Utama > Latihan > Schwinn 5 in 1 floor pump - ngajawab patarosan

Schwinn 5 in 1 floor pump - ngajawab patarosan

Naha pompa sapédah Schwinn saé?

Pikeun anu peryogi tekanan rendah saderhanapompasareng mendakan modél ieu cocog sareng kabutuhanana, ieuSchwinnmangrupakeun nilai hebat. Kalayan basa logam anu kuat, alat ukur anu akurat (upami teu leres), sareng sirah anu henteu gampang dijantenkeun, éta mangrupikeunalusjumlah tinapompapikeun artos.

plank sapédah



éta hartosna ok kuring pikir éta cukup didieu nyaéta pompa udara kumaha hurungna kuring hartosna anjeun kedah ngalakukeun hal anu leres anu sami-sami goréng anjeun teuing jangkung meureun henteu penting pisan oh jalma kuring pikir éta henteu kaluar kuring tiasa moal resep punten ok enya teras kuring pikir éta anu paling munggaran anu ngadorong anjeunna teras kuring bakal ngeureunkeun tulisan ieu moal cicing sareng anjeun sadayana oh nonton artikel ieu punten matt tombol hirup ieu antosan ok nuhun abdi ogé bakal nonton kumaha jalanna nyariosna ngan ukur dina mobil kuring, punten entong banyolan berita teras enya, abdi hoyong anjeun senang, punten nonton tulisan ieu

Naha pédah sapédah kuring henteu jalan?

Pastikeun anjeun mencét cekap pisan pikeun korsi lengkeppompapas kana klep. Upami étahenteubantosan, klep ban anjeun tiasa nyangkut ditutup, atanapipompapas (hal anu anjeun pencét dina klep ban) tiasa rusak. Dina jeropompaanu nempel kana gagangnanyaétabaud mikro ku garis nangtung.

Nalika ngeunaan pompa, ukuranana penting pisan. Tapi gedé henteu salawasna hadé. Janten upami anjeun ngagaduhan anu ageung, éta sesah sesah pikeun disumputkeun sareng henteu katingalina sapertos geulis.



Di sisi anu sanésna, upami anjeun ngagaduhan anu langkung alit, anjeun panginten moal janten masalah kumaha anjeun nganggona, sabaraha lami atanapi sabaraha hésé Pendekatanana, éta henteu leres-leres ngalakukeun pagawéan éta. Ngagaduhan paguneman terbuka sareng jujur. Pompa mana anu anjeun kedah mésér sareng nyandak nalika anjeun numpak? Éta masalah ageung - guyonan kumisan, tapi ukuran saleresna mangrupikeun patarosan anu paling ageung, atanapi sahenteuna volume stroke, anu nangtoskeun kumaha gancangna anjeun tiasa mengembang pompa anjeun. Sakumaha didadarkeun di tadi, seueur pompa cocog pisan dina saku tukang anjeun sareng langkung enteng teuing.

Janten anjeun kedah naroskeun ka diri sababaraha patarosan nalika milih. Mimiti, sabaraha sering anjeun condong ngalakukeun ieu? Ban datar bari tunggang gunung sareng anu kadua, kumaha pentingna pikeun anjeun pikeun nyandak ban anjeun gancang pisan upami anjeun kéngingkeun ban datar - Leres, hayu urang cobian ngitungna, leres? Hayu urang tés sakedik. Ngan dina 55 gram, Topeak Micro Rocket CB ieu sigana mangrupikeun pompa anu paling enteng dina radius ngan ukur lima puluh lima gram kali langkung beurat, tapi sabaraha langkung gancangna pikeun ngébréhkeun ban.

Teras, naha anjeun resep balap? - Leres, abdi siap. (musik groovy) (musik groovy) (musik groovy) (musik groovy) Janten anjeun ngagaduhanana. Anu langkung ageung hartosna anjeun bakal langkung gancang dilakukeun sacara umum.



Nyatana, kuring kedah nyarios yén, sahenteuna salaku pengendara full-time, kuring condong resep pompa sapertos ieu kusabab kuring henteu kapikiran pigura kuring dina acara éta sareng kuring ngan hoyong ngamimitian gancang-gancang upami kuring kagungan tusukan dina prakték - Pikaresepeun sabab kuring bakal milih anu langkung alit. Yén kuring ngan ukur pas dina saku baju kuring. Ieu saleresna mah pompa kuring, dipikacinta pisan ku Micro Rocket, sareng nalika kuring mésér kuring ngalakukeun éta tilu atanapi opat kali sataun panginten upami kuring ngoperasikeunana.

Upami kuring gaduh ban datar, kuring langkung resep nyéépkeun tambahan lima puluh detik di sisi jalan tibatan nyeret sakitar dua puluh rébu kilométer sésana - nanging, upami anjeun parantos nyandak kaputusan, anjeun gaduh sababaraha hal anu sanés. pigawé kalayan éta tahan Barina ogé, pompa bénten henteu ngan ukur ukur dina ukuranana, tapi ogé sababaraha hal anu sanés. Salaku conto, aya 3 cara utama pompa dina klep selang anjeun bakal meungpeuk atanapi kabuka - anjeun hoyong ningkatkeun tekanan anjeun ka 100 psi atanapi bahkan di luhur. Anjeun panginten hoyong nganggo anu sapertos konci jempol didieu anu tiasa anjeun tingali dina Master Blaster ieu. - Ayeuna anu salajengna ieu ogé cool pisan.

Anjeun kéngingkeun selang anu tiasa ditarik teras ngaco kana klep éta nyalira, anu ngajantenkeun langkung aman tibatan konci jempol, tapi hiji hal anu diperhatoskeun yén ieu saleresna henteu kedah dianggo sareng sadaya ekstensi klep nalika anjeun peryogi utas pikeun ngaco, sareng écés yén kuring henteu gaduh. - Akhirna anu paling gampang di antara aranjeunna mangrupikeun kuring salah sahiji jalma anu ngan mencét kana klep sareng mareuman anjeun. Ayeuna kuring mendakan ieu épéktip sampurna, tapi teras kuring henteu condong kana luhur 90 psi ban kuring sanaos ieu tiasa dugi ka saratus genep puluh.



Anjeun kedah parios ogé, sareng kuring sok mendakan yén dina kaseueuran mini pompa, ngalih antara klep Presta sareng setting klep Schrader lumayan gampang. Tapi éta perlu diperiksa yén éta bakal cocog sareng sapédah khusus anjeun sateuacan mésér pompa anjeun. Nalika urang nyarioskeun tekanan, perhatoskeun upami anjeun mésér mini-pompa anu dirancang khusus pikeun tanjakan jalan, anjeun kedah pastikeun éta di luhur 90 psi kusabab anjeun bakal ningali naha anjeun nganggo pompa anu dioptimalkeun pikeun biking gunung, janten tiasa nanganan ban volume ageung anu anjeun leres-leres gaduh masalah dina ngagedekeun ban dugi ka 70 psi.

Dasarna, anjeun peryogi bisep anu langkung ageung, sanés kakirangan anu kuring gaduh. Tingali, Danny langkung kuat tibatan anjeunna, anu henteu hartosna anjeunna leres-leres kuat, tapi anjeunna langkung kuat tibatan anjeunna - Janten éta mainstream dunya pompa, tapi aya sababaraha alternatif. Salaku conto, budak jahat ieu anu ibarat robot nyamar ku ngajantenkeun dirina janten pompa lantai mini. - Ieu mangrupikeun kesan anu saé, tapi upami éta robot nyata anu nyamur, éta bakal ngabahekeun dirina sami sareng anu ieu, anu sapertos mini-pump tapi nganggo carjer turbo

bédana antara seuneu sareng lonjakan

Janten anjeun tiasa ngaco dina kartrid CO2 sareng nganggo éta salaku pom bénsin atanapi ngan ukur dianggo salaku pompa mini - sareng éta leres-leres nyandak urang kana pilihan anu séjén anu narik pisan. Kartrid CO2 nyalira. Janten teu aya diragukeun yén ieu duanana paling enteng sareng pangleutikna, sareng pastina panggancangna ogé, tapi kartrid CO2 ngagaduhan hiji kakurangan.

Éta mangrupikeun produk anu tiasa dianggo. Meureun aya kaayaan dimana anjeun ngagaduhan langkung tusukan atanapi rusak di perjalanan anjeun tibatan ngagaduhan kartrid CO2 dina saku tukang anjeun. - Éta leres, tapi dina waktos anu diteken sapertos olahraga anu ngagaduhan tujuan dina pikiran atanapi balapan dimana anjeun kedah cukup ku nyalira, ieu bisnis.

Nanging, pikeun nyetir umum urang kedah nyarios yén aranjeunna sigana ngan cocog pikeun supir minoritas - nalika ngeunaan mésér pompa mini anjeun kedah naroskeun ka diri nyalira. Naha kuring hoyong ngompa ban kuring kalayan super? gancang atanapi kuring bakal resep ngagaduhan hal anu pas dina saku kuring? Ngan anjeun anu tiasa mutuskeun naha hitungan kagancangan atanapi upami anjeun resep ngagaduhan hal anu disumputkeun rapih. Ogé, anjeun kedah pastikeun cocog kana klep anjeun nyalira, naha éta Schrader, Presta, atanapi Valve Extender. - Upami ngahémat waktos penting maka salah sahiji dua artikel salajengna tiasa janten minat anjeun, upami anjeun ngan ukur mencét di dinya kuring bakal nunjukkeun Ngajarkeun kumaha ngarobah selang dina waktos rékor atanapi ka handap, sareng éta leres-leres ngarahkeun anjeun ka prosés ngagunakeun kartrid CO2, anu, janten adil, cukup pikasieuneun pikeun anu munggaran - sareng kuring nyarankeun anjeun ngalakukeun éta Global Cycling Network sabab aya seueur jinis artikel praktis diluar nalika henteu ngan ukur ngompa tapi milih sadayana tina hal-hal anu sanés dina sapédah anjeun, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pencét kana salah sahiji urang - leres.

méter kakuatan diet

Badag atanapi alit, GCN ogé pantes dilangganan, bisi atanapi pikeun kuring duaan, anjeun tiasa nempatkeun pompa masif anjeun ayeuna, punten?

Naha anjeun tiasa ngompa klep Presta tanpa adaptor?

Kusabab duaanklepjenisna béda,aranjeunnameryogikeun dua jinis sirah anu béda dina apompa- atanapi, sakumaha biasana, sirah anu tiasa ditukeurkeun. Istilah sanésna,Anjeun tiasahenteu nganggo Schrader-headingpompakakembung klep Prestatabungtanpa adaptor, sareng operasi anu sabalikna moal jalan pisan. g.

Naha anjeun terang aya dua jinis klep sapédah, upami henteu, kuring bakal mamatahan anjeun pikeun tetep nonton sabab anjeun henteu hoyong terdampar di tengah-tengah tempat jadi kuring bakal énggal-énggal deui namina Tab aka MrSHORTaii sareng kuring ngarepkeun anjeun mimitian dinten ku seuri seuri anu ageung sareng éndah, éta mangrupikeun dinten anu khas di Inggris dinten ayeuna panonpoé bersinar tapi ogé hujan janten kadang anjeun tiasa kéngingkeun opat musim dina hiji dinten tapi dinten ayeuna hujan sareng sinar panonpoé anu pikareueuseun sabab anjeun bade kaluar sareng tiasa baseuh teu disangka-sangka, anu ngaganggu kusabab anjeun henteu terang naon anu kedah dipaké dinten ayeuna, kuring badé nunjukkeun anjeun anu sigana anjeun henteu terang, khususna para pengendara anu henteu ditujukeun pikeun pengendara sepeda , tapi pikeun jalma-jalma ieu anu henteu gaduh sepédah, sareng kuring ngan saukur bakal masihan anjeun sakedik naon anu kuring terang sabab kuring berjuang pikeun milarian pompa karét pikeun ngatur Inflating roda sapédah kuring kusabab éta klep anu béda, janten kuring nunjukkeun ka anjeun, anu anjeun perhatikeun nyaéta ban anu normal sareng y ou sigana merhatikeun klep ieu di dieu. Ieu rada bénten sareng klep standar anjeun anu biasana anjeun anggo dina sepédah sareng jenis klep éta sapertos kieu, janten anjeun gaduh potongan anu misah di ditu teras kuring ngagaduhan potongan alit ieu di dieu, janten anjeun gaduh tilu potongan kana sumur ieu dua tilu jadi kuring diajar cara anu hésé naon anu kuring lakukeun kuring nyandak potongan ieu sareng sadaya hawa kaluar tina ban sareng kuring angkat ka stasiun pedal lokal kuring pikeun ngambang ban ieu sareng kuring henteu tiasa kusabab katup ieu di dieu anu lengkep pisan ti klep standar anjeun anu anjeun gaduh dina motor Caror anjeun sareng naon anu kuring lakukeun saatos ngalakukeun panilitian, jenis klep ieu disebat Presta Valvea Presta klep, sareng klep ieu ogé aya dina tonggong sapédah sapertos Anjeun tiasa ningali tapi anu ieu geus ngagelebug, éta parantos ngagelebug sareng kuring hoyong ngabahekeun anu hiji ieu tapi écés kuring ngalakukeun kasalahan ku kuring miceun sadaya klep sareng ngan ukur kempes sareng kuring henteu ngagaduhan éta pikeun ngompa pikeun ngabahekeun ban, jinis ieu klep katelah klep Schrader sareng langkung sering katingali dina mobil ban sareng sapédah, sareng mesin kembung anu anjeun kéngingkeun di pompa bensin anu ramé di dieu kamari kusabab jinis klep ieu kuring leres-leres nyobian naha ban kuring henteu diembung, nyandak ka pom bensin sareng jelas kuring nyandak bagian kaluar sareng kuring kéngingkeun sadayana hawa leungit dina ban payun teras kuring nyobian ngembang éta pikeun milari kumaha carana, éta ngan ukur niupan naon anu nuju na sabaraha bagian anu kuring gaduh sabab kuring henteu kantos sadar yén klep ieu datang dina dua klep anu béda nyaéta. Anjeun gaduh klep Presta sareng anjeun gaduh klep The Schrader anu jenis ngaganggu janten kuring mariksa Google dinten ieu sareng mendakan yén aya dua jinis klep nalika kuring nunjukkeun anjeun klep Schrader sareng klep Presta mimiti kuring mesen dua pipa teras kuring sumping ngalangkungan sababaraha adaptor anu tiasa anjeun mésér saé pisan tibatan éta ic I ngabolaykeun pipa tibatan kuring ngagaduhan dua adaptor tibatan éta mangrupikeun bagian tina harga pipa sareng mudah-mudahan aranjeunna kedah sumping énjing sareng kuring nunjukkeun ka anjeun naon anu katingalina siga anu kuring bakal béjakeun ka jalma-jalma sateuacan anjeun mésér sapédah mariksa klep sabab éta hal anu saeutik pisan sababaraha jalma panginten henteu, oh éta ngan ukur klep tapi jujur ​​pikeun para pengendara sepeda biasa sapertos kuring, upami urang ngagaduhan nyangkut di luar, meureun ban datar kami atanapi aya kajadian nalika anjeun angkat ka pom bénsin anu paling caket pikeun ngabahekeun ban masalah anu anjeun anggo nyaéta pompa udara, di pompa bensin klep anu bakal aranjeunna anggo bakal janten klep shredder sareng klep ieu moal pas Anjeun Presto- Valve Henteu aya jalan pikeun ngabahekeun ban ban, anjeun jelas tiasa nganggap adaptor atanapi ngarobih tabung, tapi éta sadayana gumantung kana anjeun, naon anu kuring bakal nyarios nyaéta kuring mutuskeun nyandak adaptor kanggo ngagaleuh mudah-mudahan éta jalan, ulasan éta saé saé pisan jadi kuring nunjukkeun ka anjeun link anu kuring anggo 15 sahingga anjeun tiasa ningali éta kira-kira £ 11 salaku imbalanna sareng éta bakal aya ogé énjing.

Anu sanésna bakal sumping di mana waé dina pertengahan Juli janten aranjeunna kawit ti Cina janten ieu lokal janten mudah-mudahan kuring nyandak énjing-énjing nyerat lalaki upami anjeun mésér sapédah anjeun terang naon klep éta kusabab anjeun henteu hoyong macet di tempat anu anjeun tumpak sareng anjeun macét ku ban anu ditusuk sareng anjeun sadar yén anjeun henteu tiasa ngagedéan ukuran anjeun kusabab klep kuring yakin yén pengendara sepeda paling propésional anu nganggo sepédah unggal dinten di luar sana. Éta sadayana ngagaduhan kit janten aranjeunna katutup dina halaman ieu tapi jalma sapertos kuring anu ngan ukur nganggo sapédah dina usum panas atanapi ngan di dieu waé ngan aya anu kuring hoyong saleresna nyerat klep diferensial sareng éta tiasa ngahémat waktos anjeun, janten jalma anu kuring ngarepkeun ieu pisan atikan, upami éta. Mudah-mudahan kuring bakal pendak sareng énjing dulur, kuring bakal ngantunkeun tulisan ieu sareng teras teras énjing, pamitan énjing-énjing.

Kuring ngagaduhan bungkus kanggo adaptor ieu dinten ayeuna, janten hayu urang tingali naon anu urang gaduh di dieu, anjeun ngagaduhan éta guys, ieu anu katingalna adaptor. Hayu urang muka ieu urang ngagaduhan opat adaptor dina sababaraha jenis logam sareng anu sanésna plastik, janten anu hideung mangrupikeun plastik sareng anu sanésna tembaga janten abdi badé nempatkeun ieu dina ban mobil sanés ban mobil. Ayeuna pasang aranjeunna dina sapédah sareng hayu urang tingali naha pas kuring moal tiasa ngompa hawa dugi ka kuring nyandak sapédah ka pompa bensin janten hayu urang solahkeun anu dina motor, adaptor anu bakal dilakukeun, turunkeun ka pom bensin sareng eusian sapinuhna, antepkeun hawa dina ban sareng tingali naha éta leres-leres jalan sareng upami éta leres, sareng upami henteu maka éta deui ka lapangan deui ka papan gambar kuring panginten kedah mesen sababaraha budak pipah, éta ngaganggu janten naha kuring masih gaduh dua dua siki anu dilémpélkeun rada ipis tapi kanggo ayeuna mah kuring bakal tetep tetep tetep tetep tetep tetep tetep aman upami kuring kaleungitan, upami kuring kaleungitan aranjeunna kuring henteu terang kumaha kuring bakal kaleungitan aranjeunna kusabab aranjeunna ngencarkeun sapédah janten budak kuring bakal ningali anjeun saatos kuring nyandak éta deui ka pom bénsin kanggo ngeusianana jadi kuring bakal ningali anjeun engké jadi duanana ban ayeuna? dipompa up guys, anjeun tiasa ningali klep schrader ngalakukeun sihir na ku nambihan adaptor sapertos kieu. Mangrupikeun padamelan anu saé, bageur janten sadayana anu nyéépkeun ayeuna waktosna numpak waktos pikeun numpak sapédah ieu panginten cuaca na saé

Naha anjeun tiasa ngalereskeun pompa sapédah?

Sababaraha masalah reoccurring sarengpompa sapédahbiasana saderhana pikeunngalereskeun, sareng masalah sanés anu peryogianjeunpikeun kéngingkeun énggalpompa. Lantaipompadianggo ampir persis sarua. Prosedur anu sami pikeun ngungkulan lumaku pikeun duanana jinis.

sram review beureum

Naha kuring henteu tiasa ngompa klep Presta?

Pastikeun anjeun kéngingkeun éta calik sareng dikonci leres sateuacan anjeunpompa. Upami anjeun ngaraoshawakabur sakitarklepbobot na tehpompapas, naha éta henteu dumuk atanapi anjeun parantos ngarusak étaklep. Upami éta henteu bakalhawa pompadi (résistansi hésé pikeunngompa), éta kedah dikubur atanapi dipangku deui.10.07.2014

Pompa naon anu anjeun peryogikeun pikeun klep Presta?

Pikeun ngembang aPresta klep anjeunurang bakalkabutuhanhawa biasapompasareng adaptor khusus. Ieutiasadibeli sakitar dolar di toko sapédah lokal anjeun.

Naha anjeun peryogi pompa khusus pikeun ban sapédah jalan?

Sapédah jalan, paling sering, anggobananu ngagaduhan katup ban Presta (alias Perancis) dina jero natabung. Klep ieungabutuhkeunngagunakeun apompaanu ngagaduhanistimewasirah klep anu tiasa ngembung sareng kadang ngempur, asapédahban ku klep ieu. Sedengkeun klep Presta tiasa dipendakan di gunungsapédah, aranjeunna langka.

Kumaha cara ngompa ban sapédah nganggo pompa?

Simpen kadua suku dina dasarpompasareng anggo kadua panangan kanggo narik kanapompaterus dorong turun. Teraskeunngompadugi ka gauge hawa nunjukkeun yén anjeun parantos ngahontal anu pantesbantekanan. Push thepompauas deui ka handap (90 derajat) sareng tarik nozel tina klep anjeun. Sedeng hawa tiasa kabur – deui, teu kunanaon.02.05.2019

Kumaha anjeun ngajaga pompa sapédah?

Pariksa bagian rutin tiasa ngajaga anjeunpompadina bentuk tip-top. Piston dina jero laras, salaku conto, ditutup ku mesin cuci. Upami mesin cuci garing,pompa urangkamampuan pikeun inflate turun. Pasang sababaraha tetes pelapis ranté kana laras unggal sababaraha bulan.06.02.2014

Naha klep Presta hésé pisan?

Hiji-hijina waktosna parantoshesenyaéta nalikaklepbobot étateuingsinggetan pikeun pasisian jero anu kuring gaduh,jantenhenteu aya bobot anu cekap pikeun sirah pompa dikeplak kana. Solusi nya éta mésér aklepngalegaan. Kalayan pompa lantai kuring, anjeun tiasa sacara gampil nyarios nalika anjeun ngagaduhan sambungan anu saé.9 Jan 2010 r.

Dimana anjeun nempatkeun pompa dina Schwinn?

Simpen perakitan deui dina nozel pompa, sareng bagian karét lebet heula, sareng benang cincin luar deui dina nozel. Geserkeun nozél pompa kana klep Presta dina ban sareng angkat uas ngonci dina tonggong pompa.

pigura bunglon santa cruz

Kumaha anjeun ngaleupaskeun cincin tina Schwinn 4 in 1?

Hurungkeun cingir luar pompa Schwinn 4-in-1 nozel jarum jam jarum jam pikeun ngaleungitkeun cincin tina pompa. Tarik dua pompa pompa di jero nozel - hiji cincin plastik palastik sareng hiji pas klep karét. Masing-masing rupa cincin plastik cocog sareng rupa anu pas dina klep anu pas.

Klep jenis naon anu nganggo pompa sapédah Schwinn?

Pompa sapédah Schwinn Air 700 700-in-1 nganggo klep saklar internal pikeun sacara otomatis ngalih antara jarum-klep sareng mode klep-klep.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.