Utama > Latihan > Latihan leg supados langkung gancang - kumaha cara mapag

Latihan leg supados langkung gancang - kumaha cara mapag

Latihan naon anu ningkatkeun kagancangan?

NgajalankeunLatihanNgawangunLaju
  • Interval Ngajalankeun. Jarak interval sapertos HIITlatihan: anjeun damel kalayan intensitas tinggi pikeun waktos anu pondok, pulih, sareng ngalakukeun deui.
  • Fartleks.
  • Panjang, Lalaunan Ngajalankeun.
  • Kakuatan KakiLatihankaNgaronjatkeun Kacepetan.
  • Sled Push.
  • Latihan Tangga.
  • Luhur dengkul.
  • Bor Dot.



Aya naon budak ayeuna urang nyarioskeun dua kagancangan, bagian anu penting dina gim sareng salaku pro kami ngerjakeun kagancangan unggal minggu. Lima komponén inti ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun sacara serius Ngaronjatkeun kagancangan anjeun langkung gancang tibatan anu sanés, hehehe, anjeun sanés jalmi sanés, pak, halo, métrik Pilar anu intina luncat latihan. Ieu latihan anu bakal ngajarkeun otot anjeun pikeun kéngingkeun kakuatan maksimal dina waktos anu singget, kalayan tujuan pikeun ningkatkeun kagancangan gaya sareng ledakan ngajaga hal-hal anu saderhana sahingga dina conto anu mimiti anjeun tiasa ningali kumaha cara ucul-ucul. sudut sakedik, bolak-balik suku sareng leres-leres ngadorong pas anjeunna nabrak taneuh.

tukang beca

Anjeun tiasa ogé ngalakukeun ieu hiji-legged. Catet yén nalika kuring ka handapeun kuring masih ngompa panangan nalika kuring tungtungna balik ka wates pikeun sababaraha léngkah teras kuring lumpat kaluar sakedik sareng bawa ka sisi anu sanés. Luncat leg dua kali atanapi luncat lega sampurna pikeun langkung ti ngan ukur kagancangan anjeun éta bakal mangaruhan luncat nangtung anjeun anu ngan ukur aspék séjén game.

Sadayana tiasa ningkatkeun. Mimitian ku kadua suku ngan sakedik langkung ti lébar lébar sareng Bendand nyobian luncat ka payun sajauh mungkin. Seueur pamaén sono kana hiji hal sabab sigana henteu penting atanapi gampang teuing, tapi ku padamelan teras-terasan aranjeunna bakal masihan anjeun langkung seueur kakuatan sareng ngabeledug dina Méré Sprint Éta mangrupikeun salah sahiji gerakan anu paling beurat anu anjeun narékahan pikeun némbalan kasaimbangan antara kagancangan sareng luncat nangtung anu hadé.



Kadua anjeun pencét lantai, anjeun ngabeledug deui sareng di luhur éta, ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun nuluykeun nyetir suku anjeun ngalangkungan lantai pikeun leres-leres mimitian ku dua suku anjeun sareng ngadorong tembok anu dimimitian ku hiji suku dina hiji Sudut 90 derajat, dorong suku anu maju ka hareup sareng upami anjeun gaduh rhy anu saé anjeun tiasa ningkatkeun kagancangan sareng damel dina push sareng damel langkung kuat unggal waktos kotak urang luncat salajengna. Émut, pagawéan anu ngabeledug mangrupikeun bagian anu urang damel paling hese sareng éta mangrupikeun awal sabab urang kedah nganyaran diri, maka dorong diri, urang bakal ngamimitian silih ganti ku suku anjeun dina kotak atanapi palang alit sareng suku naék teras ngulur , Anjeun badé angkat dina tongkat anu sanés sareng langsung ngadorong ti luhur, naon anu dilakukeun ieu, nyiptakeun langkung seueur kakuatan dina drive anjeun sareng éta bakal sami sareng sprint anu langkung gancang. Luncat jongkok klasik pikeun gerakan ngabeledug sareng kakuatan kaki urang, janten teu katinggaleun, anjeun panginten émut kumaha urang ngarobihna ieu ku nambihan corak, anu tangtosna tiasa dilakukeun ku ngabeledug sareng muter di tengah hawa teras ngabalikkeun arah anu sanés, teras ngalangkungan jinis Gawé sabab éta ngan ukur henteu hoyong repot-repot sareng band sareng éta goréng teuing kusabab seueur manpaat anu anjeun kéngingkeun grounding, upami anjeun ngalakukeun latihan ieu pantes dua detik éta butuh pikeun nyandak sapotong karét leutik, salaku ahli profésional anjeun ngalakukeun latihan sapertos sahenteuna dua kali saminggu, aya cara anu teu aya tungtungna pikeun nganggo kasét, tapi pikeun naon anu urang pikahoyong ayeuna, latihan ieu sampurna pikeun anu urang lakukeun nyaéta niru panceg tali cangkéng dina ankle anjeun di tukangeun anjeun sareng angkat éta saolah-olah anjeun lumpat, pindahkeun panangan anjeun ogé cobian tetep cairan, bahkan langkung gampang dicekel, éta mangrupikeun kasét sapertos éta, kantun pasang di sekitar ankle anjeun sareng jalan dasarna sami sareng anjeun tiasa silih ganti suku nepi kana suku anjeun teras balikan deui di sisi anu sanésna konci nyaéta kéngingkeun résistansi sareng gerakan pecut, anu ngajantenkeun anjeun langkung gancang.

Gerakan ieu bakal nguatkeun sareng nyetélkeun suku anjeun. Kami ngalakukeun ieu tanpa beurat sareng éta henteu kunanaon pikeun dinten ayeuna kami bakal langsung angkat ka gim janten sadayana ieu hariwang, tapi urang bakal nempatkeun hiji suku dina bangku atanapi gawang sareng nurunkeun diri urang lempeng ka handap, nyobian ngaleutikan nyikikik sareng teu ngantep tuur tuur payun upami anjeun parantos ngalaksanakeun ieu sateuacan anjeun parantos beres, anjeun nangtung payuneun tungkak anjeun sareng anjeun terang kumaha saéna pikeun suku anjeun, upami anjeun tiasa ngatur tanpa éta nyekel kana sesuatu maka éta saé, tapi éta henteu masalah, kéngingkeun ringan dina awalna Nyekel kana sesuatu pikeun ngajaga kasaimbangan anjeun sakumaha tetep anjeun tiasa bari ngajaga suku payun anjeun sakumaha lempeng, upami anjeun henteu siap pikeun éta lemah sakumaha anjeun tiasa bari tetep ajeg sareng angkat réppasi sakedik, écés anjeun moal ngabuktikeun akselerasi sareng kagancangan anjeun sadayana kecuali upami anjeun nyorong diri sapertos kieu. Ka luhur sadayana, kami gaduh sababaraha sprint tina jarak anu ningkat sareng Tujuan ku bola bal amprok leutik meryogikeun perobihan anu penting janten anjeun kedah pastikeun anjeun ogé nampi éta.

anu ngadamel sapédah fuji

Kami gaduh sababaraha sprint gancang dimana fokusna nyaéta pikeun kéngingkeun kecepatan maksimal anjeun. Urang mimitian jam 10, 20 sareng 40 yard nalika dugi ka jalan antar jemput urang bakal nempatkeun spidol lima méter jarak jauh pikeun push off saatos reureuh. Latihan ieu bakal nguntungkeun anjeun ku langkung seueur cara ti hiji, nyaéta upami anjeun tiasa ngalangkunganana, ngalakukeun éta nalika anjeun henteu tiasa nyandak istirahat, ngalakukeun naon anu anjeun peryogikeun, tapi biaskeun ngalakukeun hal unggal dinten anu bakal ngajantenkeun anjeun gamer anu langkung saé sapertos koméntar sareng langkung resep ngalanggan perdamaian

Naon cara anu paling saé pikeun latihan latihan?



Pasang hiji leg ka payun, bending tuur anjeun nurunkeun cangkéng. Beuleum dugi tuur deui anjeun ampir minuhan lantai. Tetep sikep jejeg, sareng hindarkeun mindahkeun tuur payun anjeun ngalangkungan ramo pikeun nyingkahan cilaka. Pasang beurat anjeun kana keuneung sampéan payun anjeun sareng angkat tina lunge.

Naon anu kuring tiasa lakukeun supaya suku kuring lumpat gancang?

Henteu janten masalah naon waé olahraga anu khusus, sadaya atlit tiasa manpaat tina tali luncat; Aya anjeun gaduh; latihan 10 suku luhur pikeun ngabantosan anjeun ngajalankeun langkung gancang. Émut yén salian ti latihan kakuatan, gancang sareng latihan agility, anjeun ogé kedah hidrasi sareng BBM awak anjeun leres upami anjeun hoyong béréskeun balapan éta. Ayeuna angkat damel suku éta!

Naon latihan anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun anjeun ngaji langkung gancang?

Hoyong Ngajalankeun Langkung gancang? 10 Latihan Anu Ngaronjatkeun Kacepetan Anjeun 1 Barung Barbell. 2 Squats Tunggal Kaki. 3 Barbell Squats. 4 Pencét Kaki. 5 Angkat-Kaki Deadlift. 6 Iklas ngagulung Hamstring. 7 Pirung Sisi Lunges (Atanapi Skaters Laju) 8 Box Luncat. 9 Fartlek urang. 10 Luncat Tali.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.