Utama > Listrik > Sapédah listrik bomber - kumaha carana ngahontal

Sapédah listrik bomber - kumaha carana ngahontal

Sakumaha gancang motor éléktronik pangebom siluman?

50 mil per jam



Janten Cina lalaunan ngabahekeun pasar sareng e-bikes bérés sareng kuring leres-leres bungah ningali kumaha kaayaanna. Réréncangan kuring henteu cekap percaya diri pikeun ngawangun e-bike na nyalira janten anjeunna mutuskeun mésér sareng nyobian salah sahiji cina ieu sareng anjeunna lumayan pikeun nyéwa éta, janten kuring kaget pisan nalika ningali sapédah éta leres-leres datang ka na. alamat dina tilu kotak tanpa biaya tambahan sareng biaya impor. Kami nuturkeun rute anu aranjeunna candak sakedik engké sareng katingali rada cerdik pikeun nyingkahan pajak ieu tapi digawé. majelisna cukup lugas, ngan butuh sababaraha jam sareng sapédahna siap nganggo desain sapédah mangrupikeun cita rasa pribadi sareng kuring kedah nyarios yén éta hasil, tapi henteu katingalina saé sareng kuring ngabédakeunana rada sabab abdi resep spésifikasi tinggi desain anu saé sareng bersih pikeun harga anu paling handap, janten dina ulasan ieu kami ngabandingkeun model réngsé Cina ieu sareng DIY ebike 4.2 sapédah ieu ngagaduhan sababaraha komponén anu sami anu ngajantenkeunana katingalina mirip, tapi produkna sacara umum pisan bénten upami anjeun ningali fungsionalitasna katingali, mudguard ieu henteu aya tujuan teu ngajagaan anjeun tina kokotor éta beurat sareng katingalina ketang Kontroler handap ieu ditutupan henteu pas pisan éta ageung éta henteu tahan cai tapi kuring ngartos éta universal kotak pikeun seueur kadali éta terjangkau sareng pedal kerja dina sapédah ieu ngan ukur pikeun ngabantosan sapertos katingal dina sapédah.

Ranté hareupna leutik teuing pikeun pedal kalayan kecepatan anu langkung luhur sareng ageung teuing pikeun narik sapédah nganggo batré paéh nalika kuring nganggo alat roda sapédah kuring anu ngajantenkeun sapédah speed badass kusabab éta nutup ranté sareng éta ngamungkinkeun anjeun ngégél nepi ka 80 kilométer per jam ukuran-e-sapédah anu aranjeunna henteu katingalina saé pisan. Hayu urang tingali sababaraha spésifikasi. Ieu mangrupikeun batré 20 16 P sareng anu teu dikenal ngajual di jero sanés BMS Sakabéh bungkus ngaku langkung ti 40 sareng muatan 84 volt maks.

Tegangan anu sami nyaéta sapédah Mindmy DIY na ngan 30 sareng anu urang nalika uji coba kami mendakan kira-kira jarak anu sami per muatan dina duanana motor. Ieu mangrupikeun tanda pikeun henteu kabebeng teuing sareng spésifikasi e-bike china ieu sapertos BMS rada leuleuseun sabab ngajaga batré anjeun sareng ngajaga tetep séhat. Bluetooth BMS nambihan sababaraha fitur keren pikeun monitor status batré anjeun sacara nirkabel nalika anjeun ngurilingan bumi sareng ningali riwayat ngecas atanapi anjeun ngirim notifikasi hayu atuh kuring ngajelaskeun ka anjeun yén éta mangrupikeun hal anu jujur ​​éta ngajaga batré éta ngatur sél masing-masing sareng upami sababaraha sél ex anu langkung lemah damelna sareng aranjeunna ngaleupaskeun sakedik langkung gancang, ieu hartosna sacara umum, nalika anjeun nganggo sapédah anjeun bakal langkung setrés, anjeun tiasa ngeureunkeun muatan BMS yén anjeun ngeusi pinuh BMS ningali tegangan anu béda anjeun terang sél anu béda sareng lalaunan nyaimbangkeun aranjeunna kaluar.



Upami éta henteu kajantenan sareng batré anjeun teras-terasan lemah sareng voltaseu, ngeusi batre lengkep. Sababaraha sél mangrupikeun sél anu langkung luhur dina muatan sapinuhna sareng anu sanés na tiasa sésana bénten, anjeun terang, sareng nalika anjeun kamajuan bédana janten langkung ageung sareng naon anu lumangsung nalika anjeun ngaleupaskeun tegangan, anu ieu pencét handapeun bari anu ngagaduhan kakuatan anu paling ageung éta Kagungan. Ieu tiasa nyababkeun ngan ukur lima puluh tilu puluh persén tina total kapasitas anu dianggo, sareng éta carita nyata anu kajadian dina waktos ieu.

Kuring tiasa masihan pendapat anu objektif pikeun aki-aki ieu kusabab ngan ukur waktos anu nyaritakeun kumaha anjeun ngalakukeun saatos sababaraha musim nyerat sengit kuring kedah nyandak batré ieu kaluar tina kotak, motong cincin pemanasan, buka sareng tingali kumaha éta dianggo aranjeunna leres-leres ngajantenkeun aranjeunna di pabrik tapi sobat kuring henteu satuju yén sababaraha e-bikes ieu nganggo pengendali anu murah janten anjeun épisién anu langkung handap, tingkat noise anu langkung luhur sareng pangalaman nyeratna langkung kasar ieu tiasa gampang dilakukeun ku milih anu leres Konfigurasi ngaleungitkeun anu pangsaéna anu kuring pendakan nyaéta dina katerangan Kuring bakal tetep daptar ieu dugi ka ayeuna kuring ningali ningali ebook anu pikaresepeun online poéna anu saé tiasa dipendakan dina pedaran ieu di handap Aya cara anu sénsitip pikeun kéngingkeun motor listrik pikeun artos Éta mangaruhan beban batré percepatan jangkauan sareng umur jasa Ieu sapédah khusus d gaduh motor anu teu perlu anu ageung anu moal tiasa dieksploitasi pikeun kuring. Ieu mangrupikeun cacat desain utama anu panginten henteu sapertos masalah ageung, tapi ngagaduhan 12 pon langkung dina roda tukang bakalan janten sooo anu cukup ngaganggu anu aranjeunna standar sareng hiji Carger anu cukup réalistis nyayogikeun biaya sakitar 4 amp, anu hartosna yén waktos ngecas sakitar 10 jam. Hasilna, sapédah ieu ngan ukur tiasa dikaluarkeun dua kali sapoé.

Upami anjeun nyambungkeun sapeupeuting nalika damel, hal anu paling saé anjeun tiasa lakukeun nyaéta gaduh dua hak pinuh sadinten nganggo carjer 20 m, batréna dieusian dina 90 menit sareng éta anu dimungkinkeun kuring ngamungkinkeun kuring cageur saatos rélaxasi pengendara anu sengit sareng sapédahna gancang siap pikeun petualangan sanés. Upami anjeun badé 50 mil ka hiji arah, anjeun kedah ngantosan 10 jam supados motorna dieusi pinuh. Pikeun kuring henteu aya gunana pikeun gaduh sapédah nalika kuring sareng réréncangan ngalakukeun perjalanan hiji arah sareng urang gaduh atanapi dina jalan aya dua beban Chad badé tepung sareng nalika kami parantos siap sareng siap buka sapédah parantos réngsé.



Ieu lumayan lumayan saé, sobat kuring tiasa tetep sareng kuring sepanjang waktos upami éta damel sacara saé kusabab sapédah khusus ieu henteu ngagaduhan gelombang gelombang sinus anu murni, throttle na henteu super lancar sareng ngan ukur dianggo dumasar kana speed anu pang hébatna The downside dina motor nyaéta, atanapi throttle sapédah abdi ngadiktikeun jumlah torsi sareng henteu gancangna deui Ieu kasalahan mesen sareng tiasa gampang diatur nalika mesen kuring tiasa ngalakukeun éta pikeun anjeun hatur nuhun rem lodi sanés idéal sareng pangaturan ieu kuring khususna 116 mm cakram rem tukang kanggo sapédah 80 kg kalayan sorot pengendara 85 kg tapi sacara umum piston ieu tiasa tétéla langkung saé, tapi pikeun harga éta akselerasi anu saé lumayan saé henteu gancang yén kecepatan bikétop kuring nyaéta sakitar 80 km / jam, naon anu saé pikeun rata-rata konsumén, tapi deuih, sadayana robih ku kontroler sanés anu sanésna tanpa express, sakali daptar pangembalian dana 40 dinten anjeun parantos anjeun ngarepkeun harepan anjeun henteu cukup naif pikeun pabrik bakal ngirim batur ti cina pikeun ngalereskeun sapédah anjeun kalayan leres cinaII mésér saé pikeun anjeun Anjeun mutuskeun anjeun bakal nguping ti tukang anu sanés. Anjeun teu ngagaduhan waktos atanapi tempat pikeun ngawangun anjeun, atanapi anjeun henteu obsesip sareng spésifikasi Ieu tiasa janten tempat anu saé pikeun ngamimitian Kuring parantos perhatoskeun sababaraha penjualan nyasabkeun yén anu didaptarkeun dina pedaran Batre henteu cocog pikeun pagelaran ieu. Punten tetep émut ieu, upami anjeun hoyong diajar katerampilan anyar pikeun bisnis poténsial di industri anu ngembang pesat anyar bari ngagaduhan spésifikasi anu pangsaéna, pertimbangkeun ngawangun pick atanapi ngawangun e-bike tiasa janten prosés anu luar biasa kuring ogé aya di ditu mangrupikeun seueur inpormasi seueur pilihan seueur bagian hese nyandak kaputusan Kuring henteu yakin naha bagian-bagian ieu saé babarengan sareng nyobian nyingkahan kasalahan anu mahal janten kuring ngadamel daptar anu detil unggal bagian anu anjeun mendakan dina tambang Tingali e-sapédah vérsi 4.2, kalebet aksésoris tambahan sareng pakakas anu diperyogikeun.

Unggal bagian ngagaduhan tautan kana harga beuli sareng koméntar komunitas pikeun pitulung sareng tawaran anu langkung saé. Pidéo pidéo ngabantosan seueur jalma anu henteu cukup percaya diri pikeun ngawangun éta tanpa instruksi anu kuring candak dina lokakarya anu ngawangun é-bike versi 4.2 sadayana parantos diliput kalebet rupi-rupi parangkat lunak kimia kimia batré sareng pangropéa anu anjeun henteu kedah. terang kumaha kéngingkeun pigura kalayan saé aya dina kotak anu siap dianggo anjeun ngan ukur kedah terang kumaha solder sareng kuring bakal ngajarkeun yén anjeun tiasa ogé halaman wéb MySQL bike bike kalem tiasa maca langkung seueur ngeunaan daptar bagian sareng tulisan tutorial jalan pintas anu saé pikeun anjeun sareng éta mangrupikeun mangtaun-taun pangalaman pangwangunan kuring kuring nyéépkeun seueur artos dina pangwangunan ayeuna anjeun henteu kedah ngalakukeun kasalahan anu sami dina ngadamel tulisan ieu pikeun masarakat.

kota mogok uber

Janten upami anjeun mendakan aranjeunna mangpaat sareng anjeun badé ngahargaanna, anjeun tiasa ngalaksanakeunana Janten tong leumpingan iklan dina kanal kuring upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan e-motor DIY anjeun kedahna ningali tulisan kuring anu sanés anu nutupan topik ieu. dugi ka salajengna salajengna dina saluran kuring

Naha motor siluman légal di Inggris?



Kalayan luhurnakagancangantina 80 kilométer per jam (atanapi 50 mil per jam), étaSilumanB-52 mangrupikeun pagelaran luhur anu saésapédah listrikéta artos tiasa ngagaleuh.7. 2018.

Blake, kumaha saur anjeun ngeunaan sepédah anu gendut? - Martyn, kuring resep pisan kana sepédah anu gendut. Ieu mangrupikeun sapédah terbaik kuring anu kantos dipimilik - Nya, éta warta anu saé. Kusabab dinten ieu urang badé angkat di jalan nganggo sepédah anu gendut.

Naha anjeun tiasa nganggo sapédah gendut di jalan? - Abdi henteu terang pisan. Hal ieu dimaksudkeun pikeun sababaraha rupa bumi, leres? - Leres, salju, pasir, éta anu dimaksad na. Tapi urang bakal ningali naha urang tiasa ngadorong ka payun dinten ayeuna.- Leres.- Gawe sareng wates anjeun.- Kuring siap pikeun éta .- Sareng nguatkeun kakuatan anjeun .- Kuring terang sababaraha tempat anu saé, leres? - Kang, hayu urang angkat. - Oh hehehehe - Urang bakal kéngingkeun.

Budak, léngkahna ageung. Kumaha upami nyobian nembus ngalangkungan aranjeunna? Anjeun terang, anggo sepédah gendut kanggo ngan saukur naék. Tingali kumaha tilu sét .- Ngan angkat ka luhur. - Ngan ukur nyetir.

Kuring sieun anjeun bakal ditinju sabab anjeun teu tiasa ngalakukeun éta ku sapédah normal - meureun hiji e-bike - sapertos ayeuna, kantun ngaliwat. - Tangtosna kuring tiasa. - Henteu kunanaon - Duh Gusti - Wah! - Éta gampang.

Ayeuna anjeun kedah turun dina gaya. Candak tina lantai. Éta sanés gaya - Oh, éta saé - Dupi anjeun kéngingkeun anjeunna gancang pisan? ? Laju turun? Siga clack clack clack.

Anjeun terang kumaha clack, clack, clack, clack, kirimkeun sakumaha gancang anjeun wani! ngan ukur pompa. - Naha saur anjeun? - Anjeun ngalakukeun dua kalimat munggaran kalayan lancar. - Hésé nalika kuring kaleungitan kagancangan. - Kadieu.

Pompa éta sapanjang jalan. Tingali kana kapal gélo. Oh yeuh, gancangna saé.

Gampang! Sepeda gajih henteu nyata, leres? Wah, éta endah! - Leres. Sapédah gendut matak endah. Léngkah pamungkas, léngkah pamungkas, léngkah pamungkas.

Éta saé. Abdi resep pisan. Oke, tempat salajengna. - Tempat salajengna - hayu. - Éta pikaresepeun.

Aya lolongkrang. - Oh muhun. - Éta lumayan ageung. - Abdi ningali ieu. - Leres, lumayan ageung.

Oh dude anjeun kedah nyobian - Éta sapertos dua panjang sapédah. Dua panjang sapédah? Dua panjang sapédah sabab kuring kedah badarat dua panjang sapédah .- Saur anjeun tiasa.

Éta katingalina ageung, tapi kuring pikir anjeun gaduhna .- Sigana éta hurung. Naha urang bakal nyarekna? - Laksanakeun peranna - Gulung éta - Nawiskeunana - Katuhu - Éta ogé hésé.

Kusabab Blake kedah badarat salaku hal anu ageung dina hiji hal anu sempit sareng jurang. Éta bakal hésé. Éta sigana langkung saé ti dinya tibatan di dieu. - Abdi henteu terang.

Leres leres. Laju kuring nyetir. - Nalika anjeun parantos mumbul sapédah anjeun saterasna, anjeun parantos ngalaksanakeun kelenci normal. - Leres. - Anjeun aya di dinya ku roda tukang anjeun, gampang. - Gampang. - Saolah-olah anjeun ngadamel lumpuh kelenci hop, anjeun bakal tungtungna didieu .- Kami ngalayang luhur.

Henteu kunanaon, bayangkeun waé .- Anu kedah anjeun pikirkeun nyaéta pastikeun payun anjeun ngajantenkeunana. - Leres, leres pisan.

Bayangkeun. Oh henteu, oh henteu - anu paling penting nyaéta anjeun badarat di payun. (Blake seuri) - Leres .- Upami anjeun henteu kuring moal tiasa .- Saur kuring panginten benci.- Saur anjeun ngan ukur laksanakeun.

Anjeun kedah komitmen pikeun gancang-gancang di dieu. - Waktos ageung. - Nya, moal ditolak anjeunna wani.

Ya Allah. Gampang. (Seuri) - Cobi, cobian deui.

Abdi gaduh hal anu aya dina pipikiran. - Oh leres? - Bisa waé. - Oké.

Meureun anjeun tetep niténan badarat. Urang tiasa ningali pendaratan manual. (Musik hip hop) - Sigana mah kuring ngagaduhan, tapi. - Hayu, cobian. (Musik hip-hop) Hop-to-skid lumayan saé. - Sigana mah kuring tiasa ngalakukeun éta. - Ku teu sangka anjeun tiasa ngalakukeun éta. - Dupi urang teraskeun? - Ieu biasana jalan, janten adil.

Awww.hop kana manual. Janten flippin 'caket.

Sareng kadieu, salah sahiji alat gampang luncat, sareng anjeunna luncat kana manual. Jigana urang tiasa masihan éta ka anjeunna. Jigana urang tiasa masihan ka anjeunna.

Leres, leres Zimbabwé pikagumbiraeun, babarengan sareng Blake Samson, hiji-hiji supirna. Hiji-hijina lalaki di planét anu tiasa ngalakukeun éta. Sareng émosina parantos kajantenan ayeuna.

Sampson kahuruan. Nuhun ka sadayana anu ngadukung kuring. Abdi leres-leres nangis, kuring ngajantenkeun super émosional. - Arena tunggang salajengna .- Naha anjeun pikir kuring tiasa kelenci? hopand lirén sakedap sateuacan akhir? (seuri) - Éta bakal matak pikaseurieun - Naha kuring kedah nyobian éta? - Éta bakal pikaresepeun, kuring bakal nyarios - Kumaha luncat, leres, éta sapédah gendut - Fat Bike Super Grip - Pariksa deui. - Oh, anjeun kedah lirén ieu.

Kuring bébéja naon, hayu urang jelaskeun kuring bakal parkir tungtungna. Janten anjeun kedah lirén. (Seuri) - Anjeun terang, éta ambek. - Kuring résiko sorangan didieu.

Upami anjeunna henteu lirén, ya Allah, éta pikasieuneun - anjeun siap? - antosan sakedap, anjeun parantos réngsé. Laju pinuh payun. (jerit) (seuri) - Teu sangka kuring moal eureun - Éta leres-leres henteu katingalina sapertos damel - Henteu, henteu.

Teu sangka, ya Allah - fatbikes gaduh cekelan, alhamdulillah - hatur nuhun ka Gusti - hayu urang angkat ka tempat anu sanés. - Tempat salajengna.- Hayu urang angkat ka anu ayeuna ayeuna. (Seuri) - Sumping, datang.- Abdi tiasa ningali éta .- Bener di bank ieu .- Anjeun parantos ningali éta sateuacanna .- Éta pikasieuneun pisan. - Oh Kahadéan kuring panginten henteu leres-leres badé Eureun.

latihan slaid

Bayangkeun éta bajak ka anjeun. - Anjeun kedah nyobian serelek ieu dina sapédah gajih. Kuring terang anjeun parantos ngalakukeun éta sateuacan. - Leres, kuring parantos ngalaksanakeunnana - Nyandak gaya kana sapédah gajih tiasa sesah pisan - Leres, aya sababaraha roda ageung, eh? Salametan dinten anu saé. - Abdi hoyong ningali éta. - Droppin ', dina gajih .- Di dieu datang, gélo (bip) .- Oh enya, oh.- Naha anjeun kéngingkeun éta, Martyn? katingalina.

Éta 10.000 suka anu gering di Martyn's Instagram - naha kuring kedah nempatkeun éta dina Instagram ayeuna, tingali naha kuring kénging 10.000 resep pikeun éta? (Musik hip-hop) (katapel) - hehehehe - éta ageung, éta éndah pisan Gap. Abdi resep lolongkrang ieu. - Ieu lagu anu suksés.

Tingali, kami parantos ngagaduhan 144 suka dina postingan. - Oh, sareng nembé opat detik. Éta henteu goréng. - Éta henteu goréng. - Éta henteu goréng. - Henteu kunanaon. - Éta hartosna kuring bakal turun di dieu dina opat detik.

Éta cukup pinter - Éta cukup pinter - Naha urang ngalih kana potongan anu salajengna? Kusabab kuring rumaos aya sapotong témbok di ditu. (keprok) - Urang butuh témbok. - Éta pisan, saur kuring.

Leres, di dieu - sigana éta - Hayu, sapédah gajih. Kuring gaduh deui kanggo anjeun - Janten naha anjeun bakal nelepon kuring gajih harita? (Martyn seuri) - Taman mewah. - Oh tingali lalaki, enya, taman mangrupikeun hal anu matak. - Bakal aya naon. - Badé urang angkat? - Leres, tingali éta.

Parios slide - Mugi teu aya kotoran anjing di dieu - Reréncangan, tantangan instan - Oh, parios ieu! Tingali kana éta. Kuring ngan ukur bakal nyetir .- Mungkin cobian, teras mikeun masihan manual .- Manual? - Manny .- Saur anjeun tiasa, Kang .- Manual, manual! - Anjeun maénkeun éta. - Anjeun kedah ngalakukeun sacara manual, Man.

Éta sampurna. (seuri) - Coba bangun deui. - Tatih? - Coba bangun deui.

Éta katingalina lumayan sesah. - Kusabab anjeun teu tiasa ngincir anjeun kedah mogok di gigir - Anjeun kedah gancang-gancang. Sareng kéngingkeun pompa anu pantes tina bagian handap éta - Oh hehehehe.

Leres. (Seuri) Sapédah gajih tiasa dianggo saé kanggo ieu. - Sapédah gajih pangsaéna kanggo ayeuna-ayeuna .- Eureun. - Eureun. - Leres, leres.

Oh nice! Leres, sobat, waktos manual. - waktos pikasieuneun. - Hayu, laksanakeun.

Éta komitmen pinuh - Whoa - Anjeun ningali, éta anu kuring hariwang - Whoa Ohhh. (Seuri) Teraskeun, teraskeun, Whoa, teraskeun, Kang, teraskeun, Abdi hoyong ieu, Abdi hoyong éta. Leres.

Wow. Abdi resep hop-in. - Naha anjeun resep hop-in? - Dua deui.

Anjeun kedah pernah nyarios deui, leres-leres sabab jalma nganggap éta tuah. Pernah percanten ka sorangan, tapi éta hiji hal. Seueur supir anu teu hoyong 'angkat deui'.

Kusabab éta salawasna hal terakhir anu anjeun pigawé kalayan diri. Kabeneran, Blake! - Éta (bip) panas. Duh Gusti anu saé.

Duh Gusti anu saé. Henteu kabeulit, éta saé. Éta ogé dilakukeun. - Éta saé, sanés? - Éta parantos saé. - Kuring terus pencét.

Abdi resep baralik! - Abdi resep henteu, henteu, henteu, leres. Leres, kuring mendakan batu. - Batu. - Anjeun teu tiasa ningali aranjeunna.

Pariksa aranjeunna kaluar. - Éta hal ngeunaan kaluar sareng kuring, anjeun nyobian. - Naha fatbike tiasa nyobian? -Oh parios ieu. - Pariksa ieu. - Mangrupikeun tantangan anu gampang, leres henteu? - Nya - Naha anjeun tiasa ti hiji tungtung ka tungtung anu sanés dina sapédah gajih? Naha sapédah gendut tiasa nyobian? - Éta saé, batu ieu, batu katilu ieu katingalina, teu katingali batu kaopat - Leres, tapi Kang, kuring gaduh Naha anjeun leres-leres? Anjeun ngan ukur bagi-bagi kana sakedik-sakedik. - Leres, kuring megatkeun anu ieu, anu munggaran ieu - Siga, éta mangrupikeun gerakan.

Hareupeun ieu, maka anjeun tiasa lirén. Salajengna, lirén. Anu hiji ieu, anjeun gaduh kamar pikeun leres-leres ngareureuhkeun sareng kéngingkeun potongan terakhir anu pas.

Gulung deui, gulung deui.- Leres.- Luhur Lima.- Luhur Lima dina tungtung.

Ngaharéwos. Leres - Oh, sesah, rada sesah.

Hésé - Oh, Fat Bike nyalametkeun anjeun di ditu. Tetep kaulinan anjeun. (seuri) - Ayeuna teu aya deui rohangan pikeun tunggang sidang anu ngaganggu.

Anjeun kedah janten - zen. - Leres, ujian mangrupikeun zen. Teu aya gangguan. - Ngabongkar, ngahijikeun deui. - Oh, saé, saé.

Lift gedé. Awww. Enya enya.

Teraskeun, pasang roda payun. Ayeuna antosan, antosan, antosan (seuri) Sial. Nalika anjeun dugi ka dinya, Kang, nalika anjeun dugi ka dinya, - hehehehe? - Kuring bakal ningali sabab éta norma dina prosés hukum.

Gandar payun ngorondang janten poros na aya di dinya - Oh, janten nganggo sapertos hook. - Teras narik anjeun ka dieu, anjeun kedah hilap kamana kabayang tukangna. - Leres. - Sareng anjeun kedah kéngingkeun kabayang payun anjeun, anjeun terang, ngan ukur mikirkeun roda hareupna.

Éta bakal hoyong angkat ka arah éta. Buka kotakan teras pasang waé. - Leres. - Sareng kabayang tukang anjeun bakal aya di dieu - Leres, éta ngagaduhan seueur platform - Sareng ngagaduhan seueur permukaan - Aww, gancang.

Aéh, gancang.- Buka. (Martyn seuri) Leres.

Enya enya. Leres. - Abdi ngagaduhan éta. - Sareng kumaha anjeun nyandak ujian.

Éta luar biasa. (Seuri) - Kuring kedah calik, éta pikasieuneun. - Éta luar biasa. - Hapunten, sapédah, éta ngaliwat. - Kami mendakan watesan tina sapédah gajih. - Kami. (Seuri) - Urang bakal mendakan wates abdi.

Hayu urang kaluar ti dieu sateuacan kuring terluka - Ya allah - Naon anu urang gaduh? kapendak di dieu? - ieu léngkah - ieu mangrupikeun léngkah anu serius - saur anjeun kuring tiasa angkat? - aranjeunna bakal bau nalika turun. Abdi henteu terang naha anjeun tiasa angkat. Tapi kuring pikir anjeun kedah nyobian - Kuring kedah nyobian, hehehe. (Seuri) - Sareng anjeun kénging seueur kagancangan di dieu.

Éta kumaha gancang anjeun sumping dina ngalipet ieu. - Leres. - Komitmen lengkep dina kurva, teras diteureuy. - Sareng anjeun henteu, kuring henteu hoyong pisan ngompa kana éta sabab kuring henteu terang naha anjeun bakal kéngingkeun ban datar. - Anjeun moal ngarusak sapédah ieu, éta moal rusak.

Kurva ieu langkung ketat tibatan anu dipikirkeun ku anjeunna. (seuri) Kumaha saur anjeun? ti juru ieu? - Abdi, kuring henteu terang sakumaha gancang kuring tiasa ngubaran ieu. Tapi hayu urang cobian. - Hayu urang cobian.

Tapi kuring pikir anjeun tiasa ngalakukeun éta. - Ieu lungkawing. Ieu lungkawing. - Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nyulam cangkéng payuneun luhur teras anjeun ngan ukur hulu. - Leres, sareng mimitian ngégél pedal. - Anjeun bakal ngaliwat ka luhur, teu aya masalah. - Teraskeun, Binger. (Sapédah dina tangga) - Ya Allah, éta sora anu pikasieuneun - éta sadayana saé.

sapédah vaast

Éta sadayana saé. - Leres .- Éta henteu saé.- Oh henteu.

Anjeun moal ngaruksak sapédah ieu, éta moal nembus. - Martyn, anjeun terang naon? Anjeun tukang sihir éta lalaki - anjeun terang naon? Jigana ieu cara anu saé pikeun ngeureunkeunana. Mudah-mudahan anjeun resep nyetir jalan urang ayeuna, kami pasti resep - kuring resep pisan.

Kuring ngan ukur ngarepkeun éta. - Cobi sareng kami di GMBN sareng émut yén aya seueur deui tulisan anu kedah ditonton. Jalma ieu didieu - Ngabobol dunya ieu upami anjeun teu ngalanggan kusabab anjeun sono kana sababaraha kontén anu hébat, leres? - Pasihan urang jempol upami anjeun resep ban datar gajih.

Sialan - hehehehe

Sakumaha sapédah listrik tukang ngahiyang siluman?

Kalayan motor na 4.000-watt, anuSilumanBomber jauh ngalangkungan étasahwates ditumpukeun dina listriksapédah, tapi ngalangkungan kabutuhan pikeun didaptarkeun salaku peled ku diklasifikasikeun salaku kendaraan luar jalan.

Naon sapédah listrik panggancangna?

DasarHarga$ 9,880

Pikagumbiraeun luar jalan. Kalayan 8 perjalanan di payun sareng 10 di tukang, B-52 tiasa nyandak anjeun tempat anu modeu transportasi sanés henteu tiasa jalan.

Lumayan pikeun nyebatkeun yén e-bikes ngagaduhan rap anu goréng kusabab lambat sareng beurat, sareng euh, hiji deui perkara datang ka hiji akina anu hoyong tali kana motor na, tapi éta leres panginten lima taun ka pengker, tapi upami anjeun katingali kira-kira di toko sapédah lokal, naha kaayaan parantos robih sareng nalika urang ningali kitu? Ngagunakeun conto ieu, hartosna anjeun, tingali e-bikes, sanaos sanaos hukum sareng peraturan anu ngaganggu, aranjeunna ngahambat poténsi saleresna e-bike anu ngawatesan kagancangan maksimalna di jalan, sareng janten kami henteu terang naon hal éta sanggup, enya tapi kumaha upami urang angkat tina jukut, pasang kana trek anu diwatesan ngajantenkeun éta haram, maka urang tiasa terang naon anu leres sanggup e-bike - sumuhun, nalika datang ka Inggris watesan sareng pasar Éropa angkat, naha éta dugi ka 25 kilométer? per jam teras nalika anjeun ka luar negeri ka Amérika Serikat éta dugi ka 20 mph, tapi aya kelas anu disebut kategori Kelas 3 e-sapédah anu dugi ka 45 kilométer per jam sateuacan kapotong naha urang sumping ka Cas We nyisiran sirkuit anu ditutup di dieu di belah kulon kidul Inggris sareng kami ngomean deui ogé kami milih okayokay kami ngamanipulasi éta kami ngajantenkeun ilegal sareng urang kedah nekenkeun yén éta haram, henteu ngan ukur sesah pikeun ngahususkeun e - numpak ogé anjeun kedahna 'T ngalakukeun éta hayu urang henteu nyobian di bumi janten urang silih hatur nuhun, anjeunna tilas pengendara sepeda profesional sareng anjeunna gaduh pandangan anu teu paduli kana kahirupan, anjeunna ogé sering turun tanpa menyakiti dirina sareng anjeunna badé nyobian sapédah ieu, éta leres-leres kawates sareng tingali sakumaha gancangna éta supados anjeun teu ngagaduhan cocooan sareng kami bakal ngalaksanakeun latihan teu nyebatkeun yén Connor kagungan e-bike éta. Hayu urang henteu nyarioskeun naon anu kajantenan di tempat parkir ti canyongrail dina sapédah kerikil kalayan motor Bosch di jerona ayeuna ieu dicandak langsung tina dunya eMTB anu supercharged. Aranjeunna condong ngagaduhan mesin anu langkung alit sahingga anjeun tiasa ninggang pigura anu langkung enteng dina konstrain sahingga anjeun ngagaduhan jumlah kakuatan anu pas pikeun ngabantosan anjeun naék naék bari éta 340 persén langkung saé anu ngagaduhan torsi 85 Newton méter sareng terakhir kali anjeunna nyeratna cenah anjeunna meh teu tiasa nyekel setang sareng sapertos anu kuring nembé tingali ti Connor Nya, anjeunna henteu tiasa - éta gaduh panangan alit, tapi naon alesan anjeun, urang bakal ningalkeun ieu kanggo waktos anu sanés.

Hei hehehehe kuring panginten alesan henteu tiasa mendakan hiji tapi naon anu bakal ngabédakeun antara dua motor ieu kusabab ieu mangrupikeun sapédah balap ti anu tilas na? éta ngagaduhan stratumetap di dinya 6,8 kilo sareng kuring bakal ngajalankeun éta anjeun terang kuring ngagaduhan 350 watt ftp henteu goréng henteu goréng kuring peryogi kauninga sareng kami ogé parantos ngembangkeun séri tés saderhana pikeun ngabandingkeun dua motor sapertos anjeun badé ngabandingkeun éta jelaskeun yeuh urang mimitian ku cetakan méter 50 méter ayeuna ieu sanés ngan ukur pikeun haneutkeun sampéan mah moto tapi ogé pikeun terang saha anu gaduh torsi paling ageung yeuh sareng saatos lintasan 50 méter urang langsung ka lintasan terbang 500 m² éter kami pikeun milarian terang saha anu gaduh kecepatan luhur anu pangsaéna sareng nalika kami ngalakukeun éta kami ayeuna bakal ditungtungan ku gelut final pikeun leres-leres terang saha anu pangsaéna pikeun meunang balapan anu enya, kuring henteu kantos naék sapédah éta, kuring henteu terang naon anu kuring tiasa masihan anjeunna sabaraha kuring tiasa masihan anjeunna éta pareum ban jalan tapi kuring yakin kuring moal gancang teuing Hanki ngarasa kon dinten ieu Kompetitif kuring yakin anjeun leres, kedahna urang ngagulung kana garis awal hayu urang ngalakukeun éta so who kuda-kuda aya dina kandang ieu mangrupikeun tés munggaran urang tina uji ngamimitian mimiti 50 méter ayeuna upami kuring nempatkeun artos kanggo saha waé éta bakal kuring kuring bakal mode Inturbo ngabebaskeun 85 méter Newton torsi sareng éta hal anu kuring bakal bawa ka pésta anjeun teu ngagaduhan kasempetan sobat anjeun siap anjeun pikir jadi lalaki nyandak éta tilu dua hiji siga kitu mah 'Kuring henteu aktipitas leres Abdi gaduh sababaraha halangan anu masih leres-leres musnah anjeun panginten abdi gaduh ah sareng éta kalayan uh percepatan cahaya maka éta dipercaya éta henteu dipercaya 85 anjeun kedah nyarios sareng jujur ​​kuring pikir yén kuring gaduh anu dina tingkat kuring atoh ayeuna éta mangrupikeun uji 500 méter saur anjeun yén anjeun parantos pikaresepeun saur anu salah bakal langkung caket saé panginten kuring tiasa ngalakukeun sadayana ogé hayu urang candak ka garis seni bawa okeokay leres hayu urang ningkatkeun kecepatan sakedik-sakedik kami bakal ngempelkeun éta teras sadayana gancang ka ok gancang anjeun laksanakeun ya ok anjeun parantos tilu dua hiji oh enya kuring terang dina e-bike sareng kuring gaduh motor anu teu diwatesan, tapi kuring masih nambihan tambihan sababaraha kakuatan sareng enya éta adil ngomong kuring pikir kuring kungsi anjeun di dinya, anjeun nembé ngaleungit di cakrawala, jujur, naon jinis anjeun indit, janten abdi 48k sajam? sareng kami rada naék kana jalur, saleresna lambat pisan, tapi tetep urang tuangeun, janten kuring nyetir 60 km / jam dina bagian 500 méter ieu, saé saatosna éta, éta lumayan pantes, anjeun siap pikeun balap mobil ? Showdown anjeun tiasa kéngingkeun ieu pikeun nyandak sadayana, sobat sigana kuring kedah nganggo sakedik taktik janten kuring bakal kéngingkeun anu pangsaéna ti anjeun. Kami ngan ukur ngamimitian terang upami gelut pamungkas meunang 2.9 kilométer di luar balapan ieu sadayana taktik tiasa dilakukeun, naha anjeun siap, kuring siap sareng kuring parantos milah tag kuring anjeun moal gampang kieu sakali kami nuju garis, anjeun gaduh throttle pinuh? Kuring bahkan henteu ngawartosan anjeun yén giro ritten ii sabab kuring bébéja yén sadayana henteu kunanaon, anjeunna parantos nyusul kuring, ayeuna dékade kahiji bakal sumping, ya Allah, ieu mangrupikeun finish dina e-bike, corvette di payuneun kuring, kuring gaduh waktos anu cekap pikeun bersantai angkat ka régang bahkan kuring bahkan tiasa 10 push-up 100 sit-up kanggo jongkok Thrustah upami kuring tiasa kana sapédah anjeun kéngingkeun jerawat sakedik panginten kuring tiasa cicing sareng anjeun tapi naha anjeun parantos nyobian éta Sapédah sumping yeuh kuring henteu ngarepkeun dua kasempetan pikeun kéngingkeun langsung sareng henteu nembak leres-leres nyobian linggih dina 55 genep jam pasagi sareng éta aya, éta dina sapédah gravel luar jalan, éta ngan ukur nunjukkeun kumaha luar biasa gancang éta e-bikes teu diwatesanan kuring kudu ngomong éta bener-bener pikaresepeun nyieun pilem ieu sareng kuring miharep anjeun gaduh ogé anu luar biasa kuring kagum hasilna bakal nyarios nyalira huh, hehehehe saha n hayu urang ningali hasil ieu Wellhank meunang sprint 50 méter.

Kunaon klip di masih nyabak kuring? Youhank meunang sprint 500 méter sareng Hank meunang balapan di tungtungna? itallwhoa tilu dugi ka nol hatur nuhun ka juara anu teu dibantah hatur nuhun hatur nuhun konektor yaaber kuring henteu kuciwa teuing sabab ieu mangrupikeun bagian luar biasa tina téknologi sareng kuring pikir kami nunjukkeun yén dinten ieu sareng kuring terang kami angkat larangan dina sapédah pikeun kéngingkeun kagancangan anu langkung luhur tapi ningali sapédah anu diwatesan? Éta ogé nunjukkeun kumaha manpaatna nalika leres-leres nanjak kalayan beban anu beurat sareng ogé di luar jalan dimana anjeun ngagaduhan kerikil leueur sareng henteu cekap dina jalan, ngan anjeun anu tiasa ngalirir medan ieu sareng kuring pikir Anjeun tiasa langkung seueur kakuatan sareng kelas anu sanés sapertos kategori kelas 3 e-bike anu masihan anjeun aksés kana kakuatan anu langkung seueur, tapi anjeun kedah tetep émut yén motor anu teu diwatesan atanapi motor anu henteu dugi ka kecepatan anu langkung saé anjeun saleresna kedah piring lisénsi di Swiss pikeun nyetir aranjeunna janten kuring nebak éta ngan ukur nempokeun, tapi hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan tés urang dina bagian komentar di handap. Maksadna éta lumayan endah, kuring masih ngageleger ti ngupingkeun kana ceuli, kuring resep ngalakukeun ieu sadayana, yeuh kuring terang anjeun leres, kuring terang anjeun leres

Naha motor siluman saé?

TheSilumanBomber mangrupikeun monster 50-MPH 120-pon sanggup dugi ka 40 mil dina muatan tunggal (ground datar sareng tunggang gunung sedeng). Upami anjeun hoyong listrik anu dipercaya sareng super gancangsapédah, giliran konci sareng siap naék sareng anjeun gaduh adonan kanggo nyéépkeun, étaSilumanBomber aya di antara anjeunpangsaénapilihan.

Naha 1000w Ebikes sah di Inggris?

Model anyar sapertos kieu ayeuna diklasifikasikeun dina Uni Éropahukumhandapeun kategori 'siklus Powered' L1e-A anu ngamungkinkeun kakuatan dugi ka1000w, Kalayan bantosan listrik di 15.5mph. SababarahaInggris e-sapédahpangecér nyarios yén aranjeunna ayeuna ngagaduhan prosés pikeun ngadaptar mesin sapertos kitusahanggo di jalan sakumaha peled.

Naha skuter listrik Hukum 2020?

Anjeun tiasa sacara sah naek annyaéta-Scooterdi jalan tinaLondonti dinten Sabtu ieu (4 Juli). Ayeuna sabagian berkat ningkatna kabutuhan pikeun jalma-jalma bobo bari henteu nganggo angkutan umum pamaréntah ngenalkeun sidang 12 bulannyaéta-skuterdi jalan Inggris.3. 2020.

Sakumaha gancang nyaéta ebike 5000w?

Luhurkagancangan: 100-80km / h (65-50mile / h) sareng kabayang 26 inci atanapi 29in 700c roda sapédah gunung; Torsi ageung, 155N./M, kamampuan saé naék gunung; Layar LCD nunjukkeun tingkat daya batre, waktos,kagancangan, jarak tempuh, gir.

Sakumaha gancangna sapédah listrik 1000w?

TO1000w sapédah listrik badésakitar 35 mph (56.32 km / jam) dina taneuh datar.14. 2020.

Naha ebook 1000W sah?

Kusabab kitu, seueur nagara capeBikekaluaran kirang ti1000W. Genep belas nagara bagian capeBikesdina kakuatan maksimal 750W; ieu nyaéta; Arkansas,California, Colorado, Delaware, Iowa, Maine, Michigan, Missouri, Nevada, New Hampshire, North Carolina, Pennsylvania, Texas, Utah, Washington, sareng Wisconsin.

Sakumaha ageung sapédah listrik tukang ngahiyang siluman?

2019 CAB Eagle 10 + kw ebike --- & gt; Siluman Bomber Electric Bike Killer! Siluman Bomber Mountain EBike 72V 15000W 49AH 120km / h! Modél TOP Sisa 1 deui! 100+ Mil Per Charge !! Siluman Bomber Electric 48V3000W ebike sapédah 40mph Pas Modél Anyar Stealth Bomber Aluminium E-cycle 5000W Sapédah Tugas GRATIS KA US / EU / UK!

Dimana kuring tiasa mésér sapédah listrik siluman?

Ngaropea Siluman anjeun pikeun nyocogkeun sareng gaya pribadi anjeun nyalira. Tangan didamel di Australia tina bahan kualitas pangsaéna sadunya. Kinerja sareng kontrol sapertos nanaon di planet ieu. Cengkraman sareng Rip! Naon anu Dicarioskeun ku Pamilik Siluman?

Sabaraha lami kanggo nyéépkeun batré siluman?

Pilihan tina 3 warna. 72v 8000 watt Stealth bomber electric bike track blazer with 72v, 40Ah Pan cell cell battery Pangiriman waktos sakitar 4 minggu ti nampi pambayaran. Jero hareup 10g Juru bicara, TAIWAN JIUYU DH hub (dukungan disc rem) Depan sareng Rear Ban: 21 '/ 19' ban motor.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.