Utama > Latihan > Latihan slaider - rujukan komprehensif

Latihan slaider - rujukan komprehensif

Naha slaider latihan anu saé?

Slidernyaétahébatimahlatihanalat sabab henteu nyéépkeun seueur rohangan. Kuring parantos nganggo sababaraha sét kabugaranslaidersareng tiasa nyarios sacara langsung yén butuh trial and error pikeun milarian terang naon anu paling cocog pikeun anjeun.



Naon anu lumangsung guys? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. Dinten ieu kuring hoyong ngobrol sareng anjeun sadayana ngeunaan peluncuran kabayang beuteung.

Langkung khusus, kumaha cara ngalakukeun éta unggal waktos. Upami henteu, latihan ieu sanés bagian tina latihan abs anjeun kusabab dua alesan. Pangpangna, anjeun ngabayangkeun runtah waktos anu ageung.

Skenario kasus paling parah, anjeun nuju ningali latihan anu leres-leres tiasa ngarugikeun punggung anjeun, tapi upami anjeun leres, éta latihan anu saé pikeun dilebetkeun kana rutinitas latihan anjeun. Janten ieu anu anjeun hoyong laksanakeun: Anjeun hoyong pokuskeun kana tilu daérah anu misah. Salah sahijina nyaéta setup.



Bagéan kadua éksékusi. Bagéan katilu narik deui roda anu anjeun pikahoyong. Éta tilu daérah.

Tangtosna, unggal latihan diwangun ku tilu komponén ieu, tapi dina hal ieu jalma condong ngalakukeun kasalahan dina tilu daérah ieu. Latihan anu anjeun badé lakukeun nyaéta fokus kana posisi tonggong sareng pinggul anjeun. Koncina di dieu nyaéta anjeun henteu hoyong nuturkeun sababaraha naséhat nalika jalma ngawartosan anjeun pikeun rata sadayana janten garis lempeng.

Anu anjeun lakukeun di dieu nyaéta ngalakukeun latihan ieu langsung sareng jantenkeun hiji hal. Éta hartosna - sahenteuna dugi ka otot beuteung prihatin - nyaéta, tarikan anti ékspansi. Sanaos éta mangrupikeun bagian anu ageung tina latihan ieu, éta sanés ngan ukur hiji.

uber sacramento alamat



Janten upami anjeun kéngingkeun posisi ieu didieu teras diluncurkeun - naon anu disarankan ku jalma - dasarna ngantep éta lats ngalakukeun sadaya padamelan. Sanaos ieu tiasa janten pembina lat anu hadé, utamina upami anjeun henteu ngagaduhan pilihan beurat di bumi, ieu sanés fokus tina latihan. Kami henteu ngalakukeun pushdowns di dieu kalayan panangan manjang pikeun ngawangun lats urang.

Kami nyobian ngembangkeun kakuatan dina inti kami. Urang terang yén salah sahiji fungsi inti nyaéta ngabengkokkeun tulang tonggong, tapi éta henteu hartosna urang kedah langkung-ngagulung tulang tonggong lumbar. Janten nonton naon anu kuring lakukeun.

Kuring leuwih gampang ngalakukeun ucing sareng onta di dieu, dimana kuring narik sareng nempatkeun otot beuteung luhur kuring kana dada. Éta parasaan anu kuring hoyong gaduh. Sareng kuring henteu terlalu buleud-buleud deui di dieu.



Sadaya anu Kuring laksanakeun nyaéta ngajantenkeun anjeunna tina cara ngadéngékeun ka posisi anu langkung nétral. Abdi hoyong tetep dina posisi ieu. Janten hayu urang langsung ka bagian kadua, sareng éta peluncuran.

Peluncuran anu kami fokuskeun di dieu nyaéta pikeun ngan ukur dugi ka anjeun tiasa ngatasi sabab tujuan utama di dieu ayeuna nyaéta kéngingkeun inti anu ketat sareng nyegah gancang, gancang teuing tulang tonggong tulang tonggong, kusabab éta kami pikir panginten ngarusak kana tulang tonggong lumbar. Janten nalika urang kaluar urang badé kaluar sajauh anu tiasa kami atur. Pamula ngan ukur tiasa ningalikeun ka dieu.

sapédah greg lemond

Nalika maju anjeun tiasa turun lengkep. Nyatana, anjeun bahkan tiasa nahan kanggo waktos anu pondok nalika anjeun kaluar teras sumping deui. Janten anjeun kaluar sajauh anu anjeun tiasa, tapi intina konci nyaéta pikeun mastikeun yén abs anjeun moal pernah pasrah sareng punggung anjeun henteu ngagencet pikeun ngajaga anu saé sareng ketat.

Janten ieu konci pikeun kuring. Lamun anjeun datang deui dina naon anu ngagagas narik? Upami anjeun ngantep pinggel anjeun damel, anjeun ngarusak sadaya padamelan anu saé anjeun parantos mantep dugi ka titik ieu. Éta anu dilakukeun ku seueur jalma.

Nalika jalma nyarios, 'Kuring badé ngalakukeun ratusan latihan abs.' Henteu upami anjeun lereskeun. Upami anjeun kaluar sareng narik pinggul anjeun deui heula janten anjeun kéngingkeun seueur flexion hip pikeun narik deui sapédah, maka anjeun henteu leres.

Nyatana, anjeun parantos ngaleupaskeun ampir satengah latihan, nempatkeun beurat kana curl sareng henteu kantos angkat. Naon anu anjeun hoyong lakukeun di dieu nyaéta pinggul henteu pernah ngarah jalan. Bawa roda sareng pingping sasarengan.

Ayeuna anjeun tiasa nguji diri sareng aya cara anu hadé pikeun mastikeun yén anjeun ngalakukeun anu leres ieu. Tingali naon anu kuring lakukeun. Kuring condong kana bangku sareng mimitian ku bonténg kuring ngahubungi bangku bari kuring mundur.

Teras kuring gulung. Nya, upami butut abdi henteu kontak sareng bank di jalan deui kuring henteu leres ngalakukeun pangulangan. Kuring ngantep pinggel kuring ngadominasi sareng kuring ngantep éta ngarah jalan.

Kami parantos terang yén hip flexors teuing dominan dina seueur gerakan beuteung di dieu, janten ieu bakal janten conto anu sanés upami urang ngantep. Sabalikna, kuring hoyong jauh ti bank ayeuna. Naon anu anjeun fokuskeun di dieu nyaéta kuring kaluar pisan sareng kontraksi ngagagas abs sareng kuring narik deui sapédah sareng pinggul ngalih dina singkronisasi.

ransel sapédah

Anjeun bakal ningali didieu nalika kuring nepi ka bum kuring henteu jauh deui tibatan éta nalika kuring ngamimitian. Ieu mangrupikeun peluncuran kabayang beuteung anu leres dilaksanakeun. Ieu anu kedah anjeun pokus unggal waktos.

Rahayat, éta nyandak kana sadaya latihan ab urang. Éta sanés ngan ukur ngeunaan nambahan républik. Kuring pikir ieu ngagaduhan ieu langkung seueur tibatan dimana waé dina latihan bastard kami, éta museurkeun kana ratusan pangulangan tina latihan abs.

Henteu. Fokuskeun perwakilan kualitas luhur sareng hilap ngitung sabaraha anu anjeun lakukeun Pastikeun sadayana wakil anjeun diitung teras anjeun bakal ngalatih abs anjeun sacara épéktip sareng aman. Upami anjeun milari program anu nempatkeun élmu dina aktipitas sareng pastikeun yén anjeun henteu ngan ukur ngalaksanakeun latihan abs anjeun leres, tapi sadayana anu anjeun lakukeun; Teras angkat ka ATHLEANX.com ayeuna sareng kéngingkeun salah sahiji program latihan ATHLEANX kami.

Samentawis waktos, upami anjeun parantos mendakan tulisan ieu ngabantosan, tinggalkeun koméntar sareng jempol anjeun di handap. Hayu atuh terang naon waé anu kedah dibahas didieu, sareng kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngalakukeun éta pikeun anjeun salami sababaraha dinten sareng minggu ka payun. Émut ka dulur, urang nyobian ngalakukeun anu saé pikeun awak anjeun.

Hal terakhir anu anjeun pikahoyong nyaéta anu nganyenyeri anjeun. Upami anjeun ngalakukeun ieu leres, kuring janji yén anjeun bakal kéngingkeun hasil anu hébat ku roda ieu, di dieu. Punten sadayana.

Ngobrol deui sareng anjeun.

Latihan naon anu kuring tiasa lakukeun ku slaider?

Nguatkeun inti anjeun ku 5 ieulatihan slaider
  • Kobra. Dimimitian dina papan anu dirobih ku leungeun dina lantai sareng tuur dinaslaider.
  • Pike serong. Mimitian dina posisi plank ku leungeun dina lantai sareng suku meuntas ku suku katuhu di payun, sareng jari-jari anjeunslaider.
  • Skater.
  • Tungkulkadadana.

Naon anu dilakukeun slaider inti?

'Upami anjeun hoyong otot anu kuat di sekitar tulang tonggong sareng pelvis, anjeun umumna hoyong taktak sareng pinggul anjeun ngalih dina arah anu sabalikna,' saur McCall. Nambihanslaiderkana sababaraha latihan papan ngamungkinkeun anjeunngalakukeunieu ku ngan saukur mindahkeun suku anjeun atanapi leungeun bari tetep satengah tina awak anjeun cicing.26 Maret 2019

Kumaha anjeun nganggo disk latihan ngageser?

Mimitian dina posisi plank tinggi ku leungeun anjeun dinacakramsareng suku anjeun lébar lébar. Handap kana pushup baringageserleungeun katuhu anjeun kaluar ka gigir, ngajaga inti anjeun tetep sareng tingkat pinggul anjeun. Balikan pushup ku kénca anjeunngageserkaluar sareng teraskeun, silih ganti.

Naha slaider inti saé?

Naha anjeun ngalakukeun bagian anu bérés atanapi éksentris tina anlatihan(flexing vs ngaleupaskeun), anjeun nuju teras damel. Sarengslaiderhususna dianggo Anjeunintisareng otot glutes nalika unggal gerak. 'Sliderogé mangrupahébatcara ningkatkeun intensitas latihan beurat awak, tanpa nambihan beurat, 'saur Mason.10 Apr 2019

Naon anu kuring tiasa nganggo upami kuring henteu gaduh slaider?

Pelat kertas (pikeun kamar anu nganggo karpét) sareng kaos kaki (pikeun lanté anu sesah) anu sampurna digantislaider.Kami nganggoaranjeunna sepanjang waktos salami FX Fitness 'GeserLatihan sareng Joget Marie Christine & Kabugaran Glider Burn.22 Juni. 2017 Nopémber

Naon anu anjeun tiasa anggo tibatan slaider?

Pelat kertas (pikeun kamar anu nganggo karpét) sareng kaos kaki (pikeun lanté anu sesah) anu sampurna digantislaider.Kami nganggoaranjeunna sepanjang waktos salami FX Fitness 'GeserLatihan sareng Joget Marie Christine & Kabugaran Glider Burn.22 Juni. 2017 Nopémber

Naha slaider goréng pikeun UX?

Sliderogé mangrupagoréngideu sabab ngalanggar salah sahiji aturan anu paling pentingUX- Tetep pangguna dina kendali. Jalma-jalma sok paling raoseun nalika aranjeunna ngurus. Anu mésér modéren hoyong ngendalikeun pangalaman browsing sareng pameseran nyalira.22 jan. Des 2019

Naha slaider goréng pikeun UX?

Sliderogé mangrupagoréngideu sabab ngalanggar salah sahiji aturan anu paling pentingUX- Tetep pangguna dina kendali. Halaman wéb anjeun kedah ngantep pangguna mutuskeun naon tautan anu aranjeunna pencét sareng kumaha gancang atanapi laun aranjeunna maca sareng nyerna eusi anjeun.Sliderdianggo ngalawan ieu ku cara mindahkeun gancang teuing atanapi gaduh ikon navigasi leutik.22 jan. Des 2019

Iraha anjeun nganggo slider?

Anggokaslaiderngan ukur upami nilai anu pas henteu janten masalah pikeun pangguna, tapi ngan ukur kisaran perkiraan. Pastikeun yén pangguna tiasa milih kisaran éta leres tanpa kedah bajoang teuing pikeun pencét nilai anu tepat.Sep 13 2015

tanda petik bersepeda

Naon cara anu paling saé pikeun latihan sareng slider?

Carana: Ngagolér dina tonggong anjeun sareng tuur ngagulung, suku dina lantai 12 dugi 16 inci tina punggung anjeun. Kawat inti anjeun, teras pencét kana keuneung anjeun sareng peres glutes anjeun pikeun ngangkat cangkéng anjeun kana siling, kalayan suku anjeun ditempatkeun dina slaider. Tina posisi ieu, geser suku katuhu anjeun dugi ka ampir lempeng, teras balik deui ka mimitian.

Kumaha cara slaider pikeun latihan AB?

7 Latihan Slider Inti pikeun Latihan Ab endah 1 Tee Knee. Dimimitian dina posisi plank dina leungeun sareng jari-jari sareng dua suku dina slider. 2 Pendaki Gunung. Dimimitian dina posisi plank dina leungeun sareng jari-jari sareng dua suku dina slider. 3 Pendaki Gunung Pulas. Dimimitian dina posisi plank dina leungeun sareng jari-jari sareng dua suku dina slider.

Kumaha anjeun nganggo slider dina latihan plank?

Nambahkeun slaider kana sababaraha latihan papan ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalakukeun ieu ku ngan saukur mindahkeun suku anjeun atanapi panangan bari tetep satengah awak anjeun cicing.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.