Utama > Cyclocross > Raleigh cyclocross - leyuran praktis

Raleigh cyclocross - leyuran praktis

Naha sapédah siklocross saé pikeun tanjakan jalan?

Dina sagala kaseriusanana, éta sampurna ditarima pikeunnumpakanjeunsapédah siklocrossgaduh hijisapédah jalansareng ngan ukur nganggo set cadar roda kalayan langkung sempitjalanban. Éta ogé saé waé pikeun ngannumpakdinajalankalayan langkung legasiklocrossban sareng roda anu parantos anjeun gaduh.



Urang nembé ngadamel tulisan ngabandingkeun bédana antara motor balap sareng sapédah siklocross. Nalika kami nyerat skrip, urang perhatoskeun yén generasi anyar anu disebut sepeda balap ketahanan, bédana antara keduanya ayeuna jauh, jauh leuwih leutik. Janten kami naros ka diri urang, sareng sababaraha urang ogé panasaran dina bagian koméntar, naha anjeun tiasa nganggo cyclocross dina sapédah jalan atanapi henteu.

Janten panginten kami bakal nyobian. Ieu mangrupikeun sapédah jalan Canyon Endurace kalayan ban cyclocross. Ayeuna kuring naros ka Canyon, anu marahmay nginjeumkeun sapédah kuring ieu, naha éta tiasa nganggo cyclocross atanapi henteu.

Aranjeunna nyarios yén nalika sapédah ieu didesain éta henteu ngémutan cyclocross sakedik. Éta sanés anu didesainna. Tapi aranjeunna ogé nyarios yén éta mangrupikeun sapédah anu saé berkembang.



Janten katingalina sapertos tantangan. '' Rata-rata taman kota anu katingali ieu nyaéta cyclocross. Balap ngurilingan daérah jukut sareng bumi anu teu dipikacinta, kabuka sareng tiasa diasupan sadayana.

Nyatana, sababaraha minggu ka pengker bahkan aya balapan di bumi anu pasti ieu. Naon tempat anu langkung saé pikeun nempatkeun balapan Enduro anjeun ngalangkungan na tibatan sareng dua puteran tina jalur cyclocross nyata? Kami leres-leres nanjak lungkawing, seueur leutak, jukut ngagelebug sareng sababaraha belok licin. Hal kahiji anu pastikeun anjeun perhatoskeun nalika ngumbara di luar jalan dina sapédah jalan anjeun nyaéta pedal.

Nya, enya, anjeun tiasa nganggo pedal sapédah gunung dua sisi sareng nganggo sapatu sapédah gunung nganggo sapédah jalan anjeun. Tapi saur kuring mah, pedal balap ngan raoseun langkung saé. Éta anu kedahna aya dina sapédah jalan anjeun.



Tapi sakali anjeun nyobaan nyangkut kana rupa bumi anu henteu rata éta bakal langkung hésé. Nyatana, éta ngajadikeun urang sadayana Matt Stephens. Cacah kuring asup.

Ayeuna urang gancang dina halangan munggaran urang, ieu mangrupikeun naék saeutik anu lungkawing sareng lungkawing dina sapédah nganggo 42 ranté sareng 28 kasét. Tapi anéhna, panginten panginten dina sapédah ieu, anu langkung gancang, roda handapna langkung saé pisan. Janten steepness henteu masalah.

Nanging, naon, nyaéta kanyataan yén éta lembek sareng beku ogé. Entong hariwang. Abdi aya, abdi aya. ”“ Abdi lebet, abdi lebet.



Teras aya genahna. Nya, sapertos anu kuring carioskeun, ban-ban éta sempit pikeun cyclocross dinten ayeuna ogé. Batas hukum UCI nyaéta 33, tapi kuring bakal milih ban lébar 35c kanggo nyetir umum, sareng seueur jalma numpak langkung lega.

Alesan pikeun ieu nyaéta yén anjeun ngagaduhan langkung cekelan sareng ogé langkung raoseun sabab anjeun tiasa ngantep éta ngajalankeun sakedik lemes tanpa résiko karusakan. Tapi ku ieu anjeun kudu ngantep éta ngajalankeun langkung hésé kusabab aranjeunna rada langkung sempit. Janten, kuring ngagaduhan 50psi.

Sareng kitu sareng sapédah ieu, sanaos éta didesain sareng tumpukan patuh virtual janten licin sareng buttery lemes di jalan, di dieu, dina jukut anu gumbul kalayan sempit, ban atos, éta lumayan hésé. ♪ ♪ Oke, janten urang ngan ukur ngagaduhan sababaraha sudut anu leueur sareng katurunan alit caket. Henteu aya anu pikasieuneun, tapi éta bakal nguji pananganan sapédah ieu.

Kusabab sapédah balap rada kedutan tibatan sapédah cyclocross, tukangna rada pondok. Sanaos hartosna leres pisan naék dina jalan, sakedik sesah pikeun ngendalikeun nalika leueur sareng nalika anjeun mimiti ngageser. Nya kitu, ujung payun ogé ngajantenkeun langkung sesah.

Roda hareup disimpen rada handap janten anjeun tiasa pencét ban ku suku anjeun heula nalika dijuru lalaunan. Tapi sanaos anjeun mimiti ngageser, langkung gugup. Sareng upami anjeun ngambek sakedik, éta leres-leres kusabab sudut setir dina motor balap langkung sakitar langkung gelar tibatan dibédakeun dina sapédah cyclocross.

Janten sapédah ieu karaosna sapertos sepédah sakola lawas, anu saleresna lumayan pikaresepeun. Sareng kalayan géométri jalan, éta pasti henteu goréng sabab ngagaduhan kurung handap anu langkung handap. Kitu cenah, condongkeun sapédah tibatan giliran nalika anjeun gaduh seueur cekelan ngajantenkeun sapédah langkung raoseun langkung aman sareng ogé langkung gampil ngarobah arah.

Henteu kunanaon, angkat ka pangkonan. Kumaha urang milarian? Nya lumayan saur kuring wajar upami nyarios. Ngaleupaskeun sanés masalah anu kuring pikir, sahenteuna henteu ayeuna.

Sigana mah moal nyandak langkung seueur leutak pikeun langsung eureun. Tapi di dieu sareng ayeuna kuring leres-leres henteu kunanaon. Sareng kami aya dina géométri sareng éta mangrupikeun salah sahiji patarosan ageung anu kuring gaduh.

Sareng janten adil, sapédah ieu leres-leres geulis di luar jalan. Éta henteu gugup teuing, sanaos anjeun gancang-gancang mendakan watesna upami anjeun ngadorong ka luar jalan. Nyatana, wates-wates ieu janten langkung katingali nalika anjeun ngalambatkeun rupa bumi anu téknis.

Teras aya kanyataan yén kuring henteu tiasa kéngingkeun ranté anu ageung kusabab éta ranté gigi 52 sareng 52, hartosna, anjeun gancang pisan sareng kuring henteu gancang pisan Anjeun adil, bédana panggedéna antara ieu sareng sapédah silang, numutkeun kuring, nyaéta lébar ban. Ban ieu rada sempit teuing pikeun raos kuring. Hal anu langkung lega bakal ngaluarkeun langkung seueur poténsial sareng ogé langkung pikaresepeun pikeun nyetir di luar jalan.

Tapi aya hiji hal anu urang henteu acan keuna ayeuna sareng éta kakuatan. Naha sapédah jalan cukup kuat pikeun ditumpangan off-road, atanapi terus terang, anjeun badé megatkeun éta? Nya, éta patarosan anu urang tanyakeun ka dua pabrik anu anjeun tingali di dieu. Mimiti, Reynolds anu ngadamel sepédah éndah ieu di dieu.

Sareng aranjeunna nyarios yén roda ieu sampurna pikeun cyclocross atanapi gravel wahana, sanaos aranjeunna hampang. Sareng aranjeunna ogé nyarios yén aranjeunna ngaleuwihan sarat kakuatan kakuatan minimum UCI dugi ka 100%. Janten aranjeunna dua kali langkung kuat tibatan kedahna.

Teras kami naros ka Canyon anu ngantep kami nganggo sapédah éndah di luar jalan, sareng aranjeunna ngulang deui yén éta henteu dirancang pikeun cyclocross. Tapi dina hal kakuatan, éta kuat sakumaha sapédah silang. Tapi kumaha upami patarosan aslina urang, tungtungna? Naha anjeun tiasa nganggo sapédah balap di luar jalan? Sigana mah jawaban na sigana enya, anjeun tiasa.

Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pencét dina gambar dimana waé ayana. Teras langkung seueur kontén kanggo ayeuna.

Nya, kumaha upami anjeun nonton tulisan anu urang ngobrolkeun di awal pikeun ngabandingkeun bédana antara motor balap sareng motor cyclocross. Upami anjeun hoyong ngahontal éta, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét nepi ka dinya. Atanapi pikeun leres-leres kéngingkeun sababaraha téknologi, diajar ti master Sven Nys anu henteu dibantah.

Dina tulisan ieu anjeunna ngagaduhan sababaraha tip cyclocross anu pangsaéna.

baju jero chamois

Naha Raleigh mérek sapédah anu saé?

Janten, pikeun ngajawab patanyaan anjeun,Raleighnyaéta sakumahaaluskualitas sakumaha waesapédahpeunteun tokosapédahdina harga anu sami. Upami anjeun ngabandingkeunRaleighkalayan tingkat luhurméreksapertos Trek atanapi Spésialisasi atanapi Cannondale anjeun umumna bakal mendakan étaRaleighbakal gaduhlangkung saékomponén dina harga anu sami atanapi komponén anu sami dina harga anu langkung handap.

Naon sapédah gunung tingkat Éntri anu saé? Abdi nampi patarosan ieu unggal dinten. Éta sababna dinten ayeuna kuring masihan anjeun pakakas anu anjeun peryogikeun pikeun milari sapédah anu énggal atanapi anu parantos dianggo paduli merekna. Tapi ke heula urang kedah ngahartikeun naon éta sapédah tingkat Éntri.

Upami anjeun pemula sareng anjeun gaduh artos teu terbatas maka diskusi ieu parantos réngsé. Ngan kaluar ka dinya sareng nyéépkeun seueur artos dina sapédah anu saé sareng anjeun parantos réngsé. Tapi kuring nebak yén kaseueuran pamula milari komitmen kauangan pangleutikna anu tiasa dilakukeun nalika tetep ngagaduhan sapédah gunung anu pantes.

Sapédah ieu cukup pantes pikeun anjeun dina waktos masalah anu sering sareng sering. Langkung saé, éta sayogi kanggo $ 329. Leres éta mangrupikeun Diamondback Overdrive sareng kuring naék Diamondback, tapi kuring hoyong anjeun hilap dinten ayeuna kusabab Diamondback panginten henteu sayogi dimana anjeun cicing atanapi anjeun ningali sapédah tilas.

Dinten ieu kuring hoyong anjeun pura-pura sapédah ieu henteu warnaan sareng teu ngagaduhan logo. Kumaha urang obyektif nangtoskeun yén éta 'tiasa dipercaya' upami anjeun ngan ukur nalungtikna? Hayu urang mimitian ku indikator anu paling penting tina sapédah gunung anu saé: gantungan derailleur. Upami sapédah gunung dilengkepan derailleur tukang, éta kedah digantungkeun dina pigura ku sapotong logam ieu anu disebut gantungan.

Dina nalika ragrag, gantungan dirancang pikeun istirahat pikeun nyegah karusakan dina pigura. Éta teras tiasa disaluyukeun atanapi diganti ku biaya murah. Ieu langkung saé tibatan maledogkeun sapédah kana tempat sampah, anu anjeun kedah lakukeun upami anjeun megatkeun bagian tina pigura anjeun.

Ati-ati ku solusi tambalan sapertos kitu, atanapi langkung parah, kalayan derailleur dipasang langsung dina pigura. Sapédah sapertos ieu tiasa janten jauh tina karuksakan total, sareng bersepeda gunung sadayana ngeunaan ragrag. Kusabab kitu, gantungan derailleur mangrupikeun hal anu pangpayunna anu anjeun kedah lakukeun.

Pastikeun sapédah parantos siap. Komo sapédah anu paling saderhana ngagaduhan potongan anu leres-leres dipotong sareng fungsina. Janten panyilidikan anjeun kedah dimimitian sareng kamungkinan ditungtungan ku éta.

Bagian penting anu teras diperhatoskeun nyaéta batang SS utas anu diulirkeun, anu anjeun tiasa ngaidentipikasi ku baut jepitan ieu di dieu sareng 4 baut ieu anu nahan stang dina tempatna. Upami anjeun ningali ieu tibatan, biasana warta goréng. Pikeun ngalayanan atanapi ngagentoskeun anu aya di payun, kalebet garpuh, anjeun dugi ka bagian anu teu tiasa dipercaya atanapi bagian sepeda gunung modél anu sesah dipilarian.

Untung nyukcruk mérek garpu gantung pertengahan 90an anyar pikeun ngagentos anu lami. Henteu ngan ukur batang tanpa benang langkung gampang sareng langkung mirah pikeun dijaga, tapi éta ogé langkung kaku, hal anu anjeun badé kompromi. Nalika anjeun dugi ka roda, anjeun kedah pastikeun yén aranjeunna gaduh tuas pelepasan gancang.

Ieu umum dina motor tingkat lebet sareng ngamungkinkeun anjeun nyabut atanapi ngaganti roda ku panangan tanpa alat, tapi anu langkung penting, éta mangrupikeun indikator tina panggunaan sapédah anu dihaja. Upami ban datar teu tiasa dihindari nalika ngédit gunung, éta masalah upami gaduh rengkuh 15mm sareng anjeun pikeun miceun kacangan ieu. Goréngna ogé, sapédah gunung sareng kacang dina poros ampir teu mungkin pikeun ningkatkeun roda, sareng roda mangrupikeun hal anu bakal anjeun luhung nalika anjeun gaduh pangalaman.

Janten dina sapédah gunung tingkat lebet, milari tuas pelepasan gancang sareng upami ningali kacang, tinggal ngajauhan. Salajengna sumping engkol sareng ranté rakit modular sareng dibungkus babarengan, henteu rivet sasarengan salaku potongan ageung. Kuring yakin anjeun tiasa ningali masalah dina ieu.

Megatkeun hiji hal di dieu sareng anjeun panginten biaya pikeun sapédah anjeun pikeun ngararancang hiji hal, janten upami éta hal anjeun maka éta saé pikeun anjeun. Upami teu kitu, milari hal anu anjeun leres-leres tiasa ngaco. Hal anu kedah diperhatoskeun nyaéta rem cakram payun sareng tukang.

Malah rem cakram anu murah tiasa ditukeurkeun anu langkung saé, anu penting diperhatoskeun sabab sapédah anjeun kedah ngagaduhan titik lampiran pikeun ieu ti mimiti. Anu langkung penting deui, rem cakram jauh langkung dipercaya tibatan rem rim, sabab éta industri sapédah gunung gancang sareng neken ngalih ka aranjeunna puluhan taun ka pengker. Kusabab sapédah gunung anu saé kedah dirobihkeun sareng ditingkatkeun, anu kedah curiga pisan tanpa aya rem cakram.

Tungtungna, anjeun kedah pastikeun yén sapédah na ngagaduhan ukuran anu bénten-bénten sareng pabrikna leres-leres nyayogikeun pitunjuk ngeunaan ukuran naon anu anjeun peryogikeun. Ieu gampang sapertos ngagunakeun Google, seni anu leungit. Bisi mana waé, upami pabrikan henteu nawiskeun inpormasi ieu, maka aranjeunna sigana henteu ngémutan seueur ngeunaan sepédahna sareng janten anjeun henteu kedah percanten ka aranjeunna pikeun nyandak anjeun jauh ka jero leuweung, janten indikator ieu kirang obyektif tibatan anu sanés. , tapi anjeun sahenteuna kedah gaduh hiji kéngingkeun sapédah anu cocog sareng anjeun.

Sanaos seueur indikator séjén ngeunaan sapédah siap-jalan, aranjeunna henteu saé pisan upami sapédah anu dimaksud henteu nyumponan sarat anu urang peryogikeun. Urang ayeuna bakal fokus kana naon anu diarepkeun tina sapédah tingkat lebet sapertos ieu, sareng sababaraha hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngamutahirkeunana. Mimiti, penting pikeun dicatet yén ampir kabéh bikang gunung tingkat Éntri nyaéta B. hardtails atanapi bikes tanpa suspénsi tukang.

Patalina anu diperyogikeun pikeun gantung tukang nyaéta mahal sareng beurat, janten umumna henteu pantes diinpéstasi dugi ka anjeun ngamimitian ngarobih titik sarébu dolar. Demi kesederhanaan, kami bakal ngawatesan diskusi ieu pikeun hardtails. Hardtails pikaresepeun sareng gancang, janten aranjeunna masih resep pikeun ngamimitian.

Tapi hardtails sahandapeun $ 500 ampir-ampiran waé XC atanapi sapédah lintas nagara. Sapédah XC dioptimalkeun pikeun pedaling sareng transmisi kakuatan. Éta gancang sareng gampang dianggo pikeun ngarambat jarak jauh.

Tapi manpaat ieu tiasa nahan anjeun saatos anjeun mimiti nyobian dina freeriding. Éta henteu hartosna anjeun moal tiasa luncat sakedik dina sapédah XC. Ngan luncat, tetes, gulungan batu atanapi naon waé katurunan panjang anu paling saé dilakukeun dina sapédah jalan satapak.

Hardtail hideung ieu gigireun Overdrive mangrupikeun conto anu saé tina sapédah jalan satapak. Garpu anu raked, sudut agrésif, setang lega, perjalanan anu langkung panjang, sareng bobot anu langkung pondok ngajantenkeun langkung saé pikeun jenis tunggang gunung anu kuring lakukeun. Kusabab anjeun teu tiasa ngarobih sapédah XC kana sapédah Tra il atanapi sabalikna, anjeun kedah jujur ​​ngeunaan naon anu anjeun badé lakukeun ku sapédah gunung anjeun sateuacan mésér.

Tapi upami anggaran anjeun sahandapeun $ 500, naha anjeun resep atanapi henteu, anjeun tiasa kéngingkeun sapédah XC saatos anjeun teras-terasan ngaluncat sareng ngalungkeun sapédah sakitar langkung seueur, anjeun panginten raoseun. Kieu anu kuring lakukeun pikeun ningkatkeun kamampuan sapédah XC anggaran kuring. Hal anu paling anjeun tiasa lakukeun nyaéta henteu diragukeun ngarobah ban.

Nalika kuring ngalungkeun ban anu langkung lega, gnarled dina overdrive kuring, karaosna sapertos sapédah anu lengkep. Kuring sanggup ngajalankeun ban ieu dina tekanan anu langkung handap, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung serem sareng ngahampura. Tapi éta henteu ngan ukur.

Naha anjeun nguping sadaya rénghap ranté kuring keprok di sakumna tempat, sareng memang éta kaluar pisan dina sababaraha luncat tetes. Pikeun ngalereskeun ieu, kuring masang panduan ranté anu ampir-ampiran ngaleungitkeun masalah. Ieu bakal ngarugikeun anjeun langkung kirang tibatan ningkatkeun drivetrain anjeun, anu tiasa gampang ngajalankeun anjeun sapertos sapédah ieu.

Upami kuring mangrupikeun pemula pikeun kéngingkeun sajauh mungkin dina sapédah ieu, kuring tiasa ningkatkeun pedal sareng meureun garpina ogé sapertos kieu. Milarian saluareun éta moal pas pisan ékonomis, sareng ngémutan yén sapédah jalan satapak anu pantes tiasa nahan nilaina ogé, anjeun langkung saé ngajualna sareng ningkatkeun sagala hal. Barina ogé, upami anjeun parantos gaduh sapédah sareng mendakan éta gagal sababaraha tés ieu, anjeun masih tiasa nguntungkeun tina tulisan ieu.

Upami ayeuna dianggo pikeun anjeun sareng anjeun pikaresepeun, maka tetep abon-abon. Upami anjeun ngaraos hoyong nahan anjeun, ayeuna anjeun gaduh alat pikeun milari anu langkung saé. Kitu cenah, kami henteu acan nyarioskeun perkawis pangumpulan, pangropéa, atanapi sadaya pembaruan anu sanés anu anjeun tiasa naroskeun, ku bantosan pemirsa kuring, kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajawab kana koméntar.

Janten milari sapédah pamula anu saé sareng terasrasakeun. Kusabab anjeun ngan sataun jauh tina ngajual sagala barang anjeun sareng ngabiayaan sapédah pembiayaan anu henteu tanggung jawab. Éta kajantenan pikeun anu hadé ti urang.

Hatur nuhun parantos ngaleungitkeun kuring ayeuna sareng ningali deui waktos salajengna.

Naha sapédah Raleigh masih dina bisnis?

TheSapédah RaleighPerusahaan mangrupikeun urang Inggrissapédahpabrik anu damel di Nottingham, Inggris sareng diadegkeun ku Woodhead sareng Angois taun 1885. Ti 1921 dugi ka 1935,Raleighogé ngahasilkeun motor sareng mobil roda tilu, ngarah kana kabentukna Reliant Motors.Sapédah Raleighayeuna janten divisi tina korporasi Belanda Accell.

ebooks Boro-boro mérek sapédah anu henteu gaduh e-bike dina kisaranana, biasana ku sababaraha alesan Anjeun gaduh sapédah gunung supados jalan satapak langkung gancang Eero ngabantosan anjeun ngajantenkeun langkung jauh tibatan anu biasa anjeun tiasa, atanapi panginten éta kumaha carana sapédah kargo digunakeun pikeun ngangkut budak ka sakola ngarah alus pikeun bisnis anjeun atanapi mindahkeun beban beurat ti A dugi ka B tanpa kedah mobil atanapi van Patarosanna kumaha aranjeunna tiasa motor e-cargo urang tiasa ngajantenkeun mobilitas urban urban , henteu masalah pabrik mana anu anjeun milari atanapi anu mana gaya sapédah anjeun milih, hiji nami bakal tetep némbongan sareng éta nyaéta Bosch, kantor rékayasa multinasional Jerman parantos ngembangkeun kisaran unit drive e-bike salami 10 taun sareng ayeuna kuring tiasa nunjukkeun anjeun naon anu ti Bosch tiasa ngalakukeun ieu sareng ngabantosan nunjukkeun ieu, kargo merek Jerman sanésna nganggo ion FS 200 Kargo-Vers anu dikirim, sistem batré ganda kalayan massa 250 liter, stand pneumatik sareng leres, anjeun leres-leres katebak éta. Paling anyar dina motor jalur fascistcargo, Kargo nyarios ka kuring yén sapédah ieu gampang ditumpangan, sing saha waé anu tiasa ngalaksanakeunana, sareng éta mangrupikeun hal anu saé sabab kuring henteu kantos naék sapédah kargo dina kahirupan kuring sareng seueur jalma bakal nempatkeun Dipotong ku aranjeunna sabab aranjeunna rada ageung, tapi éta tempat sapédah ieu dirancang pikeun sadaya jalma, bentuk sareng ukuran dina pikiran gaduh. Sigana mah kuring bakal nguji ieu heula kuring bakal ngaluarkeun helm sareng latihan, ayeuna kuring ngagaduhan latihan tina jalan anu kuring peryogikeun pikeun nyandak sapédah ieu ngalangkungan na sareng kuring mutuskeun pikeun ngabantosan siklus tuang.

Siklus tuangeun mangrupikeun amal anu ngahijikeun kaleuwihan ruang dapur tuang sareng sukarelawan pikeun nyiptakeun tuangeun tilu kursus anu tiasa aranjeunna bagi ka jalma anu ayeuna kaserang kamiskinan pangan atanapi isolasi sosial sareng pengadilan ngarep-ngarep ngalakukeun ieu maksimal sabab kuring Abdi pendak sareng Andy, saurang sukarelawan, pikeun mugia nunjukkeun yén kuring pantes janten bagian tina timnya eoffice dumasarkeun di Bristol, dimana Foodcycle aya, éta mangrupikeun adegan anu hébat di dieu di beulah kulon kidul Inggris antara dua kota anu ramah sareng sapédah karéta api lami ngabantosan kuring janten kuring ngarepkeun éta bakal tepi kana salah sahiji tiang lungkawing atanapi bukit nalika kuring sumping kuring dipapag ku Andy anu ngawartosan ngeunaan naon anu bakal urang lakukeun dinten ieu upami anu sanésna Jalma muncul, naha urang bakal angkat sareng nempatkeun nepi sababaraha gandeng? dina sapédah sareng kami bakal angkat ka toko anu sanés di daérah éta, Bristol ngumpulkeun seueur katuangan sareng bawa ka tempat anu disebat National Foodservice sareng aranjeunna bakal masak sareng masihan ka jalma anu peryogi Sora anu luar biasa kuring ngagaduhan sapédah yep tapi Idon kuring henteu kedah trailer, yakin yeuh abdi ngan ukur nunjukkeun ieu ka kuring sigana ieu mesin anu sampurna pikeun padamelan oh hehehehe kuring kira-kira 80 pon 100 pon dahareun didinya panginten langkung kuring nampi tantangan kuring leres hayu urang laksanakeun Kami dugi kana titik koléksi anu munggaran, toko kelontong selebritis anu kami ngeusian sareng kuring adil, tapi masih aya sababaraha buah raspberry. Jigana éta dompét. Kuring pikir kami nuju kana tambang anu salajengna kuring nganggo calana sareng anu sanésna nganggo calana pondok, tapi éta panginten sabab aranjeunna nyobian langkung sakedik tibatan anu kuring tingali nalika kuring gaduh motor pikeun ngabantosan kuring hatur nuhun, ayeuna perlu disebatkeun yén ieu dahareun parantos ngalangkungan tanggal kadaluarsana anu hartosna toko-toko henteu tiasa ngajual, janten tibatan miceun éta sadayana, nyumbang kana siklus tuang, sadaya tuangeun anu sampurna pikeun didahar ngan henteu kanggo ngajualana. Penjaga toko sigana ramah sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun milari produk anu pangsaéna pikeun aranjeunna saageung seueur katuangan anu lebet kana kotak urang, jujur ​​kuring tiasa seueur dina émbér ageung di payuneun sepédah kuring tapi Play adil, anjeun ningali Jonow Kuring parantos parantos ngepak-ngepak sakedap ayeuna, janten saur kuring mimiti.

Waktos ayeuna urang ningali sacara langkung caket kana aspék sapédah anu pas sareng acara utami kotak kargo ayeuna mangrupikeun kotak kargo 200 liter sareng tiasa ngangkut dugi ka 250 kilogram, anu leres-leres ageung Ayeuna seueur pamikiran anu dipasihkeun ka daérah loading anu aman sareng stabil plastik anu anjeun anggo disebat EPP Éta kejutan nyerep palastik anu seueur dianggo dina industri otomotif pikeun zona crumple ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun korsi murangkalih kalayan sabuk pengaman lima titik di ditu ogé anu hébat nyaéta éta parantos kacilakaan diuji kalayan saé yén anjeun terang Aman Nowebuy asalna dina sadaya bentuk sareng ukuran anu béda-béda komponén sareng motor anu cocog pikeun sababaraha motor na aya dina roda tukangna, anu sanésna aya dina roda payun, tapi unit Boss ieu dipasang di tengah-tengahna sareng engkol Kunaon naha henteu masalah? Pikeun ngajaga kasaimbangan anjeun bahkan sanaos anjeun henteu gaduh beban, motor Performance Cargo Line di dieu masihan anjeun kakuatan anu cekap pikeun teu kedah hariwang ngeunaan bukit atanapi nyetir jauh ti toko kalayan beurat sapertos anu henteu terang , éta 75 newton hartosna ngobrol, ditambah batréna ogé ditempatkeun saé sareng jero rohangan kargo supados tetep saé sareng saimbang, upami anjeun hoyong langkung jauh anjeun tiasa nambihan batré kadua di gigireun anu munggaran, sapertos anu kuring gaduh éta di dieu, sareng masihan anjeun sakitar 125 kilométer upami anjeun numpak sapédah Bosh anyar. Panganyarna mesin 2-1 Cargo-Line-Speed ​​atanapi Performance-Light-Speed ​​kuring 2an Éta kalayan 85 cara nyarios anyar bahkan langkung seueur momentum pikeun perbukitan éta. Sababaraha mesin generasi sateuacanna tiasa ditingkatkeun ku pembaruan parangkat lunak . Janten kontak sareng toko sapédah lokal anjeun kanggo inpormasi langkung seueur ogé kakuatan langkung seueur pikeun kamana waé, tapi ogé ningkatkeun akselerasi nalika anjeun dieusian pinuh, anu ngajantenkeun sepeda sapertos kieu langkung gampang sareng kirang setrés, anjeun panginten panginten sadayana tech bakal janten sakedik repot pikeun nungkulan ranté ollie sareng sadayana, tapi bagian ieu nganggo sabuk karbon ti Gates anu nganggo serat karbon tibatan baja sareng diminyakan sareng sabuk kevlar anu henteu nganggo minyak tapi henteu Teu nganggo anu seueur sareng éta super bersih janten anjeun henteu ngolésan baju atanapi suku.

Éta ogé ngagaduhan tegangan anu saé anu ngabantosan tali anu saé sareng rapi tanpa disaluyukeun, ayeuna mah anu kuring henteu kantos ningali dina hiji Sapédah ngalakukeun setir kabel, tapi ku setélan anu sapertos ieu ngamungkinkeun sapédah bélok dina sudut 90 derajat . Janten pikeun tank ageung sapertos kieu, ngarobah salapan derajat sareng maneuvering rohangan alit leres-leres saé, sareng kuring pikir waktuna pikeun nempatkeun orok ieu deui di jalan janten kuring nyarios yén kuring ayeuna tos dieusian pinuh tapi endah pisan sabab sabenerna sampah na diatur leres pisan sareng kuring masih tiasa ngendalikeun sapédah kalayan leres bahkan ku beban anu beurat sapertos kitu. Salajengna nyaéta seueur bahan balanjaan maka éta beban urang.

Kami angkat ka genep toko di Bristol sareng Jujur, kuring resep pisan, urang gaduh sadayana tina bawang, jeruk, dugi ka pir, cau, supa, jeruk nipis, anggur, anu kuring ngobrol sareng jalma-jalma di ditu anu ngan ukur héran naon anu bakal aranjeunna asak, tapi katingalina bakal aya kami seueur kuéh buah, kuéh cau, hal kuring sadar yén cai dilengkepan ku salah sahiji motor ieu kuring nganggo calana dina dinten anu panas . Hal anu sami pikeun sapédah kota nganggo motor atanapi e-sapédah - aranjeunna muka panto pikeun jalma sareng ngan ukur saé, langkung-langkung jalma dina sapédah, e-bike mangrupikeun kandaraan kota anu sampurna bahkan jauh saatos ayeuna kuring bakal nyarios kuring miharep kami ningali beuki seueur di jalan-jalan urang supaya barang-barang tetep bersih sareng héjo janten dinten-dinten kuring atos réngsé dimana kuring ngabantosan anjeun tuang janten kuring ngan ukur nganuhunkeun pisan hatur nuhun kuring bakal kéngingkeun namina leres, percanten ka kuring Sophie Andy sareng Sharon sareng éta leres-leres dipercaya pikeun diajar sakedik tentang kumaha siklus dahareun tiasa dianggo sareng anjeun terang hayu urang bawa ieu pikeun dinten kuring ngarepkeunana, upami anjeun resep, upami éta resep sareng pastikeun anjeun masihan tulisan ieu jempol sareng pendak deui dina tulisan salajengna

Naha Raleigh masih ngadamel sepédah jalan?

Nalika henteu janten bagian deui tina line-up,Sapédah jalan Raleighnyaétamasihaya kadua panangan - janten ieu anu katingali modél konci.

Suus Stock Rallye parantos ngahasilkeun bank langkung ti 100 taun, ku sababaraha alesan aranjeunna ayeuna parantos ngeureunkeun ngahasilkeun motor balap anu kuring raoskeun éra pisan sareng kami parantos ngadamel seueur dayung rally di kanal ieu anu panginten ieu Campuran anu hébat sareng ngarayakeun mérek rally sareng kasuksésan sajarah balap ku ngagedekeun dirina sorangan éta pinuh dimuat ku Shimano di2 sahingga ngagaduhan topi buta ieu di dieu, sateuacan kuring tiasa payun sareng ngawangun bibel ieu kuring kedah mastikeun yén kami ngagaduhan sadayana Konversi konversi kusabab éta bakalan mahal pikeun nyetél rally langsung sareng kami gaduh sababaraha topi anyar di dieu pikeun nempatkeun pigura nalika kami siap ngawangun sapédah deui. Abdi henteu tiasa ngantosan, janten sapédah éta nyalira ngagaduhan pos korsi FSH headset FSAhence, anu biasa naon sareng sapédah éta nyalira sareng éta ogé ngagaduhan batang stang RSP rally ayeuna tanpa éta muncul anu katingalina saé pisan ceuk kuring nalika kuring ngagaduhan pigura éta di dieu janten katingalina langkung saé dina hal éta, anu bakal kami laksanakeun, sanaos kami bakal masihan sapédah ieu tampilan anu lengkep janten urang bakal ngalakukeun ieu ka babaturan anu caket pisan tina kirimkeun ka kuring janten kami badé ningali sareng kuring leres-leres ngiringan anjeun ngalangkungan prosés anu bakal kami pasihkeun pikeun ngédit cét sareng tampilan anu énggal, éta kedah saé pisan tapi sateuacan urang ngalakukeun éta kedah ngalaksanakeunana Pikeun leres-leres, angkat tina headset pos korsi sareng bagian anu paling penting, aranjeunna ngagaduhan headband pikeun daérah anu bagian sirahna panas anu anu anonis pisan janten hayu urang teraskeun sareng ku éta ngalirkeun cai mancur anu hébat , pigura parantos siap angkat ka toko cet.

Abdi henteu percanten, tingali sacara sakedap kana pigura ieu kuring henteu kantos resep pisan ngawangun sapédah Pigura éta réngsé ku Mrcreations Pasar sareng kuring leres-leres gumbira ku sadaya anu anjeun tingali di dieu, sadayana nganggo sikat udara sareng tanpa decals tingali kana sirah anu penting tapi ku hantu anu aya di tukangeunana katingalina leres-leres hebat sareng hérang parantos dilebetkeun kana konéng anu leres-leres nyetél sapédah ieu, janten naha tim cau saé, kuring resep pisan sekitar 1989 haté anu dipikacinta, upami anjeun Rein di Inggris anjeun bakal terang perkawis sapédah ieu sareng nyandak gambar di dieu kanggo anjeun, ieu kuring dina perjalanan pertama cau sapédah balap nyata anu munggaran, lima tilu hiji C-tabung sareng kuring terang anjeun resep kana ieu anu kuring anggo naek sapédah di daérah ieu mangtaun-taun ka pengker sareng kuring ngan ukur pikir pikaresepeun pikeun nyepatkeun sapédah sareng ngarayakeun mérek rally ku sapédah anu raoseun retro tapi mo ieu anu karaos kuring nongkrong pisan, ieu nuju di jalan tapi hehehehe éta sababna urang pamitan sareng skéma warna ieu an d heheheheheheheheunana keprok endah pisan ningali pisan endah kuring henteu pernah bungah pisan ngawangun sapédah kalayan hadé di tempat sanés, janten kami nyimpen pelana ieu ku sadel Turbo l1 suede pisan datar, nyatana anyar, teu aya biaya sareng kami ogé gaduh stiker Leaver anu kuring nyungkeun anjeun undian dina tulisan anu saacanna, Anu mana anu kapilih Abdi gaduh didieu Éta khusus pikeun motor UK. Kami gaduh langkung ti 100 desain anu tiasa dipilih sareng ieu leres-leres bakal cocog sareng tuas anjeun janten kuring ngagaduhan ieu tapi kuring henteu badé ngungkabkeun saha anu menang éta acan tapi enya éta sadayana parantos siap sareng urang ogé gaduh rengkuh torsi, kami ngagaduhan hiji bingkai Karbon di dieu, janten kami kedah damel sareng Torresand ieu sareng kuring henteu hoyong ngarusak bingkai na, éta bakal janten musibah mutlak kami ngagaduhan kelompok siap-siap dugi ka dinya urang parantos ngalaksanakeunana sareng kami ngagaduhan tim nicea komp 30 sareng ban Victoria Corsa di dinya katingalina ngagumun sareng retro pisan janten naon anu anjeun ngantosan, teu tiasa ngantosan, hayu urang ngawangun sapédah ieu wowwell butuh waktu anu langkung lami tibatan biasana nempatkeun ieu deui tapi anu luar biasa hasilna éta moal tiasa ngeureunkeun hiji ieu Ningali sapédah.

Tuas saleresna kami tumpak sareng B, hatur nuhun kanggo Iver anu milih A atanapi B, tapi hehehehe, langkung ti 60% anjeun milih B sareng aranjeunna leres-leres katingali hébat sapédah ieu sareng angkat tina bingkai anu kami lalangkungan ku percikan konéng sadayana katingalina saé pisan sareng ban Corsa katingali leres-leres retro ieu leres-leres bangku impian pikeun kuring janten kuring ngagaduhan sasis modéren sareng sadaya warna retro anu kuring teu sabar ngantosan aranjeunna ngantepkeun sapédah ieu sareng nyobian kalayan mindahkeun L 1 turbo sadel. Kami gaduh sababaraha pedal tanpa klip sareng enya éta katingalina ngan endah pisan. Kami gaduh sababaraha fosil cai siluman hideung kandang botol leek anu urang ukur kedah pasang sababaraha botol, sapasang didieu kuring sacara pribadi nganggo dua botol ageung Elite Coca-Cola, konci P anu ngabakar sareng anu saé pikeun jalan anu panjang naha kuring bakal ngalakukeun ieu sacara saé, jadi lapar pikeun kanyataan yén kuring henteu sabar pikeun kaluar sareng nyobian, tapi sateuacan éta? Urang ngalakukeun naon anu kudu urang lakukeun nyaéta ngaos, urang sadayana ngagaduhan pakakas anu cocog, janten ayeuna anu kedah urang lakukeun nyaéta kaluar sareng nyobian.

Tétéla henteu ngan ukur ngajalankeun éndah, naon anu katingalina hébat, éta saéstuna anu pangsaéna ti dua dunya, modéren sareng tampilan retro, cinta sareng kagancangan, hiji tina lima set kelompok kalayan roda pamisah sareng Victoria Corsatyres, éta penting pisan sareng kuring tiasa cicing dina sapédah éta sadidinten resep kana tulisan ieu, sabab kuring biasana nyarios yén punten ngalanggan

Naha sapédah siklocross gancang di jalan?

A CXsapédahpastina bakal dianggo salakusapédah jalanupami anjeun ngagentoskeun karét, tapi anjeun bakal langkung damel pikeun ngajagakagancangan, ku géométri nangtung ngajantenkeun anjeun salaku marake angin. Anjeun moal leres perhatoskeun dugi ka 18 mph sanaos upami pangalaman anjeun cocog sareng kuring. Pokokna, enya, éta bakal tiasa dianggo saé kanggo tunggangan kelompok.

Naha sapédah siklocross pantes?

Sapédah Cyclocrossserbaguna pisan

Aranjeunna ngajantenkeun komuter anu hadé kalayan posisi tunggang anu nyaman, nangtung sareng roda sareng ban anu dirancang pikeun ngagebugan. Kalayan sakumpulan tukang lumpur 'salibsapédahnyaéta sakitar perjalanan sampurna pikeun ngajantenkeun anjeun ti titik A ka titik B sareng deui.

Naha Raleigh langkung saé tibatan Trek?

Abdi langkung resep tehTrektina duaan.Raleighgaduh rem cakram, anu sigana mah hal anu saé, tapi cakram dina sapédah anu murah biasana langkung kasulitantibatanaranjeunna hargana. TheTrekngabogaanlangkung saégarpu (sanaos garpu sanés didamel pikeun jalan kaluar luar angkasa). TheTrekngabogaanlangkung saékomponén.

Naha Raleigh langkung saé tibatan Schwinn?

Upami anjeun resep kana kokpit anu langkung ageung sareng pigura langkung santai, milariSchwinn. Upami anjeun langkung resep sudut pigura sareng cangkéng, angkat kanaRaleigh. TheRaleighpigura mangrupikeun kasaimbangan anu saé tina beurat, résponsipitas, sareng daya tahan. TheSchwinnbingkai listrikna leres-leres bom, tapi ogé langkung beurattibatankabutuhan na janten.13. 2017.

Naha Diamondback kagungan Raleigh?

Dina taun 1999,IntanSapédah dipésér ku Derby Cycle Corporation, anu ogémiliknaétaRaleighPerusahaan Sapédah, sareng ngahijiRaleighjeungIntanbabarengan. Di 2001, Derby Cycle Corporation dijualRaleighjeungIntan.

Saha anu dipiboga ku Raleigh?

Dina 2012Raleighdibeli ku perusahaan sapédah anu berbasis di Belanda, Accell Group. Accell mangrupikeun perusahaan sapédah panggedéna di Éropa, sareng portopolio 18 mérek sapédah kalebet Lapierre, Haibike sareng Winora.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.