Utama > Panumpang > Pengendara maéhan tukang leumpang - kumaha mutuskeun

Pengendara maéhan tukang leumpang - kumaha mutuskeun

Naha pengendara kantos maéhan tukang leumpang?

TOtukang beca tiwasumur 73 taunjalma leumpangsaatos ngalangkungan lampu beureum, nyésakeun anjeunna 'pendarahan' di jalan, pengadilanngabogaankadéngé.



Pédah pengendara anu tiasa rada ngambek ayeuna. Maksad abdi, éta sanés ngan ukur baju anu pikaresepeun atanapi jalur sepédah, éta sigana pikir aranjeunna aya di luhur hukum nalika aranjeunna naék trotoar, gaduh rohangan asa-asa dina waktosna, sareng bahkan henteu ngajantenkeun kuring lampu beureum. bahaya, henteu, seueur jalma mikir kitu sareng média pasti yakin yén aya pengendara pengendara rutin henteu ngémutan aturan patalimarga, lebur trotoar sareng henteu nganggo helm dina telepon sél, janten aya pengendara anu henteu diasuransikeun, aranjeunna tiasa nabrak mobil anjeun aranjeunna tiasa nabrak anjeun. Kuring parantos merhatoskeun yén sapédah anu anjeun tambah agrésif mangtaun-taun leres, yén éta henteu leres-leres ditebak.

Pengendara sepeda leres-leres yakin yén aranjeunna aya diluhureun hukum sareng naha éta masalah pisan, janten hayu urang mimitian ku dasar nalika urang nyarioskeun ngeunaan pengendara sepeda, naon anu urang hartosna tina éta leres? ieu atanapi bahkan éta, maksad abdi, sababaraha jalma siga stereotype tapi leres-leres henteu aya anu sapertos tukang sepeda, ngan aya jalma anu naek sapédah sareng katémbong ac yklist mangrupikeun bagian tina stereotip bermasalah jalma anu numpak sapédah , anjeun henteu ditingali salaku tukang nyiksa atanapi ngalatih wétan, tapi aya stigma stéotipis ieu salaku pengendara sepeda, sanaos tangtosna seueur jalma anu naék sapédah ogé nganggo modeu transportasi anu sanés, janten pengendara sepeda leres henteu bénten sareng anu sanés sareng nalika statistik Teu aya bukti yén jalma leuwih gampang ngalanggar hukum ku sapédah tibatan iraha waé séjén. Seueur para pengendara sepeda nyarios yén aranjeunna ngalakukeun éta sabagian pikeun ningkatkeun kasalametan jalma-jalma anu kadang-kadang nangan lampu bacaan, sabab aranjeunna sieun yén lamun aya kajadian anu kajantenan ka aranjeunna sateuacanna, aranjeunna panginten parantos aya hubungan anu caket sareng kandaraan anu anjeun. panginten janten dina trotoar ku alesan ieu ogé, tapi kaseueuran waktos éta kaamanan sareng éta prinsip pelestarian diri. Janten leres, sababaraha pengendara pengendara ngalanggar hukum tapi sanajan éta ngalaksanakeun éta bahaya pisan.

Pangaruh tina tingkah laku ieu anu jalma-jalma ngarenghik tiasa diémutan nalika anjeun ningali statistik anu anjeun tingali, résiko nyata cilaka anu anjeun percanten bahaya pikeun sadayana di Inggris sakitar 1,700 jalma sataun anu kuring bunuh di jalanan sareng kumaha seueur jalma anu katabrak ku sepédah biasana antara enol sareng dua éta sanés ngawangun nyalira salaku pengendara sepeda grup kusabab kerentanan alami anu aya dina panyepengan ati-ati pisan sanaos aranjeunna ngahina sareng di jero ieu sabalikna lengkep tina naon anu anjeun anggo dina mobil. sabab jalma dina mobil nganggo sabuk pengaman, airbag, kandang bestel, ngaraos aman pisan yén aranjeunna gampang ngahina sumberdaya ngeunaan jenis kajahatan anu langkung gampang ngabunuh jalma atanapi tokoh utama anu 13 taun di West Midlands saur kuring kuring masihan yén lolos gratis amp am beureum nyaéta bolos ka pengendara sepeda sareng salah sahiji diantarana moal ngagaduhan nanaon pikeun nyetir aranjeunna sadayana, anu pamustunganana hartosna yén sadayana ieu hartosna ngalanggar hukum bersepeda henteu kunanaon kuring bakal ngomong henteu, éta ngan moal tiasa ngaganggu, tiasa? tiasa nyingsieunan teuing, tapi jarang pisan henteu ngancam ancaman serius ka batur sabab kawilang henteu ngabahayakeun janten naha henteu sadayana nyarioskeun pitur bahaya, éta panginten kusabab jalma-jalma dina sapédah ngahudangkeun aranjeunna atanapi ngan rada jelas. tapi anjeun moal merhatoskeun supir anu henteu 30 taun 2001 dina telepon di tukangeun roda yepdu terang bagian ieu bakal kumaha upami supir anu urang tiasa émut ogé tiasa janten pengendara sepeda nalika dina mobil, aranjeunna ogé ngalanggar hukum sareng upami aranjeunna ngalakukeun éta tiasa ngancam kahirupan lima urang di jalan urang ayeuna sareng 63 ngarawat kahirupan anu ngaruksak tatu sareng upami pikeun seuseueurna supir anu nyababkeun tabrakan ieu dina pelanggaran anu nyababkeun tabrakan éta anjeun ngagaduhan gangguan telepon sélulér Anjeun panginten tanggung jawab seueur ageung sadayana tabrakan ayeuna hal-hal anu urang lakukeun Batas gancang sanés ngan ukur wates anu anjeun tingali, éta mangrupikeun tujuan pikeun paripolah anu séjén anu diinumna tangtosna nyetir ubar-ubaran sareng hanjakalna anjeun terang yén en anjeun murag, anjeun terang yén nginum mobil dina mobil naék dina 30 mph, éta énergi anu sami, kakuatan ngarusak sami salaku bahan peledak alit anu anjeun mésér sahingga urang salaku masarakat kedah ngusahakeun pikeun leres-leres asup ka jalma upami anjeun nyetir mobil ieu anjeun leres-leres nyandak janten émut yén ieu mangrupikeun 448 jelema leumpang anu ditelasan di jalan-jalan Inggris di 2016 pikir média mangrupikeun bagian anu ageung sabab nalika urang nguping aya kajadian anu kasalahan pengendara pengendara mangrupikeun kajadian anu langka pisan. hiji judul anu ageung pisan dina tulisan-tulisan éta aya dina berita dina radio sareng sadayana terang yén pengendara motor ngalakukeun anjeunna salah kaprah sareng éta mangrupikeun tragedi upami éta kajantenan, tapi hanjakalna unggal dinten di jalan urang sababaraha urang maot kusabab tindakan sareng sareng kurangna ngurus hiji jalma anu aya di tukangeun kandaraan sareng ngan saukur henteu dilaporkeun, aya seueur diantarana Dina dasawarsa katukang kapayun, jumlah jalma anu tiwas atanapi luka parah di jalan Inggris ampir satengahna, tapi seuseueurna kauntungan kaamanan éta karaos ku jalma dina mobil sareng pengendara sepeda, ampir sapertos bahaya. Upami urang leres-leres hoyong ngajantenkeun jalan urang langkung aman, urang kedah ngalihkeun diskusi sareng média urang jauh tina bersepeda sareng nuju nyetir, sareng sanés kusabab supir mangrupikeun jalma-jalma jahat, éta ngan ukur persépsi anu kalebet mitos sareng kabohongan anu leres-leres ngabantosan kabiasaan klinis. sareng katertiban umum janten kuring pikir urang kedah nyarios sakedik deui dina istilah manusa sareng mikawanoh jalma sanés sareng urang panginten kedah ngaléngkah deui sapanjang kahirupan urang sareng sadar yén pikeun seuseueurna éta ngan jalma-jalma anu kedah datang. sareng silih hormat pikeun silih

Sabaraha jalma leumpang anu ditelasan ku pengendara?



2019 73jalma leumpangsareng 6tukang beca tiwas. = 79 wargi.Pupusna leumpang+ 26% tibatan taun saméméhna.

beurat gancang leungit

Naon anu lumangsung upami pengendara motor pencét di pedestrian Inggris?

Nalika sapédahditepak kana sapédah na kujalma leumpang, ieu ayeuna diklasifikasikeun janten kacilakaan Lalu Lintas Jalan. Sapertos kitu, éta kedah dirékam ku pulisi sareng ditalungtikupamijasa darurat parantos disauran.15 2012.

Naon anu kuring kedah lakukeun upami kuring pencét tukang beca?

Upamianjeun ngahajaneunggeul sapédah, lirén langsung sareng parios cilaka.Upamiperlu, nelepon ambulan.Upamikacilakaan éta leutik, mindahkeun kendaraan anjeun kaluar tina jalan lalu lintas sareng nelepon pulisi.19 2015.

kantong musét siklus



Janten kuring kantos nganggo sapédah damel ti saprak umur 18 taun. Éta nyaéta bari katukang. Kuring parantos sababaraha gumpingan sareng supir, jalma dina mobil, anjeun terang yén jalma bakal ngahias ka anjeun nalika anjeun narik di tengah jalan, atanapi aranjeunna bakal ngagorowok ka anjeun, 'Turun jalan!' Sapertos kitu.

Kuring turun tina sapédah kuring sababaraha kali, sadayana ku kuring sorangan, tapi dugi ka ayeuna kuring henteu pernah kaburu. Kira-kira sabulan katukang kuring katabrak ku saurang awéwé anu nyetir sedan alit Honda sareng nyetir héjo di tengah jalur sapédah ieu dikotoran ku gambar-gambar sapédah, sigana kuring rada sesah, tapi anjeunna tetep nyandak kuring. sadar yén kuring henteu leres-leres mikirkeun naon anu kedah dilakukeun nalika ditabrak ku mobil dina sapédah anjeun. Nalika anjeun sanggup ngalakukeun nanaon pisan, sareng tukang beca henteu sering jalan-jalan jauh tina éta hal.

Janten kuring angkat ka Departemen Pulisi Seattle kanggo rundown gancang tina naon, upami aya, kuring sasarengan sareng kuring leres leres. Nya anjeun terang kuring bungah anjeunna lirén. Réaksi langsung kuring dina dasarna ngan ukur luluncatan di jalan ngagorowok 'JANCOK' terus-terusan nalika anjeunna linggih dina mobilna anu sat, sapertos anu panasaran naon anu kajantenan di bumi.



Demi kapentingan adrénin, sakapeung anjeun kedah ngaduruk sakedik sateuacan tiasa ngobrolkeun anu cerdas. Maka teras - janten bagian paguneman anu cerdas henteu pernah kajantenan. Mobilna diamankeun, jujurna kuring ngan ukur mikir, 'Waktos kaluar tina jalan.' Anjeunna sapertos katingali handap sareng ningali kuring ngaluarkeun getih sareng janten bulak sakumaha lambaranana.

Sareng anjeun terang, kuring siga anu diuji. Duanana panangan siga anu tiasa dianggo. Abdi nyandak sapédah kuring, sapertos dipintal roda, sareng angkat ka bumi.

Nya, kuring nyarankeun ieu. Upami anjeun katandangan cobian tetep tenang sareng hayu urang ngungkulanana saatos, teras urang bakal nyobian gaduh paguneman anu langkung cerdas, langkung santai nalika anjeun sanés tongkat laknat bari sadaya pengendara anu sanés numpuk di tukangeun anjeun. Kusabab anjeun ngarasa tekanan éta, éta olok-olok Seattle pasip agrésif.

Sial ieu nyata. Ya Allah, anjeun ngaraos karaos sabab anjeun parantos ngalaksanakeunnana sateuacanna. Nalika anjeun nyarios, 'Jalma éta, jelema éta!' Ngan kaluar tina jalan sareng nyauran 911.

sapédah pemanasan tuur

Sigana mah kuring sabenerna ngalakukeun hal Seattle pasip-agrésif. Hirup kalayan éraan anjeun. Hirup sarengna.

Kuring ningali panonna, kuring ningali rarayna bodas sadayana nalika anjeunna merhatoskeun yén kuring ngaluarkeun getih di sakumna tempat sareng kuring mikir, 'Leres, leres - leres, anjeun tuang éta. Anjeun ngalakukeun ieu ka kuring. ' Anjeun saacanna kantos ditabrak mobil nalika ngédar? Ih, abdi - aya anu narik anjeun kaluar tina tempat padagang Joes parkir ngan henteu ningali kuring.

nyandak saminggu libur ti damel

Sareng kuring sapertos ngalakukeun awak langsing, Starsky & Hutch ngagulingkeun tiung, leres-leres berhasil napak dina suku kuring, nempatkeun gores anu ageung dina mobilna ku klip sapatu kuring Naon anu anjeun lakukeun? Sigana mah kuring nangtung di dinya ngagorowok, 'Heyyyy.' Sareng anjeunna ngajerit, 'Hapunten!' sareng angkat. Aya sababaraha kasalahan serius.

Oh enya, kuring gendut. Sakumaha gajih kuring ningali Naha anjeun ningali kuring ayeuna? Naha anjeun - kuring masih gaduh keneh kuring saé, kuring ngan ukur hiji moyok ayeuna. Tapi kuring milarian sakotak botol Neosporin di dinya sakedap, kotak kasa.

Sabenerna kuring yakin kuring ngagaduhan tulang anyar dina siku kuring. Éta sapertos cap siku kuring. Naha - sigana mah henteu kunanaon.

Tapi éta teu lucu pisan? Éta henteu lucu. Subtitled ku komunitas Amara.org

Sabaraha cyclists maéhan jalma?

Dina 2016, 18.477tukang becaanu cilaka dina kacilakaan jalan anu dilaporkeun, kalebet 3.499 anudipaéhanatanapi luka parah. Angka ieu ngan ukur kalebettukang beca tiwasatanapi luka dina kacilakaan jalan anu dilaporkeun ka pulisi.

sabaraha jarak wisata de france

Naha anjeun tiasa ngagugat pengendara sepeda?

Cekap, dina dasarna, kagagalan ngurus anu pantes dina kaayaan anu ditangtukeun, dina hal ieu salakutukang becadi jalan. Janten leres, jawaban saderhana nyaétaAnjeun tiasajantendigugatpikeun ngabalukarkeun kacilakaan.

Naha pengendara tiasa ngaku ngalawan pengendara motor?

Pengendara motorwajib sacara hukum nyandak asuransi, sareng tina kawijakan ieu anu terlukatukang becabakal sering tiasaKlaimganti rugi, boh pikeun cilaka sareng biaya anu aya hubunganana, sareng karusakan pikeun harta banda, pertimbangan kauangan penting sareng sababaraha sapédah ayeuna biayana langkung ti mobil rata-rata.

Naon hukumanana pikeun pencét tukang beca?

Panemuan anu salah tiasa ngahasilkeun larangan nyetir, anu teu aya watesnadamang, atanapi hukuman panjara dugi ka 5 taun. Nyetir bahaya mangrupakeun muatan anu langkung serius sarenghukumanngagambarkeun éta; aya kamungkinan pikeun tayadamang, larangan nyetir sareng panjara dugi ka 14 taun.

Saha anu nanggungjawabkeun upami tukang beca nabrak mobil?

Upamikacilakaan kajantenan dina jalan ka atanapi ti padamelan, atanapi nalika nuju damel, éta ogé nunjukkeun yén aranjeunna tiasa katutup ku asuransi dununganana.Upamiétatukang becangagaduhan asuransi anu henteu cekap sigana bakal langkung gampang pikeun ngaku kana asuransi anjeun sareng ngantep perusahaan asuransi nyandak tindakan ngalawan saha waésaha anu tanggung.

Naha biking langkung aman tibatan nyetir?

Tapi résiko anu wicaksana dina kacilakaan mobil saleresna kawilang henteu dipikaresep, sanaos résiko anjeun cilaka langkung luhur. Angka ieu nunjukkeun yén perjalanan nganggo mobil kirang langkung tujuh kalilangkung aman tibatantunggang asapédah. Duanananyetirmobil sareng naék motor teu kedah pikeun aranjeunna dina hal ningkatkeun kasihatan.08.26.2018

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat