Utama > Latihan > Latihan spinning - Manual lengkep

Latihan spinning - Manual lengkep

Naha spinning mangrupakeun cara anu saé pikeun ngirangan beurat?

Kardio intensitas luhur mangrupikeun épéktip, épisiéncara ngadurukkalori, sareng pedaling masihan anjeun latihan latihan résistansi. Tapi upami anjeun ngan ukur olahraga,nuju muter, anjeun kedah nambihan deui latihan perlawanan, dua atanapi tilu kali saminggu, upamileungitna beuratnyaéta tujuan anjeun.13 Jan 2014



Kami ngagaduhan ideu yén upami urang hoyong ngirangan beurat, urang angkat ka gym di 1 Januari, latihan rutin, sareng akhirna ngirangan beurat. Nya, ieu aya beja anu goréng. Kuring parantos maca langkung ti genep puluh kajian ngeunaan hal éta sareng tétéla latihan éta saéstuna henteu aya gunana nalika ngeunaan penurunan beurat.

Dr Kevin Hall ti National Institutes of Health parantos ngalakukeun sababaraha studi anu paling penting pikeun latihan sareng leungitna beurat. Urang kedah ngaganti nami latihan

Olahraga sanés mangrupikeun alat pikeun ngirangan beurat awak, éta alus teuing pikeun kaséhatan sareng panginten hal anu pangsaéna pikeun anjeun laksanakeun tibatan lirén ngaroko pikeun ningkatkeun kasihatan anjeun. Tapi tong dianggap éta salaku bantuan turun beurat. Olahraga pasti bakal ngabantosan anjeun hirup langkung lami, langkung bahagia….



Éta sanés jalan anu pangsaéna pikeun ngirangan beurat. Sareng alesanna aya hubunganana sareng kumaha awak urang ngagunakeun énergi. Anjeun panginten henteu terang, tapi kagiatan fisik saleresna mangrupikeun bagian alit tina pengeluaran énergi sadidinten anjeun.

Aya tilu cara utama awak urang ngaduruk kalori. Éta kalebet metabolisme istirahat anjeun, janten awak anjeun ngan ukur ngabakar seueur énergi pikeun fungsi dasarna, ngan ukur tetep tetep hirup. Bagéan anu sanés tina pengeluaran énergi mangrupikeun épék termal tina tuangeun, sareng éta persis sabaraha énergi anu diperyogikeun pikeun ngarecah dahareun dina awak anjeun.

Bagéan katilu tina pengeluaran énergi nyaéta kagiatan fisik. Kanggo kaseueuran jalma, kagiatan fisik - gerakan naon waé anu anjeun lakukeun ngan ukur 10 dugi 30 persén konsumsi énergi anjeun. Janten seuseueurna énergi atanapi kalori anu anjeun beuleum unggal dintenna asalna tina metabolisme dasar atanapi istirahat anjeun, anu anjeun teu gaduh sakedik kontrol.

sapédah kargo



Sedengkeun 100% 'kalori dina' anjeun terserah anjeun, anjeun ngan ukur ngagaduhan sakitar 30% 'kalori kaluar' anjeun dina kadali anjeun. Hiji studi mendakan yén upami saurang lalaki 200 pon lumpat sajam, 4 dinten saminggu salami sasasih, anjeunna bakal kaleungitan henteu langkung ti 5 pon, asumsina sadayana anu sami tetep sami. Sareng anu sanésna henteu tetep sami! Panaliti parantos mendakan yén nalika urang ngamimitian nambahan jumlah latihan anu urang per dintenkeun, urang ngadamel sagala jinis panyaluyuan paripolah sareng fisiologis.

Di hiji sisi, olahraga ngajantenkeun anjeun lapar. Sareng anjeun terang perasaanna pasti: anjeun angkat ka kelas puter énjing-énjing sareng nalika anjeun sasarap anjeun lapar pisan anu tiasa tuang dua kali langkung oat salaku biasana tuang. Aya ogé bukti yén sababaraha urang kantun ngalambatkeun saatos olahraga.

Janten upami anjeun lumpat énjing-énjing, anjeun panginten kirang condong kana undak nalika anjeun damel. Ieu katelah 'kabiasaan compensatory' - sababaraha cara anu henteu kanyahoan urang ngaruksak latihan urang. Panaliti ogé mendakan fénoména anu disebut santunan metabolik.



Nalika jalma leungit beurat, metabolisme istirahat na tiasa ngalaunan. Janten jumlah énergi anu anjeun bakar dina sésana kirang. Éta hartosna bar ieu tiasa ngaleutikan nalika anjeun ngamimitian kaleungitan beurat.

Masih seueur anu kedah ditalungtik, tapi kajian ti 2012 khususna pikaresepeun. Aranjeunna nyetir ka tengah savannah di Tanzania pikeun ngukur konsumsi énergi sakumpulan pemburu anu namina Hadza. Ieu super aktip, moro langsing sareng pengumpul.

Aranjeunna henteu nyéépkeun waktosna dina komputer dina méja na. Sareng naon anu aranjeunna mendakan éta ngareureuwas. Kami mendakan henteu aya bédana pisan.

Aranjeunna ngagaduhan gaya hirup anu jauh langkung aktif sacara fisik sareng henteu ngaduruk langkung seueur kalori unggal dinten tibatan déwasa di Amérika Serikat sareng Éropa. Kumaha waé énergi anu aranjeunna anggo pikeun kagiatan fisik saimbang atanapi disimpen di tempat sanés. Janten kumaha anjeun tetep langsing? Anjeun teu tuang teuing.

Urang tiasa ngabalikkeun kalori anu urang kaduruk nalika olahraga lumayan gancang. Butuh waktu sajam pikeun ngaduruk Big Mac sareng kagorengan. Bakal butuh waktu sajam nari geulis pisan sareng ngaduruk tilu gelas anggur anu tiasa anjeun tuang ku tuang tuang.

Sajam siklus anu leres pisan dina sapédah latihan pikeun ngaduruk sakitar dua donat. Kusabab kitu, latihan pangsaéna ditingali salaku tambahan anu séhat kana strategi anu fokus kana diet. Tapi sanaos tingkat obesitas anu luhur pisan di Amérika Serikat, instansi pamaréntah tetep nampilkeun gerakan salaku solusina sakumaha ogé perusahaan anu ngagaduhan minat nyata urang teras-terasan tuang sareng nginum produkna.

Perusahaan sapertos Coca-Cola parantos dipandu ku pesen latihan ti taun 1920an. Ideu di dieu nyaéta anjeun tiasa nginum sadayana botol soda tambahan nalika anjeun olahraga. Tapi sakumaha urang tiasa tingali éta henteu jalan sapertos kitu.

Ngaduruk kalori tambahan tina kaléng soda leres-leres, sesah pisan. Kami ngagaduhan masalah sareng obesitas di nagara ieu sareng urang henteu kedah ngubaran tingkat aktivitas fisik anu rendah sareng ngonsumsi seueur kalori sabab sami-sami tanggel waler. Anggota kabijakan kaséhatan masarakat kedah leres-leres masihan prioritas pikeun ningkatkeun lingkungan pangan urang pikeun ngabantosan jalma-jalma nyandak pilihan anu langkung séhat ngeunaan naon anu kedah didahar.

Sareng urang kedah ningalian kumaha jalanna. Upami anjeun angkat ka gym sareng ngabakar sadaya kalori éta, peryogi lami sareng anjeun usaha seueur, anjeun tiasa mupus sadayana éta dina lima menit tuang sapotong pizza. Ukuran relatifna saleresna héran, sareng kaseueuran jalma henteu pinuh ngahargaan éta.

Naha cekap muter 30 menit?

30 Menittina Latihan Sacara signifikan tiasa Ngaronjatkeun Kaséhatan Anjeun

Leres éta! Kaseueuran jalma mikir yén lamun aranjeunna ngan tiasa pas30 menittina latihan éta moalcekap, khususna dibandingkeun sareng 45-spin menitkelas atanapi kelas yoga 1 jam. Nanging,30 menittina latihan langkung ticekapwaktos pikeun meunang dina latihan anu saé.
14 Apr 2021

Naon anu lumangsung dina awak anjeun nalika anjeun laksanakeun 30 menit sapoé? Éta sesah pikeun maksa nyalira angkat ka gym sareng ngalaksanakeun push-up, jongkok sareng beulahan éta, tapi olahraga henteu sesah anu anjeun pikirkeun Latihan harian parantos cekap ngajaga anjeun séhat sareng dina bentuk anu tetep sareng nalika anjeun ngaraos gelombang énergi anu unggal latihan angkat sareng anjeun sareng tingali hasilna anu munggaran, anjeun bakal mendakan kalemahan dina haté anjeun pikeun latihan. Hayu urang tingali naon anu diarepkeun tina awak anjeun nalika anjeun tungtungna ngalih sareng ngawitan olahraga. Naha anjeun terang yén latihan rutin tiasa ngajantenkeun hirup anjeun langkung lami.

Pariksa tulisan pikeun ningali manpaat anu langkung luar biasa tina latihan sadidinten Percanten ka kami saatos nonton tulisan ieu, anjeun bakal ningali latihan dina lampu anu anyar dina latihan. Sistem anjeun ngalangkungan seueur prosés, mimiti sadayana, tingkat metabolisme anjeun ngan saukur nambahan, anjeun awak ngabeuleum langkung kalori, éta sababna seueur ahli nyarankeun ulah ketat teuing ngeunaan diri anjeun sareng tuang pizza atanapi sapotong jajan upami anjeun hoyong, tapi ngalakukeun sababaraha latihan deui nalika latihan anjeun salajengna upami anjeun biasa. Viskositas getih anjeun ogé bakal ningkat - ieu dilarapkeun pikeun latihan anu hampang sareng beurat. Latihan ngarangsang tumuhna saluran getih anyar sareng ningkatkeun tingkat aliran oksigén tina 8 liter anu biasa di sésana dugi ka 100 liter per menit. Ieu kajantenan sabab otot anjeun tiasa dianggo langkung hésé nalika latihan sareng sistem anjeun deui peryogi oksigén pikeun ngaduruk kalori langkung épéktip.

Ngaronjatna aliran getih ngamungkinkeun sél pikeun nyandak langkung seueur oksigén sareng ogé pikeun nyéhatkeun diri tina getih, éta ogé ngagaduhan pangaruh positip dina uteuk anjeun. Sél ningkatkeun hasil pagawéanna, janten upami anjeun ngiringan latihan sakedik isuk-isuk, éta gancang ngabantosan langkung pokus sareng waspada Sadayana terang perasaan yén anjeun ngagaduhan saatos latihan anu saé nalika anjeun ngarasa capé sareng sakaligus heran energetik. Waktos ieu uteuk anjeun mimiti ngaleupaskeun langkung endorphins anu naék haté anjeun Endorphins ngagentos nyeri sabab ngagaduhan reséptor khusus dina Ngaktipkeun Otak anjeun Éta ogé ngagaduhan sajumlah épék positip sanés dina awak sareng pikiran anjeun - aranjeunna ngabantosan nungkulan kecanduan, ngalawan kahariwang, sareng ningkatkeun sistim imun anjeun. Awak anjeun ogé mimiti nyerna protéin sareng karbohidrat opat kali langkung gancang janten anjeun tiasa ngirangan beurat ogé, langkung gancang kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi kuring angkat ayeuna ka gym sareng hiji hal anu saé dilakukeun pas latihan anjeun. nyaéta pancuran tiis ku cara kieu anjeun ngirangan kasempetan anjeun ngalaman sababaraha jam nyeri énjing énjing atanapi nalika latihan salajengna saatos latihan sababaraha jam saatos latihan anjeun tekanan darah anjeun parantos normal sareng y anjeun parantos perhatoskeun yén anjeun parantos langkung percaya diri saatos latihan sareng kapercayaan diri anjeun ningkat, perasaan yén anjeun tiasa ngalakukeun naon waé sareng motivasi anjeun tumuh henteu heran yén anjeun ngan ukur salamet tina seueur crunches, planks and lunges masih ngasah otak anjeun sareng ngabantosan anjeun damel langkung épéktip anjeun ogé mimiti bobo langkung saé kusabab kualitas bobo anjeun ningkatkeun anjeun bobo langkung gancang sareng hudang energetic ayeuna anjeun tiasa hilap sadaya usaha anu henteu kaetung pikeun muka panon anjeun énjing anjeun bakal ngaraos santai sareng siap pikeun mimiti anu saé dugi ka dinten ieu sareng anjeun moal kutang tombol tunda Milarian Kumaha Anjeun Teu Kira Anjeun Kudu Ngadagoan Bulan-bulan Ningali Parobihan Positip Anu Mimiti Ngahasilkeun Kahirupan Anjeun Anjeun tiasa Ngaraos Perbaikan Leutik Saatos Sababaraha Jam Latihan Biasa Saatos Sababaraha Minggu latihan rutin, sistem anjeun jantung anjeun sareng haté anjeun laun ningkatkeun saluran getih mimiti jalan langkung saé Kapasitas paru anjeun ningkat, ngarah kana paningkatan dina kasabaran anjeun sadayana, nalika anjeun exe rcise rutin anjeun bakal hilap hal sapertos sesak napas anu ogé kauntungan kapasitas paru ageung nyarioskeun parobihan ageung sanés saminggu latihan ngarah kana tingkat Hemoglobin getih anjeun ogé ningkatkeun jumlah sél getih beureum per milimeter kubik getih Ngaronjat ti lima juta nepi ka 6 juta sistim imun anjeun bakal ningkatkeun tingkat limfosit dina getih anu ningkat, anu ngabantosan awak anjeun ngalawan baktéri sareng sagala rupa virus langkung gancang sareng éfisién anjeunna hal-hal anu gula sareng zat sanés dina getih langkung gampang hal anu pangsaéna nyaéta awak anjeun nyimpen kirang gajih tambahan latihan rutin ngajantenkeun anjeun langkung kuat, langkung kuat sareng langkung hésé disada éta henteu saatos sababaraha bulan latihan rutin bulan latihan rutin mangaruhan sistem anjeun Dina tingkat anu lengkep, mimiti, mindahkeun oksigén kana otot anjeun nambahan sareng microcirculation ningkat, sirkulasi getih, kadua, koordinasi gerakan anjeun ningkat, anu ogé anjeunna lps anjeun pikeun nguatkeun sistim saraf anjeun, gancangna saraf sareng transmisi pulsa ningkat, hasilna ningkatna aktivitas otak ngarah janten anjeun tiasa nyandak kaputusan langkung gancang sareng henteu ragu sareng janten saraf.

Éta ogé nguatkeun sistem muskuloskeletal dina awak anjeun sahingga tulang anjeun janten langkung padet. Anjeun bakal kurang condong kana setrés sareng kurang kamungkinan kana sangsara tina déprési sareng suasana ayun. Olahraga rutin ogé ngarobih karakter anjeun sacara positip.

Anjeun janten langkung tekad sareng kuat niat. Kanggo sababaraha jalma, latihan rutin bahkan janten terapi. Éta ngabantosan ngabébaskeun émosi anu kuat sapertos nyeri sareng amarah sareng ngabébaskeun pikiran tina sagala masalah sareng pipikiran goréng sareng jenis-jenis kamungkinan Ngungkulan masalah anu luar biasa sabab ngajantenkeun anjeun langkung kuat sacara fisik sareng méntal, sareng upami éta sadayana katingalina pikareueuseun mimitina, unggal latihan janten kirang sesah sareng langkung pikaresepeun saatos sababaraha taun latihan rutin, salain tina hal-hal anu atos parantos mangtaun-taun latihan rutin sareng latihan ningkatkeun sistem anjeun sacara umum sareng ngajantenkeun anjeun langkung pas, éta ogé ningkatkeun harepan hirup anjeun. Pernyataan ieu lumaku pikeun sagala jinis kagiatan fisik anu anjeun lakukeun dina waktos luang anjeun. Upami anjeun sanés kipas ageung gim, anjeun bakal teras mendakan hal anu anjeun resep, sapertos bersepeda atanapi bahkan nyiptakeun program latihan anjeun nyalira anu anjeun pikahoyong at at least tolerate upami anjeun teu gaduh motivasi sareng kabeneran anjeun gaduh réréncangan anu ogé tiasa narik diri ka latihan anjeun tiasa nyobian angkat ka gym babarengan pikeun silih stimulasi latihan anjeun tetep ngora deui Saha doe henteu hoyong éta, sareng anu langkung endahna, panilitian anyar nunjukkeun yén latihan sadidinten ngalambatkeun sepuh otak, janten resep pamungkas pikeun pas, séhat sareng geulis, ngajaga pikiran anjeun jelas sareng seukeut sareng kualitas sapertos tekad sareng ngawangun wasiat anu kuat ngan ukur latihan sababaraha taun latihan sapopoé anu katingalina pikareueuseun ayeuna-ayeuna, tapi ngan ukur ngamimitian sareng percanten ka kami, upami anjeun ningali bédana anjeun moal kuciwa, anu bakal ngabantosan anjeun memotivasi diri, angkat ka gym sareng sabaraha sering anjeun latihan Tellus dina koméntar di handap ieu sareng upami anjeun ningali langkung seueur tulisan sapertos kieu upami anjeun hoyong, pencét tombol sapertos dina tulisan sareng bagikeun ka réréncangan anjeun sareng gabung dina sisi anu caang

Naha Spinning tiasa ngabantosan gajih beuteung?

Numutkeun ka para ahli kasihatan, bersepeda henteu ngan ukur naékkeun denyut jantung anjeun tapi ogé ngagaduhan kapasitaskadurukjumlah signifikan kalori. Ngalakukeun latihan ieu unggal dintenbakal ngabantosananjeunkaduruklangkung kalori, anu hartosna anjeun bakal tiasakaleungitan gajihdisimpen dina awak anjeungendut, kaasup anjeungendut beuteung.4 Jun 2018

Kahirupan gancang balik. Hayu urang laun, urang parantos sepuh, dimana ayeuna tos dimana? Balik nalika urang ngan ukur anjeun sareng Abdi Hai, nami abdi Emi sareng wilujeng tetep bugar sareng perjalanan, dinten ayeuna urang bakal nyarioskeun kumaha kaleungitan gajih beuteung anu nekad anu seueur anu naroskeun naha éta henteu pernah leungit sigana ogé sanaos anjeun parantos nyobian tuang tuang anu langkung séhat sareng olahraga sacara rutin. Janten patarosanna, naha anjeun tuang tuangeun sareng latihan anu leres? Sit-up and Crunches Every Day Tapi anjeun frustasi kusabab tummy anjeun henteu janten langkung alit kusabab latihan ieu sanés ngabakar lemak beuteung anjeun.

Latihan abs ieu bakal ngajantenkeun abs anjeun langkung kuat sareng ageung, janten leres, anjeun bakal ngagaduhan abs. Tapi anjeun henteu ngaduruk SSOn lapis gajih anu nutupan abs anjeun. Janten upami rutinitas latihan anjeun damel sit-up unggal dinten ku ngaharepkeun ngaleungitkeun puncak muffin, éta henteu bakal kajadian sareng anjeun kedah ngarobih hal-hal.

Kumaha anjeun naroskeun Janten hayu urang nyarioskeun tentang diét, naon waé katuangan anu sanésna kedah dikonsumsi kirang, sareng naon waé anu sanés anu anjeun peryogikeun pikeun leres-leres ngabantosan anjeun ngabakar lemak. Tuang sakedik tuangeun lemak trans sareng gula tinggi, mangrupikeun dua panyumbang utama gajih beuteung, sareng nonton kumaha tuang seueur séréal nalika awak anjeun peryogi karbohidrat pikeun ngawangun énergi sareng otot. Upami anjeun tuang langkung seueur tibatan anu anjeun peryogikeun, awak anjeun bakal ngeureunkeun karbohidrat.

Henteu Butuh Kurang Gajih Ieu henteu ngan ukur asalna tina tuangeun anu anjeun inum sami pentingna sareng anu anjeun tuang, sareng inuman tsukuri ogé ngabalukarkeun kanaékan gajih beuteung anu signifikan, sareng tong hilap yén alkohol ogé tiasa nyababkeun anjeun meunang gajih beuteung. Panilitian anu parantos dikaitkeun kana konsumsi alkohol beurat pisan ningkatkeun résiko obesitas séntral, nyaéta panyimpenan gajih anu ageung di sakuliling pingping, janten ngirangan alkohol bakal ngabantosan anjeun ngirangan ukuran pingping, janten mana anu tuangeun sareng inuman anu ngabantosan anjeun Kéngingkeun Gendut beuteung Diét anjeun kedahna tinggi serat anu leyur sareng protéin nunjukkeun yén serat leyur nyorong leungitna beurat ku ngabantosan anjeun ngaraos kenyang sahingga anjeun tuang kirang alami. Panilitian parantos nunjukkeun yén déwasa anu parantos ningkat asupan serat leyur dina diétna parantos ngirangan gajih beuteung ku tilu nepi ka opat persén dina jangka waktu lima taun. anu ngandung harti yén awak ngabakar langkung seueur protéin pangolah tanaga tibatan prosés karbohidrat sareng gajih, sababna diét protéin tinggi tiasa dianggo saé pikeun ngaduruk gajih beuteung, sareng éta ogé ningkatkeun pelepasan hormon anu ngirangan napsu anjeun sareng ngajantenkeun langkung raos pikeun asupan protéin tinggi teuing Ngaronjatkeun Métabolisme anjeun sareng Ngabantosan Jaga Otot Nalika Ngirangan Berat Badan Panilitian observasi nunjukkeun yén jalma anu tuang langkung seueur protéin condong ngagaduhan kirang gajih beuteung tibatan anu biasana tuang protéin rendah sapertos inuman.

Kuring ngan ukur lengket cai sareng green green, green tea kirang kalori sareng seueur antioksidan, éta leres-leres ngamajukeun karusakan sél gajih sareng ningkatkeun metabolisme metabolisme, naha kuring resep pisan Diét anu sanés anu kuring nyobian nembe nyaéta puasa intermitente, anu leres-leres ngabantosan kaduruk gajih beuteung anu nekad, éta ngamungkinkeun awak ngabakar langkung gajih nalika puasa, sareng ogé ningkatkeun tingkat metabolisme urang ku 3 janten 14 persén Jelaskeun ieu langkung jéntré dina tulisan kuring 10 poé saum sareng kuring syuting ogé, naon anu kuring tuang unggal dinten. Kuring bakal ngaitkeun tulisan di dieu salajengna, hayu urang ngobrolkeun latihan anu paling épéktip nalika ngirangan lemak beuteung. Heran, kardio anu munggaran nyaéta HIIT, latihan interval intensitas tinggi mangrupikeun pilihan anu paling populer, anu ogé favorit kuring, sabab anjeun tiasa tingali tina sadaya tulisan latihan HIIT dina saluran kuring, dasarna éta ngabantosan anjeun ngabakar seueur kalori dina sakedik waktos.

Seueur urang henteu gaduh sadidinten pikeun latihan di gym janten ku gajih beuteung urang kedah fokus kana latihan anu kuat pikeun ngabakar kalori sareng hal anu paling saé ngeunaan HIIT nyaéta kaduruk anu teu masuk akal anu ngajaga awak anjeun tiasa dianggo sareng kalori sareng Burns gajih bahkan saatos réngsé latihan. Aya ogé pilihan kardio hébat anu sanés, sapertos: B. Ngajalankeun, ngojay ngojay, anu tiasa dibakar dugi ka 600 kalori per jam sareng tangtosna langkung intens sareng langkung gancang anjeun leumpang langkung gajih anjeun kaduruk, salian ti CardioResistant sareng latihan beurat sami pentingna pikeun kaleungitan gajih beuteung, ulikan pikeun nonoman kaleuwihan beurat nunjukkeun yén gabungan latihan kakuatan sareng latihan kardio nyababkeun pangurangan persentase gajih ageung sareng nalika anjeun ningkatkeun massa otot awak anjeun ngabakar langkung gajih langkung épéktip.

Nalika ngeunaan latihan beuteung, aya hiji jinis anu khususna bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun cangkéng anu langkung alit Transverse ABS mangrupikeun otot anu paling (___?) Anu tiasa dianggo sapertos karét karét sareng narik beuteung anjeun sareng kuring nyarioskeun hal ieu sacara langkung rinci dina artikel latihan cangkéng anu langkung alit anu kuring ngaitkeun didieu Naon deui anu kuring tiasa lakukeun? Naha anjeun lakukeun salain olahraga sareng diet? Kéngingkeun Béjana Anu Sacara Raheut Pikeun Ngagawe Haté Anjeun, Dahareun, Sareng Latihan Akhirna Kana Studi Babi Babi Tingkat Salajengna Nunjukkeun Éta Jalma Anu Bobo Kurang Ti Lima Jam Sapeuting Tiasa Ngasilkeun Gajih Langkung Beuteung Dibandingkeun sareng Anu Tiasa Tujuh Jam Atanapi langkung per wengi bobo anjeun mangaruhan dua hormon khusus anu ngajaga tingkat énergi anjeun stabil. Kontrol napsu anjeun sareng perasaan lapar anjeun, upami anjeun henteu cekap bobo hormon anjeun bakal ningkatkeun napsu sareng lapar anjeun. Anjeun kedah tuang deui, janten gaduh tujuh dugi dalapan jam tidur kualitas di wengi leres-leres ngabantosan ngahakan émosional sareng hawa nafsu, anu nyababkeun éta ngabantosan gajih beuteung anjeun langkung gampang leungit sareng éta lumayan seueur pikeun tulisan ieu, sareng janten langkung poék di dieu sakumaha anjeun tiasa tingali, pasihkeun tulisan ieu jempol upami anjeun mendakan tip ieu ngabantuan.

Tong hilap mairan, langganan sareng bagikeun Ningal minggu payun Hai, hi guys, hi guys

Naha OKÉ pikeun muterkeun sapopoé?

Malah sakali anjeun parantos mendakan anjeunmuterkeunsuku, sési sadidinten panginten tiasa seueur teuing. Tapi upami anjeun milari latihan anu intensitas luhur sababaraha dinten saminggu — sareng utamina upami ngajalankeun atanapi bentuk latihan aerobik anu kuat nganyenyeri sendi anjeun—muterkeunbisa jadi cara anu idéal pikeun ngajaga haté sareng awak anjeun bentukna.17 Apr 2017

Hei tingali kuring! Kuring parantos angkat tina kentang sareng 5k lumpat! Kuring ningali katingal anu anjeun pasihkeun ka kuring. Abdi henteu panginten panginten dugi ka kuring ngalangkungan garis finish! Éta sadayana dimimitian nalika babaturan A ngajak kuring ngalakukeun 3 mil sareng anjeunna - éta sakitar 3 mil. Henteu saé pisan, tapi seueur nalika anjeun umur duapuluhan sareng teu acan laksanakeun saprak pendidikan jasmani di sakola - aya tanaga sareng paningkatan beurat anu sigana kuring atos déwasa.

Oh, sareng naha kuring nyebatkeun yén kuring gaduh sasasih kanggo siap-siap?! Leres, King of the Couch ieu kedah siap-siap 5000 dina 30 dinten. Kumaha kuring ngalakukeun ieu? ? Jawaban pondokna nyaéta, léngkah orok! Saatos kuring ngagaduhan sapasang sapatu lari anu anyar, perjalanan kuring dimimitian. Kuring nyimpen log poéan kamajuan kuring sapanjang jalan

Dinten 1: Kuring mendakan rencana latihan 5k online anu nyatakeun kuring kedah ngamimitian latihan interval. Idéna nyaéta leumpang 2 menit, jogging 1 menit, sareng malikeun éta teras-terasan dugi ka pencét tanda 30 menit. Jogging salami 1 menit cekap nangtang! Abdi jauh pisan

Dinten 2: Oh, awak kuring. Abdi nyeri pisan! Sareng jelas kaluar tina bentuk

Kuring ngalakukeun manteng sakedik pas kuring kaluar tina ranjang sareng éta sigana ngabantosan. Atosan saran pasangan kuring, kuring angkat ka gym dinten ayeuna sareng ngayakeun sési munggaran kuring sareng palatih propésional. Di luar latihan, anjeunna nyarios ka kuring yén kuring kedah tuang langkung saé sareng nginum seueur cai.

Urang tingali naha éta ngabantosan! Dinten 3: Kuring nyerat sadaya anu kuring tuang sadidinten, kalebet camilan. Dahareun anu ngajalankeun anjeun kalebet cau, gandum, mentega suuk, brokoli, yogurt biasa, coklat coklat, pasta gandum, kentang, sareng kopi. Dinten 4: Lalaki, napsu kuring meletus! Meureun kusabab kuring ngaduruk langkung seueur kalori ti sateuacan.

Joging isuk-isuk kuring jalan pisan - 10 menit! Éta kalebet istirahat jalan-jalan, tapi tetep! Teras kuring angkat ka gym sareng palatih kuring ngantep kuring ngalaksanakeun speed - ngajalankeun ti hiji titik ka titik anu séjén gancang-gancang kuring. Éta brutal

Dinten 5: Sakit deui dinten ayeuna saatos gimnasium anu teu waras ieu. Kuring mendakan grup ngajalankeun online sareng pendak sareng aranjeunna pikeun anu munggaran dinten ayeuna. Kuring ragu heula tapi nalika ningali jalma sagala rupa, umur sareng kamampuan, kuring asa langkung saé! Kuring ningkatkeun patok sareng jogging salami 2 menit dina waktos anu sasarengan sareng istirahat diantawisna.

Pangrojong batur bener-bener ngabantuan pisan! Dinten 6: Dinten ayeuna dinten Saptu sareng kuring nuju istirahat. Minggu mimiti latihan kuring kakara réngsé, tapi kuring geus ngarasa kawas kuring aya dina calana baju saeutik leupas. Dinten 7: Palatih kuring nyarankeun siklus salaku latihan silang, janten kuring naek 3-mil sapédah.

Ayeuna kuring terang persis sabaraha lilana 5 km ieu. Éta masih karasaeun kuring masih gaduh seueur padamelan anu kedah dilakukeun. Dinten 8: Sacara endah pisan kajadian ayeuna! Kuring jogging 5 menit teu eureun-eureun pikeun kahiji kalina dina kahirupan mah! Kuring ogé ningali naon anu disebut jalma salaku 'runner's high'.

Endorphins - bahan kimia senang anu anjeun tiasa rasakeun dina awak anjeun saatos latihan anjeun - aranjeunna ngompa ngalangkungan kuring sapertos nanaon ayeuna! Sigana mah kuring mimiti murag asih sareng ngaji. Dinten 9: Tingkat énergi kuring parantos ngalangkungan hateup! Kuring kuring henteu kedah deui bobo. Malah bos kuring merhatoskeun yén kuring langkung produktif dina damel ayeuna! Dinten 10: Kuring ngalaksanakeun latihan kakuatan di gim.

Seueur beurat dina panangan sareng suku kuring. Abdi parantos ngaraos nyeri. Kuring ogé mimiti ngartos hubungan antara tuangeun sareng kinerja, sambungan anu kuring henteu kantos damel sateuacanna.

Dinten 11: Kuring beuratkeun sorangan dinten ieu sareng kuring turun 5 pon! Kuring yakin jogging mangrupikeun cara anu paling gancang pikeun ngirangan beurat awak. Waktos jogging kuring ayeuna ampir 7 menit. Dinten 12: Palatih kuring nyarios persentase gajih awak kuring ogé laun turun! Sateuacan kuring terang, kuring bakal kéngingkeun anu langsing, janten mesin lumpat anu jahat! Oh hehehehe, sareng kuring tuang donat dinten ayeuna. Kusabab kuring pantes. Dinten 13: Kuring jogging 10 menit dinten ayeuna sareng henteu ngalawan pisan! Abdi badé ka ditu! Dinten 14: Diajak teuing mimiti. Langkung ti Kacapean.

Skip ngajalankeun engké dinten na kuring curang deui. Serius, naon anu aranjeunna lakukeun dina donat pikeun ngajantenkeun aranjeunna teu kairangan? Kuring parantos terang yén nalika tuang saatos gula sareng tuang sampah kuring saheulaanan ngaraos langkung saé, tapi éta selalu ngabalukarkeun kacilakaan engké siang. Waktos sareuri teu tiasa sumping gancang

Dinten 15: Dinten ieu mangrupikeun paruh waktu resmi sareng kuring meunang dorongan motivasi anyar. (Atanapi panginten panik yén sakedik waktos deui!) Nya, naon waé, kuring jogging salami 15 menit tanpa lirén! Dinten 16: Dinten kabugaran, urang ngalakukeun rutinitas awak sadidinten sareng kuring ngaraos ngompa kuring! Kuring henteu kantos langkung motivasi pikeun kaleungitan pon tibatan dinten ayeuna! Dinten 17: Dinten ieu kuring jogging sareng sobat salami 15 menit dua kali (sareng 5-menit jalan antaré). Palatih kuring nitah kuring supaya ati-ati tetep tetep hidrasi.

Cenah mah kuring kedah ngabagi beurat awak janten satengah teras nginum hiji ons per pon. Éta 80 ons kanggo kuring, atanapi sakedik langkung ti satengah galon. Dinten 18: Kuring mutuskeun ngagilir nginum cai sareng Gatorade sabab jalan kuring beuki lami.

Abdi kedah ngagentos éléktrolit anu leungit! Kuring ogé ningali definisi otot anu luar biasa dina suku kuring. Dinten 19: Kuring perhatos dinten ayeuna yén kulit abdi katingalina saé sapertos anu parantos lami janten kuring parios, saur olahraga ningkatkeun kulit anjeun sabab éta ngarangsang sirkulasi getih. Nya, asik, abdi candak! Dinten 20: 10 dinten dugi ka dinten ageung! Luncat tina jogging 15 menit ka jogging 20 menit henteu goréng pisan.

Sareng naha kuring nyebatkeun I Bobo sapertos batu ayeuna? Henteu langkung wengi anu panjang ngagulung sareng muter - insomnia abdi parantos lami teu aya. Éta sareng 10 pon langkung! Dinten 21: Kuring perhatoskeun yén bagian tukang pingping kuring khusus na nyeri sareng tungkak kuring ketat. Palatih kuring nunjukkeun kuring kumaha cara masagi daérah masalah ku bola ténis.

Kuring ogé ngalakukeun éta dina dampal suku kuring. Anu kuring peryogikeun ayeuna mangrupikeun urat anu radang. Kuring miharep éta nyeri ieu bakal musna ku waktos, atanapi anu 5 km ieu moal kajadian ka kuring! Dinten 22: Péh, suku abdi karaos langkung saé! Syukur kuring kasieunan kuring narik hal.

Pelari anu langkung berpengalaman parantos ngadorong kuring supaya gampang. Kuring bébéja yén lamun kuring tiasa ngajalankeun non-stop salami 20 menit kuring henteu ngagaduhan masalah sareng 5km. Anjeun leres

Dinten 23: Henteu nanaon. Kuring henteu ngalakukeun nanaon. Éta saé! Dinten 24: Dinten ayeuna kuring tungtungna kedah nganggo sapédah deui.

ulasan sapédah cicing

Kuring kedah ngalakukeun éta langkung sering. 5 mil - réngsé! Dinten 25: Kuring ngaraos répék masalah anu rada sempit deui, manjang sareng jalan gancang. Dinten 26: Kuring lumpat 25 menit henteu lirén !!! Ngupingkeun musik nalika jogging ngajantenkeun waktos langkung gancang.

Naon waé rekomendasi pikeun daptar puter utama kuring anu ngajalankeun? Ninggalkeun aranjeunna dina komentar handap! Dinten 27: Kuring ngeusian kuring kalayan bahan pasta sareng pisang. Seueur cau. Kuring parantos bébéja yén kalium mantuan nyaimbangkeun éléktrolit anu kuring leungit dina jalan anu langkung lami.

Dinten 28: Rejuvenate Dinten. Sadayana anu kuring kantos baca nyarioskeun ulah kaleuleuwihi dina sababaraha dinten sateuacan lomba ageung munggaran anjeun. Dinten 29: Kuring resep tuang-karbohidrat anu lezat sareng rerencangan anyar anu lumpat.

Siap pikeun énjing énjing, tapi kuring ogé gugup!… Dinten 30: Kuring tumaros! Kuring lumpat 5 km munggaran kuring! Abdi bangga pisan ka diri sorangan! Sigana mah program latihan kuring pasti pas kusabab ngajalankeunana rada gampang sareng pikaresepeun. Abdi henteu sabar ngantosan kanggo lomba salajengna! Naha anjeun siap ngaja sapatu anjeun sareng mimiti ngaji? Kacuali pikeun nyandak léngkah-léngkah, nonton diét anjeun, tetep caian, sareng olahraga lalaunan tapi pastina, ieu sababaraha tip sanés anu tiasa kuring pasihkeun: - Modalkeun sapasang sapatu ngaji anu hadé. Upami anjeun peryogi dukungan tambahan, kenging sababaraha sol médis pikeun aranjeunna. - Upami anjeun ngalaman nyeri, naha éta dina sampéan, tuur anjeun atanapi sanés Bagian awak, STOP! hoyong mangrupikeun tatu anu maksakeun anjeun nyerah tina sagala jinis kagiatan fisik. - Milarian batur atanapi komunitas anu tiasa dijalankeun, khususna anu kalebet lumpat anu berpengalaman.

Turutan conto aranjeunna sareng diajar ti aranjeunna. Milih babaturan pikeun lumpat tiasa janten pangalaman ngariung anu hébat ogé! - Luhureun sadaya, kéngingkeun persetujuan dokter anjeun sateuacan ngalih tina umur dipan kana ngajalankeun marathon! Anjeun henteu hoyong ngareuwaskeun awak anjeun ku gaya hirup anyar ieu. Janten hey, upami anjeun diajar anu anyar dinten ayeuna, maka resep sareng bagikeun ieu ka babaturan! Sareng ieu aya sababaraha tulisan anu hadé saur anjeun anjeun bakal resep.

Ngan pencét kénca atanapi katuhu sareng tetep dina sisi kahirupan anu caang!

Naha kuring bakal ngirangan beurat muter 3 kali saminggu?

1. Éta mangrupikeun Latihan Kardio anu Impressive - Tapi Anjeun Teu Bisa Ngaduruk Sakumaha Anjeun Kantos Nginten.Muterkeundipikaterang lami pikeun ngirangan gajih sareng ngabantosan jalma turun tina pon. 'Mutertilukali saminggusareng anjeun obor dugi ka 1.800 kalori, tapi sakilo gajihna sami sareng 3.500 kalori.1 Sep 2017

Naha Spinning langkung saé tibatan ngaji?

Sedengkeun rutinlumpattiasa ngabantosan anjeun ngirangan beurat sareng nyegah obesitas, panilitian nunjukkeun yén anjeun tiasa ngabakar langkung seueur kaloriputeran lawan ngaji. Nyatana, pangaruh khususnaMuterkeunkelas tiasa nyéépkeun dugi ka 1.000 kalori salami 60 menit. DijeroMuterkeunkelas, otot inti ogé tiasa dikembangkeun.

Sabaraha lami kanggo ningali hasilna tina spinning?

Sabaraha lami peryogi waktosnapikeun kuring pikeuntingali hasilna? Kira-kira 2-3 minggu anjeunbakalperhatoskeun kanaékan daya tahan kardio anjeun, tingkat énergi, ningkat kakuatan dina awak handap anjeun sareng perhatoskeun parobahan bentuk awak anjeun sareng / atanapi beurat anjeun.

Naha kuring bakal ngirangan beurat muterkeun 5 kali saminggu?

Muterkeunparantos lami terang ngirangangendutsareng ngabantosan jalma turunna pon. Nyatana, éta épéktip pisan yén panilitian parantos nunjukkeun ngaganti hiji latihan intensitas sedeng kalayan dua sési 30-menit tina latihan intensitas luhurtiasaningkatkeun sagala rupa tina kaséhatan kardiovaskular anjeun kana komposisi awak anjeun.1 Sep 2017

Naha puter nada pingping jero?

Ngabuburitmangrupakeun cara anu saé pikeun lungsur beurat tipingping jero anjeunsabab ngaduruk kalori. Teu kedah naékanjeunsapédah salami jam-jam sakaligus ningali manpaatna, tapi anjeun kedah tetep kana jadwal latihan anu rutin.

Naha puteran nada bobo anjeun?

Anjeunglutes sareng quads mangrupikeun otot anu paling nguntungkeunmuterkelas. Kusabab bentuk target latihan ieuanjeunglutes, éta tiasa angkat nanada punggung anjeunjauh langkung gancang tibatan latihan kardio anu sanés. Pikeun nguntungkeun tinaputeran anjeunkelas, meresanjeunglutes nalika jumps tur irahaanjeunngangkatbutut anjeunkaluar tina korsi.6 Sep 2018

Naha aya latihan sapédah spin pikeun pemula?

Upami anjeun mikir kitu, anjeun dina tempat anu katuhu pikeun néwak latihan inpormasi sapédah latihan pikeun pemula. Anjeun panginten mikirkeun puteran sadidinten tanpa aya bimbingan sareng anjeun bakal pas atanapi ngungkulan rencana anjeun. Numutkeun kana pamikiran éta, kuring kedah nyarios yén anjeun kedah nuturkeun pitunjuk anu leres pikeun muterkeun upami anjeun pemula.

Naon rutin anu pangsaéna pikeun kelas spin?

Klip, puterkeun sadayana. Rutin kelas spin ieu ngahijikeun nanjak beurat, tabatas, sprint, sareng latihan luncat pikeun ngabantosan anjeun ngésang kesang anu hébat. Diajar kumaha ngalaksanakeun unggal bor sareng bentuk anu pas sareng kumaha cara milih pakakas anjeun leres. Hoyong ngawangun otot sareng ngaduruk lemak sakaligus?

Naha anjeun peryogi rencana pikeun latihan spinning?

Transformasi awak anjeun peryogi moderasi sareng perencanaan. Latihan anu muterkeun sanés ngan ukur ngeunaan lumpat kana sapédah sareng ngégél jarak jauh salami sababaraha jam. Saperti unggal latihan fisik, ngalakukeun éta leres sareng ngamangpaatkeun pinuh éta peryogi struktur, dédikasi, sareng rutinitas anu ketat. Upami anjeun ngarencanakeun nambihan puteran dina kahirupan sadidinten]

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.