Utama > Latihan > Sapatu Crank brothers cocog - kumaha ngalereskeun

Sapatu Crank brothers cocog - kumaha ngalereskeun

Naha sapatu SPD damel sareng Crank Brothers?

Duananasapatu bakaldatang dibekelan shim khusus pikeun dianggo kuBaraya Engkolcleats. Sedengkeun ieusapatudioptimalkeun pikeunBaraya Engkolpedal, étacocogsareng ShimanoSPDsistem, sareng mérek pedal klip-in sanésna ogé.15 Désémber 2020



Urang bakal ningali kumaha cara nyiapkeun pedal sareng sapatu tanpa klip. Mimiti, saluyukeun panempatan cleat dina sapatu. Cleat nyaéta panganteur logam sakedik anu leres-leres nembus kana sistem ingetan spring dina pedal.

Panempatan di handapeun sapatu penting pisan pikeun épisiénsi pedal, tapi éta ogé mangaruhan kumaha anjeun mindahkeun beurat anjeun dina sapédah. Dina handapeun sapatu anjeun, anjeun ngagaduhan dua slot ieu janten anjeun tiasa mindahkeun cleat ka luhur sareng ka handap sareng ngaraos tempat dimana anjeun badé nempatkeun cleat. Naon anu kuring sering ningali dina ngalatih nyaéta seueur jalma gaduh cleatna jauh pisan ka hareup dina sapatu sareng éta ngajantenkeun anjeun langkung gampang tip.

Éta henteu salawasna tempat anu pangsaéna, utamina upami naék jalur téknis. Janten nalika anjeun leres-leres ngéserkeun késang anjeun deui, anjeun nangtung sakedik dina pedal tibatan nangtung anu jangkung na dina cangkéng. Aya argumen leutik yén upami anjeun nangtung sakedik deui, anjeun bakal nganggo anak sapi langkung nganggo pedal, tapi teu aya anu leres-leres ngabuktikeun ieu stroke pedal anu langkung kuat.



Janten kuring pasti terang yén upami anjeun nyandak cleatna sakedik deui, éta bakal ngamparkeun suku anjeun sareng éta leres-leres tiasa ngabantosan nalika tunggang bumi. Bagéan bal dimimitian ku cleat anjeun, sakitar dina bola suku anjeun. Kuring leres-leres mindahkeun cleat kuring deui sajauh-jauhna sareng anu ngadorong suku kuring sakedik payun ka pedal.

Bawa kuring sakedik deui ka handap sareng éta cocog sareng gaya tunggang gunung kuring, tapi éta pantes diputer, gerakan payun-to-tukang dina sapatu. Kalayan cleat anjeun anjeun kéngingkeun dua sekrup kanggo ngagantelkeun cleat kana handapeun sapatu, tapi anjeun ogé kéngingkeun spacer palastik alit ieu. Mimiti, kumpulkeun cleat kana handapeun sapatu kuring dina posisi payun-ka-tukang kuring raoseun.

Teras cobian leres-leres nempatkeun sapatu éta sareng clamp kana pedal anjeun. Upami anjeun ngaraoskeun sababaraha karét anu némpél kana pedal sareng nyegah anjeun ngalobok atanapi kaluar, maka kuring bakal nyobian nempatkeun spacer sakedik jauh tina sapatu sareng éta tiasa ngabantosan anjeun henteu nyabak sapatu dina pedal éta. Alternatipna, anjeun ngan ukur tiasa nambihan sakedik agul Stanley kana karét ieu sareng nyandak sababaraha karét supados anjeun tiasa lebet sareng kaluar anu saé.



Crank Brothers ngagaduhan sistem alit anu saé ieu sareng kancingna, janten hiji stud ngagaduhan hiji poin sareng anu sanésna henteu. Upami anjeun ngagantelkeun cleat ku titik dina sapatu katuhu anjeun, anjeun micu dina 15 °. Upami anjeun nempatkeun kana sapatu kénca anjeun, éta bakal dileupaskeun dina 20 °.

Janten anjeun leres-leres tiasa milih nalika hoyong suku anjeun kaluar tina pedal ieu. Sistem saeutik anu saé pisan, kuring ngajalankeun titik dina sapatu katuhu kuring jadi kuring ngagaduhan versi anu langkung tiheula, sakali kami dugi ka posisi panjang urang hal anu salajengna anu bakal urang tingali nyaéta tata ruang. Anjeun panginten mendakan yén upami anjeun nganggo cleatna jauh teuing di luar sapatu anjeun, suku anjeun bakal caket pisan kana engkol.

Dina suku tonggong anjeun khususna, anjeun tiasa perhatoskeun yén nalika anjeun unclip, anjeun leres-leres mencétan toe anjeun kana engkol sateuacan anjeun tiasa angkat tina pedal. Upami éta, kuring teras ngéserkeun cleat ieu kana jero sampéan. Ieu bakal nyandak pedal sakedik jauh sareng engkol langkung jauh pikeun masihan anjeun rohangan langkung sakedik.



Tapi anjeun ogé panginten kedah muter-muterkeun janten karét sapatu na henteu keuna kana pedal sateuacan dipotong atanapi dipareuman. Alternatipna, anjeun tiasa ngagantelkeun spacer kana pedal pikeun mindahkeun pedalna sakedik jauh tina engkol. Ayeuna atur sudut cleat ieu.

Anjeun leres-leres hoyong ieu cocog sareng sikep alami anjeun dina pedal, pikaresepeun sareng pasagi, sesuai sareng panjang sapatu, panginten mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngamimitian. Coba éta sareng tingali kumaha karaosna. Anjeun tiasa ogé maénkeunnana sakedik, ngudar cleat sakedik supados parantos langkung caket kana titik pelepasan pedal, sahingga anjeun ngadorong, bahkan upami anjeun nangtung normal éta badé kaluar.

Éta gumantung kumaha anjeun resep. Sababaraha jalma henteu resep éta nalika anjeun henteu ngarepkeun anjeun turun tina pedal, janten saatos anjeun mendakan tempat panempatan tina cleat ieu, pastikeun anjeun nempatkeunana kalayan aman sareng pageuh. Anjeun teu hoyong aranjeunna datang leupas atanapi sambel murag.

Abdi parantos ningali éta. Naon anu teras tiasa kajadian nyaéta cleat anu muterkeun dina sapatu sareng anjeun nyangkut kana pedal éta teras anjeun ngagaduhan salah sahiji tip anu ngerakeun anu anjeun teu tiasa kaluar tina. Ayeuna kana pedal.

Anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha tipeu pedal. Ieu mangrupikeun Crank BrothersMallet DH, diluar anjeun tiasa ningali kandang ageung, hiji pedal Turun gunung. Ieu permén Crank Brothers.

Ieu langkung ti hiji pedal lintas nagara, sabab anjeun tiasa ningali éta langkung alit, langkung ringan. Janten hayu urang mimitian ku pedal turun. Jelas, kandang ageung ieu bakal masihan anjeun pangrojong.

Janten anjeun tiasa leres-leres ngaraoskeun pedal dina handapeun sapatu anjeun. Ieu bakal masihan anjeun gesekan sakedik. Éta ogé ngagaduhan sekrup grub anu tiasa diatur sakedik ieu pikeun anjeun tiasa maénkeun.

Sakedik pedal tiasa karaos dina handapeun sapatu. Tangtosna, upami anjeun narik aranjeunna kaluar pisan anjeun bakal ngagaduhan teuing gesekan sareng éta bakal ngajantenkeun langkung sesah dina sareng mareuman pedal. Abdi resep pisan jenis pedal ieu sareng sigana tiasa dianggo kalayan saé pisan sareng sapatu lemes anu langkung lemes.

Ampir karasaeun kawas pedal datar. Anjeun leres-leres tiasa ngaraosan pedal ieu dina handapeun sapatu anjeun. Anjeun bakal mendakan yén pedal lintas-nagara anu langkung alit ieu langkung saé pisan kalayan sapatu lintas-nagara ieu.

Aranjeunna ngagaduhan sol anu langkung ketat janten anjeun henteu peryogi pisan dukungan tambahan pikeun pedal platform anu ageung, ngan éta dampal suku dina suku anjeun. Sakumaha anjeun tiasa tingali ku pedal Turun gunung ageung ieu, sapatu éta leres-leres némpél pedal, janten seueur perasaan dina dampal suku, ogé saé pisan pikeun meureun henteu diklik kana bagian téknis sareng masih platform anu hadé pikeun Pikeun gaduh nangtung. Bandingkeun sareng sapatu sareng pedal gaya lintas-nagara, jelas platformna kirang seueur di dinya.

Janten anjeun moal ngagaduhan perasaan anu sami dina handapeun sampéan anjeun sareng henteu janten masalah teuing upami dicangking, tapi upami anjeun nyetir kapotong ku sababaraha alesan éta moal teuing mantuan. Janten ieu mangrupikeun gaya sapatu pedal anu kuring resep. Sapatu anu cukup ageung, rada beurat, tapi lemes, sareng pedal handap anu cocog pisan sareng gaya tunggang gunung kuring, dimana kuring gaduh rasa anu saé pikeun pedal dina dampal suku kuring, janten pantes ngagabungkeun sapatu anjeun sareng Pedal anjeun kanggo jenis nyetir.

Oke, janten aya panduan ngeunaan cara nyetél pedal tanpa klip. Upami anjeun resep kana tulisan ieu, anjeun tiasa masihan kami jempol di dieu, atanapi kanggo langkung seueur tulisan ti GMBN klik fitur Klip kami sareng Flats di luhur, pikeun playlist mékanis kami klik di handap ieu. Atanapi klik kuring kanggo ngalanggan GMBN, gratis.

Naha pedal Crank Brothers nganggo cleat?

Pedal Dadang pedal datangkalayan miliknacleatssareng henteu tiasa dianggo nganggo SPDcleats. Upami anjeunsapatunganggo sambel duacleatsistem ningkatna, anjeuntiasamasangCrank Brothers cleatsdina aranjeunna. Sadaya anu anjeun kedahngalakukeunnyaéta miceun anu tos ayacleatssareng ngagentos aranjeunna kuCrank Brothers cleatsnusumpingjeungpedal.26 Pébruari 2021

Hai, ieu Jeffrey ti MTB.pandu. Sareng dinten ieu kuring nyandak anjeun uji jangka panjang Crankbrothers Eggbeater 3 pedal.

Pedal Crankbrothers dipikaterang ku pamisah leutak, tapi aranjeunna ogé ngagaduhan reputasi goréng pikeun reliabilitas. Éta pisan sababna naha bantalan sareng segel anyar diwanohkeun pikeun sadaya pedal ti saprak 2016. Kanggo ningali naha éta saéstuna aya pamutahiran, waktuna pikeun uji jangka panjang.

Kuring parantos nganggo pedal ieu ampir sataun ayeuna salaku set anu kadua, ampir 4.300km ka payun, parantos nganggo dua kali dina taman sapédah (dimana mallét saleresna mangrupikeun pilihan anu langkung saé) sareng ngiringan 6 lomba XC. Engké dina tulisan ieu kuring ogé ngaleupaskeun pedal pikeun ningali langkung caket maké sareng cimata dina pedal sareng cleat, tapi mimitina urang mimitian ngabongkar sapertos biasa. UNBOXING The Eggbeater 3 pedal sumping dina kotak alit sareng sababaraha poin jual utama pedalan dikirimkeun.

Janten ieu hakekatna pedal ringan kanggo dianggo ku XC x. Sareng tangtosna aranjeunna nyebatkeun bantalan énggal. Aranjeunna nawiskeun ogé jaminan 5 taun pikeun pedal ieu, anu tangtosna henteu nutupan bagian ngagem sapertos bantalan sareng segel.

Kuring ngagaduhan sakedik masalah anu kuring ngahubungi aranjeunna, tapi langkung seueur ngeunaan éta engké. Dina kotak urang mendakan pedalan. Tapi ogé cleats sareng shims dilebetkeun pikeun ngarengsekeun setup.

Sareng pamustunganana sababaraha deui makalah kaasup paréntah panginstalan. Fitur Pedal Eggbeater mangrupikeun pedal Crankbrothers XC-fokus. Kalayan pedal mallét nyirian Turun gunung sareng eggbeaters pedal nyirian ruas lintas nagara sabalikna, aranjeunna ogé nawiskeun sababaraha pilihan dina antawisna.

Dina séri Eggbeater, anu 3 mangrupikeun pedal jarak menengah. Kalayan modél titanium high-end, 11, harga ogé naék dugi ka sabelas. 3 mangrupikeun 135 € anu tiasa ditampi Harga eceran Crankbrothers 3 nyaéta 135 €, tapi harga anu saleresna sering langkung handap sareng kuring ngagaleuh pedal ieu kanggo 84,90 €.

Pikeun harga anu ayeuna, tingali tautan dina katerangan di handap ieu. 2 sareng 3 nutupan kisaran pertengahan sareng ampir. ab henteu aya bedana diantara aranjeunna, kecuali bahan jangjang tina 3 rada langkung awét sareng beuratna ngan ukur 5 gram kirang.

Bobot anu nyatakeun 280 g per pasang pikeun Eggbeater 3 saleresna pas. Eggbeater 1 mangrupikeun modél tingkat lebet sareng bérés kirang canggih kalayan baja dicap tibatan cor stainless steel. Anjeun teu tiasa nganggo leungeun baju profil kontak sareng 1, janten anjeun moal tiasa nyaluyukeun kontak antara profil sapatu sareng awak pedal.

Bédana beurat pikeun pedal éntri tiasa diémutan sareng beuratna ngan ukur 10 gram langkung seueur tibatan Eggbeater 3. Titik jual utama pikeun Eggbeaters nyaéta beurat sareng kapisah pemisahan sludge na. Tapi jumlah pelampung ogé kedah diperhatoskeun.

Anjeun gaduh 6 derajat daya apungan sareng, gumantung kana kumaha cleat dipasang, anjeun tiasa ngagaduhan sudut pelepasan 15 atanapi 20 derajat sareng tiasa dileupaskeun dina dua sisi upami diperlukeun. Anjeun gaduh ogé 4 poin éntri dina pedal sahingga kasempetan klip pikeun anu mimiti saheulaanan lumayan saé. Jumlah pilihan kustomisasi sareng item jasa pikeun Crankbr pedal sanésna langkung ageung dibandingkeun sareng mérek sanés.

Pikeun pedal Eggbeater anjeun ngagaduhan barang-barang ieu: - Spindle panjang disetél pikeun nempatkeun kaki anjeun 5 mm langkung jauh tina panangan engkol dibandingkeun sareng spindel standar. Perlindungan sapatu pikeun ngalindungan sapatu nganggo sol karbon (Abdi parantos nga-ulasan ngeunaan hal-hal ieu sateuacanna, tingali upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan éta) - Lengan kontak profil, upami sol sapatu henteu kontak sareng pedal - Cleat shims, upami anjeun gaduh masalah lebet kana pedal anu anjeun gaduh - kancing 3-liang, pikeun sapatu balap sapédah - 0 persen float studs Ngepaskeun anu pas Kalayan seueur pilihan pikeun Eggbeaters, éta bakal langkung saé jalan langsung di luar kotak. Sareng kabeneran aranjeunna.

Tapi hiji hal anu janten masalah sareng jinis pedal ieu nyaéta jangjang anu ngagali kana sapatu anjeun. Kusabab kuring nganggo sapatu nganggo sol karbon, kuring milih Shoe Shields. Pelat waja tahan karat ieu ngajaga sol karbon tina sapatu anjeun, tapi ogé nyayogikeun jarak antara profil sapatu sareng pedal, sareng tungtungna panto kéngingkeun lengan baju ead.

Pedal nyalira teu tiasa adaptasi. Tegangan musim semi tiasa henteu tiasa disaluyukeun. Sedengkeun anjeun tiasa nyetél sudut pelepasan ku ngaganti cleat ti kénca ka katuhu, jumlah float henteu tiasa dirobih tanpa kénging cleat énggal.

Sareng hiji-hijina pilihan salian ti 6 derajat standar nyaéta cleat ngambang 0 derajat. Rarasaan nalika ngempelkeun henteu béda tina pedal anu sanés. Nanging, seueur pedal gaya jangjang gaduh bagian pituduh pikeun nungtun suku anjeun kana posisi, anu ngajantenkeun langkung gampang pikeun diketik.

Sapu endog teu gaduh, janten anjeun kedah langkung jelas. Ngaleupaskeun pedal ngagaduhan raos anu rada benten; Pedal Shimano gaduh titik anu jelas dimana float réngsé sareng dimana anjeun ngaleupaskeun diri tina pedal anjeun. Kalayan Eggbeatern anjeun henteu ngagaduhan perasaan anu jelas dimana float réngsé, teganganna ngan ukur nambahan dugi anjeun luncat tina pedal. 0 - 4287 km Nalika nyetél pedal pikeun pertama kalina tanpa panangtayungan sapatu, éta gancang janten jelas yén éta bakal rada ngarusak sapatu sol karbon bari pas na alus.

Saatos masang tukang bécék sapatu, kuring resep pisan kana pedal. Pelucut sapatu ngagaduhan kontak langsung sareng jangjang pedal, anu hartosna ampir henteu aya gesekan sareng lemes pisan. Saatos sababaraha perjalanan, cet dina sumber parantos leungit, tapi éta henteu kedah janten masalah dina jangka panjang, sabab sumber tina stainless steel henteu karat.

Kuring numpak pedal kira-kira 1700km dugi ka tegangan cinyusu lemah rada sareng kuring gaduh sakedik goyangan ti kénca ka katuhu nalika nerapkeun kakuatan. Masalahna nyaéta profil sapatu henteu damel cekap kontak sareng pedal sareng gap éta hartosna goyangan nalika gaya diterapkeun. Pikeun méréskeun ieu kuring masang Lengan Kontak Tread 1mm sareng ngempelkeun deui pedal nalika dipasang deui.

Tread Kontak Lengan mastikeun pas dina profil sapatu sareng pedal, tapi ieu ogé ngakibatkeun gesekan nalika ngarobah suku ku kakuatan sakedik dina sudut anu dipikahoyong. Saatos sababaraha ratus kilometer ieu janten langkung ditarima deui, tapi henteu hébat. Dina ampir 3.800 km, goyangan sisi-ka-sisi anu sami mimiti sumping deui, sareng saatos diperhatoskeun deui baju baju, tameng, sareng celah, sadayana katingalina parantos ngahontal tungtung.

Tameng sapatu nunjukkeun titik aos jero sareng cleat nunjukkeun ageman jelas dimana aranjeunna disambungkeun kana pedal. The Tread Contact Sleeves, anu katingalina saé, ogé ngagaduhan sababaraha tanda panggunaan sareng henteu ngagaduhan hubungan anu saé sareng profil sapatu. Dina titik ieu kuring ngaraos ngaraos sakedik pisan dina bantalan tapi henteu aya kaulinan anu diperhatoskeun sareng kuring nganggap éta langkung lami langkung ti 1000km langkung lami sateuacan aranjeunna mimiti ngadamel sababaraha noise atanapi gundukan.

Jam 4100 km kuring ngabongkar sadayana pikeun ngagentos sareng jasa. Sareng dina prosés ngadamel tulisan ieu, kuring ngadeukeutan 4300 km kalayan anu diganti sareng tanpa masalah. LAYANAN GAMPANG JEUNG JAMINAN Ngabongkar Eggbeater mangrupikeun prosés anu héran saderhana sareng anjeun tiasa mariksa tulisan kuring sareng tulisan gaganti segel pikeun Crankbrothers Eggbeater Pedals pikeun langkung seueur inpo ieu.

Anjeun dasarna peryogi sababaraha alat standar sareng Crankbrothers sorangan Pedal Refresh Kit. Anjeun kedah tiasa ngantosan kadua pedalan dina sakitar satengah jam. Nalika ditingali langkung caket dina awak pedal, janten jelas yén jangjang pedalna ogé dipaké.

Kancing kuningan anu lemes biasana bakal nyegah ieu kajantenan, tapi kusabab kuring ogé nganggo tameng sapatu stainless steel dina jangjang stainless steel, ieu ogé ngakibatkeun ngagem di sisina jangjang. Segel lip dobel anyar nyegah kokotor tina lebet kana pedal, sedengkeun segel luarna dicabak tina mypedal. Digabungkeun sareng bantalan énggal, tiasa disebatkeun yén Crankbrothers parantos ningkat réliabilitas sareng daya tahan.

Tapi éta ngan ukur bagian tina pedal anu kapangaruhan. Bagian tina spindle anu henteu kapangaruhan ku segel ningkat nyaéta nunjukkeun saeutik teu normal maké sareng keyeng dina pendapat abdi. Cet na ipis ipis sareng sigana bakal mesék rada gampang, tapi aya ogé sababaraha tanda karat dina handapeun cet.

Sanaos kuring henteu normal bakal repot-repot, ayeuna kuring leres-leres kedah parios jaminan Crankbrothers. Gaduh reputasi goréng pikeun reliabiliti pedal ieu sareng ayeuna nawiskeun jaminan 5 taun, aranjeunna kedah netepkeun janji - bantalan, segel sareng anu sanésna henteu katutup ku jaminan, tapi spindelna kedah. Kuring mimiti ngahubungi webshop dimana kuring mésér pedal sareng aranjeunna ngawartosan éta pakean henteu teratur.

Karat dina bagian anu sesah dirampa sareng cet karat di handapeunana sanés hal anu tiasa dilacak deui ka anggoan normal dina pendapat abdi, utamina upami kuring nganggona kirang ti sataun sareng gaduh 5 taun garansi. Kuring teu ngagaduhan masalah sareng klaim garansi sateuacanna sareng webshop ieu janten kuring langsung ka Crankbrothers langsung pikeun pendapat anu kadua, aranjeunna gancang ngabales sareng ngawartosan kuring yén sababaraha karusakan sigana tina keusik tapi bagian sanésna henteu. Kusabab kuring ngan ukur ngirim gambar, aranjeunna henteu tiasa masihan pernyataan anu jelas tapi (singgetna) aranjeunna hoyong pendak sareng kuring satengahna ku ngintunkeun spindel cadang.

Éta sigana mah solusi anu wajar pikeun kuring. Janten aranjeunna nyusun dealer lokal pikeun ngintunkeun kuring spindles. Butuh waktu 8 dinten ti mimiti kontak sareng Crankbrothers kana masalah dugi ka nampi spindel gaganti, bahkan kalayan alat panyegaran pedal énggal.

Anu sanés panggancangna, tapi pastina henteu goréng pikeun klaim garansi. PANUTUP: Pedal Crankbrothers Eggbeater gaduh sababaraha fitur anu saé anu diperhatoskeun. Sareng éta beusi sareng beurat leutak, sareng kanggo éta kuring bakal nganggo éta deui pikeun usum salju lintas alam.

Pedal ieu ogé katingali saé saé salamina cét na tahan. Bagéan anu henteu anodisasi gaduh lapisan cet ipis sareng leungitna gancang pisan. Pikeun cinyusu ieu sanés masalah sabab henteu tahan karat, tapi spindelna didamel tina waja kromol, anu keyeng gancang pisan nalika kakeunaan.

Kuring miharep aranjeunna ngarobah éta dina Iterasi salajengna. Cinyusu kaleungitan tegangan pikeun 2 rébu kilométer anu mimiti, tapi henteu karaos langkung lemah di sapanjang jalan. Adaptasi pedal Eggbeater hébat, tapi nyiptakeun kaayaan dimana anjeun peryogi éta ngagunakeun pedal henteu saé.

Untungna, aranjeunna tiasa dianggo saé dina kotak, sareng ku spacer anu disertakeun, anjeun kedah tiasa nyéépkeun pikeun anjeun. Kamampuh jasa sok janten titik anu saé, tapi kabutuhan pangropéa rutin sanés - pedal Shimano nyetél palang luhur pisan ku pedal anu sigana bakal salamina. Numutkeun kuring, gaduh pedal anjeun dilayanan unggal taun disada wajar.

Hanjakalna, pedal ieu peryogi éta langkung sering teras biaya perawatan tiasa dianggo. Kira-kira 4000km kuring kedah ngagentos taméng sapatu, profil baju baju sareng cangkang. Bantalanna henteu lengkep lungse, tapi segel luarna, janten kuring ogé nganggo pedal refresh kit kanggo ngagentos internal sakaligus.

Anggap anjeun numpak MTB sakitar 8000 km per taun, gaduh setop anu sami sareng kuring sareng teras naek dina kemah anu sami kanggo jarak ieu. Ieu bakal ngakibatkeun biaya perawatan ieu: Éta mangrupikeun sakitar 120 € per taun. Ieu mangrupikeun harga ritel, tapi harga anu saleresna henteu langkung handap tibatan pedal.

Sanaos reliabilitas parantos ningkat ieu masih biaya perawatan anu tinggi sareng pastina langkung mirah pikeun ngajalankeun pedal XT, anu kuring anggap janten pesaing dina kisaran harga ieu. Kuring ogé bakal nyebatkeun Time ATAC salaku alternatip pikeun reliabilitas, tapi akhir-akhir ieu aranjeunna henteu sapertos anu tiheula. Upami anjeun ningali Eggbeater 1 sareng bahkan panginten 2, éta tiasa langkung mirah pikeun kéngingkeun pedal énggal unggal taun tibatan ngadagoan pedalan ogé sumping sareng set cleat énggal.

Beda antara Eggbeater 2 sareng 3 intina mah bédana antara Asteel atanapi jangjang stainless steel. Kuring henteu acan nyobian Eggbeater 2, henteu tiasa nyarios pasti jangjang na bakal karat dina sataun, tapi pasti aya anu kedah diperhatoskeun nalika anjeun mésérna. Garansi Crankbrothers sareng layanan purna jual bakal saé upami anjeun ngagaduhan masalah anu leres kalayan pedal ieu.

Tapi kuring heran naha aranjeunna milih bahan karat gancang sapertos baja kromol sareng diterapkeun lapisan varnis anu ipis. Ampir sadaya bagian sanésna Eggbeater 3 bebas karat, naha henteu? nyandak stainless steel anu tahan gaya sakumaha spindle? Pamustunganana, kuring pikir pedalan mangrupikeun pamutahiran ngémutan pro sareng kontra sareng cocog pikeun pengendara XC. Tapi Crankbrothers tetep kedah maén sareng pedal Eggbeater supados leres-leres kalapa.

Hatur nuhun pikeun ningali ulasan kuring ngeunaan Crankbrothers Eggbeater 3 Pedals sareng Trail Highlight. Janten upami éta anu anjeun pikahoyong, pastikeun pikeun ngalanggan sareng anjeun bakal dibéjakeun nalika tulisan anyar online. Salametan dinten anu saé sareng pendak deui dina waktos salajengna.

Naha sadayana pedal sareng sapatu tanpa klip cocog?

Tanpa klip: Istilah anu sering anjeun tingali dinapedal/sapatupasar, tapi ayeuna paling sistem nahenteu nganggo klipjanten sapertosna henteu kedah nyarios.Kasaluyuan: Kamampuh pikeun asapatu, cleat, sarengpedalpikeun 'pas' silih. Aranjeunna kedah jantencocog. Salaku conto, sareng SPD cleat fits sareng SPD-pedal cocogsareng 2-tahansapatu cocog.17 Méi 2021

Investasi dina sapasang sapatu bersepeda, naha éta pasangan kahiji atanapi kalima anjeun, sanés mésér anu gampang. Harga, bahan, pas sareng penampilan seueur rupa-rupa. Ieu pituduh kami pikeun milih sapatu bersepeda sampurna anjeun.

Ayeuna, ngawasaan heula patarosan pangageungna, jinis utama sapatu anu tiasa anjeun mésér. Sapédah sepédah jalan sareng sapatu sapédah gunung Dina pandangan heula, bédana nyaéta sapatu sapédah jalan gaduh sol mulus anu henteu tiasa jalan, sedengkeun sapatu sapédah gunung dirancang pikeun tujuan ieu. Aranjeunna ngagaduhan sol karét anu grippy, tapi leres-leres aya mangrupikeun bédana anu langkung mendasar, sareng éta nyaéta sapatu sapédah jalan gaduh tilu pedal sekrup anu tiasa anjeun anggo janten mutuskeun naon jinis perjalanan anu anjeun badé lakukeun heula upami campuran jalan sareng jalan luar sareng sapatu sapédah gunung sigana langkung serbaguna , tapi kuring ngabayangkeun yén anjeun aya di dieu kusabab sapatu sapédah jalan topik umum dina sapatu bersepeda ngarujuk kana cangkéng anu ngarujuk kana kalenturan sol, ayeuna téori nyebatkeun yén langkung saé sol, beuki kakuatan anjeun tiasa ngalih kana pedal sareng sanaos tina sudut pandang téknis éta aya patarosan, éta pasti raoseun kitu, tapi tiasa aya kakiranganna nyaéta yén aya langkung geter ti jalan deui kana suku anjeun, anu tiasa ngakibatkeun kacapean dina pengendara anu kirang berpengalaman, sareng ogé kaku dina dampal suku ngandung hartos yén éta bakal ngorotan masalah anu aya hubunganana sareng pas goréng upami anjeun sangsara tina umumna, beuki mahal sapatu The stiffer the sol, sapatu anu kirang mahal condong gaduh sol nilon tibatan anu salajengna anu gaduh karbon -nilon bertulang, teras tungtungna sol karbon pinuh anu henteu ngan ukur langkung ketat tapi ogé langkung enteng, anu mangrupikeun titik jual anu langkung ageung ngeunaan sapatu, nanging Fit sareng fungsina langkung penting tibatan beurat enteng.

Teras, hayu urang tingali matéri bagian luhur, anu ayeuna janten sapatu pangpangna bersepeda anu didamel tina bahan buatan manusa, tapi sapatu paling luhur anu biasana didamel tina kulit kanguru, éta barang saé anu nangkeup suku anjeun sareng pisan, raos pisan pikeun dipakena, tapi pikeun kuring aya dua anu penting pisan Sababaraha Hal Anu Kedah Laksanakeun Pikirkeun ieu nalika milih bagian luhur pikeun slide anjeun sareng éta ventilasi sareng pembersihan ventilasi mangrupikeun sapatu anu langkung saé kalayan panel bolong tapi éta langkung sesah tetep bersih, janten bolong hideung anu saé pisan sabab henteu ngaluarkeun kokotor nunjukkeun pilihan pribadi kuring Nyaéta hal sapertos kieu dimana anjeun ngagaduhan liang pikeun ventilasi sareng éta sababna langkung gampang dijaga bersih sacara umum, saleresna upami anjeun nyerat pisan dina kaayaan goréng serat sintétik langkung gampang pikeun ngurus serat alami langkung béntés Closures salajengna sareng éta parantos seueur, seueur gaya di pasar perkawis ieu kawéntar pisan ayeuna. Aranjeunna gancang Aranjeunna enteng sareng aranjeunna tiasa diandelkeun e tali sapatu ogé nyieun deui comeback khususna dina sapatu anu berorientasi retro. Teras garis Velcro sareng buckles masih teu tiasa dikalahkanIm umumna, aranjeunna sadayana tiasa dianggo saé. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta milih tampilan anu anjeun resep. Janten éta anu kedah diperhatoskeun, tapi kumaha upami anjeun salaku individu? Nya, anjeun kedah merhatoskeun pisan kana sapatu sepédah anjeun sapertos sapatu ngaji atanapi sapatu hiking, upami éta leres-leres sadayana, teras cobian sareng cobian sareng kaos kaki muter sareng émut, anjeun ngan ukur kedah nganggo hiji pasangan kaos kaki bersepeda, upami anjeun peryogi langkung kahaneutan teras lapisan éta Pasangna dina sapatu sareng henteu di handapeun sapatu ieu nalika anjeun nyobian, tangtosna Perhatoskeun panjangna, tapi ogé kana lébar sareng volume sapatu pikeun sababaraha jalma éta bener-bener penting pisan pikeun ngagaduhan sapatu anu langkung ageung pikeun nyingkahan nyiwit, pikeun anu sanés anjeun kedah milari sapatu anu langkung sempit pikeun mastikeun yén anjeun leres-leres tiasa nutup sapatu kalayan leres merhatoskeun kumaha gampangna pikeun angkat kaki anjeun nalika anjeun pasang sapatu, cobian kana sapatu, nangtung dina tonjolan sareng tingali Naha anjeun tiasa mindahkeun keuneung anjeun pisan A cangkir keuneung anu saé penting pisan Kumaha carana Éta bakal qué der s hoe ogé pikeun pangiriman listrik.

Ayeuna kuring parantos ngabahas masalah suhu, sabab sababaraha urang menderita kaki panas nalika tunggang gunung, janten pantes nengetan ventilasi nalika ngagaleuh Gesekan tina linggih dina pelana salami jam-jaman, janten ieu masalah pas sareng anjeun meureun atanapi panginten kedah dipikirkeun deui dina posisi cleat anjeun Sacara pribadi, kuring henteu kantos ngalaman sangsara tina suku panas nalika nyetir, sanaos balap dina kaayaan panas anu pikareueuseun pisan, anu langkung penting pikeun kuring nyaéta kurangna lawang angin dina dampal suku, upami anjeun nganggo sapatu dina usum salju sareng aya lawang ventilasi di dinya, kuring gaduh Opus Éta tetep bakal ngajantenkeun kaki anjeun saur jiwa anu padet sapertos kieu jauh langkung serbaguna upami anjeun numpang dina iklim anu sedeng janten anjeun angkat maka peluit wisata -stop dina milih sapatu bersepeda anjeun pas sareng kaku, sareng dua parameter utami caket dituturkeun ku bahan-bahan sérial pangpayunna luhur sareng ogé genggaman sareng tong hilap katingalina. Salawasna mésér sapasang sapatu bersepeda anu anjeun resep sareng kuring pikir éta kedah salawasna bodas Bener? Abdi resep anu hideung. Teu terang.

Upami anjeun hoyong mésér sapatu bersepeda bodas anjeun pasti kedah nonton tulisan ieu di luhur ngeunaan kumaha cara ngabersihkeun sapatu bersepeda anjeun sareng henteu paduli warna naon waé anu kedah diperhatoskeun ku posisi sapatu anjeun janten pencét di dinya pikeun nonton tulisan, anu ngajelaskeun persis kumaha ngalakukeunana teras tangtosna nalika anjeun parantos ngalaksanakeun sadayana anu kedah anjeun laksanakeun pikeun ngalanggan GcN ku ngaklik kuring. Dupi abdi naroskeun sababaraha sapatu ieu, naha kuring tiasa nganggona? saeutik? ngan hiji .anjeun anu ical.eBayOkay tilu dinten

Sabaraha cara Warna sapatu cap crankbrothers aya di na? *?

TheParangkonyaétaayadina tujuh édisi anu béda: Luhureun jajaranParangkoÉdisi BOA hideung,ParangkoLaju renda dina duajalan gedetina beureum sareng kulawu atanapi hideung héjo, sarengParangkoRenda dina opat bédakelir, mimitian ti hideung sadayana pikeun tradisionalis, dugi ka Fabio Wibmer Signature14 Des 2020

Aya naon Pedallers Dinten ieu kami ngagaduhan hadiah, éta aya dina kotak éta.

Janten urang bakal unboxing pikeun ayeuna sareng mudah-mudahan urang bakal ngawangun éta di dieu dina hiji artikel sakedik. Ngagantung pageuh! Di dieu aya unboxing. Oke, janten hayu urang lebet kana éta, um.

Hapunten kanggo panyiapan ayeuna. Henteu aya cara kuring (kuring) terang kumaha ngatur rohangan ieu, ah, kuring ngan terang dimana kalayan kaméra anu ayeuna aya, sigana mah kuring bakal nganggo méja komputer, sareng meureun kuring henteu nganggap éta méja turun-handap ogé jalan. Pokokna, hayu urang asup kana éta.

Janten kuring mesen langsung ieu ti CrankBrothers. Mudah-mudahan urang sadayana terang kumaha ieu jalan. Kelir katingalina saé online atanapi henteu katingalina saé online.

Mudah-mudahan aranjeunna angkat sareng naon anu kuring pikahoyong. Buka éta ti handap. Ninggalkeun Kami ah, teu aya anu istimewa.

Ieu mangrupikeun Perangko CrankBrothers énggal (1) Edisi Terbatas dina warna pirus énggal. Kuring saleresna gaduh pedal anu sami dina warna biru dina Trek, anu kaseueuran anjeun panginten parantos ningali. Janten urang moal ngiringan teuing.

Kuring kedah nyarios yén kuring resep pisan kana pedal ieu. Parangko 1 mantap pisan, kuring henteu ngalaman masalah sareng kuring. Candak aranjeunna kaluar sigana mah urang kedah nyandak éta kaluar tina kotak atoh.

Kuduna mawa sapasang alat pemotong kawat atanapi anu sanésna, dasi pos anu bodo. Janten, CrankBrothers masihan anjeun pedal pikeun dipajang kalayan saé, sareng naon sababna, aranjeunna nempatkeun anjeun dina saku anu disumputkeun, janten. Hayu sareng cobian ulah nyiwit pin sabab ieu kantong anu saé pisan.

Jaga aranjeunna pikeun hal-hal alit, hal-hal sanés. Éta dilabélan. Leutik pisan, tapi aranjeunna dilabélan, ieu mangrupikeun pedal kénca.

Ieu pedal anu leres, kumaha saéna ieu dina sapédah nyaéta ngantosan sareng ningali. Janten upami anjeun parantos ningali streaming langsung, anjeun panginten parantos ningali ayeuna. Upami anjeun teu acan ningali streaming langsungna.

Geura! Éta parantos lumayan saé. Tah kieu. Aranjeunna masihan petunjuk, tapi saha anu maca instruksi? Aya sababaraha hal penting di dieu oooohhhh Stiker CrankBrothers! Oke kitu ah hayu urang liren sareng pasang aranjeunna kana sapédah énggal anu masih aya dina kotak éta, teu paduli kanyataan éta.

Toko na pabalatak. Kuring nuju nyiapkeun perjalanan ka NC. Pedal naék kana sapédah.

Sapertos anu kuring carioskeun, upami anjeun ningali aliran langsung, urang ningali sapédah anu didamel. Anjeun ogé ningali sakedik kalepatan anu kuring laksanakeun, nonton streaming langsung (playback), éta masih aktip, um, janten catetan panutup. 1 - henteu aya sponsor, kuring kéngingkeun pedal ieu tina artos kuring sorangan mayar ket. 2 - buka kecap warna anu dicarioskeun dina situs, sanés warna anu anjeun tingali dina situs.

Sacara harfiah kuring ngalangkungan sababaraha komputer anu béda, sababaraha layar anu béda sareng hal-hal éta katingalina mirip pisan (warna sapédah) dina ampir unggal layar anu kuring katingali tapi henteu kajantenan. Janten pedal nyalira leres-leres hebat pisan, kuring bakal ngalaksanakeunana pikeun perjalanan ieu. Kuring mawa sababaraha pedal tanpa klip, tapi kuring pikir skéma warna énggal bakal héjo sareng ungu.

Ungu bakal langkung gampang sanaos pas, ngan ukur wungu anu wungu. Kitu deui pedalna, henteu dibayar. Kuring mayar éta tina saku kuring nyalira.

Kuring sigana bakal ngajual ieu kusabab éta henteu leres-leres nganggo sadayana, sareng kuring bakal kéngingkeun set ungu anu cocog sareng wadah botol. Atoh, éta éta. Perhatoskeun kana tulisan ieu sareng sababaraha unboxing sanés anu bakal kuring pasang sababaraha minggu ka payun (bulan!).

Kuring bakal nyobian masangkeun vlogs unggal dinten salami perjalanan ieu, éta bakal atanapi éta moal kajadian, tapi sahenteuna kuring bakal nyobian tetep ngawartosan dimana kuring sareng naon anu kuring lakukeun unggal dinten sareng énjingna. Pokokna NC upami anjeun kaluar di NC awas pikeun kuring. Pariksa halaman Instagram kuring.

Tautan salaku pedaran pikeun Instagram sareng awas carita, carita bakal nyaritakeun dimana kuring dugi ka mang, hatur nuhun kanggo pedalan sareng abdi! Punten resep, bagikeun sareng langganan! Pencét bel kanggo diwartosan ngeunaan tulisan énggal! Waktu posting anu disetél ayeuna ditunda.

Naha eggbeaters SPD?

Anggota Anu Kawéntar. Leres, aranjeunna nuju nyariosSPDsapatu anu cocog janten cocog sareng cleat beater endog sanés perkawis nyebrangan cleat sareng pedal.31 Maret 2010

balapan sapédah ram

Naha cleat Shimano cocog sareng Crank Brothers?

Sedengkeun seueur anu henteu-Shimano'SPD compatablepedal mungkin katingalina sami, jarang pisan anjeun bakal mendakan non-Shimanopedal anu bakal leres fungsinashimanomérekcleatssareng sabalikna. Pikeun langsung ngajawab patanyaan anjeun, enya, étaEngkol BrosPremiumCleatnyaéta anu anjeun pikahoyong.11 Méi 2020

Iraha kuring kedah ngagentos cleat Crank Brothers kuring?

Baraya Engkolnyarankeunngagantiétacleatsunggal 500 jam atanapi langkung (tina paréntah panginstalan). Numutkeun pitunjukna, étacleatsdidamel tina bahan lemes sahingga ngagem langkung gancang tibatan awak pedal.10 Agustus 2006

Naha bahaya pikeun ngagunakeun pedal tanpa klip?

Salah sahiji kabohongan pangbadagna anu dicarioskeun dina industri bersepeda nyaéta étapedal tanpa kliphenteu langkungbahayatibatan rumah susun sareng anu aranjeunna henteu ningkatkeun Anjeunrésikotina tatu serius. Pengendara anyar bébéja yén aranjeunna ngan ukur 'bénten' sareng rumah susun sareng anu sanésna langkung aman.

Naha Endog Beaters SPD cocog?

BakalSPDcleats dianggo dina Crank BrosBalok Endog? Leres. Anjeun tiasa nganggo Shimano standarSPDcleats kalayanEndogPedal beater. Masih, pabrikan tiBalok Endogterang étakasaluyuanpenting, janten SPD tiasa dianggo saé waé.

Sakumaha sering anjeun ngaganti pedal SPD?

Speedplay nyarankeunngagantianjeuncleatsunggal 3.000ka5.000 mil, tapi sakumaha didadarkeun, éta gumantung kana gaya tunggang gunung anjeun, kaayaan sarengsabaraha anjeunleumpang ngurilingan aranjeunna.

Sapatu jenis naon anu didamel Crank Brothers?

Dina sisi sapatu sapatu na anu anyar, Crank Brothers nyatakeun yén éta parantos ngarancang interface outsole pikeun pasangan kalayan pedalna nyalira. Janten sapatu Stamp didesain kanggo pedal Stamp, sapatu Mallet nganggo pedal Mallet, sareng sapatu Mallet E nganggo pedal Mallet E. Ieu konsép anu kawilang novel.

Naha aya shim pikeun Crank Brothers cleats?

Kadua sapatu éta bakal disayogikeun nganggo shim khusus kanggo dianggo ku cleat Crank Brothers. Nalika karét di sakitar awak pedal ageman ku jalanna waktos, shim ieu tiasa dicabut supados tiasa ngencarkeun slop anu aya di antara sapatu sareng pedal.

Renda naon anu dianggo Crank Brothers?

Hal anu ngajantenkeun garis sapatu Crank Brothers unik nyaéta anu pengendara tiasa milih tina tilu panutupan kanggo unggal sapatu. Renda lawas anu saé mangrupikeun pilihan anu paling murah. Crank Brothers nganggo renda buleud sareng panduan lawon pikeun bagian handap sapatu, sareng dua eyelét dina luhurna.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.