Utama > Panumpang > Jason kenny cyclist - kumaha ngajawabna

Jason kenny cyclist - kumaha ngajawabna

Naha Jason Kenny pensiunan?

Saatos Pertandingan,Kennycicingeunpensiunantapi henteu lami saatos kalahiran anak kahijina, ngumumkeun rencana pikeun nuluykeun Tokyo Tokyo sareng tempatna dina sajarah Olimpiade.



Sanaos kanyataan yén ngalaksanakeun ka NFL mangrupikeun prestasi hébat sareng minuhan impian seueur jalma, pencapaian éta ngahasilkeun biaya anu langkung luhur. Dina sababaraha kasus, éta tiasa hartosna sangsara tina pangaruh trauma sirah anu teras-terasan sareng bahkan ngalereskeun pisan. Ieu carita ngeunaan sababaraha béntang NFL anu terhormat tur mumpuni pisan anu sedih maot dina taun-taun ayeuna, ku gelandang Tennesse Titans Steve McNair ngarah timnya ka Super Bowl di 2000 sareng meunang NFL MVP Award opat taun ka hareup.

Anjeunna mingpin sadaya gelandang salami usum NFL 2003-04 kalayan peringkat paser anu luar biasa 100,4. Anjeunna mingpin Titans ka rekor 12-4 sareng hiji lumpat dina playoff musim éta.

Tapi ngan lima taun saatosna, anjeunna maot dina yuswa 36 taun. Mayit McNair dipendakan digigir mayunan Sahel Kazemi, anu disangka pamegetna, di apartemen Nashville na Juli 2009. Numutkeun ka pulisi, Kazemi némbak kana sirah McNair bari anjeunna bobo teras bunuh diri.



Anjeunna parantos ngaduga ngawartosan yén anjeunna badé ngantepkeun pamajikan sareng opat murangkalih kanggo anjeunna, tapi henteu. Anjeunna ogé kesel yén anjeunna panginten parantos ningali awéwé katilu. Salah sahiji rushers lolos anu paling dominan dina sajarah buruan, Derrick Thomas dingaranan Defensive Rookie of the Year di 1989.

Taun salajengna anjeunna masangkeun tujuh karung dina hiji pertandingan, rékor NFL. Teu aya anu nyitak langkung karung dina taun 90an tibatan Thomas, sareng anjeunna ayeuna 17 sadayana. Tanggal 23 Januari 2000, Thomas ngiring ka Bandara Kota Kansas pikeun ngalayang ka pertandingan judul NFC ngalawan St.

Louis Rams. Jalananna tiris sareng anjeunna ngagulingkeun kendaraanna sababaraha kali saatos nabrak median. Anjeunna henteu nganggo sabuk pengaman sareng langsung diantokkeun ka rumah sakit, dimana dokter mendakan anjeunna patah tulang tonggong sareng beuheungna.



Lumpuh tina dada ka handap, anjeunna sigana moal jalan deui. Ngeunaan dua minggu saatos kacilakaan éta, anjeunna ngalaman ditewak kardiovaskular nalika tanaga médis dipindahkeun ti ranjang rumah sakit kana korsi roda. H Anjeunna dina perjalanan ka sési terapi sareng pulih kalayan saé.

Nanging, dina yuswa 33 taun anjeunna tunduh kana pembekuan getih dina bayahna Ayub parantos, buruan demi buruan, sataun demi taun. Dina 1992, anjeunna kéngingkeun penghargaan Defensive Player of the Year saatos ngempelkeun 14 karung sareng 92 tackle, sanaos timnya ngan ukur mencét 2-14 taun éta. Seahawks mundur nomerna sareng anjeunna dilebetkeun kana Aula Inohong Maén Bal Pro.

Hanjakalna, dina 23 Méi 2017, Kennedy kapendak teu sayogi ku rerencangan di susun Florida na. Anjeunna dinyatakeun maot dina yuswa 48 taun. Autopsi mendakan sabab maotna mangrupikeun gagal jantung kongestif, disababkeun ku gabungan tekanan darah tinggi, radang paru-paru sareng diabetes.



Aranjeunna nyebat Reggie White 'Sekretaris Pertahanan' duanana kusabab tungtung pertahanan sareng tempur janten sesah dibatesan sareng kusabab anjeunna mangrupikeun menteri anu ditahbiskeun. Bodas mimiti janten pro pikeun USFL Memphis Showboats anu pondok sateuacan gabung sareng Philadelphia Eagles sumping. Dina taun rookie na, anjeunna nancebkeun 13 karung dina 13 pertandingan, sareng taun payun anjeunna mikaresep anu munggaran tina 13 pilihan Pro Bowl berturut-turut, nuluykeun 'tur' agénsi bébas profil tinggi pikeun milarian kota NFL anu pangsaéna dimana anjeunna sanggup. pikeun ngagedéan padamelanana dina mentri.

Anu meunang nyaéta Green Bay, Wisconsin. Packers masihan anjeunna $ 17 juta salami opat taun pikeun ngabantosan ngempelkeun jaman emas anu anyar pikeun. Kalayan gelandang Brett Favre, Packers kéngingkeun Super Bowl di 1997, meunang pertandingan ageung kahijina saprak 1968.

Dina waktos pengunduran diri White dina akhir usum 2000, anjeunna mangrupikeun pamimpin NFL's All-Timesacks kalayan total 198. Hanjakalna, Hall of Famer pupus ngan sababaraha taun saatosna dina Désémber 2004 kusabab gagal jantung anu disababkeun ku saluran pernapasan. panyakit. Anjeunna mangrupikeun ka-43 saatos namatkeun kadua dina sora pikeun Piala Heisman 1975, ngajalankeun deui Chuck Muncie kapilih kalayan pilihan katilu dina Draf NFL 1976 ku New Orleans Saints.

Anjeunna gancang ngadegkeun dirina salaku wawakil anu menonjol tina waralaba ngora, netepkeun rékor tim pikeun ngajalankeun tonggong taun 1979 kalayan 1.198 méteran buru-buru. Karirna atos tungtungna ngadadak dina hiji pertandingan dina usum 1984 nalika anjeunna ditunda saatos uji kokain positip. Gantung ieu teras janten pangsiun de facto.

Di 1988 Muncie henteu gaduh bumi sareng di 1989 anjeunna ditahan sareng dihukum 18 bulan panjara kusabab nyobaan ngajual 2 ons salju. Saatos dibébaskeun, anjeunna ngarobah kaayaan, nyayogikeun ubar-ubaran ka nonoman anu rentan sabab bahaya, sareng ngadegkeun Yayasan Pemuda Chuck Muncie di 1997. Dina Méi 2013, dina yuswa 60 taun, anjeunna pupus akibat serangan jantung di bumi California.

Saatos Todd Christensen némbongan salaku lulumpatan deui di kuliah di Brigham Young, Todd Christensen ngalih ka tungtung anu ketat nalika anjeunna dugi ka NFL. Anjeunna maén pikeun Raiders di Oakland sareng Los Angeles, bowler pro lima waktos kéngingkeun dua cincin Super Bowl di 1981 sareng 1984. Dina 1983 anjeunna mendakan 92 kali, rékor NFL pikeun akhir anu caket dina waktos éta.

Rékaman éta ngan ukur tilu taun nalika Christensen meupeuskeun dirina nyalira ku 95 tangkepan, pensiunan di 1988, nyayogikeun koméntar warna sareng analisis pikeun Néglasari sareng ESPN. Dina Nopémber 2013, Christensen kaserang masalah ati kronis. Anjeunna dioperasikeun pikeun cangkok ati di rumah sakit di Utah.

Komplikasi timbul sareng anjeunna pupus dina yuswa 57. Sababaraha dasawarsa ka pengker, New York Giants henteu janten jalan anu saé, nyusut rekor 56 kameunangan sareng 104 karugian antara 1974 sareng 1984. Sadaya éléh ieu ngalibatkeun seueur punt, ngajantenkeun punter Dave Jennings salah sahiji pamaén anu paling katingali dina sakabéh daptar.

Salami 11 taun na sareng Raksasa, anjeunna ngiringan 931 kali anu luar biasa. Ti taun 1985 dugi ka 1987 Jennings ngagabung sareng saingan raksasa metro-raksasa, New York Jets, sareng saatos pensiunan di '87, anjeunna damel radio pikeun kadua tim. Anjeunna pensiunan tina siaran saatos usum 2008.

Dina kahirupan pribadina, anjeunna ngalaman perang panjang sareng panyakit Parkinson, anu anjeunna tunduh dina Juni 2013 sareng pupus di bumi New Jersey na di Universitas Colorado, Rashaan Salaam meunang HeismanTrophy pikeun usum maén bal kuliah 1994. Salaku SMP, anjeunna nyerang langkung ti 2.000 yard sareng ngoleksi 24 touchdowns dina jalan ka Fiesta Bowl meunang Notre Dame. Chicago Bears nyengkram anjeunna nganggo pilihan # 21 dina 1995 NFL Draft.

Anjeunna ngaladénan tim ogé, nyerang langkung ti 1.000 méter sareng nyetak 10 gol dina usum rookie na. Nanging, karirna moal uih deui ka jangkung ieu. Kaserang ku tatu, anjeunna cicingeun pensiunan di 1999 saatos sakedap damel sareng Cleveland Browns.

Anjeunna dikabarkan sangsara sacara finansial di luar lapangan sareng dugi ka lélang cincin Heisman na di 2011. Dina Désémber 2016, layon Salaam dipendakan di taman di Boulder, Colorado. Pulisi mutuskeun yén anjeunna kaayaan gunho t.

buta ulasan tcx

Umurna 42 taun. Saatos lulus ti Universitas Karolina Kidul salaku panarima lega sadaya-waktos, anjeunna ngagabung ka Denver Broncos di 2009. Anjeunna maénkeun dalapan pertandingan dina Usum rookie na ngan pencét daptar anu luka ku tatu dengkul dina usum telat.

Anjeunna pulih di offseason, tapi teras ngalaman cilaka tuur anu sanés sareng uih deui kana daptar anu teu siap maén. Éta gancang janten jelas yén anjeunna ogé ngalaman masalah parah di luar lapangan. Dina Séptémber 2010, otoritas dugi ka imahna di pinggiran kota Denver dimana yuswa 23 taun maot tina tatu nembak nyalira.

Sababaraha bulan sateuacan maotna McKinley, anjeunna nginjeum $ 65.000 ti gelandang Broncos Tom Brandstater pikeun nutupan sagala rupa hutang. Éta kalebet $ 40.000 anjeunna ngahutang ka kasino Las Vegas agrésip milari pangmayaran. Anjeunna kukituna ngawartoskeun ka rerencangan anjeunna mertimbangkeun ngabunuh diri sateuacan mésér péstol ti babaturan sakelas.

Salaku linebacker pikeun UC Davis Aggies, Jason Hairston mangrupikeun jalma gedé di sakola leutik. Nalika anjeunna jalmi ageung di kampus di paguron luhur, kalungguhanana di NFL pondok sareng sepi, henteu janten daptar San Fransisco 49ers sareng Denver Broncos, tapi Hairston ngagaduhan nami anu langkung ageung pikeun dirina saatos usum na. Mimiti, anjeunna ngadegkeun perusahaan utiliti luar Sitka Gear.

Cedera beuheung nyababkeun anjeunna ninggalkeun Sitka, tapi teras anjeunna ngamimitian perusahaan alat moro luar KUIU. Dina lima taun, operasi ieu ngagaduhan penjualan taunan $ 50 juta. Sanaos kasuksésan na di luar lapangan, Hairston sangsara parah.

Dina 2016, anjeunna ngumumkeun yén anjeunna ngungkulan gejala encephalopathy traumatis kronis. Anjeunna bunuh diri dina bulan Séptémber 2018 dina yuswa 47. Upami anjeun atanapi batur anjeun terang ngagaduhan pikiran bunuh diri punten nelepon National SuicidePrevention Lifeline di 1-800-273-8255.

Dimana Laura sareng Jason Kenny Hirup?

Trott nikah ka tukang sepedaJason kennydina upacara swasta dina 24 Séptémber 2016. Pasangan étahirupcaket Knutsford di Cheshire.

Asalna Laura Kenny?

/

Saatos 17 taun, dua urang X-Men anu kawéntar di dunya pilem - Hugh Jackman's Wolverine sareng Patrick Stewart's Professor Charles Xavier - parantos masihan busur panutup salaku karakter anu dipikacinta. Logan tiasa janten pilem X paling dystopian, tapi éta ogé mimiti seger sareng ngenalkeun karakter anyar - Laura Kinney - dicoo ku Dafne Keen. Tapi naon anu urang terang ngeunaan pahlawan mutant anyar ieu sareng aktris ngora anu anjeunna lakukeun? Saha Laura Kinney? Sacara sederhana, Laura mangrupikeun klon Wolverine anu didamel ku Transigen Corporation sareng didesain kanggo ngalakukeun naon waé beo genetik anjeun tiasa dilakukeun.

Anu leres pikasieuneun. 'Henteu Henteu

Henteu ' Éta ngabagi kakuatan unggul, agility, sareng kamampuan penyembuhan mutan dina unggal panangan, sareng ngagaduhan bonus tambahan tina cakar maut dina unggal suku. Anjeunna Wolverine Junior dina sagala hal tapi jinisna, sareng carita na dina layar akurat ngagambarkeun asal usulna buku komikna.

Panulis Craig Kyle mimiti nyiptakeun X-23 salami opat taun ngajieun séri animasi Warner Bros X-Men: Evolution. Laura Kinney parantos gancang ngadamel popularitas di dunya superhero, anu mundur diadaptasi dina Marvel Comics, sareng ngarengsekeun dua mini sareng seri solo anu lumangsung.

Sapertos Wolverine, X-23 mangrupikeun X-Men anu paling suksés di lantai luhur, sareng sapertos Wolverine, anjeunna parantos nyéépkeun waktos dina sababaraha regu superhero, kalebet X-Force X-Force anu telenges, All-NewX-Men, sareng Avengers Academy komik -Seri. Barina ogé, Laura resmi nalika Marvel Universe reboot di 2016, dijuluki 'All-New Wolverine', gelar anu dipiboga ti saprak nyieun tulisan ieu. Janten moal janten teu réalistis ngarepkeun pilem bakal nuturkeun ogé.

Saha Dafne Keen? Dafne Keen Fernandez lahir di 2005 ka bapak Inggris sareng indung Spanyol. Maka, anjeunna bilingual - salah sahiji prasyarat pikeun peran salaku James Mangolden ngabayangkeun Hispanik X-23 sareng seni beladiri anu jelas ogé penting pikeun peran awéwé anu sacara harfiah maéhan puluhan jalma ku rutinitas panggung na. Indungna nyaéta aktris Spanyol sareng penulis drama Maria Fernandez Ache, sareng bapakna nyaéta aktor Will Keen, anu duanana parantos dibéntangan sacara éksténsif pikeun téater, pilem sareng televisi di Spanyol sareng Inggris, sareng Mr.

Keen nembé ngagaduhan peran berulang anu kawéntar salaku Michael Adeane dina drama Netflix -biografi The Crown. Will Keen ogé dibéntangan dina serial misteri 1940s Perang Foyle anu parantos lami sareng serial TV The Refugees, dimana anjeunna dibéntangan sareng putrina. Kumaha aranjeunna ngagaduhan peran? Dina karakterisasi Logan Dafne Keen sareng intensitas ganasna ngaluncat ngalangkungan seueur palaku anak sareng langsung narik perhatian sutradara James Mangold.

Numutkeun ka Mangold, pita audisi na ngandung sababaraha waktos nalika aktris budak naék kana rak buku sareng ngagoler di bumi kolotna. Saatos ningali anjeunna ngalangkungan sababaraha adegan, sutradara éta jadi panasaran ku prestasina dugi ka anjeunna langsung nyungkeun tes layar. Sareng anjeunna ngaku, 'Patarosan pangageungna pikeun kuring nyaéta, naha saur budak awéwé ieu bakal tiasa ngalakukeun naon anu disarankeun ku komik pikeun anjeunna? Saur kuring ku sababaraha cara ieu mangrupikeun prestasi Dafne anu luar biasa sadayana babarengan. 'Dina peran anu nungtut sacara fisik sareng émosional sakumaha X-23, Keen langkung ti ngan saukur sanggup ngahirupkeun mutan anu ambek tanpa leres-leres nyarioskeun seueur pilem.

Luar biasa, ieu ngan ukur kadua kalina. Naha X-23 bakal Deui? Hugh Jackman parantos milih mundur tina karirna 17 taun salaku mutant anu nganggo logam, janten sekuel anu sami namina henteu dipikaresep, sanaos kasuksésan anu luar biasa ti Logan. Tapi éta henteu hartosna X-23 moal muncul deui.

Anyar-anyar ieu, Keen sareng sutradara James Mangold duanana ditaros ngeunaan minatna kana saga Laura Kinney anu lumangsung. Mangold nyatakeun yén anjeunna 'kabuka pikeun' konsép langkung X-23s, sareng bintang ngora sigana resep ngudag peran éta ogé. Ngécéskeun hubunganana sareng tokoh éta, Keen nyarios ka The Hollywood Reporter, '... éta rumit - anjeunna nyobian janten kuat, tapi anjeunna rumaos rentan pisan dina waktos anu sasarengan.

Abdi bogoh pisan ka anjeunna. Abdi hoyong maénkeun éta. 'Saha anu henteu hoyong dibéntangan dina franchise pilem buku komik, utamina dina yuswa 12? Produser Fox's X-Men sareng sastrawan slash Simon Kinberg parantos ngaku yén ngadamel pilem solo X-23 mangrupikeun 'kamungkinan nyata', tapi dina waktos ieu studio teu ngagaduhan rencana pikeun sekuel.

Kasuksésan anu ngabeledug tina peragaan Wolverine pang anyarna pasti bakal menerkeun sagala jinis kamungkinan anyar pikeun masa depan waralaba, sareng teu aya jalan aranjeunna bakal ningali merk Wolverine anu anyar teu sanggupeun. Nuhun parantos nonton! Pencét ikon looper pikeun ningali Channel YouTube kami. Sareng parios sadayana hal keren ieu anu urang terang anjeun ogé bakal cinta!

Naha Jason Kenny badé ka Olimpiade?

Kennyangkat ka Tokyo, dimana anjeunna bakal bersaing dina tilu acara bersepeda trek, tingkat sareng Hoy dina rékor genep medali emas, sareng hiji medali di tukangeun Olimpiade anu paling dihias Inggris, Bradley Wiggins - anu ngagaduhan dalapan medali.

DEUI, PANUTUP KA ESTRADAIN. ANJEUN KUDU DIASA, NAHA TEU GAMPANG? Kusabab éta dipasihan ATAWA KAAYAAN AYA TEU AYA, AMANAN TEU AYA. Hayu urang Leungeun JEUNG JILIDAH JEUNG BUSHELS KIEU AYEUNA.

LOPEZ OF CUBA, 40 Detik ti jumlah leungitna dugi ka JASONESTRADA nagara Amérika Serikat PAN AMERIK GAMESCHAMPIONSHIP. Éta mangrupikeun FORLOPEZ ÉKEUN LUAR BIASA, SANGSA HUNGKUL SUPERHEAVYWEIGHT, TÉDDI ANU PERNAH DI BANGKIT PANAMA DI PÉSÉNG GEORGE PANAMERIC CLINCHINON THEINIDE OKAY FOR CUBAN, ISOKAY. HENTEU OKÉ Pikeun AMERIKA ANJEUNG Tukangeun.

JEUNG AYEUNA, SABADEU DINA SADAYANA JEUNG NYOBA KANGGO NGADAPKEUN Peunteun Peunteun. Anjeunna nyandak nyalira dina posisi anu mancur. A LOPEZ KANN., JEUNG ZOWEZ KANN NYERI ANJEUN ESTRADAREACHES NU NGADULU >> Bob: NEGERI UNITED JEUNG SALAPI SALAPI KA ATHENS.

AYEUNA DUA NINGGAL HENTEU PEDARAN. LOOPEZ OF CUBA GEUS JASONESTRADA DI Amérika Serikat, 21-7. >> Teddy: LOPEZ LEA NYARITA NU KUDU DIKELAJAR DINA PERANGKAT KAHIJI INI ANJEUN KALAH TOESTRADA.

Diajar Kumaha nyandak kauntungan gancang tina ESTRADA ku cara ngadalikeun jajaran sareng jarak di kalang. >> Bob: nagara bagian Amérika Serikat EEKSTWO MELS IN SYDNEY MENANG DI INI DIHADEUN DUA, sareng ieu sanés dua medali. ER REVÉNÉRÉR Pikeun leungitna PAN AMERICANGAMES sareng lampu-lampu éta, ESTRADA nangtung WI KENNY RICE parantos langkung gancang tibatan beurat beurat anu beurat.

Naon anu tiasa dilakukeun LOPEZ nalika anjeunna tiasa maénkeun dina pan. AING TEU NYAHO, PIKIRNA ANJEUN GAMBAR LOTBETTER. Teu masalah naon anu dibéjakeun ku kuring dina inti sabaraha titik kuring.

Kuring bakal leumpang di dinya sareng kotak. NA GAME TEU DIKUMPUL. Abdi henteu nyangka yén kuring patepang pisan.

Tapi kuring henteu resep bagian hirup abdi parantos réngsé. AYEUNA URANG MULAI SUSUSUTNA. MANÉHNA NGADULUNG PERANG DUWUL BAGUS. >> Naha anjeun kaget ku taktik na iraha wae? Naha anjeun ngarepkeun yén anjeunna bakal ngajauh ti anjeun. >> TEU kungsi, Anjeunna bakal nyobian nganggo dinten ayeuna ATAWA taktik di bumi.

TAPI TEU MASALAH. Dulur bakal leungit. Éta kaulinan OLYMPIC.

SADAYEUN KUDU MENANG, SORANG KUDU KALUNGSA. Abdi ngéléhkeun batur LAIN, DINA BEAT AYA MASALAH TEU BOTERA, ULAH NGALINDUNGAN SADAYANA. >> Aya sababaraha patarosan anu anjeun ayeuna langkung beurat.

Kumaha kaayaan anjeun, naha anjeun ngaraos naon anu anjeun kedah sumping ka turnamén ieu? >> Leres, Kaayaan Abdi Waktos Waktos Pikeun Kuring Henteu Capé Ngalawan Kuring Sanés Waktos Kuring Capé. Anjeun terang kuring ngaraos kéngingkeun sakedik karesep, janten jujur, saéstuna saur anjeunna leres-leres ngalakukeun ayeuna. TAPI TEU BISA NGADULUNGAN.

MANÉHNA JAJI LEUWIH LEUWIH HADE.>. Éta wengi sadayana.>> JASON, hatur nuhun. >> JASON ESTRADA ENGKEUN WILUJENG WILUJENG DATANG KA BOLA BOXING OLYMPIC THEPERISTERI.

Bob DAD, TEDDY ATLAS, JASONESTRADA ngaleupaskeun kakuatan super dina wawancara na sateuacan sateuacan CUBA SAGED FAAS AND SQUARE A TO CHARMING. >> Teddy: Anjeunna nyarios yén anjeunna henteu paduli. Anjeunna henteu paduli.

Anjeun terang naon, kami museurkeun kami. JEUNG U6 pikeun NGÉÉLÉNKEUN SADAYANA, HENTEU BENER JIEUNAN TIM USOLYMPIK TENTANG NEGARA, Éta PRIVILEGE. JEUNG SABAB JAJI KUDU NERANGKEUN JEUNGNA.

Milari anu leres. TEUING NGORONGAN JEUNG NYA PASTI HENTEU NU HAYU. Anjeunna nyandak anjeun ka tempatna. >> Teddy: 6 '6' YEVGENYMAKARENKO TI RUSSIA, KABUPATEN 28, JEUNG HATRE DIA TEMPERAMEN DATANG KA JANGGA MAKARENKO? >> Bob: Sigana mah anjeunna gaduh ciri hartosna anjeun gaduh karakter anu saé.

Anjeunna parantos gaduh karakter, anjeunna stabil. GEUS ENAM TAUN WINNINGSTREAK. Anjeun kedah gaduh karakter anu saé pikeun menangkeun genep taun dina jajaran.

ANJEUN KUDU DIANGGUL JEUNG KALANGAN INTERRUPTION DI JALAN. MANÉHNA KUDU NYEUNGKEUN TANGAN JEUNG NANGTU KIRI. Bob: Anjeunna nangtung di payuneun banting ageung ngalawan palabuhan tiasa teras. >> Bob: AYEUNA, Anjeunna CASCIUSCLAY DINA 19D 60, SAKSA MUHAMMAD EMAS NGASAR.

Pikeun ANDRE PÉSÉNYA ANJEUNNA KUDU DI YEVGENY MAKARENKO OFRUSSIA-PELANGGARAN 28-TAUN. JUARA DUA DUA, JUARA Éropah tilu kali payun sareng usaha anu sesah pikeun ANDRE WARD. EMAS Tukang Pikeun Amérika Serikat di KATEGORI CAHAYA, ANDREW MAYNARD TAHUN 1988.

Medali Terakhir, ANTONIO 1996, ANTONIO 1996 Teddy: MAKARENKO LALAKI PALING PALING DI DIVISI INI. JEUNG SIA AKAN NGAGUNAKEUN TANGAN KIRI KUDU NYaluyukeun ieu, BENER. >> Bob: NAON KANA NU KUNCI KIRA DI PERANG? >> Teddy: Oge Bener.

JEUNG MUSUHAN NGEJETKEUN ANJEUN, sanaos anjeun teu hoyong ditutupan, leres pisan balik deui. DUA ALASAN ANJEUN BISA NGAJANGKEUN SATU, JEUNG ANJEUN ANJEUN DIAJEUNG BARI. >> Bob: TAPI SAHA SAHA SUSUS Hésé.

MAKARENKO HENTEU LEUNGI NGANGGULAN TAUNAN. Tanggal deui taun 1999 leungit di sisi, TEDDY. Kumaha Urang Sunda, Aya Catetan Ngeunaanana.

SADAYANA PELIKSAAN PELAKSANA DATANG DATANG NEGERI UNITED ATAWA AMERIKA TENGAH ATAU TEU DATANG DINA PANGGUNG DUNYA KARAJA KARENKO. >> Teddy: DUA LALAKI anu dipercaya, anu diterangkeun ka .. Abdi resep perang sareng meunang ningali ti US Fighter, perang.

Teu gaduh ideu kumaha kaayaan MAKARENKO ageung. Kahiji, anjeunna mindahkeun sakedik, NYIEUN MAKARENKO SETEP KANGGO LAKON ANJEUN, ANU TEU NANGTU ANJEUN KANGGO KENANGAN Tuluy DIPUKSA DENGAN TANGAN KANAN >> Bob: TUNGGUL CEPAT CEPOT.>> Teddy: Cobian Pikeun ngajaga kasaimbangan HIMOFF.

suplemén pikeun nyingkahan

KAPARÉTÉNIK ÉLÉTIK GELÉNÉÉNÉN NETEP STRATEGI BÉRÉNGNA. Anjeunna terang naon anu anjeunna hoyong nyobian sareng lalaki anu langkung ageung, tetep na pikeun ngagunakeun kaluhuranana. Mindahkeun legana, Jaga dirina tina kasaimbangan.

MAKARENKO HANYA NONTON MAKARENKO, NYAÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉA, MANÉHNA NGANGGO TANGAN KIRI, HENTEU NANGTANGKEUN TANGAN KANAN, ENGNA TEU BISA LAKUKA KARANA GERAKAN KADOR. Gagasan anu bener ayeuna aya di anjeun ti kajayaan. >>: PÉSÉNÉNÉNÉNG GUNUNG NGALEBAR JEUNG SÉWAR ANDRENA DINA Pimpinan 7-3.

LASS NGADENGENG. BASHEER ABDullAH Pimpinan Pelatih. >> OKAY, PEGAWAI BAIK, KERJA BAIK.

DINA TILU KONSENTRASI, GAMBAR SIA DITANGGUHKEUNKEUN PUNCH NANGTU KANA NU NANGKEUN BUKU, PANANJANG ANJEUN. ALUS SAÉNA, DENGAN JABATAN MANÉHNA BISA NGABABUR JEUNG TAPI NGADANGKEUN JASMANI, JEUNG Anjeun PINDAH SUSAH TEU BISA NGADAPKEUN JABUR. PEKERJAAN BAIK, BAYI, NGABAGIJEUN, PISAN NINGALI, BAIK Mimitian. >> Teddy: skor MAKARENKO ku panangan katuhu, éta anu dipilari.

TAPI PÉSÉNA BENER BALIK deui sareng Kénca Sareng skor ku MAKARENKO, MUNG TEU BIT JEUNG KASANGKEUN KANGGO PANJANG. >> Bob: SANGSA NGANGGO JUARA 19 JEUNG UNR DINA 200, ANDRE PÉNGAR BAPA MATÉ, FRANÉP DINA JAMAN 45 JUARA NIKAHAN ANDRE DINA serangan, gaduh dua budak, dina prak-prakanana anjeunna ngirimkeun kakuatanana tetep sareng kulawarga maranhanana di SEATTLE. Urang bakal ningali lamun rencana ieu ngamungkinkeun pikeun maju di turnamén ieu.

TAPI NYAHO NU HAYANG JADI ANJEUN DASAR DIMENSI, PANUTUP, SIJI KIRI JEUNG TAPI ARIT-HANDA KUDU HUBUNGAN HANYA NANGGALKEUN TANK KITU MAKARENKO STRAIGHT DEUI. ANJEUN HAYANG NGAGUNAKEUN MAKARENKO LEGS HIS JEUNG TEU MÉRÉT LALANGKEUN TANGAN KANAN. Éta AYEUNA dina PIKIRAN PADU. >> Bob: WHOA.

CLAUDIO MÉRÉKEUN PÉLÉN PÉRÉSÉLI, JEUNG TAPAKNA Léngkah NANGSA SATU JEUNG NGÉLÉT PANANGAN KANAN. >> Teddy: KEBERSIHAN AYEUNA BAGI PELAJARAN. Anjeunna gaduh seueur pilihan.

MANÉHNA BISA NGANGGO LEGGARNA JEUNG BISA NGOMPÉN DI TANGAN QCK-Na. Sareng Anjeunna tiasa milih kidul upami anjeunna kedah. >> Bob: Jalankeun Kénca Pikeun Ngalatih. >> Teddy: TANGAN QUK KU PÉS.

JEUNG DEUI, Sanés ku RANDOM, BYKEY TANDA. NYAHO NU ANJEUN. Wah MAKARENKO HAYANG NGARANGKEUNKEUN DENGAN TANGAN KANAN.

TAPI ANJEUN NGARTI ANJEUN KUDU Laksanakeun. JADI ANJEUN GERAKAN LEGGAR KU PÉS. Cobian Candak Kakuatan MAKARENKO. >> Bob: JEUNG AYA BELLTO TAMAT LAP NOMOR DUA.

PÉNÉNÉNÉNÉNÉNG BOLA BINGKIT 6-5 JEUNG MIMPIN TANGGA 13-8 NURUN. >> DUA NURUN, FOKUS DI ROUND ieu, OKAY? Jaga kotak, Janten pinter. Upami anjeun sumping ka REFDON henteu ngahontal anjeun, pastikeun anjeun ngempel sareng tapi di anjeunna, anjeun mangrupikeun padamelan anu saé.

Sederhana Laju Pikeun Dua Langkung Laju. OKÉ, PEKERJAAN BAIK. >> Kumaha Rarasaan anjeun? >> ANDRE Tukang Gawe sareng Leungeun Kénca Anjeun. >> TEMPAT LULU LAKU.

Pitunjuk kénca ti posisi kidul. PANGSA BISA ROBAH JEUNG GAWE AYA. GERAKAN LOGOH PÉLA DEUI, JEUNG JOMBOL BARI KANGGO KANGGO.

HAYANG MAKARENKO GERAK. JEUNG GEUS DIPIKSA pikeun Anjeunna Baheula. Maké JAB KANGGO NGANGGO TANGAN KANAN.

Dinten ayeuna henteu jalan. >> Bob: LATIHAN PELAKSAN DENGAN KADOMANNYA JEUNG VIRGILHUMPHREY PELAKSANAAN CALIFORNIA PUSH, COUNE, BAKAL NUNJUKKAN CADBAC DEVILLE ON AND DownHILLS DI WARNA PARKING ANJEUN TALLAS MAKARENKO, ANJEUN BISA NGARIKO JALAN. Anjeun hoyong ngajaga lawan anjeun anu sok leuwih hadé tibatan anjeun dina tungtung jab anjeun sareng pencét kalayan parobihan anu lengkep tibatan anjeunna tiasa ngalakukeun naon anu anjeun henteu hoyong ISHAVEO ka zona PUNCHOR OF THE SHORTERMANS.

NGALAMAKEUN KULITAN> Bob: TEDDY, Upami kuring tiasa nyarios siga gaya CUBAN, NGAGUNAKEUN TANGGAL CEPOT SILIH JEUNG GERAH INANY PIKIR BAHAYA '>> Teddy: Nya, Anjeunna anu dilakukeun, DO MAKARENKO MAKARENKO DOSOMETS anu teu dilakukeun SENENG, NYAUHURAN SIZE-Na. >> Bob: FANS RUSSIAN Anu NGADukung Juara DUNYA DUA KALI YEVGENY MAKARENKO. >> Teddy: GAMBAR IN PIKIR. >> Teddy: GAMBAR IN PIKIR.

Salami NINGALI TT, GANGGULAN, Saupama anjeun ningali perang dina jero sareng ningali MAKARENKO di jero, anjeun terang MAKARENKO TEU NGANGGO HATEEIGHT. >> Bob: JEUNG SAPI KALANGGIHAN U. SA LÉSÉNG DI DEUI BOXING BOXING OLDMPIS PARISTERI JEUNG KUMAHA.

Waktos DIPASARAH, TEU AYA TAPI BOOS. >> Teddy: HENTEU NGADÉNGEUN TEU. MENTUNGKEUN DINA TUGAS. >> Bob: Alesanna BUKU BOXERS. >> Teddy: Aranjeunna nyebatkeun hadiah bapak sareng palatih anu kalaluar taun ka pengker handapeun unggal taun, frank sareng tarasi.

ANDRE HENTEU TEU AYA LEUWIH LEUWIH BAIK tibatan ngahontal ARMSUP ieu ka langit dina kemenangan. TATTOOS INI PASTI JADI Kuat Pikeun AREMINDER, MAKARENKO Sederhana. Anjeunna resep sumping, nyepeng anjeun nganggo panangan kénca sareng naék nganggo panangan anu leres sareng nganggé waktos.

RENCANA Sederhana, ANJEUN PLANFOR EFEKTIF. NYIEUN MAKARENKO HHEIGHT. Bérés R. >> SAJIJI.

HIJI LEUWIH LANJUT. DUA MENIT. NGABANDUNGAN SADAYA INI ..

Entong Bobo Saré. Entong obah sepanjang waktos, ngamankeun aranjeunna kalayan sababaraha langkung poin. OKÉ? Datang dimana, JOE? >> 16-11. >> Urang nepi kana lima atanapi genep poin.

LINDUNGAN ANU TAPI TEU SORA Upami kaluar sareng terang teras anjeun ngamimitian nyébut tombol ieu. ANJEUNG NGADENGENG? Yakin éta ku sababaraha poin deui. ANJEUN TIASA NGUPINGKEUN ABDI? PADAMELAN ANU SAÉ. >> Candak Waktos Anjeun. >> Anjeun ningali malachi dina taktak kénca anjeun.

Ieu putrana ngora ANDREJR. ANAK ANTARNA DINA KUDU BENER. >> TANGAN CEPAT OF ANDREWARD, KAMI NGADILIKAN DEUI Nganggo #U WARDINSIDE AND NINGALI MAKARENKOINSIDE, MAIN LUAR BIASA OLYMPIC DEUI Upami MAKARENKO DITUNGGUL.

MAKARENKO TEU KALANGKUTAN KOMPETISI INTERNASIONAL SAKULANG 1999. >> Teddy: DUA GADUHAN PEMASANGAN DGER, KANÉNG KATÉNA DEUI KITUAH TEU NAMPAKKEUN JEUNG SANGKA NU ANJEUN TEU KUDU DIPILU. PÉNTÉ BISA PINDAH SISI TAPI TEU BÉRÉS DEUI.

Tempat sejen anu bahaya bisa datangna ti jauh cara. >> Bob: Anjeun tiasa ayeuna. Anjeunna terang yén anjeunna parantos leutik sareng sapuratina.

Anjeun parantos nguping pelatih US. JEUNG USA bakal dipesen deui. TAPI GANGGUAN GAMPANG DENGAN Pimpinan ASIX-POINT. >> Teddy: Tong hariwang perkawis gas TANPA upami anjeun mikir ku AMERICAFIGHTER kuring bakal turun.

Kuring ngobrol sareng pelatih minggu kamari, sareng aranjeunna gaduh kuring dua padamel anu paling beurat dina gaya ieu, ESCOBEDO VICENTE AND ANDREWARD. >> Bob: NGALANG AWAL, TETEP AYA. >> Teddy: JEUNG DENGAN LEGSNA SABUDEUT.

PANJAGA MAKARENKO GEUS DIMENSI, MENGGUNAKAN KIRI, BENER, KUDU DIKESUARASI, NUNGGUAN KASIHAN LEPAS ANDA PASTI NU TEU LAKON, JEUNG MENGGUNAKEUN LEGS KANGGO NGEUNJEUN, KITONOH, SIA GERAK JEUNG TAPI CEPAT CEPAT DENGAN CEPAT TANGAN. >> Bob: TAPI SISINA SANG DILAKSANAKEUN DINA TORDER TEDDY TEU SANGSA. >> Teddy: TEU DI PINTU Hareup Ayeuna.

PÉNÉNÉNÉNÉNGEUN HAYANG KA PUKA. Kunaon Kusabab MAKARENKO SELALU SITUATED DI Hareupeun panto hareup. HANYA NINGALI.

PINTU Hareup Teu aya FORMAKARENKO. DIA BUBUKA. >> Bob: ANDRE WARD OEUNITED STATE, 0 TAUTAN, NGUNJUK PINTU Hareup: ONYEVGENY MAKAREN: ONYEVGENY MAKAREN WARD.

SUSUS BAIK AYEUNA AYEUNA JAMNA bakal CK. ER HAT DE N LEAD. PINJAM.

PIKIR HÉJÉ DARI WARD X DEUI, INSI DE GUT Pikeun PÉSA. MAKARENKO TEU BISA DIGUNAKAN SUKSES DINA SAKAMPIRA. SILINGKEUN PÉSÉS PADANG ANALISIS. >> Bob: PANGGUNG PANJANG DI JEUNG HARIAN MAKARENKO.

NYA ANJEUN SÉSÉNÉN PANGANGGUH HENTEU. ANDRE mangrupikeun tautan anu dirojong ku YEVGENYMAKARENKO OF RUSIA JEUNG BÉRÉS LIMPÉNA ​​LIMPÉNA ​​NANGTUN CIRCUIT DI ADUN INTERNASIONAL! JEUNG BARANG DILAKSANAKEUN SADAYANA SAKURANGNA, BARI TEDDY DIJAMIN JEUNG FA ANJEUNA NGAGUNAKEUN LEGSNYA, JAGA SAJAJARA PUSAT RUSIANIAN DIMENSI JEUNG KUDU NGanggo TANGAN LEUWIH CEPAT DENGAN KALIMAHAN. Kana Kami Nyebatkeun, Keuangan TEU PANUTUP DINA ENAM TAUN DINA, UN-HRBASER, TAPI TEU NUTUP JUARA-JUARA JEUNG DUA KAMI DUNYA DUNYA. >> Bob: EWEUH TIASA NGARANGKEUN Ceuli KADANG.

LALAKI 0 taun ti OAKLAND, KALIFORNIA dianugerahi ku nada medali dina harga ékstra MAKARENKO. HEY, MAK ARENKO, ANJEUN KALUAR. Bakal >> Bob: WILUJENG DEUI KA Aula BOXING OLYMPIC THEPERISTERI.

ANDRE WARD DATANG Puncak. THE OAK LAND CALIFORNIA NATIVEIS DENGAN NASI KENNY. >> ANDRE paréntahan ngawartoskeun kuring sababaraha minggu ka tukang kuring hariwang ngeunaan anjeun medali emas.

Keuntungan ageung dinten ieu ngalawan MAKARENKO. Wartoskeun ka kuring stratégi anjeun? >> NYA ALLOH ALLAH. Cenah mah basa kuring datang ka dieu jeung kuring bakal cocog cara pikeun emas MEL MEL.

ngaluyukeun derailleur payun

Abdi teu tiasa ngalakukeun TANPA ALLAH. Abdi terang yén Gusti sareng abdi. Kuring béjakeun ka anjeun, David ANDGOLIATH NGARASA JEUNG TIASA SAÉNA.

Nalika kuring ngagaduhan W. >> Anjeunna mangrupikeun jalma GOLIAT Dinten ayeuna, langkung jangkung, anjeunna parantos dugi ka anjeun. ANJEUN BISA DATANG JEUNG cicing di dinya.

Kumaha anjeun tiasa ngadamel ieu épéktip salaku sakabeh? >> Kuring ngan ukur nyobaan tetep fokus. Abdi nyarios sareng budak lalaki di kamar parobihan sadidinten namina YESUS. Anjeun tiasa ngalakukeun sagala hal ngalangkungan kakuatan Yesus. >> Kuring ngucapkeun salam ka kulawarga kuring balik deui.

Pamajikan, kulawarga sakulawarga, abdi bogoh. >> Sareng kuring kedah ngucapkeun salam ka sadayana dina raja raja. NAON, BAYI. >> Hatur nuhun ANDRE.

ANDRE WARD TI OAKLAND, KALIFORNIA. E GAME Kahiji Pikeun ieu, medali kuring ngan saukur leungit. SUSUATU DI PERUSAHAAN BOUTWAS KAHIJI PERLU.

Abdi henteu kéngingkeun kakuatan naon waé anu gancangna lumpat ka jalma, kuring parantos gaduh kakuatan pikeun kénging kuring, upami kuring ningali, kuring ngagaleuh kanyaho kuring, moal tiasa miceun kakuatan ka payun kuring. >> ANU NYAHO JASONESTRADA NYIEUN Sababaraha Komment Tadi Wengi Anu Ngambek Sababaraha Jalma. ANJEUN NÉSIK SIKIT.

Anjeunna saurna saatos anjeunna kaleungitan éta sanés urusan ageung. Anjeunna henteu paduli, éta ngan ukur gelut anu sanés. AS ANGGOTA PEMAIN BOXING AS, KUMAHA SANGKA HÉRÉNÉNNYA? >> Anjeun terang, kuring teu tiasa nyarios naon-naon ka JASON, anjeunna mangrupikeun jalma nyalira.

Anjeunna ngagaduhan émosina nyalira. Tapi ku kuring sareng anggota tim anu sanés anu kuring carioskeun - éta lengkep jalma datang sadayana, perang hirupna pikeun ngahontal titik éta teras masihan. Anjeun terang anjeun ningali kuring saatos gelut kuring, kuring kaci kusabab éta impian kuring.

Kudu pondok motong impian kuring matak pikasediheun. >> Ku cara kitu, anjeun ngaraos siga anjeunna ngaluarkeun sagala padamelan anu dilakukeun ku anu sanés? >> PELAJAR ANJEUN SIKITIK. Anjeun gaduh seueur waktos.

Kami gaduh tilu bulan tempat latihan sareng urang 'kuring didieu. Kuring henteu terang upami anjeunna capé perkawis éta. Abdi henteu nyarios ka anjeunna perkawis éta.

Tapi kuring mah, koméntarna, éta ngan ukur goréng. Sakumaha ceuk kuring mah kuring ceurik, JEUNG SÉSÉNA LAIN ngan ukur ngagorowok sabab anjeun terang yen 14 taun kanggo kuring, teras anjeun terang potongan pondok. Potong pondok anu emas ngagaduhan medali. >> DEVIN, kuring NILAI ANJEUN DATANG.

Kuring Meunteun yén anjeun nyarios ka kami dina telepon. KUDU JADI PERMAINAN MENARIK, JALAN >> BOXHAL, DI PERISTERI - AMIR KAHN TAHUN TIASA TI BRITINI NGÉLÉN BAIK TI KOREA Kidul. THE REFEREE TI BULGARIA.

Lawas KMEECO 17 TUA KA BOXER Kahiji Tina Britania Ageung Anu beuratna Medali Boxing Olimpiade dina 44 taun. Sareng Saur Formulir sareng Téknologi masihan KHAN kasempetan anu saé pisan ngalawan PAICHING PAICHING BAIK, Éta peryogi seueur liang kanggo ngeusian STRUKTIK PUNCHING KHAN KAHN KAHNKAHN. Naha Anjeunna 17 ATAWA 27.

Anjeunna terang jalan anu leres pikeun janten kotak. >> Bob: BODY BEKERJA BEBAIK. Sawatara C.

TAPI TAPI AMIR KHANRATTLES NGADAPKEUN sababaraha poin deui. >> Teddy: KEMAMPUANAN BOXING BOYS 17 TAHUN NGALANGKITAN AGRESI UMUM JEUNG PENGOBATAN PANJANG DI BAIK. Abdi lebet kana beureum sareng straiGHTPUNCHER.

Zona bahaya pikeun KHAN nyaéta lamun jalanna. ANJEUN KUDU Ati-ati TEU KA KHAN. ÉTA SAMPURNA.

Sareng éta mangrupikeun tangan katuhu anu éndah. >> Bob: BAIK turun. URANG TEU BOGA KOKO DI DIDIEU GOLEK OLIMPIK. >> Teddy: Éta Gampang.

NGAN NGARANGKEUN BAIK. >> Bob: TILU COUNTS IN ONE GARUND D, ATAU TENTANG. Anjeun ngeureunkeunana.

KHAN NUTUPKEUN TANGAN, LALAKU 1-TAHUN NU NGADEPK JEUNG GIVENTO BAIK. >> Teddy: Sareng KHAN parantos nunjukkeun dua cara, anjeunna tiasa narik anjeun deui atanapi anjeunna tiasa nyandak deui sareng mundur. Nalika éta mimiti nyetél dalapan wilangan, éta reset.

AYEUNA ANJEUN PELANGSEL NGALAMI LENGKAP. >> Bob: medali pangheulana pikeun brilian hébat dina divisi cahaya dina 44 taun kalebet sensasi umur 17 taun, AMIRKHAN. >> Teddy: anjeun terang yén éta téh talén.

KITU TEMPERAMEN PACARAN. Éta mangrupikeun umur 17 taun, éta téknologi anu saé pisan. DASAR NÉSA. >> Bob: JONGBAIK TEU BISA tahan tekanan ti KHAN.

Sababaraha tabloid NYAÉNÉNÉNANÉNANA PANGERAN SUSUSNA DIHINA. Anjeunna saurna henteu, kuring hoyong ngajaga suku abdi di lantai. Abdi henteu lebet kana flambouyantaspék na.

Abdi hoyong janten BOXER BAGUS, AMATEUR JEUNG tetep di, teras ngantosan sakitar perkawis na. NUT, Anjeunna nyandak léngkah dina arahan ieu salaku AMIR KHAN JONG SUBBAIK STOPPED sareng naék ka tingkat medali. >> Teddy: Anjeunna Nunjukkeun KHAN COU LDDO TI DUA CARA.

Waktos Kahiji dina leungeun anu éndah antara leungeun anu éndah ngaliput kénca ku PAIK. PITINGKAT deui KA URANG, ANU TEU KUDU NGAJANGKEUN KAMI DENGAN JEUNG NYEUNGEUT. TANGAN DIDIEU KIRI NINGGAL KITU JEUNG BURUK BAIK.

JEUNG AYEUNA KHAN nunjukkeun yén anjeunna tiasa ngalakukeun cara anu sanés, anjeunna salawasna tiasa pencét dasar dasar. Tukangeun Kénca Kénca, Sikilna sareng Karuksakan Leres Deui, saatos Nyerang BAI Kahiji Ku Thecounter Ditémbak. >> Bob: WILUJENG DEUI KA PERISTERI BOXING HALL ROUND.

coil vs shock hawa

Kumaha parasaan anjeun di panggung mimiti? >> KUDU NGANGGUL - NU NYAHO JADI PERANG GAMPANG. Kusabab didamel pikeun mistik, éta laun dina suku na. Kuring SIA TEU NGADAPKEUN TUNGTUNG JEUNG SADAYANA, kuring mimiti.

Abdi gaduh abdi di dinya, kuring teu aya anu tiasa nyandak éta. >> Sigana anjeun parantos ningkat unggal jalan di sakabeh tempat sareng anjeun ngéléhkeun STILIANOV sapeupeuting, naha kapercayaan anjeun sareng unggal kaulinan, anjeun tumuh? >> Leres, anjeun tumuh? >> Leres, kuring MGETTING langkung saé sareng unggal perang. SUKUR KURING NYAETA.

Abdi bade dianggo ka tungtung, sorangan. JEUNG BOXER ieu mangrupikeun juara ANASIAN Dinten ayeuna. Kuring yakin kuring bakal leuwih hadé ayeuna.

Muga-muga urang bakal langkung saé anjeun kalayan jelas diperyogikeun sahenteuna hiji medali bronz, éta anu paling goréng anu tiasa anjeun bérés. NGARASA ANJEUN ANU KUDU HAYANG SOLOMON, JAGA BOXING, ANAK. ÉTA LERES.

MUNGKIN JAJAKNA PANGSAÉNA HARTINA JEUNG KANGSAAN. MASALAH OG KUDU NGADILAKAKEUN KASAHA, GELENG GALUNG. BRAD SOLOMON GEUS SUSUS. >> Barry: ANDRADE BENER NUNGGU KUMAHA.

ANDRADE KUMAHA URANG NYUATKEUN ANJEUN COUNTERPUNCHER. Anjeunna hoyong ngalaksanakeun éta ngantosan, tapi solomon henteu kooperatif. >> Al: Anjeun terang AND VLADIMIR anu gaduh tarung ieu ngalawan SALOMON, anu seueur anu ngarepkeun dina titik ieu, bakal agrésif pikeun maju.

ANU AYA ANU KUDU NGADULU LAIN. SOLOMON, TEU NGADUKUNG ANJEUN. >> Barry: NUTA BARENG NGUTU DROPPEDIN Didieu ku ANDRADE. >> Al: KARYA JASMANI ALUS TI ANDRADEON DI JERO.

INCLINASI NYAUNGKEUN JEUNG NU PATUHEUN KA URANG TEMBANG DI JEUNG BATUR. >> Barry: ANDRADE NGANGGO LAPANG JUDI OLYMPIC JUDIOR. Anjeunna gaduh FACTOR PANGALAMAN DI SISI.

Sigana mah ROUND anu épéktip pikeun ANDRADE. SUSAH NU LEUWIH KADEU NU AGUY JADI BRAD SOLOMON. >> Anjeun lebet sareng anjeunna bakal néwak anjeun.

TEU LOMBA. ANJEUN KUDAH DIBIRI. PAKAI JAB ieu. >> Barry: NINGALI DUEL IEU NGALANGKITAN HUNGARY, Anjeunna NGANGGO DUA KAPANJALANAN. >> Kumaha parasaan anjeun? Anjeun kedah neraskeun ayeuna.

ANJEUN NGARTOS? Pencét Salajengna, TEKAN. >> Leres, SIR >> NGANGGO JAB ieu sareng gulung kana sareng tandana. TUKANG LEBIH LANJUT.

HANYA KUDU NGANGGO, BAYI. T urang GO. >> Barry: KUDU JADI GAMBAR DIRIJAYA, JOHN STOOTS NYAETA ANJEUN KADUA LAPS. >> Al: Kuring yakin anjeunna nyangka anjeunna tiasa ngalakukeun deui. >> KUDAH DI INTERIOR.

POTONGAN ANU DUA TANAH DALAM >> Barry: Ieu mangrupikeun 15 PUNDUNG AKHIR PD. URANG DIDIEU DI HIRUP DI KLASIK ESPN DINA ROCK SIKIT, ARKANSAS. TILU KOMBINSI GAMPANG KU SOLOMON.

Jinis ANJEUN SOLOMON, ANJEUN BISA LAKU JEUNG TEU - >> Al: PISAN JEUNG, Leres. Éta CONSUMER SIKIT. Anjeunna hoyong anjeunna sumping ka Anjeunna.

Anjeunna kapaksa naon anu biasa na M. O. nyaéta >> Barry: KASUS KERJA.

Anjeunna ngaitkeun ANDRED nalika asup. PERANGSAAN SOLOMON SUKA PELATOR PELAJARAN. >> Al: Ieu tiasa janten saham ageung pikeun SOLOMON. >> Barry: Abdi resep naon anu anjeunna lakukeun nalika Andrade nyobian ngaléngkah.

BENER MENARIK, BUDAK ANU PERLU KATEGORI JEUNG UNDERDOGS TEU ANEH PISAN SAING GOLEK. >> Al: Éta poin anu saé. BENERNA BENER.

Boh anjeun di dieu hariwang nami lawan anjeun sareng sababaraha anu meunang. >> Barry: ANDRADE HENTEU Pasti CARA NANGGUNG JALMA INI. Anjeunna nyobian damel di jero bumi, aya seueur kagiatan tapi teu seueur tanah PUNCHES.

Ieu PERANGSA TUTUP PISAN SINGAP. >> Éta Éta. AYEUNA URANG MULAI.

NGHARAPKEUN. KUMAHA PERASAAN ANJEUN? >> saé. >> saé.

OKÉ. DATANGKEUN KA JASMANI INI. OKÉ? Abdi hoyong ningali leungeun anu katuhu dina katuhu awakna, BANG, BANG, CEPAT.

BANG, BANG, CEPAT. Maké taktak. >> Janten katingalna saé.

Maké JAB JEUNG NGANGGO TANGAN KANAN. Nuju KA JASMANI, KADUA KEPALA. PUSH, anjeun ngartos? >> Leres, SIR. >> OKÉ, BAYI.

HAYU ANGKAT. >> Al: SOLOMON BISA NGAGUNAKEUN AWAL DINA LINGKUNGAN. LUAR JABAR.

Anjeunna bagian tina sababaraha dana anu saé pisan. ANDRADE jalan di jero rohangan. JEUNG LANDING UPPER BADAN JEUNG KAPUNG.

PITINGKAT LENGKAP SAJAK TI ANDRADE. >> Barry: AYEUNA KULIAH LAPI. Deui, hiji anu anjeun rasakeun yén gelutna tiasa saimbang.

SOLOMON NGASILKEUN KASILAHAN BAGJA SAKAPI PANJANG ANDRADE TRAN Nuju lebet ka jero. >> Al: ieu moal gampang dilaporkeun, coba mayar

Naha Jason Kenney nikah ka Laura Trott?

Pasanganna ayeunakawin(Jasondiusulkeun dina Poé Natal di 2014) sareng ngarepkeun orok kahijina. Nalika ditaros naha aranjeunna kantos kalapa,Laurangawartoskeun GLAMOR: 'Kami langkung kompetitif tibatan medali, tapi kaseueuran waktos urang damel babarengan.

Naha Laura Trott hiji MP?

Laura Trott MBE (lahir 7 Désémber 1984) mangrupikeun politikus Partai Konservatif Inggris, anu kapilih salaku Anggota Parlemén (MP) kanggo Sevenoaks dina pamilihan umum 2019.

Saha salaki Laura Kenny?

Jason kennypercaya pamajikanana Laura bakal janten Olimpiade tersukses di Inggris, ngéléhkeun catetan babarengan na Chris Hoy.8. 2020.

Saha anu kawin ku Laura Trott?

Laura Trott mendakan cara anu khusus pikeun ngarayakeun ulang taun kawinan anu mimiti sareng salakinaJason kenny; pasangan kagungan putra anu nembé lahir, Albert dibaptis. Laura, 25, ngabagi poto dina Instagram, masihan penggemar ningali sakedap kana perayaan kulawarga.

Naha Jason Kenny badé ka Tokyo?

Olimpiade tersukses di InggrisJason kennyparantos nyarios yén anjeunna henteu ngagaduhan rencana naon waé saluareun Kaulinan taun ayeuna. Umur tilu puluh tilu taunKennybakal ngawakilan Britania Ageung dina tim sprint, sprint sareng keirin diTokyoKaulinan Agustus ieu.dua puluh hiji . 2021.

Iraha Laura Trott sareng Jason Kenny kumpul?

Aranjeunna mimiti pendak di 2010, tapi romansa na henteu mimiti dugi engké - sareng saleresna,Laurahenteu sadayana anu ribut di awal. 'Abdi henteu resep anjeunna, leres henteu resep. Upami anjeunna aya di kamar sareng kuring anjeunna ngan ukur bakal linggih di dinya; anjeunna henteu bakalsumpingterserah kuring, 'saur anjeunna ka The Telegraph.

Naon jenis pengendara jalur Jason Kenny?

Jason Francis Kenny, CBE (lahir 23 Maret 1988) mangrupikeun tukang numpak trek Inggris, khusus pikeun individu sareng tim sprint. Saatos meunang sababaraha gelar Junior sareng Dunia Junior di 2006 sareng ngahontal medali dina kajuaraan Éropa handapeun 23 taun di 2007, Kenny kapilih payun ti Ross Edgar pikeun bersaing pikeun Britania Raya di

Sabaraha yuswa Jason Kenny nalika angkat ka Olimpiade?

Tukang medali emas Olimpiade dina yuswa 20 taun 2008, Jason mangrupikeun salah saurang tokoh ti Tim Sepeda Inggris Raya anu suksés pisan di Olimpiade bumi di London opat taun ka pengker, nyandak karirna kana tilu medali emas dina sprint sareng tim sprint .

Iraha Jason Kenny ngamimitian bersepeda pikeun Britania Raya?

Pemenang medali emas Olimpiade dina yuswa 20 taun 2008, Jason Kenny mangrupikeun salah saurang tokoh ti Tim Sepeda Inggris Raya anu suksés pisan di Olimpiade bumi di London opat taun ka pengker, nyandak karirna ka tilu medali emas dina lari sareng tim lumpat.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.