Utama > Ngabuburit > Aturan 5 bersepeda - rujukan lengkep

Aturan 5 bersepeda - rujukan lengkep

Naon aturan bersepeda?

Anjeun kedah:
  • tetep kadua leungeun dina setang kecuali nalika sinyal atanapi ngaganti gear.
  • tetep duanana suku dina pedal.
  • tong pernah numpak langkung ti dua, sareng naék kana file tunggal dina jalan anu sempit atanapi sibuk atanapi nalika téngkolan bunderan.
  • henteu numpak caket tukangeun kendaraan anu sanés.



Ninh ngajelaskeun aturan bersepeda trek Tujuan tina gimna nyaéta sapédah langkung gancang tibatan siklus trek lawan, anu kadang ogé disebut salaku lagu trek Olimpiade teras leres leres, hanjakalna, henteu rada ngabingungkeun Track Cycling ngagaduhan seueur kajadian anu béda kalayan panggunaan anu béda-béda pisan pikeun anu sanésna henteu ngalebetkeun unggal kajadian dina tulisan ieu tapi kajadian anu paling populér nyaéta uji coba waktos masing-masing ieu mangrupikeun kajadian anu paling gampang dipikaharti sabab éta balapan ngalawan jam jarakna hiji kilométer pikeun lalaki sareng 500 méter pikeun awéwé anjeun aya di luar nyalira sareng supir panggancangna nyebrang garis finish ti mimiti nangtung ngéléhkeun uji coba waktos ngalayang ngamungkinkeun anjeun ngawangun kecepatan sateuacan aranjeunna ngeureunkeun jam sareng ngan ukur 200 méter terakhir anu gancang ti 200 méter unggal jalma ngudag anu juara mirip pisan sareng sidang waktos, kecuali anjeun bersaing ngalawan batur ayeuna. Supir individu mimitian ti tungtung jalan anu sabalikna, nalika bedil mimiti dipecat, aranjeunna kedah ngajalankeun opat kilométer pikeun opat lalaki sareng tilu kilométer pikeun opat awéwé. Jalma anu mimiti nyebrang garis finish meunang opat juara panggancangna anu ditulis saling ngalawan dugi ka ngan aya hiji juara.

Tim Ngudag opat supir ngajalankeun opat kilométer ngalawan tim anu sanés, masing-masing tim mimitian ti tungtung jalan anu sabalikna, tim anu nyalip ka tim anu sanés atanapi waktos anu tercepat Skor langkung ti opat kilométer, menang dina ngudag, aya tangkepan. Sahenteuna tilu supir kedah ngalengkepan balapan sareng waktosna dicandak ku supir katilu pikeun nyebrang jalur. Jomblo Sprint The Ultimates Cat and Mouse Game Jarakna ngan ukur 750 méter atanapi tilu puteran pengendara lagu Olimpiade ngamimitian babarengan sareng duanana bakal nyobian nganggo taktikna pikeun ngadorong lawan maju atanapi ngéléhkeun anu naék dina posisi anu kagok sateuacan maén ka garis th Waktu anu urang peryogikeun pikeun tilu lap ieu Henteu janten masalah, hiji-hijina hal anu penting nyaéta anjeun kedah nyebrang garis finish heula sateuacan lawan anjeun bakal janten supir anu meunang dua ti tilu balapan ngamimitian lari individu tim tim pecut anu dimimitian dina tungtung rute sareng tilu supir deui diwangun ku tilu puteran opat lalaki sareng dua supir langkung dua puteran pikeun awéwé supir anu mimiti nyetél sareng saatos hiji puteran, pengendara lalaki salajengna ogé kedah angkat puteran sateuacan anjeunna ogé kedah angkat, pengendara anu terakhir teras kedah nyemprot puteran terakhir ka garis finish.

bédana antara seuneu sareng lonjakan

Timna sorangan ngamimitian dua waktos anu pangsaéna pikeun dinobatkeun juara, sareng aya ogé kompetisi pikeun tempat katilu sareng kaopat Kieran Kamungkinan acara anu paling anéh dina jalur bersepeda nyaéta Kieran anu dikembangkeun di Jepang salaku alat permainan. Éta diwangun ku dugi ka tujuh pengendara langkung ti dalapan puteran kursus kecuali anu lima sareng satengah puteran ieu mangrupikeun motor anu nuturkeun motor anu dikenal salaku turis anu naék ningkatkeun kecepatan sareng aranjeunna bakal nyobian silih nyorong kaluar tina posisi pikeun mangtaun kaunggulan lawanna sanés nalika dhoni ngalih tina trek, éta mangrupikeun lintasan gratis pikeun dua satengah putaran terakhir, jalma anu mimiti nyebrang garis finish saatos unggul sadayana dalapan puteran balapan dua puluh opat Supir mimitian dina waktos anu sami dina balapan 50 puteran aturanana ngan saukur teu dibebankeun, kusabab dina dua puteran anu terakhir dileungitkeun ngalangkungan garis awal, ieu teras dugi ka ngan aya hiji balapan goresan anu unggul di kajauhan, Kaping 15. nyaéta kilométer pikeun lalaki sareng 10 kilométer pikeun awéwé aturanana saderhana: janten anu mimiti nyebrang garis finish.



Pengendara ketahanan bakal nyobian nyusul Pangéran sareng Sprinters pikeun ngahémat énergi sateuacan nyandak hiji jalan terakhir, anu kumaha anjeun raoskeun, salami anjeun nyebrang garis finish 40 kilométer pikeun lalaki sareng 25 kilométer pikeun awéwé mangrupikeun lapangan sprint unggal sapuluh sinyal lap. kira-kira poin dilélérkeun ka opat mimiti di garis pikeun unggal lari sareng poin anu dua kali salami sprint terakhir ogé pembalap ogé tiasa kéngingkeun 20 poin upami nyetak lapangan, Madison nampi poin paling seueur dina akhir balapan, tapi éta ngan ukur balapan budak lalaki. Tapi dina tim anu gaduh dua supir, ngan ukur saurang supir anu tiasa balap dina hiji waktos, janten supirna kedah némpél atanapi nandaan pasanganna supados aranjeunna tiasa kéngingkeun balapan anu cocog. Anjeun bakal ningali aranjeunna saling silih silih silih kuatkeun.

Balapna 50 kilométer pikeun lalaki sareng 30 kilométer pikeun Tim awéwé kalayan paling seueur poin dina akhir balapan winomni Ieu mangrupikeun acara decallon tina siklus sareng diwangun ku opat atanapi genep balapan ieu. Anjeun bakal nampi poin gumantung kana posisi dina unggal balapan sareng pengendara kalayan poin paling saatos opat atanapi genep acara nyaéta juara omnium mangrupikeun hal anu sanés anu kuring kedah terang enya aya sababaraha hal anu anjeun kedah terang sateuacan tunggang atanapi ningali jalur bersepeda atanapi jalur sampel Aya garis anu ngalir ngurilingan rute sareng sadaya hartosna hal anu béda nyaéta Cote d'Azur mangrupikeun awal velodrome garis hideung, ogé dikenal salaku garis rujukan, nunjukkeun panjang paling pondok tina jalur 250 méter pikeun fasilitas Olimpiade, sabab ieu jalur paling pondok sareng hideung cara panggancangna di sapanjang jalur nyaéta garis beureum ogé dikenal salaku jalur pancegahan nalika supir aya dina kanal nyaéta antara garis hideung sareng beureum, lawanna kedah bypass garis beureum sareng henteu tiasa nyebrang jalur dugi ka manuver overtakeing lengkep. Anggo garis ieu kanggo nyalip supir sanés.

Garis biru, ogé katelah garis panggung, dianggo dina balap Madison- Used. The Restingriders bakal medar saluhureun garis biru dugi ka ditetepkeun deui. Sadayana dimimitian, upami anjeun ngamimitian sateuacan bedil dipecat, bedilna bakal némbak kadua kalina pikeun nunjukkeun yén éta mimiti tiheula.



Ieu dikenal salaku awal anu salah upami anjeun badé ngamimitian Ngalaksanakeun awal anu salah, anjeun bakal didiskualifikasi tina kartu persaingan Dina tim sareng nyusun, para pengendara bakal silih tingali pisan dina acara tim sareng sakapeung anjeun bakal ningali pengendara ngalih ti payun pikeun ngahajakeun deui waé, tapi naha nyéépkeun dua pengendara aerodinamika dina bungkus langkung énergi tibatan bersepeda nyalira, utamina nalika anjeun aya dina tim tukang, biasana ngabagi beban kerja sareng ngaganti tempat nalika balap pikeun ngahemat énergi sareng dina posisi anu pangsaéna pikeun sprint pikeun garis. Éta seueur anu tiasa ditingali, tapi saatos anjeun ningali bersepeda pikeun sababaraha aturan janten jelas, saatos anjeun mendakan tulisan ieu, sadayana raoseun, punten bagikeun sareng Like sareng langganan peryogi repot pikeun ngalakukeun hal-hal ieu. sareng karma anu saé pisan diapresiasi. Tuturkeun kuring dina Twitter sareng bagikeun tulisan ieu ngeunaan reddit, nanging samentawis éta, wilujeng numpak siklus Olimpiade

Naha biking 5 mil dina 30 menit saé?

Rata-rata Waktos pikeunSapédahkaMil

Upami anjeun narékahan pikeun ngirangan beurat badan, rekomendasi na nyaéta 300menitatawa leuwih. Upami anjeunbikingdina laju anu laun dugi ka 12Rébuanper jam, anjeun bakal numpak genepmil dina 30 menit. TOlima-milnumpak bakal nyandak anjeun ngan 25menit, ngan dina rekomendasi minimum tina30 menitper poé.
30. 2019.

Upami anjeun hoyong kaleungitan beurat, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngabakar langkung seueur kalori sareng meakeunana sacara rutin, sareng anjeun tiasa ngalakukeun éta ku cara ngarobih diet sareng olahraga langkung seueur, sareng upami anjeun ngalakukeun latihan maka patarosan na nyaéta olahraga mana anu pangsaéna nyaéta ngabakar kalori anu kaleuleuwihi. Kami parantos ngabandingkeun bedana antara ngojay sareng ngaji sareng ékspérimén kasar sareng ayeuna hoyong ningali bédana antara bersepeda sareng ngaji sahingga urang tiasa nyetél sakedik sapertos urang angkat ka laboratorium fisiologi didieu di tim mandi sareng Kami ' ulang bakal ngalibetkeun élmu ayeuna. Kami milih bersepeda sareng ngaji kusabab duanana kagiatan di darat sahingga urang tiasa langkung ilmiah ku itungan urang, tapi ogé kusabab duanana dianggo pisan pikeun ngabantosan anjeun ngirangan beurat, enya sareng sateuacanna Ku ngabandingkeun jumlah kalori sorangan kami pikir éta patut diperiksa kaluar vo Kauntungan sareng kalemahan unggal olahraga.



Ngajalankeun kusabab kitu beurat-bantosan éta ngabantosan osteoporosis ku nekenkeun tulang sareng sendi di sisi anu sanésna, sendi urang kirang setrés sahingga kirang rawan cilaka, lumpat peryogi peralatan minimal sareng tiasa dilakukeun ampir dimana waé, tapi bersepeda peryogi sapédah sareng sakedik sakedik kit, sanaos kaseueuran gim gaduh sapédah puter jero rohangan janten aya sababaraha alternatipna, duanana olahraga tiasa marahmay, sanaos bersepeda sigana rada langkung kusabab éta tiasa dilakukeun dina inténsitas anu rada handap, anjeun tangtosna ayeuna tiasa langkung lami ti titik terakhir Ngaboncéng sapédah sabab kirang setrés Kami mutuskeun pikeun nganggo kalori salaku ukuran awak urang sabab seueur jalma wawuh kana unit ieu sareng éta mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngukur énergi anu saleresna urang. Anjeun bakal ngarujuk kana kilokalori, anu mangrupikeun indikasi sarébu kalori, sabab ieu jumlah anu anjeun kéngingkeun labél katuangan naon waé, tapi ogé pikeun palacak kabugaran anjeun, enya ayeuna gampang pisan leungit beurat, anjeun kedah ngebrehkeun anjeun sadayana waktos langkung seueur kalori ngalaksanakeun latihan sareng kagiatan sadidinten, teras angkat ngalangkungan tuangeun sareng inuman sadidinten. Kalayan diémutan éta, hayu urang tingali kumaha urang tiasa ngukur pengeluaran kalori urang ayeuna aya sababaraha pilihan tapi sababaraha langkung akurat tibatan anu sanés ayeuna anjeun tiasa nganggo kalkulator kalori saderhana sareng dina hal ieu nempatkeun beurat anjeun dina umur anjeun teras perkirakeun intensitasna yén anjeun parantos damel, tapi anjeun bakal kéngingkeun angka anu kasar pisan kusabab kalkulator kalori kedah terang kumaha kuatna anjeun, masihan indikasi sabaraha kalori anu kaduruk.

Kami beristirahat tina éta, bakal janten pelacak kabugaran atanapi jam tangan olahraga anu teras-terasan tiasa ngukur denyut jantung anjeun salami sadaya kagiatan sahingga éta terang kana inténsitas anjeun parantos ngalatih teras ngagabungkeun ieu sareng data pribadi anu parantos disimpen di ditu pikeun masihan anjeun janten tiasa masihan perkiraan anu langkung réalistis tina jumlah kalori anjeun. Kami dibakar dina kagiatan ieu, janten dinten ieu urang bakal langkung léngkah pikeun ngukur kaluaran kuliner urang kalayan téknik ngukur anu paling akurat, janten kami badé ka laboratorium kanggo ningali persis naon hartosna. Kuring henteu ngupingkeun deui hatur nuhun parantos nganggo laboratorium anjeun sareng waktos anjeun ayeuna kami hoyong ningali kalori anu dibakar versus bersepeda kalayan ngaji sareng kuring hoyong terang kumaha urang tiasa ngalakukeun éta sareng kumaha urang leres-leres tiasa ngukur anu akurat di dieu oke Jadi dinten ieu urang bade ngukur konsumsi oksigén anu biasa disebut salaku vo2 sareng jalma di dieu vo2 max, tapi ieu bakal submaximal. Éta ogé gumantung kana sabaraha oksigén anu anjeun anggo dina inténsitas latihan anu tinangtu sareng ti éta, kalayan sababaraha asumsi, anjeun tiasa ngalatih pengeluaran kalori sareng tangtosna éta bakal béda-béda gumantung kana maksud anu anjeun damel sareng urang gaduh seueur waktos ayeuna. Upami urang milih dua jinis tingkatan pikeun milari tutor anu pangsaéna, saur kuring naon anu anjeun badé lakukeun dinten ayeuna sabab anjeun jelas-jelas hoyong katingali tingkatan jalma tiasa dilestarikan sahingga urang tiasa ningali tingkatan 2, lumayan latihan aérobik teras panginten tingkat 4, sareng latihan dumasar ambang anu tiasa janten zona anu leres-leres bakal tetep ku jalma pikeun waktos anu khusus, sareng anjeun ngalakukeun nalika urang nyandak bacaan vo2 anjeun ningali béda anu ageung dina konsumsi oksigén tina transisi tina leumpang pikeun ngajalankeun oke, ogé pikeun unggal kecap, kuring hoyong parobihan dina speed, teu kunanaon, kuring panasaran ningali naon hasilna kuring sareng Heather tina ngukur kalori urang kaduruk nalika lumpat teras muter.

Heather parantos narik tarikan anu paling pondok sareng bakal damel langkung caket kana ambang na di zona 4, tapi kuring bakal tetep kapasitas aerobik di zona kuring pikeun ningkatkeun intensitasna. Kaseueuran jalma nganggap yén lumpat ngabakar kalori langkung seueur tibatan muter, janten urang bakal bungah ningali naha ieu leres sareng upami bédana antara bersepeda sareng ngaji parantos réngsé, waktuna pikeun Jonathan ngadamel sababaraha matématika sareng ngalakukeun kardio Pooh pikeun masing-masing usaha ngitung bener n urang nembé napas deui Jonathan Abdi hoyong ningali nomer heula Mimiti, kumaha kalori kuring kaluar nalika naek sapédah dibandingkeun sareng ngajalankeun Nalika urang ningali éta sajam, Nalika urang lumpat sajam, éta sakitar 900 91 kalori sajam sareng teras Viking 868 henteu kunanaon, janten éta bédana sakitar 124 teras jumlah frasa kagungan Sotracer sakedik sakedik langkung luhur janten alesan pikeun janten langkung ageung sakedik, janten éta nganggo langkung Junior, janten dina hal konsumsi énergi anu leres anjeun ngarepkeun langkung luhur, janten 1156 tina ngaji sareng 994 tina nyetir bersepeda sahingga bédana kaluarna langkung saeutik dina 212. Sigana mah aman pikeun nyatakeun yén urang duaan panginten yén lumpat bakalan aya di payun nt tina percobaan sakedik urang di dieu, anu éta dilakukeun, nunjukkeun unsur taruhan gandum tina olahraga sareng kanyataan yén éta langkung caket kana siklus latihan awak lengkep nyaéta nawiskeun kauntungan ieu, tapi bersepeda tiasa dilakukeun langkung lami, janten upami anjeun gaduh seueur waktos di sisi anjeun panginten langkung saé nganggo bersepeda pikeun ngaduruk langkung seueur kalori, tapi sacara pribadi kuring pikir yén ngajalankeun mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun kuring ngaleungit beurat, sabagean kusabab éta nahan napsu kuring, sabagean kusabab nalika kuring kéngingkeun anu sapertos kieu kuring nginum kopi sareng jajan lumayan sering, anu ayeuna henteu goréng pisan upami anjeun ngagaduhan salah sahiji Olahraga ieu sareng anjeun tiasa gampang nyobian kaleungitan sakedik beurat mangga urang terang sareng pasang dina koméntar sahingga urang Abdi resep ngadangu ngeunaan éta.

Mudah-mudahan anjeun resep tulisan kami Teangan Globe di saluareun layar sareng milari sadaya tulisan anu parantos kami damel sareng upami anjeun hoyong ningali tulisan anu kami damel bakal kaleungitan sakedik kalori deui kami sieun tulisan ieu didieu sareng upami anjeun hoyong tingali perbandingan antara ngojay sareng ngaji nalika ngeunaan konsumsi kalori anjeun tiasa mendakanana di dieu di handap

olahraga isuk-isuk sateuacan uteuk anjeun

Sabaraha lami 5 mil dugi ka siklus?

Sakumaha laminaha éta nyandak kanasapédah 5 mil? Sapédah jarak ti5 mildina jalan anu rata kedahna sakitar 15 dugi 20 menit, atanapi bahkan ampir dua kali deuipanjangnalika anjeun ngepak lalaunan pikeun ngararasakeun sakuliling anjeun, utamina nalika cuaca saé sareng angin ngagelebug kalayan saé.

Ngisian bahan bakar sacara leres mangrupikeun hal anu paling gampang anu anjeun tiasa laksanakeun, tapi éta mangaruhan pisan kana kinerja anjeun. Sareng langkung lami perjalanan anjeun, bahan bakar langkung penting janten. Naék mil, atanapi olahraga ageung ageung anu anjeun parantos lami-lami siapkeun, atanapi ngan ukur sababaraha perjalanan usum panas, kami bakal nunjukkeun naon anu kedah didahar sareng iraha bade tuang, tapi sateuacan urang lakukeun, pastikeun yén anjeun ngalanggan GCN upami anjeun henteu acan, sareng ogé klik ikon bel kanggo béwara sareng ngadukung saluranna. (Dramatic Music) - Hal anu pangpayunna terang ngeunaan ngisi suluh pikeun perjalanan panjang nyaéta ngeusian bahan bakar anjeun henteu ngamimitian nalika anjeun nganggo sapédah anjeun.

Anjeun kedah mikirkeun diét anjeun sateuacan nyetir, sareng éta dimimitian ku tuang anjeun wengi tadi. Anjeun hoyong tuang padet anu seueur karbohidrat. Meureun aya anu nganggo pasta, béas, atanapi bahkan quinoa. Ngalaksanakeun kasalahan klasik tina tuangeun.

Sanaos nambihan karbohidrat mangrupikeun hal anu saé, anjeun badé ngeusian karbohidrat anu disayogikeun, tapi tuang dua kalieun naon anu biasana anjeun tuang ngan saukur ngajantenkeun anjeun kembung sareng lemau énjing. Coba tuang langkung seueur karbohidrat tibatan biasana; anjeun leres-leres hoyong sarapan GI anu raoseun, gajih rendah. Janten sapertos bubur, mircli Bircher atanapi gandum sapeuting bakal idéal sabab karbohidrat sareng GI rendah, anu hartosna énergi dileupaskeun lalaunan.

Janten anjeun bakal ngaraoskeun manpaatna langkung lami. Sareng anjeun hoyong nyingkahan tuangeun lemak kusabab aranjeunna nyangsang nyerep karbohidrat anu diperyogikeun kana sistem anjeun. Goreng jero sanés janten pilihan anu sanés sateuacan perjalanan ageung. (beat techno alon) - Hal saderhana heula.

Upami anjeun badé nyetir panjang, bawa dua botol. Ayeuna botol 750ml leres-leres mangfaat nalika anjeun tiasa lebet kana pigura anjeun. Ieu mangrupikeun 500, tapi 750 henteu cocog sareng unggal pigura, khususna upami anjeun gaduh sapédah anu langkung alit.

sapédah paling mahal

Tapi pamustunganana, strategi nginum anu anjeun pilih bakal gumantung kana kaayaan dimana anjeun nyetir. - Nalika éta panas pisan, pokus pikeun gaduh éléktrolit dina inuman anjeun kanggo ngagentoskeun mineral penting anu anjeun rugi ku késang, sareng upami tiasa, jadwalkeun sakitar hiji titik dina numpak botol anjeun Tip pro ogé nyandak tablet éléktrolit sareng kantong inuman campuran sareng anjeun dina saku atanapi kantong sadel anjeun, nalika anjeun ngeusian deui botol anjeun dina usum panas kuring resep gaduh cai sareng éléktrolit dina botol kuring pikeun mastikeun yén kuring ngésang peluh ngeusian mineral anu leungit. Tapi dina usum salju kuring resep ngeusian botol sareng campuran karbohidrat sareng nganggo sababaraha jinis produk khusus, sakarung campuran karbohidrat, anjeun leres-leres tiasa kéngingkeun jumlah maksimum karbohidrat anu diserep ku awak anjeun dina sajam.

Alesan pikeun ieu nyaéta yén aranjeunna ngagaduhan campuran gula anu leres anu bakal ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun jumlah maksimum karbohidrat per jam, anu tiasa masif pikeun ngabantosan anjeun ngala bahan bakar. (Musik Techno) - Candak katuangan nyata sareng anjeun iraha waé anjeun tiasa nganggo rides sapédah panjang. Janten ieu tiasa janten flapjacks, kuéh béas, pisang, atanapi bahkan bahkan sandwich leutik.

Upami anjeun kéngingkeun strategi bahan bakar anjeun leres, sareng anjeun ngaraos capé, lapar sareng panginten niup, maka salah sahiji hal anu paling tiasa didahar nyaéta gél énergi. Kusabab gél énergi ngan ngandung naon anu anjeun peryogikeun: suluh, gula. Sareng éta anu aranjeunna leres-leres gampang nyerep kana awak.

Kalayan diémutan ieu, éta saé waé pikeun nyandak sababaraha gél énergi sareng anjeun dina perjalanan anu panjang. Tapi anjeun moal hoyong tuang gel énergi sepanjang waktos. Aranjeunna gaduh seueur diantarana sareng aranjeunna tiasa! mimiti lumayan gering.

Tapi dina hal nyobian nyiapkeun bonk anu pikasieuneun, nyarios ka pengendara sepeda anu parantos terang anu teu aya anu sapertos kitu. (Musik Techno) - Éta sakedik klise, tapi nalika anjeun ngamimitian ku éta? Upami anjeun lapar dina perjalanan panjang, éta kasép teuing. Sanés akhir dunya dina perjalanan anu pondok, tapi upami anjeun béak bahan bakar anjeun panginten henteu jauh teuing ti bumi, tapi angkat tina pikiran kuring, anjeun leres-leres henteu hoyong béak suluh satengahna numpak epik.

aplikasi sapédah

Éta henteu senang. Drive anu kuat diwangun ku ngonsumsi karbohidrat unggal 20 menit atanapi langkung. Éta tiasa satengah palang énergi, gél atanapi kuéh béas atanapi anu sapertos kitu.

Sareng naon anu kuring condong lakukeun nyaéta geeky anu geulis, kuring bakal ngalakukeun sareng ngarencanakeun sabaraha dahareun anu kuring peryogikeun teras bungkus kantong kuring saluyu. Tapi teras teras tambihan bar tambahan atanapi sababaraha gél tambahan upami peryogi. Salaku conto, upami perjalanan rada langkung sengit tibatan perencanaan anjeun, atanapi anjeun mimiti ngalaman perasaan anjeun goréng, ieu kabijakan asuransi anjeun, ieu mangrupikeun cadangan anjeun, jatah darurat anjeun.

Mudah-mudahan anjeun mendakan katingal ieu dina dahareun manpaat dina perjalanan panjang. Sareng upami leres? , teras punten pasihan tulisan éta janten jempol. Ayeuna anjeun moal gaduh alesan upami nampi epik genep jam salajengna.

Sareng upami anjeun hoyong tetep terhidrasi dina gaya, naha anjeun kedah? Entong ka toko GCN sareng kéngingkeun botol cai GCN Camelback. Sareng upami anjeun hoyong ningali tulisan kumaha deui, pencét di dieu.

Naha 5 mil dina sapédah saé?

Panumpang sapédah rata-rata 10Rébuanka 12Rébuansajam (dina laju anu sedeng). Anjeun tiasa, ku alatan éta, dimimitian ku ngeunaan5 milper dayassuming anjeun henteu ngalakukeun kagiatan fisik sanés. Ku cara ieu, anjeun tiasa siklus langkung sakedikRébuan. Salaku tunggang gunung5 milper dinten janten gampang pikeun anjeun, mimitian langkung hésé atanapi langkung.

Naon aturan 75 dina Ngabuburit?

The75-peringkataturannyatakeun yén salami saminggu latihan, sahenteuna75persén mil anjeun (atanapi waktos) kedah aya atanapi handap75persén denyut jantung maksimum anjeun (MHR).

méter kakuatan diet

Naha anjeun tiasa kaleungitan gajih beuteung ku Ngabuburit?

Leres,tiasa bersepedaTulungkaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumkaleungitan gajihsareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-latihan intensitas aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.

Naha 30 menit saé sapédah cekap dinten?

Ngabuburitningkatkeun daya tahan anjeun sareng mareumansapédah

Latihan dinasapédahsahenteuna30 menitkadintenbakal ngawangun daya tahan kardiovaskular sareng otot anjeun. Ku ngalakukeun usaha anu tetep, anjeun bakal perhatoskeun pamutahiran kapasitas aérobik anjeun, ngamungkinkeun anjeunsapédahpanjang atanapi dina tunggang langkung sengit.

Naon kajadian upami kuring sapédah 5 mil sapopoé?

Ampir saha waé tingkat kabugarantiasapedal asapédahpikeunlimaatawa leuwihRébuan. Biasa atanapi sadidintenNgabuburitparantos kapendak pikeun nyegah nambahan beurat (sareng ningkatkeun leungitna gajih), ngalawan déprési, sareng ngabantosan nyegah sababaraha masalah kaséhatan, kalebet panyakit jantung, kanker, sareng diabetes.7 2021.

Naha biking 10 mil dina 30 menit saé?

TOalusrata-rata pikeun asapédah sapuluh milnumpak antara 45menitsareng sajam. Upami anjeun pemula, éta sigana bakal langkung caket kana tanda jam. Salaku conto, upami anjeun hoyong udagansiklus 10 mil dina 30 menit, anjeun peryogi kacepetan rata-rata 20 mph (32,19 kph).

Naha biking 10 mil Hard?

Upami anjeun henteu nganggap diri anjeun jalma aktip, anjeun panginten nuju bajoang10padeukeutRébuan. Tapi kalayan laju kasual sareng kamungkinan sababaraha titik di sapanjang jalan, a10-sapédah milnumpak pasti mungkin. Pikeun pengendara anyar, nyatakeun panghentian, pasihkeun sahenteuna 90 dugi ka 120 menitsapédah 10 mil.

Naha Aturan 5 meunang Cycle Show?

Aturan 5 parantos kéngingkeun nada kalapa pikeun ngamajukeun Siklus Show. Acara perdana Inggris pikeun industri Ngabuburit, anu Cycle Show méréskeun sapédah sareng asesoris pangénggalna ti mérek sapédah unggulan, disamping daérah khusus pikeun liburan bersepeda sareng désa ritel anu ageung.

Naon Aturan 5 janten tukang beca?

Ngabuburit kasohor dina tradisi kateguhan sareng daék ngalangkungan naon anu urang yakin yén sanggup. Ieu inti tina Aturan # 5: pipikiran ngadorong awak saluareun watesan anu urang anggap. Teu aya anu mutlak; éta ukuran relatif.

Naon bédana Aturan 5 sareng Aturan 5?

Aturan # 5 nunjukkeun anjeun kedah langkung lami sareng langkung hésé, tibatan gampang naek atanapi dinten istirahat. Aturan # 5 nunjukkeun yén anjeun kedah nyerang tina bedil, sabab éta sesah. Taat kana Aturan # 5 moal meunang anjeun balap sapédah. Janten naon hubunganana Aturan # 5 hubunganana sareng balap motor anu unggul?

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.