Utama > Ngabuburit > Ngabuburit Tyler hamilton - kumaha alamatna

Ngabuburit Tyler hamilton - kumaha alamatna

Naon anu dilakukeun Tyler Hamilton?

Ayeuna parantos ampir dékade ti saprakHamiltonngaléngkah tina olahraga. Dina waktos éta anjeunna mendakan deui pit, tapi sanés drop-bar, gancang-gancang. Anjeunna bikepacks, nitih gravel sareng sepeda gunung, resep di luar ruangan. Anjeunna ngamimitian perusahaan asah, sareng damel padamelan di bidang kauangan.27.08.2019



ARMSTRONG WONSEVEN TOUR DE FRANCETITLES - Anjeunna henteu kantos dongkap - TOBLOOD DOPING TAPI SATAPUS TAUNAN REFUSAL JEUNG SERANGAN TI KARYAWAN HISTEAM JEUNG KOMPETITOR - ARMSTRONG NGABODOH DUNYA JEUNG GAMPANG PEMANGGUNG. Guyana anu ngaku ARMSTRONGHIS pangageungna pangageungna - TIM SAJI MATETYLER HAMILTON DIKETEPKEUN NANGTUNGKEUN - Nyandak EPO Narkoba Kinerja Pikeun Dasar Curang Dina Olahraga. ARMSTRONGIS MASIH DINA Hareupeun 100 Juta DOLLAR CIVIL SUIT Ti Pamaréntah AS.

Anjeunna GOESTO nyobian payun bulan INWASHINGTON DC. THELAWSUIT ADALAH DINA ATUHAN U. S.

LAYANAN POSTAL - NINGALI GANTEUNG Rusak TO LAYANAN POSTAL SANGSA LEBIH SIA 32 DIBAYAR

Naha Lance Armstrong nganggo sapédah motor?



Urang Amerika dicabut tina tujuh gelar Tour de France di 2012 saatos dituduhngagunakeunkinerja ningkatkeun ubar antara 1998 sareng 2011, kalayan pengendara anu ngaku pelanggaran éta sataun engké. Ayeuna,Armstrongparantos dituduhngagunakeun motordina nasapédahku urut bos Anti-Doping Perancis, Jean-Pierre Verdy.04.11.2021

Sapédah jalan anu nganggo motor anu disumputkeun henteu leres-leres énggal, tapi ku Prorider nembé kajiret bersaing sareng salah sahiji, kami panginten parantos waktosna kanggo nyobian nyalira. Kumaha parasaan sapédah balap kalayan motor disumputkeun sareng kumaha gancangna urang naékkeunana? ♪ ♪ - Naon anu urang gaduh di dieu? Nya ieu mangrupikeun salah sahiji motor produksi munggaran di Inggris anu ngagaduhan motor anu disumputkeun. Éta disimpen aya dina tabung korsi sareng nyetir poros kurung handapeun ku pinion sareng Dan teras tiasa ngaktipkeun sareng mareumanana ku setang - Batréna aya di dieu, dina botol, anjeun sigana tiasa kéngingkeun sababaraha aki anu turun di dieu tabung korsi disumputkeun di luhur mesin nyalira, tapi langkung alit, éta ngagaduhan waktos ngajalankeun atanapi nyetir anu langkung pondok.

ulasan sapédah

Janten urang sareng patarosan anu ngaduruk harita. Sakumaha kakuatan, éta raoseun bahaya pisan kumaha urang nangtung di dieu, sabaraha kakuatan anu bakal ditambihan? Tétéla antara hiji sareng 200 watt sajam. - Leres, kuring pikir numpak grup anu hadé kami bakal langkung hésé. ♪ ♪ - Kumaha karaosna di jalan terbuka harita? Nya, pikeun ngamimitian, urang ayeuna nuju jam 25, 30 km per jam.



Sareng éta henteu hurung. Abdi henteu tiasa ngaraos tahan tina mesin kecuali kuring mundur, anu rada anéh. Sareng naon anu kajantenan nalika urang ngahurungkeun? Hayu urang angkat .- Kuring bakal ngantep anjeun maju payun Si.- Oke, muhun sobat.

Ayeuna asa aneh pisan sabab motorna sabenerna boga wates ngeunaan kumaha gancangna muterkeun engkol, anu aya dina 86 RPM, jadi éta rada laun tapi éta ngan ukur aya di tukang, éta ngan ukur bakal nyandak sapertos kuring ogé naon anu kuring hartosna, kuring dina 50-11, kuring henteu ngalakukeun seueur.

Dan, naha anjeun damel seueur di ditu? - Henteu goréng - Janten kanyataan yén kuring henteu tiasa ngical mesin langkung gancang nyaéta rada anéh, tapi kami nyetir gancang pisan. ♪ ♪ - Béda pisan sareng E- Sapédah anu kuring tumpak dina jaman baheula dimana anjeun ngepak sareng anjeun ngan ukur tiasa ngaraoskeun motor sakedik bari sacara harfiah karaos sapertos anu sanés ngicalkeun pikeun kuring. - Abdi tiasa tetep sareng 200 watt, - Ngan sakedik sakedik. - Nya, ayeuna giliran kuring nyababkeun nyeri sakedik sareng kuring parantos resep.



Patanyaan, naha, naha kuring pikir sistem khusus ieu parantos dianggo dina Pro Pedalthon sateuacanna. Nya kuring pikir kanyataan yén éta ayeuna parantos katingali bersaing dina balapan anu gedé pisan parantos robih sareng nyimpang pipikiran kuring sakedik, tapi nalika kuring mikirkeun anu khusus ieu kuring masih hésé pisan dipercaya, janten kuring tiasa nguping éta di gigir kuring saé pisan ayeuna sareng kuring pikir éta bakal janten kasus anu sami dina tengah hoot pedal. Janten aranjeunna tiasa langkung sepi, aranjeunna panginten langkung canggih ayeuna di 2016, tapi gosipna mimitina mimiti beredar sababaraha taun ka pengker janten hal ieu sigana bakal kaayaan kasenian jaman harita.

Ayeuna salaku Si. Sakumaha anu parantos disebatkeun, ieu ogé modél nanjak, anu hartosna yén pagelaranna ngan ukur dimimitian dina cadence sahandapeun 86. Ayeuna katingalina aya anu pikeun medan rata, anu hartosna yén nalika irama dugi ka 100 éta masih bakal masihan anjeun sababaraha kakuatan.

Nya éta bakal langkung masuk akal upami anjeun balap sabab sabenerna kaderisasi kuring anu langkung resep pikeun nanjak sapertos kieu 90, atanapi bahkan tiasa ogé saratus. Janten tebakan kuring masih henteu, sahenteuna kuring ngarepkeun .- Hiji patarosan terakhir pikeun dijawab, Kumaha épéktipna motor ieu? Ayeuna urang terang éta sakitar 150 watt, urang ngukurna ku roda tukang ketuk listrik, tapi urang ngagaduhan pendakian anu parah di kidul Inggris Mr.

Lloyd leres-leres gaduh Raja Pagunungan, hal anjeunna dugi ka anu ngajalankeun Tour of Britain di 2011. Janten di dieu kami, lima taun ka hareup, tilu taun pangsiun. Naha Dan tiasa ngarusak KOM na? - Hayu urang terang.

Janten mangrupikeun waktos anu leres, sakitar 100 méter kuring badé méngkol ka kénca, kuring bakal ngaktipkeun mesin sareng tingali naha kuring tiasa ngéléhkeun diri. ♪ ♪ Janten kami henteu jauh ti luhur deui, Steve aya di dinya. Anjeunna ngagaduhan sadayana anu aya di tukangeun anjeunna ayeuna.

Oh abdi tiasa ningali kuring émut kumaha tangguh éta dina balapan. ♪ Sareng kami aya di dinya kuring pikir - Leres, éta waktuna pikeun hasilna. Dan, kumaha parasaan anjeun? - Sakedik istirahat, tapi kuring kembung pisan.

Sigana mah éta nunjukkeun yén ngamimitian henteu gampang, anjeun ngan ukur langkung gancang nyetir sareng éta sami sareng mesin sapertos langkung pas. Janten pas Dan, balap Dan, tuh 7:02. Dan pensiunan sareng Amotor, masih menit sareng 14 detik langkung laun - ieu kumaha keledai henteu janten pacuan kuda - sareng anjeun baheula saé pisan. - Leres - Leres, saur patarosan anu matak nyaéta naha pemirsa urang kaluar sareng mésér sapédah balap nganggo mesin anu disumputkeun? Oh sareng sajabina, naha parahu pedal bakal kénging seueur, seueur mesin doping dina sababaraha taun ka payun? - Leres, patarosan kahiji gumantung pisan kana kunaon anjeun nganggo sapédah anjeun ti heula.

Maksad abdi, upami anjeun resep perasaan gancang, atanapi unggal waktos kaluar, anjeun bakal sesah tetep sareng sasama supir anu langkung ngora, langkung gancang, atanapi gaduh waktos langkung seueur pikeun latihan tibatan anjeun, maka kuring pikir raos . - Éta ogé tiasa jalan tibalik. Janten upami anjeun ngagaduhan kolega damel atanapi kabogoh anu nembé mimiti biking, atanapi meureun pasangan anu henteu pas sareng anjeun, atanapi bahkan mungkin putra atanapi putri rumaja anu biasana henteu tiasa ngajaga, maka pasihan Masihan aranjeunna sapédah kalayan motor anu disumputkeun di jero mangrupikeun cara anu hadé pikeun anjeun duaan pikeun kaluar tina perjalanan, kalayan usaha anu sami, pikaresepeun sareng marahmay, aranjeunna tiasa tetep lancar. - Tapi kumaha upami raos prestasi? Ieu mangrupikeun hal anu bakal penting pikeun urang sadayana dina sababaraha waktos sareng hayu urang nyanghareupan éta, nalika anjeun gaduh mesin éta henteu janten KOM anjeun anu anjeun kéngingkeun atanapi henteu kéngingkeun.

Anjeun sanés anu nalukkeun gunung atanapi mingpin kelompok lokal. Janten, utamina nalika ngeunaan pagelaran, hal anu penting pikeun urang sadayana pikeun ngajalankeun sapédah dina sababaraha waktos, henteu? Sareng éta ayeuna parantos lengkep. - Leres sareng hayu urang nyanghareupan éta, saha waé anu badé gancang pisan tiasa payun sareng mésér motor nyata tibatan anu nganggo mesin anu disumputkeun sapertos ieu, janten kuring pikir kami henteu merta bakal seueur anu kedah hariwang Sanaos ieu bakal janten hal biasa di masarakat dina sababaraha taun ka hareup, salami éta dijauhkeun tina persaingan naon waé.

sapédah danau kawah 2015

Leres, tapi upami aranjeunna nyangking seueur jalmi damel atanapi sakola nganggo sapédah, éta hal anu saé. Atanapi kanyataanna, upami éta ngabantosan langkung seueur jalmi kaluar sareng nyetir terasrasakeunana, éta ogé hal anu saé. Sareng saur kuring seueur jalma anu gaduh mesin anu disumputkeun bakal muncul ka ras grup lokalna atanapi numpak grup lokal, sanaos bakal aya jelema bodo dua di dinya - anu anéh nyaéta Si, sareng éta Ride anu cukup nguciwakeun saleresna mah didamel ku anu sanés ngadaptar. - Kuring henteu weruh saha anu bakal ngalakukeun éta. - Pokokna, upami anjeun hoyong ningali Col de la Madone anu lengkep, anu leres-leres dilakukeun ku anjeun dina sapédah listrik, anjeun tiasa mendakanana, ngan nepi ka dinya.- Atanapi upami anjeun hoyong ningali acara GCN pangénggalna dimana kami ngajantenkeun anjeun diapdet kana sagala hal Top Gun dina Ngabuburit maka anjeun ngan ukur tiasa mencét didinya di handap ieu - Kami gaduh dua hal anu anjeun pikahoyong dilakukeun sateuacan ngagabung kana salah sahiji tulisan ieu leumpang.

Sareng anu kadua nyaéta masihan kami jempol upami anjeun resep kana tulisan ieu.

Naha Lance Armstrong masih siklus?

SedengkeunLance Armstronghenteu deui paséaNgabuburit, anjeunnamasihnyambung pisan kana olahraga ngalangkungan bisnis. Salah sahiji sababaraha usaha na nyaéta Mellow Johnny'sSapédahBalanja di Austin, anu dibuka taun 2008 sareng dijantenkeun tujuan pikeun pengendara ogé tempat pikeun rapat sosial.11.08.2020

Lance Armstrong sareng Greg Lamonde mangrupikeun hiji-hijina urang Amerika anu meunang Piala Tour Defrance di Victorygreg taun 1986, 1989, sareng 1990. Lance Arm Power Enhancing Drugs ngadominasi cariosan kusabab anjeun ningali nalika saurang lalaki beresih sareng hiji jelema pura-pura beresih, hal tiasa ngalakukeun sakedik kéngingkeun kulawarga anu rumit sareng sengketa tiasa atanapi henteu kaancam télépon pasti dirékam sareng sateuacan anjeun terang éta anjeun gaduh sajumlah ageung sapi anu diréproduksi sacara genétis dirobah mimitian ku pahlawan bébas ubar kami greglamonde anjeunna anu munggaran urang amerika sareng kusabab armstrong engkéna angin hiji-hijina urang amerika anu kantos meunang tur de france anu dirampok éta sanés cara anu gampang pikeun nyerang sareng sanés ngan kusabab wisata de france mangrupikeun Pertahanan ketahanan anu paling tangguh dina sadaya olah raga tilu minggu panjang 2500 milebik anu balapan gunung, anu langkung saé Ditémbong cocog pikeun ditunggang salaku biking upleman s, tos janten jam 19, anu kedah ngalih ka Perancis tanpa terang pisan basa Perancis, sareng dina Wisata ka-86 ogé ulang babaturan sapagawean percanten anu teu meryogikeun ningali anu ngora Amérika nyandak gelar éta sareng nalika réncangna kuring henteu hoyong anjeunna meunang, langkung percanten yén lawanna bakal ngalakukeun naon waé pikeun ngajaga piala tina pananganna, kuring nuju nyarios aranjeunna tiasa ngaracun anjeunna sapertos sababaraha jenis penyihir Disney wangi operator wisata datang ka kuring sareng nyarios, Grete, anjeun kedah ati-ati pisan, bahaya pisan ayeuna, jaga botol cai anjeun sareng awaskeun sapédah anjeun sanaos kasempetan sareng ancaman poténsial pikeun hirupna dina taun 86 dina yuswa 25 taun, Nagreg Lamont janten urang Amerika pangheulana tur de france meunang. Kahareupna Greg katingali pisan cerah sareng Leggreg kalibet dina kacilakaan moro di cinyusu '87, ngan sababaraha bulan sateuacan anjeunna diarepkeun ngaji deui dina wisata, anjeunna tiasa gampang pisan maot sareng teu aya anu héran. henteu nyarios yén pangalaman éta langkung nyeri tibatan Ngabuburit, anu saleresna henteu sapertos anu sapertos sora pikeun ngabiayaan pamulihan anjeunna, anjeunna kaleungitan 30 pon otot sareng sakitar 40 pelet nyésa dina awakna, kirang ngabahayakeun upami ditingalkeun aranjeunna ti pikeun nyobaan lauk kaluar aranjeunna tapi bisa ngalakukeun teu mungkin deui, Nagreg ngagaduhan kakuatan deui sareng henteu ngan cekap pikeun hirup sareng seuri sareng cinta deui, tapi cukup pikeun meunang 1989 Tour de France deui Ngan dua taun saatos piercing bola logam leutik, anjeunna dasarna meunang kabéh organ na deui.

Éta mangrupikeun salah sahiji comeback panggedéna dina sajarah olahraga, sareng anu terakhir tapi teu saeutik, éta meunang dina taun 1990. Anu mikaresepna seueur, kalebet rumaja Lance Armstrong, anu harita mangrupikeun anggota tim bersepeda SMP AS, nyatakeun yén anjeunna hoyong anu salajengna Greg Lamont na tapi salami di 92 wisata Greg berjuang pikeun ngajaga anjeunna panginten kedah aya anu lepat sareng anjeunna tapi tétéla aya anu lepat sareng bersepeda.

Doping parantos saé pisan nyebar dina bersepeda sareng hal-hal sapertos téstostéron sareng transfusi getih, tapi ubar énggal dina adegan epo éta langkung épéktip dina ngabantosan langkung ngadamel sél getih beureum sahingga pengendara tiasa damel langkung hésé sareng pulih gancang, bahkan nganggo gir béda anu kagunganana Cing cincin leutik, sakalian dokter nyarios ka Nagreg yén anjeunna moal kéngingkeun démo wisata deui upami anjeunna henteu ngalakukeun doping nalika karirna Lance Armstrong nembé dijalankeun, ah anéh, dina taun 1993 Lance meunang Juara Dunia Uci kalayan ngamimitian pisan. sareng éta katingalina sapertos masa depan bersepeda parantos sumping sataun saatosna, duanana greg sareng lance anu nyandak bagian dina tur de france sareng lance katingali saé pikeun lomba gregda mangrupikeun gelut anu brutal anu réngsé sareng anjeunna Outgreg pensiunan teu lami saatos anjeunna nyarios yén éta alatan kana gangguan otot, tapi ayeuna seueur percanten yén éta téh kacapean ekstrim tina nyobian tetep sareng peloton dina epllance Anjeunna damel padamelan anu pikasieuneun ah anéh, anjeunna yuswa 22 taun, éta taun kadua na salaku pro an d anjeunna ka luhur 10 status pikeun 10 stadion anu dicekel, tapi dinten-dinten poék payun payun. Dina 1996, nalika anjeunna yuswa 25 taun, anjeunna didiagnosis sareng kanker tésis tahap 3 anu parantos sumebar ka paru-paru beuteung na uteuk na dumadakan aya deui pengendara sepeda ngora anu bajoang pikeun hirupna, ngalaman operasi otak orchiectomy sareng 12 minggu panjang Has ngalaman kémoterapi. Cenah prosésna langkung goréng dibanding tahapan gunung Tour de France, anu dina gilirannana ngajantenkeun siklus kirang pikaresepeun kalayan ngan ukur 50 persen kasempetan salamet Lance anu ditarik mangrupikeun kajayaan anu luar biasa, Greg mangrupikeun salah sahiji ti saeutik jalma anu aya pisan kaayaan anu sami sareng Armstrong nampi serat anu nyatakeun yén anjeunna bakal sayogi nalika Lance hoyong nyarios, nalika Lance balik deui damel pikeun naékkeun sepédahna deui, anjeunna ogé ngaluncurkeun Lanzearmstrong Foundation anu bébas tina Kanker tapi anjeunna bakal tetep bajoang pikeun batur Hip katingalina henteu kunanaon tapi bersepeda ngagaduhan masalah dina 1998.

Tour de France ampir dibolaykeun, henteu, sanés sabab sadar balapan éta teuing tangguh sareng jalma-jalma terus ngabandingkeunna sareng ampir sakarat, tapi kusabab tujuh tim anu ditajong atanapi ditajong kaluar sateuacan aranjeunna ditéwak ku eplit mangrupikeun pandangan anu goréng. Ngabuburit tapi héy urang-urang urang henteu pipilueun pisan sareng dina taun 1999 Lanc Armstrong meunang Tour de France dina carita comeback anu disebut 'Dhey Cancer Go Yourelf' Henteu ngan ukur kanker henteu nyandak tombak Armstrong ogé henteu lirén tina naék sapédah2 500 mil langkung gancang tibatan anu sanés, tur éta sorangan untung pisan ngagaduhan panggung carita Lanzen Armstrong anu hadé, inspirasi sareng kabur ingetan tina 98 skandal narkoba. Pasti, aya sababaraha kontropérsi anu diuji positip pikeun zat terlarang, tapi anjeunna teras ngungkabkeun yén ieu ngan kusabab krim kulit, sareng leres, anjeunna henteu ngajelaskeun kumaha kuduna sateuacanna, tapi um, naroskeun naha urang naroskeun anu gedé? Carita anu mereun ieu, naha urang naros ka jalma anu masihan raos harepan pikeun saha waé anu ngalaman kanker, kalebet murangkalih alit? Tawaran iklan anu anjeunna kagungan dina kotak Wheaties sareng Walikota New York City Rudy Giulian nyatakeun hésé dibayangkeun tanggal 29 Juli yén Greg Lamont henteu timburu, comeback na ti buruan pati leres-leres digulung sareng saur kuring éta sanés kecap anu leres , Kusabab anjeun teu tiasa nyamarkeun hal anu teu acan kantos didéngé ku jalma, upami greg lamont timburu anjeunna henteu nunjukkeun éta ka umum, tapi tong hariwang éta sapi badé curiga fangreg tina lance doping meet parantos ngawangun kanggo samentawis greg ngaku mékanika julian devy nyalsékeun bajingan éta, tapi greg henteu sareng éta saé anjeunna henteu kusabab Sadikin engké nolak sadayana, Gregor nyandak Hadiran konperénsi dimana salah saurang dokter Lanc nyarioskeun dominasi atlit Lanc saatos kanker. Salami paguneman, dokter ngahaja ngungkab Lancs vo2 max Vo2max anjeun sabaraha oksigén anjeun tiasa nyedot kana aliran getih anjeun teras kirimkeun kana otot anjeun nalika olahraga.

Ngagaduhan vo2max tinggi penting pisan upami anjeun atlit ketahanan. Gregor yuswa 93. Dokter ngungkabkeun yén anjeunna ngan ukur 78 anu mustahil, yén kamalinaan kantos tiasa meunang wisata de francethen dina usum panas 2001.

Nagreg sareng sadayana ngagaduhan bukti salajengna wartawan Inggris david Walsh ngabobol carita yén lance putus sareng dokter Italia michaele ferrari Bekerjasama dipikanyaho yén ferrari panginten epo henteu kunanaon, anjeunna ngabandingkeun bahaya teuing epo kana bahaya jeruk teuing jus anu ngajantenkeun anjeunna siga dokter anu goréng anjeun ngagaduhan teuing epo anjeun maot upami anjeun ngagaduhan seueur jus jeruk ngagaduhan naon anu anjeun birit sareng kurasa gumantung kana kumaha masarakatna diare ieu panginten langkung parah tibatan maot tapi hayu, naha lance armstrong damel sareng jalmi ieu ka greg yén éta mangrupikeun buktos terakhir anu diperyogikeun lance nyaéta dina epogreg nyerat catetan ka walsh anu mana anjeunna muji tulisanna, dimana cenah, hasil hébat, anjeun dina jalur anu leres janten wartawan anu tanggung jawab lsh naros ka greg pikeun cutatan greg nyarios upami lance bersih maka éta bakal janten comeback pangageungna dina sajarah olahraga, upami anjeunna henteu éta bakal janten tukang bohong pangageungna sanés kutipan anu paling agrésif éta sanés tuduhan langsung tapi kuring mangsi Saha anu henteu resep Armstrong henteu hoyong greg kabur, malahan anjeunna nyebatkeun yén anjeunna bakal ngalangkungan greg lamont sakitar dua minggu saatos cutatan greg, sareng unggal jalma nyarioskeun telepon anu versi Andersin greg urang pissed saat dikutip. sareng ngancam aranjeunna nyarios yén Nagreg éta leres-leres jelema anu engkéna bakal ngalakukeun Pllamonde ogé lege armstrong bahkan nyobian mayar batur 300 rébu dolar kanggo nyarios yén anjeunna nganggo épisode telepon épon lanceuk, anjeunna hormat, sumpah ogé ogé henteu ngancam batur ku dendam anjeunna ngaku cenah greg mangrupikeun pahlawanna oh enya, lance ogé nyarios yén greg mabok nalika nelepon sareng hreit, janten dinten-dinten saterasna greg nampi sababaraha telepon kalayan weisl investor anu nganggo calana panjang anu ngadukung teamterry lee ceo bel helm johnboxbomb ceo perusahaan perumahan anu teu seueur hubunganana sareng bersepeda, kacuali nalika kipas beunghar ditelepon sareng greg nyarioskeun lirén nyarioskeun peucang tapi trek burke ceo gotin tou chtrek damel sareng greg kanggo ngajual mérek sapédah siklus le mans na tapi aranjeunna ogé disponsoran lance janten trek macet di tengah sareng maksa milih saha anu ngadukung dumasar kana bebeneran sareng saha anu bakal ngajantenkeun deui artos Greg Lance ngadesek Bigwigs Ieu Kanggo Ngabantosan Greg Tenang Greg Even A percakapan kaset sareng john burke di whatburke ngaku yén lance ngadesek anjeunna ngalakukeun hal ngalawan komentar gregs dina ngalakukeun naon anu dilakukeun jalma sareng ahli hukum sareng komunitas bersepeda anu diatur ngalawan anjeunna, greg lamont, sareng ngarahkeun masalah terus ka pengacara na tentang sasih saatosna, pikasieuneun ti greg muncul di usa ayeuna, sanaos hapuntenna disababkeun ka greg, anu anjeunna bahkan henteu kantos ningali dugi anjeunna nyandak makalah, kutipan éta saleresna ditulis ku hantu, langkung parah waé Komo hapunten henteu ' t ngabantosan anjeunna pisan Lance ngajaga tekanan sareng Greglamonde dasarna dikaluarkeun tina dunya bersepeda, rumor sumebar yén Gregor ngagaduhan masalah narkoba sareng alkohol Gregor nyatakeun yén Trek parantos ngamimitian ngangsonan penjualan. Ieu sapédah mérek na Le Mans Aranjeunna engké ngagugat Trek kusabab ngalanggar kontrak sareng aranjeunna bakal ngagugat anjeunna kusabab tuduhan na ngalawan Lance anu goréng pikeun merek. Salaku juara tilu kali, anjeunna diidinan ngiringan perayaan ulang taun ka-100 Tour de France, tapi teu sakedik teu senang saat-saat kusabab pangaruh Lance lance ngalaman sakedik teu aya pangaruh tina kutipan Greg, anu nunjukkeun yén anjeunna ngopékeun anjeunna meunang. wisata de france 2001, teras anjeunna ngadamel komérsial nike anu dasarna moyok ka dulur sadayana hoyong terang naon anu kuring lakukeun naon anu kuring lakukeun, kuring nuju ngabantosan burit kuring genep jam sapoé yayasan hiscancer dibiayaan program pamaréntah kénca sareng katuhu anjeunna mangrupikeun Pahlawan siwa anjeunna meunang tur deui sareng deui anjeunna nganggo jaket kulit sareng tanggal cheryl dipasangkeun gelang anu kuat ngahias pigeulang saréréa ti mimiti ka John Kerry dugi ka Michael scottgreg tetep sepi ngeunaan tombak tapi dina o4 anjeunna pencét deui Juni 2004 sumber pikeun buku Perancis anu judulna la Confidentiallacycre de lance armstrong narjamahkeun yén judul ieu mangrupikeun warta goréng pikeun lance hartosna, tapi buku éta henteu mangaruhan pisan di Amérika wawancara sareng koran Perancis anu ngageleger lance. Ieu katingalina goréng, urang ayeuna terang yén anjeunna aya bebeneran di sisina tapi dina waktos éta reputasi Lancer henteu saé pisan yén pers merjuangkeun perjuanganna pikeun Greg Lemon pikeun anjeunna anu gampang kusabab Lanc sibuk ngéléhkeun Tour de kagenep na Perancis Saatos wisata o4 tungtungna aya anu gagal pikeun sponsor Lanca angkat ka pengadilan sareng anjeunna nyatakeun yén aranjeunna henteu kedah mayar anjeunna upami anjeunna? Aranjeunna badé ngabuktikeun carita tina buku rahasia anu diklaim taun 1996, di kamar rumah sakit anu pinuh ku tamu, nyarios ka dokter kanker yén anjeunna nganggo Epogreg pikeun nyaksian yén henteu aya Nagreg sanés salah sahiji tamu di rohangan rumah sakit, tapi anjeunna nyarios ka batur anu aya sareng hetape ngarékam paguneman stephaniemcilvenlances rep ti sponsor na Oakley nyaksian yén anjeunna aya di kamar tapi henteu émut upami lance parantos ngawartosan dokter naha anjeunna nganggo epo atanapi henteu tapi uh greg ngagaduhan catetan stephanies nyarioskeun hal-hal sapertos kuring henteu bohong kuring aya di kamar kuring nguping henteu kunanaon moal panjara kusabab sumpah palsu tapi katingalina goréng pisan pikeun tombak oh leres Anjeun henteu tiasa ngagugulung Lance, anjeunna sacara umum henteu keuna, kecuali dina éta kasus tujuh satengah juta pikeun dimeunangkeun.

Anjeunna meunang démo wisata anu katujuh sareng kéngingkeun langkung seueur artos sareng kamashuran sareng cinta sareng hormat. Anjeunna pensiunan teu lami saatos wisata o5, tapi Sapi Sapi henteu mundur dina 2006, angkat ka pers kanggo nyarioskeun tombak éta. Respon kana tuduhan na parantos langkung parah tibatan anu dipikirkeun sateuacanna.

kasaimbangan sapédah

Monde ngahadiran konperénsi pers anu mangrupikeun bagian tina comeback Lance, nyobian nyarios ngeunaan kumaha vo2 max kedah janten bagian tina uji narkoba, salaku réspon, Lance neukteuk anjeunna sareng maénkeun kartu kanker dina adegan mangrupikeun métafora pikeun panggung puseur Beeflance dirina sareng mikropon anu ngatur paguneman dina raray anu henteu kanyahoan dina keramaian ngupaykeun pikeun didangukeun, tapi deui poé-poé poék teu kaduga aya di cakrawala pikeun Lance Armstrong, waktos ieu dina bentuk réncang tim anu lami, saatos anjeunna ngadoping dirina dicekel, floyd landis mendakan program doping sistematis postteam, tibatan ngalawan tuduhan narkoba, cenah Amérika Serikat parantos dimanipulasi ngalawan anjeunna, anjeunna henteu ngopop, tapi panyilidikan anu bengkok ieu tiasa ngabuktoskeun anu sabalikna, tapi jampé ti Lance, anu waktos anjeunna nya G-na Suksés nyumput Rahasia, nyamar ku nyingsieunan, parantos nyandak waktos nalika Amérika Serikat ditarik tujuh judul Tour de France na ngalarang anjeunna saumur hirup. Lanze mundur ti yayasan na, anjeunna kaleungitan sponsor, sabagian kusabab kasaksian ku pamajikan Kathy Lamont Gregor janten terang. Anjeunna parantos nyarios sumpah yén Nike ngabantosan nutupan uji narkoba positip Lance's 1999, diaku dina ngadoping sareng dina tonggongna dina témbok, anjeunna mendakan jalan pikeun nincak cahaya panonpoe nalika pangakuan tipi na.

Armstrong nyatakeun yén anjeunna ngahutang hampura ka Greg di antara anu sanésna, jalma anu saé, tapi éta henteu ngabantosan hubungan. Sasih saatosna, Nagreg gaduh wawancara tivi na nyalira supados sadayana terang yén anjeunna masih ambek ka anjeun pikir anjeun kedah panjara go i doyeah 2013 di U. S.

Departemen Kehakiman ngagugat Armstrong pikeun 100 juta atas nami jasa pos armstrong nyobaan ngeureunkeun Nagreg tina kasaksian, tapi tétéla anjeunna benci kuring kusabab jahat ka anjeunna, éta moal nangtung Jutaan anu cekap, anu sacara signifikan kirang tina 100 juta , tapi masih sajumlah artos Abdi teu hoyong leungit. Ayeuna, Nagreg Lamont nangtung nyalira salaku hiji-hijina juara Amérika Tour de France anu ditampi deui kana komunitas bersepeda. Anjeunna deui saluran pikeun Eurosport sareng anjeunna janten pahlawan dina merjuangkeun doping lance Armstrong ngalaksanakeun podcastokay salami waktos di mana lance wasfoo ling al le di sagigireun yayasan livestrong parantos ngasilkeun sajumlah luar biasa artos upami anjeun angkat ka halaman wéb livestrongfoundation dinten ayeuna anjeun moal ningali seueur tilas lancearmstrong, bahkan upami anjeun mencét kana tab carita urang, limun greg mangrupikeun juara tina lebah ieu tungtungna kabuktosan leres tapi henteu? pikeun waktos anu lami anjeunna dibenci ku olahraga anu dikhususkeun hirupna, waktos anjeunna nyebat 12 taun naraka, kadang anjeun tiasa leres sareng masih éléh, panginten Lance Armstrong mangrupikeun juara tina sapi anu ngadorong, diidinan anjeunna pikeun nyekel dirina hirup tinggi anu tangtosna hartosna anjeunna kedah tetep ragrag langkung jauh, sigana siga henteu aya anu menang dina sapi ieu tapi panginten éta ngan kusabab daging sapi ieu henteu leres-leres direngsekeun.

Gregor henteu ngahampura Lance sareng anjeunna nyarios nalika batur condong ngahampura, sareng pembela tombak sapertos Johann Brunil ti Pasukan Pos masih aya sabab ieu sapi anu sok ngageleger dina seuneu anu handap ngan ngantosan batur waé muncul, Ya Allah hatur nuhun parantos nonton eh, naha henteu ngan saukur ngalanggan? ngararasakeun diri

Obat naon anu Tyler Hamilton anggo?

Tanggal 17 April 2009 étaétangungkabkeun étaTylerparantos gagal dina kompetisiubartés; waktos ieu pikeun stéroid terlarang (DHEA), anu anjeunna ngaku bakal nyandak pikeun tujuan anti déprési sanaos terang yén étanyaétadina Badan Anti Doping Dunya ngalarang daptar.

Kaayaan nyingsieunan kuring. Kuring henteu resep teu resep, tapi éta bakal biasa lamun kuring aya di tempat umum kuring pikir éta jalma penting, sareng wilujeng sumping deui ka tempat kemah kuring nalika anjeun kolot sareng anak anjeun nyaéta iPad dina korsi tukang mobil anjeun sareng anjeun nguping anjeun nyarioskeun iPad ngarobih naon anu anjeun tingali sabab tulisan ieu ngeunaan hubungan anu parah sareng penyalahgunaan narkoba, sigana kuring gaduh sakitar 20-25 sasatoan Abdi satuju di bumi, sakitar 12 diantarana anjeun sono anjeun sono anjeun sono ka Buaya Hunter sapertos dina Salah sahiji séri karesep kuring anu nuju tuwuh sareng kuring ngan saukur resep ka Steve Irwin sareng ngan ideu nyarioskeun ngeunaan cinta kuring pikeun sato sareng ngahibur jalma dina waktos anu sami anu katingalina leres-leres asik .

Kuring mutuskeun ngadamel tulisan pikeun ngaitkeun ka jalma anu ngawartosan kuring ieu nyarios yén aranjeunna ngagaduhan landak kusabab kuring heh hate sadayana nasib alus ningali raheutna saatos tulisan aslina sareng nala nembé teras ayeuna abdi didieu salami yeuh abdi gaduh hiji bulu Merak oh henteu aya anu dina sirah kuring éta macan Lebaran munggaran anjeun salaku kelenci didieu gambar sato mimiti kuring sareng indung budak awéwé leutik salawasna nyandak anjeun ka tempat-tempat anu aya sato aya anu rada lami abdi ngadamelna pikeun pi sakola kuring sok dihijikeun janten kuring leres-leres milarian gambar sareng tés anu kuring henteu tiasa cicing di bumi dugi ka kelas lima, henteu leres-leres angkat ka sakola, aranjeunna henteu terang naon anu salah kuring, sareng di awal kuring gaduh seueur Panyakit kronis anu teu didiagnosis sareng aranjeunna mendakan kuring kaserang Ehlers-Danlos Syndrome. Sindrom Ehlers-Danlos mangrupikeun panyakit jaringan konéktip anu dasarna ngandung harti yén kuring tiasa ngaleupaskeun awak kalayan gampang pisan kuring tiasa nganyenyeri awak kuring. Kuring tiasa nganyenyeri awak kuring sakali kuring hudang mikir yén kuring tiis jadi kuring indit ka dokter sareng aranjeunna terang yén kuring parantos ngaremuk tulang tulang selangka kuring nalika kuring bobo, kuring parantos ngaraos nyarios teuing ngeunaan panyakit kuring di dieu ngan ukur bakal nganggap kuring salaku budak awéwé anu gering atanapi anu sanés sareng jalma-jalma sanés hoyong réncang sareng kuring. leres-leres resep pendak sareng jalma, tapi kuring teuing sieun ku sadayana pangalaman sareng jinis ngabandungan ngeunaan nyieun babaturan, sakapeung kuring henteu terang jenis padamelan atanapi padamelan anu anjeun terang bakal dianggo pikeun jalma anu terang kacapean kronis sareng nyeri sareng éta marahmay tina sampurna, pas sampurna.

Pernah Ngadéngé Ngeunaan Pets - Nalika Naha Kuring Mimitian Nyiptakeun Pidéo YouTube Kuring ngan mimiti nyarios ngeunaan sasatoan kuring sareng mendakan yén aya anu lengkep dina YouTube nyaéta ngeunaan sato aheng. Budak awéwé kuring di dieu masih ageung atanapi alit pikeun nahan dirina dina saluran YouTube kuring anu kuring nyambung ka dieu Sashathis nyaéta Janet, oray banténg kami, anjeunna mangrupikeun oray anu munggaran kuring sareng anjeunna ngan ukur kabogoh. Nyaan panginten YouTube bakal janten hobi, panginten panginten dina sababaraha bulan mah bakal ngahasilkeun artos langkung ti saratus dolar atanapi langkung.

Nalika kuring ngamimitian kuring kéngingkeun gaji anu jumlah anu kuring damel di Petco sareng kuring sapertos résiko sareng mundur sareng kuring ngan ukur nyobian YouTube sareng ningali naon anu kajantenan padamelan sadidinten sareng sacara harfiah padamelan sepenuh waktos kuring naon anu kuring lakukeun sadayana nyandak artos kuring. miara sato kuring. Kuring ditandatanganan sareng manajer sareng nalika anjeunna mimiti ngabantosan sponsor sareng dagangan sareng sajabina, kuring mimiti ningali kumaha ageung éta pikeun panyabab? Bener éta kuring gaduh 100.000 palanggan. Parabot sakola kuring ayeuna sayogi.

Anjeun Tiasa Nganggo Taylor Kanggo Diskon 10% Kuring parantos ngahontal jutaan palanggan anu kuring henteu pernah nyangka bakal gaduh seueur pisan. Kuring gaduh sakitar 1,8 juta palanggan dina YouTube.

Jangkauan budak kuring témbal pasti hal anu kuring henteu biasa, janten anéh pisan dumadakan narik perhatian ka kuring, pasti hal anu pasti yén jalma-jalma anu henteu resep kuring nyarioskeun ngeunaan piaraan kuring, enya Jalma anu teu resep kuring kadang ekstrim pisan mendakan alesan anu langkung parah sareng nalika aranjeunna henteu tiasa mendakan alesan pikeun neraskeun argumen, aranjeunna leres-leres ngalihkeun kana subjek anu mandiri pikeun ngagali langkung jauh sareng teu aya jalan pikeun ngabuktoskeun pikeun diri kuring sorangan yén kuring parantos ngurilingan sato kuring nalika kuring henteu online sabab hiji-hijina cara jalma terang kuring nyaéta online janten aranjeunna henteu terang naon anu kuring lakukeun nalika kuring henteu aya di payuneun kaméra kuring pikir ieu ngan asalna tina harepan anu éra yén saha waé anu online sareng ngagaduhan perhatian pisan kedah ngalakukeun sagala hal anu normal henteu tiasa kajantenan naon anu lumangsung ka saha waé anu bener-bener ngabandungan kuring kusabab éta nunjukkeun budak yén aranjeunna ngan tiasa mésér sato sareng milarian terang, sareng Abdi henteu hoyong ieu janten pesen kuring janten kuring leres-leres hapunten kaayaan ieu, anu penting anu kuring pelajari tina éta? éta sareng kuring moal ngalakukeun deui éta anéh ngembang online sabab harita kuring kedah ngalakukeun sadaya kasalahan anu kuring laksanakeun sacara umum tibatan ngan ukur janten sakedik dina kahirupan pribadi kuring, éta jasa biwir sapertos dua juta jalma terang ngeunaan Janten unggal dinten kuring bajoang diajar kumaha nyanghareupan tulisan ieu, bakal nyarios ngeunaan kecanduan Pribadi, kuring ogé henteu ngartos kecanduan dugi ka dua bulan kapengker kuring yakin kuring kantos ningali dina kahirupan kuring yén kuring ngagaduhan kacenderungan adiktif salaku jalma Dewasa sareng Kuring bakal sering nyarios yén jenis resep kapribadian sipat alkohol sareng nginum kuring henteu leres-leres kakeunaan anu ageung pisan, sareng kuring henteu kantos angkat wengi nari sareng sakola atanapi pihak di SMA atanapi naon. Pesta anu pangpayunna kuring kantos sumping nyaéta kusabab youtube nalika kuring ngamimitian saluran youtube kuring, éta gancang pisan sareng kuring ngan ukur hoyong ditampi, sok janten masalah sareng kuring nyaéta kuring sok hoyong ditampi, aya anu nawiskeun kuring bal leutik kokain sareng dulur ngalakukeun éta sareng polah janten kuring resep naon waé anu kuring bakal nyobian sareng énjingna kuring ngan ukur obsessed sareng otak kuring sapertos anu anjeun peryogikeun deui anjeun peryogi deui sareng kuring pisan depresi mangtaun-taun katukang terasing sareng hoyong ditampi, hoyong pisan kana kagumantungan ieu kuring siap siap luncat kana saha waé anu melong kuring, dasarna kuring pendak sareng lalaki ieu online anu resep pisan musikna, anjeunna 10 taun langkung lami ti kuring sareng batur saha anu adiktif sareng seueur deui aksés kana sagala hal ieu anjeunna tiasa kéngingkeun kuring, sambungan Inever anu bakal dilakukeun di Texas masalah na nyaéta candu sareng anjeunna mimiti ngiringan aranjeunna sareng kuring nembé mutuskeun, muhun, kuring bakal nyobian naon anu ngagaduhan, éta Ieu bakal janten perasaan anu sanés tapi kuring bakal nyobian sareng saatos t topi Abdi henteu kantos gaduh deui Coke didamel Abdi nembé ngintip candu sareng kuring teras-terasan nyarios ka diri kuring sanés masalah, éta ubar resép, éta henteu tiasa pikareueuseun éta, kuring ngan ukur nyobian merasionalisasi naon anu lumangsung nyaéta nalika saluran kuring bener bener bener nempatkeun beuleum sareng kuring tungtungna tiasa nyebatkeun yén éta hubungan kuring anu kuring lebet, anjeunna musna sadidinten sareng kuring henteu terang kunaon na anjeunna sumping ka beurang engké dinten éta sareng ngawartosan yén anjeunna angkat ogé mandi sareng kuring merhatoskeun anjeunna nempatkeun és krim dina bak mandi sareng anjeunna ngan anéh pisan, henteu masuk akal kuring mutuskeun kuring hoyong és krim abdi hoyong nyobian chen pikeun nyanghareupan anjeunna sareng kamar mandi tersumbat anjeunna tungtungna bangun sareng daun milik kuring sareng anjeunna nyarios yén kuring henteu terang naon anu anjeun pikahoyong sareng daripada cicing di kamar mandi anjeunna teras kaluar sareng nyumput di juru sareng kuring mimiti ngamasalahkeun sagala hal sareng kuring mendakan anjeunna Sendok sareng laci éta sareng kuring pikir naha séndok dina laci eta kamana kuring henteu terang naon anu anjeun carioskeun kuring henteu hoyong anjeun henteu hartosna éta y anjeun henteu terang séndok kuring, kuring henteu terang anjeunna polah anéh sareng kuring ngabalikkeun sareng diduruk sareng kuring ngan ukur mimiti nyerengeh sareng ngagorowok cenah kuring kedah angkat ka rehab anjeun kedah kéngingkeun pitulung lias punten jarum jarum sareng abdi sareng hayu mungkas ieu sakali sareng sadayana hayu urang kéngingkeun bantosan abdi tetep sareng anjeun, kuring bakal ngadukung anjeun Kuring bakal mayar réhab hayu urang ngajantenkeun anjeun langkung saé, tapi tibatan anjeunna angkat kuring leres-leres pikir urang kedah ngalengkepan naon anu kuring tinggalkeun heroin babarengan sareng teras beresih, urang ngagaduhan anu luhur anu anjeun kantos kagungan sareng kami bakal ngahiji sareng éta bakal éndah sareng kuring bakal nahan anjeun ketat sareng kami bakal nonton pilem sareng kami bakal tengtrem lengkep teras kami moal ngalakukeun éta deui sareng urang bakal beresih sareng sober sareng urang sadayana nempatkeun obat-obatan di jaman baheula sareng kuring badé rehab abdi badé milarian bantosan tapi hayu urang wengi anu saé ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring nganggo heroin. Kuring ngamimitian dosis orok pangluhurna anu kantos dianggo sareng damel dugi ka heroin ieu anu pas sareng éta sadaya pangalaman anu paling sangsara dina kahirupan kuring, tapi kuring tetep nyobian mikir éta henteu saé pisan, sapertos kuring masih di imah anu saé pisan kuring masih gaduh padamelan kuring masih gaduh ieu sareng anu kanyataanna kuring henteu ngadamel tulisan sapertos genep bulan kuring, anjeun terang, kaleungitan hubungan sareng dulur sareng sadayana anu kuring kagungan, jalma ieu anu nembé nembak meupit resep pisan gancang pisan gancang yén kuring sok mikir yén kuring aya dina kendali teras ujug-ujug kuring henteu deui.

Kuring henteu weruh naha anjeun tiasa balap haté anjeun, tapi kuring nyalira nalika miceun jamban, janten ieu tulisan sareng kuring miharep anjeun nganikmati sareng hatur nuhun deui pikeun cicing di dieu sareng ngantosan éta teu tiasa dibayangkeun. yén kuring resep kana saluran kuring saatos parantos lami pisan maot. Jalma-jalma siga anu terang naon anu lumangsung, éta dugi ka hiji titik anu kuring tiasa ati-ati sakumaha kuring tiasa, sapertos carita Instagram sakedik sareng hal-hal anu anjeun tiasa tingali kadang-kadang, jalma-jalma sacara teu sampurna ngagedekeun hal-hal sareng hal-hal anu terang tina Pilarian éta beja pangénggalna ngeunaan Nicole Taylor Dekan Waktuna Ngobrol Ngeunaan Kecanduan Pertanian Tuduhan Sanés Kabogoh Kuring ogé Kuring Henteu Narkoba Henteu mungkin pikeun pinuh miara seueur sato bari nyalahgunakeun zat anjeunna kedah angkat ka réhab. Kuring ngarasa sapertos sababaraha ingon-ingonna anu anjeun kedah ka bumi janten rencana kuring nyaéta nginum obat anu ngeureunkeun sadaya gejala karéta sareng kuring bakal damang, tapi kuring gering pisan, kuring gering sakitar 14 jam, kuring tiasa nganggo telepon teu ngajawab teu tiasa nampi kaluar tina ranjang kuring pingsan sababaraha kali dina lantai Éta indung kuring anu mendakan kuring sareng kuring henteu tiasa ngabohong sareng anjeunna nyandak mi angkat ka réhab dinten éta sareng kuring leres-leres ngarepkeun bakal kaleungitan sakitar sarébu rébu palanggan tah éta sapertos tebakan kuring nyaéta sirah kuring kuring terang nalika kuring ngeposkeun éta kuring kaleungitan sarébu sareng éta waé teras kuring ngéléhkeun langkung seueur sareng éta sanés anu janten masalah, tapi kuring ngan estu kaget pisan yén seueur pisan jalma anu ngadukung sapertos kitu. Salah sahiji koméntar anu bener-bener narik perhatian kuring nyaéta hiji mojang nyarios yén anjeunna nonton sakumna tulisan sareng éta ngingetkeun dirina ngeunaan kaayaan dirina sareng tunanganna anu keren, kuring ngarepkeun réaksi anu goréng sareng kuring bakal saé kalayan éta sareng ngan ukur siga batur. nyarios sapertos hey kuring pikir kuring parantos dianiaya salami tujuh taun ayeuna ngan ukur masihan kuring kakuatan pikeun kaluarkeun kulkas anjeun kuring henteu terang kumaha éta kuring resep nyambung sareng jalma sareng jalma anu teuing ngahibur, tapi nalika kuring ngagaduhan hubungan émosional ieu sareng jalma ngan ukur gélo.

Kuring henteu terang naon saluran kuring ayeuna, saolah-olah éta bakal tetep janten sato kuring sareng sadayana tapi kuring ngagaduhan bagian anyar ieu, mudah-mudahan kuring bakal ngajantenkeun kuring masih sanés anu saé dina kabersihan kuring, tapi tetep dina fase hirup kuring balik kana jalur kuring salawasna pikir anjeun terang aranjeunna aya pikeun sato lucu sareng éta pisan janten anéh ayeuna gaduh bagian ieu dimana éta ngan ukur ngeunaan pangalaman kuring sorangan sareng kuring sorangan hirup sareng saleresna perkawis kuring, hehehehe anjeun terang kuring cicing di bumi sareng kolot kuring ayeuna sareng nyéépkeun waktos pikeun terapi sareng mikiran mandi sareng tuang sareng katuangan éta normal, mudah-mudahan séri ieu tiasa ngabantosan sababaraha jalma anu ogé berjuang atanapi terang jalma anu ngalaman masalah atanapi ngan ukur hoyong diajar ngeunaan kecanduan sacara umum kusabab bagian anu sanés anu ageung ageung dina N Sobriety nyaéta ideu yén nalika anjeun masihan hal ka batur bakal ngajadikeun anjeun langkung waspada ku ngabantosan anu sanés lamun kuring ngan unggah ka anjeun terang sapertos y kaluar anjeun tiasa naroskeun di bagian koméntar kumaha hey kunaon landak kuring anu henteu, abdi henteu terang, um, hatur nuhun

sapédah gunung

Iraha Tyler Hamilton janten cyclist propésional?

Hamilton janten sapédah profesional di 1995 sareng tim Pos Amérika Serikat. Anjeunna mangrupikeun réncang tim ti Lance Armstrong nalika Tours de France taun 1999, 2000 sareng 2001, dimana Armstrong kéngingkeun klasifikasi umum. Anjeunna mangrupikeun asét konci pikeun Armstrong, janten pendaki anu saé ogé waktos-sidang.

Naon anu dilakukeun Tyler Hamilton di Tour de France?

Ngalanggan newsletter kami pikeun eusi éksklusif, poéna & amp; kajadian. Tyler Hamilton mangrupikeun Létnan satia dina tim anu paling terkenal kana bersepeda, teras pamimpin dina program anu ngan ukur kirang raoseun. Anjeunna meunang tahapan Tour de France ku tulang tulang tulang rusak sareng huntu na nyeri.

Saha Tyler Hamilton sareng naon anu anjeunna lakukeun?

Tyler Hamilton dina Wisata The Gila Grand Fondo. Anjeunna henteu ngagaduhan hubungan sareng siklus pro ayeuna ('Kuring masih jalma non-grata,' saur anjeunna), tapi tetep naék sapédah na. Baring jiwa na

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.