Utama > Panumpang > David millar cyclist - ngajawab patarosan

David millar cyclist - ngajawab patarosan

Dimana cicingna David Miller?

Girona, Spanyol



Panerjemah: Panaliti Denise RQ: Elisabeth Buffard Hatur nuhun, hatur nuhun pisan, kuring ngagaduhan hak istiméwa kapilih salami 16 taun sareng kuring kedah nyarios yén dina 16 taun éta kuring henteu kantos nuturkeun therapist séks di panggung. (Seuri) Naon anu ngajantenkeun kuring kadieu sareng nyarios yén kuring hoyong nyarioskeun ngeunaan perencanaan kota mangrupikeun hal anu bénten pisan. Tapi éta anu kuring hoyong carioskeun, sareng kuring hoyong nyarioskeun kumaha urang damel babarengan pikeun nyieun jenis kota anu kami percanten sareng kumaha urang ngarobih pamaréntahan pikeun nyumponan kabutuhan éta.

Abdi hoyong ngalakukeun ieu kusabab dua alesan nyarios. Mimiti, kusabab TEDx ngajak kuring kana éta, tapi anu kadua, kusabab masarakat di Toronto anu ramah pisan ka kuring ayeuna. Sareng aranjeunna ngeureunkeun kuring di panjuru kota sareng nyarios leres-leres hal anu saé.

Aranjeunna nyarios sapertos, 'Kami sono ka anjeun!' sareng kuring teras nyarios: 'Kuring ogé ngalakukeun éta!' (Seuri) Anu abdi hartosna nyaéta kuring sono ngagaduhan walikota anu progresif dina jabatan. (Seuri) (Keprok) Anu saur aranjeunna hartosna. (Seuri) Tapi nalika kuring ngémutanana, éta mangrupikeun pujian, tapi saleresna panginten salah.



Kusabab sanaos tangtosna urang kedah milih jalma anu leres upami urang badé ngawangun kota anu urang reueus, éta sanés ngan ukur ngantosan juru salamet sumping sareng kami; éta sanés ngeunaan Jurusalamet, éta ngeunaan urang, sareng éta ngeunaan komitmen urang pikeun kota ieu, sareng éta penting pisan di kota, urang hirup dina jaman pakotaan. Kusabab kota sanes hal anu anjeun konsumsi. Entong mésér, tiasa.

Sareng anjeun tiasa ngalakukeun éta babarengan salaku padumuk kota ieu sareng salaku warga nagara. Sareng éta leres pisan di Toronto kusabab kaseueuran urang di Toronto henteu lahir di dieu. Ngan langkung ti satengahna dilahirkeun di luar Kanada, sapertos kuring, sareng fraksi penting anu sanésna nyaéta ti bagian sanés Kanada.

Sareng urang sacara harfiah ngalakukeun Toronto babarengan dinten ayeuna Jalma-jalma anu sumping ti bagian sanés Kanada atanapi henteu lahir di dieu milih Toronto. Kuring mutuskeun pikeun cicing di Toronto! Nyatana, kuring milih cicing di Kanada sareng kuring nyandak dua pilihan pikeun cicing di Kanada. Kuring teu gaduh seueur nyarios kusabab yuswa 8 taun sareng éta mangrupikeun pilihan indung kuring. Tapi anu kadua kalina kuring gaduh cariosan anu leres.

bmx quadruple backflip



Éta taun 1981, kuring aya di universitas di Amérika Serikat sareng kuring tiasa cicing. Kasempetan dibuka pisan ka kuring sareng kuring henteu hoyong cicing di Amérika Serikat kusabab saurang lalaki anu namina Ronald Regan kapilih janten présidén nalika éta. Sareng kuring hoyong uih deui ka Kanada.

Abdi hoyong uih deui ka bumi anu nilai babarengan, kuring hoyong balik deui ka kota dimana, sapertos kaseueuran urang, kuring milih Toronto kusabab aya kasempetan, sabab éta kota dimana sadayana ditampi sareng kasempetan anu nyata, kota anu héjo, kota anu nganggo subway, kota anu nganggo tram, sareng kuring milih Kanada kusabab nilai-nilai anu dibagi. Sareng saur nilai umum kami nyaéta kami nangtoskeun masarakat urang ku kumaha urang ngubaran anu pangageungna, sanés sabaraha jutawan anu urang ciptakeun. (Tepuk tangan) Sareng kitu di Amérika Serikat di 1981.

Ronald Regan dipilih nganggo mantra ieu anu kedah dilakukeun nyaéta motong pajak sareng sadayana bakal saé. Anjeunna kapilih dina waktos jalma-jalma teu malire kana bukti ilmiah sareng politikus terkenal nyatakeun hal-hal sapertos anjeunna yén hujan asam asalna tina tangkal, henteu sadayana pembangkit listrik pembakaran batu bara di Lembah Ohio siga urang. Sareng kuring hoyong ka dieu.



Nalika kuring sumping ka dieu, kuring hoyong ngabantosan ngawangun kota sareng akhirna ngajalankeun pikeun kantor kotamadya kusabab kuring hoyong aub dina ngawangun kota ieu. Sareng éta anu mimiti anu kuring pikir kedah urang laksanakeun. Éta komitmen.

Tapi aya hal anu kadua. Sareng éta réfinisi. Sareng kuring bakal ngajentrekeun sakedik langkung detail ngeunaan duanana, tapi urang kedah ngartikeun deui basa anu dianggo nalika urang nyarioskeun pamaréntahan sareng diri urang saprak Ronald Regan sareng Margaret Éta cher, hiji kecap dianggo sareng dianggo dimana-mana pikeun ngajelaskeun urang.

Sareng éta lepat kusabab éta ngan ukur ngagambarkeun sakedik urang sareng éta anu mayar pajak. Anjeun maos dina makalah di mana-mana, pembayar pajak nyarioskeun éta. Ok, kuring mayar pajeg, anjeun mayar pajeg, sadayana mayar pajeg.

Tapi kami henteu. Kami tatangga, numutkeun juru carios sateuacanna urang mah urang sunda, urang babaturan, urang padumuk sareng urang warga. Sareng éta hubungan anu bénten pisan sareng pamaréntah salaku wajib pajak, anu nunjukkeun yén pamaréntah sadayana ngeunaan mésér perusahaan jasa.

Kusabab warga sora jalma sareng warga masarakat komitmen unggal dinten pikeun ngawangun kota na. Ieu anu dilakukeun ku warga, naon anu dilakukeun ku warga, tatangga ngalakukeun, naon anu dilakukeun ku babaturan, éta anu urang lakukeun, ayeuna kuring pikir waktuna ngarebut deui basa éta, sareng kuring pikir waktuna Kanggo ngarebut komitmen urang pikeun ngawangun kota anu hébat, sareng aranjeunna ' Abdi ngawartosan anjeun moal tiasa. Aranjeunna nyarios sadayana! Hal kahiji anu aranjeunna badé nyarioskeun nyaéta teu aya.

Komo upami, dina conto hipotetis, aya anu ngantep pamaréntahan ku kalangkungan (tawa) masif, panerusna bakal nyarios aya defisit masif, ampir samilyar dolar. Janten urang moal tiasa ngalakukeun, urang henteu tiasa ngalakukeun éta Kuring sok dititah teu tiasa. Nya éta henteu leres.

Sareng kuring bakal nunjukkeun conto nalika kuring janten walikota, tapi seueur. Sareng henteu ngan ukur nalika kuring janten walikota. Upami urang henteu tiasa, naha kunaon? Kami gaduh sistem perpustakaan umum anu pangsaéna di dunya di dieu di Toronto? Kami ngawangunna, generasi warga Toronto anu darmabakti ngawangun sistem perpustakaan umum ieu.

Naha urang gaduh perawatan budak? Di sakola, sakumna kota? Generasi Toronto ngawangun wangunan budak ieu. Naha urang ngagaduhan sistem transit? Generasi padumuk Toronto parantos ngawangun ieu. Warga sareng warga kota Toronto ngawangun kota sapertos ieu.

Sareng kami ngalakukeun éta nalika kuring janten walikota. Sareng salah sahiji kaistiméwaan anu anjeun gaduh salaku pejabat kapilih nyaéta jalma-jalma nyarios sareng anjeun, aranjeunna nyarioskeun harepan, impian sareng aspirasi anjeun sareng kadang aranjeunna ogé nyebatkeun yén anjeun salah. Tapi henteu kunanaon, éta mangrupikeun bagian tina éta.

Sareng kuring sacara harfiah nyarios ka puluhan rébu jalma salaku walikota Toronto sareng visi anu sami pisan nalika kuring nyalonkeun janten walikota kota hébat ieu. Paduli politikna, aranjeunna hoyong cicing di kota anu dibentuk ku kaadilan sosial, kota anu sami, sapertos kota anu kuring sumping di 1981. Anjeun hoyong cicing di kota anu ngagaduhan nilai lingkungan anu luhur, anjeun hoyong cicing kota karaharjaan sareng kasempetan, sareng anu paling penting, kota anu teu aya anu tinggaleun.

Éta mangrupikeun nilai anu urang nyobian pikeun nyandak kaputusan nalika kuring janten walikota Toronto, sareng aranjeunna sadayana ngahiji dina hiji proyek. Sareng anjeun sadayana terang proyék ieu kusabab kuring nyarioskeun perkawis éta, sareng éta Kota Transit. Sadaya nilai ieu babarengan dina proyék angkutan umum ieu.

Kunaon Kusabab seueur alesan. Mimiti, Kota Transit ngan ukur timbul kusabab urang ngalakukeun komitmen koléktif. Kadua, Kota Transit sanés perkawis transportasi.

Tangtosna penting, aya jaringan anu asup ka unggal lingkungan di kota ieu sareng sadayana anu hébat Kota kosmopolitan ngagaduhan jaringan S-Bahn, sanés hiji atanapi dua jalur S-Bahn, hiji jaringan. Ieu hiji-hijina cara jalma tiasa kaluar tina mobil sareng neraskeun nyetir: ngalangkungan jaringan. Sareng jaringan ieu asup ka unggal lingkungan sareng masihan jalma pilihan sareng kasempetan éta.

Janten ogé perkawis lingkungan sareng transportasi, tapi perkawis seueur deui. Éta ngeunaan padamelan, ngeunaan padamelan ngawangun Transit City, mobil-mobil, Thunder Bay, bagian-bagian anu dikirimkeun di sakidulna Kulon Kidul Ontario, sareng éta ogé ngeunaan padamelan anu parantos didamel nalika urang tuwuh tingali di Toronto dina sadaya jalur ieu di ditu. bakal tumuh sareng anjeun bakal kéngingkeun investasi swasta sareng anjeun bakal kéngingkeun padamelan sareng anjeun bakal kéngingkeun kota anu bakal tuwuh dina dirina sareng henteu dilegakeun anu bakal ngabantosan lingkungan. Tapi éta sanés hal anu paling penting ngeunaan Kota Transit.

Anu paling penting ngeunaan Kota Transit nyaéta ngeunaan kaadilan sosial. Éta ngeunaan ngalibetkeun jalma-jalma di lingkungan kota ieu anu henteu leres-leres ngarepkeun kasempetan, anu cicing di lingkungan anu ditimpa kamiskinan, jinis lingkungan sigana mah teu aya anu ngarepkeun nalika urang ngalih ka Toronto kuring mimiti ningali. Kuring kantos dina Beus Wétan Sheppard nalika kami nembé ngamimitian ngawangun LRT Sheppard pikeun ngobrol sareng jalma dina jalur éta.

Kuring pendak sareng awéwé sareng saur namina Donna. Sareng anjeunna ngawartosan naon anu dilakukeun. Anjeunna nyandak dua beus ka subway Sheppard, teras subway Yonge ka beus Finch, sareng anjeunna nuju damel.

Éta panginten bakal nyandak sajam satengah. Teras anjeunna nyandak beus Finch deui ka subway Yonge, tapi anjeunna henteu balik ka bumi. Kusabab sapertos seueur jalma di lingkungan ieu, anjeunna ngagaduhan dua padamelan parsial.

Anjeunna peryogi éta pikeun nyayogikeun tuangeun kulawargana dina méja. Anjeunna angkat ka kota, ka hotél, kanggo padamelan kadua. Terus éta deui dina tabung teras deui tabung anu sanés, teras Scarborough RT sareng beus anu sanés.

Sareng kuring lirén ngitung, tapi sakitar opat beus sareng lima subway di RT karék bérés. Bayangkeun parobihan hirupna upami anjeunna henteu linggih dina beus dina patalimarga campuran anu sacara definisi jasa henteu katebak sareng lambat sabab sapertos anu sanésna macet dina jam sibuk, anjeunna tiasa nyandak jalan tol gancang nyetir nyalira. cara pituin, anjeunna sacara harfiah bakal ngahemat jam hirupna unggal minggu sareng ratusan jam sataun. Jam anu ngamungkinkeun anjeunna mendakan padamelan sadidinten atanapi panginten balik sakola sareng ningkatkeun kamampuanana atanapi panginten nyéépkeun waktos sareng kulawargana.

Penting pisan pikeun integrasi sosial kota urang. Sareng kumaha kajadian Kota Transit? Éta henteu ngan ukur ngageleger sabab kuring lumpat janten kantor walikota dina platform Transit. Éta jalan kusabab urang Toronto komitmen pikeun nohonan tantangan lingkungan sareng transportasi urang.

Kami ngalakukeun komitmen babarengan, mangtaun-taun jalma ngobrol sareng babaturanana ngeunaan runtuhna lalu lintas di kafe sareng radio omongan. Naha urang henteu ngawangun S-Bahn? Abdi kantos nguping dimana-mana. Naha urang henteu ngawangunna? Dina dua generasi? Sadaya kota ageung gaduh karéta komuter, naha henteu? Sareng jalma gaduh paguneman ieu.

Sareng aranjeunna nyarios sareng politikusna sareng nyerat serat sareng Kamar Dagang ngajemput, masalah nomer hiji pikeun bisnis di kota. Sareng déwan tenaga kerja sareng nirlaba, sareng urang sadayana komitmen. Sareng kami nyandak komitmen dina cara anu nyandak pajabat kapilih ka tempat kajadian.

Perdana Menteri McGuinty, tanggal 15 Juni 2007, anjeunna ngumumkeun dana lengkep pikeun Kota Transit. sapinuhna réngsé ku 2020, sareng kuring émut dinten éta kusabab éta dinten kawinan abdi sareng kuring yakin spiker anu sateuacanna moal nyarankeun anjeun nelepon pasangan anjeun sareng nyarios, 'Naha anjeun badé nyéépkeun dinten kawinan anjeun di garasi beus di Mississauga? ' (Seuri) Teu paduli naon anu anjeun anggo. (Seuri) Teu aya dina catetan kuring! (Seuri) Perdana Menteri parantos komitmen, Perdana Menteri Paul Martin parantos komitmen.

Surat kabar pencét judul utama: 'Waktos kanggo perjanjian anyar pikeun kota! Urang sadayana parantos komitmen! ”Milyaran anu dijanjikeun ku pamaréntah féderal, pamaréntah propinsi, pamaréntah kota. Kami mésér beus, urang mimitian nambihan jumlah panumpang, sareng kami ngadegkeun Transit City. Kusabab kami komitmen.

Urang sadayana. Sareng naon anu kajantenan salajengna? Koléktif. Kami nyandak éta for teu dibales.

Anggaran 2010, rengat dimimitian. Perdana Menteri McGuinty ngumumkeun yén dana Finch Line bakal ditegor. Garis Finch! Éta angkat ka Jane sareng Finchand Racks di lingkungan anu sanés, dimana jalma ngantri di jalan unggal dinten néwak beus Finch.

Jalma anu ngadesek peryogi karéta anu jelas. Éta bakal dibatalkeun. Sareng naon anu kajantenan? Dewan Perdagangan, salaku conto, nganilai pentingna Kota Transit, ngirim siaran pers: 'Kami henteu satuju.' Tetep jempé.

ulasan sapédah peloton

Kami sacara koléktif nyandak éta for teu dibales kusabab urang henteu komitmen. Kami parantos komitmen pikeun mangtaun-taun, panginten kami meunang sareng kami henteu; dina nalika urang kedah nyarios sakaligus, urang henteu. Ayeuna urang parantos ningali jalma naék sora, kami parantos ningali naon anu kajantenan di Aula Kota dina sababaraha minggu ka pengker sareng jalma-jalma nyarios sareng nyarios, 'Henteu!' 'Kami henteu hoyong kota sapertos kitu!' 'Kami henteu hoyong perpustakaan ditutup!' Kami henteu hoyong roda Ferris! (Seuri) Sigana éta anu dicarioskeun ku aranjeunna. (Seuri) Sareng éta saé.

Tapi sapertos Transit City, urang moal tiasa ngémutan kameunangan; urang kedah ngalakukeun komitmen. Kusabab upami anjeun henteu mésér kota, anjeun moal nganggo. Anjeunna ngawangun aranjeunna unggal dinten.

Sareng éta kawajiban. Sareng upami anjeun hoyong kota anu hébat, sareng upami urang hoyong kota anu hébat, urang kedah ngalakukeun komitmen anu sami. Gampang terang naon anu urang teu hoyong, sesah terang naon anu dipikahoyong.

Sareng nalika, nalika urang mendakan, urang kedah ningkatkeun sora unggal dinten. Sareng upami urang leres-leres hoyong sora urang didangukeun, urang kedah deui kana topik anu kuring sebatkeun di awal. Topik ieu ngahartikeun saha kami.

Ti saprak Ronald Regan sareng Margaret Thatcher, hak radikal parantos ngartikeun AS salaku konsumén pamaréntah. Éta ngajadikeun pamaréntah hal anu misah ti kami. Kami pembayar pajak, kami nganggo sareng kami mésér! Tapi éta sanés anu dimaksud pamaréntah! Pamaréntah nyaéta ngeunaan urang sadayana anu ngiringan ngahiji sabab kami warga sareng kami warga anu ngiringan ngabangun visi umum sareng ngajantenkeunana kajantenan.

Éta ngeunaan unggal dinten. Sareng urang ngantepkeun basa ieu angkat ti kami. Éta kajadian salami waktos, éta aya dina CBC, éta dina Star, éta di dunya, tangtosna, éta aya di National Post! (Seuri) Kuring sigana bakal janten jalma anu mimiti dinten ayeuna anu nyebatkeun panonpoé Toronto. (Seuri) Éta dimana-mana.

Sareng waktos na urang naékkeun sora, sapertos urang kedah komitmen ka kota urang, pikeun komitmen kana nilai-nilai inti Toronto: kaasup sosial, kamakmuran, kualitas kahirupan, standar lingkungan, angkutan umum anu hébat, taman umum anu hébat , jasa umum anu saé. Henteu leuleus, hébat. Éta anu urang pikahoyong, éta anu pantes, éta kumaha urang ngawangun kota anu hébat sareng urang ogé kedah komitmen kana basa anu umum.

Sareng kuring nyungkeun anjeun ngalakukeun dua hal saatos TED: henteu ngan ukur nyerat email upami aya masalah sareng kota atanapi pamaréntahan anu sanés, atur diri, babarengan sareng anu sanés sareng terlibat Tetep dina kursus, pipilueun, aya sareng babaturan sareng kolega sareng terlibat. Ieu anu munggaran. Anu kadua nyaéta ngarobih wacana sabab perkawis urang.

Upami CBC nyarioskeun perkawis pembayar pajak, kirimkeun aranjeunna pesen ngalangkungan email, nyatakeun ieu basa pangaluaran. Kuring kantos nguping jalma-jalma dina rapat umum ti jalma-jalma berpenghasilan rendah anu nyarios, 'Abdi sanés wajib pajak!

Naha Daud sareng Millar aya hubunganana?

Anjeunnahirupdi Girona, Spanyol, sareng istrina, Nicole, sareng tilu murangkalihna, Archibald, Harvey, sareng Maxine.

Pilem anyar David Millar, Time Trial, nembé dileupaskeun di sakumna dunya, sareng pikeun ngagungkeun kanyataan éta, urang tiasa milarian waktos sareng lalaki éta, nyarioskeun ngeunaan numpak sapédah, sareng ngagali inti tina naon anu diperyogikeun pikeun gancang. Naha kasenian atanapi élmu? (musik energetic) - Aya garis anu saé pisan antara seni sareng élmu. Upami anjeun hoyong kéngingkeun hébat dina waktos sidang, buka sidang waktos.

Hiji-hijina cara pikeun kéngingkeun kaunggulan nyaéta mendakan hal anu sanés terang batur. Pikirkeun sapertos méja sét sareng anjeun gaduh gudang senjata .- Muga-muga urang gaduh paguneman ieu 20 taun ka pengker.- David, anu mimiti, hatur nuhun pisan pikeun nyababkeun urang terang jalan-jalan lokal anjeun di Girona nunjukkeun.

Pilem éta nyalira mangrupikeun resép usum kamari anjeun salaku propésional, sanés? - Leres, maksadna mah, éta kajadian sacara standar kusabab urang ngédit pilem sapertos kieu. Mangtaun-taun urang béak waktos. Upami urang henteu némbak taun ayeuna, urang moal bakal meunang.

Tapi tungtungna éta saé kusabab éta usum kamari sareng leres-leres p Éta sanés gambar sapertos kumaha janten tukang sepeda anu professional dimana aya seueur bantosan sirah, saeutik pisan kawéntar, sareng éta leres-leres padamelan. panempo aya dina sirah kuring pikeun usum balap sareng ngalaman balap motor ku panon kuring. - Leres, éta pasti poék, saur kuring, sabab éta leres, sakumaha anjeun carioskeun, salaku padamelan éta kerja keras. - Leres, éta kasar pisan sareng éta anu kami hoyongkeun.

Kami hoyong éta jujur ​​pisan, pikeun néwak kanyataan. Sareng leres, aya seueur hal anu saé sareng éta mangrupikeun olahraga anu saé, tapi ogé seueur hal-hal sadidinten, upami anjeun kersa, sareng seueur anu sampurna normal. Éta endah kumaha gancangna normal nalika anjeun atos ningali éta. - Leres.

Janten dina waktos anu parantos kalangkung ti usum kamari anjeun, naha anjeun ngagaduhan seueur waktos atanapi nyababkeun mikirkeun kumaha anjeun leres-leres ngalakukeun hal di ditu? anu parantos resep kana hal-hal leutik tina balap, gancang ngajalankeun? - Sumuhun sakedik. Maksad abdi éta mangrupikeun hal anu kuring pikirkeun dina tungtung karir kuring kuring mimiti mikir deui. Sadayana robih dina karir kuring ti saprak janten pro di 1997, dimana méter listrik, sanaos aya, jarang pisan.

Dasar jarang ditingali. Sareng salami 20 taun, ahli 18 taun anu saé, 20 taun, upami anjeun kersa, ti saprak kuring ngamimitian di Perancis nalika kuring ngamimitian sadayana robih. Éta ngagaduhan data anu disetir.

Élmu dikenal sacara lega nalika éta ampir kasenian hideung sateuacanna, sareng anjeun kedah terang palatih anu leres anu ngagaduhan carita para awéwé sepuh. Kuring parantos ngarobih éta sacara lengkep. Sareng jujur, hal anu saé tungtungna mah kuring diajar seueur tina kumpulan data tina hal-hal anu kuring ajarkeun sorangan, sifat anu kadua upami anjeun kersa, sareng ngan ukur ku kerja keras sareng nguji Balik Kuring sorangan, sadaya data parantos dikumpulkeun - Leres? - Éta pisan nyugemakeun - Leres, naon jinisna ieu? urang nyarioskeun? - ogé kuring anggap kuring henteu resep pisan tingkat denyut jantung atanapi kakuatan dina grafik waktos.

Ieu ngaganggu kuring. Kuring basis pisan. Janten nalika urang nyarioskeun kumaha gancang anjeun tiasa angkat nalika anjeun kedah nyarios yén anjeun kedah angkat ti titik A dugi ka titik B secepat anjeun, saur seueur jalmi macét, ogé, kuring kedah tetep sareng éta prestasi, kuring kedah rata-rata kakuatan éta, cadence, denyut jantung éta, anu leres, dina tungtungna, upami anjeun ngalakukeun, itungan sateuacan anjeun kéngingkeun rata-rata anu luar biasa ti garis éta.

Tapi aya pasang surut nalika acara. Abdi kantos nyobian waktos nyobian unggal waktos, seueur sareng jenis teknik pangukuran dimana kuring sadayana dumasar kana kagancangan. Janten upami éta bakal langkung laun kuring bakal nyobian ngajalankeun langkung sesah.

Upami éta jalan gancang, pas kuring langkung ti 50 km sajam, kuring bakal nempatkeun diri dina bal anu ketat pisan sareng ampir pareum tanaga sareng ngan ukur nyandak gancang. Waktos éta kalem, kuring bakal ngawangun tekanan nyata deui anu hartosna yén upami anjeun ningali grafik saatosna, aya jenis puncak sareng lebak. Salaku laju ningkat, kakuatan turun.

Sareng nalika laju kakuatan turun, kakuatan naék. Sareng anjeun teras-teras ningal puncak sareng lembah mikro éta kalayan kajadian anu leres-leres leres .- Leres, maksad abdi, hartosna anjeun? anu digarap ku fisiologi anjeun pikeun ngarobih intensitas sapertos kitu? - Sigana mah kusabab kuring ngagaduhan pamulihan anu cukup tinggi sareng kasabaran laktat anu cukup luhur sahingga kuring tiasa ngajalankeun diri kana warna beureum.

Hayu urang nyarios jalan ieu didieu. Upami aya waktos nalika nyobian turun tina bit-speed tinggi éta anjeun ngan ukur nyabak éta sakumaha anjeun tiasa, janten cobi henteu kaleungitan kagancangan, anu hartosna anjeun dina minimum anu paling luhur sareng jalan Ngalangkungan anjeun ambang kana warna beureum kuring bakal terang, kusabab kuring gaduh klarifikasi kuring yén éta bakal turun saatos éta, kuring terang kuring ngagaduhan titik pamulihan ieu. Janten sapertos ngeunaan jerona anjeun tiasa, ningkatkeun kagancangan, ngabeledug ngalangkunganana, tihangna sareng ngan ngaleungit, teras istirahat.

Éta lumayan lancar dina TV atanapi naon waé anu katingalina, tapi leres-leres jalanna aya di mana waé. Usaha anu dirasa kuring di dieu bakal caket 10. - Naha anjeun pikir ieu bakal janten hal anu tiasa dianggo pikeun jalma-jalma? - Leres, sigana mah leres.

Jigana masing-masing urang béda pisan. Sareng kuring pikir éta ogé sering dipohokeun nyaéta unggal jalma ngagaduhan fisiologis anu béda, jinis awak anu béda, sareng anjeun kedah ngahargaan éta. Kusabab kitu kuring henteu percanten kana aturan umum, sadayana kajantenan gancang pikeun sidang waktos.

Anjeun kedah kaluar, latihan seueur hal anu béda, trial and error, cadence, power delivery, téhnik dina cara anjeun numpak rute sabab unggal rute béda sareng unggal jalma béda. Upami anjeun dina jalur anu datar sareng anu naék, maka anjeun kedah ngajalankeun éta sacara lengkep, jalur anu rata, sapertos anu naék nanjak potongan, sedengkeun anu naék dina susun pasti kedah ngalangkungan nyalira sareng nganggo naék. ampir pikeun rekreasi, anu sorana anéh.- Leres, éta ampir teu intuitif.

Ieu henteu épéktip dina muterkeun kaunggulan anjeun, éta sabalikna - Henteu, henteu, janten kuring ningali persis paningkatan sakedik ieu di dieu kuring waktos sidang, upami aya bukit anu langkung sesah kuring bakal ngabayangkeun yén anjeun gunung anu kuring kapaksa ngéléhkeun dina sidang waktos. Anjeun gancang tina kuring.- Anjeun gaduh imajinasi anu saé.

Kuring yakin pisan kuring bakal balik - janten kuring bakal ngabayangkeun pendakian siga anu menari jauh ti kuring sareng mikir, OKÉ, tong panik, ulah panik. Anjeun bawa deui. Anjeun bawa deui.

Janten kuring bakal pastikeun kuring saluyu sareng kamampuan kuring dina pendakian janten kuring henteu panik sareng jero teuing, teras dugi ka luhur teras ngan ukur ngagancangkeun. Teras kuring bakal gaduh gambar dina sirah kuring tina pendaki ieu turun katurunan sareng ngahontal dataran sareng mimiti nyandak éta deui teras leres-leres leumpang ngalangkungan aranjeunna. Teras saha anu salajengna, aranjeunna bakal datang deui ka kuring.

Janten kuring ngagaduhan hantu permanén ieu dina sirah kuring anu hurungna anéh pisan, tapi éta cara anu saé pisan pikeun kuring henteu panik atanapi henteu dina jalan anu bener-bener gunung kuring bakal mikir sepanjang waktos, oh pendak bakal maéhan kuring. Janten tibatan mikir yén, kuring badé angkat, muhun, nanjak bakal maéhan kuring, tapi kuring Anjeun bakal maéhan aranjeunna dimana-mana waé. Anjeun jenis salawasna dina jenis pemetaan pipikiran, pemetaan balapan ieu.

Éta saé kusabab éta ngaganggu anjeun tina usaha éta ogé. Daripada fokus lengkep sareng kataji ku nyalira, anjeun kedah kuring proyékkeun kana naon anu dilakukeun sareng pamikiran jalma sanés. Teras anjeun tiasa nungkulan setrés, sigana kuring, khusus pikeun kuring.

Janten éta téhnik kuring. Éta mangrupikeun hal anu kuring pelajari kusabab sieun, janten kuring bakal ngabayangkeun naon anu dilakukeun ku batur. Janten tibatan ngantepkeun diri kuring didominasi, kuring mimiti nganggona pikeun kauntungan kuring sareng fokus kana tempat kuring bisa ngéléhkeun éta, dimana kuring ngabayangkeun éta bakal langkung laun tibatan kuring - sabab kuring pikir sering sigana nalika jalma nyarios panjang ngeunaan laju atanapi naon waé usaha anu panjang, naha éta olahraga atanapi sidang waktos, éta saéna, anjeun kedah ngéléhkeun éta sareng ngan ukur ti A dugi ka B gancang-gancang, tapi ampir siga maén sareng jinis téhnik visualisasi ieu. bisa ngarobah Pace Anjeun.

Naha leres, sanés? di, aranjeunna angkat ti A dugi ka B OKÉ, kuring kedah angkat antara A dugi ka B gancang-gancang. Henteu, janten ieu mangrupikeun semantik anu lepat, tapi anjeun kedah angkat ti A dugi ka B gancang-gancang, anu hartosna yén sadaya supirna bakal ngagaduhan kaahlian anu béda dina jarak ieu. Janten anjeun kedah milarian naon fisiologi anjeun, naon latihan anjeun ngamungkinkeun anjeun, sareng ngamaksimalkeunana ti A dugi ka B, sareng éta sababna pendidikan penting pisan pikeun terang kursus ieu sacara jero, janten anjeun teras tiasa ngajalankeun éta numutkeun kamampuan anjeun .

Terang iraha anjeun badé kéngingkeunana pikeun nyorong sareng unggul, terang dimana anjeun ngagaduhan bagian anu mana anjeun tiasa amortisasi karusakan anu dilakukeun ku supir anu sanés. Jigana ieu hal anu anjeun kedah émut. Naha anjeun ngan ukur tiasa nganggo motor sakumaha gancang anjeun tiasa ngalatih khusus pikeun jenis tunggang gunung ieu? Maksad abdi, naha anjeun terang ieu kusabab éta bakal janten hal anjeun sareng naon anu anjeun lakukeun pikeun janten langkung épéktip? - Kuring mendakan cara anu pangsaéna pikeun diajar sidang waktos éta leres-leres ngalakukeun éta salami éta.

Maksad abdi, interval saé, opat menit deui, cuti hiji menit, atanapi 10 menit. Tapi dina kanyataanna, anjeun diajar sareng ngajar awak anjeun sanés ngan ukur fisik tapi ogé téhnik psikologis ku ngalakukeun jarak. Sareng éta sababna waktos uji coba siga emas, anjeun ngan ukur giliran klub, mingguan, dua atanapi tilu upami anjeun hoyong.

Sareng éta kumaha anjeun kéngingkeun saé pisan. Latihan interval saé pisan, tapi upami anjeun hoyong kéngingkeun waktos hébat dina waktos sidang, laksanakeun waktos sidang. - Leres. - Sareng leres-leres pokus.

Teras diskusikeun nyalira. Laksanakeun naon anu anjeun laksanakeun, dimana anjeun salah, dimana anjeun lumpat leres, tapi anu paling penting, tangtosna, dimana anjeun salah. Kusabab jarang pisan anu anjeun ngayakeun uji coba waktos anu sampurna - naha langkung seni tibatan élmu? - leres, maksad abdi, saur kuring aya garis anu saé pisan antara seni sareng sains.

Nalika anjeun parantos damel sadayana kerja keras sareng parantos ngalaksanakeun latihan, persiapan psikologis sareng kondisioner, nyauran sadayana alat anjeun, sadayana sapertos kieu. Kuring masih émut dinten nalika kuring ngamimitian sareng terang yén kuring parantos leres pisan. Kuring parantos parantos méntalkeun sadayana persiapan kuring dua atanapi tilu jam sateuacanna - Naha anjeun pikir éta penting pikeun sami-sami taliti sareng alat-alat anjeun dina 2018 sapertos di 2008 sareng 1998? - Éta yakin henteu sesah ayeuna.

kumaha ngamimitian bersepeda

Sadayana, sadaya tim, gaduh sapédah TT, sareng ayeuna sadayana ngagaduhan posisi anu hadé. Sadayana ngagaduhan roda anu pangsaéna, ban anu hébat, bantalan keramik dimana-mana. Kuring anggap éta henteu pikaresepeun pisan sabab bagian tina The Fun For Me anu nalungtik sadayana ieu sareng ngudag sadayana éta eces sareng bobs - hehehehe, hartosna, upami aya anu milarian tepi ayeuna, dimana anjeunna ningali teras ? Naha éta ngagaduhan psikologi kumaha pentingna éta? - Leres, kéngingkeun kaunggulan nyaéta ku ngalakukeun anu langkung saé atanapi mendakan hal anu sanés jalma sanés terang.

Kuring yakin pisan yén alesan kuring ngagaduhan karir uji coba waktos anu hadé, utamina dina tahap awal, nyaéta kusabab kuring usaha langkung berusaha dina posisi anu langkung saé. Abdi langkung ngurus sapédah kuring. Kuring mariksa, sareng éta mangrupikeun tambah anu saé bari seueur anu latihan ayeuna, cukup dipasang, sadaya jelema di luar sana gaduh sepédah hébat.

Janten naon anu henteu dilakukeun ku jalma? 'Kuring ragu seueur jalma anu milarian lagu leres atanapi ngalakukeun sababaraha jinis pipikiran jalan. - Saur Chris Froome peryogi bantosan sareng itungan uji coba waktos na. - Nya saur anjeunna henteu kunanaon, anjeunna ngagaduhan Tim Kerrison dina kartél nyarios ka anjeunna persis dimana waé sareng naon anu kedah dilakukeun. (seuri) Anjeunna henteu kedah ngajelaskeun - panginten anu salah pikeun anjeunna di Giro. (seuri) - B Tapi saur kuring éta waé.

Sigana mah éta mendakan hal anu henteu anjeun lakukeun. Janten upami anjeun terang yén anjeun henteu ngalaksanakeun pendidikan, maka mimitian ngadidik. Anjeun bakal langkung gancang.

Upami anjeun henteu ningalkeun kursus sareng nganggo téknik anu béda sacara mental, éta hartosna aya anu nambihan arsenal anjeun. Sareng anjeun kedah ngabayangkeun sapertos kitu. Pikirkeun éta salaku méja set sareng anjeun gaduh gudang senjata.

Ngalatih didinya sareng anjeun gaduh palatih anu tiasa ngabantosan anjeun sacara méntal. Anjeun gaduh sapédah, gaduh baju, atos atikan. Janten sadaya hal ieu parantos disiapkeun.

Naha anjeun ngajantenkeun sadaya hal ieu paling saé? tina kamampuan anjeun? Sareng upami henteu, éta hartosna anjeun tiasa ningkatkeun. - Kuring miharep kami ngalaman paguneman sapertos 20 taun ka pengker. Sanés sanés kuring tiasa ngalakukeun langkung seueur pikeun diri kuring, tapi anjeun terang.

Sigana mah kuring pasti henteu. (musik santai) Wah, parios tempat ieu. Naha anjeun badé ngojay sareng kuring - Ngojay na katingalina saé? - Nya, David, éta tempat anu saé? pikeun cafe st op.

Dimana urang persis? - Ieu kota Banyoles sareng situ. Ieu sabenerna loop pamulihan pikeun seueur ahli ti Girona. Éta ngan ukur 40 menit nyetir didieu, ngaso kopi, 40 menit deui. - Saé, kerén pisan.

Leres, pasihan tulisan ieu janten jempol. Hatur nuhun David kanggo wawancara ieu sareng ogé nonton Time Trial. Kuring terang kuring bakal balik deui.

Abdi badé uih deui ka anjeun. Leres, upami anjeun hoyong nonton tulisan ayeuna, Emma parantos nyobian langkung seueur uji coba waktos klip-on-time dina sapédah balap. Aya anu ngageremet dina panon anjeun? Tangtosna, tangtosna - OKÉ. (Seuri) Oke, tulisan na aya di ditu, parios.

Naon anu lumangsung ka David Millar?

Robert Millarngajantenkeun hirup kuring langkung gampang, kasuksésanna, sareng nami kulawarga urang babarengan (nami anu anéh tiasa dianggo dina basa Perancis sareng Spanyol) hartosna kuring sokpatalika anjeunna atanapi ngan saukur disebatRobert, Meelaar ngaraos wawuh ka jalma. Acan kuring henteuRobert, AbdiDavid. Kuring parantos kenal anjeun, Pippa, salami sababaraha taun ayeuna.7. 2017.

Naha David Miller nganggo konéng?

Pengendara Inggris gaduhdipaképamimpin urangkonengkaos oblong di Tour de France:David Millardina 2000. Dina 1995, yuswa 18, sareng saatos ngadaptarkeun kuliah seni lokal di Maidenhead,Rébuanmutuskeun kasempetan nasibna di Buana sareng ngagabung sareng klub bersepeda di St-Quentin.3. 2014.

Aranjeunna terang nami aslina sareng umur na. Kuring bakal nunjukkeun naon anu aranjeunna katingali sapertos taun 90an sareng naon anu katingalina dinten ayeuna di 2020.

Tah kieu! Létnan Stephanie Holden mangrupikeun awéwé ngora anu geulis sareng penjaga kahirupan heroik anu ngorbankeun kahirupan nyalira unggal dintenna sareng nyalametkeun nyawa anu teu kaitung di pantai Malibu. Tungtungna, kapahlawanan tanpa pamrih dirina ngarugikeun hirupna.

Anjeunna dimaénkeun ku Alexandra Paul. Kaptén Mitchell Buchannon mangrupikeun panjaga senior pensiunan anu masihan padamelan batur, ngalatih pangrekrut énggal sareng ngatur prakték nyalametkeun kahirupan énggal. Anjeunna mangrupikeun sobat anu saé tina penjaga kahirupan anu sanés.

Mitch kagambar ku David Hasselhoff. Shauni McClain (dimaénkeun ku Erika Eleniak) mangrupikeun pamula nalika anjeunna ngamimitian di Baywatch. Anjeunna sering kasieunan yén jalma bakal tilelep sareng beku dugi ka tiwas.

Anjeunna ditempatkeun di handapeun sayap penjaga bumi anu berpengalaman Jill Riley, sareng éta ngalangkungan panduan ieu yén Shauni janten yakin kana kamampuanna. Hobie Buchannon nyaéta putra Mitch Buchannon sareng Gayle Buchannon. Pilem ieu ngungkabkeun yén Hobie resep pantai sareng lautan, sapertos bapakna, hoyong janten penjaga kahirupan.

Indungna Hobie, kumaha ogé, ngalawan. Hobie kagambar ku palaku Jeremy Jackson. Mateus 'Matt' Brody mangrupikeun panjaga Baywatch kalayan rambut poék, pondok sareng gado anu kuat.

Anjeunna jangkung pas pisan, anu ngajantenkeun anjeunna cocog pisan pikeun tugas penjaga hirupna. Matt mangrupikeun penjaga hirup kadua anu salah dituduh pelecehan seksual. Anjeunna dimaénkeun ku David Charvet.

April Giminski (Kelly Packard) nyaéta budak awéwé pikaresepeun langsing sareng rambut pirang pondok. April pisan bakti ka padamelanna sareng langsung neuleumkeun diri nalika diperyogikeun. Anjeunna ogé ngagaduhan haté anu saé pikeun jalma anu ngagaduhan cacad intéléktual atanapi fisik di pantai sareng ngabantosan aranjeunna janten babaturan sareng aranjeunna.

Garner Ellerbee nyaéta tokoh fiksi di Baywatch. Anjeunna janten pulisi dina séri aslina salami musim 1 dugi ka 5 sareng 8 sareng ogé muncul dina spin-off. Anjeunna kagambar ku Gregory Alan Williams.

Peran terakhir palaku dina pilem Chicago Med (2019). Donna Marco mangrupikeun karakter ti séri televisi Amérika Baywatch anu populér sareng Baywatch Nights na muter-off. Mangrupikeun wanoja olahraga anu pikaresepeun ngora dina umur dua puluhan kalayan taktak anu lega, rambut pirang sareng panon biru.

Donna kagambar ku aktris Donna D'Errico. Cody Madison (David Chokachi) mangrupikeun penjaga hirup anu berharga, welas asih, sareng ngagaduhan rasa humor. Nanging, aya waktos nalika anjeunna tiasa nekad, ambisius, sareng liar.

Anjeunna mangrupikeun ngojay anu berprestasi sareng ngaharepkeun hiji dinten tiasa nyandak bagian dina Olimpiade. Neely Capshaw mangrupikeun penjaga hirup anu rajin pisan. Neely mangrupikeun juru panon anu seksi, anjeunna sadar pisan kana éta sareng anjeunna henteu sieun pikeun ngamanipulasi jalma ku penampilanna.

Neely mangrupikeun awéwé anu kuat sareng atlit anu ngagaduhan pikiran anu seukeut. Anjeunna kagambar ku Gena Lee Nolin. Newmie (Michael Newman) mangrupikeun anggota senior anu kuat ti tim penyelamat anu sok gancang meta nalika kahirupan batur dipertaruhkeun.

Anjeunna jangkung, otot, sareng kumis. Anjeunna santai pisan sareng hal saurang awéwé awéwé. Jessie Owens (Brooke Burns) mangrupikeun inten dina kaayaan kasar anu peryogi sababaraha polesan; pangpangna, anjeunna peryogi latihan dina katerampilan penjaga hirup anu saleresna.

Tapi salaku triathlete anu hayang pisan, penjaga kahirupan, sareng awéwé stunt, latihanana parantos langkung seueur dina sisi fisik, kalebet latihan beurat. Logan Fowler sok rajin sareng damel padamelanna ogé. Sanaos anjeunna janten penjaga kahirupan anu penting pikeun tim, kaputusan na henteu gancang sareng gagabah sareng henteu patuh dina nyalametkeun aranjeunna henteu leres-leres ngagaduhan aranjeunna.

Logan kagambar ku aktor Jason Simmons. Lani McKenzie (Carmen Electra) rajin sareng ngagaduhan haté emas. Anjeunna terang yén anjeunna juru panon, tapi henteu pernah ngantep éta ngaganggu padamelanna.

latihan sumpit kai

Anjeunna henteu pernah nyerah kana impianana pikeun janten penari terkenal sareng ningali penjaga hirup salaku cara pikeun ngabiayaan éta. Eddie Kramer (Billy Warlock) nyaéta saurang tokoh ti séri tivi Baywatch. Eddie ngagabung ka pamaén Baywatch dina episode hiji nalika sakola rookie sareng Shauni McClain.

Tragedi engké kajantenan nalika penjaga jaga Jill maot saatos parah akibat serangan hiu. Jason Ioane (Jason Momoa) trauma nalika korban na dibunuh atanapi ditumpurkeun, sakumaha anu ditingalikeun saatos patroli di Pantai Sandy nalika saurang peluncur lumpuh dina arloji na henteu ngupingkeun peringatanana, sareng engké salah saurang awéwé maot sapanjang jalan ka rumah sakit . Sean Monroe nyaéta tokoh fiksi, penjaga hirup jangkung sareng jangkung atlit.

Sean kagambar ku aktor Jason Brooks. Palaku Amérika paling dikenal pikeun maénkeun Sean Monroe di Baywatch Hawaii. Anjeunna yuswa 26 dina waktos dina pilem, ayeuna 54.

Megan nyaéta awéwé langsing dina yuswa-duapuluhan kalayan rambut coklat panjang sareng soca coklat. Megan mangrupikeun penjaga kahirupan Australia sareng biologis molekular. Henteu dipikaterang kumaha anjeunna sumping ka Baywatch.

Megan parantos digambarkeun ku aktris sareng modél Vanessa Angel; ayeuna anjeunna yuswa 54. Jack 'J. D. ' Darius, salah saurang penjaga kahirupan Malibu.

Jack sportif, sopan pisan, ngora sareng siap siap ngabantosan. Anjeunna mangrupikeun perenang anu hadé sareng para peselancar. Dina waktos éta anjeunna yuswa 29 taun dina pilem sareng ayeuna umur 51 taun.

Jack kagambar ku palaku Michael Bergin. Yordania Tate mangrupikeun penjaga hirup Baywatch Afrika Amérika munggaran dina televisi. Yordania resep pisan ka barudak sareng, saliwatan, kedah nyalametkeun aranjeunna.

Sateuacan angkat Baywatch ka universitas, Yordania mangrupikeun penjaga hirup anu hadé. Anjeunna dimaénkeun ku aktris sareng modél Traci Bingham. Musim Panas Quinn (Nicole Eggert) mangrupikeun atlit bintang sareng juara ngojay di kampung halamanna.

Anjeunna henteu ngagaduhan masalah lolos ka Baywatch Rookie School. Salami ngalatih, anjeunna saé sacara fisik, tapi nyanghareupan kasusah méntal sapertos kasieunan jangkungna. C.

J. Parker (Pamela Anderson) mangrupikeun penjaga hirup anu paling penting. Anjeunna rajin sareng ngaléngkah langsung saatos kaayaan nyauran.

C. J. henteu pernah ragu-ragu ngabantosan saha waé anu meryogikeun, naha éta manusa atanapi sato, anu janten alesan utama anjeunna mangrupikeun penjaga hirup.

Caroline Holden (Yasmine Bleeth) kuat, gagah, sareng teras siap teuleum nyalametkeun. Mimitina, kaparigelan Caroline salaku penjaga hirup rada kurang sareng anjeunna ngalakukeun sababaraha kasalahan. Nanging, ku waktos sareng hidayah ti adi na Stephanie, anjeunna janten penjaga hirup anu saé.

Hatur nuhun parantos nonton! Upami anjeun resep tulisan ieu, mangga bagi dina jejaring sosial, resep sareng tangtosna ngalanggan saluranna!

Iraha David Millar dilarang?

Saatos razia pulisi ka akomodasi na di Biarritz ngahasilkeun jarum suntik EPO,Rébuanngaku kana doping nadilarangsalami dua taun di 2004. Nalika anjeunna balap deui,Rébuanjanten pembela anti-doping anu mantep sarengngabogaanremen dikedalkeun ngeunaan doping dina peloton.

Obat naon anu dilakukeun David Millar?

Dina panilitian ku pulisi Perancis,Rébuangeuwat ngaku kana ngagunakeun kinerja-ningkatkeunubarEPO. Kajahatan ieu bakal ningali anjeunna didenda sareng dilarang tina tunggang profesional pikeun dua taun. Anjeunna ogé nampi larangan hirupna ti Asosiasi Olimpiade Inggris (BOA), sareng dicabut tina gelar dunya na.

Sabaraha urang Inggris anu meunang Tour de France?

Saprak ngadegna kompetisi dina taun 1903, salapanInggrispengendaragaduhmingpin klasifikasi umum dinaTour de Francedina tungtung panggung nalika salah sahiji 103 édisi Toursurang Perancis. Dugi ka akhir taun 2018Wisata, ieu sami sareng total 101 tahapan.

Saha anu pengendara sepeda sepanjang waktos?

Sacara sederhana, Eddy Merckx nyaétapengendara siklus panggedéna sepanjang waktos. Lalaki anu dijuluk The Cannibal didominasi profesionalNgabuburitkawas euweuh batur sareng meunang unggal balapan penting anu meunang.

Saha pengendara Tour de France anu pang hébatna?

Mathieu van der Poel parantos mastikeun statusna salaku dunyapengendara motor panggedénasaatos na meunang Panggung 2 diTour de France. Éta numutkeun ka Sir Bradley Wiggins. Walanda meunang kahadean tina tunggang gunung anu ningkat dina dua kali dina Mur-ti-Bretagne nyandak kaos konéng.28. 2021.

Saha anu pengendara sepeda Italia terbaik sepanjang waktos?

1. Fausto Coppi (1919 - 1960) Kalayan HPI 73.19, Fausto Coppi anu paling seueurSapédah Italia anu kawéntar. Biografi na parantos ditarjamahkeun kana 49 basa anu béda dina wikipedia.

Iraha David Millar pensiunan tina balap jalan?

David Millar (lahir 4 Januari 1977) mangrupikeun pensiunan motor balap jalan pensiunan Inggris. Anjeunna naék ka Cofidis ti taun 1997 dugi ka 2004 sareng Garmin-Sharp ti taun 2008 dugi ka 2014.

Sabaraha tahapan anu dimeunangkeun ku David Millar dina Tour de France?

Anjeunna parantos kéngingkeun opat tahapan Tour de France, lima tina Vuelta a España sareng hiji tahap tina Giro d'Italia. Anjeunna mangrupikeun juara jalan nasional Inggris sareng juara uji coba waktos nasional, duanana di 2007. Millar dilarang salami dua taun di 2004 saatos anjeunna ngaku nginum obat-obatan nambihan kinerja.

Iraha David Millar janten sapédah profésional?

Dina akhir taun 1990an nalika Millar tos janten pro, karaharjaan pengendara mangrupikeun sakedik langkung seueur tibatan suntikan vitamin ganjil sareng Millar mendakan dirina dialungkeun di ujung anu jero. Umur ngan 20 taun, anjeunna nandatanganan kontrak kahijina sareng tim Perancis Cofidis di 1997.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.