Utama > Cyclocross > Pakéan Cyclocross - patarosan umum

Pakéan Cyclocross - patarosan umum

Naon anu kuring kedah nganggo pikeun cyclocross?

Pakakas head-to-toe kanggo naék balap CX
  • Cyclocrosssapédah. Uap 20 mangrupikeun perkenalan anu saé pikeunsiklocross.
  • Ban. Pola tapak anu knobbly kedah ngajauhkeun anjeun tina kasulitan dina kaseueuran kursus.
  • Pedal. Pedal SPD moal bakiak ku leutak sapertos SPD SL sapédah jalan.
  • Sapatu.
  • Helm.
  • Kaos oblong panjang.
  • Bib pondok.
  • Sarung tangan.



Upami anjeun hoyong naek sapédah, anjeun peryogi alat-alat bersepeda, leres? Kaos sapédah, calana pondok sapédah. - Henteu, henteu, henteu, anjeun henteu kedah katingali sapertos pengendara sepeda upami anjeun hoyong naék sapédah. (nyentak ramo) Aya seueur pilihan pakéan anu béda-béda.

Naon anu anjeun pakekeun sadayana gumantung ka anjeun - tapi naon anu pangsaéna sareng naon anu anjeun sono nalika anjeun henteu nganggo peralatan bersepeda sanés tina poténsi poténsial anu serius. - Leres, kabeneran SHIMANO ngintunkeun kami gambar tina jajaran S-PHYRE ngarah urang tiasa ngabahas patarosan umur, Lycra lawan Baggies. (musik sengit) (musik rock) - Janten anu mimitina, naha gear sapédah ketat di tempat munggaran pisan? - Kusabab éta jelas ngajadikeun anjeun katingali hébat.

Maksad abdi ngan ukur ningali kami - Oke, éta panginten janten faktor, tapi kuring mikir sakedik langkung praktis. Pakéan ketat ngajantenkeun anjeun langkung gancang. (Musik rock) - Leres, éta leres.



Éta kauntungan ageung tina Lycra. Sanés urang nganjurkeun tunggang gunung dina romper aerodinamika sadaya waktos, tapi kakuatan anu béda antara kit bersepeda anu pas sareng calana pondok baggie sareng kaos ageung. Leres, anjeun tiasa ngaraos bédana, hébat.

Sareng upami anjeun hoyong ngukurana, anjeun panginten tiasa mendakannana dugi ka 2km per jam langkung gancang kalayan henteu aya upaya tambahan. - Nya, éta henteu ngambeu, tapi kumaha upami kagancangan sanés hal anjeun? Nya, tabungan épisiénsi, anu hartosna anjeun leres-leres tiasa nuluykeun tunggangan pikeun usaha anu sami, sareng éta pisan sababna pakean bersepeda parantos ngalobaan sapertos ayeuna. Tina pakean wol anu ketat, sareng leres kitu.

Sareng upami anjeun ningali papakean canggih, anjeun bakal mendakan yén anjeun parantos ngupayakeun supados pas tiasa saukuranna, henteu aya potongan baggie, nyaéta pas sareng kulit anu kadua. - Anu ngagaduhan kaunggulan sanés, ogé sabab meureun henteu sadayana urang bakal cekap pikeun ngaraosan manpaatna aerodinamika, sareng seueur urang henteu leres-leres paduli, tapi ketang ogé tiasa raoseun nyaman. Pakean anu pas tiasa kadang-kadang ngontrak sahingga ngakibatkeun titik tekanan anu c.



Nanging, dina papakéan anu pas, lawonna henteu condong gerak, anu hartosna anjeun sok terang dimana tempatna. Ku alatan éta, pabrik tiasa ngalihkeunna ka daérah anu teu bakal nimbulkeun masalah, sapertos dina kaayaan anjeun - sareng nalika anjeun ngagabungkeun éta sareng padding dina kolor pondok, anu dina hal ieu mangrupikeun anu langkung maju, éta ngagaduhan ketebalan, ventilasi sareng variabel. Bentuk sahingga tetep dina tempat sareng nyegah tina bal, anu hartosna anjeun tiasa numpak kanyamanan langkung lami. Dina titik ieu, Katherine, lumayan diperhatoskeun yén kusabab nami téknisna, bantalan atanapi dukun tiasa bénten pisan antara lalaki sareng awéwé kusabab fisiologis urang anu béda di ditu. (Seuri) - Nuhun kana klarifikasi ngeunaan Sy. - Abdi rido. (Musik rock) Pokokna, balik kana kanyamanan sareng pas, bahan papakéan bersepeda modéren ogé super napas.

Dina hal ieu, S-PHYRE nganggo anu aranjeunna disebat garing-touch, dimana lawon éta leres-leres nambihan kalembaban tina kulit ka ujung luar lawon sahingga anjeun tiasa tetep langkung raoseun. Lawonna ogé super hampang sareng ogé garing gancang. - Sareng saurna, ieu mangrupikeun hal anu ageung sareng hal anu henteu kénging - Pengendara pengendara anu ngagaru sirahna nyaéta tali taktak atanapi dungarees - Leres, henteu pernah, pernah katingali, éta kedah aranjeunna disebatkeun aya pikeun ngajembatan jurang , Di dieu, antara calana pondok sareng kaos nalika anjeun condong kana sapédah sareng ogé pikeun nyingkahan pinggel anu leres-leres tiasa ngagali deui nalika anjeun dina sapédah Sapédah .- Sareng ngan ukur malikeun deui, Sy, henteu pernah, pernah dianggo di luar .- Teu pernah. (Musik pop) - Oke, janten Lycra gancang sareng nyaman, maka naha anjeun kedah nganggo anu sanés? - Kusabab anjeun panginten henteu hoyong katingalina sapertos kitu. - Kadang-kadang Lycra henteu nyéépkeun imajinasi.

Pondok pondok Baggie mangrupikeun cara anu saé pikeun numpak gaya bari ngajaga kasopanan anjeun. Tapi hayu atuh béjakeun ka anjeun, henteu sadayana pondok pondok pas diciptakeun sami. Nunggang sp éposit pondok pasti bakal langkung raoseun. - Leres, ngagabungkeun anu sapertos kitu sareng calana pondok bib handapeunana sareng anjeun henteu ngorbankeun kanyamanan.

fosfat dina tuangeun



Ngan pastikeun anjeun moal ningali tali na. (Musik Pop) - Éta Henteu Ngan Pondok Anu Tiasa Ditumpak Khusus. Sakumaha anu kantos dilatih dina kaos oblong katun standar bakal terang, lawon téhnis kedah di dieu.

Sapertos baju ketat anu pas, éta leres-leres ngabantosan peluh anjeun tina kulit sareng tetep tiis sareng ogé garing gancang pisan pikeun nyegah perasaan kaos anu lembab. Hapunten, Sy. (musik ahéng) - Ah, henteu deui.

Serius, teu tiasa urang mupus rekaman na? (Beu) Anjeun masih kedah dipotong ku posisi sapédah. Tapi intina, ku lawon kinerja sareng anu pas anu kedah dianggo dina posisi sapédah tanpa kajiret dina sadel anjeun atanapi nyababkeun anjeun seueur masalah, anjeun ngan ukur éléh ka Lycra dina hal kagancangan sareng panyimpenan. - Ah enya, panyimpenan.

A panyimpenan The jersey bersepeda biasana gaduh tilu kantong deui sampurna pikeun mawa bahan kadaharan, meureun pompa mini sareng tabung cadang, bahkan lapisan atanapi dua tambahan. Kalayan Baggys anjeun henteu kéngingkeun éta deui. Atanapi upami kitu, leotard anjeun bakal ngagantung dina tuur anjeun.

Sedengkeun pondok sapertos ieu masihan anjeun sababaraha rohangan panyimpenan, anjeun sigana bakal peryogi sakedik langkung supados anjeun tiasa tali sorangan atanapi sapédah anjeun dina kantong tambahan. (Musik rock) - Pertimbangan anu katilu nyaéta kuring pikir Lycrais gampang dilapis pikeun kaayaan anu parobihan. Salaku conto, panangan panangan sareng pemanasan sampéan, anu sacara harfiah tabung lawon, tiasa ngadamel bédana ageung pikeun kahaneutan anjeun sacara kucara ku ngahurungkeun baju panangan pondok janten panangan panjang teras tiasa ngaluarkeunana gancang pisan, nyabak ampir teu dimana-mana sareng nempatkeun saku tukang anjeun nalika anjeun haneut.

Anjeun tiasa nganggo nganggo baggies, tapi éta henteu sami - naha anjeun nganggo baggies atanapi lycra, upami anjeun nganggo kaayaan anu tiasa robih saur penting pikeun nyandak angin ipis atanapi jaket tahan cai atanapi rompét sareng anjeun. Nya, aturan anu sami diterapkeun , upami anjeun badé gancang anjeun hoyong anu pas pas. Nalika anjeun milih Baggies anjeun hoyong anu cocog sareng éta, ogé sacara éstétis. (Zipper) - Janten upami kagancangan henteu penting pikeun anjeun sareng anjeun resep nyandak kantong dina sapédah anjeun pikeun hal-hal anu sanésna anjeun gaduh dina kantong anjeun, maka leres henteu aya alesan anjeun henteu tiasa nganggo baggys - tah, hakékatna bisul turun kana kumaha anjeun hoyong ningali dina sapédah anjeun.

Upami anjeun hoyong siga tukang sepeda anu tiasa nyah mil sareng tiasa ngalakukeun balap, maka anjeun nganggo Lycra - sareng upami anjeun hoyong siga tukang sepeda anu ngutamakeun imut langkung ti mil, baggys nyaritakeun carita ieu - dina tungtung Aya seueur pilihan pikeun peralatan bersepeda siang dinten. Anjeun ngan kedah milih anu paling anjeun resep sareng milih anu khusus pikeun anjeun. Nyetir dikembangkeun sareng pipikiran anjeun, sabab anjeun bakal ngaraos kauntungan tina lawon khusus pikeun sapédah sareng pas, henteu paduli naha éta Lycra atanapi Baggies.

Katherine, naon sudut pribadi anjeun antara lycra sareng baggies? Kuring naek sapédah gunung kuring sareng dasarna nganggo baggys ketat pisan dina waktos ieu. (Seuri) Leres atoh kami bener-bener bungah ningali naon anu anjeun tumpak janten masihan terang kami dina bagian koméntar, naha anjeun baggies atanapi anjeun lycra? - sareng kami gaduh artikel anu saé pikeun anjeun, éta datar ngalawan drop- Bar, katuhu di dieu.

Naon cleat anu dianggo pengendara cyclocross?

Pangsaénasiklocrosspedal pikeun 2019
  1. Shimano SPD M540. Shimano mangrupikeun mérek terkenal di dunya, kalayan reputasi anu hébat, sareng pedal SPD M540 na pernah nguciwakeun saha waé.
  2. Xpedo CXR CroMo.
  3. Permen Crankbrothers 3.
  4. Crankbrothers Eggbeaters 3.
  5. Ras Nyanghareupan Chester.
  6. Speedplay Syzr CroMo.
  7. Bontrager Comp MTB.

Naha sapédah siklocross saé pikeun tanjakan jalan?

Dina sagala kaseriusanana, éta sampurna ditarima pikeunnumpakanjeunsapédah siklocrossgaduh hijisapédah jalansareng ngan ukur nganggo set cadar roda kalayan langkung sempitjalanban. Éta ogé saé waé pikeun ngannumpakdinajalankalayan langkung legasiklocrossban sareng roda anu parantos anjeun gaduh.

Urang nembé ngadamel tulisan ngabandingkeun bédana antara motor balap sareng sapédah siklocross. Nalika kami nyerat skrip, urang perhatoskeun yén generasi anyar anu disebut sepeda balap ketahanan, bédana antara keduanya ayeuna jauh, jauh leuwih leutik. Janten kami naros ka diri urang, sareng sababaraha urang ogé panasaran dina bagian koméntar, naha anjeun tiasa nganggo cyclocross dina sapédah jalan.

Janten panginten kami bakal nyobian. Ieu mangrupikeun sapédah jalan Canyon Endurace kalayan ban cyclocross. Ayeuna kuring naros ka Canyon, anu marahmay nginjeumkeun sapédah kuring ieu, naha éta tiasa nganggo cyclocross atanapi henteu.

Aranjeunna nyarios yén nalika sapédah ieu didesain, éta henteu ngémutan sakedik sakedik. Éta sanés anu didesainna. Tapi aranjeunna ogé nyarios yén éta mangrupikeun sapédah anu saé berkembang.

Janten katingalina sapertos tantangan. '' Rata-rata taman kota anu katingali ieu nyaéta cyclocross. Balap ngurilingan daérah jukut sareng bumi anu teu dipikacinta, kabuka sareng tiasa diasupan sadayana.

Nyatana, sababaraha minggu ka pengker bahkan aya balapan di bumi anu pasti ieu. Naon tempat anu langkung saé pikeun nempatkeun balapan Enduro anjeun ngalangkungan na tibatan sareng dua puteran tina jalur cyclocross nyata? Kami leres-leres nanjak lungkawing, seueur leutak, jukut ngagelebug sareng sababaraha belok licin. Hal kahiji anu anjeun pasti perhatoskeun nalika anjeun ngumbara di luar jalan dina sapédah jalan anjeun nyaéta pedal.

Nya, enya, anjeun tiasa nganggo pedal sapédah gunung dua sisi sareng nganggo sapatu sapédah gunung nganggo sapédah jalan anjeun. Tapi dina pamanggih kuring, pedal jalan ngan asa langkung saé pisan. Éta anu kedahna aya dina sapédah jalan anjeun.

Tapi sakali anjeun nyobaan nyangkut kana rupa bumi anu henteu rata éta bakal langkung hésé. Nyatana, éta ngajadikeun urang sadayana Matt Stephens. Cacah kuring asup.

Ayeuna urang gancang dina halangan munggaran urang, ieu mangrupikeun naék saeutik anu lungkawing sareng lungkawing dina sapédah nganggo 42 ranté sareng 28 kasét. Tapi anéhna, panginten panginten dina sapédah ieu, anu langkung gancang, roda handapna langkung saé pisan. Janten steepness henteu masalah.

Nanging, naon, nyaéta kanyataan yén éta lembek sareng ogé beku. Entong hariwang. Abdi aya, abdi aya. ”“ Abdi lebet, abdi lebet.

Teras aya genahna. Nya, sapertos anu kuring carioskeun, ban-ban éta sempit pikeun cyclocross dinten ayeuna ogé. Batas hukum UCI nyaéta 33, tapi kuring bakal milih ban lébar 35c kanggo nyetir umum, sareng seueur jalma numpak langkung lega.

Alesan pikeun ieu nyaéta yén anjeun ngagaduhan langkung cekelan sareng ogé langkung raoseun sabab anjeun tiasa ngantep éta ngajalankeun sakedik lemes tanpa résiko karusakan. Tapi ku ieu anjeun kudu ngantep éta ngajalankeun langkung hésé kusabab aranjeunna rada langkung sempit. Janten, kuring ngagaduhan 50psi.

Sareng kitu sareng sapédah ieu, sanaos éta didesain sareng tumpukan patuh virtual janten licin sareng buttery lemes di jalan, di dieu, dina jukut anu gumbul kalayan sempit, ban atos, éta lumayan hésé. ♪ ♪ Oke, janten urang ngan ukur ngagaduhan sababaraha sudut anu leueur sareng katurunan alit caket. Henteu aya anu pikasieuneun, tapi éta bakal nguji pananganan sapédah ieu.

Kusabab sapédah balap rada kedutan tibatan sapédah cyclocross, tukangna rada pondok. Sanaos hartosna leres pisan naék dina jalan, sakedik sesah pikeun ngendalikeun nalika leueur sareng nalika anjeun mimiti ngageser. Nya kitu, ujung payun ogé ngajantenkeun langkung sesah.

Roda hareup disimpen rada handap janten anjeun tiasa pencét ban ku suku anjeun heula nalika dijuru lalaunan. Tapi sanaos anjeun mimiti ngageser, langkung gugup. Sareng upami anjeun ngambek sakedik, éta leres-leres kusabab sudut setir dina motor balap langkung sakitar langkung gelar tibatan dibédakeun dina sapédah cyclocross.

Janten sapédah ieu karaosna sapertos sepédah sakola lawas, anu saleresna lumayan pikaresepeun. Sareng kalayan géométri jalan, éta pasti henteu goréng sabab ngagaduhan kurung handap anu langkung handap. Kitu cenah, nalika anjeun ngandelkeun sapédah tibatan nalika anjeun gaduh cekelan, sapédah langkung raoseun langkung aman sareng ogé langkung gampil ngarobah arah.

Henteu kunanaon, angkat ka pangkonan. Kumaha urang milarian? Nya lumayan saur kuring wajar upami nyarios. Ngaleupaskeun sanés masalah anu kuring pikir, sahenteuna henteu ayeuna.

Sigana mah moal nyandak langkung seueur leutak pikeun langsung eureun. Tapi di dieu sareng ayeuna kuring leres-leres henteu kunanaon. Sareng kami aya dina géométri sareng éta mangrupikeun salah sahiji patarosan ageung anu kuring gaduh.

Sareng janten adil, sapédah ieu leres-leres geulis di luar jalan. Éta henteu gugup teuing, sanaos anjeun gancang-gancang mendakan watesna upami anjeun ngadorong ka luar jalan. Nyatana, wates-wates ieu janten langkung katingali nalika anjeun ngalambatkeun rupa bumi anu téknis.

Teras aya kanyataan yén kuring henteu tiasa kéngingkeun ranté anu ageung kusabab éta ranté gigi 52 sareng 52, hartosna, anjeun gancang pisan sareng kuring henteu gancang pisan Anjeun adil, bédana panggedéna antara ieu sareng sapédah silang, numutkeun kuring, nyaéta lébar ban. Ban ieu rada sempit teuing pikeun raos kuring. Hal anu langkung lega bakal ngaluarkeun langkung seueur poténsial sareng ogé langkung pikaresepeun pikeun nyetir di luar jalan.

nangtung sapédah

Tapi aya hiji hal anu urang henteu acan keuna ayeuna sareng éta kakuatan. Naha sapédah jalan cukup kuat pikeun ditumpangan off-road, atanapi terus terang, anjeun badé megatkeun éta? Nya, éta patarosan anu urang tanyakeun ka dua pabrik anu anjeun tingali di dieu. Mimiti, Reynolds anu ngadamel sepédah éndah ieu di dieu.

Sareng aranjeunna nyarios yén roda ieu sampurna pikeun cyclocross atanapi gravel wahana, sanaos aranjeunna hampang. Sareng aranjeunna ogé nyarios yén aranjeunna ngaleuwihan sarat kakuatan kakuatan minimum UCI dugi ka 100%. Janten aranjeunna dua kali langkung kuat tibatan kedahna.

Teras kami ogé naros ka Canyon anu ngantep kami nganggo sapédah éndah di luar jalan, sareng aranjeunna ngulang deui yén éta henteu dirancang pikeun cyclocross. Tapi dina hal kakuatan, éta kuat sakumaha sapédah silang. Tapi kumaha upami patarosan aslina urang, tungtungna? Naha anjeun tiasa nganggo sapédah balap di luar jalan? Sigana mah jawaban na sigana enya, anjeun tiasa.

Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pencét dina gambar dimana waé ayana. Teras langkung seueur kontén kanggo ayeuna.

Nya, kumaha upami anjeun nonton tulisan anu urang ngobrolkeun di awal pikeun ngabandingkeun bédana antara motor balap sareng motor cyclocross. Upami anjeun hoyong ngahontal éta, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét nepi ka dinya. Atanapi pikeun leres-leres kéngingkeun sababaraha téknologi, diajar ti master Sven Nys anu henteu dibantah.

Dina tulisan ieu anjeunna ngagaduhan sababaraha tip cyclocross anu pangsaéna.

Naha pengendara siklocross asup?

Hiji bédana konci nyaéta dina pilihan pedal, palingpengendara siklocrossmoal nganggo pedal sareng sapatu jalanna, tibatan nginjeum pedal sareng sapatu tanpa klip tina dunya sapédah gunung. Pédal gunting gunung henteu nganggo dua sisi janten langkung gampangklip-di, sareng aranjeunna henteu kaboboan ku leutak anu gampang.

Ngalangkungan sareng mareuman parantos dibahas ku seueur supir anu kawéntar dina GCN. Ayeuna éta diturunkeun ti generasi ka generasi sapertos resep anu saé ti nini anjeun. Abdi diajar ku cara anu tangtu.

Meureun urang Bélgia diajar béda sareng cookies na raos béda ti cookies kami, sareng alesan anu saé. Seueur anu kuring carioskeun didasarkeun kana karesep pribadi sareng cara anjeun neuleumanana. Tapi dinten ieu kuring bakal ngajarkeun ka anjeun kumaha kuring diajar sareng anu sapertos kuring anu resep naék sareng turun. (Unggul musik) (sora bip) (musik playful) Janten hal anu pangpayunna dipikirkeun nalika anjeun dina jalur palang naon atuh lorong? Pikeun unggal halangan anu anjeun pendakan, naha éta luncat atanapi sela, barikade, balok, tangga? Peralatan naon anu bakal kuring anggo? Éta hal anu penting pikeun diémutan iraha waé anjeun siklus dina jalur palang, janten naha henteu hoyong nempatkeun peralatan anu luhur nalika anjeun turun tina sapédah anjeun? Bayangkeun anjeun ngalayang rada Turun gunung ogé anjeun kaluar tina halangan teras éta mimitian sareng sakedik naék gunung sareng anjeun dina koridor ageung teuing.

Naon anu bakal kajadian? anjeun teras anjeun nincak deui sareng éta moal épisién pisan sabab kuring henteu tiasa nyandak sapédahna deui tanpa nyabak éta pisan. (musik hirup) Oke. Ayeuna urang terang naon pakéan anu bakal urang anggo sareng anu, pikeun momen ieu, kalayan laun-laun, bakal paling saderhana urang, hal salajengna anu kedah urang lakukeun nyaéta nyandak suku katuhu urang sareng bungkus di tukangeun sapédah. (Musik meriah) Teras Anjeun hoyong nyandak leungeun katuhu anjeun sareng geserkeun tilu-suku turun tabung luhur supados anjeun jejeg. (musik optimis) Oke.

Janten salajengna, anjeun hoyong pastikeun anjeun ngagaduhan titik-titik éta. Tilu poin: leungeun kénca, tuas gir kénca, leungeun katuhu tilu saparapat jalan turun tabung luhur teras anjeun ngagaduhan sadel di dieu dina korsi, OKÉ. Sajauh ieu kami parantos mikir ngeunaan pakakas anu kedah dianggo.

Anjeun hoyong pastikeun anjeun ngabungkus suku anjeun dina tonggong sapédah, anjeun hoyong tilu titik kontak anjeun: iteuk roda kénca kénca, leungeun katuhu tilu saparapat jalan ka handap tabung luhur, dina pingping anjeun. Anjeun kaluar, anjeun bakal ngareureuhkeun tulisan sareng anjeun bakal latihan éta ayeuna! Teras sumping deui. (Joy music) Janten nalika anjeun asup ka palang, anjeun badé pastikeun yén anjeun ngagaduhan titik kontak anjeun.

Anjeun teu hoyong nyobian sareng ngalakukeun sagala rupa éta di dieu payuneun panghalang. Éta moal réngsé ogé. Terus anjeun hoyong pastikeun anjeun kéngingkeun bikénice sareng kabur ti anjeun, muhun? Hal terakhir anu anjeun hoyongkeun nyaéta kéngingkeun korsi éta dina handapeun kelek anjeun sareng pedal dugi ka tuur, éta moal saé pikeun sadayana.

Anjeun bakal nganyenyeri sorangan, anjeun bakal pencét shins anjeun dina pedal anjeun, sareng anjeun panginten bakal ngahakanana. Salajengna urang badé nyarioskeun kumaha cara parkir sapédah. (Musik anu ngagumbirakeun) Anjeun hoyong sapédah sajauh ti anjeun sabisa-ageung teras nalika anjeun parkir éta sanés serelek? Anjeun hoyong mastikeun yén anjeun badarat badarat.

Siga badarat pesawat, saé sareng lembut. Anjeun hoyong parkirkeun sapédah, teras anjeun hoyong nyandak panangan katuhu anjeun, anjeun badé nempatkeun kana tuas gir anu katuhu teras anjeun badé ngitung dugi ka lima anjeun ngajalankeun sareng éta. Hiji dua tilu opat lima.

Terus urang balik kana sapédah. (Musik anu ngagumbirakeun) Anjeun gaduh sapédah anjeun, pasang turun, candak panangan katuhu anjeun sareng pasang kana tuas gir katuhu, etang janten lima. Ayeuna anjeun kedah pencét tombol épék sareng anjeun kedah angkat deui kana sapédah.

Kuring kantos ningali seueur hal anu béda-béda dina mangtaun-taun, gaya, sapédah turun gancang teuing, mantul, jalma-jalma nyobian balik deui, um! Leres, henteu, entong kitu. Anjeun hoyong kakuatan pikeun nyabak bagian jero suku anjeun di dieu, éta otot anu kuat pisan, janten pencét hamstring anjeun teras nalika anjeun maju anjeun hoyong mendakan pedal anjeun teras angkat sirah anjeun ka luhur sareng ningali payun. Hal terakhir anu anjeun hoyongkeun nyaéta ningali ka handap bari batur ngagaduhan masalah di payuneun anjeun teras anjeun néwak.

Anjeun hoyong nahan sirah anjeun, tingali dimana anjeun ayana, sareng jaga momentum anjeun. (musik seru) Oke. Janten ayeuna urang kedah ngempelkeun sadayana.

Émut yén anjeun badé aya dina pakakas anu gampang pisan, utamina nalika ngumbara kalayan kagancangan. Hal satuluyna anu anjeun badé lakukeun nyaéta pastikeun anjeun kéngingkeun titik kontak anjeun janten titik kontak nyaéta tilu poin ieu: tongkat gigi kénca anjeun, leungeun katuhu anjeun tilu saparapat jalan deui dina tabung luhur, sareng pinggul anjeun. Anjeun hoyong pastikeun anjeun tiasa kéngingkeun jalur sapédah jauh sareng anjeun sareng lungsurkeun kalem, sapertos kapal terbang.

Leungeun angkat kana iteuk gir anu katuhu. Ayeuna anjeun ngajalankeun sapédah anjeun, hiji, dua, tilu. Teras ngaluarkeun tombol.

Pencét hamstring, tingali ka handap, panggihan pedalan, teras langsung katingali sabab henteu hoyong uih sareng saha. (Musik Playful) Numpak sapédah gaya longhorn anjeun, leg ka tukang, panangan payuneun setang nalika anjeun dugi kana tabung luhur sapertos anjeun nyobian tim skate dina Olimpiade Usum tiis. Henteu nuhun.

Di dieu urang gaduh katurunan lami bari tetep nyepeng pipah luhur pikeun nyandak sampéan anjeun di tukangeun sapédah. Ieu goréng kusabab seueur alesan. Utamana, mustahil pikeun ngendalikeun sapédah anjeun sapertos kieu sareng éta bahaya pisan. (musik hirup) Kadua panangan dina tuas gir anu nyobian gancang-gancang nyandak leungeun anjeun kana tabung luhur pikeun nyandak sapédah, hatur nuhun.

Ngaliwat éta henteu saé upami anjeun resep huntu payun anjeun. Ayeuna kuring terang seueur anjeun supir sakola lami di luar sana resep kana téhnik ieu, tapi kalayan gancang, pendaki, ngadangukeun, éta tiasa janten preferensi pribadi. Abdi henteu ambek ka anjeun, éta sanés cara kuring nanjak.

Éta henteu saé saé khususna upami anjeun resep huntu payun anjeun. Abdi resep milik kuring. (Musik anu pikaresepeun) Aranjeunna bakal terang kuring dina koméntar pikeun henteu nyarioskeun sisi drive sapédah.

Sabenerna kuring henteu terang kumaha turun tina sisi drive tina sapédah. Éta pisan konyol nempatkeun sapédah sapertos leumpang kalayan derailleur di luhur - kuring henteu tiasa ngajarkeunana. Abdi henteu tiasa kukumaha. (Senang musik) Ieu resep kuring anu parantos dikembangkeun salami mangtaun-taun.

Abdi lumayan janten nini atanapi akina ayeuna. Ieu resep kuring. Mudah-mudahan anjeun resep kana tulisan ieu.

Upami kitu, punten masihan hiji Jempol, tinggalkeun kami koméntar ieu di handap, hayu atuh terang naon resep anjeun upami anjeun resep ka kuring. Upami anjeun gaduh nyalira Abdi hoyong ngadangukeun naon anu anjeun lakukeun béda-béda tibatan kuring. Upami anjeun hoyong ningali tulisan cross bike hébat anu sanés, parios aranjeunna di dieu.

Upami anjeun hoyong langganan GCN, mangga pencét di ditu.

Naha pedal Look langkung saé tibatan Shimano?

Kami parantos ngalebetkeun seueur inpormasi ngeunaan bédana, pro sareng kontra di handap, tapi salaku kasimpulan gancang bédana utama nyaéta sakitar sistem anu banggaatawarecessed dina sapatu anjeun, urut éta langkung jalan fokus sabab nyiptakeun platform anu langkung ageung pikeun mindahkeun kakuatan, étaNeuteupLempedalmangrupakeun conto anu saé, sedengkeun engké

Naon bedana SPD sareng SPD-SL?

SPDsingkatan tina Shimano Pedaling Dynamics, kalayanSLnangtung pikeun SuperLight. Éta masihan pitunjuk pikeun panggunaan sistem anu dihaja.SPDparantos janten langkung-atanapi-kirang sinonim pikeun pedal sapédah gunung, bariSPD-SLutamina dianggo pikeun muter jalan éta tempat beuratna dikirangan.

Naha sapédah siklocross gancang di jalan?

A CXsapédahpastina bakal dianggo salakusapédah jalanupami anjeun ngagentoskeun karét, tapi anjeun bakal langkung damel pikeun ngajagakagancangan, ku géométri nangtung ngajantenkeun anjeun salaku marake angin. Anjeun moal leres perhatoskeun dugi ka 18 mph sanaos upami pangalaman anjeun cocog sareng kuring. Pokokna, enya, éta bakal tiasa dianggo saé kanggo tunggangan kelompok.

Naha sapédah siklocross pantes?

Sapédah Cyclocrossserbaguna pisan

Aranjeunna ngajantenkeun komuter anu hadé kalayan posisi tunggang anu nyaman, nangtung sareng roda sareng ban anu dirancang pikeun ngagebugan. Kalayan sakumpulan tukang lumpur 'salibsapédahnyaéta sakitar perjalanan sampurna pikeun ngajantenkeun anjeun ti titik A ka titik B sareng deui.

Naon anu ngabédakeun sapédah siklocross béda?

Sapédah Cyclocrossanu dipasang ku roda gigi handap, kangadamellangkung gampang pikeun ngalangkungan permukaan anu henteu rata. Jalansapédahgaduh gir anu langkung luhur, pikeun nyayogikeun kagancangan anu diperyogikeun dina balap jalan. Sumawona, kisaran gear sempit mastikeun pergeseran gancang.Sapédah Cyclocrossanggo ban anu langkung lega, dina kisaran 30-40 mm kalayan tread knobbly.

Naha anjeun tiasa sapédah gunung sareng sapédah siklocross?

Sapédah gunung tiasadianggo dinasiklocrossbalap, kumaha oge,lamun ngalakukeunéta, bérés bérés kedah dihapus. Ogé, gumantung kana tingkat tinacyclocross anjeunbalapan,anjeunbisa ogé kudu boga bar teundeun.16.11.2018

Dimana mésér pakean bersepeda di Amérika Serikat?

Cycology Busana mangrupikeun tujuan balanja online anu terkemuka di Amérika Serikat pikeun pakean bersepeda anu unik - duanana dina sareng luar tina motor. Pilihan kaos siklus urang, bib shorts & amp; asesoris Ngabuburit bakal nutupan sadayana anu anjeun kedah nganggo dina numpak anjeun.

Jenis pakean bersepeda anu dianggo Cycology?

Pakean Ngabuburit Cara Cycology. Diadegkeun dina 2011, Cycology Busana mangrupikeun mérek kreatif anu diideuan ku karep urang (aya anu nyarios obsesi) sareng bersepeda. Pakéan bersepeda urang didamel tina lawon kualitas luhur sareng cetakan kami ngagaduhan perasaan lemes anu umur ku gaya. Kami nawiskeun pakean bersepeda kasual sareng téknis nampilkeun panangan aslina urang

Kumaha cara milih ukuran Cycology Jersey anu leres?

Michael Bachmann mangrupikeun pamariksa produk bebas pikeun halaman wéb BNA. Anjeunna nyéépkeun 5 sasih nénjo kaos kinerja Cycology, Kumaha Cara Pilih Ukuran Cycology Ukuran Anu Leres. Kami nampi seueur jalma anu naroskeun ngeunaan potongan sareng pas kami. Kumaha carana ngajaga alat-alat siklus anjeun & amp; bau seungit, awét deui jadi anjeun & amp; iket anjeun tiasa

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.