kahirupan sareng dina kaseueuran kasus nalika supir anu nyababkeun tabrakan ieu aya dina pelanggaran anu nyababkeun tabrakan-tabrakan Anjeun Cellphone Selingan anjeun Janten sigana tanggung jawab seueur pisan tina sadaya tabrakan ayeuna hal-hal anu kami lebet Batas laju sanés ngan ukur wates anu anjeun tingali, éta mangrupikeun tujuan pikeun udagan anu séjén anu diinumna tangtosna nyetir narkoba sareng hanjakalna anjeun terang t nginum obat topi dina mobil parantos naék nalika anjeun nabrak Mobil dina kecepatan 30 mph, éta énergi anu sami, kakuatan anu ngarusak sami salaku bahan peledak anu anjeun beuli sareng éta sababna urang salaku masarakat kedah usaha bener-bener asup ka jalma nalika anjeun nyetir mobil ieu Upami anjeun leres-leres kedah nyandak jalan éta, tetep émut yén ieu mangrupikeun 448 jelema leumpang anu ditelasan di jalan Inggris di 2016 pikir média mangrupikeun bagian anu ageung sabab nalika urang nguping kajadian anu aya tukang sepeda kasalahan mangrupikeun hal anu ageung pisan, kajadian anu jarang pisan. Judulna ageung pisan Ieu aya di saluareun koran. Sakumna warta di radio sareng sadayana terang da tukang beca ngagaduhan anu lepat sareng éta mangrupikeun tragedi nalika éta kajantenan, tapi hanjakalna sababaraha urang parantos maot di jalan urang unggal dinten kusabab kalakuan sareng sareng teu jaga jalma di tukangeun roda kendaraan anu ngan saukur teu dilaporkeun Aya seueur diantarana dina dasawarsa terakhir kapayun Jumlah jalma tiwas atanapi luka parah di Inggris jalan ampir hal ved, tapi seuseueurna kauntungan kaamanan éta parantos karaos ku jalma dina mobil sareng pengendara sepeda, ampir sapertos Bahaya Bahaya. Upami urang leres-leres hoyong ngajantenkeun jalan urang langkung aman, urang kedah ngalihkeun diskusi sareng média urang jauh tina bersepeda sareng nuju nyetir, sareng sanés kusabab supir mangrupikeun jalma-jalma jahat, éta ngan ukur persépsi anu kalebet mitos sareng kabohongan anu leres-leres ngabantosan bentuk klinis. bakal sareng katertiban umum janten kuring pikir urang kedah nyarios sakedik deui dina istilah manusa sareng mikawanoh jalma sanés sareng urang panginten kedah ngaléngkah deui sapanjang kahirupan urang sareng sadar yén pikeun seuseueurna seueur, éta ngan ukur jalma anu ngurilingan sareng kedah sakedik sopan deui ka anu séjén. Nuhun parantos nonton Punten resep sareng langganan Ninggalkeun koméntar anjeun di handap Sareng upami anjeun resep naon anu kami laksanakeun, pencét di dieu pikeun ngadukung domba

Naha pengendara sepeda kedah lirén di lampu beureum Inggris?

Naon hukum nyebutkeun dinaNgabuburit. Dina Undang-Undang Lalu Lintas Jalan Raya 1988 sadaya pangguna jalan, kalebettukang beca, kedah henteu nyebrangEureunbaris nalika patalimargalampunyaétanet. Sareng upami anjeun kasawang ku pulisi sigana aranjeunna bakal nawiskeun naséhat anjeun atanapi denda di tempat? 30.08.08.2017

Naha aya kakurangan sapédah di Inggris?

Kakurangan sapédah Inggris urang, bagian 1: naon anu lumangsung, iraha bakal bekel balik, sareng kumaha anjeun ningkatkeun kasempetan anjeun ngepaksapédahAnjeun hoyong? Upami anjeun parantos nyobian mésérsapédahsababaraha bulan ka pengker anjeun bakal terang yén paménta jauh langkung jauh tibatan pasokan COVID-19.

Naha bakal aya kakurangan sapédah dina 2021?

Paménta pikeunsapédahmasih luhur, langkung ti sataun saatos pandemi dimimitian. Masalahna,sapédahceuk pamilik toko, nyaéta gangguan ranté pasokan parantos nyababkeun anu utamakakurangan sapédah. Kuring miharep kuring gaduh 500 deui, saur Breidenbach, nyatet toko taun kamari dijual seueur dunya2021 sapédahinventarisasi.

Sabaraha lami kanggo siklus 10 mil di London?

Sakumaha lamikasiklus 10 mil? Rata-rata anu saé pikeun asapédah sapuluh milnumpak antara 45 menit sareng sajam. Upami anjeun pemula, éta sigana bakal langkung caket kana tanda jam. Lila-lila laju rata-rata anjeun pikeun masing-masing tunggangan anjeun bakal ningkat sareng waktosnanyandak kana siklus 10 milbakal dikirangan.

Naha anjeun tiasa nyetir ngalangkungan Inggris dina hiji dinten?

Dibutuhkeun sakitar 15 atanapi 16 jam dugi kanyetiranu 837 mil (1347 km)peuntasHebatInggristi Land's End dugi ka John o'Groats. Henteu-hijihoyongnyetirsalami 16 jam tanpa lirén. Sareng teu aya perjalanan anu leupas tina patalimarga atanapi gangguan-gangguan anu pikasieuneun sanés.

Naha pengendara sepeda tiasa nganggo trotoar?

Nanging, tafsiran hukum sacara umum étatrotoardianggap jalur pejalan kaki, hartosna étatukang becateu kedah naék kanatrotoar. Kodeu Jalan Raya nyatakeun ieu kalayan langkung neken, nyatakeun dina Aturan 64 yén HENTEU KUDU siklus dina atrotoar.

Naha aya rute bersepeda di Inggris?

Ngabuburit mangrupikeun hal anu saé. Ti wisata di padesaan dugi ka turun gunung, naon waé jinis pengendara motor anjeun, Ngabuburit Inggris ngagaduhan sababaraha jalur inspirasi pikeun anjeun.

Dimana kuring tiasa mendakan berita bersepeda pangénggalna?

Warta Ngabuburit Jalanan, Ulasan Gear & amp; Rute Ngabuburit Tinjauan bersepeda jalan ahli marengan berita, pitur sareng naséhat pitur jalan panganyarna. Milarian tunggang gunung & amp; acara, tulisan palatihan sareng ilubiung dina forum urang.

Naha aman pikeun siklus di Inggris?

Ngabuburit UK terus ngadukung Inggris pikeun siklus Ieu tetep leres dina mangsa anu sesah ieu kalayan ancaman lumangsungna coronavirus Covid-19 Maca naséhat panganyarna kami ngeunaan Ngabuburit Rute Ngabuburit mangrupikeun hal anu saé. Ti touring padesaan dugi ka turun gunung]

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.