Utama > Panumpang > Kelamin pengendara - rujukan lengkep

Kelamin pengendara - rujukan lengkep

Naha tukang beca saé dina ranjang?

Ngabuburitparantos kabuktosan mangrupikeun cara berdampak rendah idéal pikeun ngungkulan pasualan anu aya hubunganana sareng disfungsi séksual, khususna diantara lalaki anu ngadeukeutan atanapi dina umur tengah. 'Leres, éta manpaat aerobik sareng dorongan aliran getih anu parantos kabuktosanNgabuburitpaningkatan seksual pikeun seueur lalaki.



Loba jelema. Kuring yakin kuring ningali dina sadel sapédah sareng ngémutan yén sanés ngan ukur kedah henteu raoseun, tapi éta ogé goréng pikeun anjeun. Anjeun terang - nyababkeun karusakan, nyeri, kabebeng sareng, pikeun lalaki, panginten disfungsi erectile, panginten kanker prostat.

Sareng seueur urang nganggo sapédah sareng teu aya masalah pisan. Sabalikna, pengendara sepeda ogé. Abdi gaduh, janten kuring tiasa nyaritakeun yén nalika aya kajadian éta pikahariwangeun pisan.

Tingali - ieu mah 'duh Gusti! Sirit kuring parantos bobo! 'Urang bakal balik deui kana ieu nalika ngajajah masalah ngeunaan kaséhatan sareng bersepeda lalaki. Kusabab kitu kami parantos damel sareng salah sahiji ahli urologi terkemuka di dieu di Inggris - saurang lalaki anu ngarana Anthony Koupparis - pikeun masihan naséhat anu padet sareng praktis anu kedah didangukeun ku sadaya pengendara sepeda lalaki sareng nalika anjeun peryogi alesan sanés pangalaman klinis anu éksténsif pikeun percanten naon anjeunna nyarios yén anjeunna ogé jalma beusi sareng jalma-jalma ieu nyéépkeun seueur waktos dina pelana. Sateuacan urang mimitian, ieu mangrupikeun pelajaran anatomi gancang.

naha séng ngabantuan pilek



Éta cara kuring numpak sapédah kuring. Ieu ayeuna mangrupikeun rorongkong naék sapédah sareng éta parantos mangrupikeun caket tina sirit.

Eureun nyikikik deui. Éta henteu saé atanapi leres pikeun skala. Pokokna, guyonan kumisan, penting pisan pikeun ngartos anatomi urang sorangan.

Anjeun bakal terang, kuring yakin yén nalika anjeun numpak sirit sareng téstis biasana disumputkeun. Daérah jaringan lemes antara imbit anjeun sareng téstis anjeun disebat perineum anjeun, sareng nalika anjeun dina sapédah, daérah ieu aya hubunganana sareng sadel anjeun. Dina handapeun kulit aya uretra anjeun, nyaéta tabung anu nyambungkeun kandung kemih anjeun ka dunya luar ngalangkungan sirit.



Perineum ogé ngandung saluran getih ageung sareng saraf pudendal anjeun, anu masihan perasaan daérah sahingga ogé ngabantosan pendirianna. Diluhur perineum nyaéta prostat anjeun, kelenjar anu ngahasilkeun cairan mani sareng anu ngalangkungan uretra. Kusabab anatomi kami sareng bentuk pelana, sigana lumrah pikeun ngalakukeun hubungan antara bersepeda sareng nyeri atanapi numbness, disfungsi erectile sareng masalah prostat, tapi hayu urang ningali deui.

Tapi teu hariwang. Éta henteu langkung jelas tibatan anu parantos anjeun tingali, aranjeunna nyarankeun ka Anthony pikeun ngarobih topik ieu. Janten urang ngagaduhan rasa mati rasa, disfungsi erectile sareng kanker prostat, khususna kanker prostat.

Hayu urang mimitian ku pireu sareng mimitina, naha kuring tiasa ngawartosan? Anjeun carita sirit kabogoh kuring? - Éta bakal, enya

lampu sapédah



Kuring ngarasa kawas kami silih kenal pisan pikeun nyaritakeun ngeunaan éta. Ieu nalika kuring aya dina torowongan angin di Indianapolis sareng kami ngalakukeun uji coba terowongan angin, bisi éta anjeun kedah calik dina sapédah salami 30 menit bari sapédah anjeun nyapu sudut angin. Naon hartosna Anjeun kedah leres-leres teu gerak dina awak luhur anjeun, sabab naon waé jinis kedutan bakal distorsi hasilna.

Janten kaayaan anu ponggawa pikeun naékkeun sapédah sareng saatos 30 menit kuring kaluar sareng kuring sadar gancang pisan yén kuring henteu ngagaduhan sensasi dina sirit kuring, anu leres-leres lumangsung, kusabab kabeneran anjeun terang yén sensasi parantos balik. Janten di ahir dinten saur kuring teu aya anu kajantenan dina jangka panjang, tapi naon anu lumangsung dina jangka pondok? Pokokna kusabab tekanan anu anjeun pasang langsung kana perineum, anjeun mencét kana saraf sareng anjeun mencét sababaraha pembuluh darah sareng éta anu nyababkeun rasa mati rasa. Saatos sababaraha waktos linggih dina saraf éta bakal nyandak sababaraha karusakan anu minor pisan anu sanés ruksakna jangka panjang tapi dasarna ngakibatkeun kabebeng di daérah anu diurus, anu kajantenan ka anjeun.

Janten mangrupikeun sarimbag sareng saré dina posisi anu anéh sareng gugah sareng panangan anjeun leres-leres maot sareng ngagalura sacara masif, tapi perasaanna gancang deui teu aya karusakan jangka panjang. Mirip pisan sareng éta waé. Janten naon anu urang kedah lakukeun teras? Upami urang sangsara tina pireu saatos naek sapédah, naon port panggero anu munggaran? Upami anjeun mendakan hal éta kajantenan, naék kana sapédah sareng éta bakal matiét saatosna.

Kuring terang langkung seueur tibatan kuring, anjeun kéngingkeun sapédah anu pas sareng batur pikeun ningali sadel anjeun sareng sagala rupa anu aya dina éta. Ayeuna upami anjeun naék kana sapédah anjeun pikeun waktos anu lami sareng unggal-unggal éta bobo di daérah éta sareng tetep bobo teras anjeun ngalakukeun hal anu sami terus-terusan maka anjeun pasti bakal nyababkeun karusakan jangka panjang tapi akal sehat ngambil alih sareng sakali éta ngan ukur ngagaduhan sapédah anu pas sareng sadel. Mangsa waktos kakantun saatosna moal ngarusak sensasi di daérah ieu atanapi dedeganana sareng anu sapertos dina jangka panjang.

Teras topik anu salajengna nyaéta disfungsi erectile sareng tina naon anu urang kantos nguping ngeunaan kagorengan, naha aya hubungan antara bersepeda, beuteung terus-terusan anu nyababkeun disfungsi erectile? - jawabanana henteu. Anu langkung penting nyaéta pentingna disfungsi erectile. Prosés anu nyababkeun masalah degdegan sami sareng prosés anu nyababkeun panyakit kardiovaskular, anu nyababkeun serangan jantung.

Janten upami anjeun ngagaduhan diabetes atanapi tekanan darah tinggi, atanapi haseup, anjeun sigana ngalaman disfungsi erectile, tapi anjeun ogé kamungkinan ngalaman panyakit jantung. Kanyataanna, seuseueurna jalma umur tengah bakal ngamimitian Ngabuburit. Ayeuna, upami anjeun mangrupikeun tukang sepeda sareng anjeun umur sapertos anu disfungsi erectile, pamikiran mimiti anjeun henteu kedah, 'Oh, ieu pelana kuring kusabab bersepeda.' Éta henteu kedah ngubur sirah kuring dina keusik perkawis ieu. Ieu tiasa janten indikasi hal anu henteu acan didiagnosa.

Abdi peryogi diparios ieu. Anjeun sigana teu nyaman sareng kanyataan yén bakal sesah pikeun nyababkeun jinis karusakan kana saraf kemaluan anjeun anu teras bakal ngakibatkeun disfungsi erectile. Janten naha leres sesah pikeun ngalakukeun éta? The lieur aneh mangaruhan perineum anjeun moal masihan anjeun disfungsi erectile.

Sareng kanyataanna éta moal masihan anjeun disfungsi erectile. Buka sareng parios deui. Mimiti, pikeun ngagaduhan MOT anu leres tina sudut pandang jantung, maka naha henteu ngagaduhan perawatan masalah degdegan? Maksad abdi, bunderan parantos sapinuhna.

sapédah pikeun budak awéwé umur 10 taun

Éta parantos tina hal anu rada cakcak kana masalah kaséhatan anu nyata anu tiasa diurut. Teras anjeun bakal mendakan aranjeunna. Kumaha upami masalah anu patali sareng prostat sareng kanker prostat khususna.

Untungna, bersepeda teu aya pangaruh kana kanker prostat. Tapi sanés ngan ukur kumaha ngembangkeun kanker prostat, éta ogé patarosan naha anjeun leres-leres diayakeun kanker prostat. Salah sahiji hal anu urang anggo pikeun masihan tanda résiko kanker prostat nyaéta tés getih sareng aya pamikiran yén upami anjeun nganggo sapédah pisan anjeun bakal ngairitasi prostat anjeun sareng ieu tiasa janten tés getih anjeun anu dianggo salaku PSA Sacara artifisial ningkatkeun tés getih Antigén spésifik prostat Tés getih anu dugi ka anjeun Tés getih ieu sacara jijieunan ningkat teras anjeun gaduh seueur tés anu teu anjeun peryogikeun kusabab anjeun numpak sapédah sareng éta leres-leres henteu leres Henteu - aya kasempetan éta tiasa kapangaruhan sakedik, tapi upami anjeun ningali kana panilitian dumasar laboratorium ngeunaan seueur, seueur spidol molekular pikeun kanker prostat, Ngabuburit sareng olahraga henteu ngabédakeun naon waé indikator kanker prostat, janten bersepeda saé ngajantenkeun anjeun langkung pas , éta ningkatkeun kasihatan kardiovaskular anjeun sareng sadaya hal anu ngirangan résiko anjeun kanker éta henteu mangaruhan panyaringan kanker prostat anu teu leres.

Teras teras teras-terasan. Untungna, teu aya résiko tinggi kanker prostat. Anu kedah urang lakukeun salaku jalma anu mikir ngeunaan éta.

Janten nalika urang ngolotan, urang janten kamungkinan janten kanker prostat. Janten hal anu pangpayunna ayeuna janten waspada kana sababaraha gejalana, hal anu urang awas nyaéta hal-hal sapertos gejala damel cai, nyeri tonggong, masalah perdarahan dina cai, hal-hal sapertos anu hirup deui dina hal-hal Maka anjeun kedah ogé buka ahli urologi atanapi dokter kulawarga sareng gaduh kalungguhan paguneman anu wajar ngalangkungan penilaian. Éta henteu hartosna sacara otomatis anjeun bakal diayak pikeun kanker prostat, tapi éta dokter khusus bakal ngabimbing anjeun ngalangkungan hal-hal anu saé pikeun tés sareng kamungkinan tina downsides tina tés.

sapédah nyucikeun cai

Maka dua anjeun tiasa mutuskeun naha badé jalan atanapi henteu. Abdi henteu hoyong jalma bodo pikeun henteu maliré éta mimitina. Sareng kaseueuran, urang mendakan hal-hal ieu langkung tiheula dinten ieu sareng aranjeunna tiasa leres-leres diurutkeun.

Naon umur urang ngobrol ngeunaan didieu? Umur sabaraha anu anjeun kedah hariwang? Sareng kuring ngahargaan yén kamungkinan aya conto tragis kasus awal anjeun terang, tapi anjeun leres.

Kitu sareng kuring dina latihan kuring, kuring gaduh gambar anu sesat pisan. Janten urang gaduh prakték ageung sapertos anjeun bakal ngagaduhan pasién dina umur 30an dugi ka 80an sareng 90an mikirkeun éta, sareng upami anjeun ngagaduhan gejala anu matak pikahariwangeun ulah panik, tancebkeun sirah anjeun kana keusik sareng timah Boga diskusi anu wajar sareng penilaian naon masalahna, upami aya umbul beureum meta sareng upami anjeun kedah. Janten teu aya hubungan antara bersepeda sareng kanker prostat, tapi kanker prostat mangrupikeun masalah ageung pikeun sabagéan ageung pengendara sepeda Kusabab aranjeunna lalaki, aranjeunna yuswa yuswa sahingga kudu mikir ngeunaan éta Kuring henteu weruh ngeunaan anjeun, tapi takeaway pangbadagna kuring tina paguneman ieu sareng Anthony nyaéta yén urang sigana henteu kedah nganggap enteng kaséhatan urang, urang kedah nyanghareupan maotna urang sorangan sareng leres-leres milarian bantosan nalika urang meryogikeunana kusabab urang henteu kénging ipis kamungkinan d anjeunna masalah pangbadagna urang sadayana bakal nyanghareupan.

Ayeuna kuring sigana ngalangkungan sakedik inpormasi nalika nyaritakeun ngeunaan sirit kuring dina torowongan angin tapi kuring pikir dina catetan éta panginten urang sadayana kedah nyobian ngobrol sareng babaturan urang di klub anu ngajalankeun éta akhir minggu ieu, sahenteuna ngobrolkeun tulisan ieu sigana kuring bakal janten pangalaman mimiti anu positip sareng kami sareng upami anjeun hoyong ningali tulisan sanés dina poko anu sami. Kami ngan ukur gaduh hiji dina saluran ieu anu bakal ngabantosan anjeun mésér sadél anu pas pikeun anjeun nyanghareupan masalah mimiti masalah pireu.

Naha naék sapédah mangaruhan séks?

Tim Roddy, M.D., ahli urologi di Edmonds, Wash., Satuju yén tekanan tina lungguh dinasapédahkorsi tiasa nyababkeun masalah: 'Lalaki tiasa memeres sababaraha arteri penting sareng saraf anu diperyogikeun pikeun normalséksualfungsina ku lungguh dina cangkéngsapédahkorsi panjang teuing, 'saurna.

Naha bersepeda goréng pikeun lalaki séks?

Bari tunggang hijisapédahkaduruk kalori sareng ningkatkeun kabugaran kardiovaskular, seueur teuing jam asapédahsadel tiasa neken arteri sareng saraf vital anu ngarah kana sirit. Hasilna? Résiko kakurangan, nyeri, sareng disfungsi erectile.

Naha tukang beca pikaresepeun?

Éta élmu:Panumpangnyaétapanas. Panilitian anyar mendakan étatukang becaanu unggul dina Tour de France dianggap langkungpikaresepeuntibatan atlit sanésna sareng anu luhur 10 perséntukang becanyaéta sakitar 25 persén langkungpikaresepeuntibatan panghandapna 10 persén. Meureun gancang euyeub énggal?Panumpanganu saé.

Nya sigana siga kamari, ah henteu dinten anu saé henteu paduli waktos taun atanapi dimana waé anjeun angkat. Aya sababaraha aturan anu panginten kami kedah nuturkeun pikeun mastikeun yén anjeun ngajaga integritas papakéan nalika Ngabuburit. Hal-hal anu henteu kedah dianggo dina sapédah.

sapédah méja

Henteu kaos kaki. Jangkungna kaos kaki anu leres. Panjang atanapi warna Dunya Ngabuburit Tapi bahkan gaduh perdebatan, anu anyar kedah pangpayunna kagoda pikeun nyandak tan anu sami anu ngerakeun tanpa kaos kaki, tapi anjeun kedah ngungkulan samak sapertos tato pikeun kaanggotaan anjeun dina situs di dunya tanpa mastikeun kaos kaki sareng anjeun tetep bagian tina geng amatir sareng résiko sababaraha ankle sareng toe rubs, nyarios ka diri saha waé lalaki ieu, ngan anu paling gancang saur kuring tiasa ngadamel comeback dina mobil janten enya Nyetir helm full-face kalayan helm wajib dina buku urang, tangtosna, tapi nyetir o Upami anjeun nganggo helm full-face, kecuali upami anjeun ngarencanakeun Turun gunung di luar jalan atanapi ngempel di jalur BMX lokal, makalah ngempelkeun, nyandak cairan sareng banyolan sareng pasangan latihan anjeun.

ockstars didieu di GCN kami sacara aktif ngadorong anjeun nyanyi dina sapédah pikeun ngajaga motivasi diri, anu henteu kunanaon, tapi urang nyungkeun anjeun henteu nyanyi ku ngalelepkeun diri dina kapribadian bintang rock favorit anjeun nalika anjeun nuju kaluar. Jalma nyobian urang nyarioskeun generasi kuring kusabab urang ngagaduhan gambar Roger Daltrey di panggung goyang dobel ganda mangrupikeun ikon anu henteu matak ngantep diri anjeun dirusak ku nyobaan ditiru.

Bayangkeun manusa di dinya bari anjeun hoream ngaku yén batur memang fenomena fashion global sakumaha anu urang resep di dieu di GCspeedos, henteu ngan ukur speedometers nawiskeun panyalindungan saeutik pikeun bagian jalu atanapi awéwé anjeun, tapi éta ogé katingalna lepat, leres éta bakal ngajauhkeun anjeun tina tan samak éta patani tapi henteu ieu sanés alesan anu leres upami anjeun badé angkat-angkatan tanpa aya anu nyobian murag sareng akhirna ditéwak pikeun kasopanan atanapi parah ngabatesan kamampuan anjeun pikeun ngajantenkeun kulawarga Ditambah, henteu salah hoyong ngudag batur anu ngagaduhan nibble beurat. Teu sangka kuring gaduh, lirikna henteu hadé, éta henteu kunanaon, éta juara anjeun, anjeun terang kami badé ngirangan angin️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️, sinyal pilem saé pisan 4pm tadi wengi éta cara Lex sanés pikeun langkung seueur GCN Toptens klik di dieu sareng upami anjeun teu acan langganan kantun klik Matt anjeun terang éta raos

Naha bersepédah goréng pikeun tuur?

KunaonNgabuburitSaé kanggo AnjeunSendi

Ngabuburitnyaéta latihan berdampak rendah, saur Shroyer. Ieu hartosna étaNgabuburitwatesan pangaruh setrés dina beurat-beuratsendi, sapertos pinggul anjeun,tuur, sareng suku. Tambih Deui, gerakan ngabantuan lubricate nusendi, anu ngirangan nyeri sareng kaku.
10. 2019.

Naha bersepeda goréng pikeun bal anjeun?

Karuksakan téstis tiNgabuburitbiasana disababkeun ku sadul anu henteu cekap (henteuNgabuburitsorangan). Hasilna, tekanan konstan diterapkeun kaanjeunsaraf pudendal (saraf primér anu dipendakan dianjeunrereged), anu tiasa nyababkeun nyeri, teu ngarareunah atanapi numbness dina alat kelamin (aka, kacang beuteung).20.07.2020

Naha bersepeda goréng pikeun spérma?

Sapédahpikeun lima atanapi langkung jam saminggu aya hubunganana sareng lowmanicacah jeung goréngmanimotilitas diantara lalaki, numutkeun panilitian anu dipimpin ku panalungtik ti Universitas Universitas Boston Kaséhatan Umum sareng Pusat Slid Epidemiology BU.14.12.2010

Kunaon lalaki langkung gancang pengendara sepeda?

Naha lalakibiasanatukang beca gancangtibatan awéwé? Teu aya rusiah kanyataan yéntapigaduh perséntase rata-rata massa otot langkung luhur tibatan awéwé.Illscondong langkung jangkung, sareng rata-rata beuratna langkung seueur.Tapingahasilkeun tingkat téstostéron anu jauh leuwih luhur, anu nyorong sintésis otot sareng ngamajukeun massa otot anu langkung ageung.

Naha pengendara sepeda pikaresepeun?

2. Éta élmu:Pengendara sepeda panas. Panilitian anyar mendakan étatukang becaanu unggul dina Tour de France dianggap langkungpikaresepeuntibatan atlit sanésna sareng anu luhur 10 perséntukang becanyaéta sakitar 25 persén langkungpikaresepeuntibatan panghandapna 10 persén. Meureun gancang euyeub énggal?Panumpanganu saé.10.04.2014

Naha biking saé pikeun butut anjeun?

Ngabuburitjalananjeunsuku jeungglutes, utamina nalika anjeun naék, tapi éta henteu lami cukup atanapi nyayogikeun ketahanan anu cukup pikeun ngawangun otot ageung. Sacara umum, kagiatan kardio sapertosNgabuburitbakallangkung saédi ngaduruk gajih sakurilingnaanjeunotot glute ti éta bakal di jadianbutut anjeungedé.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Pengendara maéhan tukang leumpang - kumaha mutuskeun

Naha pengendara kantos maéhan tukang leumpang? Sapédah anu maéhan saurang anu leumpang 73 taun saatos ngalangkungan lampu beureum, ngantepkeun anjeunna 'pendarahan' di jalan, pengadilan nguping.

Jason kenny cyclist - kumaha ngajawabna

Naha Jason Kenny pensiunan? Saatos pertandingan, Kenny cicingeun pensiunan tapi henteu lami saatos lahirna anak kahijina, ngumumkeun rencana pikeun neraskeun Tokyo 2020 sareng tempatna dina sajarah Olimpiade.

David millar cyclist - ngajawab patarosan

Dimana cicingna David Miller? Girona, Spanyol

Sapédah lawas - réspon kana pasualan

Saha siklik pangkolotna? Robert Marchand

Pengendara sepeda Pantani - solusi pikeun

Naon anu lumangsung Marco Pantani? Dokuméntér anu disiarkeun dina Italia dina dinten Salasa wengi bakal mempertanyakan cara maotna pengendara sepeda populér Marco Pantani. Pantani, anu meunang Tour 1998 di 1998, pupus dina yuswa 34 taun saatos kapendak dibatesan di kamar hotél na di 2004.

Jinis pengendara - kumaha mutuskeun

Naon rupa-rupa jinis tukang sepeda? Naon rupa-rupa jinis pengendara motor? Pendaki. Panapak. Panumpang. Panulis. Sadaya-Puter. 28. 2018.