Utama > Ngabuburit > Strava ngajalankeun sareng muterkeun gps - solusi praktis

Strava ngajalankeun sareng muterkeun gps - solusi praktis

Naha Strava ngalacak Ngabuburit?

DiétGPSNgabuburitsareng Ngajalankeun Aplikasi

Diétngamungkinkeun anjeunlagungajalankeun anjeun sareng tunggang nganggo GPS, gabung sareng Tantangan, ngabagi poto tina kagiatan anjeun, sareng nuturkeun babaturan. 'Kuring resep iraha waé kuring hoyong, kuring tiasa ngabakar seuneu kalapa.' “...Dahareun urangaplikasi ngamungkinkeun anjeun bersaing iraha waé anu anjeun pikahoyong. ”



oh my god Madeline tingali ieu, ieu Ariel si putri duyung leutik anu diseret ka jalan-jalan San Fransisco Naha éta geulis cool Maksad abdi sanés tukang beca éta jogger, parios ieu oh anjeun éta Brian sareng muterkeun saratus mil sareng naék 5,000 kaki pikeun ngudag Alvis ka jalan-jalan Nashville, éta repot, bener-bener butuh tujuh jam jadi dulur, piraku anu langkung hadé anjeun lakukeun tibatan anjeun ningali gambar-gambar ieu sadidinten, bahkan hobi anu Datang ayeuna, anjeunna henteu ngahargaan seni leres, tingali éta 'seni stroeve anu hébat parantos aya sababaraha taun, aya rébuan potongan anu mimitian ti corétan dugi ka karya agung GC sareng daptar di jalan-jalan di Inggris. atanapi saha waé anu dugi ka ditu masihan sababaraha aturan dasar sanaos urang kedah ngajalankeun langkung lami ka dinya, sapuluh kilométer sareng kirang ti 100 kilométer urang masih kedah masihan kasempetan ka diri urang nyalira dina sadidinten, enya éta pasti bonus, um tapi lian ti éta , aya naon waé, kuring bakal ngingetan anjeun sanajan lalaki sateuacan urang ngamimitian milik kuring bakal langkung saé hehehehe naon waé anu di lakukeun ku cara kuring? antosan éta langkung saé langkung saé ieu mangrupikeun produk réngsé kuring, kuring resep pisan pikeun usaha munggaran kuring janten kuring bakal ngaunduh ka pamajikan kuring ayeuna sareng kuring di dieu teu aya jalan, punten punten kuring bakal ngalangkungan kuring alesan terakhir kuring teu aya jalan anu hiji deui jalan anu kuring kedah retak Abdi sanés seniman tiasa nyandak abdi bari nyandak abdi didieu sareng abdi yeuh hayu urang laksanakeun deui henteu Nyaan kedahna nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun ngarencanakeun ku henteu nganggo sapatu anu pas pikeun éta oh éta ngan jauh leuwih hésé tibatan kuring sok mikir salah jalan sareng kudu ngamimitian sadayana kuring teras-terasan mikir yén sapertos kieu henteu, kuring parantos sahenteuna dua jam, masalah kuring tadi nyaéta kuring tiasa ngalakukeun éta -Logo teu tiasa dibawa ka jalan-jalan Mandi kumaha anjeun ngadamel garis lempeng kumaha anjeun ngalakukeun éta? aduh juru acara anjeun ngajantenkeun siga kieu janten kuring dina pipikiran kuring yén kuring kedah nyauran bantosan anu gancang anu bakal ngabantosan kuring langsung, janten kuring ngalakukeun panilitian sareng mendakan hiji lalaki anu namina Garry Cordray anu nyiptakeun karya agung ngeunaan Berlin Walland nalika anjeunna tiasa ngalakukeun éta anjeunna pasti tiasa ngabantosan kuring ku logo gcn di jalan-jalan anu goréng. Nyonya teu aya kasempetan, anjeunna henteu badé nyauran profesor dina dunya seni Strava janten kuring bakal masihan anjeunna pesen dina telepon sareng mudah-mudahan anjeunna leres-leres tiasa ngabantosan kuring Gary. Abdi resep pisan anjeun hasil akur sareng abdi janten anjeun tiasa nyarios sakedik ngeunaan carita anjeun? Mimiti kuring merhatoskeun Strawberry sababaraha taun ka pengker maksudna, kuring desainer grapik, kuring ngalakukeun peta, ngadamel halaman wéb, sareng kuring nganggo sapédah.

Upami anjeun ngagabungkeun sadaya hal ieu, kuring bakal janten jalma anu pangsaéna pikeun ngalakukeun seni Strava. Potongan anjeun anu paling kawéntar nyaéta Berlin tina Berlin Wallons anu anjeun damel. Butuh waktu kuring sapuluh dinten pikeun rencanana sareng rencana ilustrator Photoshopoverlayi ng Photoshop map hehehehe kuring ngalakukeun téknik khusus pikeun ngamimitian sareng ngeureunkeun Garmin anjeun.

Anjeun ngalaksanakeun téhnik ngamimitian / ngeureunkeun pikeun ngadamel garis lempeng sareng upami anjeun ngadamel garis lempeng cekap éta nyiptakeun kurva anu nuturkeun sababaraha 250 rute alit individu dina Garmin kuring ogé, janten éta padamelan ageung janten kuring kedah nyiptakeun 250 ruteu anu béda on Strava. Saleresna unduh aranjeunna kana waifu kuring sabab kuring gaduh Wahoo anu ngajalankeun sareng ngajalankeun sareng Garmin anu nuturkeun masing-masing tina 250 rute sareng Garmin ngan ukur pikeun ngarékam perjalanan anu jelas-jelas bakal squiggly lajeng enya sareng saatos The 250 Routes parantos réngsé . Kuring ngahubungkeun aranjeunna sadayana nganggo sumberdaya online anu numbu file Fit anjeun atanapi file GPX anjeun pikeun nyiptakeun gambar janten enya allah wow kuring henteu terang aya seueur perencanaan sareng persiapan anu diperyogikeun pikeun nyangking seni kana tingkat éta sareng jujur ​​éta sadayana dina sirah kuring janten kuring naros ka Gary pikeun ngabantosan kuring ngalangkungan prosés sareng ogé ngajantenkeun akar kuring teras janten kuring ngagaduhan E. -Mail kalayan 73 akar, 73 akar anu kuring kedah nyerat sareng kalayan kaéndahan un jeda sareng simpen sareng kuring ngareureuhkeun deui anu kedahna aya anu ayeuna kuring kedah nyarios kusabab naon anu kuring lakukeun supaya sagala rupa tiasa kajantenan bari teras-terasan kuring nyandak sadayana akar Hadé dina mywahoo sareng ningkatkeun waktos nyetir kuring sareng kuring heran naon anu lalaki ngagaduhan sup pikeun16k Éta biayana kuring umur, éta bakal aya di dieu sapeupeuting kuring langkung hadé rengat sésa Theropeso, ieu bebek root kuring, bungah pisan ningali naon anu kaluar tina ieu saolah-olah kuring hartosna éta lumayan tangguh sareng éta nyandak kuring langkung lami tibatan kuring panginten tapi hehehehe urang bakal ningali sareng kami resep sareng ningali kumaha panangan efuse sabaraha lami éta im Ieu ngabandingkeun sareng sabaraha lami pikeun kuring sareng 16kr mah, prosés perencanaan kuring réngsé Kuring parantos ngaunduh sadaya rute dina 73 ti myWahoo sareng kuring pikir ieu mangrupikeun awal break bintang sareng upami kuring nyetir rute panggancangna leres, di titik katuhu jauh ka titik pamariksaan sareng leres leres kalayan drive gerbang bintang enya sapédah mimiti reureuh tarik nomer pamariksaan anu hadé 58 lirén lirén lirén anjeun panginten anu raoseun kumaha kuring dina perjalanan ieu, sabab lumayan teu biasa éta teu normal kuring bakal ngamimitian ajo abdi teras ngeureunkeunana dina tungtung tunggang gunung kuring saatos kuring mimiti ngeureunkeunana, ngareureuhkeun, nyimpen éta, éta henteu saé pisan aranna sapertos perjalanan anu saé, kuring biasa ngalaksanakeunana ? Ngarasakeun nalika ieu aya di dieu, nalika butuh pikeun nyiptakeun sakedik seni, sareng kuring bakal heran kumaha milik lalaki éta anjeunna henteu ngagaduhan jajan sareng henteu gaduh kopi, sigana, lirén sareng angkat, balik deui, sareng kuring balik deui? ku cara ieu hak anu anéh anu sanés kuring ngagaduhan sababaraha tempat wisata anu éndah pikeun ditingali Oh tujuh puluh tilu rute sareng éta anu terakhir anu saé kuring pikir kuring kedah unggah sareng ngajalankeun abdi ningali lalaki dina mudah-mudahan anjeunna ngantosan lami teuing leres kuring cekap mulih naha éta nyandak sakedik langkung lami tibatan anu diarepkeun sabaraha lami anjeun parantos teu kéngingkeun hayu urang mimitian ku shwe anjeun sabaraha lami waktosna anjeun ngalakukeun éta sareng hayu urang tingali butuh waktu 20 menit kuring pikeun ngarencanakeun kamar ngarobih kuring? sajam satengah kanggo nyetir éta sareng éta 16K duh gusti abdi nyandak éta rada leungit tapi éta gampang gampang hayu urang tingali lajeng oh kuring rada senang ku éta éta henteu lalaki goréng hadé henteu abdi hartosna tingali éta enya kuring henteu éta enya maksad abdi bakal jujur ​​kuring ngagaduhan sakedik bantosan tangtosna ti saha waé ti Gary Cord anu leres-leres damel di Tembok Berlin sareng karya sanésna tambang Strava, jalan kuring nyandak 45 mil ruteu anu béda sareng butuh waktu 50 jam pikeun rencanakeun Wayne sadidinten kéngingkeun ieu punten punten tapi tingali biaya ngagemukna yeuh éta saé, tapi éta ngan ukur ngarugikeun anjeun waktos dibandingkeun sareng kuring, milikna mah enya sareng kuring ngamimitian seueur tindakan anu lirén, naon anu anjeun laksanakeun , anjeun henteu gaduh loop sareng anjeun gaduh 73 aplikasi anu béda Maksad abdi anu ngagaduhan anu meunang anu meunang saha? Anjeun pikir éta anu paling saé sareng anu katingalina pangsaéna, hayu urang terang dina bagian koméntar ieu di handap.



Abdi nyarios leres, naha henteu ngagaduhan goget di Java sareng ngadamel karya anu pangsaéna anu anjeun tiasa lakukeun teras teraskeun kana paguneman? 'Kusabab jujur ​​kuring pikir anjeun tiasa ngalakukeun padamelan anu langkung saé tibatan kami, oh

Naon aplikasi anu paling saé pikeun ngajalankeun sareng muter?

10pangsaénagratisngajalankeun aplikasipikeun ios &Android2021
  1. Penjaga.
  2. Lumpatsareng Peta AbdiLumpat.
  3. AdidasNgajalankeun Appku Runtastic.
  4. Pumatrac.
  5. NikeLumpatKlub.
  6. DiétNgajalankeun sareng Ngabuburit.
  7. Dipan pikeun 5K.
  8. Pacer Pedometer.

Naha anjeun énggal dina adegan ngaji anjeun bakal ngumpulkeun mil latihan salami mangtaun-taun, kuring yakin anjeun meureun hoyong kéngingkeun sakedik langkung seueur tibatan kauntungan latihan nyalira - ieu mangrupikeun sababaraha rupa ngaji aplikasi tiasa dianggo ayeuna-ayeuna naha kapentingan anjeun pikeun ngawaskeun katengtreman sareng jarak, panginten ngaraosan aspek komunitas sosial atanapi nganggo alat pemetaan pikeun ngajalajah rute anyar atanapi bahkan nambihan musik pikeun masihan langkung motivasi, percanten ka kuring, éta aya aplikasi pikeun anjeun jadi dinten ieu kuring badé milarian anjeun kana pipikiran kuring tapi aplikasi ngajalankeun favorit kami pikeun ngabantosan sapanjang jalan ku cara masang aplikasi anu saé dina rute telepon anu anjeun jalankeun tapi pastikeun yén data anu disimpen pikeun alesan panyalindungan data dipariksa deui ka tingkat anu sanés ku nganggo salah sahiji seueur smartwatches GPSwatches fitness tracker sareng anu sapertosna ngabandingkeun ieu sareng aplikasi anu anjeun jalankeun anu anjeun pilih sareng ujug-ujug anjeun gaduh pusat data seluler anu tiasa ngumpulkeun sadaya inpormasi ieu tingkat tina grafik sareng ngarékam statistik anjeun pikeun mugia nunjukkeun kumaha anjeun ningkatkeun kana waktos, janten kumisan ti mana tina aplikasi ieu anu kedah urang nimbangkeun sateuacan urang ngajalankeun? Ravin Kuring badé ngamimitian langsung sareng karesep pribadi kuring sareng éta Strava, ayeuna kuring terang yén kuring henteu nyalira kusabab éta pengendara sepeda, triathletes sareng pelari anu terkenal di panjuru dunya sareng Strava nawiskeun pelacakan GPS lengkep anu tiasa dianggo sareng rupa-rupa alat GPS sareng, sapertos seueur aplikasi ayeuna-ayeuna, sapinuhna cocog sareng alat ios sareng Android, mybike sareng jalan latihan sareng hiji tempat anu gampang pikeun nempo lokasi. Kuring ogé resep kanyataan yén kuring tiasa gampang ngalacak kilométer ngaji kuring ti minggu ka minggu sareng ngawaskeun métrik sapertos denyut jantung kuring salami sési konci atanapi sahenteuna upami kuring ngalakukeun sési konci salami lomba, tapi sadayana éta ngamungkinkeun kuring pikeun ngarawatna sapertos diary latihan anu kuring ngan resep pisan, tapi anu kadua, éta kusabab kuring rada ribut sareng kuring resep ningali naon anu dilakukeun ku batur di sakuriling kuring atanapi bahkan di tempat sanés di dunya dimana kuring angkat sareng ngalakukeun latihan. Ku teu sangka salaku aspék komunitas Strava anu leres-leres pikaresepeun, sareng alat sanés anu leres-leres dipikaterang dina platform supir ieu, fitur ségina ayeuna fitur segmen ngamungkinkeun anjeun ngabandingkeun diri sareng pelari sanés anu sami rute nalika anjeun lumpat, naha éta dina jalur atanapi di jalan atanapi di jalan, sareng upami anjeun leres-leres hoyong, anjeun tiasa ngabandingkeun diri ka atlit kelas dunya atanapi propésional ngabandingkeun bagéan ieu ogé tiasa nyababkeun Nesterov, ogé ngagaduhan aspék mayar di handap naon anu aranjeunna sebut kaanggotaan puncak sareng fitur anu nyandak ieu ka tingkat salajengna, kalebet analisis anu jero ngeunaan bagéan ieu ogé aksés kana papan pamimpin anu detil dina bagéan éta ogé.



Anjeun tiasa ogé nyerah ka tilu jalma anu henteu kedah janten pangguna Strava aksés kana jalur real-time anjeun ka pangkalan. Ieu mangrupikeun fitur supir kaamanan anu disebat Beacon sareng fitur sanés anu saleresna ngan ukur dina desktop anjeun tapi mirip pisan sareng Ido, heatmaps na ayeuna anjeun tiasa ningali persis dimana anjeun ngajalankeun sareng ngaji paling sareng dimana anu sanés di daérah anjeun ogé anu leres-leres cara anu manpaat, ayeuna pikeun tiasa ngagambar sababaraha rute anyar anu bakal nyandak kuring ka aplikasi kuring anu salajengna nyaéta Commten. Fitur sanés tina Stratus Summer nyaéta ngagaduhan fungsi pembina root internal sareng Commit mangrupikeun aplikasi sanés anu urang sering dianggo dina saluran kanggo ngawangun ruteu énggal sareng ngarencanakeun tempat anu sanés pikeun anjeun ngaji ayeuna.

Ieu hususna kapaké nalika anjeun di daérah anu anjeun teu wawuh, sareng kuring terang éta pikeun saha anu Mark parantos seueur pikaresepeun ngarencanakeun rute anyar, tapi fitur anu sanés pikeun aplikasi ieu nyaéta ngamungkinkeun anjeun Tiasa ngingetkeun parobihan di medan bumi janten permukaanna ngalangkungan aspal leueur ka jalan satapak kasar sareng sami deui kanggo parobihan élévasi sareng ieu mangrupikeun fitur anu ngan ukur dianggo pikeun komuter sareng anjeun henteu tiasa mendakan dimana waé sanés sateuacan kuring lirén nyarioskeun fitur pemetaan . Meureun anjeun peryogi anu langkung maju tibatan imajinasi urang pikeun tungtungna ningali daérah anu langkung seueur anu henteu dijelajahi? Nya, upami éta masalahna, sababaraha réréncangan kuring nyarankeun kagiatan luar anu gaduh panyiapan dasar anu ngamungkinkeun anjeun ngarencanakeun, nyetak, sareng nganapigasi sababaraha rute, tapi tiasa janten kaanggotaan selebriti pikeun biaya bulanan alit anu masihan aksés ka detil pisan peta khusus nagara, lampu Swiss Topo sareng SwitzerlandIGN sareng Perancis sareng didieu di Inggris Ordnance Survey Network ayeuna mangrupikeun fitur anu paling kapaké pikeun aplikasi ieu. Hal ieu ngamungkinkeun anjeun ngaksés rute anu direncanakeun ieu nalika anjeun ngalengkepan éta offline sareng henteu gaduh internét sambungan anu, jujur, sering tiasa janten kasus sareng kaluar tina jalur anu keok, janten kumaha upami nami ageung ngaji Brandswell hehehehe, seueur diantarana gaduh aplikasi jalanna nyalira sareng kanggo seueur pelari di luar sana anu nembé ngamimitian , kanggo kuring ieu sigana siga hubungan anu jelas antara uchch anu anjeun gaduh sareng aplikasi anu anjeun badé pilih tiasa ayeuna muncul ku UnderArmour, naha anjeun ngan ukur hoyong milih anu ngaji kusabab anjeun ngarasa aya parobihan pamandangan di daérah anu biasana anjeun ngajalankeun atanapi meureun di hiji tempat anu lengkep sareng henteu terang dimana anjeun badé maka daptar ieu ti UnderArmour sigana bakal janten pilihan anu saé saé diperhatoskeun di penjuru dunya atanapi anjeun tiasa angkat halaman wéb na pikeun teuing Rencanana rute anjeun nyalira teras unduh. Faktor anu matak ngeunaan aplikasi ieu nyaéta anjeun tiasa nyingkronkeun sareng Fitness Pal kuring pikeun ngaitkeun latihan sareng kabiasaan tuang anjeun pikeun gambaran anu langkung jelas ngeunaan kaséhatan anjeun, tapi panginten aplikasi anu paling populér nyaéta Night Run Club.

Tanpa ragu, fitur anu menonjol tina aplikasi ieu nyaéta éta gratis gratis. Teu kedah mayar tambahan, artina anjeun kéngingkeun platform all-in-one anu henteu ngan ukur masihan anjeun jasa pelacak sapertos jarak sareng kagancangan, tapi ogé nyayogikeun anjeun latihan latihan anu dilatih sareng dipandu sareng sababaraha hal anu pikaresepeun sapertos koméntar motivasi sareng surak ti top Nikathletes nalika anjeun aya dina tungtung jalan, tapi anjeun ogé tiasa nyambung kana jasa streaming musik sapertos Spotify sareng Apple Music pikeun ngalapiskeun latihan anu dipandu audio ku daptar puter favorit anjeun, anu hakekat masihan anjeun anu pangsaéna tina dua dunya, salju sareng aktip lengkep bébas nganggo dipan ka perencana 5k hususna populer di dieu di Inggris sareng hancana persis naon anu dicarioskeun dina kaléng. Perencana disponsoran Layanan Kaséhatan Nasional ieu masihan anjeun kamampuan pikeun mimitian ti pemula dugi ka ngahontal 5k.



Ieu ayeuna kahontal ngalangkungan tilu larian mingguan, dimimitian ku ngan ukur 60 detik ngaji dina hiji waktos, anu mangrupikeun halangan pangageungna pikeun pamula anu terang kumaha atanapi dimana ngamimitian ngaji atanapi henteu ngalakukeun teuing Kuring ngan ukur ngagaduhan hal ieu jauh-jauh katutup lumpat di luar ruangan, tapi upami anjeun hoyong nonton ngaji jero rohangan dina treadmill, dunya virtual asalna di dieu. Ayeuna anjeun ngan saukur tiasa ngalampirkeun sénsor stride kana sapatu ngaji anjeun atanapi, langkung saé na, anjeun tiasa ngakses treadmill anu diaktipkeun ku Bluetooth, hartosna anjeun teras tiasa nyambung kana aplikasi sareng siap-siap ngajajah dunya maya Swi ieu. pikeun ngajalankeun Ayeuna anjeun ngan saukur tiasa ngajalankeun di dunya maya ieu sapertos leuweung witopia atanapi panginten langkung seueur Perkotaan Akar di London sareng dumasarkeun di New York atanapi anjeun tiasa milih salah sahiji latihan terstruktur didinya dina aplikasi atanapi aya ogé seueur anu béda-béda Grup latihan anu dijalankeun unggal dinten sareng éta ogé diperhatoskeun yén situs bersepeda Swift masih mangrupikeun fitur anu mayar, tapi éta henteu berlaku pikeun dijalankeun dina platform janten pantes janten langkung sosial pikeun waktos ayeuna janten Pilihan sanés anu ayeuna aya di anjeun Ceuli salaku musik ayeuna sepi bosok anu ngaku hurungna rada ahéng sareng sanés sanés kanggo sadayana tapi kuring henteu tiasa ngabayangkeun kumaha éta tiasa ngabantosan ngeusi batre anjeun pikeun anjeun biasana kedah diémutan panginten ngajalankeun sakedik ayeuna kuring ngahargaan yén aya ton aplikasi di luar sana pikeun ngabantosan pemetaan sareng memotivasi anjeun pikeun langkung seueur tina ngaji anjeun, sareng kuring tiasa ngalebetkeun seueur deui.

Kuring mikir hiji dua hal anu anjeun pikir kuring bisa terang sareng punten nyeratna dina koméntar di handap, tapi kuring pikir éta bakal janten mahluk kabiasaan pikeun kuring sareng tetep sareng Strava. Tong hilap nuturkeun kami dina saluran média sosial kami sareng ngalanggan sadaya tulisan kami anu sanés

Kumaha carana saring jalan sareng bersepeda?

Nyingkronkeun Alat Anjeun sarengUnggaha Ride

Nyambungkeun alat pikeunDiétkedah dilakukeun dina aplikasi mobile. Arahkeun ka setélan anjeun, teras ka 'Patambungkeun Jasa sanésna,' teras pilih 'Sambungkeun alat anyar kanaDiét. ' Pilih perusahaan anu ngajantenkeun anjeunsapédahnonton komputer atanapi GPS, lebet sareng anjeun nuju bisnis.
10 Des 2020

Strava henteu peryogi perkenalan, tapi kuring ogé bakal masihan. Tracker aktivitas bagian, bagian jaringan média sosial, perencana rute bagéan, bagéan arsip samilyar tunggang sapédah, bagian karesep kuring pribadi, Times Up Climbs Sure, janten biasa kanyataan yén duanana halaman wéb sareng aplikasi na gratis, tapi fitur tambahan nyaéta sayogi sayogi nalika anjeun mayar langganan alit sareng janten anggota Strava Summit parantos ngagaduhan seueur fitur. Janten Strava nyungkeun urang bantosan pikeun ngajelaskeun.

Sareng dina tulisan ieu kami bakal ngalangkungan anu paling populér. Fitur anu paling populer di kalangan anggota KTT aya hubunganana sareng papan pamimpin, héran, leres, sanés? Linggih dina sofa sareng sacangkir téh sareng mariksa yén Strava aya di luhur mangrupikeun kagiatan pasca-tunggang luhur sareng papan pamimpinna pasti salah sahiji hal anu kuring kecanduan. Tapi aya waktos, meureun leres? bagéan populér dimana anjeun leres-leres hoyong terang kumaha anjeun hubunganana sareng perjalanan anu sami, panginten yuswa atanapi beurat.

Anjeun tiasa ngalakukeun éta di Strava Summit. Kalayan papan tapis anu disaring. Salaku conto, upami anjeun émut kana hiji tulisan, teu lami pisan kuring nyobian teu hasil pikeun ngarebut deui KOMby ku dasarna miceun artos kana masalah sareng ngawangun sapédah panggancangna anu kuring tiasa.

Upami kuring angkat ka papan pamimpin anu disaring ayeuna, kuring leres-leres kéngingkeun makuta. Leres! Sanaos popularitasna, papan pamimpin anu disaring sanés fitur pascéndral pang gunana pikeun kuring. Sabalikna, kuring pikir éta kamampuan Strava Summit pikeun ngabantosan anjeun ngaanalisis tunggangan anjeun tina sudut pandang latihan ngeunaan monitor denyut jantung, pastina ku paningkatan dina ageman anu anjeun tiasa nyingkronkeun sareng unit sirah atanapi aplikasi pendamping, sareng nalika anjeun nyatet denyut jantung anjeun, kalayan Strava Summit saatos nganggo perjalanan, anjeun tiasa ningali sabaraha lami anjeun nyéépkeun zona detak jantung anu béda.

Ayeuna terang yén ragam mangrupikeun konci pikeun nguntungkeun kasuksésan, anjeun bakal ningali sakilas pandang naha anjeun nyentok kotak-kotak anu aya hubunganana sareng anjeun sareng latihan, naha anjeun kajebak ku mil sampah. Janten anjeun leumpang cukup hésé sareng cukup gampang, atanapi anjeun ngan ukur dimana-mana? di tengah? Upami anjeun ogé ngagaduhan méteran listrik, Strava ogé masihan anjeun ngarecahna anu sami, tapi ngajelaskeun watt sabalikna tina ketukan per menit. Ayeuna Strava tiasa ngagunakeun denyut jantung anjeun pikeun kéngingkeun nomer Ieu dikenal salaku usaha relatif.

Sareng ieu dasarna mangrupikeun ukuran kumaha hésé latihan anjeun atanapi numpak anjeun. Upami anjeun kenal sareng Skor Strava Leiden lami, maka éta mangrupikeun dasarna évolusi na. Sareng mangrupikeun ukuran tina sabaraha damel kardiovaskular anu parantos dikhususkeun pikeun kagiatan anu khusus, tiasa ditransfer ka sadaya disiplin, sareng aspek relatif, kalebet kanyataan yén éta unik khusus kanggo anjeun, janten henteu ngémutan kumaha gancang anjeun leumpang tapi kumaha anjeun damel.

Naon hartosna nyaéta anjeun tiasa ngitung sabaraha latihan anu dicandak ti anjeun sareng kumaha cara dikalibrasi parantos dipeunteun dina rébuan kagiatan anu béda. Strava nyarios yén aranjeunna sanggup ngarobih algoritma pikeun dianggo pikeun latihan anu pondok, anu kuat sareng anu langkung panjang, latihan anu mantep, anjeun tiasa ningali éta diterapkeun salami sababaraha minggu sareng bulan ka payun sareng ningali kumaha jalanna saminggu anu ditangtoskeun leres-leres dipotong tina segi usaha anu diperlukeun ti anjeun. Segmen langsung salajengna.

Ieu leres-leres asik ayeuna. Éta tiasa dianggo dina aplikasi telepon, sanaos kuring terang sababaraha anjeun nganggo telepon anjeun dina setang anjeun, anu kuring curiga mangrupikeun cara anu dipikaresep ku kaseueuran urang nalika unit GPS utama dipasang. Dasarna, anjeun kedah ngamimitian bagéan nalika anjeun ngalakukeun ieu, detil na sacara otomatis diunggah kana alat anjeun, anu hartosna yén nalika anjeun caket kana éta kahirupan nyata, layar anjeun bakal robih sareng sanés data normal anjeun, segmen bakal némbongan .

Éta nunjukkeun waktos ayeuna anjeun ka dinya, waktos akhir anu diprediksi sareng waktos ayeuna anjeun ogé henteu tiasa dibandingkeun sareng pribadi anjeun anu pangsaéna, anu pangsaéna pikeun jalma anu anjeun nuturkeun, atanapi waktos anu paling saé sepanjang waktos. Mangrupikeun alat pacing anu saé, éta leres-leres bakal ngabantosan anjeun pikeun ngamaksimalkeun diri, sareng kuring ogé pikir éta saé pikeun nyéépkeun motivasi tambahan nalika nyeri leres-leres lebet. Salajengna mangrupikeun penghormatan pikeun sifat sosial ti Strava platform.

resep kacamata hideung

Kacuali aya anu gaduh setélan privasi na teu kakonci, salah sahiji hal anu pikaresepeun nyaéta anjeun tiasa ningali dimana aranjeunna nyetir. Anjeun tiasa ningali dimana jutaan jalma ayeuna nuju ngumbara. Ayeuna, dina bagian perencanaan rute, algoritma Strava sacara otomatis nyandak sadaya data ieu kana akun sareng ngabimbing anjeun kana ruas jalan atanapi jalan setapak anu paling populér, tiori anu populér sami-sami menebak, tapi ku Strava Summit anjeun gaduh pilihan tambahan sareng éta nyaéta anjeun gaduh hiji file Download GPX sareng rute batur anu anjeun resep.

Éta tiasa janten ahli lokal, éta tiasa janten influencer, éta tiasa janten sobat atanapi batur sapagawean. Dina kasus na, kuring bakal janten Dr. Oliver Bridgewood GCN ngambil alih.

Nya damel kamari. Ayeuna anjeun kedah muka édisi desktop, sanés aplikasi na. Tapi anjeun bakal ningali nalika anjeun mencét Aktivitas, aya sakedik ikon unduh GPX di juru layar peta, janten hayu pencét, unduh file, teras unggah kana alat anu anjeun pilih.

Nalika anjeun nyetir nyalira éta penting pikeun ngantep batur terang dimana aranjeunna nalika anjeun angkat sareng ayeuna téknologi ngamungkinkeun, mangrupakeun ide anu saé leres-leres masihan terang ka aranjeunna yén anjeun hirup. Ieu mangrupikeun hal anu kuring lakukeun unggal-unggal nyetir dinten-dinten ieu. Aya sababaraha pilihan anu béda pikeun ieu, tapi Strava Summit ngagaduhan pilihan anu dirancang pikeun pengendara sepeda sareng anu sami.

Disebatna lantera. Dasarna unggal-unggal anjeun ngamimitian ngarékam hiji kagiatan, boh dina aplikasi, dina Garmin, atanapi dina Apple Watch, aya pilihan pikeun ngirim pesen dugi ka tilu kontak. Anjeun ayeuna bakal nampi téks ieu, anu ngandung tautan kana kagiatan anjeun.

Anjeun tiasa ningali éta sanaos anjeun henteu gaduh propil Strava nyalira. Saderhana, tapi aya fitur tambahan ogé, sapertos nunjukkeun umur batre anjeun sareng kanyataanna terakhir kali anjeun ngagaduhan telepon bip pikeun ningali naha anjeun leres-leres di luar sana. KTT terakhir sadaya waktos Tambahkeun ka alat kabugaran sareng kasegaran ieu.

Janten upami anjeun nganggo monitor detak jantung janten Strava tiasa ngitung usaha relatif anjeun, sareng saenyana upami anjeun ogé ngagunakeun méteran listrik sahingga tiasa ngitung beban latihan anjeun, ieu teras tiasa ngagambar grafik bentuk anjeun ngalangkungan waktos. Ayeuna unsur kabugaran diitung nganggo algoritma zona Strava dumasar kana karya anu parantos dibuktikeun ku Erik Banister sareng Andy Cogan. Kabugaran anu anjeun tingali tetep angger dina waktos, ogé sami, tangtos modél kacapean anjeun sareng éta langkung responsif.

Anjeun tiasa tingali yén éta mimiti gerak sacara signifikan saatos sababaraha dinten anu sesah, tapi turun sagancangna saatos anjeun mimiti kendor. Sareng éta cara anu saé pikeun ningali kumaha capé anjeun panginten tiasa janten latihan anjeun nuturkeun naon anu anjeun damel. Nalika anjeun ngagabungkeun anu dua, anjeun kéngingkeun garis anu squiggly di luhur nyaéta bentuk anjeun.

Tangtosna, teu aya gunana pikeun ngajerit pas, anjeun leres-leres lemes, sareng bentuk anjeun nunjukkeun anjeun nalika anjeun gaduh kasaimbangan anu pas, panginten dina ngajalankeun acara, sabab upami anjeun seger teuing, maka anjeun mimiti kaleungitan kabugaran Pikeun ngirangan ramalan pikeun hiji acara atanapi udagan anu kedah dihontal. Henteu ngan ukur mangpaat ieu pikeun jalma sapertos kuring, anu condong nyetir pisan sami-sami, tapi ogé masihan anjeun pitunjuk naha anjeun kedah ngarobih hal. Janten ieu fungsi Puncak paling penting anjeun.

Aya seueur deui, sapertos heatmap anu dipersonalisasi, anu cukup cool sareng masihan anjeun tinjauan dimana sareng sabaraha sering anjeun dina Strava, ogé rencana latihan sareng saleresna kurva kinerja anjeun. Upami anjeun hoyong nyobian nyalira maka Strava ramah pisan nawiskeun sadayana sidang gratis 30 dinten anu bakal aya saatos tulisan ieu. Tautan pikeun ieu aya dina katerangan di handap.

Ayeuna, samentawis éta, upami anjeun hoyong kuring balikkeun pikeun nyobaan sareng ngomean deui COM maka anjeun tiasa dugi ka tulisan ieu di ditu. Upami teu kitu, pasihan jempol ieu.

Naha strava tiasa ngajalankeun peta kuring?

Pikeun mindahkeun kagiatan anjeun tiMapMyRunkaDiétanjeun kedah ngekspor kagiatan masing-masing tiMapMyRunsareng unggah aranjeunna kaDiéttina halaman Unggah kami. Buka kagiatan dinaMapMyRun. Pencét dina tombol 'TCX' di tengah bagian tina bagian tinjauan kagiatan. Asup kana akun anjeun dinaDiét.28 Apr 2021

Kuring kantos naros sababaraha kali kumaha kuring ngadamel kartu animasi anu kuring pasang dina tulisan kuring. Nya, éta gampang pisan, anjeun henteu kedah janten animator sareng anjeun bahkan henteu kedah muka Google Earth éta gampang pisan Héy, abdi John, upami kuring henteu acan pendak sareng anjeun, kuring ngalakukeun eusi ActiveLifestyle a seueur bersepeda gunung, berselancar, hiking, ngan ukur kaluar sareng ngalalana petualangan Aplikasi anu kuring anggo pikeun ngadamel peta kuring disebut We Live sareng kuring ngalacak sadaya kagiatan kuring di Strava Anjeun panginten parantos ngupingkeun Strava, upami anjeun Éta di dieu tapi henteu kedah nganggo Java anjeun tiasa nganggo sakumpulan aplikasi anu béda anu nyambung ka kami langsung, tapi saleresna anu anjeun peryogikeun nyaéta file GPX anu kaseueuran aplikasi ieu masihan anjeun. Hayu atuh nunjukkeun anjeun kumaha kéngingkeun fileout ti Strava kumaha anjeun tiasa unggah langsung sareng nyiptakeun peta anjeun oke hayu urang angkat heula anjeun kedah lebet ka Strava teras nalika anjeun lebet anjeun bakal ngiringan kagiatan anjeun, saha waé nepi ka dieu kuring kuring bakal ngalakukeun kagiatan anu disebut San Juan Tra. milarian pesta di dieu mangrupikeun pihak san juan kuring anjeun teraskeun sareng anjeun muka aktipitasna teras bakal nunjukkeun rute anjeun teras di dieu tilu titik-titik alit ieu pencét teras ngekspor gpx pas anjeun ngagaduhan file gpx anjeun anjeun tiasa ngalangkungan sareng milik kuring langsung angkat ka halaman setélan, upami anjeun henteu, buka halaman impor di dieu, pencét kana éta, panggihan file anu nembé diunduh sareng dibuka, sareng éta bakal unggah.

Éta nyebatkeun éta bakal nyandak sababaraha menit sareng upami parantos anjeun kedah angkat ka Relivapp naon anu bakal dipasihkeun anjeun didieu cabut alat sélulér anjeun kuring nganggo iPhone tapi aplikasi ogé jalan dina Android anjeun bakal kéngingkeun langsung nyata Buka aplikasi sareng buka propil anjeun, éta aya di pojok kanan handap, upami éta henteu langsung jalan ka ditu teras anjeun milari kagiatan anu kakarék unggah namina nyaéta énjing 23 Pébruari klik damel artikel relay anjeun kéngingkeun layar dimana anjeun tiasa ngaganti nami aranjeunna kuring bakal namina kuringSan Juan Partyaha naon? Kuring bakal ngarobih kagiatan janten Mountain Biking teras pencét Jieun. Bakal butuh sababaraha menit tapi sakali éta réngsé anjeun bakal ningali layar sapertos kieu sareng anjeun tiasa ngabagi tulisan anjeun tina layar éta tapi pikeun ngadamel tulisan anjeun kedah balik deui kana komputer Laksanakeun éta, anjeun bakal kéngingkeun e-Mail anu siga kieu teras pencét dina 'Reliveyour Ride' sareng éta bakal nyandak anjeun naek. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta klik katuhu dina artikel sareng simpen file artikel sabab éta bakal naroskeun kumaha anjeun hoyong namina sareng dimana nyimpenna janten kuring bakal nyauran tambang San Juan Trail sareng nyimpenna sareng ieu anu éta diunduh kana komputer abdi ok didieu sandal file abdi dina jalur na mp4 sareng kuring hoyong nunjukkeun kumaha leutikna kusabab éta sanés file anu ageung ieu mangrupikeun versi gratis anjeun nampi versi gratis ngan ukur file 960x540 janten lumayan alit upami anjeun damel di 4k.

Hayu atuh nunjukkeun naon sigana, janten kuring bakal unggah file, janten impor file, kuring nganggo Premiere pikeun ngédit ieu jelas-leres dianggo dina alat panyuntingan naon waé, tapi Premiere abdi mangrupikeun alat pilihan kuring, ayeuna seret ka garis waktos abdi sareng éta super alit janten 4k deui, abdi angkat ka épék édisi kontrol kuring sareng naék naékkeun 400% sareng didinya ngeusian bingkai, katingalina saé, lumayan, katingalina cekap upami anjeun pikir 400% oke éta file anu super leutik, tapi kami ngan saukur ngagulung pilihan énggal dimana anjeun tiasa mayar $ 7 sasasih sareng kéngingkeun tulisan HD nambihan naon-naon kana tulisan anjeun sahingga wartoskeun kuring dina koméntar di handap ieu sareng upami anjeun ngadamel relivearticle, punten bagikeun, urang bakal ningali anjeun dina jalur dugi waktos salajengna

Naha jarak kurva salah?

Dina kaseueuran kasus, ieu bakal sabab salah sahiji atanapi duanana alat GPS anjeun nyatet data lokasi (atanapi sanésna) anu henteu leres-leres ngagambarkeun kagiatan anjeun.Diétngalakukeun sababaraha pelengkap pikeun ngimbangan data anu goréng tapi sababaraha kasus anu ekstrim pisan sahingga kami henteu tiasa nyayogikeun perkiraan anu realistis pikeun anjeunjarak.6 Méi 2021

Naha galur patut mayar?

Upami anjeun resep kana data sareng olahraga seueur - utamina nalikaieudatang pikeun ngajalankeun sareng muter - teras enya, aya seueur didieu anu anjeun bakal resep. Pikeun pengendara sepeda, banding ngeunaan Segmen sigana mahharganahargana nyalira sareng kanggo urang,étafitur langganan anu kami resep pisan, tapi kami geeks data.

Naha kuring tiasa nganggo Strava salaku komputer sapédah?

Diétgiliran unggal iPhone naAndroidkana jalan anu canggih sarengkomputer siklus(sareng kami damel sareng jam tangan GPS sareng unit sirah anjeun ogé).Diétkompatibel sareng daptar alat-alat populér anu terus tumuh. Upami anjeuntiasangekspor atanapi ngarekam kagiatan anjeun, anjeun sigana cocog sarengDiét.

mariapale review scapel

Naon peta anu langkung saé tina jalan atanapi jalur kuring?

Tien Juara sadayana:Diét

Upami anjeun jalma anu hoyong rohangan pikeun nyambung sareng pelari anu sanés, bagikeun métrik anjeun, sareng ngabandingkeun skor anjeun,Dahareun urangétalangkung saépas. Upami anjeun resep sistem anu langkung individual kalayanlangkung saékarusiahan sareng komprehensif, rute anu diuji waktos,MapMyRunnyaéta jalan pikeun jalan.
2 Méi 2018

Naon peta anu langkung akurat pikeun lumpat atanapi seler kuring?

Diét(Gratis atanapi $ 6 per bulan kanggo sadayana tilu langganan Summit Pack) ResepMapMyRun,Diétngadamel rékamanlumpat, nyiptakeun rute, sareng mendakan loop anu énggal gampang, tapi éta saé pisan di post-lumpatanalisa. Dibandingkeun sarengMapMyRun,Dahareun urangjalan satapakpetalangkung unggul, ngajantenkeun éta aplikasi pilihan pikeun seueur pelari luar jalan.30 Jan. Des 2019

Naha anjeun tiasa nimpa jarak di Strava?

Reverting AnjeunJarak

Upami anjeuncuriga aya masalah sarengjarakdirékam ku alat anjeunanjeungaduh pilihan pikeunnimpaalat anjeunjarakjeungDiétpendekatan post-upload. Pencét kana 'Jarak? ' téks handapeunjarakstatistik dina tinjauan.
7 dinten kamari

Naha Garmin atanapi selat langkung akurat?

Nalika kuring ngalaman masalah anu sami kuring mendakan étaDiéttilas éta langkung caket kana jalur dina gambar tibatanGarminanu siga juru garis lempeng. Malah kuGarmindisetél ka étapaling akuratsetélanDiététa masih hadé.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Garpu karbon Kinesis - solusi praktis

Naha garpu karbon patut? Jawaban saderhana: Responses sanés anu leres: garpu karbon langkung (langkung) langkung enteng sareng langkung ngahampura. Tapi kaunggulan anu paling penting nyaéta éta ogé sudutna langkung saé tibatan aluminium (sareng rada langkung saé tibatan waja atanapi titanium anu janten seueur bikang sareng Ti motor ayeuna nganggo garpu karbon).

Fakta serat karbon - solusi praktis

Naon istiméwa ngeunaan serat karbon? Serat karbon mangrupikeun bahan kapadetan rendah kalayan rasio kakuatan pikeun beurat pisan. Ieu ngandung harti yén serat karbon tangguh tanpa kagoréng sapertos baja atanapi aluminium, sahingga sampurna pikeun aplikasi sapertos mobil atanapi pesawat.

Garpu karikil karbon - kumaha ngalereskeun

Naha garpu karbon saé pikeun gravel? Sanaos kuring nyobian anu pangsaéna pikeun milari garpu gravitasi karbon anu didesain pikeun petualang dina pikiran. tapi ogé kuring kalebet sababaraha garpu karbon anu kirang serbaguna anu henteu ngagaduhan eyelét tapi tiasa tiasa dianggo kalayan saé kanggo bikepacking sareng cycling petualangan sareng dioptimalkeun ogé pikeun grinding gravel umum.

Sapédah karbon dina palatih - patarosan umum

Naha aman pikeun nempatkeun sapédah karbon dina palatih? Gumantung kana jinis palatih sareng panggunaan, éta berpotensi nerapkeun kakuatan anu teu biasa dina sapédah anjeun, pakean bagian sareng / atanapi ngaleuleuskeun atanapi ngarusak sapédah anjeun, maca tambahan pikeun manual pamilik Khusus ngeunaan panggunaan palatih. Ieu leres leres pikeun sapédah serat atanapi serat karbon kaku napel na palatih.

Setang karbon vs aluminium - solusi pikeun

Naha setang karbon ngabédakeun? Pikeun pamula, tanpa kaleuleuwih diwangun, batang karbon tiasa nawiskeun langkung seueur kamampuan damping tibatan kaseueuran batang paduan. Daripada ngaraosan masing-masing geter, setang karbon tiasa ngabantosan nyerep sareng ngabasmi obrolan éta. Nalika anjeun kaluar dina perjalanan anu panjang, éta tiasa ngabédakeun langkung raoseun pikeun panangan anjeun.