Utama > Latihan > Latihan ab anu ditimbang - ngajawab patarosan

Latihan ab anu ditimbang - ngajawab patarosan

Naon latihan ab anu paling beurat?

7latihan ab pangsaéna
  • 1 - V-linggih.
  • 2 - Suku naék.
  • 3 - Tukang kai.
  • 4 - pulas Rusia.
  • 5 - Papan samping sareng angkat hip.
  • 6 - Overhead ka squat.
  • 7 - Tungkul kana dada.



Aya naon baraya? Éta Chris Heria. Wilujeng sumping kana tulisan sanés ti Official Thenx. Dinten ieu kuring hoyong nunjukkeun naon anu tiasa anjeun laksanakeun ayeuna pikeun otomatis ngaktipkeun inti anjeun langkung seueur salami latihan sareng genep pak anjeun ka tingkat anu anyar (musik éléktronik lemes) Ayeuna nalika anjeun ngalatih abs anjeun sok hoyong abs anjeun anu paling dilakukeun padamelanna, tapi nalika pamula ngamimitian ngalaksanakeun latihan aranjeunna sering sesah ngontrak abs, aranjeunna langkung raoseun di daérah sanés sapertos punggung handap atanapi hip flexors sareng aranjeunna condong ngabantosan langkung seueur pikeun otot ieu pikeun ngalakukeun latihan tibatan anu kedah dianggo dina latihan ab.

Sareng éta naha kuring hoyong anjeun ngalakukeun latihan khusus ieu sareng kuring dimana anjeun nahan beurat nalika ngalakukeun latihan. Ngayakeun beurat nalika ngalakukeun latihan abs ieu bakal maksa anjeun ngontrak abs sareng nahan kontraksi éta salami latihan, ngajantenkeun aranjeunna langkung épéktip pikeun ngembangkeun abs anu kuat, genep bungkus sareng overloading abs anjeun pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung seueur sareng langkung Kagungan definisi otot, sareng éta anu urang bakal masuk dinten ayeuna. Kuring ngembangkeun latihan abs genep bungkus khusus anu tiasa anjeun laksanakeun leres-leres dimana waé.

Kami bakal ngalakukeunana dina situs. Sadaya latihan anu bade urang laksanakeun tiasa diusahakeun langsung; aranjeunna henteu meryogikeun seueur kanyaho kabugaran sateuacanna, tapi éta pisan, épéktip. Kami bakal ngalakukeun latihan latihan abon-abon beuteung nganggo dumbbell atanapi beurat atanapi nyepeng hiji hal dina 45 detik sareng 15 detik.



Upami anjeun ngaraos capé iraha waé dina latihan, anjeun tiasa teras-terasan ngalaunan, tapi naséhat anu hadé mah ulah liren nyobian. Tapi upami anjeun kedah, laksanakeun sakedap kanggo narik napas anjeun teras ngalih. Beuki sering anjeun ngalakukeun ieu, beuki anjeun tiasa ngajaga.

Kanggo ieu janten épéktip, anjeun badé ngalakukeun intensitas tinggi, gaya latihan interval. Janten sareng Sai d ieu, latihan anu mimiti urang lakukeun nyaéta rotasi Rusia ku dumbbell. Suku lempeng, silih sisi, tahan inti anjeun pageuh.

Pastikeun pikeun ngatur napas anjeun. (musik éléktronik lemes) Ayeuna beurat anu anjeun anggo sanés hal anu paling penting nalika anjeun nembé ngamimitian. Anjeun leres-leres kedahna waé fokus kana kontraksi nalika ngalakukeun gerakan ieu.



Dina sababaraha waktos anjeun bakal tiasa nganggo langkung beurat. Aya hubunganana sareng latihan anu munggaran. Urang teraskeun sareng istirahat sakedap 15 detik.

Salajengna urang angkat kana tangkepan parahu nganggo dumbbell. Émut, anjeun badé ngatur napas anjeun, tetep inti anjeun tetep tegak, suku lempeng. Sareng anjeun hoyong nyepeng dumbbell di payuneun anjeun.

Rénghap ku irung anjeun sareng hembus ngaliwatan sungut anjeun. Ayeuna urang ngan ukur bakal nahan bentuk parahu, handapeun kapal parahu anjeun lempeng. Fokuskeun sadayana tegangan sareng Dursasana dina inti anjeun.



Upami panangan anjeun capé, anjeun tiasa teras-teras nyandakkeun deui. Peres inti anjeun, ampir napas di dinya. Oké.

Pindah kana latihan salajengna anu bakal urang lakukeun, kamar parahu sisi. Janten urang bakal ngabagi 45 detik dina satengah pikeun masing-masing sisi. Siapkeun.

Waktos ieu, nalika urang lebet kana kamar parahu kami, kami bakal kaluar sapertos kamar parahu, tapi urang bakal ka hiji sisi, di dinya. Sareng urang bakal nyepeng kalungguhan éta. Émut, nalika anjeun ngaraos capé, anjeun tiasa teras-teraskeun ngadeukeutkeun dumbbell kana awak anjeun. Dina posisi ieu, anjeun bakal ngaraoskeun serong anjeun sareng sadaya abs gurat anjeun naék.

Ayeuna urang siap-siap badé ngalih, hayu urang angkat. Henteu kunanaon, péh. Latihan salajengna anu bakal urang lakukeun nyaéta jackknife sareng dumbbells di dieu.

Janten pastina anjeun hoyong nyandak waktos anjeun sareng éta. Bisi wae, ati-ati nalika nyandak beurat dina sirah anjeun. Ati-ati ulah nepi ka murag kana raray anjeun.

Tah kieu. Pastikeun pikeun ngatur napas anjeun. Jaga inti anjeun ketat sareng lempeng.

Oké. Latihan salajengna, laksanakeun sit-up sareng corétan dumbbells. Kami ngagaduhan suku kanggo latihan ieu.

Anjeun hoyong barbel pas ka anjeun. Urang badé calik, pulas ka gigir, wangsul, belok, ka sisi sanésna. Hayu urang ngamimitian.

Nalika anjeun bangun anjeun leres-leres hoyong gugah, coba noel siling upami anjeun tiasa. Ampir aya jelema. Ngatur napas anjeun.

Hayu urang angkat, phew. Oke, teraskeun. Hayu urang ngalih kana latihan salajengna dimana urang parantos naékkeun suku bari ngagolér.

Sababaraha latihan ieu anjeun panginten henteu tiasa ngalakukeun beurat sami sareng anu sanés. Ayeuna urang ngalih kana latihan ieu, anjeun badé nahan beurat ku tungkak anjeun. Urang bakal ngagolér lengkep.

Sareng anjeun hoyong angkat suku anjeun ka luhur, turun deui. Entong dibawa maju ka hareupeun sabab anjeun tiasa lungsur beurat kana raheut anjeun, anu henteu saé. Phew, anjeun pasti kedah ngaraosan éta.

bursts pondok tina latihan

Phew, leres, ieu mangrupikeun potongan anu sesah, pasti salah sahiji karesep kuring, sareng efektif pisan. Latihan terakhir anu bakal urang lakukeun ayeuna nyaéta korsi jok. Waktos Ieu kami bakal leres nahan beurat.

Janten urang bakal maju sareng nyobian noel siling, turun deui. Ati-ati ulah muragkeun suku anjeun, dulur-dulur. Cekelan awak anjeun.

Atur napas anjeun, ieu anu paling penting. Upami napas anjeun henteu mungkin, anjeun bakal ban gancang pisan. Henteu kunanaon, pindah panangan.

Péh, henteu kunanaon. Di dinya urang gaduh latihan terakhir. Sareng kuring parantos ngalaksanakeunana, panginten ti saprak 2012 sareng ayeuna masih dilakukeun, éta épéktip pisan.

Kuring parantos ngalaksanakeun latihan ieu mangtaun-taun, janten kuring henteu ngan ukur ngawartosan anjeun pikeun ngalakukeun hal anu kuring henteu acan pernah dilakukeun sareng ningali hasilna pikeun kuring sorangan. Tapi pikeun latihan ieu paling épéktip, anjeun kedah ngalakukeun pangkuan ieu sahenteuna opat kali pikeun latihan anu mantep sareng anjeun pasti bakal ngagaduhan genep pak abs anu anjeun kantos impikeun. Janten upami anjeun tiasa ngarengsekeun putaran kahiji éta, éta saé pisan.

Ngaso sakedap, teras mimitian deui ku waktos istirahat anu pondok supados detak jantung anjeun henteu turun deui. Sareng upami anjeun henteu tiasa ngalakukeun deui sababaraha puteran, henteu kunanaon. Dina sababaraha waktos anjeun bakal jalan jauh pikeun ngalakukeun dua puteran, antukna tilu puteran, teras anjeun tiasa ngarengsekeun opat dina waktos anu sanés.

Upami anjeun resep kana tulisan éta, pastikeun pikeun ngabantingkeun tombol Like. Ninggalkeun koméntar ieu di handap, hayu atuh terang naon anu kedah dilakukeun artikel salajengna ngeunaan sareng bagikeun na dina tulisan ieu sareng rerencangan anu nyobian kéngingkeun genep pak abs ti bumi dy langganan ayeuna. Kami posting unggal dinten Minggu tabuh 8:00 wengi.

Waktos Wétan. Sareng upami anjeun masihan koméntar dina 30 menit munggaran saatos unggah, anjeun bakal teras ngagaduhan kasempetan pikeun meunang alat-alat Thenx gratis, janten pastikeun log on kana thenx.com sareng janten anggota.

Anjeun kéngingkeun aksés lengkep pikeun sadaya program latihan, tungtunan téhnik, sareng latihan sadidinten pikeun ngajantenkeun anjeun dina bentuk anu paling saé dina kahirupan anjeun. Pastikeun anjeun ngaunduh aplikasi Thenx ti App Store pikeun nyandak latihan kami sareng anjeun dimana waé anjeun angkat sareng ngiringan jutaan atlit Thenx sanés di dunya anu ngarobah kahirupan ayeuna. Upami anjeun hoyong langkung seueur kontén abdi salami saminggu, tuturkeun saluran YouTube pribadi kuring, éta YouTube.com/chrisheria, sareng pastikeun anjeun nuturkeun kuring ogé dina Instagram.

Kalayan ampir unggal postingan kuring sok masihan sababaraha jenis hadiah. Janten upami anjeun hoyong kasempetan janten bagian tina éta, tuturkeun kuring di IG. Sareng upami anjeun resep musik dina kanal ieu, ieu sadaya lagu pikeun albeum latihan mérek anyar kuring anu disebut 'Workout Music'.

Éta sayogi dina sadaya platform ti Spotify, Apple Music, Tidal, TikTok, SoundCloud sareng anu sanésna masihan anjeun motivasi tambahan. Sareng dulur, urang gaduh penjualan Natal ageung di ditu di toko. Pariksa thenx.com/shop sareng kengingkeun sadayana kado Natal anjeun mimiti.

Masihan hadiah taun ieu kalayan sagala rupa hal anu anjeun tiasa mendakan di toko kami. Candak latihan anjeun ka tingkat salajengna. Sareng dina éta pikiran, kuring bakal pendak sareng dinten Minggu payun tabuh 8 wengi.

USA Waktos Wétan. Cinta gélo, tengtrem. (musik éléktronik hampang) (musik éléktronik mid-tempo)

Kumaha anjeun nguatkeun abs sareng beurat?

Ieu mangrupikeun 19 PangalusnaTi-NguatkeunLatihan NgagunakeunBeuratnaÉta Anjeun Tiasa Laksanakeun di Bumi
  1. Lemah dugi ka Woodchop Tinggi.
  2. Nangtung Ditimbang Pulas.
  3. Plank sareng Rotasikeun.
  4. Dipangku pulas Rusia.
  5. Overhead Circle.
  6. DumbbellCrossover Punch.
  7. Jangkauan Overhead Kalayan Leg Turun Turun.
  8. Laleur Koordinasi.

Naon anu lumangsung guys? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. Dinten ieu kami ngalakukeun latihan abs sareng nganggo dumbbells.

Anjeun terang, kuring mangrupikeun proponén pikeun ngalebetkeun latihan abs beurat kana latihan abs anjeun. Henteu ngan éta, anjeun tiasa leres - sakumaha anu anjeun bakal tingali dinten ayeuna - anggo dumbbell sanés ngan ukur pikeun beurat tambahan tapi ogé salaku bantosan pikeun latihan beuteung anjeun. Dina latihan katilu urang, anjeun bakal ningali kumaha urang ngalakukeun ieu.

Tapi ideu di dieu urang bakal ngalakukeun serelek. Urang badé ngaji raka. Urang badé ngadamel gaya sarung tangan, sakumaha anu bakal dicarioskeun ku budak kuring CT.

Kanyataanna, ku ngalaksanakeun latihan sareng latihan anjeun, anjeun ngajantenkeun latihan anjeun langkung sesah. Jigana titik pangageungna urang sepuh dina latihan urang nyaéta dina abs. Kami sacara harfiah boh ngalakukeun pangulangan dugi ka urang bosen atanapi urang ngan ukur ngalakukeun sagalana dina kalimat anu lempeng.

Kami henteu ngarobih cara ngalatih abs urang, sareng éta moal kajadian ayeuna. Janten urang gaduh opat sét dumbbells kanggo kuring. Kuring nganggo 25an, 20an, 15an sareng 10an.

Meureun anjeun moal tiasa ngamimitian luhur. Éta teu kunanaon. Anjeun tiasa nurunkeun diri kana titik dimana anjeun ngan ukur latihan beurat awak.

Anjeun bahkan tiasa ngalakukeun dua babak beurat awak, tapi urang gaduh opat puteran. Anjeun tiasa ngalakukeun opat anu dipidangkeun di dieu Lakukeun latihan. Kami 10 pangulangan dina unggal arah dina Twist Rusia.

sapédah dina la

Kami ngalakukeun 10 repetisi dina Otis-Up dina kadua panangan, urang 10 repetisi dina unggal panangan nganggo peluncuran dumbbell hiji-sanjata, teras kami ngalakukeun 10 repetisi dina unggal panangan tina jajaran breakaway hiji sisi. Henteu kunanaon. Hayu urang ngagulung éta sareng tingali kumaha jauh anjeun tiasa tetep sareng kuring.

Janten aya anu gaduhna. Latihan dumbbell lengkep pikeun abs anjeun. Leres, leres éta.

Sanés ngan ukur pikeun nambihan dumbbells, tapi pikeun nyatana latihan anjeun langkung sesah. Putus tina monoton. Putus tina rutinitas ab sareng anjeun bakal ningali hasil anu langkung saé upami anjeun milari jalan kaluar tina rutinitas kaluar latihan sapertos atlit sahingga anjeun tiasa kéngingkeun hasil anu langkung saé tina latihan anjeun; Didatangan ATHLEANX.com sareng kéngingkeun program latihan ATHLEANX kami.

Samentawis waktos, upami anjeun mendakan tulisan ieu ngabantosan, upami anjeun resep latihan ieu, upami anjeun hoyong tetep ningali kumaha kuring nyalira tina nyeri bejakeun kuring terang di handap ieu sareng kuring bakal tetep nyobian ieu sering-sering kuring ngalakukeun. Samentawis waktos, hayu atuh terang naon deui anu anjeun hoyong tingali sareng kuring bakal nutupan éta dina artikel kahareup, okéh.

Naha anjeun kedah ngalakukeun latihan ab anu kabobotohan pikeun kéngingkeun abs?

Naha kuring kedah latihan latihan abs upami ngagaduhan gajih beuteung?

Leres anjeunkudunasabababs anjeunmaénkeun sababaraha peran penting sareng kuatBagianpenting pisanupamiaranjeunna disumputkeun handapeunbeuteung gendut. Nanging,upamianjeun damelabs anjeunkhusus pikeun ngabakargendut beuteungsareng henteu nguatkeunabs anjeunteras buktina nunjukkeun sasarlatihan abhenteuétapaling épéktip.

Naon anu lumangsung guys? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. Dinten ieu kami bakal ngusir sababaraha mitos ngeunaan ngaduruk gajih nalika damel abs.

Ayeuna urang terang yén teu aya anu sapertos latihan tempat. Ngurangan gajih beuteung ngalaksanakeun latihan abs. Anjeun tiasa nganggo waktos anjeun sakedik éfisiénna, sareng anjeun tiasa ngarobih abs kana latihan ngaduruk gajih upami anjeun nganggo latihan anu leres.

Kami ngalakukeun ieu sepanjang waktos sareng ATHLEANX. Kami ngagabungkeun AC sareng latihan inti pikeun mastikeun yén anjeun nyumponan duanana kabutuhan, tapi anjeun langkung gancang dugi ka dinya. Dinten ieu kuring hoyong nunjukkeun persis kumaha anjeun ngalakukeun ieu ayeuna.

Anjeun bakal nganggo lantai sareng sapasang kaos kaki. Éta pisan. Upami anjeun ngagaduhan semén di tukangeun kuring sapertos kuring, sampurna.

Upami anjeun ngagaduhan lantai kai, langkung saé. Tapi ideu na, upami anjeun hoyong ngajantenkeun abs anjeun janten latihan ngaduruk gajih, éta kedahna cekap panjang, henteu ngalakukeun abs anjeun tilu menit atanapi lima menit. Ieu sudut pandang anu lengkep sareng pendekatan anu sering urang anggo di ATHLEANX nalika urang ngan ukur hoyong konsentrasi kana latihan otot beuteung urang. dina hal ieu urang nampi latihan ketahanan anu langkung seueur sareng tangtos abs urang dina waktos anu sami.

Janten kumaha urang ngagaduhan latihan abs anu tiasa urang lakukeun salami 15-20 menit? Nya éta gampang pisan. Kami bangun didieu dina posisi papan teras urang pendaki gancang. Sakedik langkung gampang ayeuna tibatan siku anjeun.

Janten upami anjeun badé turun di dieu dina panangan anjeun, anjeun badé ngalakukeun éta, tapi anjeun bakal lumpat kana pendaki anu gancang sareng ngalakukeun ieu salami 30 detik. Janten anjeun nganggo kamampuh suku anjeun pikeun ngageser dina taneuh kanggo ngadamel ieu sakedik snappier urang kedah boot aranjeunna. Jelas ieu bakal mawa kaunggulan stamina langkung waktos.

Ti dieu urang bakal nganggo urang sareng urang bakal boot. Urang sebut ieu gerakan beuteung gim. Urang badé tetep lempeng kana suku sareng ngadorong bantalan urang dina hawa teras ka handap.

Bolak balik. Lima, genep, tujuh, dalapan, salapan, sapuluh. Teras deui kana panangan anjeun sareng jalan.

Anjeun tiasa teras tuur dina tuur tapi dina posisi papan, henteu kunanaon? Kitu manteng panangan anjeun ka handap. Anjeun tiasa ningali yén abs masih jalan di dieu. ti dieu, pas pencét deui 30 taun deui, anjeun bakal tiasa nyekel panangan.

Waktos ieu, ayun tuur anjeun ka hiji sisi, teras ayun tuur anjeun ka gigir. Dua, dua. Tilu tilu.

Opat, opat. Lima lima. Balik ka handap sareng manjangan.

Waktos ieu, ngalih ka sisi sapertos kieu. Sigana ieu dina kaméra. Ngalakukeun éta dina sudut.

Teraskeun. Upami anjeun parantos bérés, mundur ka luhur, kaluar sareng kaluar. Opat, lima, genep, tujuh, dalapan, salapan, sapuluh.

Turun deui. Sisi anu sanés. Janten dasarna anjeun ngan ukur pendaki gunung.

Tingali, kuring parantos engapan gancang. Upami anjeun pendaki gunung, anjeun tiasa ngajalankeunana lempeng ka hareup atanapi dina sudut. Katuhu atanapi kénca.

Anjeun ngalaksanakeun senam otot beuteung, narik suku anjeun lempeng kana tengah atanapi dengkul ngageser ku cara kieu. Katuhu sareng kénca, lima sareng lima. Idéna nyaéta anjeun pasti ngamimitian w Upami anjeun terang naon anu anjeun lakukeun, kuring bakal nunjukkeun saléngkah-saléngkah - henteu ngan ukur latihan ieu - tapi kumaha ngalaksanakeunana dina latihan urang dina sistem latihan ATHLEANX, nempatkeun ' inti 'dina fokus kana sagala hal anu urang lakukeun.

Ieu aya pengecualian. Conditioning tiasa nampi inti ogé, ngajantenkeun latihan langkung épisién anu ngahasilkeun hasil langkung gancang kumargi anjeun henteu kedah nyéépkeun 30 menit pikeun ngahontal unggal tujuan. henteu kunanaon? upami anjeun mendakan ieu kéngingkeun koméntar anjeun di handap sareng jempol, samentawis éta, upami anjeun hoyong program anu lengkep, program latihan ATHLEANX, ngalatih sapertos atlit, anggo waktos anjeun sacara éfisién, sareng hasil anu langkung saé kalayan éta.

pembiayaan sapédah

Éta sayogi di ATHLEANX.com. Saderek sadayana.

Abdi badé balik deui. Dadah.

Naha squats dianggo abs?

Thejongkonyaéta latihan gim quintessential pikeun kakuatan awak handap. Sedengkeun satengah-squatssareng saparapat-squatsbisa muncul lumrah di gym sapinuhnajongkobakal benergaweanjeunBagianatanapi inti. The Push-Up. Push-up henteu ngan ukur ngabantosan anjeun kéngingkeun awak luhur anu langkung kuat, tapi ogé bagian tengah anu langkung jelas.13 Apr 2016

Naha kuring kedah latihan abs kuring unggal dinten?

2. Ngalatihabs anjeununggal dintenna tunggal. Sapertos otot sanésna,abs anjeunperyogi istirahat ogé! Éta henteu hartosna anjeuntiasa'moal aktipkeunab anjeunotot salilanaanjeunpemanasan sarenglatihansapertos Planks, Inchworms, sareng kasaimbangan sareng stabilisasi sanéslatihan, tapi anjeun henteu kedah ngalatih aranjeunna unggal dinten.27 Méi 2019

Naha kabayang AB cekap pikeun abs?

Tapitipeluncuran henteu ngan ukur butuh kakuatan ti anjeunBagiansareng otot-otot sanés anu disebatkeun. Aranjeunna peryogi kontrol anu disingkronkeun ogé. Pikeun nganggokabayang ableres, anjeun peryogi kakuatan inti anu hébat dina posisi plank ogéaluskakuatan awak luhur, utamina dina taktak, tonggong sareng panangan, saur Jenkins.6 Des 2018

Naha papan ngaduruk gajih beuteung?

Plankmangrupikeun salah sahiji kalori anu pangsaénangaduruksareng latihan anu manpaat. Aplanktahan ngalibatkeun sababaraha otot sakaligus, maka nguntungkeun kakuatan inti awak anjeun. Henteu ngan ukurngadurukétagendutdi sakitar daerah beuteung anjeun, éta ogé dianggo kalayan masihan anjeun sikep ningkat, kalenturan ogé beuteung anu langkung ketat.23 jan. Des 2019

Naha 100 squats sadinten damel?

Ngalakukeun100 squats poeanparantos ngabantosan nyokong pingping sareng anak sapi kuring. Sanaos aranjeunna henteu robek, aranjeunna cukup kenceng sareng sukur, teu aya kantong selulit deui. Nya, éta mangrupikeun persépsi universal yénsquatsngan ukur pikeun awak handap anjeun.8 Juni. 2020 g.

Naha squats ngaduruk gajih beuteung?

Squats. Leres, pokok dinten suku ieu mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngagawekeun sadaya awak anjeun, ngagedurkeun kakuatan sampéan sareng ngawangun bagian tengah anu padet. Éta ogé bakalkaduruklangkung kalori tibatan anu anjeun pikirkeun, sareng ningkatkeun metabolisme anjeun langkung seueur tibatan, curls.24 Juni. 2020 g.

Naha anjeun tiasa ngalakukeun latihan AB anu beurat sareng beurat?

Nalika anjeun ngaraos bosen sareng latihan abs bodyweight atanapi anjeun ngan ukur hoyong nyobian nambihan beurat dina latihan latihan inti anjeun teras cobian sababaraha latihan abs anu beurat tina 18 latihan Ab Abor ieu. Upami anjeun leres-leres hoyong nguatkeun inti anjeun maka anjeun kedah terang kumaha ngalakukeun latihan abs sareng beurat.

Mana latihan AB anu pangsaéna?

Ngagantungkeun Kaki Ngangkat Ngagantungkeun suku ngagantung mangrupikeun latihan anu hadé. Ngantung tina palang gado-up, angkat suku anjeun dugi suku anjeun sareng awak tina sudut 90 derajat. Kuring biasana ngalakukeun latihan ieu ku pulas sakedik, muterkeun suku kuring ka hiji sisi. Langkung padamelan, pahala langkung ageung. 4. Gorila Chin / Crunch

Kumaha kéngingkeun genep bungkus sareng latihan AB?

Kumaha Kéngingkeun Genep-Paket: Latihan Ab 18 beurat. 1 1) Pelat beurat Crunches. Crunches mangrupikeun latihan ab anu paling dasar anu dianggo dina rectus abdominis sareng obliques. Aranjeunna nguatkeun inti 2 2) Dumbbell Straight-Arm Crunches. 3 3) kabel Crunches. 4 4) Toel Dumbbell Toe. 5 5) Ngangkat Kaki Dumbbell. Langkung seueur barang

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Sapédah kabugaran pangsaéna - ngawalon patarosan

Naon sapédah latihan anu paling saé pikeun artos? Sapédah latihan anu pangsaéna ngabagi sababaraha kualitas dasar. Éta kedah didamel saé, awét sareng cukup tangguh pikeun nahan panggunaan sapopoé. Pilihan umum utama kami nyaéta sunny Health & Fitness Indoor bike, anu ngagem pigura baja anu mantep sareng flywheel beurat 49-pound.25. 2021.

Sapédah angkatan - pituduh pamungkas

Naha batch mangrupikeun mérek sapédah anu saé? Batch Commuter mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun jalma anu hoyong motor anu tiasa diandelkeun, didamelna saé sareng saé tanpa biaya anu pakait sareng motor sapertos kitu.

Pipa bingkai sapédah - cara ngungkulan

Naon tabung standar pikeun pigura sapédah? Standar pikeun sadaya tilu standar nyaéta 1 1/8. 9 /. 6 tabung korsi berkeping tunggal, tapi aya sababaraha variasi anu sayogi. Kandel témbok tina.

State bicycle co.review - how to fix

Naha sapédah kaayaan saé? The State Bicycle Co. Sacara umum, sapédah ieu katémbong salaku nilaina hébat. Éta mangrupikeun pilihan potongan harga sareng komponén pertengahan sareng beurat anu pikaresepeun. Ieu sanés motor anu luhur.

Sapédah pangpanjangna sadunya - waleran umum

Naon siklus pangbadagna di dunya? Didi Senft: Velo Designer And Devil of the Tour de France Didi Senft parantos ngawangun sapédah panggedéna di dunya sareng langkung ti 100 sapédah anu henteu biasa sareng ngarekam catetan anu sanés. Sapédah anu pangageungna diwangun ku Didi Senft ti Kolpin (Jerman). Éta 7,8 m (8 yd 1 ft 7 in) panjang sareng 3,7 m (4 yd 2 in) jangkungna.

Sapédah Van rysel - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Sapédah gravel anu mana? Kami diuji sapédah gravel ieuBrandModelPriceMeridaSilex + 6000Test letter2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTest letter2,999 Euro