Utama > Latihan > Beurat gancang leungit - kumaha ngahontal

Beurat gancang leungit - kumaha ngahontal

Naon diet anu pangsaéna pikeun leungitna beurat gancang?

News A.S. parantos rangking 39diétdumasar kana input ti panel ahli kaséhatan.
...
  • Program HMR. # 1 diBeurat Gancang Pangsaéna-Diét Rugi.
  • AtkinsDiét.
  • WW (BeuratPangawas)Diét.
  • Loser pangageungnaDiét.
  • ieuDiét.
  • Dipilih.
  • Jenny CraigDiét.
  • NutrisystemDiét.



Janten urang bakal nyarioskeun kumaha dasarna janten diet anu saé sareng ngirangan beurat, sareng éta anu saé. Jigana urang bakal ngagaduhan demonstrasi visual anu hébat di dieu ngeunaan kumaha tuangeun sareng kunaon tuang tuang anu tangtu sareng dina cara anu séhat.

nyaéta sirop maple anu saé pikeun anjeun

Janten kuring pikir éta mangrupikeun hal anu saé, tapi Bob kuring ningali sababaraha jalma di luar sana anu urang henteu kantos ningali sateuacanna. Upami anjeun nembé kana saluran kami, punten laksanakeun sakedap kanggo ngalanggan kami. Kami nyayogikeun tulisan ngeunaan kumaha tetep séhat sareng bébas nyeri.

Sareng kami ngunggah tombol langganan di ditu atanapi ka handap di dinya unggal dinten, sareng nalika Upami anjeun henteu acan, punten resep kami di Facebook Kami sering gaduh seueur hadiah gratis di dinya, kontes anu anjeun tiasa lebet kanggo kéngingkeun barang gratis. Henteu kunanaon, hayu urang ngobrol ngeunaan Craig, Craig, naha anjeun henteu masihan perkenalan. Hayu urang terang saha anjeun, muhun yeuh nami abdi Craig Martin.



Abdi ayeuna murid PhD di UW La Crossemastering dina Pendidikan Kaséhatan Komunitas museur kana nutrisi diet sareng pembalikan panyakit ngalangkungan diet dumasar pepelakan. Sareng Craig anjeun tiasa ngawartosan kami? ngan sakedik ngeunaan carita pribadi anjeun sabab anjeun nyarios yén anjeun ngirangan beurat sareng carita asma pikaresepeun ogé. Narikna kuring cicing di Wisconsin.

Kuring laktosa teu sabar. Kuring damel di pabrik kéju sareng éta sarat upami anjeun cicing di Wisconsin. Nya, kuring resep kana nutrisi nalika kuring ngagaduhan laktosa teu sabar, tapi kuring mendakan langkung menarik nalika kuring mimiti damel di industri kéju, kami ditutup kanggo ngadamel kéju pikeun tuang siang teras kami mimitian nyadangkeun teras urang tutup di akhir dinten na anu kuring mendakan nyaéta ieu ogé dikaitkeun sareng panyakit jantung, bagian jero tabung kéju nalika urang ngadamel kéju tabung ditutupan kéju sareng kumaha upami urang nyandak éta? Pipa dipisahkeun dina akhir dinten urang kedah ngikis kéju anu keras kadang pipa kéju ieu tersumbat pisan yén anjeun boro-boro ngaliwat sareng kuring sadar naon anu kuring tuang ngagaduhan pangaruh henteu ngan ukur dina beurat awak kuring, tapi ogé kana kaséhatan kuring .

Kuring lirén tuang kéju saatos mimiti damel di pabrik kéju panginten, duh Gusti, naon anu na dilakukeun? Henteu ngan éta, kéju ogé seueur pisan kalori. Kubus 1-ons kéju, sakitar ukuran dua batu, ngandung 100 kalori, sareng upami anjeun mikir ngeunaan éta, éta sakedik kéju. Éta saukuran dina hiji apel panginten aya 100 kalori, tapi upami éta kéju, éta sigana bakal langkung ti 600 kalori.



Janten, ningali kadaharan sapertos kieu sareng mimiti ningali dimana kalori anjeun asalna tiasa ngabantosan anjeun pisan kumaha seueur tuangeun anu tiasa didahar sareng tetep ngirangan beurat. Craig, sabaraha beurat anjeun leungit? Nya kuring ngamimitian dina diet dumasar pepelakan saatos ningali épék dahsyat kéju, sareng kuring parantos kaleungitan sakitar 40 pon sahingga beurat kuring paling beurat kuring sakitar 166, ayeuna kuring kira-kira 128 130. Sareng Kuring Sareng Tingali ka anjeun Anjeun katingalina sapertos jalma anu ipis.

Maksad abdi, anjeun henteu katingalina sapertos jalma anu kaleuwihan beurat. Leres, anu matak, hartosna abdi, panginten anjeun salah sahiji jalma anu untung anu tuang naon waé anu aranjeunna pikahoyong sareng henteu beurat beurat. Leres, ayeuna kuring tuang sagala anu kuring pikahoyong sareng kuring henteu kantos beuratkeun, tapi sateuacan kuring tuang naon-naon anu kuring pikahoyong sareng kuring beuratkeun, tah ku aranjeunna yuswa anjeun ogé, sabab kuring pikir anjeun katingali langkung ngora tibatan anjeun, enya, kuring umur 36 taun sepuh, seueur jalma ngawartosan kuring siga kuring yuswa 20an awal, leres sareng anjeun leres-leres ngalakukeun, janten anjeun mangrupikeun kasaksian jalan pikeun nutrisi dumasar pepelakan, leres, hehehehe, sareng henteu anjeun nyarios éta asma anjeun? Ngarobih sareng diét ieu Sumuhun, nalika kuring motong produk susu tina diét kuring.

Kuring ngagaduhan asma salami 30 taun sareng sakali kuring motong susu éta pikaresepeun. Kuring bakal ngajalankeun satengah maraton di Green Bay. Abdi kantos hoyong ngajalankeun satengah maraton.



Kuring ngalakukeun ieu sareng kolot kuring sapertos Craig, dimana anjeun nyerep? Dimana gejala asma anjeun, aya naon sareng kuring indit oh hehehehe, kuring henteu ngagaduhan asma deui, éta mangrupikeun transisi bertahap, beuki lami kuring liren nganggo produk sato dina diét kuring, langkung ageung manpaatna sareng ti saprak éta kuring lumpat ka satengah marathon sareng nyarios yén kuring tiasa ngajalankeun maraton teras kuring ngalakukeun sareng kuring hébat ampir 14 menit sateuacan nyayogikeun ka BostonCool, janten marathon munggaran kuring kantos sareng kuring henteu kantos ngajalankeun sateuacanna kusabab kuring henteu tiasa, janten kami ngagaduhan visualisasi. Janten perkawis naon nya? Janten naon anu kuring gaduh di dieu, éta pikaresepeun pisan, ieu lima pon selada, éta ogé 500 kalori, janten hartosna, upami anjeun raoseun sapertos kieu sesah pisan, kuring henteu hoyong anjeun terang, teras naon anu kuring gaduh di dieu ieu mangrupikeun 500 kalori brokoli kembang engkol sareng wortel sapertos Masih lumayan ageung, lumayan ageung, henteu ageung Ayeuna urang tuang sakitar 2000 kalori sapoé Maka anjeun tiasa tuang opat mangkok sapoé sareng anjeun kénging 2.000 kalori Janten aya anjeun balik, anjeun panginten bakal kénging sateuacan anjeun kantos lirén sareng upami anjeun kedah tuang sadidinten anjeun bakal kaleungitan beurat kusabab anjeun henteu kénging cekap kalori dina dinten anu ditangtoskeun janten kuring hartosna ieu ngan ukur dina dirina yen sapertos 500 kalori, kumaha anu ngeusi beuteung anjeun, sabab jujur, ieu sakitar ukuran beuteung urang naon anu urang gaduh di dinya? Nya, ieu sababaraha urang W alit. Kacang M & Cik

Leres, sareng éta 500 kalori kacang M & Cik Wah, sareng nalika anjeun ngabandingkeun éta sareng 500 éta, naha anjeun badé ngangkat éta? Éta kalemahan kuring di dieu, Kacang M & Cik. Éta endah pisan.

Anu mana anu bakal ngeusi beuteung anjeun, anu mana anu bakal ngeusian anjeun? Kusabab kitu urang ngagulung dina sadidinten sareng henteu pernah ngeusi. Upami urang tuang ieu urang bakal bénten, ayeuna tangtosna kuring moal kantos tuang nyalira, panginten nganggo cuka balsamic dina hal éta pikeun ngagentos minyak zaitun kusabab minyak zaitun éta bakal dianggo pikeun ngalapis ieu anu bakal ngahasilkeun 1000 Kalori total, janten 500 kalori nyalira Ya, éta 500 kalori dibandingkeun sareng sakedik anu anjeun terang nalika 500 kalori Janten 500 kalori silih katingali sareng kuring pikir saé henteu kunanaon kusabab minyak zaitun séhat, sareng éta sadayana sapertos kalori anu saé Nya maksad abdi sadayana kalori tambahan. Anjeun tiasa nganggo cuka balsamic Anjeun tiasa nganggo cuka sanésna, sababaraha diantarana saé pisan.

Cuka anggur anu raos, anjeun tiasa online di olivetap.com, sareng anjeun tiasa parios sababaraha anggur anu raoseun anu dipibanda sareng anjeun tiasa nganggo anu langsung, anjeun terang ieu mangrupikeun pilihan kalori anu handap pisan anu bakal ngajantenkeun salad anjeun beueus , sareng éta anu anjeun milari sareng éta ngagaduhan rasa anu saé atanapi anjeun tiasa nganggo ieu sareng miceun 500 kalori dina salad anjeun, pastikeun 500 kalori tina 2.000 kalori diet, anu raos pisan dina salad anjeun leres-leres kitu pisan conto sanésna di dieu, éta 500 kalori ubi jalar. Kuring kedah neukteuk uyah Janten aya sababaraha hawa, tapi upami anjeun ngagolak kentang atanapi ngagolak kentang, panilitian parantos nunjukkeun yén kentang mangrupikeun salah sahiji kadaharan anu paling ngeusi anu tiasa didahar ku jalma.

Naon anu urang nempatkeun dina kentang ieu masalah. Janten nalika anjeun nempatkeun mantega kana kentang anjeun anjeun ningkatkeun kapadetan kalori dina dahareun sapertos minyak zaitun kusabab mantega mangrupikeun 100% gajih, sapertos 100% lemak minyak zaitun Janten naon anu anjeun nyarankeun pikeun nyieun kentang? Janten kanggo kentang, kuring milih salse atanapi rebus atanapi anu sanés kumargi anjeun tuang kentang dipanggang garing Anu leres-leres anu anjeun cobian pikeun beueuskeun kanggo ngaraoskeun kana rasa anu anjeun pikahoyong atanapi upami anjeun tiasa mash kentang tuang kaldu sayuran sababaraha kaldu sayuran natrium rendah, tah, ieu biasana seueur natrium enya, janten upami anjeun hoyong kaldu sayuran natrium rendah, henteu aya uyah anu ditambih, aya hal sapertos kitu, aya enya, atanapi anjeun tiasa ngadamel nyalira upami anjeun raos us us petualang Naon anu urang gaduh di payuneun urang? Kami gaduh sababaraha gandum, ayeuna éta garing oatmeal. Janten saleresna, oatmeal garing saleresna seueur kalori.

Nanging, upami anjeun nambihan cai sareng ngahidrasi deui, éta bakal ngabareuhan dina beuteung anjeun sahingga sigana bakal dieusian kuring kedahna ngalakukeun éta tadi, tapi sigana bakal janten sakitar satengah mangkok éta pasti, tapi hal anu saé ngeunaan kapadetan kalori nyaéta yén lamun Oatmeal atanapi nasi, upami anjeun nyampur tuangeun ieu sareng aranjeunna, bakal ngeusian lambung anjeun langkung-langkung janten kuring bakal nambihan berry unggal énjing nalika kuring ngagaduhan gandum kusabab berry henteu aya sabab kapadetan kalori didadarkeun kana sababaraha hal, jumlahna cai dina hiji Produk jumlah serat jumlah gajih dina produk éta sareng jumlah gula sareng atanapi anjeun terang karbohidrat atanapi naon waé anu urang hoyong anggo istilah gula atanapi karbohidrat atanapi aci Produk kalori tinggi biasana ngandung langkung seueur gajih atanapi kakurangan cai atanapi serat. Janten ieu lemak murni, éta 1 gram lemak ngagaduhan 9 kalori per gram, 1 gram gula ngagaduhan 4 kalori per gram, janten éta parantos ngagandelkeun kapadetanna, dumasarkeun kana kumaha urang tingali kana gajih sareng gula, tah ku buah sareng sajabana nyebatkeun aya deui cai écés dina buah? Janten kadang-kadang kuring ngalaman masalah déhidrasi sareng kuring kirang tuang karbohidrat. Naha ieu tiasa kusabab kuring tuang langkung seueur karbohidrat, nampi kirang cai tina tuangeun, sareng kedah nginum langkung seueur? Maksad abdi nyaéta Éta tiasa, upami anjeun ngagaduhan kentang uyah, bakal seueur cai di dinya, upami anjeun ngukus kentang, anjeun bakal langkung seueur cai.

Dimana nalika anjeun ngagaduhan anu sapertos kieu aranjeunna garing garing, atanapi anjeun terang? sareng kuring teras-terasan mikir siga nalika tuang kacang kuring ayeuna tuang kacang bakar sateuacan abdi écés déhidrasi tina uyah tapi ayeuna sigana kuring masih ampir déhidrasi ti henteu ngonsumsi cai ngalangkungan tuangeun nyalira, persis yeuh, éta mangrupikeun hal anu matak nalika anjeun tuang langkung seueur buah sareng sayuran. Anjeun leres-leres kéngingkeun langkung seueur cai, anu hartosna anjeun henteu kedah nginum seueur cai kusabab anjeun kéngingkeun tina sumber anu sanés. Upami kuring ngartos anjeun leres, upami urang nginum cai sareng éta, urang tiasa tuang kacang M & Ms.

Nya éta salah sahiji cara pikeun ngartos éta. Abdi resep ka anjeun. Ayeuna éta senang.

toko siklus

Henteu, leres, janten kuring bakal nyarios nginum seueur cai supados ieu ngojay. Upami teu kitu cai bakal nembus sareng anjeun ngan ukur bakal cicing sareng résidu ieu dina lambung anjeun sareng éta moal ngeusian anjeun. Naon éta dina tungtungna, naha urang ngobrol ngeunaan éta? Henteu, éta sakitar 500 kacang kalori, maksad kuring moal pernah ngawartosan ka saha waé pikeun henteu tuangeunana, tapi masalahna, nalika anjeun tuang tuangeun anjeun kedah sadar yén éta masih 500 kalori janten upami anjeun henteu kunanaon atanapi henteu, henteu kunanaon .

Nya henteu kunanaon Éta séhat tapi henteu jauh teuing janten kuring henteu terang naha kami nyebatkeun éta tapi ieu ukuranana sapertos burih manusa rata-rata. Leres, beuteung manjang sareng beuteung kuring régang pisan. Kuring tuang seueur kusabab tuang langkung seueur tina tuangeun ieu.

Janten beuteung kuring kedah adaptasi, upami teu kitu mah bakal maot kalaparan. Maksadna ulah kalaparan. Maksad abdi, kuring ngan ukur tuang langkung seueur deui kumaha upami faktor satiety? Maksad abdi, kuring tuang kacang sareng sigana bosen langkung gancang.

Anjeun terang maksad abdi? Leres sabaraha kali kuring tiasa tuang sababaraha tuangeun sanés sareng tangtosna kuring tiasa tuang langkung seueur écés kuring henteu sadar tapi anjeun terang kuring masih lapar saatos tuang almond sareng sigana kuring parantos langkung lami . Hal anu kedah diémutan, éta ngandung serat, janten seratna anu tiasa dieusian. Teu aya serat di dieu.

Janten anjeun tiasa nginum ieu, kuring henteu leres-leres nyarankeun éta, tapi teu aya serat di jerona pikeun tetep raos langkung lami, serat mangrupikeun senjata rahasia Dina satiety sering kuring hartosna enya, saleresna éta serat, jumlah serat sareng Jumlah Cai hiji produk tuangeun ngajantenkeun anjeun salami langkung lami, janten anjeun langkung bahagia. Sareng éta mangrupikeun hal anu aranjeunna kapendakan dina kentang nyaéta nalika anjeun ngagolak kentang aya seueur cai di jerona anu ngajantenkeun anjeun ngaraos langkung lami deui teras teu kakantun sadaya serat anu aya di ditu, janten hehehehe, kumaha upami, kuring terang kami telat, tapi kuring ngan ukur hayang ngomong hiji hal deui, kumaha upami spaghetti éta sorangan? Abdi tuang spaghetti ampir unggal dinten. Aranjeunna ngalakukeun? Naon anu anjeun tuang sareng éta? Biasana éta nalika kuring roti bakar.

Naon anu anjeun pakean Naha anjeun nempatkeun naon-naon dina spaghetti kuring? Abdi gaduh saos spaghetti. Abdi mésér saos spagétti anu henteu gajih anu kuring mésér I Syringe on ParsleyIstalia SpicesI resep ragi nutrisi kuring henteu terang upami anjeun kantos ngalaman ragi nutrisi, éta ngagaduhan rasa kéju anu kuring henteu resep mimitina, tapi kumaha waé ogé kuncup raos disaluyukeun, teras ngan sakedik retak Pepper dina éta kuring nganggo sakedik, éta sora saé, kuring sono spaghetti. Leres, teras kuring badé nyarios anu sanés, éta 500 kalori buah, hiji-hijina hal éta buah beri hideung sareng buah raspberry kuring henteu tiasa kénging blueberry di dieu, janten sakitar 2,5 pon tuangeun, janten éta kedahna ogé di dieu, janten 500 Tuang kalori Oh, éta kedahna aya.

Janten aranjeunna ogé saé. Oh enya enya aranjeunna saé pisan sareng émut yén sadaya katuangan ieu di dieu ngagaduhan karbohidrat. Kadaharan ieu henteu ngandung karbohidrat, tapi éta 500 kalori, anu intina 5 pon karbohidrat, janten karbohidrat sanés jalmi jahat, éta sedeng atanapi tuangeun anu nyandak karbohidrat anu ngandung lemak sareng anu sanés kumargi éta nyaéta Karbohidrat teuing, tapi aya seueur gajih di dieu, ogé, leres? Sareng éta ngadorong kapadetan kalori pikeun pangan ieu, janten kuring nganggap éta ogé aya gula.

Leres, tapi upami ditingali éta sadayana nyarios yén karbohidrat mangrupikeun jalma jahat. Bener ieu kadaharan anu gajih tinggi anu urang tuang anu langkung ngabahayakeun tibatan karbohidrat sabab sadayana tiasa ngandung karbohidrat ogé, tuangeun di dieu, teras aya pewarnaan di dinya, sareng urang ngagaduhan sagala hal anu sanés anu urang hoyong hindarkeun sareng cicing jauh ti Sumur, boh cara, hehehehe, urang leres-leres hoyong hatur ka Craig parantos nyéépkeun waktos, pikaresepeun pisan yén anjeunna ngaco pisan pola makan kuring. Tapi henteu kunanaon.

Kuring badé ngadamel sababaraha parobihan, tapi urang bakal ningali sareng ningali naon anu bakal urang laksanakeun di dieu. Abdi badé nginum cai sareng M & Cik kuring ayeuna, éta leres. Sahenteuna anjeun nginum cai.

Nuhun deui Craig, oh enya, punten. Hatur nuhun dulur. Nuhun parantos gabung.

Kumaha carana abdi tiasa ngirangan beurat ekstrim gancang?

Métode tinaleungitna beuratanu didukung ku panilitian ilmiah kaasup ieu:
  1. Nyobian puasa saentas.
  2. Nyukcruk diét sareng latihan anjeun.
  3. Dahar émut.
  4. Tuang protéin kanggo sarapan.
  5. Ngurangan gula sareng karbohidrat olahan.
  6. Dahar serat seueur.
  7. Ngimbangan baktéri Gut.
  8. Kéngingkeun bobo anu saé.

Naha anjeun tiasa icalan 10 pon dina 3 dinten?

Anjeunbakal dipikaresepéléhbeurat dina diét wae upamianjeuntuang kirang ti 910 kalori adinten. Tapikaleungitan 10 pon dina 3 dintenduanana henteu resep sareng henteu séhat. Kaéléhngan ukur 1pontina gajih awak,anjeunkedah ngirangan kalori sapopoe anjeun sakitar 500 adintensalami saminggu. Éta nyerah 3.500 kalori salami 7poé.19 Maret 2021

sushi saé kanggo anjeun

Mimiti, hayu urang kenalkeun diét militér. 10 pon dina tilu dinten, dinten nomer hiji sarapan Sarapan mangrupikeun tuangeun pangpentingna dina diet ieu kusabab éta masihan anjeun énergi anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian énjing-énjing sareng ngamimitian metabolisme anjeun dina dinten anu munggaran anjeun kedah ngagaduhan potongan. séréal atanapi roti bakar multigrain sareng dua tuang séndok mentega suuk upami anjeun leres-leres alérgi kana kacang, anjeun tiasa tuang kedelé mentega waluh mentega siki kembang matahari atanapi kacang beuleum sareng roti bakar anjeun tuang satengah jeruk bali sareng nginum sacangkir kopi hideung atanapi téh kafein hanjakalna anjeun moal tiasa nambihan gula atanapi krim kana tèh atanapi kopi anjeun, bari anjeun tiasa nginum cai tibatan nginum kopi atanapi tèh. Téh héjo ngagaduhan sipat anu tiasa ngabantosan anjeun ngabakar kalori, sareng kopi hideung tiasa nahan napsu anjeun Poé nomer hiji dimimitian dina dinten kahiji diwangun ku gandum séréal atanapi roti bakar multigrain waktos ayeuna kalayan henteu aya mantega suuk dina piring tuang anjeun anjeun ogé kedah nambihan 1 / 2 Cangkir tuna tanpa mayones pikeun inuman anjeun.

Anjeun tiasa gaduh sagelas cai. Téh héjo atanapi kopi hideung. Upami anjeun kedah nyarap tuangeun, anjeun kedah nambihan cabé, bawang bodas, uyah, madu mustard, atanapi bumbu kalori rendah atanapi kalori rendah sanés anu paling diarepkeun ku jalma-jalma dina diét ieu, anjeun tiasa tuang 100 gram tina sagala jinis daging anu anjeun resep.

Tambahkeun sacangkir kacang héjo kana piring anjeun satengah cau apel alit sareng anjeun bahkan tiasa ngagaduhan sacangkir és krim pikeun panganan cuci mulut pikeun sababaraha, tapi rendah pisan kalori anu ngonsumsi langkung seueur kalori bakal ngabantosan anjeun ngirangan beurat di dieu urang poe Nomer dua sarapan dina dinten kadua langkung saé tibatan sarapan dina dinten kahiji sapertos dina dinten kahiji Anjeun kedah mimitian ku sapotong séréal atanapi roti bakar multigrain sareng anjeun ogé tiasa ngagaduhan endog lengkep anjeun tiasa tuang pindang atanapi diaduk upami anjeun tiasa ngagaur endog anjeun anjeun henteu tiasa nganggo susu Anjeun henteu tiasa ngagoréng endog anjeun ogé henteu tiasa nganggo minyak naon waé dina piring sarapan anjeun anjeun tiasa nambihan satengah cau dina waktos tuang siang, ogé dina dinten kadua anjeun kedah ngagaduhan sacangkir kéju pondok, upami anjeun henteu resep kéju pondok, anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku nyiksikan kéju cheddar dina piring ngagentos kerupuk dinten nomer dua Dinner. Naha ieu dinten anu sanés anjeun kedah d Anjeun tiasa ngarep-ngarep tuang dina piring anjeun sadidinten Dimimitian ku dua anjing panas tanpa sanggul Anjeun ogé tiasa a dd satengah gelas wortel, hiji gelas brokoli sareng satengah cau Sayuran anjeun kedah asak sareng dikukus, didahar atah, daging anjeun kedah dipanggang atanapi dipanggang bahkan anjeun tiasa ngagaduhan satengah gelas és krim vanili pikeun tuang. Upami anjeun capé kana és krim vanili, anjeun tiasa ngagentoskeun sareng satengah gelas jus apel atanapi sacangkir vanili anu raosna stroberi atanapi susu almond Poé ka tilu, éta dinten terakhir anjeun, piring sarapan anjeun kedah gaduh lima garam Kalebet kurupuk, sapotong kéju cheddar sareng apel alit upami anjeun parantos cekap uyah. Kurupuk saring Anjeun tiasa ngagantikeunana kuéh béas pikeun unggal kurupuk asin.

Upami anjeun sanés kipas kéju anu ageung, anjeun tiasa kéngingkeun ieu nganggo irisan ham sareng endog atanapi kol ngaganti kéju kécap. Upami anjeun nginum tuangeun héjo atanapi kopi hideung anjeun pikeun tuang siang dina dinten katilu ogé, éta bakal sakedik dina piring anjeun kedah ngagaduhan sacangkir roti bakar atanapi roti bakar multigrain sareng endog pindang, upami anjeun bosen endog, anjeun tiasa ngalakukeun éta ku sacangkir susu sareng dua lembar daging atanapi ngagantikeun jangjang hayam kirang tuangeun nyaéta anjeun kedah laun ngirangan jumlah kalori anu anjeun tuang sahingga anjeun ngirangan langkung beurat sareng akhirna tuang dina dinten katilu mangrupikeun tuang terakhir anjeun dina diet ieu dina piring anjeun anjeun kedah sacangkir tuna satengah cau sareng sacangkir es krim vanili gaduh krim Hapunten teu aya gaganti anu aya waktos ayeuna ieu sababaraha tips tambahan pikeun anjeun diet militér ieu tiasa ngabantosan anjeun kaleungitan 10 pon dina 3 dinten ayeuna upami anjeun henteu hoyong anjeun Kedah kaleungitan jumlah beurat, anjeun kedah diet pikeun tilu dinten éta sareng opat dinten kaluar teras anjeun tiasa ngalakukeun deui dugi ka ngahontal beurat anu dipikahoyong, kumargi anjeun ngan ukur nyéépkeun kalori minimal salami tilu dinten ieu, anjeun kedah nyingkahan inten se latihan jalan-jalan 30 menit anu anjeun peryogikeun saleresna éta tiasa janten naon waé ogé anjeun Kumaha cara nguruskeun ieu Anjeun ogé kedah nyingkahan snacking antara tuangeun upami anjeun suksés sareng pola makan ieu. Anjeun ngan ukur kedah lengket kana tilu tuangeun khusus sapoé, nyusup diantawis tuangeun, ieu bakal ningkatkeun jumlah kalori sapopoe anjeun sareng éta bakal janten diet umum Buang Jauh Upami Anjeun Hayang suksés dina tilu poé diét militér, anjeun kedah ngagaduhan cukup karep pikeun lengket kana diét anu dianjurkeun sareng henteu nambihan tuangeun tambahan

Kumaha carana abdi tiasa turun 20 pon dina saminggu?

Ieu 10 cara anu pangsaéna pikeungancangsareng aman lungsur20 pon.
  1. Itung Kalori.
  2. Inuman Langkung Cai.
  3. Ningkatkeun Asupan Protéin Anjeun.
  4. Potong Konsumsi Karbohidrat Anjeun.
  5. Mimitian Ngangkat Beurat.
  6. Tuang Serat Langkung.
  7. Atur Jadwal Saré.
  8. Tetep Akuntabel.

Kaleungitan beurat tiasa langkung sesah tibatan kéngingkeun beurat. Tapi upami anjeun milarian transformasi fisik, kami gaduh tip pikeun anjeun! Hayu urang bahas 9 cara anu séhat pikeun kaleungitan 20 pon gancang. kunaon 20 pon '? Kaleungitan beurat 20 pon cekap pikeun ngirangan gajih awak anjeun sareng nurunkeun tekanan getih anjeun.

Janten naon anu kuring henteu tuang? Sakumaha Seueur Cai Abdi Kedah Nginum? Naha Poé Curang Saé Alus Kanggo Anjeun? Urang nyarioskeun sadayana éta JEUNG deui! Ngitung Kalori Anjeun Nalika anjeun ngamimitian ngirangan beurat awak, ngitung kalori mangrupikeun léngkah pangpayunna dina jalan anu leres. Naha anjeun terang yén jalma dewasa rata-rata henteu disarankeun langkung ti 2000 kalori sapoé? pisan, éta pasti gampang pikeun leungit lagu sareng ngalangkungan. Rata-rata combo Big Mac McDonald's nyalira ngagaduhan 1.100 kalori.

Tétéla, asupan harian awéwé rata-rata dibasajankeun 1.600 dugi 2.400 kalori, sedengkeun 2.000 dugi ka 3.000 kalori lalaki. Teu kedah dicarioskeun, pikeun seueur urang pasti aya seueur padamel anu kedah dilakukeun dina usaha ningkatkeun ukuran bagian anjeun dina unggal tuang kanggo ngirangan. Upami anjeun teraskeun sareng combo McDonald's ieu, ngalangkungan gorengan bakal dikirangan dugi ka 510 kalori.

Sanaos ngitung kalori mangrupikeun léngkah munggaran anu hébat, éta sanés ngan ukur hiji anu tiasa diandelkeun. Kana waktosna, anjeun kedah nyandak pilihan diét anu langkung séhat sapertos: B. tuang langkung serat Nalika serat ngalir lalaunan ngalangkungan sistem pencernaan anjeun, éta bakal ngajaga beuteung anjeun langkung lami.

Kusabab manpaatna, asupan serat sadinten antara 25 sareng 30 gram disarankeun, tapi kaseueuran jalma ngan ukur ngonsumsi rata-rata 15 gram per dinten. Hiji studi 2001 nyimpulkeun yén ningkatkeun asupan serat ku 14 gram per dinten nyababkeun réduksi 10% dina konsumsi kalori. Salami periode opat bulan, éta gain serat kaitung leungitna beurat 4,5 pon.

Eureun tuang sateuacan bobo! Bayangkeun pamikiran anu pikasieuneun ngeunaan tuang pizza sateuacana anjeun ngéléhkeun kantong tah, pikeun seueur jalma, éta kanyataan.

Ieu ogé lumaku pikeun kuring sateuacan bobo deui nyumbang signifikan pikeun paningkatan beurat. Disarankeun anjeun tuang terakhir anjeun sadinten sakitar 2 dugi ka 3 jam sateuacan bobo. Ieu masihan anjeun waktos pikeun ngeureunkeun sababaraha kalori sateuacan awak anjeun kaluar ti wengi.

Nalika anjeun tuang tuang, utamina anu langkung seueur kalori, tingkat gajih awak anjeun ningkat nalika anjeun bobo, sabab éta urang sering hudang capé sareng henteu bahagia Upami tuang telat, anjeun bakal ngaraos kurang lapar énjingna. Hidangan anu munggaran anjeun sadinten tiasa langkung ageung tibatan biasana, nyababkeun anjeun tuang teuing. Sapopoe, awak anjeun masih kénéh sibuk nyerna dahareun.

Ieu ngandung hartos tuang anjeun tiasa tumpang tindih sareng tuang siang anjeun nalika anjeun masih ngolahna ti sore éta. Tuang sarapan anu saé Ieu sigana konyol. Hayu atuh ngajelaskeun.

Upami tuang sateuacan bobo anjeun panginten henteu raoseun Dina Sarapan. Henteu ngan ukur sarapan ageung nyetél nada pikeun sésana sadinten, tapi éta ogé ngeusi anjeun sareng ngirangan idam pikeun langkung seueur tuangeun. Sanaos anjeun nyobian hirup anu langkung séhat, teu aya jalan anu langkung saé pikeun ngamimitian dinten anjeun dibandingkeun sareng Pikeun ngamimitian sarapan anu bergizi? Kulub tilu endog dibarengan ku sababaraha sayuran.

Anjeun tiasa ngeureunkeun tuangeun ku cau. Émut pikeun nganut rutinitas ieu SORANG moal ngabantosan anjeun ngirangan beurat. Upami anjeun tuang sarapan serat ageung, séhat, tinggi bari nuturkeun léngkah-léngkah sanés dina daptar ieu, anjeun bakal kaleungitan 20 pon langkung gancang tibatan anu anjeun pikirkeun.

Saperti motong kalori, ngirangan asupan karbohidrat penting pisan dina kaleungitan beurat. Éta ogé parantos dikaitkeun pikeun ngirangan résiko diabetes tipe 2. Ngirangan karbohidrat sesah.

Kami henteu terang sabaraha anu bakal kami anggo sadidinten. Upami anjeun nuturkeun standar diet 2000 kalori, anjeun panginten ngonsumsi 225 dugi 325 gram karbohidrat. Upami anjeun nyobian ngirangan beurat, ngirangan asupan karbohidrat anjeun dugi ka 50 dugi 150 gram. Panilitian ti 2001 nunjukkeun yén meakeun diet rendah karbohidrat tiasa ngirangan napsu anjeun.

kurang sayuran

Ku cara éta anjeun bakal ngahakan langkung seueur kalori. Kami moal nyarios anjeun kedah ngalih kana diet keto langsung. Tapi upami anjeun hoyong kaleungitan sababaraha pon, déduksi tuangeun karbohidrat tinggi sapertos ubi jalmi, gandum, sangu coklat, kismis, sareng roti bodas.

Kalayan jinis disiplin ieu, anjeun bakal meunang hiji léngkah ngadeukeutan kaleungitan 20 pon éta. Sateuacan urang maju, naha anjeun milari katuangan anu langkung séhat? Parios tulisan kami ngeunaan 9. ngeunaan Mangpaat Kaséhatan Waluh Anu Luar Biasa Anu Bakal Kagetkeun Anjeun.

Atanapi meureun anjeun bakal nguntungkeun tina klip kami ngeunaan naon anu dilakukeun ku ketumbar pikeun awak anjeun. Ayeuna, hayu urang kana daptar 9 cara séhat pikeun turun 20 pon gancang. Inuman deui cai! omongan tuangeun ngan sakedap.

Daripada hariwang ngeunaan karbohidrat sareng serat, langkung fokus kana cai. Teu aya diet penurunan berat badan anu lengkep tanpa asupan H2O anu leres. Naha anjeun terang yén awak anjeun parantos 60% cai “Ti saprak urang.

Upami urang ngompol sareng ngesang teras-terasan, gampang pikeun urang kaleungitan cairan ieu. Asupan poean 8 gelas disarankeun. Pikeun ngahindarkeun déhidrasi, para ahli nyarankeun yén awéwé nginum dugi ka 9 gelas sadinten, sedengkeun lalaki nginum maksimal 12 gelas.

Naha anjeun terang yén nginum 500 ml cai tiasa nyepetkeun metabolisme anjeun? ku 30% dina ngan satengah jam? Nginum jumlah ieu sateuacan tuang nunjukkeun yén asupan kalori anjeun bakal turun 13%, sareng nempel kana rutin ieu bakal ngajantenkeun anjeun langkung caket kana beurat udagan anjeun, hal anu paling pinter anu anjeun tiasa laksanakeun Anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun leungit beurat nyaéta nyandak waktos anjeun dahar. Nyusut tuang dina detik teu cekap raoseun. Anjeun hoyong resep tuangeun anjeun, sanés? Nalika anjeun tuang lalaunan, uteuk anjeun katipu panginten beuteung anjeun pinuh.

Panilitian 2010 anu museur ka 19 awéwé nyimpulkeun yén jalma anu tuang lalaunan ningal ningkatna rasa katenuhan sareng turunna jumlah kalori. Dina panilitian 2018 anu sanés, panaliti mendakan yén poko anu tuang dina kadar normal nyaéta 29% kurang kamungkinan janten obese; jalma anu tuang tuangeunana buru-buru condong nambahan beurat langkung gancang kusabab uteukna henteu cekap waktos kedah ngolah kanyataan yén beuteung anjeun ngeusi anjeun ngalambatkeun bari nyah. anjeun hoyong ngaraosan unggal ngegel tukang heureuy. seueur kardio Kumaha carana urang némbak hiji artikel ngirangan beurat badan sakurang-kurangna noél latihan? Cardio tiasa nyumbang kana bobo anu hadé, ningkatkeun kapadetan tulang sareng harga diri, ngirangan setrés sareng waswas, sareng tangtosna awak anu langkung séhat.

Pikeun ngirangan beurat badan, disarankeun yén saurang miluan latihan kardio 30-45 menit. Naha anjeun terang yén lumpat dina laju anu tetep 7,5 mph salami 45 menit lempeng tiasa ngabakar ampir 700 kalori? Éta sadayana tuangeun kanggo sababaraha jalma! Nalika ngajalankeun rutin saé, anjeun henteu kedah ngalakukeun éta unggal dinten Teuing kardio tiasa gaduh pangaruh serius kana otot anjeun.

Kusabab kanyataan ieu, disarankeun anjeun ngawatesan latihan kardio anjeun dugi ka 5 dinten per minggu tibatan dinten ka-7. Ieu ngakibatkeun titik kuring salajengna. Gaduh Poé Curang Anu ieu penting pisan.

Nalika urang nganggo rutin hirup anu langkung séhat éta gampang teuing kajiret ku éta. Entong salah sangka, éta saé pisan pikeun aub sareng anjeun bakal ningali hasilna dina jangka panjang. Pikeun ningali hasilna langkung gancang, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta istirahat.

Sakumaha sering anjeun ngadangu rerencangan anjeun gumelar ngeunaan 'Poé Curang' na? Unggal minggu disarankeun urang nyandak sapoé cuti tina program urang. Sareng nalika kuring nyebatkeun 'liburan' kuring hartosna anu anjeun pikahoyong. Ieu ngamungkinkeun awak anjeun nahan kalori anu dikonsumsi bari mastikeun yén metabolisme anjeun masih séhat.

fuji transonic 2.8 tingalian

Kalori kalori énggal ieu masihan awak anjeun sina dibakar nalika anjeun badé olahraga énjing. Éta ogé saé terang yén nyabut diri tina tuang sampah favorit anjeun lami teuing ngan ukur bakal nambahan kanaékanan. Kana waktosna, pikiran anjeun bakal gélo sareng antukna nyerah kana pangjurung éta sareng ngarusak diét anjeun.

Coba lakukeun Poé Curang anjeun dina dinten Saptu sabab éta kéngingkeun anjeun damel pikeun saminggu. Éta sareng acara Sabtu wengi anjeun sareng réréncangan jauh langkung pikaresepeun nalika anjeun tiasa tuang sareng nginum naon anu anjeun pikahoyong. Janten candak kantong Doritos sareng icalan pon! Naha anjeun nyobian ngirangan beurat? Naha anjeun nyobian salah sahiji tip ieu saatos ningali tulisan kami? Hayu urang terang dina koméntar di handap, kami resep ngadangu ti anjeun.

Dupi abdi tiasa icalan 20 pon dina sabulan?

Simpé, anjeuntiasa kaleungitan 20 pondina sababarahabulanku dahar kirang kalori ti anjeunngalakukeunayeuna sareng olahraga sacara kuat pikeun tilu dugi ka lima jam per minggu nganggo latihan résistansi, latihan interval, sareng latihan kardio.4 Apr 2017

Naha anjeun tiasa icalan 50 pon dina sabulan?

Anjeunkedah motong 3.500 kalori tina diet anjeunleungit hiji pontina gajih - sahingga motong deui 1.000 kalori sapoé bakal sami duapontina leungitna beurat per minggu. Dina leungitna beurat duaponpikeun minggu,anjeunbakalkaleungitan 50 pondina 25 minggu, atanapi sakedik kirang ti genepbulan.21 Maret 2018

Naha kuring bakal ngirangan beurat badan upami kuring lirén tuang salami 3 dinten?

Ngirangan beurat awakmungkin dina TheDiét 3 Dinten, tapi ngan kusabab kalori na handap pisan. Pas dieter deuidaharjumlah karbohidrat normal, anubeurat bakaluih deui.2 Des 2020

Kumaha carana abdi tiasa icalan 50 pon dina hiji minggu?

Kanggo kaseueuran jalma, beurat hijikaleungitandua dugi ka tiluponpikeunsaminggungagambarkeun pendekatan séhat sareng sustainable kakaleungitan 50 ponatawa leuwih. Anjeun kedah motong 3.500 kalori tina diet anjeunéléhhiji pon gajih - janten ngirangan 1.000 kalori sapoé bakal sami duapontina beuratkaleungitanpikeunsaminggu.21 Maret 2018

Sabaraha lami waktosna pikeun ngirangan 50 pon?

Anjeunbakalkedah motong 3.500 kalori tina diet anjeunéléhhijipontina gajih - sahingga ngirangan 1.000 kalori sapoébakalsarua duapontina beuratkaleungitanper minggu. Dina beurat hijikaleungitantina duaponper minggu, anjeunbakal kaleungitan 50 pondina 25 minggu, atanapi sakedik kirang ti genep bulan.21 Maret 2018

Kumaha carana abdi tiasa icalan sakilo sapoé?

Anjeun kedahkaduruk3500 kalori adintenkaéléhhijipon sapoé, sareng anjeun peryogi dimana waé antara 2000 sareng 2500 kalori dinadintenupami anjeun ngalakukeun kagiatan rutin anjeun. Éta hartosna anjeun kedah kalaparan diri sadayanadintensareng olahraga sakilo kaéléhkalori sésana.2 Des 2020

Naon anu kudu dilakukeun di pusat leungitna beurat gancang?

Di Pusat Penurunan Berat Badan Cepot, urang ngabantosan individu, pasangan, sareng kulawarga ngirangan beurat badan gancang nalika diajar naon anu kedah didahar, kumaha tuangeun, sareng kumaha tetep séhat salami hirup.

Kumaha carana ngirangan beurat badan gancang sareng tetep pareum?

Kaleungitan Beurat Gancang sareng Jantenkeun Pareuman! Di Pusat Penurunan Berat Badan Cepat, produk kami ngabantosan anjeun ngirangan beurat badan gancang nalika diajar naon anu kedah didahar, kumaha tuangeun, sareng kumaha tetep séhat salami hirup. Kalayan seueur produk anu tiasa dipilih, hasilna endah pisan! Tetep up to date dina carita sareng kajadian ayeuna.

Naon cara anu paling gancang pikeun ngirangan beurat?

Diét Militér tilu dinten ieu panginten janten cara paling gancang pikeun ngirangan beurat awak. Urang mayar carita! Kirimkeun pidéo anjeun ka video@trinitymirror.com Email Anu Salah Anu salah, mangga cobian deui engké.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.