Utama > Cyclocross > Cyclocross remount - kumaha anjeun mutuskeun

Cyclocross remount - kumaha anjeun mutuskeun

Naha sapédah siklocross saé pikeun tanjakan jalan?

Dina sagala kaseriusanana, éta sampurna ditarima pikeunnumpakanjeunsapédah siklocrossgaduh hijisapédah jalansareng ngan ukur nganggo set cadar roda kalayan langkung sempitjalanban. Éta ogé saé waé pikeun ngannumpakdinajalankalayan langkung legasiklocrossban sareng roda anu parantos anjeun gaduh.



Kami nembé ngadamel tulisan ngabandingkeun bédana antara motor balap sareng sapédah siklocross. Nalika kami nyerat skrip, urang perhatoskeun yén generasi anyar anu disebut sepeda balap ketahanan, bédana antara keduanya ayeuna jauh, jauh leuwih leutik. Janten kami naros ka diri urang, sareng sababaraha urang ogé panasaran dina bagian koméntar, naha anjeun tiasa nganggo cyclocross dina sapédah jalan.

Janten panginten kami bakal nyobian. Ieu mangrupikeun sapédah jalan Canyon Endurace kalayan ban siklocross. Ayeuna kuring naros ka Canyon, anu marahmay nginjeumkeun sapédah kuring ieu, naha éta tiasa nganggo cyclocross atanapi henteu.

Aranjeunna nyarios yén nalika sapédah ieu didesain, éta henteu ngémutan sakedik sakedik. Éta sanés anu didesainna. Tapi aranjeunna ogé nyarios yén éta mangrupikeun sapédah anu saé berkembang.



Janten katingalina sapertos tantangan. '' Rata-rata taman kota anu katingali ieu nyaéta cyclocross. Balap ngurilingan daérah anu teu dipikacinta sareng bumi, kabuka sareng tiasa diaksés sadayana.

Nyatana, sababaraha minggu ka pengker saéstuna aya balapan dina titik bumi ieu. Naon tempat anu langkung saé pikeun nempatkeun balapan Enduro anjeun ngalangkungan na tibatan sareng dua puteran tina jalur cyclocross nyata? Kami leres-leres nanjak lungkawing, seueur leutak, jukut gumpalan sareng sababaraha belok licin. Hal kahiji anu anjeun pasti perhatoskeun nalika anjeun ngumbara di luar jalan dina sapédah jalan anjeun nyaéta pedal.

Nya, enya, anjeun tiasa nganggo pedal sapédah gunung dua sisi sareng nganggo sapatu sapédah gunung nganggo sapédah jalan anjeun. Tapi dina pamanggih kuring, pedal jalan sigana langkung saé pisan. Éta anu kedahna aya dina sapédah jalan anjeun.



Tapi sakali anjeun nyobaan nyangkut kana rupa bumi anu henteu rata éta bakal langkung hésé. Nyatana, éta ngajantenkeun urang sadayana Matt Stephens. Cacah kuring asup.

Ayeuna urang gancang dina halangan munggaran urang, ieu mangrupikeun naékna anu jorok, lungkawing, Abdi tumpak lempeng kana sapédah nganggo 42 ranté sareng 28 kasét. Tapi anéhna, panginten panginten dina sapédah ieu, anu langkung gancang, roda handapna langkung saé pisan. Janten steepness henteu masalah.

Nanging, naon, nyaéta kanyataan yén éta lembek sareng ogé beku. Entong hariwang. Abdi aya, abdi aya. ”“ Abdi lebet, abdi lebet.



Teras aya genahna. Nya, sapertos anu kuring carioskeun, ban-ban éta sempit pikeun cyclocross dinten ayeuna ogé. Watesan légal UCI nyaéta 33, tapi kuring bakal milih ban lébar 35c kanggo nyetir umum, sareng seueur jalmi naék langkung lega.

Alesan pikeun ieu nyaéta yén anjeun ngagaduhan langkung cekelan sareng ogé langkung raoseun sabab anjeun tiasa ngantep éta ngajalankeun sakedik lemes tanpa résiko karusakan. Tapi ku ieu anjeun kedah ngantepkeun aranjeunna ngajalankeun langkung sesah kusabab aranjeunna langkung sempit. Janten, kuring ngagaduhan 50psi.

Sareng kitu sareng sapédah ieu, sanaos didesain sareng tumpukan patuh virtual janten licin sareng buttery lemes di jalan, di dieu, dina jukut gumpalan sareng sempit, ban atos, éta lumayan hésé. ♪ ♪ Oke, janten urang ngan ukur ngagaduhan sababaraha sudut anu leueur sareng katurunan alit caket. Henteu aya anu pikasieuneun, tapi éta bakal nguji pananganan sapédah ieu.

Kusabab sapédah balap rada kedutan tibatan sapédah cyclocross, tukangna rada pondok. Sanaos hartosna leres pisan naék dina jalan, sakedik sesah pikeun ngendalikeun nalika leueur sareng nalika anjeun mimiti ngageser. Teras ujung payun ogé ngajantenkeun langkung sesah.

diet kaséhatan anu saé

Roda hareup disimpen rada handap janten anjeun tiasa pencét ban ku suku anjeun heula nalika dijuru lalaunan. Tapi sanaos anjeun mimiti ngageser, langkung gugup. Sareng nalika kaayaan janten sesah, éta leres-leres kusabab sudut setir dina motor balap langkung sakedik tikel tibatan dina sapédah cyclocross.

Janten sapédah ieu raoseun sapertos sapédah sakola lawas, anu saleresna lumayan pikaresepeun. Sareng éta pasti henteu goréng ku géométri jalan ogé, sabab ngagaduhan handap handap. Kitu cenah, nalika anjeun ngandelkeun sapédah tibatan nalika anjeun gaduh cekelan, sapédah langkung raoseun langkung aman sareng ogé langkung gampil ngarobah arah.

Henteu kunanaon, angkat ka pangkonan. Kumaha urang milarian? Nya lumayan saur kuring wajar upami nyarios. Ngabagikeun sanés masalah anu kuring pikirkeun, sanés dinten ayeuna ogé.

Sigana mah moal nyandak langkung seueur leutak pikeun langsung eureun. Tapi di dieu sareng ayeuna kuring leres-leres henteu kunanaon. Sareng kami aya dina géométri sareng éta mangrupikeun salah sahiji patarosan ageung anu kuring gaduh.

Sareng janten adil, sapédah ieu leres-leres geulis di luar jalan. Éta henteu gugup teuing, sanaos anjeun gancang-gancang mendakan watesna upami anjeun ngadorong ka luar jalan. Nyatana, wates-wates ieu janten langkung katingali nalika anjeun ngalambatkeun rupa bumi anu téknis.

Teras aya kanyataan yén kuring henteu tiasa sumping dimana-mana caket ranté ageung éta kusabab ranté gigi 52 sareng 52, hartosna, anjeun leres-leres jalan gancang sareng kuring henteu gancang pisan Janten adil, bédana pangageungna antara ieu sareng sapédah silang dina pendapat abdi nyaéta lébar ban. Ban ieu rada sempit teuing pikeun raos kuring. Hal anu langkung lega bakal ngaluarkeun langkung seueur poténsial sareng ogé bakal langkung pikaresepeun nyetir luar jalan.

Tapi aya hiji hal anu urang henteu acan keuna ayeuna sareng éta kakuatan. Naha sapédah jalan cukup kuat pikeun ditumpangan off-road, atanapi terus terang, anjeun badé megatkeun éta? Nya, éta patarosan anu urang tanyakeun ka dua pabrik anu anjeun tingali di dieu. Mimiti, Reynolds anu ngadamel sepédah éndah ieu di dieu.

Sareng aranjeunna nyarios yén roda ieu sampurna pikeun cyclocross atanapi gravel wahana, sanaos aranjeunna hampang. Sareng aranjeunna ogé nyarios yén aranjeunna ngaleuwihan sarat kakuatan kakuatan minimum UCI dugi ka 100%. Janten aranjeunna dua kali langkung kuat tibatan kedahna.

Teras kami naros ka Canyon anu ngantep kami nganggo sapédah éndah di luar jalan, sareng aranjeunna nekenkeun deui yén éta henteu dirancang pikeun cyclocross. Tapi dina hal kakuatan, éta kuat sakumaha sapédah silang. Tapi kumaha upami patarosan aslina urang, tungtungna? Naha anjeun tiasa nganggo sapédah balap di luar jalan? Sigana mah jawaban na sigana enya, anjeun tiasa.

Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pencét dina gambar dimana waé ayana. Teras langkung seueur kontén kanggo ayeuna.

kumaha leres kabayang sapédah

Nya, kumaha upami anjeun nonton tulisan anu urang ngobrolkeun di awal pikeun ngabandingkeun bédana antara motor balap sareng motor cyclocross. Upami anjeun hoyong ngahontal éta, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét nepi ka dinya. Atanapi pikeun leres-leres kéngingkeun sababaraha téknologi, diajar ti master Sven Nys anu henteu dibantah.

Dina tulisan ieu anjeunna ngagaduhan sababaraha tip cyclocross anu pangsaéna.

Naha sapédah siklocross ditunda?

Brek dina asapédah siklocrossbiasana rem cantilever, anu jarang dipendakan di jalan atanapi gunungsapédah. Ogé, nyebrangsapédahilaharnagaduhtabung luhur datar atanapi desain anu sanés jantensapédah tiasadibawa ngaliwatan taktak pikeun balapan silang.Ditundasayogi dina garpu sareng kanggo tukang gunungsapédah.

Nalika mérek off-road Niner mimiti ngaluncurkeun sapédah gravel gantung lengkep ieu, seueur dunya dasarna kaget. Tapi di dieu urang dua taun ka hareup sareng Niner MCR siap dileupaskeun. Sapédah gravel full-suspénsi anu leres kalayan suspénsi tukang 50mm sareng gantung payun 40mm, naha dunya parantos sayaga? Nya, Niner ngundang kami pikeun nunjukkeun téknologi sareng ningali kumaha éta ngabandingkeun sareng jalan satapak na anu anyar teuing tapi langkung tradisional sapédah gravitasi RLT. (jeprét ramo) Kanggo milarian terang, urang bakal saling ngadedetkeun kana acara uji coba waktos kerikil epik. (Musik sengit) Tapi anu penting, kuring ogé bakal ngajelaskeun kumaha jalanna suspénsi sapédah leres-leres jalan.

Kusabab kuring curiga seueur urang henteu pernah ngagaduhan alesan pikeun terang kecuali anjeun tukang becak gunung, dina hal ieu anjeun kedah ngamimitian mimiti. Anjeun panginten kantos nguping ngeunaan sistem 4 spring spring kalayan panjang duel pondok. Sanaos, leres-leres jujur ​​ka diri anjeun, anjeun panginten henteu terang sapertos kumaha. (Bip mobil) (Kancing disada) Nya, kuring henteu terang lamun nalika Niner naros ka kami pikeun tulisan sapédah énggalna aranjeunna leres-leres ngarepkeun kami pikeun muncul di lawang panto di Benteng Collins, Colorado, tapi éta anu kajantenan.

Ieu kami. (seuri) Ya (ngetrokan panto) (musik orkestra anu ngajugjug) Sateuacan urang pencét jalan satapak, hayu urang lempeng hiji hal, sababaraha anjeun panginten ningali sapédah ieu sareng mikir, tah éta jelas ngan ukur sapédah gunung, tapi henteu, ieu sanés sapédah gunung. Ieu sapédah gunung.

Leres sareng leres, aranjeunna gaduh kamiripan, duanana tiasa pasang ban studded lega, sanaos MCR diwatesan ku 50 milimeter sabab ieu tiasa jauh, langkung ageung, sareng duanana tangtosna ngagaduhan suspénsi anu saé antara roda payun sareng tukang sareng pigura utama . Aranjeunna ngabagi platform gantung anu sami, tapi pikeun nyatakeun yén motor éta sami sami sareng nyarios treuk monster sareng mobil rally sami nalika écés henteu. Salah ieu tiasa ngalakukeun ieu. (sayah c unty musik) Tapi anjeunna alus pisan dina éta. (Musik rock) Dimana MCR pasti tiasa. (sayah musik nagara) Tapi anjeunna nguntungkeun. (santai musik county) Sareng anjeunna panginten henteu tiasa. (Musik rock) Janten ieu téh sapédah gravel? Leres, sareng pikeun ngabuktoskeunana, ieu aya deui sapédah gravel anu nembé dileupaskeun ku Niner.

Ieu mangrupikeun RLT, sapédah gravel anu henteu dicocogkeun. Bagéan anu paling penting anu leres-leres ngahartikeun sapédah nyaéta posisi sareng géométri na. Sareng dina hal ieu aranjeunna duanana ngabagi DNA anu sami anu mekar tina sapédah jalan.

Anjeun Janten gaduh setang serelek, aranjeunna gaduh serelek setang setang, posisi ngamungkinkeun anjeun kénging panjang sareng handap sahingga anjeun tiasa numpak anjeun gancang sareng nyaman dina waktos anu lami. Sareng géométri, géométri sadayana anu penting, sami-sami ogé, ngarah karaos mirip, aranjeunna hirup, sipatna lincah, sareng aranjeunna responsif. Janten ku logika anu luar biasa ieu, teu kakantun ku tangkepan anu endah, mudah-mudahan urang sadayana dina halaman anu sami sareng siap ngajawab patarosan éta.

Kumaha upami aya naon? sapédah sakumaha saé ieu sareng sabalikna? Pikeun nguji aranjeunna, hayu urang nyandak ruku sakedik anu Niner sasarengan pikeun urang. Éta ngagaduhan jalan sareng seueur gravel. Nanjak, turun, lumayan datar sareng singletrack alit ku pipi salaku encore. (musik techno optimis) Leres, karaosna siga taun 90an, nalika seueur bikers gunung lintas negara yakin kana kaunggulan gantung lengkep.

Abdi henteu peryogi, abdi henteu kunanaon sapertos kuring! Hésé ditolak, éta hésé, anjeun moal bisa mungkir éta ogé. Sapédah ieu sakitar hiji satengah kilo langkung beurat tibatan RLT anu langsing. Sareng éta sigana bakal ngajantenkeun anjeun ngalambatkeun sakitar dua detik per kilométer dina nanjak sapertos kieu.

Janten hartosna ieu sigana moal diboncéng di Tour de France, tapi éta henteu merhatoskeun jalma sapertos anjeun atanapi kuring. Teras aya ogé kanyataan yén upami anjeun ngenalkeun nyalira sakedik salaku Marco Pantani sareng resep naék kana pelana, sapédah na rada béda raos, sareng éta kusabab gantungna gerak, naha éta ngaréspon kakuatan anu asalna tina lantai, jadi bemper ti luhur ka handap, janten beurat awak anjeun. Pikeun milarian kanyataan éta, pabrikan sapédah gunung nginvestasikeun seueur waktos sareng usaha pikeun nyaring platform gantungna, sareng Niner ngaraos leres-leres retak éta di 2008 saatos dipaténkeun desainer CVA, Terus-terusan Varing Arc, sareng éta leres-leres palinter, dasarna tetep gantungna sakedik dina tegangan nalika pedaling pikeun ngaleutikan bobbing hiji henteu rata éta ngungkulan tegangan ieu, atanapi anti squat, pikeun masihan nami aslina, maka gantung ngalir normal.

Nanging, pikeun ngaleutikan umpan balik pikeun pedal, busur anu teras-terasan ieu nunjukkeun yén posisi rotasi atanapi posisi rotasi virtual parantos robih kaayaan, éta ngajaga suspénsi tetep aktip tanpa ngajantenkeun anjeun ninggang bolu. Nanging, nalika anjeun nganggo tarmac sapertos kitu, anjeun tiasa némbalan konci - éta sadayana ngajantenkeun suspénsi henteu aktip, anu hartosna anjeun sacara efektif numpak sapédah anu kaku. Sareng urang jujur, aspal ngan ukur mangrupikeun jalan pikeun kerikil urang.

Alesan anjeun panginten hoyong gantung dina sapédah seueur, tapi dina hal ieu kuring pikir aya tilu anu leres-leres menonjol. Mimiti, raoseun sareng jelas, gaduh 50 milimeter udara-sprung, gantung minyak anu aya di antara bum anjeun sareng jalur anu langkung saé bakal ngasingkeun tina nabrak. Ayeuna 50 mil wengi henteu disada sapertos kitu, tapi Niner nyatakeun yén peredam ieu disetél khusus pikeun nyetir on gravel.

Jigana éta gaduh stroke stroke anu langkung halus. - Kalayan MCR, urang saéstuna parantos nyetél sipat gantung CVA urang pikeun nyumponan paménta nyetir batu kerikil anu dibayangkeun ku pengendara anu linggih dina pelana, ngégél sareng kalolobaanna ngalaman nabrak minor. Naon anu bakal urang sebutkeun, amplitudo rendah, tapi jinis nabrak frékuénsi luhur.

sapédah tunggang anjing

Gantungna pasti bakal ngajantenkeun pengendara di tengah stroke, tapi éta janten responsif pisan, lancar teuing, benturan frékuénsi luhur - ogé éta nyalira tiasa ngajantenkeun langkung épisién, tapi upami anjeun nyambungkeun kana alesan katilu maka ieu nya komo deui. Sareng éta getaran aranjeunna dikirangan nalika anjeun gaduh suspénsi. Anjeun panginten terang paguneman ngeunaan ngirangan geter nalika urang nyarioskeun kunaon tekanan ban handap di jalan tiasa langkung épisién.

Sareng éta ogé lumaku dina hal ieu. Geter tina sapédah sareng awak leres-leres ngalambatkeun anjeun sareng nalika anjeun ngiranganna anjeun langkung lami langkung gancang sareng langkung épéktip. Alesan nomer dua nyaéta anjeun kéngingkeun langkung seueur daya tarik kusabab ban anjeun langkung lami hubungan sareng taneuh.

Anjeun bakal perhatoskeun ieu khususna nalika naék, tapi ogé nalika sudut atanapi pengereman. Sajauh éta sabenerna tiasa mangaruhan pilihan ban anjeun. Anjeun tiasa naék ban langkung lancar, ban rolling langkung gancang sareng masih gaduh jumlah anu sami, upami henteu langkung, cekelan, tapi anjeun nguntungkeun tina jarak rolling anu ngirangan.

Kuring henteu yakin yén aya anu bakal naroskeun kunaon anjeun pikahoyong nalika angkat. Woohoo! O r di dieu! Dina waktos anu singget yén nunggang kerikil mangrupikeun hiji hal, atanapi sahenteuna hiji hal anu namina, éta seueur robih, ti jalan karikil dina motor balap sareng perjalanan siklocross dugi ka muragkeun sapédah dina ampir jalur sepédah Gunung, naha urang kaasup kana loop ieu . Bagéan pondok, bagian anu pikaresepeun pisan, ditambah deui sakali ngan saukur ngetok. (musik bass laun) Henteu leres, teras ngajalankeun nomer hiji dina dua motor anu langkung konvensional.

Ayeuna tangtosna anu ieu henteu aya gantung, nyaéta RLT RDO, anu saleresna modél Race Day Optimize didamel tina serat karbon. Ayeuna Niner mangrupikeun salah sahiji mérek pangpayunna anu sumping kana pesta kerikil, janten aranjeunna gaduh seueur waktos kanggo ngaraosan sepeda motorna sakumaha anu aranjeunna pikahoyong, sareng dina spéktrum kerikil langkung pikaresepeun sabab anjeun tiasa nyocogkeun ban ageung, clearance ban pikeun 50 milimeter langkung ageung upami anjeun nurunkeun diameter anu langkung alit 650b. Éta ngagaduhan posisi anu langkung tegak sareng langkung pondok tibatan anu anjeun pendakan dina sapédah jalan, tapi sabalikna, wheelbase langkung panjang, pikeun langkung stabilitas Janten sanaos éta kaku pisan kedahna gumbira.

Atanapi ngarep didieu atoh. Beep, beep, beep, beep. (Ban crunch on gravel) (musik rock energetic) (napas beurat) Kami di tempat kadua dina MCR atanapi Magic Carpet Ride.

Hayu urang angkat (ban crunch on gravel) (musik kendang sengit) (musik damai) Saatos pancuran anu diperyogikeun pisan sareng bir anu diperyogikeun pisan, ayeuna kuring tiasa ngayakinkeun anjeun ku sababaraha hasil. Tempat kahiji dina epik Head-to-Headgravel Timetrail Showdown kalayan waktos 11 menit salapan detik nyaéta RLT. Tilu detik deui MCR gantung lengkep mangrupikeun hasil sareng anjeun bakal ningali yén MCR saéstuna langkung gancang dina bagian anu langkung tikel sareng rongkah.

Dimana RLT langkung gancang dina bagian anu langkung lancar, langkung gancang tina kursus. Sugan teu heran kuring pikir kumargi duanana sepédah kerikil, aranjeunna unggul dina daérah anu béda-béda kursus nalika aranjeunna tetep, sanaos aya motor anu béda.

sauna sateuacan atanapi saatos latihan

RLT gaduh tingkat kesederhanaan anu tangtu, enya bantalan dina MCR suspénsi lengkep nyaéta bantalan Enduro Max Hideung Oksida peryogi pangropéa périodik, sapertos anu nyerep shock. Sapédah bikers gunung anu raoseun pisan ku ayeuna, tapi tukang jalan sareng pengendara kerikil anu asing ayeuna. Janten upami anjeun aya dina perjalanan petualangan, maka kesederhanaan panginten janten jempol.

Sareng alesan ieu, Niner panginten parantos ngahias RLT kalayan henteu kirang ti 26 titik kantétan individu. Anjeun tiasa mendakan aranjeunna di dieu, di dieu, di dieu, di dieu, di dieu. Anjeun panginten wawuh kana ieu.

Kadieu, kadieu, kadieu, kadieu, kadieu, kadieu, kadieu kadieu. Kanggo kaamanan petualangan maksimal anjeun tiasa milih pilihan nganggo bingkai waja tibatan aluminium langkung mirah atanapi pilihan karbon super-lampu. Kusabab nalika gancang pikaresepeun, funbikes henteu kedah gancang.

Teras dimana MCR? Anjeun panginten panginten naha sapédah gunung 29er saéstuna bakal langkung saé kusabab éta unggul dina barang anu melengkung, ngagelebug; surlya 29er bakal langkung saé sareng masih sapédah gunung pasti langkung gancang dina jalur sapédah gunung, tapi panginten ogé sigana henteu saé upami jalan anu langkung gampang. Anu langkung penting pikeun kuring nyaéta posisi anu anjeun anggo dina sapédah - sepeda gunung tiasa karaos ageung pisan, aranjeunna umumna rada jejeg, setang anu lega pisan, janten upami kuring mutuskeun nyéépkeun sapoé dina sapédah, pastina bakal ngagaduhan tempat anu kuring aya. langkung caket kana posisi jalan kuring, saur éta ngan rada langkung raoseun sacara umum. Sareng sakedik langkung éfisién dina tungtung spéktrum ieu.

Pokokna, kuring resep pisan ngadangukeun émutan anjeun ngeunaan hal ieu. Naha anjeun siap pikeun léngkah salajengna dina sapédah gravel? teknologi? Atanapi anjeun mangrupikeun hal tradisionalis? Pastikeun anjeun kalibet dina bagian koméntar ieu di handap. Kuring yakin anjeun moal nguciwakeun.

Punten pasihkeun tulisan ieu janten jempol ogé. Sareng upami anjeun ningali anu sanés hoyong tulisan Kies, naha henteu nonton éta dina layar langsung.

Naha sapédah jalan langkung gancang tibatan cyclocross?

Éta henteu langkung saé launtibatankasapédah jalanjarak anu jauh, sareng jauh langkung raoseun sareng serbaguna.

Naha sapédah siklocross gancang di jalan?

Nunggang dina pacalan sepeda jalan béda, sareng leres, anjeun tiasa pencét sababaraha kagancangan anu serius anu mustahil pikeun dijaga solo. Sareng leres, gearing CX bakal gagal pikeun ngajaga 30+ dina kebat. (Komo 50x11, alat luhur anu paling umum dihurungkeunsapédah jalan, henteu cekap, dina 35mph.)2. 3. 2015.

Naon bédana antara cyclocross sareng sepeda jalan?

Sapédah Cyclocrossdipasangan ku gir handap, supados langkung gampang ngalangkungan permukaan anu henteu rata.Sapédah jalangaduh gir anu langkung luhur, pikeun nyayogikeun kagancangan anu diperyogikeundi jalanbalap. Sumawona, kisaran gigi sempit mastikeun pergeseran gancang.Sapédah Cyclocrossnganggo ban anu langkung lega,dinakisaran 30-40 mm kalayan tread knobbly.

Naha sapédah gravel teu aya suspénsi?

Éta katingalina sapertos jalansapédah, tapi anu kedahna cecekelan sapertos gunungsapédahdi luar jalan, janten naha henteusapédah gravel gaduh gantung? Alesan utama sababgantungnatiasa maok akselerasi, menyakiti kinerja aranjeunna di jalan, sareng tangtos nambihan beurat.05.03.2021

Naha sapédah siklocross pantes?

Cyclocrosstunggang bakal ningkatkeun kamampuan anjeun

Nyupiran asapédah siklocrossbakal ngajantenkeun anjeun janten pengendara anu langkung saé, utamina nalika anjeun ngantunkeun trotoar. Kusabab ban anu ceking gaduh cekelan kirang sareng henteu ngagulung akar sareng batu sapertos ban MTB, anjeun kedah langkung damel pikeun ngajaga kontrol dinasapédah.

Naha sapédah siklocross saé pikeun jalan-jalan?

Sapédah Cyclocrossnyaétaalus pikeun mudikkusabab éta ngajantenkeun tunggang aman, gancang sareng pikaresepeun. Géométri na langkung raoseun tibatan jalansapédahsareng aranjeunna nawiskeun résistansi langkung kirang tibatan gunungsapédah.

Naha sapédah siklocross ngajantenkeun panumpang anu saé?

Sapédah Cyclocrossnyaétaaluspikeunmudiksabab aranjeunnangadameltunggang aman, gancang sareng senang. Géométri na langkung raoseun tibatan jalansapédahsareng aranjeunna nawiskeun résistansi langkung kirang tibatan gunungsapédah.

Naha sapédah siklocross gancang sapertos motor jalan?

Cyclocrossbisa jadi anu paling senang anu anjeun gaduh dina dua roda

Dibandingkeun sareng gunungsapédaha 'crosser henteu khusus sanggup sareng anjeunsapédah jalanbakal seueurLangkung gancang, langkung épisién sareng sigana kirang beuratna ogé. Tapi éta mangrupikeun bagian tina anu ngajantenkeun bar drop drop ieusapédahpikaresepeun pisan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.