Utama > Ngabuburit > Kacamata usum salju - milarian solusi

Kacamata usum salju - milarian solusi

Naha anjeun peryogi gelas bersepeda dina usum?

Diusum anjeunpanginten panginten henteu seueur teuingkabutuhanpikeun ngagem aranjeunna, tapi nyatana sabalikna leres. Numutkeun ka American Academy of Opthalmology, studigaduhnunjukkeun yén henteu paduli usum, paparan UV tiasa ningkatkeun résiko anjeun katarak sareng tumuh dina panon, kalebet kanker.07.09.2020



Upami anjeun mikiran mésér kacamata tunggang gunung sareng naha anjeun henteu kedah? Anjeun ngan ukur kénging sapasang panon janten panyalindungan penting maka anjeun di tuah. Kalayan bantosan Oakley anu disponsoran tulisan ieu, kuring bakal ngantunkeun anjeun ngalangkungan jinis-jinis kacamata sepeda gunung sareng fitur anu béda-béda pikeun diperhatoskeun nalika mésér. (Logo ningkat) (gravel crunch) (musik jogét energetic) Tangtosna, Oakley mangrupikeun salah sahiji seueur mérek sanés dina pasaran.

Tapi ku pameseran ieu kuring pasti bakal ngémutan sapédah atanapi bahkan kacasoca gunung khusus pikeun pagawéan. Sami sapertos ngagaleuh sapédah, aya sababaraha tinimbangan anu sami anu kedah diperhatoskeun, sapertos jinis numpak sareng kaayaan anu anjeun tumpak. Ieu bakal mangaruhan pakakas sareng kacamata anjeun.

Turun gunung atanapi jalan satapak, California Kidul atanapi Yorkshire, milih kacamata anu leres Atanapi kuring kedah nyarios kacamata sabab saleresna kuring ogé bakal nyarios perkawis kacamata, bakal ngahasilkeun bédana pikeun anjeun bakal gampang. Hal anu hébat ngeunaan kaseueuran gelas nyaéta anjeun tiasa ngagentos lénsa pikeun ngajantenkeun sapasang kacamata anu leres-leres serbaguna sareng tiasa dianggo dina kaayaan nyetir anu béda. Sateuacan kuring rinci, naha ieu mangrupakeun ide anu saé? Nyetir nganggo kacamata? ♪ Oh, budak lalaki, anjeun ngagaduhan kuring saé pisan ♪♪ Leres, kuring ♪ - Perlindungan panon tina kokotor, tina panonpoé sareng sinar UV anu ngabahayakeun, serangga ngalayang, angin anu nyabak panon anjeun kalayan gancang.



Sigana gancang, hehehe? Sareng aranjeunna bahkan masihan anjeun panangtayungan upami anjeun murag, tapi kuring henteu murag (seuri) ♪ Budak, kuring bakal kéngingkeun ♪ - Leres, hayu urang mimitian ku sababaraha jinis kacamata ninggang sareng ukuran na. Langkung ageung henteu teras-terasan langkung saé. Kami gaduh tilu gelas dina ukuran anu bénten ti Oakley.

Janten ieu jaket hiber, anu panggedéna. Bandingkeun sareng Jawbreaker, anu janten sakedik sakedik. Anjeun tiasa tingali yén sinyalna na pasti robih.

Terus turun, radar EVs ieu pasti rada langsing. Ukuran kacamata anu bénten-bénten jelas-jelas masihan anjeun jumlah panyalindungan PR anu béda tina kokotor sareng angin, tapi anjeun ogé kedah mikirkeun kasaluyuan helm. Janten kuring henteu ningali diri kuring salaku ikon gaya, tapi upami kuring nganggo helm full-face, maka kuring sigana nganggo kacamata pelindung sabab kuring naék turun gunung, enduro atanapi ngadamel luncat ageung, sareng kacamata ngan saukur nawiskeun perlindungan anu hadé tina unsur-unsur éta, ngalawan kokotor, tapi ogé aa ti murag.



Sababaraha urang milih kacamata nganggo hélem full-face, anu sabagian nganggap yén biking gunung mangrupikeun sapédah gunung gaya no-noin, tapi nalika panas sigana masuk akal kusabab ventilasi na langkung saé tibatan kacamata. (Musik tarian langsung) Kéngingkeun kacamata anu kumaha waé cocog sareng helm anjeun ogé bakal ngabantosan supados pigura sareng candi gelas henteu keuna kana hélem atanapi dorong kana sirah anjeun, anu tiasa janten teu raoseun. Janten éta jenis ukuran anu mangaruhan bingkai, tapi ogé sababaraha gelas gaduh candi anu tiasa disetél pikeun mastikeun yén aranjeunna pas sampurna.

Naha bagian luhur gelas anjeun némpél kana dahi helm anjeun? Kuring terang sababaraha jalma ngagaduhan helm anu dumuk sakedik langkung jero sareng upami aranjeunna némpél nalika helm anjeun ngalih éta bakal ngaganggu pisan. janten abdi tiasa milih gelas anu langkung ageung sapertos jaket hiber ieu. Upami anjeun ngalaman sababaraha gangguan sareng kacamata sareng helm anjeun, anjeun panginten badé milarian pigura anu langkung sederhana.

Ogé dina titingalian, meureun upami anjeun gaduh rai sempit, anjeun panginten hoyong anu langkung alit ogé. Anu gedé panginten katingalina rada ekstrim. Éta tiasa janten tampilan anu anjeun pikahoyong. (musik jogét énergi) Kumaha upami kacamata panangan handapeun atanapi ngalangkungan hélem? Tali? Nya, anjeun panginten terang aturan roadie, éta mangrupikeun aturan anu teu katulis yén aranjeunna kedah narik kacamata na jauh, sigana mah urang bikers gunung kedah, sareng nyatana, ieu langkung raoseun ku pananganna handapeun tali .



Gelas gedé, perlindungan langkung, tapi éta ngabédakeun angin anu ngageleger handapeunana ogé, jadi gelas gedé tiasa ngabantosan éta. Sigana mah éta leuwih gampang kajadian dina sapédah balap, jujur. Sigana mah rata-rata kagancangan rada luhur.

naon menopause yahoo

Henteu kajadian éta sering dina sapédah gunung, tapi kuring yakin seueur di antara anjeun anu ningali ieu bakal naék pit jalan sareng motor. Janten anjeun kedah nimbangkeun ngagaleuh gelas anu tiasa anjeun laksanakeun duanana, sareng tangtosna anjeun ogé tiasa ngagaleuh lénsa anu sanés anu bakal langkung saé pikeun masing-masing disiplin. Leres, hayu urang ka gelas.

Janten ieu lénsa warna, jelas langkung saé pikeun kaayaan cerah. Kuring bakal nyandak sababaraha sorotan éta Boga dinten anu cerah di dieu di Inggris dinten ayeuna tong hilap ngajaga panyalindungan UV, janten jaga panon anjeun anu hadé sareng dijaga tina panonpoé. Ieu leres-leres lensa Oakley Prizm Trail Torch dina kacamata ieu.

Janten anjeun panginten kantos nguping téknologi Oakley Prizm ieu. Janten Oakley mendesain ieu pikeun nyaring panjang gelombang cahaya anu béda anu masihan anjeun tampilan anu jelas pisan sareng hirup di jalan satapak sahingga anjeun tiasa ningali kontras anu langkung saé antara hal-hal sapertos akar sareng batu sareng permukaan jalan satapak. Janten urang gaduh kacamata Prizm kanggo golf, urang gaduh lensa jalan.

Ieu jalan satapak, janten pikeun biking gunung, sareng leres-leres ngarancang vérsi obor na. (musik tarian upbeat) Ngagaduhan dua vérsi lénsa sepeda gunung anu béda di dieu, anu Prizm Trails. Janten di panangan kénca abdi anjeun ngagaduhan Jawbreakers kalayan aslina, aranjeunna langkung alit.

bungkus onta Amazon

Dina panangan katuhu kuring gaduh jaket hiber nganggo Trail Torch, anu anyar. Tingali sakedik deui cor beureum di ditu. Oakley ngadamel ieu sakedik langkung saimbang, sakedik kirang punch, janten aranjeunna tiasa dianggo saé handapeun tangkal sapertos anu urang di dieu sareng di luar sinar panonpoé.

Pasti pantes dipertimbangkeun gaduh lensa gaganti upami dina sababaraha waktos aranjeunna rada goresan, tapi ogé lensa ngagantian pikeun kaayaan anu béda, janten upami anjeun cicing di tempat sapertos Inggris, dimana seuseueurna usum tiris teuing surem sareng poék pikeun ngagem kacamata warna, sét kacamata anu saé cekap cekap. Tambih Deui, anjeun bahkan panginten ngémutan ngagaleuh gelas pikeun nyetir jalan. Janten di Oakley, anjeun tiasa kéngingkeun Road Prizm ieu nalika gampang kéngingkeun kacamata hideung anu tiasa dianggo dina motor atanapi jalan.

Naha anjeun bakal dugi ka nganggap aerodinamika kacamata? Nya kuring henteu ngalakukeunana, tapi Oakley henteu, sareng anjeun panginten hoyong, upami anjeun ngalakukeun kuring biker gunung nerdy anu serius pisan (batuk), atanapi langkung tina roadie pacilingan. (Joy musik éléktronik) Balik kana ukuran gelas, gelas bingkai anu langkung alit sapertos Radar EV ieu nawiskeun ventilasi anu langkung saé, janten kamungkinan langkung saé dina kaayaan panas, tapi ogé nalika kaayaan baseuh sareng lambat sareng uap anu pikasieuneun dimimitian. Sababaraha kacamata anu sanés nawiskeun cara anu sanés pikeun ngurilingan ieu.

Aya sababaraha cara pabrikan mendesain kamampuan anti kabutna, ti lapisan khusus dina lénsa dugi ka fitur desain anu saéna di Jawbreaker, anjeun tiasa ningali yén lensa éta leres-leres aya liang angin di handapeun sareng luhur. Kalayan jaket hiber ogé, anjeun ngagaduhan jenis luhur tanpa bingkai sahingga uap tiasa kabur kalayan saé sareng gampang, sareng fitur sakedik anu palinter, kuring henteu kantos ningali éta sateuacan. Tingali iring-iringan ngalih deui, mindahkeun gelas langkung jauh tina ramo anjeun kanggo masihan anjeun langkung seueur ventilasi.

Kumaha upami kacamata? Nya, kuring parantos nyarios naon anu aranjeunna leres-leres saé. Turun gunung, enduros, jinis tunggang anu langkung ekstrim, tapi ogé sababaraha tinimbangan anu sami kedah diperhatoskeun, sapertos anu cocog sareng helm full-face anjeun? Kacamata, anjeun panginten ngagaduhan seueur pilihan, saleresna tina jelas dugi ka warna anu sami, kaayaan nyetir anu béda pikeun cocog sareng lensa anu béda. Patarosan anu kuring kantos nguping nyaéta naha kacamata ski tiasa dianggo pikeun bersepeda gunung? Sanaos katingalina mirip pisan, aya sababaraha béda anu leutik tapi penting pisan.

Hal-hal sapertos busa tina kacamata ski sigana tiasa didukung ku és kanggo ngajantenkeun anjeun haneut. Dina sapédah gunung atanapi kacamata motorcross, langkung sapertos jinis busa CoolMax anu dirancang pikeun ventilasi pikeun tetep tiis anjeun ngan ukur masihan anjeun dinamis visual anu béda tibatan kacamata sapédah gunung. Kumaha upami gelas nganggo helm jet? Nya, sababaraha pengendara resep perasaan panyalindungan tambahan, panginten henteu dina perjalanan lintas negara.

Anjeun bakal panas teuing, tapi pikeun sababaraha perjalanan anu dibantuan shuttle, naha henteu, ieu mangrupikeun pilihan anu hadé. (musik tari dinamis) Pertimbangan anu sanés kanggo ditaliti sateuacan ngagaleuh? Nya harga na jelas mahal. Beuki mahal, bahan kualitasna langkung saé dianggo, beuki seueur fungsi, beuki téknologi.

Harga anu langkung handap, kirang tina na. Ogé, pikirkeun ngeunaan panyalindungan nyata anu ditawarkeunana. Naha lénsa ieu parantos diuji, naha éta aman dianggo? Kumaha upami jumlah lénsa anu béda anu tiasa anjeun anggo? Kéngingkeun gaganti kacamata ieu, tapi ogé pikeun pilihan sapertos gelas premium, gelas jelas, kaayaan nyetir anu béda? Kumaha upami pas? Sababaraha gelas nawiskeun pas anu béda-béda, sapertos Asia Fit.

Ogé kalenturan panjang candi sareng ieu Barina ogé, naon anu anjeun kéngingkeun gelas anjeun? Anjeun kéngingkeun kasus hésé anu saé pikeun ngajaga gelas anjeun sareng kantong anu tiasa dianggo salaku usap lensa? Kusabab kacamata anjeun sigana bakal langkung rusak dina kantong gear anjeun tibatan di jalan satapak. Leres, upami anjeun hoyong ningali sababaraha tulisan deui ti Oakley sareng GMBN maka di sana pikeun GMBN Tepang sareng Greg Minnaar, supir anu disponsoran Pabrik, parantos lami sareng kami. Sareng upami anjeun hoyong ningali wisata di pabrik, Si Richardson nyandak anjeun ngalangkungan tempat ieu, tempat anu gélo di California Kidul, pencét di ditu.

Pasihan jempol tulisan éta sareng pencét tombol Ngalanggan.

Kunaon pengendara nganggo kacamata konéng?

Lénsa konéngtapis langkung panjang gelombang biru cahaya, ngamungkinkeun urang ningali kontras anu langkung saé. Tint ieu ngajamintukang becatetempoan anu langkung saé kalayan kirang cahaya, dina kecap sanésna, dina kaayaan cahaya anu langkung poék sareng kirang sinar panonpoé.

Janten upami anjeun kantos ngalaman masalah dina nyetir wengi teras anjeun panginten panginten ngeunaan kacamata wengi. Ieu mangrupikeun lensa konéng anu nyatakeun pikeun ngéngingkeun hal sareng ngirangan sorotan, tapi naha éta leres-leres tiasa dianggo? ti acara kaséhatan panon dr pikeun ngabantosan anjeun diajar sadayana ngeunaan visi panon sareng mendakan produk visi anu pangsaéna. Janten upami anjeun aya di saluran ieu klik tombol berlangganan di handap janten anjeun henteu sono salah sahiji artikel kahareup kuring. Kuring nuju nyarios ngeunaan kacamata wengi atanapi kacamata wengi anu parantos aya sakedik, aslina éta langkung seueur deui sapertos némbak kacamata pikeun jalma, anu badé moro manuk atanapi némbak seukeut, nempatkeun saringan konéng atanapi jeruk khusus ieu kusabab warna ieu ningkat kontras sakedik sareng ngabantosan anjeun ningali objék anu jauh rada gampang tibatan kacamata ieu dina kacamata wengi sareng ayeuna anjeun ningali SPBU eseadverted sareng bénsin online di seueur tempat kumaha aranjeunna kedahna jalanna nyaéta lensa konéng ngagenclang sakedik sahingga anjeun tiasa ningali sakedik langkung gampang dina wengi sareng aranjeunna ogé ngagaduhan sababaraha fitur kanggo ngirangan sorotan ngahiangna janten anjeun teu gaduh seueur masalah sareng lampu hareup anu caket, anu kuring ampir teu nyangka yén sadaya jelema ngalakukeun éta kusabab kaayaan janten lampu LED beuki loba.

Anjeun ngagaduhan lampu biru sareng ungu nalika anjeun ngaraos kuring sareng henteu resep ka kuring. Hal anu mimiti anu ngaganggu nyaéta kacamata ieu di daérah henteu tiasa nyorot sabab éta leres-leres ngawatesan jumlah cahaya anu asup kana panon, tapi éta ngajantenkeun parasaan umum yén hal-hal langkung cerah kusabab éta nyandak sadayana Lampu biru ngaleungitkeun éta sareng leres-leres ngan ukur ningkatkeun kumaha konéng sagalana katingali dina total gelap nalika anjeun ngajalankeun jalan kabupatén anu poék, teu aya lampu sorong atanapi anu sanésna? Mobil anu nyetir kajujuran bakal ngajantenkeun langkung hésé ditingali, tapi kusabab pangaruhna énténg, upami anjeun tiasa nyetir subuh panginten aya salju sareng anjeun bakal nampi salju salju sareng hal-hal bakal katingali ampir kabiruyutan ku lensa ieu. hal-hal siga anu langkung cerah dina kaayaan sapertos kieu sareng kuring resep ngagemna, sapertos kaayaan surup atanapi surup ieu dina lampu handap. Kuring bahkan ngabandingkeun éta nalika nyetir di halimun, nempatkeun atanapi nyandak aranjeunna, sareng mendakan yén aranjeunna kumaha waé ningkatkeun kontrasna sakedik, tapi sajauh ngajadikeun hal gampang dina wengi punten tapi henteu aya klaimna sajauh sabab lampu-lampu prihatin, sigana mah ngabantosan sakedik.

Abdi sénsitip pisan kana nyalira, kuring ngagaduhan migrain sababaraha kali sataun sareng perasaan umum lampu-lampu biru anu bakal datang rada ngaganggu, janten sahenteuna aranjeunna katingali langkung konéng tibatan lampu mobil lami ti taun 1970an, upami anjeun émut naon anu katingalina siga anu raoseun pikeun sababaraha mérek di luar sana, naha anjeun nuju ngagaleuh kacamata khusus, kéngingkeun klip-ons sapertos ieu, atanapi upami anjeun hoyong warna konéng dina gelas biasa anjeun, ieu ngagaduhan filter polarisasi, éta sanés 100 sapertos Kacamata Kacamata, tapi éta saringan polarisasi anu ngirangan sorotan nalika ningali permukaan anu baseuh baseuh sapertos jalan poék baseuh, atanapi panginten ningali cai anu ngalir dina jalan anu baseuh teras ngaluncatan sareng némpél panon anjeun sareng kuring kumaha waé tiasa nunjukkeun ieu kusabab komputer kuring ngagaduhan saringan polarisasi di tukangeun kuring sareng anjeun tiasa ningali Upami kuring ngahurungkeun 90 derajat anjeun tiasa ningali yén éta bakal konéng langkung poék sareng éta kusabab saringan polarisasi komputer sareng saringan polarisasi sareng glasse s ayeuna terpolarisasi, janten kuring ayeuna gaduh koméntar sababaraha jalma maca ngeunaan artikel samemehna anu nyarios kacamata nyetir wengi leres-leres ngabantosan aranjeunna langkung hadé dina wengi. Nanging, perhatoskeun panilitian anu anyar tina 2019, anu 22 subjek uji kalayan sareng tanpa kacamata beuleum wengi diuji dina simulator nyetir sareng kacamata nyetir wengi henteu aya pamutahiran dibandingkeun ngan ukur lénsa anu jelas, anu nimbulkeun seueur mamang yén ieu sabenerna manusa ngabantosan. tingali langkung saé tapi kuring yakin yén aranjeunna ngabantosan jalma langkung raoseun sabab kuring parantos penderita sumping sareng khusus naros enya upami aranjeunna hoyong jinis kacamata ieu - gelas misah ngan ukur pikeun nyetir mobil sabab leres-leres ngabantosan aranjeunna tapi dina waktos anu sami kuring ' parantos aya jalma anu nyobian aranjeunna, kuring naros ka nyalira sareng aranjeunna bahkan nyarios henteu aranjeunna leres-leres ngabantosan aranjeunna janten kuring bakal masihan koméntar kana komentar ieu di handap upami anjeun tiasa nyobian kacamata visi wengi punten wartosan kuring upami anjeun pikir aranjeunna leres-leres ngabantosan, henteu aya naon pikiran anjeun ka aranjeunna, naon ari kuring sorangan? Sareng kaseueuran ophthalmologists sanésna nyarankeun yén upami anjeun ngagaduhan masalah dina nyetir wengi, pikirkeun naon anu aya di payun anjeun. Pastikeun anjeun ngabersihkeun kaca depan anjeun sahingga kaca depan anjeun bebas tina puing sareng minyak kulit naon waé, di payun atanapi di payun.

Deui tina kaca waca Upami anjeun nganggo kacamata, pastikeun aranjeunna beresih sareng tarik Pertimbangkeun gaduh palapis anti-reflektif anu berkualitas dina gelas ieu anu tiasa ngabantosan sakedik sareng pastikeun yén lampu anjeun leres-leres bersih nyalira, utamina upami anjeun gaduh masalah nalika anjeun ngaraos hal-hal sapertos seueur pisan Poék teuing sareng anjeun ngan ukur henteu tiasa ningali nanaon, pastikeun pastikeun lampu lampu anjeun bersih kusabab kadang-kadang ogé kotor, upami teu upami visi anjeun robih sareng nyetir wengi anjeun janten teu aman sareng anjeun henteu raoseun nyetir pasti pastikeun nganjang ka dokter mata kami sabab aya b Kaayaan Panon Anu Tangtu Anu Tiasa Ngarah Masalah Visi di Peuting Nalika hal-hal sapertos katarak bahkan poténsial degenerasi makular nyarios ka dokter mata anjeun deui, nyarios sacara peka pikeun putusan akhir kuring, anjeun tiasa nyobian aranjeunna tapi pastina ulah ngaharepkeun aranjeunna pikeun nguatkeun hal-hal sareng éta bakal ngajalankeun sapertos siang nalika hé upami anjeun resep tulisan ieu hi tombol anu sapertos kanggo kuring tinggalkeun koméntar sareng sanés ngalanggan upami anjeun hoyong parios ulasan keren jum'at anu sanés di dieu tina kaséhatan panon dr anjeun tiasa di dieu pencét atanapi ngetok layar atanapi upami anjeun hoyong nonton tulisan anu sanés ti dr i kaséhatan anjeun tiasa payun sareng pencét layar di dieu atanapi toél hé hatur nuhun parantos ngawasi deui sareng urang badé ngobrol sareng anjeun

saris tulang 2 tingalian

Kumaha anjeun ngajaga kabugaran bersepeda dina usum?

Supadosngawétkeunkaséhatan, bawa baju cekap pikeun ngahaneutkeun anjeun, nganggo handapeun rompi pikeun nyerep peluh, jaket pikeun panangtayungan hujan sareng angin sareng upami janten tangkorak tangkorak langkung tiis, sarung tangan kandel sareng baju luar. Upami anjeun tiasa mendakan cekap waktos, turutan ramalan cuaca sareng cobian maksimalkeun unggal dinten anu cerah.

Usum tiis baseuh suhu turun sareng anjeun mimiti nempatkeun langkung seueur lapisan dina sapatu bib jaket jaket hujan sareng dina waktos ieu taun seueur profesional bakal nuluykeun perjalanan anu membosankan sareng tiasa sesah pikeun ngajaga motivasi tapi naha éta leres-leres kedah janten panyambungna hal Dina artikel ieu kami nunjukkeun sababaraha metodeu latihan anu épéktip sahingga mudah-mudahan ningkatkeun motivasi sareng kabugaran anjeun bakal nguntungkeun tina éta oh, hayu atuh, anu ku kuring digawé di dieu latihan Matebase atanapi latihan usum téh naon anu seueur supir bakal ngalakukeun salami bulan offseason sareng éta mangrupikeun perjalanan anu panjang, daya tahan ketahanan anu handap, enya éta hartosna ngagaduhan sadaya mil dina suku anjeun damel dina dasar dasar anjeun teras nalika matahari kaluar sareng usum panas datang anjeun tiasa ngerjakeun anu sengit sési, tapi pikeun Seueur urang henteu ngagaduhan méwah waktos, kami henteu ngalatih wisatawan dunya Kami nuju lomba bari sareng nalika naek sapédah kami hoyong mastikeun yén éta fungsina tujuan sareng anu urang kéngingkeun hal kaluar tina sési, anjeun terang anjeun teu hoyong tapalong antara recovery sareng zona ketahanan salamina sareng dina jam ieu henteu leres-leres kéngingkeun naon anu anjeun peryogikeun sayogi, teu nyarios basa mil dasar aya gunana sabab henteu leres-leres ngabantosan sacara fisiologis, tapi kadang anjeun ngan butuh puteran anu teu terstruktur kalayan pals anjeun pikeun ngalangkungan minggu ieu, leres, tapi intina sadayana béda sareng anjeun terang yén ngan konsentrasi kana latihan dasar kadang tiasa pangaruh négatip nalika, contona, kuring parantos balap? cukup mesin solar janten upami kuring ngan ukur ngalacak dasar kuring sering mendakan yén kuring tiasa numpak ogé kalayan gancang sahingga leres-leres kedah fokus dina sababaraha sprint sareng upaya anu sengit pikeun tingkat anu béda ieu sareng kabugaran kuring, ayeuna hujan leres-leres datang Janten saur urang urang kedah ngalaksanakeun latihan di jero ruangan kan? Sareng ku kit usum sareng baseuh sareng berangin di luar, maka sési jero rohangan pasti di luarna, janten enya, sakedik murungkut di luar janten kuring bakal turbo sakedik kanggo kéngingkeun sakedik téknologi kanggo hoyong pisan numpak kasabaran anu panjang sapertos Hank, upami anjeunna parantos 24 jam naon anu anjeun damel contona upami anjeun sidang waktos anu cemerlang anjeun ngagaduhan lari pikasieuneun upami anjeun damel dina sprint anjeun salami waktos anu cemerlang Charlie sangsara enya, tapi émut dina titik nomer hiji gaduh pepelakan anu fokus kana tujuan anjeun sareng tong hilap énergi, upami éta moal kakuatan deui, hehehe, sareng kuring pikir upami badé numpak kuring bakal teras nyobian kuring kedah fokus dina sprinting kuring kusabab kuring sprinter anu dahsyat, janten kuring gaduh dalapan detik percepatan unggal waktos kuring nyetir ngan ukur mastikeun yén kuring henteu insing sadaya waktos Disarankeun pikeun lapak, sigana gancang-gancang, aya kasempetan pikeun gagancangan dalapan detik enya tah oh kuring bakal langsung balik, matealler katuhu c olleague, kuring bakal kadieu deui sareng nyobian naék ieu, aya hégos anu urang seueur pengendara jalan ogé milih latihan di gim dina usum salju, anu ngabantosan anjeun langkung kuat nalika usum balap. Kakuatan sareng AC biasana dipopohokeun, tapi tiasa janten manpaat ageung dina usum-usum boh kahirupan sapopoe. Ieu tiasa dilakukeun dua atanapi bahkan tilu kali saminggu, tapi nalika jam dina sapédah jalan anjeun ningkat, pastikeun anjeun nyimpen hiji latihan per minggu anu fokus kana kakuatan sareng AC pikeun ngakibatkeun otot, ligamén, urat, sareng sendi anu langkung alit. sareng langkung awét nalika murag. Tong hilap istirahat nalika anjeun gering atanapi depresi, teras nyandak cuti sababaraha dinten langkung saé tibatan ngadorong sareng manjangkeun prosés pamulihan.

Leres, kuring pikir nasihat anu paling penting kuring nyaéta henteu nekenkeun éta nalika anjeun henteu ngaraoskeun diri ngeunaan hal anu paling parah anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta tetep lumangsung kusabab dina jangka panjang anjeun bakal langkung seueur ngaruksak ya anjeun raoseun dinten ayeuna abdi ngagaduhan kuring henteu ngaraos raoseun anjeun terang kuring pikir anu pangsaéna ngan ukur balik ka bumi dina panggung ieu enya, anjeun mikaresep naékna sareng kuring bakal aya deui di akhir minggu payun. Kuring bakal ningali anjeun engké ogé, nganuhunkeun. Surak sorangan.

Pamulihan méntal sami pentingna sareng pamulihan fisik biasana seuseueurna para ahli istirahat saatos akhir usum balap sareng ieu biasana bakal nyandak sababaraha minggu dugi ka sasasih kuring nyobian anu béda, janten psikolog, balapan dina gravel atanapi ngan ukur sababaraha hal anjeun henteu kantos ngalaman dina sapédah sateuacan Sumuhun, kuring pikir anu urang carioskeun penting pikeun senang-senang bersepeda sapanjang taun nalika di luar hujan, kalayan pals anjeun atanapi janten saing gancang, éta bahkan tiasa adil Buang sababaraha lagu anu hébat sareng selokan sési jero ruangan modél anu saé anjeun ngan ukur kedah nikmati, réncang, tetep seuri dina ramo Anjeun Hapunten, teu aya jawaban anu pasti pikeun naon anu latihan anu pangsaéna atanapi Long Base Mars Ieu mangrupikeun sababaraha hal kami cara ngajaga diri termotivasi salami usum salju, tapi kumaha saur anjeun, hayu urang terangkeun kana koméntar di handap ieu Sumuhun, naha anjeun ski dina usum salju atanapi anjeun nganggo sapédah cyclocross dina salju jero? Hayu urang terang dina bagian koméntar ieu sareng tong hilap masihan tulisan ieu jempol ageung, kami nuju baseuh dina hawa tiis sahingga sahenteuna éta henteu pantes, anjeun terang, oh hehehehe, éta pasti pantes kuring pikir kami kuduna mawa baju pondok ngojay kami tapi enya, sareng kuring kedah mésér jubah anu anjeun kedahna ngagaleuh, tapi éta sok janten panginget yén kanggo waktos sanésna kuring masihan gaganti pikeun lalaki, janten punten dugi ka ningali di tulisan salajengna anjeun sadayana

Naha pengendara sepeda kedah nganggo kacamata?

Kacamata bakalngajaga anjeun tina 3 hal nalika kaluar dina sapédah: Angin nalika anjeun nuju gancang. Nalika gerak dina nyéépkeun atanapi jalan-jalan kana angin ngahiliwir panon anjeun tiasa nyandak anu nyata sarenggelastiasa jalan sapanjang pikeun ngeureunkeun ieu. Uing / bug jalan.08.28.2016

Naha gelas bersepeda ageung pisan?

Naha kacamata hideung pisan? Cakupan tambahan pikeun ngabantosan ngeureunkeun batu sareng batu karikil sareng grit tina nembus panon anjeun kalayan gancang, sarengpiguratong ngahalangan visi anjeun. Kuring satuju sareng koméntar samemehna, ditambah bakal nambihan anu langkung ageunggelasbantosan meungpeung angin tina panon anjeun ogé.

Naha anjeun tiasa nganggo kacamata hideung nalika muter?

Cara anu leres pikeunnganggo kacamata hideungnyaéta kapakeanhelm anjeun, tali na, teras pasanggelasasup ka luar tali. Henteu ngan ukuranjeunkatingali langkung saé ku cara ieu, tapianjeunogé boga kasempetan pikeun nyandak anjeungelaspareum teras nahan aranjeunna deuisalilanatunggang gunung.

Lénsa warna naon anu paling saé pikeun muter?

Thekelir lensa pangalusnapikeuntukang beca

Amber sareng acuklénsatints ningkatkeun katémbong visual sareng kacidadianjurkeun pikeun Ngabuburit. Aranjeunna nyayogikeun visi anu paling caang sareng idéal pikeun lemah cai nepi ka cahaya panonpoé. Hatur nuhun kana kakuatanna diWarnakontras, tints ieu hususnadisarankeunirahaNgabuburitdi jalan.
16.10.2017

Naha kuring tiasa nganggo kacamata hideung nalika muter?

Kacamata hideungngajaga panon anjeun. Éta saderhana nya! Ngagunakeun kualitas luhurkacamatabakal ngajagi panon anjeun tina kéngingkeun dahan, daun, leutak atanapi potongan leutik kokotor dina panon anjeun nalika gunungbikingatanapi jalan satapak ngajalankeun.Nganggo kacamata hideungsarua pentingnasalilanausum tiris siga kitusalilanausum panas.07/20/2016

zona Ngabuburit

Naha anjeun tiasa nganggo kacamata bersepeda tibatan kacamata biasa?

Sababarahagelasgaduh swappablelénsatibatan, kituAnjeun tiasapilih tina, sebutkeun, jelas, konéng atanapi haseup sateuacannaanjeunditetepkeun.Upamianjeunnganggo kacamata resép,Anjeun tiasatangtosnasiklusdina pamadegan. Aranjeunna moal ngahalangan angin atanapi cahaya caang sakumaha épéktipna, sabab bakal kirang bungkus sareng sigana henteu warna.25. 2012.

Kumaha kuring mayungan kacamata nalika ngepak?

Kami ngarékoméndasikeun bungkus-gayapigurakangajagaanpanon anjeun tina angin sareng lebu. Ieu nawiskeun langkung seueur cakupan sareng condong tetep dina tempat anu langkung saé. Pikeun ngabantosan ngadalikeun fogging, milari liang hawa atanapi liang hawa dina pigura atanapi lensa. Upami anjeun dina kaayaan parah, sapertos balap nurun gunung, anjeun panginten hoyong nganggap gaya gogol.

Naon jinis kacamata anu dianggo ku pengendara motor dina usum salju?

Kaseueuran gelas bersepeda gaduh lénsa anu tiasa ditukeurkeun sareng seringna langkung ti hiji lénsa kalebet dina kotak nganggo pasangan warna anu anyar janten anjeun tiasa ngagentoskeunana sesuai sareng usum atanapi kaayaan cahaya.

Naha anjeun tiasa nganggo kacamata bersepeda sapanjang taun?

Boh pigura sareng lénsa kualitasna ngagoréng, sareng sanaos teu aya lensa gaganti, anu disayogikeun adaptif sahingga anjeun tiasa bagja ngagem éta sapanjang taun dina rupa-rupa kaayaan. Kami ogé parantos nguji varian Kumpulan Nonoman tina Radar EVs.

Sakumaha seueur harga kacamata bingkai pinuh?

Bisa jadi prestasi paling hebat tina Pro Team Full Frame Kacamata nyaéta hargana: anjeun ngagaduhan sadayana kahadéan anu dikemas dina kacamata ieu ngan ukur £ 120, anu gélo sabab paling kacamata bersepeda kelas luhur langkung mahal tibatan ieu.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat