Utama > Panumpang > Jinis pengendara - kumaha mutuskeun

Jinis pengendara - kumaha mutuskeun

Naon rupa-rupa jinis tukang sepeda?

Naon rupa-rupa jinis tukang sepeda?
  • Pendaki.
  • Sprinters.
  • Pengendara.
  • Puncher.
  • Sadaya-rounders.
28. 2018.



Kami pengendara sepeda mangrupikeun urang sunda anu lami - kami. Naon supir anjeun? Anjeun tiasa terang sababaraha jalma anu sumping. - Henteu aya anu pas pikeun The Moaner. - Putus sakedik, sobat, anjeun nuju nyetir gancang teuing. - Hapunten lalaki. - Hayu, rada gancang, sakedik langkung gancang.

Tiis teuing dinten ayeuna. Kuduna mah dina ramalan cuaca. Panas teuing naék sapédah ayeuna.

Abdi gaduh anu tiis atanapi anu sanés. Suku nyeri, panangan karasa ogé. Butt bener-bener nyeri dina sadel ieu.



Sigana mah kuring teuing latihan. Kuring ngan ukur nyurungkeun sakedik teuing. - Naha anjeun ngan ukur lirén? Argh! - Hate jalma anu ngajerit.

Shouter.- Naha anjeun jalma anu ngédarkeun sapédah unggal-unggal naékna? Panjang, pondok, berbukit, bahkan rekreasi di cafe? Nya, upami éta anjeun, anjeun kedah ningali diri panjang sareng keras. Éta henteu saé, sareng éta henteu pinter.

Milih roda satengah anu sanés, sareng sanés urang sanésna. - Kuring kantos ningali aranjeunna lima, panginten genep kali ayeuna. Kuring angkat ka manggung kahijina di Brighton sateuacanna.



Aranjeunna parantos sateuacan aranjeunna ngagaduhan pop anu leres-- Hapunten, antosan sakedap, sobat. Kuring ngan ukur kedah ngeureunkeun anjeun ka ditu. Aya bagian dina 25 méter, pasangan - ngasilkeun produk pribadi, QOM atanapi KOM, ampir sadayana biaya, mangrupikeun prioritas mutlak pikeun Strava Hunter.

Nanging, éta rada ngaganggu nalika anjeunna milih ngalakukeun ieu dina tunggangan grup. Tapi tibatan fretting, naha henteu masihan bongbolongan? Panginget yén aya hal-hal di luar disebat ras, hal-hal anu anjeun sami-sami balapan ngalawan jalma sanés di jalan anu sami pikeun ningali saha anu pangsaéna. - Nya, anjeun ngalaksanakeunana. - Henteu, kuring henteu meunang.

Abdi sono. - Hayu urang teraskeun, kan? - Henteu. Henteu, kuring kedah turun deui sareng ngalakukeun deui, kuring henteu leres- - Urang henteu ngalakukeun éta deui. - Kuring henteu ngalakukeun éta.



Abdi henteu angkat-turun sacara leres. - Kuring pendak sareng anu sanésna di luhur di cafe, janten marahmay. - Entong ngambek, man, anjeun ngan ukur ngantunkeun kuring kaluar.

Kadieu. Naha anjeun serius, sobat? Ieu KOM! - Entong diterangkeun. Éta naék grup .- Teu aya tumpak grup. - Aya hiji supir anu cukup matak, jalma anu sok Trier anu nyéépkeun waktos teuing di payun, dina angin.

Meureun anjeunna nyobian ngingetkeun para sahabatna sapertos perasaan sangsara sangsara. Aranjeunna bakal numpak dugi ka kacapean sareng moal pernah nyungkeun bantosan sanaos katinggalina, diréduksi janten jalan leumpang, aranjeunna masih bangga. Ieu réréncangan abdi mangrupikeun babi tarik - Jujur, pasangan, naha kuring tiasa ngabantosan di dinya? - (Ngahégak) Abdi badé jodo.

Abdi henteu kunanaon - ngan ukur linggih sakedik di payun? Ngan, anjeun terang, janten henteu janten tiis. - (panting) Cicing di dinya. - Hapunten pisan sobat, Akang, kuring badé pesen téks.

Naha anjeun bakal damang? - (panting) Leres - anjeun terang aranjeunna. Henteu janten masalah iraha anjeun kencan, aranjeunna sok telat. Kamungkinan aranjeunna ngan ukur bobo, tapi aranjeunna keukeuh masihan alesan anu paling konyol sareng rumit. - Oke, jodo. - Kumaha anjeun sumping ti ditu? - Nya, kuring aya di dieu sakedik mimiti waktos ieu, janten panginten kuring, kuring henteu hartosna ngantosan janten kuring ngamimitian gelung - Luar biasa.

Kuring ngantosan anjeun unggal dinten salami dalapan bulan terakhir - Nya, kuring ngahargaan éta. Sareng kuring henteu bakal nganggap enteng. - Bencana perjalanan kelompok.

Jinis supir ieu tiasa ngagaduhan motto 'henteu siap-siap', antosan, naha anjeun kedah siap-siap, anjeun jodo, aranjeunna 'anjeun ngagaduhan tonggong katuhu? Aranjeunna bakal salawasna ngabantosan anjeun. Éta, atanapi anjeun ngan ukur rada bodo dina kahirupan - Dan, hapunten naros ka réréncangan, tapi anjeun henteu kabeneran gaduh pompa mini sareng anjeun? Anjeun henteu ngagaduhan tuang, sanés? Abdi cukup lapar sareng kuring saleresna mopohokeun éta. Nya, anjeun gaduh artos.

Dupi abdi tiasa angkat (bip) sareng mésér naon-naon. Kuda kuda ieu bakal sering ngorondang di tukangeun grup, bebek sareng beuleum, ngajauhan angin sareng ngahémat énergi berharga maranéhna. Naon waé anu anjeun lakukeun, tong ngarepkeun corak payun ti sit on sprinter.

Ngan ngarepkeun gegereman nalika aranjeunna nyebrangan tukang roti pikeun jalan péso ukuran kota sareng hajatan anu teu saimbang nalika aranjeunna ngéléhkeun. - Urang sadayana terang sahenteuna salah sahiji jinis supir ieu, sareng nyatana, dina tulisan ieu kami ngagaduhan kakait pikeun unggal jinis supir masing-masing. Janten upami anjeun gaduh sobat anu cocog sareng pedaran ieu, kirimkeun tautan na ayeuna.

Ngomong-ngomong, naon jenis supir anjeun, Si? Kuring sigana mangrupikeun kombinasi .- Kuring bakal satuju sareng anjeun. - Abdi tiasa ngawartosan anjeun yén kuring pasti sanés nag sareng kuring henteu linggih dina éta kusabab kuring henteu tiasa lumpat, tapi kuring sering telat, jarang nyiapkeun, Abdi resep nganggo sapédah satengah, pastina kipas tina hiji atanapi anu sanés KOM, janten, enya, kuring panginten janten ngimpina anu saleresna kuring tiasa nyetir, leres? - Ironisna, naha kuring? moan sakedik, sareng sanaos kuring henteu sprinter, kuring tetep linggih kusabab kuring resep ngahémat sakedik tanaga.

Serius tapi sigana kuring henteu terang, sigana kuring mangrupikeun jenis pengendara anu teu aya dina tulisan ieu, kuring mangrupikeun jalma anu masih raoseun cekap tapi langsung luhur sadar kuring nyetir ogé heuras sareng henteu pas sakumaha baheula - jigana aya hubunganana sareng nostalgia, Dan, sabab kaseueuran carita anjeun ogé dimimitian ku 'Kali ieu dina tim uji coba Seville lucu pisan. '- Oke, abdi rider nostalgia. - Persis, teras hayu urang angkat.

Ah ayeuna upami anjeun hoyong nonton tulisan sanés bari ngupingkeun carita anu sanés ti tim uji coba Dan's Seville maka parios hiji ieu yén anjeun leres-leres bakal mikawanoh diri sareng sababaraha réréncangan anjeun mangrupikeun sepuluh alesan anu paling luhur. Janten teraskeun ayeuna, damel anu saé. Leres, turun, naon anu salajengna tina Tim Tes Sevilla? - Nya, katurunan ieu saleresna mirip pisan sareng hiji ti luhur ka tukang dina 2010.

Naon dua jinis sapédah utama?

sabelasJinis SapédahNaha anjeun terang sadayana?
  • Évolusi TheSapédah.
  • Jinis Sapédah. JalanSapédah. GunungSapédah. WisataSapédah. TilepanSapédah. Ngalereskeun Gir / LaguSapédah. BMX. Ngalangkungan deuiSapédah. Kapal pesiar. HybridSapédah. CyclocrossSapédah. ListrikSapédah.

Sepeda gunung parantos seueur mekar dina sajarah sakitar 40 taun. Ayeuna aya sagala rupa disiplin anu aya dina papayung sapédah gunung éta. Kami pikir éta janten waktos anu saé pikeun ngajelaskeun sadayana jinis bébédaan sareng maksudna pikeun digunakeun.

Janten hayu urang mimitian ku motor lintas nagara. Ieu Canyon XC, sapédah balap lintas nagara. Ieu dimana beuratna penting pisan.

Janten bingkai serat karbonna. Sapédah ieu sering janten 29er sabab ngagaduhan flap tambahan éta. Janten upami anjeun aya di ujung ujung, aranjeunna bakal gancang pisan.

Sapertos anu kuring carioskeun, beurat penting pisan, janten ngeunaan enteng mungkin kusabab kabugaran sareng kagancangan penting pisan. Aranjeunna gancang-gancang pisan. Aranjeunna henteu nawiskeun résistansi tusukan anu hébat, tapi anu langkung penting, éta ban anu gancang.

Sapédahna gaduh sudut setir anu relatif lungkawing, janten tangkas dina kecepatan rendah sareng ogé saé pikeun naék. Anjeun gaduh gagang panjang sareng setang anu handap pikeun tetep beurat dina roda payun janten anjeun henteu ngalakukeun roda teuing nalika naék. Ieu mangrupikeun sapédah lintas negara anu lengkep, hal anu bakal dibonceng ku balap marathon, panginten jarakna langkung lami tibatan sapédah lintas negara murni.

Gantung lengkep mangrupikeun pangalaman nyetir anu langkung raoseun, anjeun bakal langkung cekelan dina ban tukangna. Jalur ban rada saé. Jelas, pangasilanana langkung beurat sakedik.

Aranjeunna biasana gaduh ranté tunggal atanapi ganda, sigana langkung duplikat tibatan sapédah lintas negara murni sabab anjeun bakal naék sapédah ieu langkung lami. Deui, ideu na masih sapédah énggal, gancang - janten ayeuna angkat skala anu bakal disebat sapédah jalan satapak umum. Aranjeunna condong ngagaduhan nanaon tina 120 dugi ka 140 juta perjalanan anu janten sapédah ieu.

Aranjeunna condong overbuilt dina sapédah jalan satapak. Anjeun tiasa tingali yén éta jauh langkung clunkier didieu sakitar tabung sirah sareng ogé di dieu kira-kira titik pangsi pikeun nyandak hukuman ieu. Salaku tambahan, éta ngagaduhan jarak roda anu langkung lami dibandingkeun sareng sapédah balap lintas nagara sareng kusabab éta langkung stabil dina kagancangan, tiasa naék katurunan anu langkung raoseun, tapi di dieu ogé, éta henteu nanjak ogé ogé titisan dropper, ogé leres-leres asik pitur. - Upami anjeun sakedik nambihan skala deui, ieu mangrupikeun deflection spring tina 160 juta.

Janten anjeun gaduh sapédah turun anu saé pisan anu naék ogé. Deui, urang hoyong sepédah janten agrésip, janten urang gaduh ban anu langkung ageung, langkung cepil-buktina, tapi deui hadiahna nyaéta langkung beurat - slopestyle bike. Faktor utama anu nyababkeun ieu nyaéta perusahaan masih ngadamel sapédah nganggo roda 26 inci, téknologi lami dugi ka jalan satapak sareng sapédah nurun gunung, tapi jalma-jalma ieu masih kénéh numpak 26.

Henteu diperyogikeun pikeun roda anu langkung ageung. Sigana mah éta ngajantenkeun sapédah langkung seueur di udara kusabab éta roda anu langkung alit. Perjalanan anu pondok, sigana ngan ukur 100 juta, ngan ukur pikeun ngepak tina éta luncatan masif nalika badarat pisan.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aranjeunna ngagaduhan jangkungna anu handap sareng bingkai leutik sahingga anjeun tiasa sacara gampil gerak dina sapédah pikeun ngalakukeun sadaya trik anu aranjeunna lakukeun. Korsi leres-leres low waé pikeun turun sareng kaluar tina jalan. - Sapédah gendut.

Asalna roda ieu dikembangkeun pikeun nyetir dina pasir sapertos ayeuna sareng salju. Ban ageung masihan anjeun palayaran. Gelang ieu lébar 4,8 inci.

Bandingkeun sareng ban ban gunung rata-rata anjeun, panginten 2.2, 2.4.

Janten aranjeunna lega dua kali. Anjeun bahkan henteu peryogi rak sapédah kanggo bobo di pantai ayeuna. Motorna ngan ukur diwangun di sakitar roda ieu.

Éta lega pisan yén ujung payun sareng bérés garpu cukup lega pikeun lebet kana hub anu langkung ageung sareng ban ageung. Kaseueuran waktos, sapédah ieu mangrupikeun hardtails atanapi bahkan kaku pisan sapertos sapédah ieu sareng aranjeunna janten beuki populér. Anjeun tiasa ningali ieu dina jalur sareng jauh ti salju sareng pasir. - Sapédah Turun gunung.

Pamakéan anu pohara terbatas pikeun naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sapédah ieu, anu didesain ukur pikeun medan paling kasar, luhur dugi ka handap, turun gunung. Sakumaha anjeun tiasa tingali, kalangkunganana teuing, dugi ka garpuh payun, anu mangrupikeun jambatan garpu, mirip pisan sareng motor, ban ageung pisan, agrésif, super kuat, sering tubeless. Dua ratus juta perjalanan, payun sareng tukang, biasana ngeunaan ballpark.

Sudut setir anu rata pisan supados anjeun raoseun dina katurunan anu lungkawing, jarak roda anu leres pisan supados sapédah super stabil dina kecepatan luhur. Stang lega, dugi ka 800 pabrik, ogé ngabantosan masihan stabilitas tambahan pikeun sapédah. Anjeun biasana tiasa mendakan roda 26 'sapertos kieu, atanapi anu nembé pabrik damelna dina roda 27,5' - hardtail.

Éta aya dina sababaraha bentuk sareng ukuran anu béda, roda 26-, 27.5- sareng 29 inci. Paduan baja, bingkai karbon, jelas henteu aya gantung tukang, sareng aranjeunna sering gaduh garpu gantung.

Aranjeunna sering naék gunung paling murah sareng mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun ngamimitian dina olahraga. Kaseueuran waktos, jalma-jalma naék hardtail salaku sapédah kahiji na. Sareng aranjeunna masih pikaresepeun pisan.

Abdi hoyong nyebatkeun hardtail anu handap, tapi masih aya kénéh tempat pikeun sapédah ieu - janten hayu urang balik. Éta pikeun kami 'sapédah gunung anu mana disiplin.' - Gagasan pikeun tulisan ieu saleresna sumping tina koméntar kana salah sahiji DirtShed Show urang.

Janten tong hilap tinggalkeun koméntar anjeun di handap. Kami maca sadayana - Abdi ngabayangkeun anjeun hoyong ningali langkung seueur tulisan di dieu dina GMBN, janten upami anjeun mencét di dieu anjeun bakal ningali tulisan kuring dina 'Suspensi Dijelaskeun' - Sareng upami anjeun ngencet di handap anjeun anjeun tiasa ningali éta 'Naha Fatbikes Lucu ? ' - Naha Aranjeunna Pikaresepeun? - Aranjeunna pikaresepeun. Pasihan kami jempol upami anjeun resep kana tulisan éta.

Jempol siga.- Sareng pencét kami sareng hardtail pikeun ngalanggan GMBN.

Naon anu disebut grup pengendara sepeda?

peleton

Nalika urang kaluar dina sapédah urang sareng pencét jalan terbuka, urang janten bagian tina patalimarga, janten penting urang diajar berinteraksi sareng patalimarga dina cara anu diprediksi sareng konsisten. Sumuhun sareng sinyal tangan mangrupikeun salah sahiji alat anu urang kedah nyaman ngagunakeun pikeun janten supir jalan anu trampil tapi tong hariwang sabab kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun diajar sareng latihan, leres tapi sateuacan urang parantos waktosna naroskeun ka aplikasi gcn terang naon anu bakal kuring pilih éta bakal ngaluarkeun éta dina aplikasi gcn oh anjeun henteu pernah ngalakukeun éta kedahna urang teras-terasan moro-moro ayeuna henteu masalah upami anjeun numpak nyalira atanapi sareng grup anjeun kedah lebet Kanggo komunikasi leres sareng pangguna jalan anu sanésna hartosna kuring, upami mobil bakal ngahurungkeun tanpa nunjukkeun yén anjeun aya anu badé nyarios, upami anjeun henteu bakal ngajalankeunana, upami anjeun henteu nyetir maka anjeun panginten henteu kenal sareng istilah manuver sinyal eunteung anu nandeskeun Pesenan anu kedah dilakukeun ku pengendara Tangtosna, dina jalan anu kabuka, pengendara bakal mariksa kaca spionna, sareng kaseueuran sepédah henteu gaduh kaca spion. Upami henteu, anjeun tiasa ngagentos ieu ku cek taktak.

Pariksa yén éta jelas, anjeun sinyal manuver anu anjeun badé laksanakeun teras urang mimitian ku anu sigana sinyal anu paling saderhana pikeun péngkolan anjeun kedah mikirkeun jalur éta sateuacan jalan, éta ogé gumantung kana jinis jalan anu anjeun jalankeun upami dinten sibuk sareng seueur lalu lintas, anjeun hoyong maéhan sadayana pangguna jalan ieu terang persis naon anu aranjeunna laksanakeun sateuacan parapatan upami jarakna jauh maka anjeun tiasa tinggalkeun aranjeunna caket ka parapatan ieu tingali heula dina taktak anjeun sareng ngajalankeun lempeng payun pikeun mastikeun yén éta jelas, teras sinyal ku panangan anjeun leres-leres manteng teras anjeun hoyong ningali kana taktak anjeun deui pikeun mastikeun yén teu aya anu nyusul anjeun, ngajantenkeun tengah jalur sareng teras deui sinyal anu sanés anu pantes dipikiran. ngeunaan. Di luar lokasi jalan Nalika anjeun dugi ka simpang sigana anjeun hoyong dina posisi anu menonjol di tengah jalur ieu bakal masihan anjeun rute anu saé ka tempat anu teras-terasan dipikiran sateuacan sateuacan miang di parapatan. ngan ukur pikeun mastikeun yén teu aya nanaon Anjeun nyusul sareng moal aya anu ngareuwaskeun anjeun sareng hal anu sami pikeun bundaran Pastikeun anjeun dina jalur anu katuhu Tingali kana taktak anjeun salaku tanda pikeun kaluar anu anjeun pikahoyong ka katuhu urang kedah nunjukkeun naon anu kedah ngalakukeun nalika anjeun aya panginten aya halangan di payuneun anjeun atanapi anjeun kedah ngirangan kagancangan anjeun maka sinyal anu lambat tiasa aya gunana anjeun ngan ukur manteng panangan ka gigir sareng mindahkeun éta ka luhur sareng ka handap lalaunan hankyou Sigana anjeun ' ngeunaan badé angkat, éta manuk téh aya rencana lirén sareng ngantepkeun sadayana terang yén anjeun lirén pisan pentingna, utamina upami anjeun Kuring ayeuna nuju tunggang kuda di rompok atanapi sareng rerencangan Aya anu dua cara pikeun ngalakukeun th nyaéta, anjeun tiasa nempatkeun panangan sapertos kieu atanapi anjeun tiasa nempatkeun panangan anjeun di tukangeun anjeun. Ayeuna damelna paling saé upami anjeun nganggo rompok ageung, ku cara éta sadayana tiasa ningali naon anu anjeun laksanakeun sareng iraha sareng anjeun tumpak sareng réréncangan atanapi khususna nalika aya jalma dina sapédah anjeun anjeun tiasa nganggo acara panangan di tukangeun anjeun, ieu mangrupikeun tanda tangan anu sampurna, da éta ogé kuring henteu ngagaduhan réréncangan pikeun sinyal tapi anjeun terang anjeun sareng kuring duaan tapi anu leres-leres penting nyaéta kelompok éta terang yén anjeun nandakeun sinyal atanapi naon anu anjeun lakukeun sateuacan anjeun ngamimitian ngarobih hal terakhir anu anjeun pikahoyong nyaéta saha waé anu bade di tukang anjeun henteu peryogi anu ayeuna anjeun panginten kumaha upami anjeun peryogi perhatosan darurat sareng anjeun peryogi duanana handyeah anu kedah anjeun lakukeun, nyaéta nganggo sora anjeun, hartosna ieu pasti sacara umum bisa ditarima pastikeun éta saé sareng nyaring sareng saé sareng jelas gawéna saé hatur nuhun upami anjeun ngaji dina grup sareng pengendara sepeda anu sanés éta saé c Biasa nunjukkeun hal-hal sapertos jalan atanapi halangan di jalan.

Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngahontal sareng nunjuk ramo atanapi panangan kana liang, sakumna kelompok bakal terang persis dimana ayana, upami anjeun teu ngagaduhan waktos kanggo nunjukkeun éta sadayana anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nganggo sora anjeun, janten anjeun tiasa nyarios pothole ka kénca atanapi halangan ka katuhu janten sadayana terang persis dimana ayana éta ngarah aranjeunna tiasa nyingkahan akal sehat Pikir upami anjeun supir tukangeunana, kumaha éta mangaruhan aranjeunna sareng naon anu anjeun pikahoyong terang kumaha nepi ka dinya? Leres, anjeun panginten henteu kedah ngagorowokkeun sadayana anu kuring hartosna, barina ogé kami aya di padesaan Wales kami henteu hoyong nyingsieunan unggal domba anu katingali? urang kadang-kadang ngagaduhan domba di jalan, anjeun kedah nunjukkeun ka aranjeunna yén urang kedah henteu kunanaon di jalan ieu, nyalip mobil anu diparkir atanapi kaluar ka jalan pikeun nyegah aya halangan anu diperyogikeun dina kaseueuran perjalanan pikeun sinyal naon anu bakal datang di tukang anjeun anjeun kudu mindahkeun panangan anjeun ka palang anu anjeun badé nunjuk panangan katuhu anjeun ka kénca sareng panangan kénca anjeun ka titik katuhu anjeun ngalangkungan taktak sareng ngawartosan ka pangguna jalan sanés anu anjeun teu hoyong gaduh salami manuver ieu Kudu ngalambatkeun atanapi lirén ayeuna penting pisan nalika nyetir di grup. Ayeuna intina nyaéta kéngingkeun sinyal ngalangkungan sakumna kelompok janten sadayana terang persis naon anu kajantenan. Janten upami anjeun ningali supir di payun anjeun nyalin sinyal ieu supados tiasa di jalan sapanjang grup sareng sadayana terang dimana tujuanana sareng éta ogé ngajaga sinyal anu saé sareng aman saé héy dimana urang badé kénging urang sareng kendaraan anu sanésna di jalan upami aranjeunna ngantosan di tukangeun urang hayu urang ngucapkeun hatur nuhun jempol jempol saderhana jauh jauh sigana kuring mimiti sabab éta mangrupikeun akhir tulisan ieu.

Kuring miharep anjeun resep tulisan ieu sareng anjeun mendakan sababaraha téknik ieu aya gunana sareng tiasa ngagunakeunana di jalan, khususna anu ieu, urang bakal leres, oh leres pisan leres, anjeun henteu pernah mendak, kumaha upami sinyal anu disumputkeun ieu naon anu kajantenan, naon éta, gumpalan éta jelas henteu sareng murangkalih kuring henteu nyangka yén ieu pisan mangpaat di jalan

Naon jinis anu pang populerna di bersepeda?

Jalan. Thenu pang populernatinaNgabuburitdisiplin kedah jalanNgabuburit. Ringansapédahsareng mil tarmac sajajalan pikeun nutupan.

Anjeun parantos mutuskeun mésér sapédah jalan anu munggaran, anu luar biasa anjeun parantos nyandak léngkah munggaran anjeun kana dunya anu langkung ageung, tapi mésér sapédah munggaran anjeun tiasa karaos rada ageung sareng ngabingungkeun sabab katingalina seueur jinis anu béda tina bahan anu béda kalayan komponén anu béda lulus, janten kami aya dina artikel tulisan ieu kuring bakal masihan anjeun pituduh praktis sareng nyaritakeun pisan naon anu kedah dipilarian sareng naon bédana kuring leres-leres resep kana bersepeda, janten naon waé anu ngagaduhan langkung seueur jalma dina sapédah sareng karep éta sadayana hadé Splits. Kusabab kitu urang damel sareng Decathlon, aranjeunna gaduh sapédah anu leres-leres komprehensif kalayan seueur fitur anu béda sareng aranjeunna ogé nilai pikeun artos, anu hartosna ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun kuring nunjukkeun ka sadayana anu tiasa anjeun laksanakeun sareng kuring ogé peryogi layang langlayangan anyar ditambah pamikiran anu maéhan dua manuk ku hiji batu. Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta nangtoskeun sabaraha artos anu anjeun badé nyéépkeun, tapi sabaraha artos anu anjeun kedahanggékeun ogé teu aya jawaban anu pas pikeun patarosan éta nalika badé mésér sapédah jalan tapi anu anjeun tiasa terang nyaéta éntri anu berkualitas sapédah jalan rata biasana dimimitian sakitar 260 oros atanapi £ 250 sapertos anu ieu sareng saatos anjeun langkung awis pigura anu langkung énténg sareng langkung sesah sareng komponén dina pigura ieu langkung énténg sareng langkung canggih sakitar 600 euro anjeun tiasa kéngingkeun seueur artos kasieun sapédah, ilaharna aya anu nganggo bingkai aluminium sababaraha komponén tingkat Éntri anu hadé kusabab bahkan rem rem sareng motor sareng alat sapertos ieu sanggup pisan, anjeun pasti tiasa terang yén gunung atanapi Alpen panginten anjeun sareng ngalakukeun sababaraha balap dina sapédah sareng spéktrum jenis ieu kuring terang éta, kusabab aya sagala hal anu kuring lakukeun dina sapédah jalan anu munggaran, kuring nyarankeun anjeun henteu nyéépkeun sadaya artos anjeun dina sapédah nyalira, nganggarkeun sagala penting. asesoris sapertos sapatu sareng pedal, baju sareng sadayana anu anjeun kedah perhatoskeun nalika milih sapédah anjeun, komponén anu napel na nyaéta tina istilah koléktif pikeun rem sareng pergeseran roda gigi nyaéta kelompok ayeuna aya pabrik anu béda pikeun set Campagnolo , SRAM microchip sareng meureun Shimano anu paling kawéntar anu sumping teu paduli grup merk set Hierarchies atanapi tingkat luhur nalika anjeun mindahkeun hirarki grup janten langkung awis sareng komponénna janten langkung enteng anjeun biasana ngagaduhan langkung seueur fungsionalitas langkung didamel tina langkung bahan aheng sareng pergeseran gigi ogé bakal langkung lancar ayeuna mah sapédah tingkat lebet sareng bikang jalan lebet lebet biasana disayogikeun set kelompok anu langkung handap dina hirarki, conto anu saé ieu nyaéta Shimano Sora, anu mangrupikeun undakan Shimano kelompok anu kadua sareng biasa dipendakan di sapédah sakitar £ 500,00; Shimano Sora tiasa janten handap dina hirarki Groupset.

Kami henteu ngantep éta ngahalangan anjeun ti mimiti motor atanapi tingkat Éntri anu sampurna pisan. Tunggang munggaran kuring. Sapédah parantos Shimano angkat sareng kuring nyerat éta gunung di kuring atanapi Carall ngeunaan tempat anu kuring naék sababaraha balapan tapi salah sahiji hal anu kedah diémutan nyaéta babandingan gear tina grup Sapédah ieu gaduh kasét 1132 di tukang, naon anu kuring nyarankeun pikeun sapédah jalan mimiti anjeun sabab éta 32 pakakas waos dina tonggong kasét leres-leres manpaat pikeun bukit.

Ieu ngandung hartos yén ku cara ngagelarkeun suku anjeun langkung, anjeun tiasa kéngingkeun irama anu langkung luhur sareng éta ngan bakal ngajantenkeun bukit langkung ageung. Ieu kontras sareng sababaraha sapédah anu sumping sareng kasét anu rada sesah: 28 perhatoskeun sareng ranténa ayeuna ogé ngagaduhan ukuran ranté anu béda, anu bakal kuring nyarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran anjeun nyaéta set ranté anu ringkes sareng 50:34 sapertos urang gaduh didieu sareng alesan anu sami kuring nyarankeun taun 32an, tonggongna ngan ukur ngajadikeun bukit rada gampang upami anjeun pemula. Kantun upami anjeun biking jalan pamula sareng hoyong gaduh gir anu tiasa ngabantosan anjeun naék bukit anu anjeun pikahoyong, rem tukang anu langkung ageung sareng tukang anu langkung alit disebut ogé bagian tina grup sareng sacara gembleng aya dua jinis rem Rim atanapi sakumaha anjeun tiasa tingali dina rem cakram sapédah ieu sareng rem ieu hargana sakedik langkung seueur tibatan rem tapi kumaha upami anjeun cicing atanapi bakal naék di daérah anu ngagugulung? di daérah pagunungan kuring bakal nyarios yén aranjeunna patut usaha tambihan sabab nawiskeun rem langkung kuat, anu langkung konstan khususna dina kaayaan baseuh sareng umumna ngan ukur gaduh kontrol anu langkung saé.

Kuring kedah ngantebkeun yén rem pelek anu ngagunakeunana sampurna nyukupan pikeun meunang Tour de France salami 100 taun sareng aranjeunna gaduh kaunggulan rada enteng dibanding rem ieu kusabab bahan bingkai na damelna aya pangaruh anu gedé pisan dina kualitas numpak sapédah sacara umum kalayan bahan anu paling populér Aluminium Steel sareng serat karbon ti sakitar 250 dugi ka 1.000 pon euro sareng dolar, kaseueuran sepédah anu anjeun tiasa mendakan didamel tina alloy aluminium sareng éta saé kusabab aluminium mangrupikeun bahan anu serbaguna pisan nyaéta hampang sareng gaduh rasio kakuatan-ka-beurat anu saé, éta sababna nalika dianggo dina penerbangan, éta ogé tahan korosi sareng tiasa didamel kalayan biaya anu langkung murah tibatan serat karbon anu hartosna motor na tiasa janten langkung rébuan euro langkung terjangkau. Anjeun mimiti ningali sapédah serat karbon tingkat Éntri sapertos vanreisel edr 105 atanapi lagu Sang ieu, sakumaha anu aranjeunna nyarios di payun, dimana kami ayeuna. Serat karbon biasana langkung ringan sareng langkung bénten tibatan aluminium sareng waja pikeun serat karbon kualitas numpak anu langkung saé mangrupikeun bahan anu saé pikeun ngadamel sapédah tapi upami anggaran anjeun henteu serat karbon lengkep tong hariwang sapédah jalan anu munggaran mah éta aluminium tapi fitur anu saé nyaéta sapédah aluminium nganggo garpu serat Karbon ieu ngirangan beurat ieu ngajantenkeun garpuh langkung sesah sareng éta ogé ngirangan geter jalan sareng geger liwat setang milih mérek anu reputable disarankeun ku cara ieu anjeun terang yén pigura parantos dirarancang sareng diuji sacara leres sareng ogé ngagaduhan garansi padet ditetepkeun dina pigura anu matak diperhatoskeun nyaéta pameuntasan ban langkung-langkung kuring bakal nyarios sabab ieu masihan anjeun kagunaan langkung ageung.

Anjeun tiasa nyocogkeun ban anu langkung ageung upami anjeun resep, upami anjeun resep jalan sesat sareng gaduh petualangan sakedik anjeun tiasa nambihan hal-hal sapertos tukang lumpur, rak koper sareng sajumlah aksesoris anu sanésna sareng hiji detil akhir dina pigura nyaéta kurung handap - ieu mangrupikeun bantalan dimana Ranté unggal sapédah nganggo bantalan luar dina bantalan jero anu diulirkeun ngagaduhan poin bonus dina buku kuring kusabab ieu biasana butuh kirang perawatan sareng langkung lami. Kuring ayeuna nyaritakeun ngeunaan roda Imean salaku jinis komponén konci dina unggal sapédah, ayeuna sapédah tingkat Éntri datang biasana ku roda tingkat Éntri sabab éta komponén paling populér anu pengendara pengendara pengendara nurunkeun garis. Aranjeunna langkung seueur kana olahraga sareng biasana ngagentoskeun aranjeunna pikeun anu langkung énténg, langkung sesah, sareng panginten langkung aerodinamika, tapi ku rentang performa anu ningkat dina roda nambihan biaya sahingga tetep d Harga murah atanapi motor tingkat lebet sumping ku kabayang anu langkung saderhana, tapi upami anjeun milari roda sapédah anjeun milari kalayan anu kuring nyarankeun, nomer haseup anu saé pisan kusabab ieu ngabantosan roda anu langkung kuat sareng langkung mantep kuring ogé nyarankeun yén anjeun ningali lebar pasisian .

Idéalna anjeun hoyong pelek anu langkung cocog pikeun ban anu langkung lega, janten lebar pasisian anu langkung lega sapertos ban 25mm atanapi ban 28mm masihan langkung raoseun, cekelan langkung sakedik sareng éta ogé tahan résistansi langkung handap, anu hartosna anjeun tiasa numpak anu sami kagancangan ku usaha sakedik kirang. Ayeuna kuring badé masihan anjeun inpormasi gancang sanés anu anjeun kedah terang nalika mésér sapédah jalan anu munggaran. Sapédah jalan dirancang pikeun dianggo ku calana pondok padded, anu hartosna éta normal pikeun aranjeunna ngarasa teu raoseun tanpa calana pondok, sareng kanyamanan sadel pisan pribadi ogé biasa pikeun pengendara sering ngarobah hal.

Kaseueuran motor balap henteu nganggo pedal, sanaos sababaraha motor low-end gaduh acara pedal datar. Upami anjeun gaduh rides panjang atanapi olahraga EOBs, kami nyarankeun pikeun ningkatkeun sababaraha pedal sareng sapatu tanpa klip nalika aranjeunna ngantep anjeun ngageser sareng narik pedalna pikeun ngajantenkeun anjeun langkung épisién, anjeun tiasa kéngingkeun motor khusus awéwé, punten déngdékkeun pigura anu sami tapi titik kontak anu béda pikeun nampung bédana anatomis antara kelamin sareng engkol anu rada langkung pondok, tapi ieu henteu diperyogikeun pisan. Kami ngarékoméndasikeun anjeun milari naon anu paling raoseun pikeun anjeun di luar jalan, gir anu langkung gampang anjeun tiasa ningali sprocket masif dina kasét di dieu sareng rem cakram sareng éta hartosna anjeun gaduh sapédah jalan sareng setang balap anu langkung gancang di jalan tibatan sapédah gunung, tapi ogé tiasa nganggo kerikil atanapi corétan panganten, anu anjeun teu kersa laksanakeun dina sapédah jalan standar, cocog pikeun jalma anu gaduh campuran campuran milarian petualangan, panginten tiasa ngepak sapédah atanapi panginten ngan ukur komuter anu henteu ngan ukur hoyong cicing di jalan.

Anjeun tiasa ogé ngaganti ban anu lami pikeun jalan anu ipis sareng langsing sareng anjeun intina ngagaduhan sapédah jalan Abdi resep pisan kana sapédah ieu, sapédah gravel tingkat lebet sayogi sakitar lima ratus pon atanapi genep saratus euro kuring resep kana tulisan ieu sareng mendakan éta inpormasi sareng punten masihan kami resep sareng nuturkeun sareng ayeuna anjeun parantos mutuskeun kana sapédah anu anjeun hoyongkeun untungna urang gaduh artikel ngeunaan ieu sareng sapuluh eusi pamula anu leres-leres gunana. Abdi badé ka bumi ayeuna sareng maénkeun cocooan abdi

Saha anu resep ka bersepeda?

Jalanpeminat bersepedamangrupakeun pengendara anu serius, setia sareng biasa anu angkat antara 2.000 dugi 5.000 mil (3.000-7.000 kilométer) sataun. Kami naek kana rupa bumi anu rata, ngagulung sareng pagunungan sareng ngalakukeun latihan interval, kakuatan sareng ketahanan.7. 2016.

kumaha naek sapédah

Naon anu disebut sapédah lami?

Penny-farthing ogékatelahnakabayang tinggi, roda tinggi atanapi biasa, mangrupikeun mesin anu munggaranditeleponka 'sapédah'.

Naon hartosna grippy dina Ngabuburit?

Grippy- jalan anu laun. Bisa jadi permukaanna, rupa bumi. Atanapi pengendara! Dipaku / ditempelkeun / nyangkut kana jalan. Minyak naék / turun-henteu nanaon pikeunngalakukeunkalayan minyak atanapi luhurna tapi kendaraan di tukangeun atanapi di payun.

Naon ari Kom dina Ngabuburit?

COM/ QOM. Raja Gunung atanapi Ratu Gunung mangrupikeun pengendara panggancangna pikeun bagean anu ditangtoskeun. Bageanna henteu kedah pendakian tiasa janten datar atanapi ngagulung, atanapi katurunan. Upami anjeun ngéléhkeun aCOMatanapi QOM, anjeun nyepeng gelar éta dugi ka aya anu ninggang segmen anu sami langkung gancang tibatan anjeun.31 2017.

Naon ari sapédah disebat teu nganggo gir?

Dibereskeunsapédah gearparantos aya salami Ngabuburit, tapi aranjeunna nembé janten langkung populér sabab aranjeunna cocog pisan pikeun numpak kota. A 'dibereskeunpakakas'sapédahngagaduhan ngan hijipakakasjeunghenteufreewheel. Ieu ngandung harti yén nalika kabayang tukangna muter, pedalna sok muter.

Naon anu hartosna siklik?

: jalma anu naék siklus.

Naon rupa-rupa jenis pengendara sapédah?

Naon rupa-rupa jinis tukang sepeda? 1 Pendaki: Pendaki, anu namina nunjukkeun, kado dina bagian gunung anu panjang sareng nanjak. Unsur penting anu kedah diperhatoskeun nyaéta 2 Sprinter: 3 The Rider: 4 The puncheur: 5 The all-rounder:

Sapédah naon waé anu naék sapédah rickety?

Sering ditingali numpak sapédah anu leres pisan atanapi rickety, sabab 'éta jalan anu kedah bersepeda'. 'Éta saé pisan janten bagian tina sadérék bersepeda,' aranjeunna nyarioskeun perkawis lima kali dina unggal perjalanan, nyatakeun carita kumaha aranjeunna bangun nalika matahari terbit pikeun tiasa numpak sora birdong.

Saha urang Masokis dina dunya bersepeda?

Masokis mangrupikeun jenis pengendara sepeda anu nyarioskeun yén anjeun parantos nyéépkeun akhir minggu pikeun ngalakukeun pengulangan bukit Winnats Pass, anu sahenteuna 50 mil ti imahna sareng aranjeunna nyandak rute anu saé pikeun dugi ka dinya. Pikeun dunya luar garapan aranjeunna sigana henteu pikaresepeun, tapi pikeun aranjeunna sadayana ngeunaan tantangan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.