Utama > Cyclocross > Kumaha ngalatih cyclocross - waleran sareng patarosan anu biasa

Kumaha ngalatih cyclocross - waleran sareng patarosan anu biasa

Kumaha kedah latihan pikeun pemula pikeun cyclocross?

Latihan CyclocrosspikeunPamulaPoin Pokok Diajar
  1. Pilih rupa bumi anu nyaruakeun kabutuhan fisik sareng téknis: Cadence handap sareng Angkatan anu langkung luhur. Tanjakan naék. Pangulangan bukit pondok. Sudut dina kamar.
  2. Turbo inténsitas luhurpalatihansési simulatesiklocrossmuhun
09.12.2014

kaos oblong héjo de france 2019



Kuring kantos ngical sepeda kirang langkung 30 taun ayeuna, tapi tetep, luar biasa, kuring henteu kantos nganggo cyclocross, tapi kaayaan bakal robih sabab ngan dina genep minggu kuring bakal ngalaksanakeun balap cyclocross munggaran kalayan bantuan Tom sareng Simon , duanana saé pengendara Cyclocross anu saé pikeun ngabantosan kuring di sapanjang jalan. ♪ ♪ - Si, Kuring ngagaduhan posisi jalan anu sami pikeun opat dasawarsa anu lalu, leres-leres naon anu kuring butuhkeun? milari sapédah silang? Naon bedana? - Oke kitu hakékatna anjeun hoyong nyandak posisi jalan anjeun sareng anjeun hoyong angkat sadetik atanapi dua teras anjeun hoyong bawa deui sakilo deui janten éta sadayana dina setang setang anjeun. Janten masihan anjeun sakedik langkung kendali, sareng intina éta sakedik langkung saé nalika anjeun nyanghareupan medan téhnis.

Ieu anu munggaran. Dina watesan jangkungna sadél anjeun, anjeun ngan ukur ngabédakeun upami jangkungna tumpukan pedal anjeun rada béda. Janten, écés anjeun naék sapatu sapédah gunung sareng pedal dua sisi, upami éta tungtungna sababaraha mil langkung luhur maka anjeun bakal disetél, tapi éta leres-leres pilih-pilih.

Hiji hal anu dipikaresep ku kuring Matt, naha anjeun ngalakukeun kasalahan anu anyar? Tekanan ban? - Nya, biasana kuring numpak sakitar 105 di jalan, janten kuring cicing dina 100 kanggo dinten ayeuna. - Naha anjeun leres gaduh? - Henteu, kuring ngagaduhan 60 di ditu, sobat. - 60.



Oke, asik. Nya, anjeun panginten hoyong turun sakedik kirang, sakitar 40 PSI, kanggo kaayaan nyetir normal. Balap béda pisan, tapi pelayaran nganggo 40 PSI. ♪ ♪ - Janten, Si, urang nangtung di dieu di taman anu saé.

Maksad abdi, upami anjeun henteu kantos nganggo jalan salib sateuacanna, ieu mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun dimimiti? - Leres, kuring pikir éta penting pisan dimana anjeun nganggo sapédah silang anjeun pikeun paling senang. Hal anu pang émutna sanés sanés sapédah gunung janten anjeun henteu hoyong numpak barang anu hérang teuing. Maksad anjeun anjeun tiasa dugi kana sapédah silang tapi patarosan naha éta pikaresepeun? Upami éta batu teuing atanapi teuing diakar, résiko pikasieuneun luhur pisan anu anjeun kedah nempatkeun 80 PSI dina ban pikeun nyingkahan éta teras sapédah naék sapertos anu teu leres, éta sesah pisan.

Janten kuring badé milari barang anu panginten rada bosen dina sapédah gunung tapi panginten seueur pikaresepeun dina sapédah silang. Janten sapertos anu anjeun carioskeun, didieu kami aya di hiji taman, hejo, kabuka, teu aya batu, teu aya akar sareng anu tiis. Nalika anjeun ka luar di leuweung, anu saé, maka anjeun hoyong milari jalan anu henteu leueur teuing, rooty, deui ngan ukur hindarkeun rumah susun sareng anu sapertos kitu. - Sareng kumaha upami nyetir di jalan nganggo motor sapédah anjeun? - Leres pisan.



Sapédah silang anu hébat di jalan. Anjeun terang, aranjeunna rada laun tibatan sapédah balap, tapi éta tetep gancang gancang. Jenis favorit kuring dina tunggang silang nalika kuring henteu balap mangrupikeun hal anu ngagabungkeun jalan sareng jalan satapak.

Éta nyegerkeun perjalanan jalan anu pikaboseneun sabab anjeun tiasa teuleum sareng nyandak rute anyar sareng anu sapertos kitu. Sesuatu ku jalan beulah 50/50 sareng jalan satapak lumayan seueur gaya tunggang karesep kuring ayeuna. ♪ ♪ - Janten, Si, masalah kuring saatos jalan panjang nyaéta téknik kuring didesain khusus sigana mah supados tiasa ngajalankeun aspal lemes.

Sareng pamikiran saleresna ngageser teras tetep nangtung dina waktos anu sami leres-leres asing pikeun kuring, sumawonna sagala gundukan. nyaéta. Kuring pikir anu mimiti anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngenalkeun ideu kaluar tina pedal pikeun ningkatkeun kendali kana rupa bumi anu bénjol sareng téknis.



Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta nahan tetes, rem anu jelas di dieu sareng kontrol anu langkung saé, sapertos dina sapédah jalan. Teras anjeun hoyong pedalan anjeun rata teras caket tina korsi. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa nyerep bénjolan naon waé sareng panangan sareng suku anjeun, intina ngasingkeun awak luhur anjeun tina taneuh ku cara anu pangsaéna.

Teras anjeun ogé tiasa ngagésér beurat awak payun atanapi mundur, gumantung kana naha anjeun nyetir dina medan datar atanapi Turun gunung atanapi naon waé. Teras anjeun tiasa nyandak waktos iraha waé nalika anjeun henteu kedah ngosongkeun pedal sareng kedah nyanghareupan rupa bumi anu bénjol sareng téknis. Éta cara anu paling gancang pikeun méréskeunana. ♪ ♪ - Kaseueuran waktos di Crossy, anjeun kedah dina sadel.

Éta pikeun ngajaga pedalan sareng kéngingkeun daya tarik. Tujuan akhirna nyaéta ngajaga sirah sareng taktak anjeun tetep sareng ngajaga sagala rupa anu sanés dina kaayaan anjeun - janten kumaha anu pangsaéna pikeun ngalakukeun éta persis? - Oke, janten anjeun hoyong beurat anjeun sakedik deui dina pelana tibatan normal. Anjeun hoyong turunkeun wéb anjeun saeutik dibandingkeun sareng naon anu anjeun lakukeun di jalan sareng anu masihan anjeun hal pikeun nyorong sareng ogé ngabantosan anjeun nyandak tekanan tina pelana, éta ngabantosan sapédah anjeun dina handapeun cangkéng anjeun supados anjeun masih tiasa ngerem sareng pindah gir na hoyong tahan ka dinya sacara leupas tapi pageuh, upami éta sanés kontradiksi dina istilah.

Kuring mendakan nalika kuring nahan pageuh éta leres-leres ngaleyepan geter sapédah sakedik sareng ngan saukur ngabantosan sina langkung kendali. Anu paling penting nyaéta tetep panangan anjeun rada ngagulung. Sareng tangtosna éta hartosna anjeun tiasa ngaleueut guncangan, tapi ogé manjangkeun aranjeunna supados sapédah tiasa naék kana rut alit sareng sajabina anu ngabantosan ngajaga daya tarik.

Ngalenyepan gogorowokan teu sami sareng lemes, sobat. Anjeun kedah gaduh sakedik tegangan dina panangan sareng suku anjeun sahingga anjeun tiasa leres-leres ngajaga sapédah éta dina kendali sakedik. Ngan ku lemes éta ngajantenkeun sapédah ngalakukeun naon anu dipikahoyong sareng éta henteu kedah nyerep shock anu pangsaéna, ampir - Persis, persis.

Janten ieu mangrupikeun posisi anu paling saé pikeun 90% tina tumpakan silang, sareng utamina upami anjeun pencét sapertos leutak atanapi tambalan keusik, ieu mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngajaga sapédah dina kendali. ♪ ♪ - Nya, hiji hal anu sanés, dina hiji hal anu anjeun henteu kedah pikir teuing di jalan nyaéta ngajaga daya tarik nalika naék, sareng kusabab Palang pisan ngabeledug anjeun bakal kaluar tina pelana. Tapi pas janten leueur, anjeun bakal bajoang ngajaga daya tarik.

Janten anjeun kedah sahenteuna ngaluyukeun téknik anjeun ku cara mundur ka tukang teras saenna anjeun bakal aya dina sadel ogé sareng dina kaayaan anu ekstrim anjeun panginten kedah naék kana sadel atanapi maledogkeun sapédah anjeun pikeun ngalangkungan sakedik terakhir.- Nya, ieu mangrupikeun kamampuan dasar. Sigana mah kuring langkung saé kaluar sareng olahraga.

Sareng yakin sareng sumping sareng ningali urang minggu payun nalika kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha turunna sareng ngarakit deui nalika ngalih. Luar biasa. Anjeun kéngingkeun kopi, Si? Kanggo langkung seueur tulisan cyclocross GCN pencét dina kuring.

Kumaha kuring janten langkung saé dina cyclocross?

Disiklocross, aya dua cara pikeunmeunangLangkung gancang. Anjeun tiasa ngalangkungan rute fisik, ngawangun kakuatan sareng kagancangan kalayan sababaraha jam dina interval beureum, tapi anjeun ogé tiasa nyukur waktos ku ngaasah téknis anjeun. Tip ieu bakal ngabantosan anjeunmeunangtempat dina balapan kalayan kirang damel sareng akhirna, éta strategi balap pangpinterna.09.30.2015

Naha sapédah siklocross raoseun?

Sapédah Cyclocrossserbaguna pisan

Aranjeunna damel komuter anu hébat sareng asreg, posisi tunggang anu kawilang nangtung sareng roda sareng ban anu dirancang pikeun ngéléhkeun.
10.10.2019

(musik energetic) - Hayu, sobat - Guh. Sapédah siklocross ieu mangrupikeun sapédah serelek off-road serbaguna asli anu serbaguna. Nyatana, lumayan pikeun nyebatkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji motor luar angkasa anu asli.

Tapi harita, jaman harita aranjeunna ngan ukur gaduh 25 ban lega sareng rem cantilever. Kombinasi éta teu épéktip yén balapan cyclocross kirang langkung 40 persén. Ayeuna, kumaha ogé, sakumaha anjeun tiasa tingali, masak parantos robih.

Kami gaduh ban anu langkung lega sareng langkung grippy tibatan sapédah jalan kanggo masihan langkung kontrol sareng kanyamanan. Anjeun ogé ngagaduhan kurung handap anu rada luhur sahingga anjeun ngagaduhan kabébasan pedal langkung off-road. Sareng penangananana rada langkung stabil.

Kuring gaduh langkung seueur kontrol nalika licin atanapi leupas. - Tapi ayeuna aya sapédah anyar di kota. - Ollie, Abdi dua menit deui, jodo. - Oh yeuh, muhun, kota anu sami.

zona laju haté bersepeda

Maksad abdi leuweung sareng gunung. Tapi euh, ieu sapédah gravel. Éta ban langkung lega, langkung grippy.

Géométri anu ngajantenkeun sapédah langkung pikaresepeun sareng langkung aman pikeun dibonceng dina kaayaan leupas. Sareng langkung seueur kasieun dina pigura tibatan nganggo sapédah balap, naha berkat komponén anu aya di dinya atanapi pigura nyalira. Ukuran langkung ageung, penanganan langkung stabil, langkung raoseun.

Éta pisan anu dijanjikeun ku sapédah kuring. - Leres. Ih, hehehehe, kuring pikir anjeun panginten aya naon anu ngabédakeun sapédah gravel sareng sapédah silang - anjeun tiasa.

Kabeneran, kusabab Canyon sacara harfiah ngan ukur nganteurkeun kami sapédah cyclecross inflight anyar sareng sapédah gravel anyar ti Gral, kami leres-leres diposisikan pikeun ngagali kana patarosan éta sakaligus sareng masihan jawaban tina patarosan éta. Hiji patarosan leres-leres penting pisan pikeun seueur anjeun anu panginten nuju mésér sapédah salajengna. Kusabab saha? Dupi anjeun kersa teu senang, serbaguna, sareng raoseun ku sapédah salajengna? - Caritakeun naon, ieu bakal sesah pisan dina ieu? Pikeun ngagaduhan batu kerikil anu hébat sareng motor cross di kokotor sareng gunung gravel anu paling saé - anjeun nyarios yén, Ollie, tapi éta tiasa rada tangguh sabab anjeun leres-leres henteu nga-off road, leres? - Leres, um, kuring héjo lumayan di jalan.

Maksad abdi gaduh, kuring henteu pernah leres ngalakukeun éta. Sajujurna. Tapi kuring pikir éta hartosna yén kuring tiasa nawiskeun sudut pandang anu énggal.

Aya seueur diantara anjeun anu sigana henteu pernah disetir jauh-jauh teuing. Jalan Samaun - Nya kuring henteu resep kecap Samaun Ollie. Hatur nuhun pisan.

Abdi rada sénsitip ngeunaan éta - henteu kunanaon. Dupi urang nganggo sapédah teras, bapak? (Ollie seuri) (musik energetik?)) - Sateuacan urang ngalebetkeun béda fisik, hayu urang tingali heula naha urang tiasa ngaraos bédana. Janten urang nyiptakeun disiplin balap énggal - (Sora Gema Sora) Gravel Cross- Ollie, éta mangrupikeun sirkuit pondok sareng sababaraha ruas jalan, sababaraha bagian kerikil, sababaraha bagian anu bécék, bentang jalan anu pondok, 2 puteran kalayan parobahan sapédah saatos anu munggaran lap di daérah Pit salah resmi kami - Naha anjeun siap Cy? - Sigana mah kuring siap sobat, hehehe. - Abdi ngitung anjeun. - Oke - tilu, dua, hiji, angkat. (musik energetic) Kuring bakal masihan waktos Cy sareng ogé ngabantosan anjeunna ngaganti sepédah di daérah pit resmi ieu ku kuéh sapi ieu.

Sisi salah, sisi salah. Opat menit, 40 kanggo babak kahiji. Janten urang bakal ningali naon anu anjeunna lakukeun dina sapédah gravel.

Rada lada, nya? Saur anjeunna langkung gancang.- (sora ngagema anu nyaring) Kieskreuz.- Éta ngagaduhan masa depan.

Éta henteu saé - (seuri) Leres, urang bakal ningali. Opat menit, 40 di babak kahiji. Opat menit, 20 di babak kadua, opat menit, 22 di babak kadua.- Menarik.- Anjeun langkung gancang di dinya.- Henteu kaget kuring ningali kuring.

Ban anu langkung lega, sapédah, naon bédana tujuh juta na? langkung gancang kalayan ban anu langkung ageung. Sapédahna karaosna bénten pisan, saolah-olah karaos langkung cocog pikeun jenis tunggang gunung ieu, kusabab éta cadas. Maksad abdi sanés jalan silang.

Éta palang gravel. Tapi, euh, tingali naon anu anjeun pikirkeun. Abdi mendakan hal anu sami, saleresna, kuring lirén kuring reuwas resep kuring resep kana sepédah graal Gral.

Maksad abdi, dina medan gravel ieu, sacara épéktip. Ahéngna, sapédah gravel sabenerna asa rada hadé. - Hal anu saé nyaéta kuring dijamin sahenteuna tempat kadua. - Jawara.

Oke sobat, hayu urang angkat. Siap, angkat. (Musik énergi) Hayu, Ollie! Grab in You walked through a puddle (sensor bip) - Naon anu bodo olahraga - Teu sangka anjeun lumpat! - (seuri) (sensor Bip) - Good luck, good luck, come on buddy, you You got that - Go, go, go, go! (seuri) Ngan luncat kana sobat anu hiji.

Ieu sapédah gravel. Sing salamet. Eui! Eui! Eui! - Wooh! Ah waduk! - Buka, sobat, hayu! Ngali! - Ih! - Oh, abdi tumaros! - Ah! (Sensor bip) Gah! Guh! - Abdi henteu tiasa lirén nyikikik.

bersepeda jimmie johnson

Legenda naon, enya. Hayu, jodo. - Naha, kuring ngapung! - Hayu, indit, balik! Boom! Anjeunna ngan ukur nyukur sakilo.

Meureun urang terang hal anu henteu terang ku Mathieu Van der Poel - Nya, henteu gancang pisan. Meureun upami Van der Poel bakalan cyclocross dina kerikil dina Daylamites. Sabalikna tina leutak kandel di Éropa Kalér.

Tapi sanaos kitu, éta moal gampang. Lebar ban pikeun ngamimitian. Maksad abdi, kanyataanna nyaéta gravel cross langkung gravel tibatan cross.

Janten, pikeun leres-leres ngartos bédana antara dua ieu urang kedah ningali téknikna. Dina sajarahna, sapédah gravel asalna tina sapédah cyclocross. Sareng sakumaha anu bakal urang tingali, aya seueur DNA anu sami diantawisna.

Tapi ayeuna panto tetep kabuka pikeun jalma mendesain sepédah cyclocross anu deui khusus pikeun balap. Sareng inflite ieu salah sahijina. Janten éta didesain sakitar kursus siklocross anu biasa anu rada jukut atanapi leutak, oth anu rada berdebu, sareng seueur giliran anu ketat.

Anjeun ogé tiasa nyebatkeun yén sapédah ieu sanésna langkung kirang kéngingkeun ban tibatan sapédah gravel. Sareng éta kusabab UCI netepkeun lebar ban maksimum 33 milimeter. sareng ku seueur kabébasan tina leutak.

Nyatana, selang dirancang pikeun ngusir leutak ogé. Ban lébar 40 millimeter bakal hésé. Pasti di tukang.

Kami bakal parios, kecuali anu ieu ngajalankeun rotor 140 mil di tukang. Anu mangrupakeun 160. Tapi bahkan di dieu cocog pikeun tujuanana.

Anjeun Henteu Badé Ngajalankeun Siklus Turun Epik Dina Balapan Cyclocross Nalika kuring angkat deui ka hotél nganggo ieu, kuring sadar yén jalan anu gancang turun ka gunung tiasa gancang pisan kabeurangan gigi. Tarjamahan anu sampurna pikeun kursus cyclocross. Tapi teu kedah pikeun numpak jalan epik.

Dua sapédah kami ogé katingalina béda pisan. Sareng, seueur anu turun kana tabung luhur horisontal. Ieu jarang ditingali dina sapédah cyclocross kalayan géométri kompak, sareng éta sabab anjeun peryogi saloba mungkin dina pigura segitiga payun nalika anjeun kedah nyandak na nempatkeun kana taktak anjeun. sapertos kuring, sabab tangtosna pigura bakal ageung ageung.

Tapi nalika kuring ngajar Emma cara numpak cyclocross, urang leres-leres henteu tiasa terang kumaha cara ngadamel pananganna sabab éta kedah kompak pikeun jangkungna, tapi dina hal ieu kanyataan yén anjeunna horisontal nawiskeun bahkan langkung rohangan pikeun mawa panangan sareng taktak anjeun. Tapi alesan na ragrag di dieu ngan saukur kusabab pos korsi kakeunaan langkung seueur pikeun langkung seueur patuh tina bagian tukang sapédah; anjeun tiasa tingali upami éta henteu aya, éta mangrupikeun pos korsi anu cekap. Sareng bakal karasa rada kaku.

Ayeuna, tungtungna, géométri tina sapédah. Éta saéstuna lumayan mirip, panjang chainstay sami, sudut tabung korsi sareng tabung sirah lumayan mirip. Beda utama, anu panginten henteu disada signifikan, nyaéta jangkungna kurung handapeun.

Janten sacara épéktip sabaraha handap poros bracket handap dibandingkeun sareng poros roda. Dina hal ieu, jangkungna 11 milimeter sareng ngamungkinkeun sapédah tiasa diuk langkung luhur. Sareng karaosna rada kirang stabil nalika anjeun gancang.

Éta masihan anjeun langkung seueur kabébasan pikeun ngégél supados anjeun tiasa tetep ngégél sapanjang rute. Sareng hanjakalna, sabab saha waé anu balap cyclocross bakal terang yén anjeun kedah ngécagkeun seueur waktos dina balap cyclocross. Tapi upami ningali kana leanometer urang atanapi leanometer urang, pikaresepeun, sanaos jangkungna kurung handapna béda, duanana sapédah leres-leres gaduh clearance pedal anu sami, sabab ban anu langkung lega ogé langkung luhur dina Grail.

Janten, saleresna, kurung handapeun pisan mirip sareng taneuh. Tapi mangaruhan pangalaman nyetir langkung seueur deui. - Kontrasna, Gravel henteu sering ngeunaan kagancangan murni.

Éta ngeunaan kanyamanan, mil ageung, kagunaan sareng petualangan. Janten anjeun gaduh sababaraha fitur. Janten anjeun gaduh ban anu langkung ageung tibatan UCI sacara sah bakal ngamungkinkeun anjeun ngaji dina balapan silang.

Anjeun ogé ngagaduhan bos sareng titik lampiran dimana-mana pikeun ngahias sadaya katuangan duniawi anjeun. Sareng seueur fungsi genah dilebetkeun kana pigura. Kami gaduh pos korsi pamisah Canyon di dieu, anu tiasa ngagulung sareng masihan langkung seueur kanyamanan di tukang kuring kedah nyarios ngeunaan palang hover.

Janten bar hover katingalina rada aneh. Tapi nalika anjeun nyetir anjeun henteu merhatoskeun naon rupana. Sareng raoseun raoseunana ngeunaan Canyon, éta tujuh kali langkung tahan banting tibatan kokpit The Inflite's H31.

Kusabab anjeun sigana bakal ningali rupa-rupa permukaan anu langkung ageung tibatan anu anjeun tumpak sapédah anu sampurna, anjeun kedah tiasa nganggo pedal dina 50 sareng lima kilométer per jam, sareng dina hal ieu, pikeun ngabantosan kuring ngagaduhan jarak anu langkung lega kursus. Abdi ngagaduhan 50/11 teras 34/34. Biasana cross bikes gaduh gir sempit.

Salaku pengendara luar jalan anu kawilang pangalaman, anu Grail estu pikaresepeun pikeun kuring sabab nawiskeun seueur kagunaan. Abdi tiasa ngagunakeun éta balapan lintas lokal, dimana anjeun henteu kedah taat kana aturan UCI anu ketat. Sareng hayu urang nyanghareupan éta, kuring jauh tina ngiringan acara UCI.

cap siklus usum salju

Ah! - Abdi henteu ngalakukeun éta! - Naon anu olahraga bodo ogé sampurna pikeun nitih gravel sareng petualangan ngepak sapédah. Kusabab kuring kirang latihan di luar jalan sareng teu ngagaduhan kaahlian gélo ku zed. Ban anu langkung ageung sareng setang anu langkung lega sareng kurung handap handap sareng paningkatan anu ningkat dina pigura ngan nambihan kanyataan yén kuring langkung percaya diri nalika ngédar.

Utamana di luar jalan. Sareng éta ngan raoseun pisan pikeun kuring. Sapédah lintas sapédah gravel jadi naon bédana gedéna? Dasarna, ieu mangrupikeun pilihan anu langkung serbaguna.

Sanaos éta mesin balap lintas balap - Kumaha upami sapédah, Ollie? Ha! Henteu, kuring pikir anjeun leres pisan. Tapi bédana masih kénéh rada halus, henteu? Ban anu langkung lega ngahasilkeun bédana anu gedé, ageung. Kurung handap anu rada jangkung ngarobih karakter pisan.

Janten upami anjeun henteu ngiringan aranjeunna salah sahiji anu sanésna, anjeun panginten henteu kedah merhatoskeun bédana ieu nalika anjeun dina posisi anu paling untung anu urang ayeuna. Luar biasa karakter anu ngagurilap, sanés? - Leres, leres éta. Ayeuna, upami anjeun hoyong ningali langkung seueur eusi luar angkasa anu epik kalayan katerampilan henteu waras kalayan zed, parios tulisan gunung anu endah Cy sareng petualangan sapédah gravel di Islandia.

Pencét di dieu di handap - Leres, punten nyungkeun jempol ieu upami anjeun resep.

Sabaraha lami kursus cyclocross?

Khaskursus siklocrossnyaéta puteran 1,5- dugi 2-mil dina campuran permukaan diaspal sareng luar jalan ngalangkungan rupa bumi anu rata. Biasana, balapan salami sajam ditambah kuir.

Kumaha carana déwasa kénging cyclocross?

Klub Cyclo-cross

Acara nunggang klub mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngamimitian, ngamungkinkeun anjeun ngawangun kamampuan sareng kayakinan sareng nyandak tip ti pengendara anu langkung berpengalaman. Seueur klub ngajalankeun sési katrampilan siklo-silang pikeun jalma ngora sarengdéwasa. Hubungi klub lokal anjeun pikeun ningali naon anu kajantenan di daérah anjeun.

Naha pengendara siklocross asup?

Hiji bédana konci nyaéta dina pilihan pedal, palingpengendara siklocrossmoal nganggo pedal sareng sapatu jalanna, tibatan nginjeum pedal sareng sapatu tanpa klip tina dunya sapédah gunung. Pédal gunting gunung henteu nganggo dua sisi janten langkung gampangklip-di, sareng aranjeunna henteu kaboboan ku leutak anu gampang.

Naha sapédah siklocross saé pikeun perjalanan panjang?

Sedengkeun pikeun asapédah siklocrossmahlukcocogpikeun wisata; Leres pisan. Sababaraha waleran parantos nyebatkeun kurangna eyelets sareng titik-titik ningkatna pikeun rak. Nanging lumayan seueursapédah siklocrossmemang ngagaduhan kamampuan masang rak (atanapi raka).

Naha sapédah siklocross langkung laun tibatan sapédah jalan?

Éta henteu raoseunlaun tikasapédah jalanjarak anu jauh, sareng jauh langkung raoseun sareng serbaguna.

Naon ucing 4 pengendara sepeda?

Pikeun lalaki pikeun mindahkeun nepi kaUcing.4, rute anu paling sering ditempuh nyaéta ngalengkepan 10 balapan anu mimiti diijinkeun ku Amérika SerikatNgabuburit. Balapan kedah sahenteuna 15 mil upami balap jalan sareng 10 mil panjang upami éta kritik. Sakali apengendaranyaétaUcing.

Sabaraha lami kanggo janten tukang sepeda anu kuat?

Salapan bulan kudunajantencekap waktos kanggo ningali paningkatan anu ageung tapi anjeunngalakukeunanaberpotensi pikeun teras ningkatkeun sababaraha taun ka hareup bahkan dina yuswa anjeun upami anjeun tetep ngajaga beban padamelan. Genetika ngamuat bedil, gaya hirup narik pemicu. Upami anjeun serius ngeunaan paningkatan anu ageung, gabung sareng klub sapédah.01.07.2017

Naon Rencana Latihan Cyclocross anu pangsaéna pikeun anu ngamimitian?

Rencana Pelatihan Cyclocross pikeun Pemula (Ucing 4-5) Rencana latihan ieu diciptakeun pikeun nyiapkeun balap cyclocross di Cat 4 sareng 5 anu panjangna 30 mnt. Anjeun tiasa nyaluyukeunana sareng kabutuhan anjeun. Rencana latihan tiasa dianggo salaku persiapan usum balap.

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan balap cyclocross?

Balapan Cyclocross lumangsung dina kursus buatan manusa ngalangkungan taman lingkungan sareng lapangan terbuka, sareng ngalibatkeun manuver ngalangkungan halangan, ngalangkungan leutak, salju sareng hujan. Gaya balap ieu ngabutuhkeun kamampuan khusus anu dimimitian tina balap motor gunung, motor jalan sareng, dugi ka sababaraha tingkat, ngaji.

Sabaraha lami lomba cyclocross hiji jam?

Balap Cyclocross ogé diwangun ku seueur usaha sprint 10-30 detik anu kuat salami lomba. Unggal-unggal anjeun kaluar ti hiji péngkolan, anjeun kedah ngagancangkeun, sareng éta nyandak kombinasi kakuatan anu pondok. Salami lomba silang hiji jam, tiasa aya 150-200 ledakan kakuatan anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan balapan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.