Utama > Panumpang > Sapédah lawas - réspon kana pasualan

Sapédah lawas - réspon kana pasualan

Saha siklik pangkolotna?

Robert Marchand



Dina bagian katilu ti séri We Are From a Now, urang ningali sababaraha karakter Seiken anu pangageungna. Aranjeunna meunang sababaraha balapan anu pangageungna dina olahraga, tapi anjeun panginten henteu atanapi henteu kantos ngadéngé éta panginten panginten kami néwak sareng ningali naon anu dugi ka ayeuna kulit marge airbrush disebat Escena atanapi Honky dina basa Inggris sareng anjeunna ngagaduhan éta Dingalian namina kusabab padamelan na anu teu kenal kenal sareng teu habis-habis pikeun babaturan sakelasna, nalika anjeunna ngiringan balap anjeunna ogé ngagaduhan karep anu lumayan hébat pikeun kuldi sareng kipas angin sering muncul di sisi jalan cocooan burit anu dibaju jersey pink tina Giro d'Italia, Maggio gaduh tilu kameunangan pro dina karirna sareng ogé dina podium Giro d'Italia 2008 Maggio gaduh pabrik anggur di jaman PID di jantung daérah Prosecco anu bakal narik, ayeuna anjeunna ngahasilkeun 80.000 botol Prosecco per taun sareng ngagaduhan 30 keledai pikeun ngabantosan anjeunna Ngokolakeun sora anggur siga éta parantos milah pangsiun sigana mah prosecco na disebat MIPS, anu mangrupikeun kecap Basque pikeun d ries sareng kuring tiasa nyebatkeun naon anu kuring impikeun pikeun nganjang ka sobat mars kami oh éta tiasa janten GCN anu saé e pisode naon saur anjeun badi apiary atanapi banteng Skandinavia sareng anjeunna dikenal di kampung halaman na ngagaduhan raos anu pikaseurieun tapi ogé napsu anu ageung ngagaduhan karep pikeun tuang, éta siga anu kuring kenal, batur sakamarna sering bercanda yén ieu nami sponsor muncul langkung ageung dina jersey na dibandingkeun sareng di taun akhir na nalika anjeunna di 2006 ngiringan lomba LPR, beurat na nyarios naék kana kisaran tilu angka, anu karirna dibentang sapuluh taun, dimimitian taun 1997 ku Screener Ghana, dimana anjeunna ngamimitian naék kana klasik Flanders kalayan gravitasi anu luhur sareng kakuatan anu ageung pisan Petter van petegem atanapi menang e3harelbeke di 2002, dinten ieu Dario nyarios yén anjeunna henteu ngagaduhan kontak sareng mantan baturna atanapi saha waé anu nuju bersepeda dimana anjeunna cicing. Siena mangrupikeun kota tujuan Strada Bianchi sareng ngagaduhan Anna némbak japati némbak berkat moro cinta na cenah yén anjeunna resep babi hutan sareng pasta sareng ngaraosan hirup saageung-ageungna kagungan kasuksésan anu pang hébatna dina taun kahijina salaku saurang propésional, dimana anjeunna meunang lima tahapan di Floater Espana di 1979, tapi, Fauns rada teu biasa pikeun pengendara Flemish, kusabab kameunangan pangbadagna di Italia di Spanyol di Milan San Remo sareng wisata awak panjang sareng ogé genep tahapan sumping dina total minyak anu urang Spanyol ayeuna ogé dina panggung di Tour de France dibiayaan 1984 sareng ogé ngempelkeun dua édisi uma Pet Volk, anjeun panginten anu heran ayeuna yén Justin ngéléhkeun anjeun ogé kusabab obligasi henteu pernah hirup dugi kana kasuksésan kahijina, anjeunna wasting debut profesionalna salaku Eddy Merckx salajengna sareng anjeunna masihan nyalahkeun anjeunna pikeun henteu hirup nepi ka harepan liburan anjeunna badé ka Guadeloupe nalika anjeunna ngalakukeun urchin laut di Strand sareng tétéla cacing parantos netep dina awakna sareng anjeunna henteu pernah ngagaduhan bentuk anu sami deui. Kuring sigana henteu kantos ningali landak laut ieu di Irlandia, kabeneran aranjeunna ngajual bagian mobil salami opat taun saatos aranjeunna pensiunan, tapi anjeunna henteu pernah resep pisan sareng anjeunna kantos damel salaku sutradara olahraga kanggo Farm Fritz tapi henteu leres-leres lebet deui Janten salajengna, anjeunna nyandak bumi pamakaman sareng istrina sareng ngajalankeunana.

Anjeunna nyalahkeun média ku alesan yén anjeunna henteu pernah hirup dugi ka anu diarepkeunana, janten aranjeunna salawasna ngagambarkeun anjeunna salaku Eddy salajengna. Merckx kadenge dalit, tapi ogé, surga, Eddie masih babaturan sareng ningalikeun salah sahiji dugi ka ayeuna Gelas anggur babarengan nalika aranjeunna pendak di sakumna dunya. Kemenangan Tour of Flanders taun 2004 makuta karir 16 taun pikeun Stefan Westman anu kalebet podium Roubaix sareng emas, tapi anjeunna ogé meunang balapan sapotong catetan lima kali ogé.

Stefan imigran ka Swiss salami karirna, dimana anjeunna ayeuna cicing sareng kulawargana saatos réngsé balapan. Anjeunna sareng istrina ngamimitian perusahaan anu disebut Speed ​​Import, anu khusus kana bagian karbon maju sareng roda enteng. Anjeunna ogé damel salaku agén supir sareng Tony Roman Ger tilas supir balap dipikaterang ku karesepna pikeun jam tangan Swiss sareng mobil mahal, tapi jaman ayeuna éta langkung nyetir ka bumi sareng anjeunna ogé tujuan pikeun lisénsi supir beus sareng Stefan resep némbak sareng dua anjing moro Inggris na angkat.



Muga-muga waé tujuanana saé sakumaha ogé kamampuan nyodor na. Stefanhe narik rambut kuring yeuh da enya da enya perkawis Ferrari ieu henteu kunanaon upami mayar éta hehehe ngan ukur pikeun tulisan anu kuring lakukeun henteu mungkin ok yeahyeah yeah no no don't worry no no éta dina Oke ya don ' tong hariwang teu tiasa kéngingkeun Ferrari Bayangkeun batur anu meunang Alex Zillah dua kali dina Vuelta a Espana tapi anjeunna henteu ngamimitian bersepeda deui dugi ka 18 taun kusabab kacilakaan ski nalika prosés rehabilitasi anjeunna ditandatanganan dina 19 91 kalayan tanda manual ti tilas tim tapi badé kéngingkeun kontrak sabab ayeuna gaduh subang. Zillah hoyong sajumlah kameunangan TTS 40 anu unggul dina TTS salami karirna, tapi jumlah éta ngan ukur éléh ku jumlah curuk anu dialamina sareng hanjakalna Alex ngagaduhan paningal anu parah, anu janten alesan pikeun jenis na seueur ragrag na ieu ngajantenkeun anjeunna julukan Roof Breaker, atanapi Mr.

Magoo, anu ageung di taun 1990an. Alex sok paséa ngalawan Mick Hell Indurain anu hébat, di Grand Tours anjeunna nyéépkeun kadua di tukangeunana di Tour de France, tapi anjeunna meunang Wurlitzer Espana tanpa cilaka, tapi panginten anu kéngingna anu paling unggul nyaéta dina TT World Championships di Logano, dimana Anjeunna nyandak baju kaos pelangi salaku juara dunya dinten éta, tapi engké dicabut tina gelar, tapi Alex dirina ogé dina kontropérsi ngeunaan urusan Festina salaku hasil tina éta anjeunna wengi di panjara dimana anjeunna humandeuar yén anjeunna taranjang dipilarian sareng ramo na nyurungkeun derailleur tukangna, aya ogé kasieun yén anjeunna teu diidinan nganggo kacamata na di panjara sareng henteu kantos ngagaduhan kacamata na deui nalika anjeunna angkat ti panjara Olahraga sok janten kakuatan panggerak dina kahirupan Alex sareng salaku Nalika anjeunna lirén balap, anjeunna janten agén supir pikeun Tony Roman ger sainganna anu lami di TortoiseSwiss, agénsi ieu disebat IMG sareng ngalayanan seueur supir propésional, dana Anjeunna janten manajer gim lokalna di kampung halaman na Swiss sareng sakuduna masihan kelas puteran anu pangsaéna di kota sareng kumaha upami anjeunna tiasa ngabantosan kuring kalayan latihan dumbbell kuring anjeunna masih naék sapédah na sanaos anjeunna disangka liren nalika nyeri sareng sering angkat deui ka Spanyol sareng rerencanganna anu lami óscar Pereiro, anu sanés tilas supir propésional anu ayeuna émut deui? édisi apokaliptik Man San Remo nalika balapan katutupan salju sareng supir kedah liren di tengah balapan dina beus sareng ka titik anu sanés dina jalur ngan ukur ngarengsekeun kursus sareng ngarengsekeun akhir anu bahagia tina balapan éta ngagaduhan urang Jérman pengendara ngalangkungan kaayaan brutal ieu sareng GerrardSonic henteu yakin upami anjeun émut anjeunna Wellman Ansari murk mangrupikeun kameunangan pangbadagna dina karirna Malah salaku budak ngora, Joad nunjukkeun janji hébat nalika anjeunna ogé sababaraha tim pangbadagna dina U23 World Championship Cycling ngeunaan mil Ramquickstep MTN Kubecka T-Mobile ogé nyerat tim Kolombia anu kawéntar nalika anjeunna pensiunan. Éta rada sesah pikeun ngalacak anjeunna sareng milarian terang naon anu anjeunna kontak sareng moderator anyar, Bernard ISIL, anu tangtosna gaduh nomer na dina teleponna sareng nganuhunkeun anjeunna sareng kami mendakan naon anu dilakukeun ku Jared.

Jared leres-leres kana ski na sareng kuring hartosna leres-leres, anjeunna ngalakukeun barang freeskiing ieu luncat turun tina gunung anu disebatna katingali lumayan berkesan pikeun kuring, kuring henteu terang naha ngeunaan ski, tapi fairplay kana kokotor ogé ngarencanakeun janten instruktur ski, sanaos anjeunna ngalakukeun taun ayeuna hanjakalna dibolaykeun kusabab pandemi coronavirus. Anjeunna ogé damel sadinten saminggu di kafe, ngan ukur pikeun cinta kopi Brewing kopi cinta Annie resep kopi lemes di Kafé ieu sareng sanés ngan éta, anjeunna ogé sutradara olahraga sareng ngarencanakeun janten diréktur olahraga hiji tim di hiji tim Benua Jérman, sareng kuring bosen ogé ieu parantos ditunda kusabab pandemi maka dumeh siga Jared mendakan kahirupan anu saé ogé saatos balapan urang ngarepkeun anjeun sadayana anu paling ngarep yén sadayana bakal uih deui nalika kaayaan anu pikareueuseun ieu lumangsung éta parantos réngsé nalika anjeun milari instruktur ski pikeun masihan pelajaran anjeun terang anjeunna tina pelajaran anjeun Kami di dieu upami anjeun peryogi megerman drive sareng pamaréntahan leena aya di luhur buruan na nalika anjeunna nyarios yén kaos awal éta nyetir tim di Tour de France Oh Bob Goodman mangrupikeun supir kualitas upami anjeun jumlah kameunangan utama GC salami karirna tapi di 2012 éta kontrakna henteu diperbaharui nalika anjeunna ngiringan RadioShack, sareng anjeunna nyangkut opsi sanés anu sanés . Anjeunna sumping deui di 2014 sareng balik deui ka MTN Quebec, nanging taun ayeuna di luar olahraga anu anjeunna nyéépkeun waktos di pulau éta ku New Yorkers sareng ieu dimana anjeunna mimiti ngaraos betah di pulau sareng anjeunna ngamimitian ogé awas kana naon anu bakal anjeunna lakukeun upami anjeunna lirén balap saatos pensiunan tina bersepeda anu sataun kaluar nalika anjeunna leres-leres ngilhamkeun anjeunna sareng ngajantenkeun janten day day atanapi kota kosmopolitan nyaéta basisir Orcas dimana anjeunna ngamimitian réstoran ieu, éta disebut AMArestaurant Asian Inspired Masakan sareng anjeunna ngadirikeun pasanganna sareng janten kasuksésan booming aranjeunna? gancang diserep kana komunitas lokal sareng ayeuna réstoran éta tetep kuat sigana teu leres-leres transisi tina daptar siklus ka réstoran tapi kuring tiasa mikir tempat anu langkung parah pikeun pensiunan upami anjeun naros ka kuring supir Spanyol óscar Pereiro janten juara anu teu dipikaresep dina 2006 Tour deFrance nalika anjeunna nyobian nyobian di gim ngantosan 30 menit dina panggung pikeun sésa-sésa sainganna anu dibawa balik ku Freud Landis anu meunang kameunangan di Paris, tapi sareng kuring yakin anjeun terang carita na, Freud engké didiskualifikasi pikeun adopsi nyerang sareng kameunangan angkat ka Prairie Cycling a Ayeuna ieu sanés angin anu ngahartikeun karir Ferrero, sareng anjeuna meunang kameunangan janten novel de totoraswiss sareng ogé ngajantenkeun sapuluh finish top di Tour de France sababaraha kali saatos cyclist Oscar gagal réngsé sareng olahraga sareng ngalih kana maén bal Naha bakal hasil tina e Ngalih tina hiji olahraga ka olahraga sanés sanés tugas anu gampang, lakon anu adil Oscar tiasa dipendakan dinten-dinten ieu nalika anjeunna damel pikeun Vuelta a Espana salaku duta besar oh sareng tiasa dipendakan di kampung mimiti unggal panggung siga pensiun anu hébat, upami anjeun naroskeun nuhun pikeun obrolan anu munggaran kuring mendakan pikaresepeun pikeun diajar ngeunaan supir ieu sareng ningali naon anu dipiboga - sareng karirna parantos réngsé sababaraha carita anu écentrik di ditu tapi béjakeun ka kuring dina bagian koméntar di handap upami anjeun ngagaduhan karir anu terkenal di jalan naon anu anjeun bakal lakukeun salajengna? Kuring tiasa ngagantung diary poto banténg, éta sumping, gelut leres, kuring kedah lancar, hatur nuhun sadayana, kami moal ningali anjeun ayeuna Barry Oh Jeepers

Naha bersepeda saé saatos sepuh?



Robert Marchand, 105, diaku salaku dunyapangkolotnakalapatukang beca.

Loba jelema. Kuring yakin kuring ningali dina sadel sapédah sareng ngémutan yén sanés ngan ukur kedah henteu raoseun, tapi éta ogé goréng pikeun anjeun. Anjeun terang - nyababkeun karusakan, nyeri, kabebeng sareng, pikeun lalaki, panginten disfungsi erectile, panginten kanker prostat.

Sareng seueur urang nganggo sapédah sareng teu aya masalah pisan. Sabagéan pengendara motor, di sisi anu sanés, ngalaksanakeunana. Abdi gaduh, janten kuring tiasa nyaritakeun yén nalika aya kajadian éta pikahariwangeun pisan.



Tingali - ieu mah 'duh Gusti! Sirit kuring parantos bobo! 'Urang bakal balik deui kana ieu nalika ngajajah masalah ngeunaan kaséhatan sareng bersepeda lalaki. Kanggo ngalakukeun ieu, kami parantos damel sareng salah sahiji ahli urologi terkemuka di Inggris - saurang lalaki anu ngarana Anthony Koupparis - pikeun masihan naséhat anu padet sareng praktis anu kedah didangukeun ku sadaya pengendara lalaki sareng nalika anjeun peryogi alesan sanés pangalaman klinis anu éksténsif pikeun percanten naon anjeunna nyarios yén anjeunna ogé jalma beusi sareng jalma-jalma ieu nyéépkeun seueur waktos dina pelana. Sateuacan urang mimitian, ieu mangrupikeun pelajaran anatomi gancang.

Éta cara kuring numpak sapédah kuring. Ieu ayeuna mangrupikeun rorongkong naék sapédah sareng éta parantos mangrupikeun caket tina sirit.

Eureun nyikikik deui. Éta henteu saé atanapi leres pikeun skala. Pokokna, guyonan kumisan, penting pisan pikeun ngartos anatomi urang sorangan.

Anjeun bakal terang, kuring yakin yén nalika anjeun numpak sirit sareng téstis biasana disumputkeun. Area jaringan lemes antara imbit anjeun sareng téstis anjeun disebat perineum anjeun sareng nalika anjeun dina sapédah, daérah ieu aya hubunganana sareng sadel anjeun. Dina handapeun kulit aya uretra anjeun, nyaéta tabung anu nyambungkeun kandung kemih anjeun ka dunya luar ngalangkungan sirit.

Perineum ogé ngandung saluran getih ageung sareng saraf pudendal anjeun, anu masihan perasaan daérah sahingga ogé ngabantosan pendirianna. Diluhur perineum nyaéta prostat anjeun, kelenjar anu ngahasilkeun cairan mani sareng anu ngalangkungan uretra. Kusabab anatomi kami sareng bentuk pelana, sigana lumrah pikeun ngalakukeun hubungan antara bersepeda sareng nyeri atanapi numbness, disfungsi erectile sareng masalah prostat, tapi hayu urang ningali deui.

Tapi teu hariwang. Éta henteu langkung jelas tibatan anu parantos anjeun tingali, aranjeunna nyarankeun ka Anthony pikeun ngarobih topik ieu. Janten urang ngagaduhan rasa mati rasa, disfungsi erectile sareng kanker prostat, khususna kanker prostat.

Hayu urang mimitian ku pireu sareng mimitina, naha kuring tiasa ngawartosan? Anjeun carita sirit kabogoh kuring? - Éta bakal, enya

Jigana urang kenal silih cukup pikeun nyaritakeun ngeunaan éta. Ieu nalika kuring aya dina torowongan angin di Indianapolis sareng kami ngalakukeun uji coba terowongan angin, bisi éta anjeun kedah hipu dina sapédah salami 30 menit bari sapédah anjeun ngayunkeun sudut angin. Naon hartosna Anjeun kedah leres-leres teu gerak dina awak luhur anjeun, sabab naon waé jinis kedutan bakal distorsi hasilna.

Janten kaayaan anu ponggawa pikeun naékkeun sapédah sareng saatos 30 menit kuring kaluar sareng kuring sadar gancang pisan yén kuring henteu ngagaduhan sensasi dina sirit kuring, anu leres-leres lumangsung, kusabab kabeneran anjeun terang yén sensasi parantos balik. Janten di ahir dinten saur kuring teu aya anu kajantenan dina jangka panjang, tapi naon anu lumangsung dina jangka pondok? Pokokna kusabab tekanan anu anjeun pasang langsung kana perineum, anjeun mencét kana saraf sareng anjeun mencét sababaraha pembuluh darah sareng éta anu nyababkeun rasa mati rasa. Saatos sababaraha waktos linggih dina saraf éta bakal nyandak sababaraha karusakan anu minor pisan anu sanés jangka panjang karusakan, éta dasarna ngakibatkeun kabebeng di daérah anu dilayanan na, anu kajantenan ka anjeun.

Janten mangrupikeun sarimbag sareng saré dina posisi anu anéh sareng gugah sareng panangan anjeun leres-leres maot sareng ngagalura sacara masif, tapi perasaanna gancang deui teu aya karusakan jangka panjang. Mirip pisan sareng éta waé. Janten naon anu urang kedah lakukeun teras? Upami urang sangsara tina pireu saatos naek sapédah, naon port panggero anu munggaran? Upami anjeun mendakan hal éta kajantenan, naék kana sapédah sareng éta bakal matiét saatosna.

Kuring terang langkung seueur tibatan kuring, anjeun kéngingkeun sapédah anu pas sareng batur pikeun ningali sadel anjeun sareng sagala rupa anu aya dina éta. Ayeuna upami anjeun numpak sapédah anjeun lami-lami sareng unggal-unggal janten lieur di daérah éta sareng tetep boloho teras anjeun ngalakukeun hal anu sami terus-terusan maka anjeun pasti bakal nyababkeun sababaraha karusakan jangka panjang, tapi akal sehat nyandak sareng iraha éta kajadian maka karék meunang sapédah anu pas sareng sadel anu leres. Mangsa waktos kakantun saatosna moal nyababkeun karusakan jangka panjang kana sensasi di daérah ieu atanapi ereksi sareng anu sapertos kitu.

Teras topik anu salajengna nyaéta disfungsi ereksi sareng dumasar kana naon anu urang kantos nguping ngeunaan kebas, naha aya hubungan antara bersepeda, beuteung terus-terusan anu nyababkeun disfungsi erectile? - jawabanana henteu. Anu langkung penting nyaéta pentingna disfungsi erectile. Prosés anu nyababkeun masalah degdegan sami sareng prosés anu nyababkeun panyakit kardiovaskular, anu nyababkeun serangan jantung.

Janten upami anjeun ngagaduhan diabetes atanapi tekanan darah tinggi, atanapi haseup, anjeun sigana ngalaman disfungsi erectile, tapi anjeun ogé kamungkinan ngalaman panyakit jantung. Kanyataanna, seuseueurna jalma umur tengah bakal ngamimitian Ngabuburit. Ayeuna, upami anjeun mangrupikeun panumpang sareng aya dina umur anu tangtu disfungsi erectile, pamikiran mimiti anjeun henteu kedah, 'Oh, ieu pelana ku kusabab bersepeda.' Kedahna supados kuring henteu ngubur sirah kana keusik Ieu tiasa janten indikasi hal anu henteu acan didiagnosa.

Abdi peryogi diparios ieu. Anjeun sigana teu nyaman sareng kanyataan yén bakal sesah pikeun nyababkeun jinis karusakan kana saraf kemaluan anjeun anu teras bakal ngakibatkeun disfungsi erectile. Janten naha leres sesah pikeun ngalakukeun éta? Éta bit anu lieur mangaruhan perineum anjeun moal masihan anjeun disfungsi erectile.

Sareng nyatana, éta henteu masihan anjeun disfungsi erectile. Buka sareng parios deui. Mimiti, pikeun ngagaduhan MOT anu leres tina sudut pandang jantung, maka naha henteu ngagaduhan perawatan masalah degdegan? Maksad abdi, bunderan parantos sapinuhna.

Éta parantos tina hal anu rada cakcak kana masalah kaséhatan anu nyata anu tiasa diurut. Teras anjeun bakal mendakan aranjeunna. Kumaha upami masalah anu patali sareng prostat sareng kanker prostat khususna.

Untungna, bersepeda teu aya pangaruh kana kanker prostat. Tapi sanés ngan ukur kumaha ngembangkeun kanker prostat, éta ogé patarosan naha anjeun leres-leres diayakeun kanker prostat. Salah sahiji hal anu urang anggo pikeun nunjukkeun indikasi résiko kanker prostat nyaéta tés getih sareng aya pamikiran yén upami anjeun siklus pisan anjeun tiasa ngairitasi prostat anjeun sareng ieu tiasa janten tés getih anjeun anu disebat PSA disebat sacara artifisikeun naékkeun getih tés tés getih anténeu khusus prostat anu dugi ka titik anjeun ngalakukeun éta tés getih éta sacara artifisial diangkat teras anjeun gaduh seueur tés anu anjeun henteu pernah peryogi kusabab anjeun biking sareng anu leres henteu leres, sanés - aya kasempetan éta tiasa kapangaruhan sakedik, tapi upami anjeun ningali kana panilitian dumasar laboratorium ngeunaan seueur, seueur spidol molekular pikeun kanker prostat, Ngabuburit sareng olahraga henteu ngabédakeun naon waé indikator kanker prostat, janten bersepeda saé Anjeun janten langkung pas, éta ningkatkeun kaséhatan kardiovaskular anjeun sadaya hal anu ngirangan résiko anjeun kanker sareng henteu mangaruhan panyaringan kanker prostat anu teu leres.

Teras teras teras-terasan. Untungna, teu aya résiko tinggi kanker prostat. Anu kedah urang lakukeun salaku jalma anu mikir ngeunaan éta.

Janten nalika urang janten sepuh, kamungkinan tumerap kanker prostat langkung luhur. Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun ayeuna nyaéta waspada sababaraha gejala ayeuna, hal anu urang perhatoskeun nyaéta hal-hal sapertos gejala damel cai, nyeri punggung, masalah perdarahan dina cai, hal-hal sapertos éta, upami anjeun hariwang hal-hal ieu, upami anjeun ngalaman deui hal-hal ieu Maka anjeun kedahna ningali dokter ahli urologi atanapi kulawarga sareng gaduh diskusi anu wajar ngeunaan penilaian. Éta henteu hartosna sacara otomatis anjeun bakal dipariksa pikeun kanker prostat, tapi dokter anu khusus bakal ngiringan anjeun ngalangkungan hal-hal anu saé dina ujian sareng kamungkinan tina sisi-sisi ujian.

Maka dua anjeun tiasa mutuskeun naha badé jalan atanapi henteu. Abdi henteu hoyong jalma bodo pikeun henteu maliré éta mimitina. Sareng kaseueuran, urang mendakan hal-hal ieu langkung tiheula dinten-dinten ieu sareng aranjeunna tiasa leres-leres diurutkeun.

Naon umur urang ngobrol ngeunaan didieu? Umur sabaraha anu anjeun kedah hariwang? Sareng kuring ngahargaan yén aya kamungkinan conto tragis anu anjeun terang, kasus awal, tapi anjeun leres.

Kitu sareng kuring dina latihan kuring, kuring gaduh gambar anu sesat pisan. Janten urang gaduh prakték anu ageung sapertos anjeun bakal ngagaduhan pasién dina yuswa 30an dugi ka taun 80an sareng 90an mikirkeun hal éta, sareng upami anjeun ngagaduhan gejala anu matak pikahariwangeun ulah panik, tong ngubur sirah anjeun kana keusik sareng timah Boga diskusi anu wajar sareng panilitian naon masalahna, upami aya umbul beureum pikeun meta sareng upami anjeun meryogikeunana Janten teu aya hubungan antara bersepeda sareng kanker prostat, tapi kanker prostat mangrupikeun hal anu ageung pikeun sabagéan ageung pengendara Masalah Ngan Kusabab Aranjeunna Naha Lalaki, Aranjeunna Tengah Pertengahan Sareng Kudu Pikir Ngeunaan Éta ogé kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi takeaway pangbadagna kuring tina paguneman ieu sareng Anthony nyaéta urang sigana henteu kedah nganggap enteng kaséhatan urang. Urang kedah nyanghareupan maotna urang sorangan sareng leres-leres milarian bantosan nalika urang meryogikeunana kusabab urang henteu ngagaduhan ceking gs panginten masalah anu paling ageung anu urang sadayana bakal nyanghareupan Ayeuna kuring panginten parantos ngalangkungan sakedik seueur inpormasi tibatan kuring parantos masihan anjeun sirit numb dina torowongan angin Tapi kuring pikir dina pengertian éta panginten urang sadayana kedah nyobian gaduh paguneman, kalayan mungkin babaturan urang di klub ngajalankeunana akhir minggu ieu sahenteuna gaduh artikel ieu kuring pikir éta bakal janten titik awal anu positip.

Ayeuna ogé, punten pastikeun éta masihan kuring jempol ageung pikeun hatur Anthony pikeun waktosna sareng pangalaman berbagi anu luar biasa sareng kami, sareng upami anjeun hoyong ningali tulisan sanés dina topik anu sami. Kami ngan ukur gaduh hiji dina saluran ieu anu bakal ngabantosan anjeun mésér sadél anu pas pikeun anjeun nyanghareupan masalah mimiti masalah pireu.

Naha 70 taun teuing pikeun ngamimitian Ngabuburit?

Nalika manula ngeureunkeun aktip, laju leungitna otot gancang sareng aranjeunnaumurLangkung gancang. Dina panilitian anu ngabandingkeun kasihatan tinapengendara motor yuswaantara 55 sareng 79 ka kelompok anu séhat sanéstukang becatina samiumur, étatukang becaéta langkung séhat.Ngabuburittiasa ningkatkeun umur anjeun ku ngirangan résiko panyakit kronis.

Naha anjeun tiasa sepuh teuing pikeun ngamimitian ngédit gunung? Nya, asumsina yén sepuh hartosna henteu pantes, maka anjeun tiasa sepuh teuing pikeun ngalakukeun seueur hal, tapi tangtosna urang terang yén éta sanés masalahna. Sami-sami jalma sadaya umur, kabugaran mah béda, jalur sapédah béda-béda dina kasusah, janten upami anjeun cekap nganggo sapédah biasa di sakitar kota, anjeun tiasa kéngingkeun sapédah gunung anu saé dina jalur pamula, tapi kumaha upami anjeun hoyong nyandak salajengna? Abdi henteu angkat sareng Steven dugi ka tabuh 12.30 siang. sareng dugi ka dinya anjeunna nuju nyetir sadayana énjing - saatos kaluar ti imahna.

Hiji dinten, nalika kuring ngolotan, kuring panginten tiasa gaduh seueur stamina sapertos anjeunna. Steven mangrupikeun bikers gunung XC atanapi lintas nagara. Kayaning ski sareng jalan lintas nagara, fokus na nyaéta dina ketahanan sareng kagancangan.

Sedengkeun sapédah gunung XC ayeuna tiasa ngébréhkeun gumpalan sareng cicirén, dibandingkeun sareng jalur tilas aranjeunna gaduh géométri anu kaku sareng kaku anu nempatkeun anjeun dina posisi anu agrésip, maju-maju. Steven numpak sapédah XC na dina jalur anu paling hese tibatan luncat sareng turun pikeun ngajaga kecepatan na handap. Dina panén siang siang Florida Kidul anu beueus pisan, kuring ampir béak cai pikeun dijaga.

Sabaraha lami Steven parantos naék sapédah gunung? (Klip) Anjeun ngadangukeun leres éta, Steven ngamimitian ngédit gunung dina yuswa 55 taun. Anjeunna naék jalan kerikil sareng putrana teras dipaksa kana jalan satapak kusabab jalur na diblokir. Sésana nyaéta sajarah.

Ayeuna kuring henteu nganggap 55 atanapi 62 parantos sepuh, tapi kuring nampi email ti jalma umur opat puluhan anu naros naha aranjeunna tiasa ngamimitian biking gunung, ogé, tong naroskeun ka diri anjeun nyalira teras angkat, Richard terkenal di dieu di Markham Park. Richard nguji sadaya fitur nyalira, ti katurunan taringgul dugi ka murag kana luncat utamina luncat.

Top méja anyar ieu sareng berm cukup gampang dilatih ku ngalangkungan bagian tina jalan satapak. Kuring ningali seueur jalma anu nyetir fitur ieu dinten - sareng didieu sumping Richard. Richard sareng kuring gaduh gaya tunggang anu mirip pisan, sajauh kami henteu wareg ngan ukur ngangkut jalan satapak.

Sagala anu dimungkinkeun pikeun kéngingkeun sapédah nyaéta kaulinan anu adil. Richard ogé ngagaduhan sapédah anu pas pikeun padamelan éta. Sedengkeun sapédah Stevens hartosna XC, Richard numpak sapédah jalan satapak kalayan pos serelek sareng seueur perjalanan.

Saatos numpak motorcross salami hirupna, Richard ngan ukur teu tiasa liren ngaluncatan. Dibikeun kumaha cilaka na tiasa di motorcross, biking gunung saéstuna mangrupikeun kagiatan anu kirang résiko, tapi henteu. Éta henteu kirang nungtut sacara fisik.

Kuring parantos ningali jalma anu saumur kuring ngaliwat sababaraha fungsi anu Richard pedalan ngalangkungan. Duanana Richard sareng Steven aya di jalan ampir unggal akhir minggu sareng kanyataanna aya seueur jalma dina kelompok umur na anu bersaing dina balapan lokal. Pikeun saha waé anu ngalakukeun olahraga tindakan, éta moal matak héran.

Pédah bikang gunung, peselancar, pendaki sareng saha waé di antawisna terang seueur jalma dua kali umur na anu ngalakukeun hal anu sami, naha di tempat kaulinan di McDonalds atanapi salaku budak leutik, henteu seueur hal anu kedah lami teuing. Kegiatan sapertos biking gunung mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngajaga pikiran sareng awak anjeun ngora. Ieu mangrupikeun hal anu anjeun tiasa gancang ningkatkeun sareng ngagunakeun éta pikeun ngukur kabugaran sareng agility anjeun.

Pikeun balik deui ka patarosan aslina, sigana mah anjeun tiasa sepuh teuing pikeun henteu ngamimitian Ngabuburit. Hatur nuhun pikeun nyetir sareng kuring dinten ayeuna sareng kuring bakal ningali deui waktos salajengna.

Naha bersepeda goréng pikeun lalaki langkung ti 50?

Pangaruh latihan aerobik rendah sapertosNgabuburitanu sampurna pikeunleuwih-50ananu henteu tiasa deui ngalaksanakeun latihan intensitas luhur; meureun kusabab tuurna henteu saé sapertos aranjeunna.

kalsium karbonat dina susu almond

Sabaraha yuswa pro cyclists?

Rata-ratapikeunumurna 27,7 taun, anumurdibagi ku sababarahapengendarakaasup Chris Froome, Mark Cavendish, Greg Van Avermaet sareng Tony Martin. Kuring nutupan kumaha Tim Saxo-Tinkoff nyaéta tim anu pangkolotna anu rata-rataumurlangkung ti 30.

Saha pengendara Tour de France anu bungsu?

Ngamimitian tehWisatayuswa nembé 22 taun sareng 14 dinten, étapengendara bungsudina 2021Wisatanyaéta Bahrain Koswara 'Fred Wright.29. 2021.

Naon aturan 75 dina Ngabuburit?

The75-peringkataturannyatakeun yén salami saminggu latihan, sahenteuna75persén mil anjeun (atanapi waktos) kedah aya atanapi handap75persén denyut jantung maksimum anjeun (MHR).

Naha 60 lami teuing kanggo ngawitan Ngabuburit?

KunaonNgabuburitMangrupikeun Olahraga Anu Hadé pikeun Manula

Sapédahtunggang gunung mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun manula kusabab seueur alesan. Nalika urang sibuk ngasuh kulawarga sareng ngawangun karir, seueur urang kéngingkeun urangsapédah lamidi garasi atanapi loteng rusting jauh. Warta anu hadé nyaéta, dina kaseueuran kasus, henteutelat ngamimitiandeui.

Naha bersepeda saé kanggo yuswa 70 taun?

Sapédahtunggang nyaéta ahébatbentuk latihan pikeun ningkatkeun kasaimbangan sabab nguatkeun otot glute (butut anjeun) sareng inti anjeun (beuteung).Saékasaimbangan penting, tapi khususna nalika anjeun umur tujuh puluhan sareng sajabina. NgamimitianNgabuburitmasihan anjeun kauntungan ageung pikeun mobilitas jangka panjang anjeun.

Naha peloton saé pikeun langkung ti 65?

TOPlatoonKelas Siklus Seniors dirancang pikeun saha waé anu nganut gaya hirup pensiunan. Henteu ngan ukur manula tiasa resep kana kelas ieu, aranjeunna tiasa nguntungkeun pisan tina latihan denyut jantung sareng kagiatan dampak anu murah anu disayogikeun ku siklus jero ruangan.

Sabaraha yuswa cyclist pangkolotna di dunya?

Dina yuswa 105 anjeunna diaku salaku pengendara tanding pangkolotna sadunya ku Guinness World Records. Marchand nempatkeun kabugaran anu luar biasa sareng umur panjang na ka diet anu diwangun ku: seueur buah sareng sayuran, sakedik daging, henteu seueur teuing kopi - sareng sajam sadinten dina bumi-pelatih bersepeda.

Saha anu mimiti pengendara sepeda Afrika Amérika?

Major Taylor (26 Nopémber 1878 - 21 Juni 1932) mangrupikeun tukang sepeda Amérika anu kéngingkeun kajawaraan bersepeda sadunya 1 mil (1,6 km) taun 1899 saatos netepkeun sababaraha rékor dunya sareng ngatasi diskriminasi rasial. Taylor mangrupikeun atlit Afrika-Amérika munggaran anu ngahontal tingkat juara dunya sareng ngan ukur

Saha anu pengendara sepeda terbaik sepanjang waktos?

1 Jean Alavoine 2 Marcel Buysse 3 Eugène Christophe 4 Oscar Endog 5 Frederick Grubb 6 Firmin Lambot 7 Rudolph 'Okey' Lewis 8 Henri Pélissier 9 Fritz Schallwig (1890–1916), mangrupikeun Juara cyclist Jérman. Anjeunna lahir dina 7 Méi 1890 di Spandau di Berlin, Jérman sareng tiwas dina Perang Dunya I. 10 Carl Schutte Langkung seueur

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.